HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 stu 2024, 17:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 310 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milfomanija
PostPostano: 08 sij 2014, 10:30 

Ministry of Sound je napisao/la:
2 stvari su me šokirale.

1. U filmu "The World's End" (pogledati), "retro" muzika je bila iz 1990ih ("moja" muzika)
2. Moje školske prijateljice su u MILF kategoriji, i poprilično su propale, većinom i one nedostižne zbog kojih se svojevremenio mlatio majmun, a sada su skoro pa donotwant/10

gettingold/10

Pa od kad je dudu već pomjerio granice Milfkategorije, da si ziv i zdrav!
Nisam sigurna da li je to njegova sopstvena prosudba ili studija no brutalan je!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:09 

ZGabriel je napisao/la:
možda neće trajati dok ih smrt ne razdvoji,

Naprotiv, ove veze imaju veće šanse da traju dok ih smrt ne razdvoji :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:19 

Misliš zemljak dok ono starije u vezi ne otegne papke ne mogavši pratiti seksualne akrobacije mladjahnog partnera ili partnerke :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:21 

Metemma je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:
možda neće trajati dok ih smrt ne razdvoji,

=))

primjer prvi, moja frendica s faksa, bila u dugogodišnjoj vezi, nesuđena punica se nadala da će zatrudniti i podariti joj unuke. :D no međutim, prija se u 27. zaljubila u 19-godišnjaka.
škandal, drama, scene doma, scene na poslu...ja sam je (jedina) podržala. djelovala je sretno. :D
nakon dvije godine su se razišli, ona se kasnije udala za par godina starijeg lika.

primjer drugi (vrlo svjež), ona 40, on 25. znali su se par godina, ali su se oboje skanjivali, na kraju je ljubav ipak pretegla. već su dvije godine zajedno, planiraju i potomstvo.
(on izgleda k'o maneken, a ona je poprilično ružnjikava i loše stari, ali njemu očito ne smeta - utjeha za nosoroge i wannabes. :wink)

:neznam sto ljudi - sto ćudi

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:28 

Jednom sam sa Stilkom ( juhuuuu Stili ) raspravljala o sličnoj temi no bili su muški u pitanju i mladje cure. Sjećam se da je rekla da sve zene koje nadju muškarce dvadesetak godina starije su potencijalne udovice i obratno.
Bilo mi je baš brutalno, no sa ove vremenske distance ipak joj dajem za pravo.
Još djeca...Zene u četrdesetim rizična su skupina za radjanje djece sa anomalijama. To je stvarno vrlo osjetljiva tema koju treba dobro prozvakati ako je budućnost u pitanju.
Plus mogu li tehnički uopće roditi, pitanje je obzirom da menopauza nastupa sve ranije.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:45 

Matematika je jako zajebana nauka.
Ako dobiješ dijete sa 35, kad ono napuni 25 imaćeš 60. Ako se ne oženi do 30, kurca ćeš unuke dočekat.
Ako si u vezi s nekim ko je 20 godina stariji, velike su šanse da će odapet 20 godina prije tebe.
Ima ona stara romanijska: Ostari se moja Rado, ko se tome jadu nad'o ... koja govori o tom iznenađenju nečim za šta smo znali da će doći al smo se pravili ludi :D

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 13:58 

Metemma je napisao/la:
Ako dobiješ dijete sa 35, kad ono napuni 25 imaćeš 60. Ako se ne oženi do 30, kurca ćeš unuke dočekat.
Ako si u vezi s nekim ko je 20 godina stariji, velike su šanse da će odapet 20 godina prije tebe.
Ima ona stara romanijska: Ostari se moja Rado, ko se tome jadu nad'o ... koja govori o tom iznenađenju nečim za šta smo znali da će doći al smo se pravili ludi :D

nastradaš u saobraćajki i nema te više, Alija. :neznam

što reče Markan neki dan - prosječna starost njegove generacije je 22 godine. nikad ne znaš šta se može dogoditi. i zašto se onda opterećivati mogućim ishodom?
meni su puno gore ove samožive babe koje rode dijete sebi, ko da je dijete igračka. čula sam za jednu takvu nedavno. uspješna karijera, 45 godina, ima sve što poželi, samo joj je još ukras u obliku djeteta falio. i dala se na "posao" i rodila dijete u 47.-oj. em je djetetu unaprijed oduzela oca, em će joj služiti kao nekakav trofej, što li...a kako će se dijete osjećati kad shvati kako je došlo na svijet i šta će misliti o takvoj majci, nema veze. bitno da je ona sebi rodila dijete...
tako da je vjerojatnije da će dijete rođeno u vezi dvoje ljudi koji se vole i žele zajedničku djecu (bez obzira na godine) biti sretnije, nego ova "programirana".

i oprosti ako sam indiskretna (i ako nije bila šala) - zar nisi ti rekao da si udovac? a je li pokojnica bila 20 godina starija od tebe?

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:08 

ZGabriel je napisao/la:
Metemma je napisao/la:

=))

primjer prvi, moja frendica s faksa, bila u dugogodišnjoj vezi, nesuđena punica se nadala da će zatrudniti i podariti joj unuke. :D no međutim, prija se u 27. zaljubila u 19-godišnjaka.
škandal, drama, scene doma, scene na poslu...ja sam je (jedina) podržala. djelovala je sretno. :D
nakon dvije godine su se razišli, ona se kasnije udala za par godina starijeg lika.

primjer drugi (vrlo svjež), ona 40, on 25. znali su se par godina, ali su se oboje skanjivali, na kraju je ljubav ipak pretegla. već su dvije godine zajedno, planiraju i potomstvo.
(on izgleda k'o maneken, a ona je poprilično ružnjikava i loše stari, ali njemu očito ne smeta - utjeha za nosoroge i wannabes. :wink)

Koji skandal, evo meni zvoni trideseta, a izlazin sa malon od 20.

Hi hi, sto je dobro biti muskarac.

Ha ha

:nanana

:zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:23 

ZGabriel je napisao/la:

što reče Markan neki dan - prosječna starost njegove generacije je 22 godine. nikad ne znaš šta se može dogoditi. i zašto se onda opterećivati mogućim ishodom?

Logika ti ne stoji.
Zato što ne znamo sve, treba da ignorišemo ono što sigurno znamo?
Ako ne znaš da li će sutra da te ubije neka budala u kolima, to ne znači da nisu tačne sledeće postavke:
- ako dobiješ dijete sa 35, kad ono bude imalo 30, ti ćeš imat 35
- ako se zabavljaš s nekim 20 godina starijim, odaped će barem 15 godina prije tebe, vrlo vjerovatno

Citat:
meni su puno gore ove samožive babe koje rode dijete sebi, ko da je dijete igračka. čula sam za jednu takvu nedavno. uspješna karijera, 45 godina, ima sve što poželi, samo joj je još ukras u obliku djeteta falio. i dala se na "posao" i rodila dijete u 47.-oj. em je djetetu unaprijed oduzela oca, em će joj služiti kao nekakav trofej, što li...a kako će se dijete osjećati kad shvati kako je došlo na svijet i šta će misliti o takvoj majci, nema veze. bitno da je ona sebi rodila dijete...
tako da je vjerojatnije da će dijete rođeno u vezi dvoje ljudi koji se vole i žele zajedničku djecu (bez obzira na godine) biti sretnije, nego ova "programirana".

Sad ideš obratno, sudiš o stvarima koje ne možemo znati: možda će ta samoživa baba bolje da vaspita i pazi dijete od to dvoje koje se vole bez obzira na godine.

Citat:
i oprosti ako sam indiskretna (i ako nije bila šala) - zar nisi ti rekao da si udovac? a je li pokojnica bila 20 godina starija od tebe?

Ne bih da iznosim previše detalja iz privatnog života, ima ovde babetina tipa puntara ili Doca koji smo trče da tračaju o nekome...

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:36 

Metemma je napisao/la:

Na dobro treba uzeti u obzir napredak medicine i produljen zivotni vijek. Nisu baš sad tridesete neka dobna granica.
No svakako sam mišljenja da ljudi koji izbjegavaju riješiti pitanje potomstva su na neki način komformisti, sebičnjaci ili u krajnjem slučaju neprilagodjeni. Ne znaju što zele.
Boje se odgovornosti koje porodica donosi i sl.
Koji je smisao zivota bez djece?

( pretvaram se iz romantičarke u patrijahalno odgojenu curu )
Godine čine svoje, izgleda da biološki sat zbilja radi.

:D

Djeca su smisao zivljenja, mislim da bi za postojanje svog djetata bila spremna rizikovati što šta.
Pa i samohranost kao majka. Mogla bi se ionako razvesti obzirom na trend današnjice i " uskratiti" djetetu i tako oca.
Lično sam mišljenja da bi svom djetetu radje podredila zivot kao samohrani roditelj nego nekom mladom pastuvu od 25 godina.
Seksualna zadovoljstva treba iskusiti na vrijeme, neizivljenost i pozuda su grijehovi.
Dakako ne bi završila ni kao samohrana majka kao časna sestra :D
Sve se u zivotu da ukombinirati.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:39 

puntar2.0 je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

=))

Koji skandal, evo meni zvoni trideseta, a izlazin sa malon od 20.

Hi hi, sto je dobro biti muskarac.

Ha ha

:nanana

:zubati

Puntar, s kojeg je foruma ta mala? Da te idem pohvaliti!

Znam ja još bolje vesti i na njemačkom ako švabica :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:46 

Was für ein Forum, spielt eh den halben Tag an ihrem Smartphone. :zubati

Wann gehst jetzt mal aus mit doc, dann komm ich dich mit ihr in Wien besuchen? Mach' ma Kutschrundfahrt zu viert oder sowas.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:48 

puntar2.0 je napisao/la:
Was für ein Forum, spielt eh den halben Tag an ihrem Smartphone. :zubati

Wann gehst jetzt mal aus mit doc, dann komm ich dich mit ihr in Wien besuchen? Mach' ma Kutschrundfahrt zu viert oder sowas.

Doc panično ovo ubacuje na prevodilac sad :D

Ne vadi mu mast!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:51 

Na, heast, doc ist ein feiner Kerl, eigentlich tue ich dir damit einen Gefallen...gib dir 'nen Ruck. Wien und Zagreb sind auf der selben Wellenlänge, passt scho'. :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 14:56 

puntar2.0 je napisao/la:
Na, heast, doc ist ein feiner Kerl, eigentlich tue ich dir damit einen Gefallen...gib dir 'nen Ruck. Wien und Zagreb sind auf der selben Wellenlänge, passt scho'. :zubati

:sega

Pretjeruješ Doc se već znoji. Ovo namjerno radiš lijepo priznaj Dalmatinac!

Još ako translate ne izbacije dobro prevod, Doc neće moći spavati!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 15:04 

Na, ka' Witz, so einer wie doc wuerd' da guttun, glaubs' ma. Aber musst selber wiss'n, gae. Küss' die hand, gnä Fräulein.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 15:06 

puntar2.0 je napisao/la:
Na, ka' Witz, so einer wie doc wuerd' da guttun, glaubs' ma. Aber musst selber wiss'n, gae. Küss' die hand, gnä Fräulein.

Misliš? :whistling

Dalmacijooooooo u srcu te nosim!

Tebi i mom Zadru jedna!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 15:46 

Metemma je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

Logika ti ne stoji.
Zato što ne znamo sve, treba da ignorišemo ono što sigurno znamo?
Ako ne znaš da li će sutra da te ubije neka budala u kolima, to ne znači da nisu tačne sledeće postavke:
- ako dobiješ dijete sa 35, kad ono bude imalo 30, ti ćeš imat 35
- ako se zabavljaš s nekim 20 godina starijim, odaped će barem 15 godina prije tebe, vrlo vjerovatno

35+30=65, ali vjerujem da je ovo gore bio tipfeler. :D
to stoji, i šta s tim? u 65. godini imaš 30-godišnje dijete. :neznam odraslo, sposobno da se brine o sebi u većini slučajeva.
možeš ga dobiti i u 20.-oj, pa pogine ili umre prije nego što krene u školu (ne daj Bože nikome).
vjerojatnost je matematički pojam. samo zato jer je nešto vjerojatno, ne znači da će se i dogoditi. na kraju krajeva, radi se o živim ljudima, ne o stupcima u tablici.
jedna moja frendica iz Nizozemske odrasla je s ocem. bio je dvadesetak godina stariji od svoje žene, ali ona je umrla kad je mojoj frendici bilo 10 godina. :neznam kolika je bila vjerojatnost da će on nadživjeti nju?
obrnuti primjer, mladi profesor od 20-ak godina oženio kolegicu od 39. dobili dva sina, gospođa poživjela do 90. ili 95. muž ju je nadživio par godina.

Citat:
Sad ideš obratno, sudiš o stvarima koje ne možemo znati: možda će ta samoživa baba bolje da vaspita i pazi dijete od to dvoje koje se vole bez obzira na godine.

samo jedan roditelj nikad ne može djetetu pružiti ono što mogu oba. naravno, govorim o normalnim ljudima, ne o nekim ekstremima. možeš se ti truditi i objašnjavati, ali djeci su potrebni i otac i majka.
inače bismo se razmnožavali partenogenezom. :zubati

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 15:54 

Može li ovo biti himna topica? :D

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 16:09 

kiler je napisao/la:
Može li ovo biti himna topica? :D

Kako vjera gleda na ovu pojavu kiler? Katolička..

MAtemma kako gleda pravoslavna?

Mislim je li normalno pronaći pastuva za bludničenje i opravdano vjerski a uskratiti pravo nekom djetetu na postojanje?

Gledala sam onaj Film " Svećenikova djeca"

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 16:14 

U katoličkoj vjeri je dozvoljeno,osim ako netko od upetljanih nije ubračen. :D
Razlika u godinama nije nigdje zabranjena.
A i da jest,ako ja kažem da je to uredu,onda je uredu. :kava

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 16:23 

kiler je napisao/la:

Kileru,mislim kako se gleda na činjenicu da zena tjelesna zadovoljstva stavlja ispred svoje prirodne funkcije majčinstva.

Dakle ne zelim muza i hoću svoj komfor, pa nije mi strano ni imati mladjahnog ljubavnika u srednjim godinama i ne osudjujem slične pojave no djecu ne zelim radjati jer nemaju odgovarajućeg oca ili ga ja nisam bila sposobna naći?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 16:39 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
http://www.telegraf.rs/sex-i-ljubav/880652-evo-zasto-momci-obozavaju-starije-cice
Romantične veze u kojima je muškarac mlađi od žene definitivno su uzele maha, a razloga za tu pojavu je mnogo kako iz ženskog, tako i iz muškog ugla

Obzirom da na forumu obitavaju po dudu-ovim tvrdnjama najprekrasniji primjerci muškog roda sa ex YU prostora, zanimljiva su svakako njihova vidjenja na ovu temu.

Dakle gospodo, kratko i jasno, izvolite.

Ne ustručavajte se, a ja ne vidim potrebu da budem preopširna u uvodu uz prilozeni tekst :D

A šta ćemo sa mladim ženama koje vole starije muškarce. :whistling

A sada da prezentujem jedan od komentara ispod članka.

Citat:
Sto nam govori da zene nisu dovoljno zrele do 25 god. a mnogi bi psihijatri rekli da nisu uracunljive do 25…

=))

P.S. Ključna stvar u ovoj priči leži u neozbiljnosti i nedovoljnoj zrelosti 25 godišnjakinja što kod 25 godišnjaka dovodi do pronalaženja starijih žena i bježanja od nezrelih djevojaka koje neznaju šta hoće od svog života, a kamoli od drugih. :wink

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 16:46 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Kileru,mislim kako se gleda na činjenicu da zena tjelesna zadovoljstva stavlja ispred svoje prirodne funkcije majčinstva.

Dakle ne zelim muza i hoću svoj komfor, pa nije mi strano ni imati mladjahnog ljubavnika u srednjim godinama i ne osudjujem slične pojave no djecu ne zelim radjati jer nemaju odgovarajućeg oca ili ga ja nisam bila sposobna naći?

Pa isto kao i kad bi muškarac stavljao svoja tjelesna zadovoljstva ispred svoje prirodne funkcije očinstva,barem ja tako mislim.U Kršćanstvu su muškarac i žena potpuno jednaki i nema razlike ni po tom pitanju,zajedno dijele dobro i zlo.
Koliko sam ja upoznat,svaki snošaj čiji cilj nije dobivanje potomstva je grješan,na neki način. :neznam

Vrh

PostPostano: 08 sij 2014, 17:12 

ZGabriel je napisao/la:
35+30=65, ali vjerujem da je ovo gore bio tipfeler. :D

Ili to ili sam jako loš u matematici :)

Citat:
to stoji, i šta s tim? u 65. godini imaš 30-godišnje dijete. :neznam odraslo, sposobno da se brine o sebi u većini slučajeva.
možeš ga dobiti i u 20.-oj, pa pogine ili umre prije nego što krene u školu (ne daj Bože nikome).
vjerojatnost je matematički pojam. samo zato jer je nešto vjerojatno, ne znači da će se i dogoditi. na kraju krajeva, radi se o živim ljudima, ne o stupcima u tablici.

A unuče? :) Moje dvije babe su dočekale i praunuče :)

Citat:
jedna moja frendica iz Nizozemske odrasla je s ocem. bio je dvadesetak godina stariji od svoje žene, ali ona je umrla kad je mojoj frendici bilo 10 godina. :neznam kolika je bila vjerojatnost da će on nadživjeti nju?
obrnuti primjer, mladi profesor od 20-ak godina oženio kolegicu od 39. dobili dva sina, gospođa poživjela do 90. ili 95. muž ju je nadživio par godina.

Naravno da to nisu apsolutno sigurne stvari, samo su jako jako jako vjerovatne.
Recimo to ovako:
- postoje šanse da umreš tako što se oklizneš u kadi. Kad sam bio u osnovnoj, djevojka iz moje škole se okliznula u kadi i umrla.
- ako uzmeš pištolj i pucaš sebi u glavu, šanse su mnogo mnogo veće
- čak i to pucanje u glavu neko preživi

Ništa nije sigurno, ali neke stvari se mogu desiti a neke su vrlo vjerovatne. I s tim se mora računati.

Citat:
samo jedan roditelj nikad ne može djetetu pružiti ono što mogu oba. naravno, govorim o normalnim ljudima, ne o nekim ekstremima. možeš se ti truditi i objašnjavati, ali djeci su potrebni i otac i majka.
inače bismo se razmnožavali partenogenezom. :zubati

Sad ti govoriš u apsolutima :D Zar nije moguće da neka majka sama vaspita dijete nego što će neka porodica narkomana? Ili samohrani otac?

Ne kažem da to treba da postane pravilo, ali ja sam uvijek za to da se djeca rode. Najbolje sa 22 u zakonitom i crkvenom braku, ako baš ne može, onda u 45. iz epruvete :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 310 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: