|
|
Stranica: 43/55.
|
[ 1363 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 14:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eto ode Perki. Nisam bio u pravu kad sam napisao da će nešto smutiti da ga ne isporuče. Nije se Milanović smio kačiti sa sucima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 14:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Nešto sam propustio? Gotovina da se žrtvovao? Pa njega su ulovili dok se krio??! Godinama je bio dragovoljni uteg o vratu Hrvatske, mnogo veći nego Perković... nije valjda da se to zaboravlja?! Postoje tu doduše neke razlike. 1. Gotovina je hrvatski heroj 2. Gotovina je nevin čovjek 3. Gotovina je bježao od nepravednog političkog suda koji ne sudi na temelju prava i barem neke pravde 4. Gotovina je izgubio 10 godina života zbog toga 5. Njegovo uhićenje je narod bacilo u tugu i očaj dok je oslobađanje proslavljeno kao općenarodno veselje koje se ne pamti zadnje desetljeće. 6. Gotovini su pakovali isti oni koji nam danas poručuju da ne moramo Perkovića izručiti, duše od ljudi, Bog ih poživio. Tako da, naposljetku, ima i nešto zajedničko.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 14:44 |
|
|
Stožer zadovoljan sa prikupljena 54 potpisa od zastupnika da se uvrsti u dnevni saborske procedure njihov zahtjev Stožer za obranu hrvatskog Vukovara izvijestio je kako je jučer ispred Sabora prikupio 54 potpisa zastupnika, što je, kažu, i više nego dovoljno da se njihova inicijativa za izradu i objavljivanje devet registara kao pripremu lustracije u Hrvatskoj uvrsti u dnevni red saborskog zasjedanja, piše Hrt. Razvidno je kako je do sada osigurano 54 potpisa, što je više no dovoljno za uvrštavanje točke dnevnog reda u saborsku proceduru, a sigurni smo da će do 1. veljače, do kada traje rok za potpise, broj istih svjedočiti o snažnom interesu za ovu temu i pokazati želju za istinom bez obzira na stranačku pripadnost, navode iz Stožera u današnjem priopćenju. Ističu kako je najviše zastupničkih potpisa, njih 43, osigurao Klub HDZ-a čiji su predstavnici i primili aktiviste Stožera. Sedam potpisa dali su HDSSB-ovi zastupnici. Peticiju je potpisao i jedan zastupnik SDP-a, Vedran Babić, HSS-ov zastupnik Branko Hrg, HSU-ovac Željko Šemper te Ivan Šimunović iz HSP AS. U Stožeru kažu da su predstavnicima Kluba HGS-a urudžbirali materijale jer nisu bili na sjednici te da očekuju njihovu reakciju.Pozitivnom ocjenuju nastup laburistice Nansi Tirelli, koja nije potpisala peticiju, ali je iznijela konstruktivne primjedbe i ukazala na moguća proširenja registara. Za nezavisnog zastupnika do Ivana Grubišića u Stožeru kažu kako se "poslužio manipulacijom nedostojnom lika kojim se predstavlja javnosti". Izrazito negativnim, bahatim i ponižavajućim ocjenjuju pristup "velike većine pripadnika SDP-a, koji su energično odbijali potpisivanje. Isti pristup, pa čak i uvrede, dodaju, koristili su i predstavnici HNS-a.http://www.javno.ba/regije/stoer-zadovo ... htjev.htmlJao ovom zalutalom SDP-ovcu.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 14:44 |
|
|
Putem ove inicijative isti bi se trebali izjasniti o davanju suglasnosti za javnu objavu slijedećih registara: 6. svih sudaca u RH koji su sudjelovali u političkim procesima u bivšoj SFRJ 7. imena svih u rukovodnim strukturama tajnih službi bivše SFRJ,te imena onih koji su vršili likvidacije. 9. registar imovinskog stanja bivše Komunističke Partije RH, a kasnije SDP-a, od 1988., 1989., 1990. i 1991. godine kao i novčano - imovinske transakcije iz tog razdoblja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:01 |
|
|
Ovaj je već u avionu za Njemačku. Doc prestani spamati temu glupostima.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: Ovaj je već u avionu za Njemačku. Doc prestani spamati temu glupostima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:18 |
|
|
Evo ti jedna slika da se malo umiriš. Još čekamo jednu iz zraka. One Joža down, two to go. ps. za tuku tatinu: pravi se da ignoriraš. Dostojanstvenije je.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ugodno putujte s Lufthansom . Ponavljam, lako za Jožu, ja se nadam da će se dotični nagoditi i dobiti neku sitnu kaznu. Bitnije je njegovo izlaganje .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:23 |
|
|
Ma neka otvori dušu, šta ima za izgubiti. A još bi mogao postati narodni heroj u borbi protiv ostataka bivšeg režima.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:25 |
|
|
doc je napisao/la: A još bi mogao postati narodni heroj Nego što. Ko Boško Buha i Jovo Kapičić
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:27 |
|
|
Najviše mi drago zbog đubreta Nobila.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:28 |
|
|
Nikad nije kasno. A i potomci narodnih heroja dobro ispadnu. Bar u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Gubitnike ne treba ignorirati Naprotiv, treba ih uvijek posjećati tko su i kakvi su. Mozda promijene nešto nabolje i počnu kvalitetnije zivjeti. Kako debeli ljudi lijepe slike svog grotesnog tijela na hladnjake da bi prestali jesti, tako bi i gubitnici trebali svoje priglupe face na PC odnosno monitore. Da poštede druge svoje maloumne ograničenosti, šovinizma i sl Ovo ti neću naplatiti Doc, za dobra stara vremena, kad smo komunicirali kao poznanici Častim!!!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:30 |
|
|
doc je napisao/la: Nikad nije kasno. A i potomci narodnih heroja dobro ispadnu. Bar u Hrvatskoj. Apsolutno.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gubitnike ne treba ignorirati Naprotiv, treba ih uvijek posjećati tko su i kakvi su. Mozda promijene nešto nabolje i počnu kvalitetnije zivjeti. Kako debeli ljudi lijepe slike svog grotesnog tijela na hladnjake da bi prestali jesti, tako bi i gubitnici trebali svoje priglupe face na PC odnosno monitore. Da poštede druge svoje maloumne ograničenosti, šovinizma i sl Ovo ti neću naplatiti Doc, za dobra stara vremena, kad smo komunicirali kao poznanici Častim!!! Mir djeco. Mir molim vas ne kvarite ovaj blaženi trenutak ovog sniježnog dana godine Gospodnje 2014.g.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 15:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nizozemci izvoze tulipane, Švabe aute, Rusi oružje, Ameri havu, Kinezi sve živo a mi obavještajce.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 17:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Nešto sam propustio? Gotovina da se žrtvovao? Pa njega su ulovili dok se krio??! Godinama je bio dragovoljni uteg o vratu Hrvatske, mnogo veći nego Perković... nije valjda da se to zaboravlja?! o druže Nobilo, nisam Vas odmah prepoznala. otkud vi među omrznutim HB-ovcima? Herr Perkovic, willkomen in Deutschland.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 17:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gubitnike ne treba ignorirati Naprotiv, treba ih uvijek posjećati tko su i kakvi su. Mozda promijene nešto nabolje i počnu kvalitetnije zivjeti. Kako debeli ljudi lijepe slike svog grotesnog tijela na hladnjake da bi prestali jesti, tako bi i gubitnici trebali svoje priglupe face na PC odnosno monitore. Da poštede druge svoje maloumne ograničenosti, šovinizma i sl Ovo ti neću naplatiti Doc, za dobra stara vremena, kad smo komunicirali kao poznanici Častim!!! Mir djeco. Mir molim vas ne kvarite ovaj blaženi trenutak ovog sniježnog dana godine Gospodnje 2014.g. Ma pusti ju.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 18:20 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
doc je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Nešto sam propustio? Gotovina da se žrtvovao? Pa njega su ulovili dok se krio??! Godinama je bio dragovoljni uteg o vratu Hrvatske, mnogo veći nego Perković... nije valjda da se to zaboravlja?!
Postoje tu doduše neke razlike. 1. Gotovina je hrvatski heroj 2. Gotovina je nevin čovjek 3. Gotovina je bježao od nepravednog političkog suda koji ne sudi na temelju prava i barem neke pravde 4. Gotovina je izgubio 10 godina života zbog toga 5. Njegovo uhićenje je narod bacilo u tugu i očaj dok je oslobađanje proslavljeno kao općenarodno veselje koje se ne pamti zadnje desetljeće. 6. Gotovini su pakovali isti oni koji nam danas poručuju da ne moramo Perkovića izručiti, duše od ljudi, Bog ih poživio. Tako da, naposljetku, ima i nešto zajedničko. A tko kaže da je Perki kriv? Sindičić?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 18:22 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gubitnike ne treba ignorirati Naprotiv, treba ih uvijek posjećati tko su i kakvi su. Mozda promijene nešto nabolje i počnu kvalitetnije zivjeti. Kako debeli ljudi lijepe slike svog grotesnog tijela na hladnjake da bi prestali jesti, tako bi i gubitnici trebali svoje priglupe face na PC odnosno monitore. Da poštede druge svoje maloumne ograničenosti, šovinizma i sl Ovo ti neću naplatiti Doc, za dobra stara vremena, kad smo komunicirali kao poznanici Častim!!! Mir djeco. Mir molim vas ne kvarite ovaj blaženi trenutak ovog sniježnog dana godine Gospodnje 2014.g. Tragično za Hrvatsku je da je do ovog moralo doći, a moralo je zbog slučajnog prolaznika u Banskim dvorima. Inače, mi smo trenutno skoro pa jedina država u EU koja ne gleda domaću zastaru kod EUN, a posljedice toga ćemo osjetiti u budućnosti, nesumnjivo.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 18:53 |
|
|
Zastare ili ne, ali da ga jebeš ne možeš ih imati na ubojstva sa predumišljajem. Neka se ne zajebavaju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 19:02 |
|
|
Upravo slušam izjavu Nobila na radiju. Je li on normalan ? Bude li tako "branio" svog klijenta u Njemačkoj sudac će ga izbaciti iz sale.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 19:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
BBC je napisao/la: Eto ode Perki. Nisam bio u pravu kad sam napisao da će nešto smutiti da ga ne isporuče. Nije se Milanović smio kačiti sa sucima. mustać ostade...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 19:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Graničar Jozo je napisao/la: mustać ostade... Jel Mustač definitivno ostaje?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 24 sij 2014, 23:08 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Nešto sam propustio? Gotovina da se žrtvovao? Pa njega su ulovili dok se krio??! Godinama je bio dragovoljni uteg o vratu Hrvatske, mnogo veći nego Perković... nije valjda da se to zaboravlja?!
o druže Nobilo, nisam Vas odmah prepoznala. otkud vi među omrznutim HB-ovcima? Herr Perkovic, willkomen in Deutschland.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|