|
|
Stranica: 13/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 14:51 |
|
|
Metemma je napisao/la: A gdje su one što protestvuju pokazujući sise? Bile juče u Briselu da se deru na Putina, brzo su ih rasterali šinteri. Nego, stvarno je uspeh postići da bukvalno svima ideš na nerve, iako se šetaš okolo sa golim sisama. Čestitke mladim damama na tom neverovatnom dostignuću.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 14:55 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
BBC je napisao/la: Što će biti sa silnim plinovodima ? Pola Europe se ne smrzava zbog njih. Kad bi ovi dečki udarili na plinovode, vrlo brzo bi se izgubila EU potpora za njih.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 14:56 |
|
|
Inače, većina upisa na ovoj temi je infantilna. Jednima kojima su Rusi sve, su automatski svi zapadni Ukrajinci teroristi i nacisti, a drugima, koji ne vole Srbe pa time ni Ruse, su Rusi zli okupatori i ne znam što. Dječji vrtić.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:18 |
|
|
Batkivščina i UDAR nisu, ali ovi iz Svobode su nacisti pa da ga jebeš... Na majicama piše "ubij jevreja". A imaju i paravojne kampove gde treniraju svoje vojno krilo.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:19 |
|
|
Strašno, ja sam šokiran.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Kako mozete VI Srbi biti nacisti? Pa zar se golgota Jasenovca ne poredi sa nacističkim logorima po Evropi?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:40 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Batkivščina i UDAR nisu, ali ovi iz Svobode su nacisti pa da ga jebeš... Na majicama piše "ubij jevreja". A imaju i paravojne kampove gde treniraju svoje vojno krilo. Nisam mislio na Vas osobno, nego na Vaše kolege koji nisu tako selektivni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Koje je tvoje predviđanje po pitanju ovoga SDB. Ja svakako simpatiziram s zapadnim Ukrajincima, pa se i nadam da će dotični nastaviti europski put.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 15:49 |
|
|
Teško je reći. Stvar je u tome što su se različiti dijelovi Ukrajine kroz stoljeća odvojeno razvijali pa samim time imaju i suprotstavljene interese. Također, mislim da razjedinjena Europa koja ne zna tko joj glavu nosi ne stoji iza ovoga, nego netko mnogo jači i da koriste Ukrajince i EU za svoje interese.
S jedne strane, subjektivno bih htio da se taj zapadni dio Ukrajine, tradicionalno dio srednje Europe kojoj i mi pripadamo, vrati u okrilje iste. Međutim, to je nemoguće bez građanskog rata koji bi destabilizirao cijelu Europu i nikome nije u interesu (nikome u Europi nije u interesu, to jest). Osim toga, činjenica je da je taj zapadni dio slabije razvijen, a EU u sadašnjoj situaciji nije ni približno u poziciji da im jako puno pomogne.
Ukratko, mislim da s ovako militantnim pristupom rade sebi medvjeđu uslugu i da će Kličko i kompanija ući u povijest kao negativni likovi koji su, odbijanjem ulaska u vlast, propustili zlatnu priliku da spriječe da stvari odu u k...c.
Uglavnom, jedna opcija je da se sve smiri i da se napravi nekakav power-sharing (ali s drugim igračima, jer su se ovi potrošili, s obje strane), a druga je raspad. Rekao bih da su šanse 50-50.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:05 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5917 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Agathonikos je napisao/la: A idejni vođa tih ateiziranih grkokatolika mora da je bio Garašanin gospodin Ilija, jelda gospodine Glazbenik Idejni začetnik i organizator pokolja je Dmitro Kljačkivskij. Ostali ideolozi (J. Konovalec itd.) su blebetala. Ateizirani grkokatolik = dijete grkokatoličkih roditelja koje samo ne vjeruje u kršćanskog Boga, a u slučaju konkretnih osoba pripada organizaciji koja prijeti smrću grkokatoličkom kleru i ubija njegove pripadnike. Opis je izrečen u kontekstu tadašnje Ukrajine, u kojoj je pokrajina Volinija pravoslavna, a pokrajina Galicija grkokatolička što se tiče kulturno-vjerske formacije ukrajinskog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:07 |
|
|
Citat: Kravčuk: Ukrajina na ivici građanskog rata
KIJEV – Bivši predsednik Ukrajine Leonid Kravčuk izjavio je u parlamentu da se zemlja nalazi na „ivici građanskog rata” i pozvao poslanike da učine sve kako bi se pronašao izlaz iz krize.„Čitav svet je svestan i Ukrajina je svesna da se zemlja nalazi na ivici građanskog rata”, rekao je Kravčuk, koji je bio predsednik od 1991. do 1994, pozivajući poslanike da „naprave plan za rešenje sukoba”.„Ovo je revolucija. Ovo je dramatična situacija i mi moramo delovati s najvećom odgovornošću”, dodao je Kravčuk na skupštinskoj sednici posvećenoj izlasku iz krize koja Ukrajinu potresa već dva meseca i tokom koje je u sukobima do sada život izgubilo najmanje troje ljudi.
Sednici su prisustvovala i druga dva bivša ukrajinska predsednika, Leonid Kučma i Viktor Juščenko.Juče, prvog dana ove vanredne sednice, poslanici su glasali za ukidanje zakona kojim se ograničava pravo na demonstracije, usvojenih 16. januara.Poslanici se danas moraju baviti još osetljivijim pitanjem - amnestijom za demonstrante uhapšene tokom sukoba sa policijom.Vladajuća Partija regiona zauzvrat zahteva prestanak okupacije centra Kijeva i sedišta lokalnih administracija u polovini zemlje u kojim se nalaze naoružani demonstranti.Nastavak dijaloga ukrajinskih vlasti i opozicije o izlasku iz krize potvrdio je i potpredsednik vlade Sergej Arbuzov, rekavši da je „vlada spremna da obezbedi uslove neophodne za nacionalnu stabilizaciju”.Arbuzov privremeno obavlja funkciju predsednika vlade u ostavci posle jučerašnjeg povlačenja premijera Mikole Azarova.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:18 |
|
|
Inače, ovi pounijaćeni Malorusi, odnosno njihovo nazi/nacionalističko krilo mi je teški treš. Čuj biti ultradesničar a ujedno i EU-ultrafanatik. Mislim, kombinacija je ono smehotresna
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:26 |
|
|
SDB je napisao/la: Teško je reći. Stvar je u tome što su se različiti dijelovi Ukrajine kroz stoljeća odvojeno razvijali pa samim time imaju i suprotstavljene interese. Također, mislim da razjedinjena Europa koja ne zna tko joj glavu nosi ne stoji iza ovoga, nego netko mnogo jači i da koriste Ukrajince i EU za svoje interese.
S jedne strane, subjektivno bih htio da se taj zapadni dio Ukrajine, tradicionalno dio srednje Europe kojoj i mi pripadamo, vrati u okrilje iste. Međutim, to je nemoguće bez građanskog rata koji bi destabilizirao cijelu Europu i nikome nije u interesu (nikome u Europi nije u interesu, to jest). Osim toga, činjenica je da je taj zapadni dio slabije razvijen, a EU u sadašnjoj situaciji nije ni približno u poziciji da im jako puno pomogne.
Ukratko, mislim da s ovako militantnim pristupom rade sebi medvjeđu uslugu i da će Kličko i kompanija ući u povijest kao negativni likovi koji su, odbijanjem ulaska u vlast, propustili zlatnu priliku da spriječe da stvari odu u k...c.
Uglavnom, jedna opcija je da se sve smiri i da se napravi nekakav power-sharing (ali s drugim igračima, jer su se ovi potrošili, s obje strane), a druga je raspad. Rekao bih da su šanse 50-50. Slažem se. Ta se nacija mora izmiriti međusobno inače će sve prdnuti u čabar. Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:28 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Teško je reći. Stvar je u tome što su se različiti dijelovi Ukrajine kroz stoljeća odvojeno razvijali pa samim time imaju i suprotstavljene interese. Također, mislim da razjedinjena Europa koja ne zna tko joj glavu nosi ne stoji iza ovoga, nego netko mnogo jači i da koriste Ukrajince i EU za svoje interese.
Uglavnom, jedna opcija je da se sve smiri i da se napravi nekakav power-sharing (ali s drugim igračima, jer su se ovi potrošili, s obje strane), a druga je raspad. Rekao bih da su šanse 50-50. Slažem se. Ta se nacija mora izmiriti međusobno inače će sve prdnuti u čabar. Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe. Kompletno neće, niti se može na silu gurati istočne dijelove u bilo što (inače se dogodi Yuga). Ta zemlja treba ostati tampon-zona između Rusije u EU, gdje će navedeni surađivati, a ne pokušavati jedni druge zahebati čim im se pruži prilika. Ne možete biti nečiji saveznik s figom u džepu (to se odnosi i na Ruse i na vodeću zemlju EU).
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:34 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5917 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Zadar1993 je napisao/la: Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe. Galicija je na popisu 2001. činila samo 10.69% stanovništva Ukrajine, a cijela "srednjoeuropska" Ukrajina (Bukovina, Galicija, Volinija i Zakarpatje) samo 19.80% stanovništva.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Inače, ovi pounijaćeni Malorusi, odnosno njihovo nazi/nacionalističko krilo mi je teški treš. Čuj biti ultradesničar a ujedno i EU-ultrafanatik. Mislim, kombinacija je ono smehotresna To ti je ko naci organizacije u srbiji. Vole Hitlera I Drazu a kontra ustasa
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:40 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe. Galicija je na popisu 2001. činila samo 10.69% stanovništva Ukrajine, a cijela "srednjoeuropska" Ukrajina (Bukovina, Galicija, Volinija i Zakarpatje) samo 19.80% stanovništva. Vjerojatno je mislio na one koji su glasali protiv Janukoviča, a čije područje se preklapa s prostorom dominacije ukrajinskog jezika.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:48 |
|
|
SDB je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Galicija je na popisu 2001. činila samo 10.69% stanovništva Ukrajine, a cijela "srednjoeuropska" Ukrajina (Bukovina, Galicija, Volinija i Zakarpatje) samo 19.80% stanovništva.
Vjerojatno je mislio na one koji su glasali protiv Janukoviča, a čije područje se preklapa s prostorom dominacije ukrajinskog jezika. Točno, @Glazbeniče mislio sam konkretno na cijelu središnju i zapadnu Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 16:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, bila bi fora da se na kraju balade iz Ukrajine odstrani taj najzapadniji dio i da se prepusti bratskoj podjeli između Rumunije, Slovačke, Mađarske, Poljske i Bjelorusije s obzirom da svaka od tih država baca oko na taj nazibanderovski kancer na zdravom ukrajinskom tkivu. Šta vi kažete na tu ideju, gospodine Puntar Lvov Pravoslavci 39% pounijaćeni Pravoslavci 45% Ne bih ja tu ništa odstranjivao, gospodine Agathonikos. Tokom poljsko-litvanske okupacije su pounijaćeni obuhvatali znatno veći prostor, a pri oslobođenju su se dobrovoljno vratili na pravoslavlje. Cijela Bjelorusija je bila pounijaćena. A problem ovih zbijenih na zapadnoj periferiji je kasno oslobađanje.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:05 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Teško je reći. Stvar je u tome što su se različiti dijelovi Ukrajine kroz stoljeća odvojeno razvijali pa samim time imaju i suprotstavljene interese. Također, mislim da razjedinjena Europa koja ne zna tko joj glavu nosi ne stoji iza ovoga, nego netko mnogo jači i da koriste Ukrajince i EU za svoje interese.
Uglavnom, jedna opcija je da se sve smiri i da se napravi nekakav power-sharing (ali s drugim igračima, jer su se ovi potrošili, s obje strane), a druga je raspad. Rekao bih da su šanse 50-50. Slažem se. Ta se nacija mora izmiriti međusobno inače će sve prdnuti u čabar. Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe. Kakva Srednja Evropa? Gavrilo je razbio to za sva vremena. Ajde malo do Vojvodine ili Transilvanije da vidite tu Mitteleuropu.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:11 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Slažem se. Ta se nacija mora izmiriti međusobno inače će sve prdnuti u čabar. Konkretno smatram da bi zahvaljujući demografskoj situaciji ovi sa zapada jačali kroz svaki izborni ciklus pa će se to u konačnici vratiti pod okrilje Srednje Europe.
Kakva Srednja Evropa? Gavrilo je razbio to za sva vremena. Ajde malo do Vojvodine ili Transilvanije da vidite tu Mitteleuropu. Tko je spominjao Vojvodinu i terorističkog kepeca? Mislim, ozbiljno raspravljajte jer ovakvo što nema smisla gospodine Vujadin.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:20 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Kakva Srednja Evropa? Gavrilo je razbio to za sva vremena. Ajde malo do Vojvodine ili Transilvanije da vidite tu Mitteleuropu. Tko je spominjao Vojvodinu i terorističkog kepeca? Mislim, ozbiljno raspravljajte jer ovakvo što nema smisla gospodine Vujadin. Ma samo Vam želim reći da je obnova Habzburške monarhije, koja bi sadržavala dijelove Ukrajine, Rumunije, Srbije i BiH nemoguća misija. To je nečije drugo dvorište.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:21 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tko je spominjao Vojvodinu i terorističkog kepeca? Mislim, ozbiljno raspravljajte jer ovakvo što nema smisla gospodine Vujadin. Ma samo Vam želim reći da je obnova Habzburške monarhije, koja bi sadržavala dijelove Ukrajine, Rumunije, Srbije i BiH nemoguća misija. To je nečije drugo dvorište. O kojoj Habsburškoj monarhiji vi govorite ? Što ste pušili danas gospodine Vujadine ?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:23 |
|
|
Pounijaceni. To v dodje kao oni popravoslavljeni Hrvati iz vremena srpske najezde za turske okupacije
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 29 sij 2014, 17:31 |
|
|
Zamolio bih vas da , posto manje vise svi znamo citati, prelistate sto sta o nastanku ukrajinske GK crkve. Nikakvo nasilje vec bjezanje Od pritisaka ruske PC... naravno da srbi uvjek imaju svoju stranu Gledanja na sve .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|