|
|
Stranica: 13/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 02 vel 2014, 20:33 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
stavljala sam i nju nedavno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 02 vel 2014, 20:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8313 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 02 vel 2014, 20:46 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: pupoljak jest, bebo. evo onda nešto starije za tebe.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 11:55 |
|
|
Ovde se fokus pomjerio na sise i guzice što nije poenta ove izreke iz naziva teme,...inače nemam ničprotiF tega. Ali, smisao ovog slogana jeste da se sa starom kokom podrazumijeva dobra drmačina, dakle kao u reklami za dobar tulum, zadovoljstvo zagarantirano..., jerbo iskustvo stare kosti kaže da se dobar sexualni život ne uvjetuje mladošću i ljepotom, dapače, iskustvo je većina posla ostalo su kak to pesnik reče, nijanse.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 11:59 |
|
|
bumbi, mislim da si sad uvrijedio pola forumaša. razotkrio, kakogod. ako mi zbog toga zamre tema...a niš, smislit ću drugu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 12:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 12:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: =)) bumbi, mislim da si sad uvrijedio pola forumaša. razotkrio, kakogod. ako mi zbog toga zamre tema...a niš, smislit ću drugu. pak sam štel reć da je od stare koke dobra juha,... bona nebila
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 13:12 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: pak sam štel reć da je od stare koke dobra juha,... bona nebila pa slažem se, bolan ne bio.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 13:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 13:46 |
|
|
kad se Hlo naloži, vatra suklja iz nje ko iz lokomotive
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 13:53 |
|
|
da sam muško, mene bi nje bilo strah.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 13:59 |
|
|
opendrečio bi nju Aga uz prvi plot i bez ordena za hrabrost...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:03 |
|
|
nisam znala da je Aga toliko očajan. nekad bi u Banja Luci mogao birati...bilo je sedam žena na jednog muškarca. a sad Hlo... viš ti to. od stare koke dobra juha, a petlu vreme ide...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:04 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: kad se Hlo naloži, vatra suklja iz nje ko iz lokomotive ZGabriel je napisao/la: da sam muško, mene bi nje bilo strah. A zakaj gospođice Gabriela? Gospođa Hlover ima sve što jedna žena treba da ima da bi se uklopila u sliku koju je dočarao gospodin Bumbi, znači tu je njen temperament, njeno lice, telo bumbar92 je napisao/la: opendrečio bi nju Aga uz prvi plot i bez ordena za hrabrost...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: nisam znala da je Aga toliko očajan. nekad bi u Banja Luci mogao birati...bilo je sedam žena na jednog muškarca. a sad Hlo... viš ti to. od stare koke dobra juha, a petlu vreme ide... ne kontaš ti uopće kapacitet i strast kojom Hlo zrači..., žemsko si valjda zbog toga
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:13 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: a sad Hlo... Jao gospođice Gabriela, opet vi i vaše predrasude prema gospođi Hlover, a to nije dobro. No, vratimo se temi i postavljanju fotografija.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:24 |
|
|
i u mladosti je imala poseban seksipil,... uz soknice, kapu i maramu sigurno se isticala u orgy-partyjskim igricama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bože mili s kim je Franjo tu državu stvorio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 14:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
bumbar92 je napisao/la: Ovde se fokus pomjerio na sise i guzice što nije poenta ove izreke iz naziva teme,...inače nemam ničprotiF tega. Ali, smisao ovog slogana jeste da se sa starom kokom podrazumijeva dobra drmačina, dakle kao u reklami za dobar tulum, zadovoljstvo zagarantirano..., jerbo iskustvo stare kosti kaže da se dobar sexualni život ne uvjetuje mladošću i ljepotom, dapače, iskustvo je većina posla ostalo su kak to pesnik reče, nijanse. Jedino ljubav uvjetuje kompletno fizičko i psihičko ispunjenje prilikom seksualnog čina. Sve drugo su ublehe Jer ako je iskustvo od presudno vaznosti onda su prostitutke najmerodavnije da te vinu u najveće visine tjelesnog uzitka. Tako da ljubav pokreće svijet i ona mladenačka traljava kad niste znali oboje ništa o seksualnim uzivanjima i kako i priuštiti sebi, ni gdje ( na zadnjem sjedištu tvoje zastave ili golfa1 ) a i ona zrela, smirena postojana gdje Ti dragoj poznaješ svaku strunu i sviras na njenim oblinama kao vitrouz
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 15:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Ovde se fokus pomjerio na sise i guzice što nije poenta ove izreke iz naziva teme,...inače nemam ničprotiF tega. Ali, smisao ovog slogana jeste da se sa starom kokom podrazumijeva dobra drmačina, dakle kao u reklami za dobar tulum, zadovoljstvo zagarantirano..., jerbo iskustvo stare kosti kaže da se dobar sexualni život ne uvjetuje mladošću i ljepotom, dapače, iskustvo je većina posla ostalo su kak to pesnik reče, nijanse. Jedino ljubav uvjetuje kompletno fizičko i psihičko ispunjenje prilikom seksualnog čina. Sve drugo su ublehe reče pilence..., kako to lijepo i idealistički zvuči, no ima i tu materijala, ali kako rekoh iznad, nije uvjet kao ni mladost i ljepota za dobru partiju seksa. Citat: Jer ako je iskustvo od presudno vaznosti onda su prostitutke najmerodavnije da te vinu u najveće visine tjelesnog uzitka. niđe veze,...ispada da onaj koji jede cijeli život *** ima najistančaniji ukus i kulinarsko iskustvo. Citat: Tako da ljubav pokreće svijet i ona mladenačka traljava kad niste znali oboje ništa o seksualnim uzivanjima i kako i priuštiti sebi, ni gdje ( na zadnjem sjedištu tvoje zastave ili golfa1 ) a i ona zrela, smirena postojana gdje Ti dragoj poznaješ svaku strunu i sviras na njenim oblinama kao vitrouz sve to skupa od golfa1, klupa u parku, žita u polju, moru, u zoru,... do stare koke/koske i na kraju od toga svega napravi dobru juhu.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 15:45 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nisam znala da je Aga toliko očajan. nekad bi u Banja Luci mogao birati...bilo je sedam žena na jednog muškarca. a sad Hlo... viš ti to. od stare koke dobra juha, a petlu vreme ide... ne kontaš ti uopće kapacitet i strast kojom Hlo zrači..., žemsko si valjda zbog toga očito...bit će da me ljubomora zaslijepila. *pokušava biti objektivna i gledati Aginim očima* pa ako se jaaaaako potrudim, ima prpošan pogled. pogled koji pita: Are you talking to me? hrvatski Robert de Niro. *lijepi sliku na ogledalo i vježba grimasu* Are you talking to me?Are you talking to me?Are you talking to me?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 15:49 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Are you talking to me?Are you talking to me?Are you talking to me? jes to meni rekla?!?!?!:D
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 15:51 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Are you talking to me?Are you talking to me?Are you talking to me? jes to meni rekla?!?!?!:D čudnovata Hlo se pretvara u zvijezdu ovog topica.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
bumbar92 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedino ljubav uvjetuje kompletno fizičko i psihičko ispunjenje prilikom seksualnog čina. Sve drugo su ublehe reče pilence..., kako to lijepo i idealistički zvuči, no ima i tu materijala, ali kako rekoh iznad, nije uvjet kao ni mladost i ljepota za dobru partiju seksa. Citat: Jer ako je iskustvo od presudno vaznosti onda su prostitutke najmerodavnije da te vinu u najveće visine tjelesnog uzitka. niđe veze,...ispada da onaj koji jede cijeli život *** ima najistančaniji ukus i kulinarsko iskustvo. Citat: Tako da ljubav pokreće svijet i ona mladenačka traljava kad niste znali oboje ništa o seksualnim uzivanjima i kako i priuštiti sebi, ni gdje ( na zadnjem sjedištu tvoje zastave ili golfa1 ) a i ona zrela, smirena postojana gdje Ti dragoj poznaješ svaku strunu i sviras na njenim oblinama kao vitrouz sve to skupa od golfa1, klupa u parku, žita u polju, moru, u zoru,... do stare koke/koske i na kraju od toga svega napravi dobru juhu. Pa nisam ja definiciju o iskustvu kao preduvjetu dobrog seksa postavila, nego ti Ja mogu razumjeti da odredjene seksualne egzibicije muškarcima i zenama bez ljubavi mogu donijeti rasterećenost i olakšanje od napetosti u datom momentu, no sex bez ljubavi je poput neslanog jela. Mozeš ga pojesti ako si gladan, no da ćeš nakon toga osjetiti posebno zadovoljatvo nećeš. Isto tako i u sexu bez emocija nemoguće je ispuniti unutarnje zelje i osjetiti duhovno ispunjenje. Ma koliko prazan bio fizički, umoran ili zadovoljan Jesi ozenio zenu koju si volio? Obično ljudi zene one koje vole a ne one s kojim imaju Zadovoljavajući sex.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: reče pilence..., kako to lijepo i idealistički zvuči, no ima i tu materijala, ali kako rekoh iznad, nije uvjet kao ni mladost i ljepota za dobru partiju seksa.
niđe veze,...ispada da onaj koji jede cijeli život *** ima najistančaniji ukus i kulinarsko iskustvo.
sve to skupa od golfa1, klupa u parku, žita u polju, moru, u zoru,... do stare koke/koske i na kraju od toga svega napravi dobru juhu. Pa nisam ja definiciju o iskustvu kao preduvjetu dobrog seksa postavila, nego ti Ja mogu razumjeti da odredjene seksualne egzibicije muškarcima i zenama bez ljubavi mogu donijeti rasterećenost i olakšanje od napetosti u datom momentu, no sex ne ljubavi je poput neslanog jela. Mozeš ga pojesti ako si gladan, no da ćeš nakon toga osjetiti posebno zadovoljatvo nećeš. Isto tako i u sexu bez emocija nemoguće je ispuniti unutarnje zelje i osjetiti duhovno ispunjenje. Ma koliko prazan bio fizički, umorani zadovoljan ko je spominjao preduvjete za bilo šta? priča se o garanciji za dobar seks, a to je stara koka, a sa mladim piletom može biti i odličan ali nema garancije,..., mere li prostije,...ba?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|