|
|
Stranica: 14/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Kad si ti zadnji put Bubar degustirao mladu piletinu ? Je li ' ba? Očituj se! Ili .....pstttttt:)) A što ako staru koku koja garantira dobar sex uhvati u ledjima pa ništa akrobacije? A što ako.... Neću dalje!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ima prpošan pogled. Konačno, gospođice Gabriela To je to, to je *ono nešto* zbog čega bi se i najpovučeniji i najsramežljiviji muškarac u srazu sa gospođom Hlover (i ostalim damama koje poseduju to) pretvorio u zastrašujući seks-mašin, bezmalo u goropadnog krakena iz nordijske mitologije P.S. Šalim se, gospođo Hlover
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:12 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Agathonikos je napisao/la: goropadnog krakena iz nordijske mitologije drago mi je da niste gledali "Clash of the titans".
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:16 |
|
|
Nijesam gledao gospođice Gabriela, ali zato redovno gledam emisije koje vodi gospođa Hlover
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:19 |
|
|
Hebemti isprepadaste me sa gospodjom Hlover. Sad me strah I otvorit ovaj topic
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Obično ljudi zene one koje vole a ne one s kojim imaju Zadovoljavajući sex. U mom kraju ljudi se žene sa onim curana s kojim su došli "u komplikacije" prilikom praktikovanja bezbjednog seksa ( ), kao i sa onim curama koje su potpuna suprotnost onim ženama koje izgledaju superlativno iz razloga što smatraju da život sa takvim curama bi im bio manje komplikovan. Ljudi obično žene one ženu koje niko neće dok one koje vole odu nekom šesnaestom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:23 |
|
|
Ovo sa " starom kokom a dobrom juhom " fora je svakako utjeha. Jer ne jede se ovčetina sa raznja, nego jagnjetina. Pa teletina ispod saća, a ne govedina. Pa mlada piletina, s ne kokoške. Kokoške se jedino mogu raskuhati u neku čorbicu. Zilavo je to za pojesti drugačije. I masno Postaće na forumu kletva nedaj boze da te tješe :)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:23 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Obično ljudi zene one koje vole a ne one s kojim imaju Zadovoljavajući sex. U mom kraju ljudi se žene sa onim curana s kojim su došli "u komplikacije" prilikom praktikovanja bezbjednog seksa ( ), kao i sa onim curama koje su potpuna suprotnost onim ženama koje izgledaju superlativno iz razloga što smatraju da život sa takvim curama bi im bio manje komplikovan. Ljudi obično žene one ženu koje niko neće dok one koje vole odu nekom šesnaestom. upis godine.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:28 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Obično ljudi zene one koje vole a ne one s kojim imaju Zadovoljavajući sex. U mom kraju ljudi se žene sa onim curana s kojim su došli "u komplikacije" prilikom praktikovanja bezbjednog seksa ( ), kao i sa onim curama koje su potpuna suprotnost onim ženama koje izgledaju superlativno iz razloga što smatraju da život sa takvim curama bi im bio manje komplikovan. Ljudi obično žene one ženu koje niko neće dok one koje vole odu nekom šesnaestom. Dobro Vlado u tvom kraju ljudi previše izbora nemaju. Da ja sad ne pišem zašto " rećićemo ograničeni su kapaciteti a gradska cure šmizle pa neće na selo"
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:47 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8313 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ima dobrih starih koka u onoj emisiji ljubav je na selu
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nijesam gledao gospođice Gabriela, ali zato redovno gledam emisije koje vodi gospođa Hlover nijesu li njoj ukinuli emisije? ne gledam tv pa ne znam. još jedna ljepotica za ovu stranicu. jel dosta HTV-a?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:51 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8313 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: jel dosta HTV-a? ljubav na selu je na RTL-u.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jer ne jede se ovčetina sa raznja, nego jagnjetina.
Pa teletina ispod saća, a ne govedina.
Pa mlada piletina, s ne kokoške.
Najslađe je piče kad mu dlaka niče - rekao bi narod Nego, u pravu ste a istovremeno i niste jer gledajte, nije ni sva piletina fizički privlačna niti su sve *stare koke" neprivlačne.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 16:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: nijesu li njoj ukinuli emisije? ne gledam tv pa ne znam.
Ne znam, gospođice Gabriela. Govorim po sjećanju na njene emisije od ranije a koje sam pratio samo zbog nje
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 17:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo sa " starom kokom a dobrom juhom " fora je svakako utjeha. Jer ne jede se ovčetina sa raznja, nego jagnjetina. Pa teletina ispod saća, a ne govedina. Pa mlada piletina, s ne kokoške. Kokoške se jedino mogu raskuhati u neku čorbicu. Zilavo je to za pojesti drugačije. I masno Postaće na forumu kletva nedaj boze da te tješe :))) pa ti ne kontaš uopće šta je koka, a šta juha u topicu... koka/koska = m/ž seksualni objekat juha = seks u prijevodu, za adolescente i sporokontajuću dječicu i mladež,... stara žena, dobar sex. bogami ću počet crtat.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 17:24 |
|
|
Kontam itekako Demonstracija Jagnje/zenski seksualni objekat Razanj- da ne budem vulgarna Zadovoljni profesore?:)) Zaboravila sam u prevodu : " kad zagrizeš rebarca ko pršće tanka, a meso mmmmm, sočno"
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: U mom kraju ljudi se žene sa onim curana s kojim su došli "u komplikacije" prilikom praktikovanja bezbjednog seksa ( ), kao i sa onim curama koje su potpuna suprotnost onim ženama koje izgledaju superlativno iz razloga što smatraju da život sa takvim curama bi im bio manje komplikovan. Ljudi obično žene one ženu koje niko neće dok one koje vole odu nekom šesnaestom. Dobro Vlado u tvom kraju ljudi previše izbora nemaju. Da ja sad ne pišem zašto " rećićemo ograničeni su kapaciteti a gradska cure šmizle pa neće na selo" Imaju izbora, ima cura samo što je problem što na jednu curu svi momci kidišu. Na kraju da bi našli curu, mnogi se otisnu tražiti svoju buduću odabranicu u drugoj opštini, a nerijetko i u drugoj državi. Ima i cura koje iz grada biježe na selo samo takvih cura je jako rijedak slučaj, jer iz grada u selo dolaze samo one koje su isprobane od strane čitavog grada.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Na kraju da bi našli curu, mnogi se otisnu tražiti svoju buduću odabranicu u drugoj opštini, a nerijetko i u drugoj državi.
vau, koji poduhvat.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: U mom kraju ljudi se žene sa onim curana s kojim su došli "u komplikacije" prilikom praktikovanja bezbjednog seksa ( ), kao i sa onim curama koje su potpuna suprotnost onim ženama koje izgledaju superlativno iz razloga što smatraju da život sa takvim curama bi im bio manje komplikovan. Ljudi obično žene one ženu koje niko neće dok one koje vole odu nekom šesnaestom. upis godine. ZGabriel je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Na kraju da bi našli curu, mnogi se otisnu tražiti svoju buduću odabranicu u drugoj opštini, a nerijetko i u drugoj državi.
vau, koji poduhvat. Hvala znam najbolji sam.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:19 |
|
|
i, jesi li kadgod napustio granice svoje opŠtine?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:28 |
|
|
X puta samo nikad sa misijom.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:31 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: pa ti ne kontaš uopće šta je koka, a šta juha u topicu... s*ebo si mi koncepciju, barabo jedna švalerska. nisam namjeravala biti baš toliko doslovna, ali moraš se ti izlajat... ovo će te koštati, samo da znaš.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:33 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: X puta samo nikad sa tom misijom. dobro, valjda malo i razgledaš usput. što bi rekla teta Dana - od jedne ne možeš izabrat'.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 18:36 |
|
|
Slažem se. Jedna ko nijedna.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Stara koka, dobra juha Postano: 03 vel 2014, 22:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37671 Lokacija: Gl. grad regije
|
Aga uništi temu sa Hlover a Emt mi ogadi piletinu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|