|
|
Stranica: 137/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 23:39 |
|
|
doc je napisao/la: No u nekim situacijama se zapitate jeste vi to ozbiljni, a u drugima jednostavnom smarate.
Pa dobro hajde, smarate i vi nekad pa ja ne vidim tu neki problem. Mislim smarajte, samo ne mene lično, ako nije problem, gospodine Doc
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 00:17 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Agathonikos je napisao/la: storaB je napisao/la: Što se same situacije tiče, moram priznati da sva ova fama iz Kijeva evidentno sve više ide na onu stvar i samim stanovnicima Kijeva. Jednostavno ljudi počinju shvatati da nije put nelegalnosti put kojim treba ići i da se ništa ne smije raditi po svaku cijenu.
Mislim da je Kijevljanima preko kurca svega i da sami sebi prcaju kevu zbog toga što su dozvolili da im šaka majdanaškog jada a posebno onog sa krajnjeg zapada Ukrajine rastura zemlju. Pući će i u Kijevu, u to sam ubjeđen 102%. Definitivno. I nažalost mnogi Ukrajinci koji se ne slažu sa šljamom a žive u Kijevu žive u strahu i nisu slobodni, zatvaraju se. Likvidacije su već počele od strane nelegalne vlasti svih neistomišljenika.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 00:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dijete piramide
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 02:28 |
|
|
Krim je odlučio i napravio ono što mi ne možemo jer nam matična država nije Rusija, i zato neka. Svaka ptica svojem jatu leti. Apsurd je da Dodik podržava Krima a negira isti slučaj s Kosovom, tok bi on istovremeno rado napravio to što jesu i Kosovo i Krim ali mu pregoleme granice ne dozvoljavaju. Do idućeg rata. Možda tad odnekud izbjeglim Srbima popuni praznu Posavinu. Do tad može guslat za izborne potrebe ali traktorče će i dalje voziti oko bh uvratina.
Ah da. Nedaj bože da su Bošnje na Krimu a m umjesto Turske majka im Rusija. Oni bi namah tražili cijelu Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:17 |
|
|
Ketrin Rugoba je poslednja osoba koja moze pri;ati o demokratskim standardima i zakonima. Babuskara koja nije imala seks od svoje 16 godine je krsenje medjunarodnog prava i demokratskih standarda na Kosovu i Metohiji mirno posmatrala. Sad joj stalo kao do istih.. Ma mrs bre.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni je neobično drago da većina srpskih forumaša je uspjela dati oduška svojim emocijama na ovoj temi Mislim ...obzirom da će vjerovatno RS biti ruski ustupak Amerikancima u Evropi. Gospodine Aga, teferičite ( April je 2014 ) na Krimu, svakako nikad nećete moći u BL! Puna podrška vaše 100% patriJotkinje!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:34 |
|
|
Sagni se i reci što vidiš?
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je neobično drago da većina srpskih forumaša je uspjela dati oduška svojim emocijama na ovoj temi Mislim ...obzirom da će vjerovatno RS biti ruski ustupak Amerikancima u Evropi. Gospodine Aga, teferičite ( April je 2014 ) na Krimu, svakako nikad nećete moći u BL! Puna podrška vaše 100% patriJotkinje! Dirljiva je Vaša briga za RS, znajte da smo Vam zahvalni
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Čika Matema, ja to od srca! Storice Neka ti se sagne najblize zensko čeljade u familiji! Pa onda u tančine prepričavajte dozivljaj!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:41 |
|
|
Čekaj i tebi saginjanje ne ide od ruke? Ah da, oprosti smetnuo sam sa uma činjenicu da je sada grudni koš znatno opširniji, pa je i saginjanje otežano (svi znamo čega je posljedica). Do mene.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:44 |
|
|
Porazni rezultat Amerikanci su na karti trebali pronaći Ukrajinu! Jesu li uspjeli?Što su dalje pokazali da je Ukrajina od njezine stvarne lokacije to su više željeli da SAD vojno intervenira. Istraživanje provedeno u SAD-u pokazalo je da samo jedan od šest Amerikanaca na karti zna točno locirati Ukrajinu. Istraživanje je provedeno od 28. do 31. ožujka ove godine na 2066 ispitanika u SAD-u, a željelo se, uz to što Amerikanci misle da bi njihova vlada trebala poduzeti u Ukrajini, vidjeti i znaju li Ukrajinu pronaći na karti. "Rezultati su pokazali da samo jedan od šest Amerikanaca zna pronaći Ukrajinu na karti, a da se taj nedostatak znanja održava i na njihove preferencije: što su dalje pokazali da je Ukrajina od njezine stvarne lokacije to su više željeli da SAD vojno intervenira", piše u blogu Washington Posta "Monkey Cage". Kartu sa lokacijama koje su Amerikanci odabirali možete vidjeti iznad teksta, a crvene točke pokazuju one koji su pogodili gdje je Ukrajina ili bili blizu, a plava one koji su potpuno promašili. Zanimljivo je da su neki Ukrajinu smjestili u SAD i Južnu Ameriku. Oko 16 posto je kliknulo točnu lokaciju Ukrajine, a većina je mislila da se nalazi negdje u Europi ili Aziji. Mlađi ispitanici su bili točniji od starijih, a muškarci od žena. Zanimljivo je da čak 77 posto fakultetski obrazovanih ispitanika nije znalo pogoditi Ukrajinu. No, najzanimljiviji zaključak istraživanja je sigurno taj da što je dalje ispitanik locirao Ukrajinu od njezinih stvarnih granica to je više bio za vojnu intervenciju američkih snaga u toj državi. http://www.vecernji.hr/svijet/amerikanc ... ili-931616Dobri su ovi carevi s Ukrajinom na Floridi ili Coloradu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 11:51 |
|
|
doc je napisao/la: Dobri su ovi carevi s Ukrajinom na Floridi ili Coloradu. Denny Crane: We could go to Russia! Alan Shore: We could! Denny Crane: Or we could go to Atlanta. I hear the Russians have kind of taken over Georgia, so we could go to Atlanta. Alan Shore: That's another Georgia that the Russians have gotten involved with.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 14:04 |
|
|
Čitam da su u Donjecku poništili odluku o proglašenju Donjecke narodne republike, oni isti koji su je i proglasili. Znači u pitanju je igra oko federalizacije Ukrajine, nećemo stvarati republike nezavisne od Kijeva ali nećete ni vi dobiti Ukrajinu onakvu kakvu ste zamislili. Na kraju ove sage pod uslovom da ih zapadnjaci ne uvuku u rat protiv Rusa, mislim da će Ukrajina biti federalizovana sa mnogo jačim ruskim uticajem na jugovostoku nego što ga je imala prije majdanske furke. A ako dođe do rata, to je već drugi par opanaka i da imaju mozga, u taj rat se ne bi trebali upustati. Ukoliko Rusija pokuša da sa svojim trupama uđe na kopno Ukrajine, gorko će zažaliti - rekla je zamjenica sekretara nacionalne bezbjednosti i odbrane Ukrajine, gospođica Viktorija. Ne prdi mala, keve ti
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 14:47 |
|
|
Upuštanje u rat je propast Ukrajine. Toga su i oni svjesni, međutim evropski isprdci sa Jacenjukom na čelu u ovim trenucima rade po diktatu svojih nadređenih..
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 17:20 |
|
|
Citat: Šef komunističke stranke u Ukrajini je u utorak u parlamentu optužio ostale zastupnike za krizu na istoku zemlje, nakon čega je izbila masovna tučnjava.
Čelnik komunističke stranke, Peter Simonenko, rekao je kako je način rušenja predsjednika Viktora Janukoviča doveo do problema koji muče Ukrajinu. Radikalni nacionalisti u parlamentu su odmah nahrupili za govornicu, što je dovelo do tučnjave, javlja Fox News.
Simonenko u tučnjavi nije ozlijeđen, iako ga je napalo nekoliko zastupnika. Ukrajinski zastupnici u parlamentu su se potukli i u veljači ove godine, nakon zahtjeva za prijevremenim predsjedničkim izborima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 17:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Baš sam to mislio staviti. Ciganska država, i ne zaslužuje da postoji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 17:31 |
|
|
Razumijem zapad Ukrajine da želi jače veze sa EU, ali onda mora biti autonomija za one koji ne žele, Janukovič je kakav takav bio legalni predsjednik.
Situacija je od početka krivo krenula i sad su sve ovo lančane reakcije, neće se ovo razriješiti bez prihvaćanja prijedloga Rusije o federalizaciji, mislim da je to za sada jedino riješenje mirnim putem.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 20:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24053 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Jutrošnja Ukrajinska intervencija u Harkovu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 20:45 |
|
|
Citat: "U Lugansku 60 bezbednjaka drže za taoce"
Ukrajinska služba bezbednosti navela je danas da neimenovana "radikalna" grupa drži kao taoce 60 ljudi u prostorijama njene uprave u Lugansku na istoku Ukrajine, koje su još u nedelju okupirali proruski separatisti.
"Separatisti" drže taoce u sedištu tajne službe u Lugansku i sprečavaju ih da napuste zgradu preteći im, kako navodi Ukrajinska tajna služba, oružjem i eksplozivima. Za sada nije poznat identitet talaca, precizirali su ukrajinski zvaničnici, osuđujući "terorističke metode" koje ta grupa koristi. Zgradu uprave tajne službe u Lugansku zauzeli su u nedelju proruski demonstranti. Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/395029/U-Lugansku-60-bezbednjaka-drze-za-taoceUkrajinski bezbjednjaci bezveznjaci.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24053 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Miriše na rat na istoku. Nažalost.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 21:03 |
|
|
Putin je izgleda otkrio novu metodu ratovanja. Naime, Rusija se širi, a da pritom nije ni metka isplalila.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 21:03 |
|
|
U gornjem postu sam pomenuo Donjeck ali se ustvari radi o Harkovu. Ovaj klip gospodina Lidera ima veze sa tim. Inače, nakon hapšenja ovih sa klipa gospodina Lidera, policija je naišla na grupu koja ih je presrela i demolirala im bus.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 21:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: "Separatisti" drže taoce u sedištu tajne službe u Lugansku i sprečavaju ih da napuste zgradu preteći im, kako navodi Ukrajinska tajna služba, oružjem i eksplozivima.
Možda i jedu *** pošto su ti "separatisti" demantovali te navode o taocima i eksplozivu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 08 tra 2014, 21:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ti će zaratiti vrlo brzo. Tamo gdje niko nema totalnu vlast, 50-50% i slično. Onda će se dogoditi humano preseljenje pa ko koga zajebe. I to je za sljedećih 200-300 godina beton.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|