|
|
Stranica: 24/80.
|
[ 1983 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 09:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Ostrožac je napisao/la: Kao što sam rekao, otac poluretardirani kreten. Klinke u đamiji navučene na priču odu u Siriju i umjesto da se gleda kako ih naći i vratiti doma, oni izmišljaju otmice, cure pričat ne znaju, itd. Ko da je bitno jel netko drugi napisao tekstove i poslao. Ukradeš dve cure u Beču ukrcaš ih u avion iskrcaš u Tursku prevezeš kombijem u Siriju a one ni glasa ispustile nisu. Genetika je to očito, glavu u pijesak i vrijeme će sve riješiti. Veli Sarajka da im tata nema veze s Islamom al cure rođene u Beču vikendom "briju" u đamiju s vehabijama. Eto, emancipirani istočnobosanac, sekularan, mlad, nije, jadan ne bio, ništa znao ne bi one. Otete su, a majka, još emancipiranija isto ništa nije znala. Jadne otete. Da moje dijete neka budala zavede s pričama ja bih njemu ubrzo zaveo noge i ruke s šipkom, ispričao bi mi sve u tančinu što se dogodilo. Al Bošnjo stavi glavu u pijesak i nafaka će da rješi. U nekim školama nema religije i nastava se obavlja vikendom. Mene su recimo moji ispisivali jer moj tako voli provatno ubiti koji Euro nego mene vozikati po dzamijama da dobijem ocjenu  Nekima je to bed što će reći komšije.. Uglavnom cure su išle u improvizirane dzamije radi nedostatka islamske religije u školi. U gomnazijama je to uobičajna pojava da većinom ima samo katoličanstvo. Ostali se za ocjene snalaze tako što i iz donje Austrije dolaze u dzamije u Beču. Kad je babo i ako je upisao na religiju nije računao da će ići za Siriju nego prosjek ocjena poboljšati.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 09:46 |
|
|
Vidi kako nam islamizam izbija iz EMT-ače  Gledaj, Austrija sigurno neće žrtvovati svoje katoličke korijene radi dvije bahate glupačice koje su pobjegle u Siriju jer im je valjda dosadno bilo doma. Nije ti to Nizozemska.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 09:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ostrožac je napisao/la: Kao što sam rekao, otac poluretardirani kreten. Klinke u đamiji navučene na priču odu u Siriju i umjesto da se gleda kako ih naći i vratiti doma, oni izmišljaju otmice, cure pričat ne znaju, itd. Ko da je bitno jel netko drugi napisao tekstove i poslao. Ukradeš dve cure u Beču ukrcaš ih u avion iskrcaš u Tursku prevezeš kombijem u Siriju a one ni glasa ispustile nisu. Genetika je to očito, glavu u pijesak i vrijeme će sve riješiti. Veli Sarajka da im tata nema veze s Islamom al cure rođene u Beču vikendom "briju" u đamiju s vehabijama. Eto, emancipirani istočnobosanac, sekularan, mlad, nije, jadan ne bio, ništa znao ne bi one. Otete su, a majka, još emancipiranija isto ništa nije znala. Jadne otete. Da moje dijete neka budala zavede s pričama ja bih njemu ubrzo zaveo noge i ruke s šipkom, ispričao bi mi sve u tančinu što se dogodilo. Al Bošnjo stavi glavu u pijesak i nafaka će da rješi. U nekim školama nema religije i nastava se obavlja vikendom. Mene su recimo moji ispisivali jer moj tako voli provatno ubiti koji Euro nego mene vozikati po dzamijama da dobijem ocjenu  Nekima je to bed što će reći komšije.. Uglavnom cure su išle u improvizirane dzamije radi nedostatka islamske religije u školi. U gomnazijama je to uobičajna pojava da većinom ima samo katoličanstvo. Ostali se za ocjene snalaze tako što i iz donje Austrije dolaze u dzamije u Beču. Kad je babo i ako je upisao na religiju nije računao da će ići za Siriju nego prosjek ocjena poboljšati. Kako je moguće da bjesni roditelji nisu došli do te imprivizirane đamije potražit neke odgovore il npr. malo olakšat bijes? i ona i dalje radi i roditelji šalju djecu po ocjenu i dalje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:02 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U nekim školama nema religije i nastava se obavlja vikendom. Mene su recimo moji ispisivali jer moj tako voli provatno ubiti koji Euro nego mene vozikati po dzamijama da dobijem ocjenu  Nekima je to bed što će reći komšije.. Uglavnom cure su išle u improvizirane dzamije radi nedostatka islamske religije u školi. U gomnazijama je to uobičajna pojava da većinom ima samo katoličanstvo. Ostali se za ocjene snalaze tako što i iz donje Austrije dolaze u dzamije u Beču. Kad je babo i ako je upisao na religiju nije računao da će ići za Siriju nego prosjek ocjena poboljšati. Kako je moguće da bjesni roditelji nisu došli do te imprivizirane đamije potražit neke odgovore il npr. malo olakšat bijes? i ona i dalje radi i roditelji šalju djecu po ocjenu i dalje? Vjeruj da je to leglo tih bradatih spodoba. Zašto ih vlasti ne pohapse i meni je misterija. Ja za tu u drugom bečkom okrugu nisam ni čula ali jesam za jednu u šestom. Tu se najgori šljam okuplja. Mislim da i normalni Austrijanci, Balkanci i Turci izbjegavaju to svratište šljama. I tamo sigurno ne mozeš ući tek tako. Mada navodno drzavna bezbijednost Austrije prati najradikalnije. @Volvoks, jedi g... Ne znam gdje si isčitao u mom upisu tako što?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:15 |
|
|
|
"Vjeruj da je to leglo tih bradatih spodoba. Zašto ih vlasti ne pohapse i meni je misterija."
Pa tko onda pušta djecu u takve đamije ako ih se svi klone?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:21 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: "Vjeruj da je to leglo tih bradatih spodoba. Zašto ih vlasti ne pohapse i meni je misterija."
Pa tko onda pušta djecu u takve đamije ako ih se svi klone? Idu oni i po drugim. Kad dodje na molitvu ne moze njega niko vratiti. Samo je jedna prava dzamija u Beču to su sve improvizacije. Već sam Ti rekla da su ih izgleda devedesetih pod krinkom humanitarnih organizacija grundovali kojekuda i sad im sluze za te vehabijske aktivnosti. Bošnjačke izbjeglice se bile povezale iz humanitarnih razloga i vidiš kako se skončala ta priča. Za tu dzamiju u drugom ja lično nisam čula jer je sluzila u normalne svrhe valjda. Znam da je u šestom leglo ekstremizma bilo. Kamere svuda okolo. Valjda se prebacuju na druga područja da bi ih manje kontrolirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Meni je logično da postoje takva mjesta, tako izvuku na površinu islamiste koji bi inače djelovali u ilegali. Imaju i kakav-takav nadzor nad njima. Na neki način cure su ispravile pogrešku roditelja. Kome je do džamija Sirija je puno bolje mjesto za njih od Austrije.
U p.m. propagiraju islam a kad nemaju što žderat onda se zavale na zapad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:33 |
|
|
|
Kak Austrijanci gledaju na Beč danas s toliko bradonja, rođene cure odu put Sirije, Turci, Srbi, Bosanci, Albanci itd. Jel se gleda na grad kao na kozmopolitski il se primaju za glavu što nam se to dogodilo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vjeruj da je to leglo tih bradatih spodoba. Zašto ih vlasti ne pohapse i meni je misterija.
Zato što je Beč sjedište OPEC-a. http://www.unis.unvienna.org/documents/unis/25vic/25years_vic_austria.pdfDrzavna bezbijednost zmiri mozda i iz nekih drugih razloga. Ne bi rekla da je samo to u pitanju. Nekad prije par godina u austrijskim bankama se prala ogromna lova preko knjizica za koje nisi osim pasa trebao nikakav dokumenat. Mislim da je i nakon legaliziranja ( navodno ) računa ali onih manjih veliki dio i krupne ribe i dalje ostale zaštićene. Takodje i značajan broj nekretnina je u rukama tih Arapa. @Ostrozac, vidio si lica tih djevojčica. One se ni po čemu pa ni jeziku ne razlikuju od austrijske djece. Javnost je naravno zgrozena. Austrijanci su pomalo zatvoreni no ta zatvorenost se ne očituje prema odredjenoj vjerskoj ili nacionalnoj skupini. Recimo imali smo proteste kad je otvoreno trzište rada za Madjare, Slovake, Rumune jer naprosto ugrozavaju egzistenciju nizoj radničkoj klasi. (gradjevina, firme koje se bave ćišćenjem i sl ) Takodje traze beneficije rezervirane za Austrijance. ( dodatke za stanove, školovanje djece i sl ) Ljudi su pragmatični i tačno je da nam te zemlje prestavljaju opterećenje. Integriran stranac to svakako nije. Bio Muslima, Zidov ili budist. No dolazak ovih slabije situiranih gradjana EU je opterećenje svima nama a i ugrozava odredjen dio trzišta rada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 10:58 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
witj je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Kako mogu imati sex sa nima prije braka. Kod Islama kao jedne od Abrahamvih religija je zabranje taj akt. Kada čovjek počini blud, iz njega izađe iman (vjera) i lebdi mu iznad glave kao hlad.
Negdje sam pročitao da su se udale za neke Čečene kad su stigle dole  Opet kolko ima ratnika nek ima 5,6 nemoguuće konzumiriati brak i sex sa njima.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:03 |
|
|
|
Evo u austrijskim novinama vijesti koje su navodno temelj svega što se desilo djevojčicama.
Ova starija Samra je išla ( ajmo reći u odlično rangiranu školu ) U prevodu na nas petogodišnja biznis akademija. Takve škole postiču talentirane učenike na kreativnost, rad i odgovornost. Pripremaju ih znači za neke vodeće pozicije i fakultete. Uglavnom djevojčica je u januaru kad su radili projekat o rušenju blizanaca dala mišljenje, valjda nije bila svjesna što će izazvati. Uglavnom rekla je da bi se okolnosti tih dogadjaja trebale dobro preispitati i da je USA umiješana u krvoprolića diljem svijeta. Ta izjava izazvala je buru i osudu kako nastavnika tako i kolega. Došlo je dotle da su nakon niza vijećanja odlučili da je isključe iz škole. Provokacije vršnjaka su se nastavile i mala se slikala u burci na FB i javno je postavila zbog salve negativnosti dojučerašnjih prijatelja. Prije no što su je izbacili iz škole isprovocirana napisala je na tabli da voli Alkaidu.
I do desetog aprila je valjda izopćena od škole i djece to trpila .. A prije tog se povezala mozda sa tim ekstremima .. Da li je dobrovoljno nestala izrevoltirana što su joj upućivali pogrde ili prisilom ne znam. Uglavnom jadno dijete. Ako već razvijaju kreativnost i samostalno razmišljanje čemu hajka na dijete i izbacivanje iz škole ?? Njoj je bila potrebna pomoć i to stručna. Preko noći od omiljene curice u razredu pretvorili je u ekstremisticu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Znači očekivano žrtva ćafirske, islamofobske okoline?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:19 |
|
|
|
Pa cijela Evropa sumnja (s pravom) u prave razloge rušenja blizanaca i tko stoji iza toga. Zbog toga se leti iz škole? Čudno mi je to. Al da odbačena pubertetlija može biti spremno na sve je istina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:20 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Znači očekivano žrtva ćafirske, islamofobske okoline? Gdje to piše? Jesam to rekla? Znači i Aga i ostatak Srba koji imaju slično mišljenje o ulozi USA u svijetu su mrzitelji svega što nije islamsko? Koja konstatacija! Ti se u 16 -toj nisi osjećao nikad izopćen i neshvaćen? Ja jesam i prije 16. A nisam zrtva ćafirske islamofobne okoline bila. Prije desetak godina to znaš nije bilo INN mrziti Muslimane po svijetu. Uglavnom ja se nisam osjećala lijepo pa sam jednom pobjegla u ZG zamisli. I moja kuma mi onda napravila sobu, da se psihički osjećam sigurnom i da imam mjesto na koje se mogu uvijek vratiti. Znaš koliko pomoglo .. I dan danas imam adresu u ZG i svoju sobu. Pa i vikendom skoknem dole. Uzgred, mišljenja sam da si ti jedan od vodećih islamofoba na forumu pod krinkom multikulturalnosti. Ne vidim temelj toga, obzirom da si odrastao u bijelom svijetu. No da gajiš duboko ukorijenjenu netrepeljivost to je tOčno. Obzirom da često povlačiš Turska osvajanja a nikad nisi učio ni dio povijesti EX YU to je zabrinjavajuće. Završi u glavi s Turcima. Vrijeme je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:25 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: Pa cijela Evropa sumnja (s pravom) u prave razloge rušenja blizanaca i tko stoji iza toga. Zbog toga se leti iz škole? Čudno mi je to. Al da odbačena pubertetlija može biti spremno na sve je istina. Bilo je tu provokacija medjusobnih na FB. Ima slika sa burkom i neki natpisi od njene strane. Na tabli je valjda isto pisala neke stvari. Njeni tvrde jedno a škola i učenici drugo. Na kraju je Direktor zaključimo da je najbolje je isključiti jer unosi nemir i propagira pogrešne vrijednosti. Pisala je čak i poziv u sveti rat. Kad se obukla u tu burku. Mislim da je njena majka učinila grešku i trebala je pomoć potraziti. Curica evidentno nije bila budala. U takve škole se ne upisuju ograničeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:31 |
|
|
volvoks je napisao/la: Vidi kako nam islamizam izbija iz EMT-ače  Gledaj, Austrija sigurno neće žrtvovati svoje katoličke korijene radi dvije bahate glupačice koje su pobjegle u Siriju jer im je valjda dosadno bilo doma. Nije ti to Nizozemska. Jes' našao zemlju sa katoličkim korijenima...Ako nas je itko hebavao,oni jesu.Kad je dotle bilo došlo da su naši velikaši tražili pomoć od Osmanlija... Djeca nisu kriva.Da ponovim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 12:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: volvoks je napisao/la: Vidi kako nam islamizam izbija iz EMT-ače  Gledaj, Austrija sigurno neće žrtvovati svoje katoličke korijene radi dvije bahate glupačice koje su pobjegle u Siriju jer im je valjda dosadno bilo doma. Nije ti to Nizozemska. Jes' našao zemlju sa katoličkim korijenima...Ako nas je itko hebavao,oni jesu.Kad je dotle bilo došlo da su naši velikaši tražili pomoć od Osmanlija... Djeca nisu kriva.Da ponovim. Iznenadio bi se Markane. Toliko da mi se žali jedan Tuzlak prijatelj socijalist kako mu kolege iz stranke imaju svi krunice na retrovizoru auta. Pa mu jadnom nije baš jasno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Jes' našao zemlju sa katoličkim korijenima...Ako nas je itko hebavao,oni jesu.Kad je dotle bilo došlo da su naši velikaši tražili pomoć od Osmanlija...
Djeca nisu kriva.Da ponovim.
Iznenadio bi se Markane. Toliko da mi se žali jedan Tuzlak prijatelj socijalist kako mu kolege iz stranke imaju svi krunice na retrovizoru auta. Pa mu jadnom nije baš jasno. Da,kod nas katolika,krunica na retrovizoru je postala glavni "dokaz" naših korijena i vjere...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako već razvijaju kreativnost i samostalno razmišljanje čemu hajka na dijete i izbacivanje iz škole ?? baš me zanima koliko će sada u alquaidinom šerijtskom okruženju razvijati svoje samostalno razmišljanje i kreativnost,...tako da se ova opcija "svaka ptica svome jatu leti", čini kao lijep kompromis i dobra odluka za mlade muslimanke. Vjerujem da će su uskoro raznjeti sa cekerom punim eksploziva kada krenu u šoping u Siriji. Kreativno, nema se šta dodati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Šta bi? Nisu kidnapirane? A nisu ni "samo išle" sahatak u džamiju tjedno, nego je bilo i nekih burki i čudnog ponašanja? A babuka nije primjetio, a mater šutila?
Znači za sve je kriv truHli zapad?
A dobro. Sad su na zdravom istoku, na sigurnom. Gdje su problemi?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la:
Iznenadio bi se Markane. Toliko da mi se žali jedan Tuzlak prijatelj socijalist kako mu kolege iz stranke imaju svi krunice na retrovizoru auta. Pa mu jadnom nije baš jasno.
Da,kod nas katolika,krunica na retrovizoru je postala glavni "dokaz" naših korijena i vjere... Jok, avatar nindže i naprdivanje o Bibliji je dokaz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Da,kod nas katolika,krunica na retrovizoru je postala glavni "dokaz" naših korijena i vjere...
Jok, avatar nindže i naprdivanje o Bibliji je dokaz. Doduše,u pravu si...imam i ja loših dana,pogotovo kad je jugovina,pa jedno kratko-napuši mi se,da ne kažem čega! Pogotovo kad vidim takve katolike poput tebe,serete i pljujete o islamu na sve strane,a u društvu sa njima šutite kao zadnje pičke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:23 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako već razvijaju kreativnost i samostalno razmišljanje čemu hajka na dijete i izbacivanje iz škole ?? baš me zanima koliko će sada u alquaidinom šerijtskom okruženju razvijati svoje samostalno razmišljanje i kreativnost,...tako da se ova opcija "svaka ptica svome jatu leti", čini kao lijep kompromis i dobra odluka za mlade muslimanke. Vjerujem da će su uskoro raznjeti sa cekerom punim eksploziva kada krenu u šoping u Siriji. Kreativno, nema se šta dodati... Što zna dijete od 16 godina? Ako su joj pruzili utočiste i rekli tri lijepe riječi dok je okolina vršila pritisak na nju a poluobrazovana majka prikrivala stvarnost i problem normalno je da se priklonila onim koji joj povladjuju i ne osudjuju je. Nema to veze sa Islamom. Da je naišao sposoban diler, makro ona bi otišla u drugu krajnost - droge i prostitucije. Jednostavno djeca u tim godinama pate od samopotvrdjivanja. Kad ih okolina izolira to je kraj svijeta. Da je mogla promisliti sigurno ne bi odvalila komadić leda i pokrenula cijelu lavinu dogadjaja. Jebote pa sudbinu te curice ne zasluzuje niko. Ne znam kako uopće se osoba od 16 godina i njeni nezreli postupci mogu negativno komentirati. To je bolesno.. Lično me boli ako se neka Rajka Radodajka spiči iz BiH nezadovoljna zagondzijama pa trazi bradonje. No ovo su griješna djeca i pod kakvim god okolnostima da su otišle sazalijevam ih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 24 tra 2014, 13:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la:
Jok, avatar nindže i naprdivanje o Bibliji je dokaz.
Doduše,u pravu si...imam i ja loših dana,pogotovo kad je jugovina,pa jedno kratko-napuši mi se,da ne kažem čega! Pogotovo kad vidim takve katolike poput tebe,serete i pljujete o islamu na sve strane,a u društvu sa njima šutite kao zadnje pičke. Sadi gljive i šuti. Nije mi u interesu da Bošnjaci napuštaju islam. Što luđi to lakše sa njima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|