|
|
Stranica: 11/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 22:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: caporegime je napisao/la:
bez uvrede ali slojevit si ko list papira. pročitaj još jednom pa reci s čim se ne slažeš. dao sam dvije postavke, ako ti ih nije lako rastumačiti mogu ja to ponoviti i na jednostavniji način. i nije obilno jazavčenje nego je zirdum jazavac. u tome i jest problem, možeš imati i dobru naobraozbu i kolikotoliko ispravan politički stav i znati kako dalje ali ako si jazavac onda dopuštaš nečemu drugome da ti usmjerava i formira i stavove i daljnje poteze. više su ovu zemlju i narod koštali jazavci nego oni zlonamjerni.
Ne da mi se sada sakupljati sve tvoje postove kao dokaz ali postova kao ovaj gore vidim sve češće. Osobne uvrede, pa ko fol neko traženje motivacije za stav (pop-psihologija u maniri " nije bilo dovoljno roditeljske ljubavi"), pa opet nešto o borbi "iza ekrana", jazavcima itd itd ministre.....ja sam te stvarno smatrao ozbiljnim čovjekom. SVE dolazi iz obitelji i ako nisi ispao kako treba očito se nije od početka radilo kako treba. ako je moj stav jednodimenzijalna pop-psihologija u maniri "nije bilo dovoljno roditeljske ljubavi" kako si to ovdje opisao kako to da ima toliko puno naših ljudi, porijeklom iz bih te i ostalih hrvata kojima taj tzv. ze-gej nije uspio promijeniti odgoj i stavove? to što u poskoku opisani imaju problem sa vlastitim identitetom to nisu mogli pokupiti samo pod utjecajem ze-geja. da su odgajani kako treba nikakav utjecaj njih ne bi mogao učiniti takvima kakvi jesu. ako mali bago ima otpor prema svom zavičaju onda je to problem roditelja koji ga nisu odgajali ili koji su bili takvi da je u otporu prema njima, stvorio otpor prema svemu što ga povezuje s njima pa tako i zavičaja. znači li to da ti doseliš u zagreb da postao sličan bagi i kompaniji, pošto vidim ne osporavaš utjecaj tog ze-geja na prosječnog hercegovca? možda bi i zirdum rado bio dio ze-geja, samo što nije uspio u tome pa sad od muke pljuje i blati taj isti zagreb ko bećar snašu kad mu ne da pičke.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 23:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la:
ministre.....ja sam te stvarno smatrao ozbiljnim čovjekom. SVE dolazi iz obitelji i ako nisi ispao kako treba očito se nije od početka radilo kako treba. ako je moj stav jednodimenzijalna pop-psihologija u maniri "nije bilo dovoljno roditeljske ljubavi" kako si to ovdje opisao kako to da ima toliko puno naših ljudi, porijeklom iz bih te i ostalih hrvata kojima taj tzv. ze-gej nije uspio promijeniti odgoj i stavove?
Iz istog razloga po kojem je UDBA u zap. Hercegovini regrutirala možda 5% ljudi a ne ostalih 95%. Što ne znači da su onih 5% kompleksaši koji su odrasli sa lošim roditeljima. Uostalom ja sam se ograničio na organizirano medijsko djelovanje protiv HB, i prihvatanje tih stavova u okružju, a ne o nekim Hercegovcima koji su nakon dolaska u ZG doživjeli neke tektonske promjene. Oni me i ne zanimaju, poturica je uvijek bilo, i bit će ih, dok je svijeta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 23:15 |
|
|
|
Hajde malo smirite tenzije.. O kojim mi to Zagrepcanima pricamo?? O dalmatinskim, hercegovackim, bosanskim, janjevackim, posavskim, onima iz Zagore?? Jebo te, slabo je zagrepcana, ono, bas zagrepcana.. Mozda je doticnom "insektovcu" neko sprcio trebu, neki Hercegovac ili Bosanac pa je kivan na njih, na nas, jel, pa sve to radi iz neke osvete.. Ko zna. Kod tog uhljupa Babica mi smeta sto je djubretar od covjeka, kao i svi ostali koji mislie kao i on. Kod g. Zrikavca zato sto generalizira sve ljude iz jednog grada ili regije, nije bitno. Jel se sada zbog njih mi ovdje moramo prepirat i "poklat"??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 23:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: caporegime je napisao/la:
ministre.....ja sam te stvarno smatrao ozbiljnim čovjekom. SVE dolazi iz obitelji i ako nisi ispao kako treba očito se nije od početka radilo kako treba. ako je moj stav jednodimenzijalna pop-psihologija u maniri "nije bilo dovoljno roditeljske ljubavi" kako si to ovdje opisao kako to da ima toliko puno naših ljudi, porijeklom iz bih te i ostalih hrvata kojima taj tzv. ze-gej nije uspio promijeniti odgoj i stavove?
Iz istog razloga po kojem je UDBA u zap. Hercegovini regrutirala možda 5% ljudi a ne ostalih 95%. Što ne znači da su onih 5% kompleksaši koji su odrasli sa lošim roditeljima. Uostalom ja sam se ograničio na organizirano medijsko djelovanje protiv HB, i prihvatanje tih stavova u okružju, a ne o nekim Hercegovcima koji su nakon dolaska u ZG doživjeli neke tektonske promjene. Oni me i ne zanimaju, poturica je uvijek bilo, i bit će ih, dok je svijeta. medijski napadi na hrvate iz bih samo predstavljaju napadaj na hrvatsku nacionalnu misao i pokret u globalu. nemogućnost čvrste reakcije zapravo govori da rh hrvati nažalost više nisu u stanju ni efikasno zaštiti niti hrvatsku niti same sebe. uostalom, vidiš kako smo se mi ovdje upleli u raspravu u kojoj se ne možemo složiti a dijelimo 99,9% stavova. to je prokleststvo one desne hrvatske kojo mi pripadamo. mi smo kao slon kojega napada komarac samo što taj komarac ubada i ubada a , mi,slon, dok se okrene, ovaj ubada već na drugom mjestu, uvijek koraqk iza. možda su dimenzije pretjerane ali sama slika nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 23:20 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Hajde malo smirite tenzije.. O kojim mi to Zagrepcanima pricamo?? O dalmatinskim, hercegovackim, bosanskim, janjevackim, posavskim, onima iz Zagore?? Jebo te, slabo je zagrepcana, ono, bas zagrepcana.. Mozda je doticnom "insektovcu" neko sprcio trebu, neki Hercegovac ili Bosanac pa je kivan na njih, na nas, jel, pa sve to radi iz neke osvete.. Ko zna. Kod tog uhljupa Babica mi smeta sto je djubretar od covjeka, kao i svi ostali koji mislie kao i on. Kod g. Zrikavca zato sto generalizira sve ljude iz jednog grada ili regije, nije bitno. Jel se sada zbog njih mi ovdje moramo prepirat i "poklat"?? mnogi opći stavovi proizlaze iz zapravo vrlo osobnih i običnih. tvoja primjedba je na mjestu. jugovići su dobro organizirani i dugo su nas skenirali i otkrili naše slabosti. udaraju gdje najviše boli i gdje kad udare, nama treba vremena i razmišljanja da zautavimo udare tamo, dok oni napadaju po drugim mjestima. to je otprilike nešto kao iz rockyja 4 kad apollo creed pleše i udara ivana dragu. ali na kraju drago ubija creeda od batina. jednom negdje ćemo im vratiti sve udarce odjednom i s kamatama ne sumnjajte u to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 02 sij 2010, 23:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Zanimljiv fajt na ovoj temi, meni se nekako čini da ste u pravu i jedni i drugi. Jednostavno, na neke ljude se može primjeniti prva teza, za druge vrijedi ova druga. Trebaš ipak živjet u Zagrebu da budeš potpuno kompetentan. Čitanjem fašističkog indeksa sa 200 ili 15 000 km udaljenosti čovjek bi dobio dojam da je maltene Kristlna noć na djelu, što nema veze sa stvarnošću.
P.S. Obavještenje za Zrikavca, dobio si pp.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 01:32 |
|
|
Hroboatos je napisao/la:
Hrvati u BH ne bi opstali ni na 1% BH da nije bilo organizirane politike koju je kreirao Tuđman. Nijedan drugi političar u RH, i što je važnije, nijedan drugi u BH, nisu imali ni pameti, ni razbora, ni hrabrosti i znanja da izbore pobjedu na preko 23% BH, uza svu opstrukciju koja je dolazila i od kratkovidne crkve, i od cvjećara, i od jugoslavenskih tuljana.
Kao da to Zirdun ne zna ,ali se prodao za lovu , a s obzirom da je najvejrovatnije lik kojeg pucaju kompleksi koje je opisao caporegime onda mu to nije bili teško caporegime je napisao/la: ili zirdum možda pati od muke što on nije dobio priliku utopiti se u ze-gej društvo pa sa malim ćelavim očalinkom-pederom i štakorolikom gnomom plus ostalim čobanicama uživati u prednostima medijske veličine ze-gej društva kao što su popularnost, lova i moguća lakša dostupnost pičke, dok tavori u nekom provincijskom mediju pa udara po ze-geju ne zato što ga mrzi neko zato što ga i previše voli a ljubav nije obostrana. džaba mu tekst kad i dalje misli da je rat namješten iako dok ima ovakvih pacijenata poput frankopucara utjecaj mu neće biti ugrožen.
Ili je možda Zirdum samo jedan častan čovjek kojemu čast ne dozvoljava da mu se pomaže, a onda prigovara pa bi se on tako zbog časti , u ime naroda, odrekao, odmah i sad, sve pomoći iz HR i mostarske i novobilske bolnice i sveučilišta i doplataka i rađanja i liječenja u HR i zdravlje naše djece bi on ugrozio zbog časti i on poziva da odmah prekinemo to ponižavanje i sve veze s HR jer tio nije vrijedno! I tako bi Zirdum ispao častan čovjek vrijedan književnog divljenja, samo da nema jednu mrlju, a to je da on živi u ZG i dobro je iskoristio mogućnost koju su mu ostvarili , zajedno s ostalima, hr branitelji iz BIH na čelu FT, da danas hercegovci imaju hr državu i da u njoj imaju sva prava! I tako bi Zirdum bio vele častan branitelj našeg naroda da nismo uvidjeli da njega poput Bage i Babića boli kurac i za zdravlje i novce koje mi iz HB dobivamo u HR, boli njega kurac i za naše osjećaje i u nama usađeno hr domoljublje i boli njga kurac za našu dobrobit,jer on iz ZG poziva na otpor koji je protivan našem bitku, jer on u ZG to ima i ovako i onako i njemu u svakom slučaju odgovara ono što i Matiji, a to je prekid svih veza i strogo provođenje zakona(reguliranje lažnih prijava)jer tako mi nećemo trošiti njegov novac, a njemu u ZG nitko pa ni posljednje ljige, kao što su ove koje to rade danas, neće moći povrijedit čast!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 01:34 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Frankopan je napisao/la: Zrikavac ne laze, jer cinjenice ne lazu. Ne znam koliko imas godina, ali vidim da ti je mozak dobro ispran. Te tvoje 'povjerljivo iz prve ruke dojavili' i 'za koga radis' boljsevicke etikete zadrzi za sebe i nemoj nikoga vrijedjat, vec odgovori cinjenicama, u protivnom zasuti. Samo sljepac ne vidi da smo prodani u Daytonu od Tudjaman i Granica. Samo sljepac ne zna da Zubak Dayton nije potpisao, samo sljepac ne priznaje da je Kordica i cijelu ekipu HB-a u Hag poslao caca ti domovine, samo netko tko ne zeli znat ne priznaje da je Tudjman javno davao izjave o 'Bezvrijednom kamenju oko Mrkonjica'...stoga please...nemoj vise sa tim 'Lazes'. Uzeti Drvar iz Grahovo a dat Posavinu tebi nije dokaze zelje da se podeblje pereca? Kako se samo usudjujes samo tako lupetati dragi moj?? Umjesto da na koljenima klecis i Bogu se zahvalis da konacno postoje ljudi koji vide istinu, zele je iznjet na vidjelo ti bi o balkanskim spijunima? Ti ovo igre ne razumijes, jer da shvacas znao bi da ce od iskrene i postene razmjene misljenja na koncu konca koristi imati i BIH Hrvati i tvoja od tvoga sopsvena doma draza Hrvatska.
Onda sam slijepac. Jer, priče o "prodaji" Hrvata iz BH koju je navodno učinio Tuđman jednostavno ne piju vodu. To su priče koje plasiraju razni gubitnici i politički analfabeti- od Begića iz Posavine, Zubaka, do Ivana Lovrenovića i sličnih. Podkrjepe nemaju, pa samo trube uprazno. Ne da mi se epski pisati, pa samo ukratko: * Washingtonskim sporazumima je ukinuta H B, nikakvim Daytonom. A ti su sporazumi došli u trenutcima kad je tzv. ABiH počela uzmicati (Here), a pred Hrvatskom je bila opcija- ili ući u totalni rat protiv Bh Muslimana, uz skoro sigurne sankcije i susljedno cementiranje SRAO Krajine, ili pregristi govno i opet u savez s Muslimanima. Tuđman je izabrao drugo, i vidljivo je da nije pogriješio. * u Daytonu je bilo zadano sljedeće: Srbima 49%, a Hrvati i Muslimani u jednu jedinicu (što je bilo i u predhodnim nacrtima u kojima su ispale dvije mješovite županije). Konfederacija FBiH i RH trebala je biti garant statusa Hrvata u BH. * Posavina je za nas geopolitički beznačajna, i zamjerka Tuđmanu bi bila što je uopće dao Mrkonjić i Šipovo, jer je to strateški 100 puta važnije od neobranjivih prekosavskih Odžaka, da je dobiuo i Broda i Šamca. * poslijedaytonski slijed događaja je obnova kontinuiteta antihrvatske politike u instrumentaliziranju Haaga protiv Hrvata (Blaškić, Furundžija, Kordić,..), miniranja konfederacije (što je učinio Izetbegović uz američku potporu), te gušenja Hrvata na medijskom polju (sužavanje rada i gašenje raznih odašiljača, igre oko Erotela itd.). Od 1995. i Daytona do Tuđmanove smrti krajem 1999. traje neprestana britansko-američka borba protiv hrvatskih interesa u BH, protiv pozicije Hrvatske, a u smjeru jačanja unitarne BH, te očuvanja RS. Hrvati u BH ne bi opstali ni na 1% BH da nije bilo organizirane politike koju je kreirao Tuđman. Nijedan drugi političar u RH, i što je važnije, nijedan drugi u BH, nisu imali ni pameti, ni razbora, ni hrabrosti i znanja da izbore pobjedu na preko 23% BH, uza svu opstrukciju koja je dolazila i od kratkovidne crkve, i od cvjećara, i od jugoslavenskih tuljana. Ja se neprestano čudim kako je hrvatska država uopće nastala. Da nije bilo Tuđmana, ništa od svega, prvi bi nam došli glave oni idioti koji su po povratku iz dijaspore htjeli odmah na kasarne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 02:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ova zadnja kolumna je puno bolja, puno više kirurški određeno. Ili slikovitije, ona prva kolumna je imala ovaj efekt:  ova druga, puno bolje, direkt i gdje treba. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 02:20 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Hroboatos je napisao/la:
Hrvati u BH ne bi opstali ni na 1% BH da nije bilo organizirane politike koju je kreirao Tuđman. Nijedan drugi političar u RH, i što je važnije, nijedan drugi u BH, nisu imali ni pameti, ni razbora, ni hrabrosti i znanja da izbore pobjedu na preko 23% BH, uza svu opstrukciju koja je dolazila i od kratkovidne crkve, i od cvjećara, i od jugoslavenskih tuljana.
Kao da to Zirdun ne zna ,ali se prodao za lovu , a s obzirom da je najvejrovatnije lik kojeg pucaju kompleksi koje je opisao caporegime onda mu to nije bili teško caporegime je napisao/la: ili zirdum možda pati od muke što on nije dobio priliku utopiti se u ze-gej društvo pa sa malim ćelavim očalinkom-pederom i štakorolikom gnomom plus ostalim čobanicama uživati u prednostima medijske veličine ze-gej društva kao što su popularnost, lova i moguća lakša dostupnost pičke, dok tavori u nekom provincijskom mediju pa udara po ze-geju ne zato što ga mrzi neko zato što ga i previše voli a ljubav nije obostrana. džaba mu tekst kad i dalje misli da je rat namješten iako dok ima ovakvih pacijenata poput frankopucara utjecaj mu neće biti ugrožen.
Ili je možda Zirdum samo jedan častan čovjek kojemu čast ne dozvoljava da mu se pomaže, a onda prigovara pa bi se on tako zbog časti , u ime naroda, odrekao, odmah i sad, sve pomoći iz HR i mostarske i novobilske bolnice i sveučilišta i doplataka i rađanja i liječenja u HR i zdravlje naše djece bi on ugrozio zbog časti i on poziva da odmah prekinemo to ponižavanje i sve veze s HR jer tio nije vrijedno! I tako bi Zirdum ispao častan čovjek vrijedan književnog divljenja, samo da nema jednu mrlju, a to je da on živi u ZG i dobro je iskoristio mogućnost koju su mu ostvarili , zajedno s ostalima, hr branitelji iz BIH na čelu FT, da danas hercegovci imaju hr državu i da u njoj imaju sva prava! I tako bi Zirdum bio vele častan branitelj našeg naroda da nismo uvidjeli da njega poput Bage i Babića boli kurac i za zdravlje i novce koje mi iz HB dobivamo u HR, boli njega kurac i za naše osjećaje i u nama usađeno hr domoljublje i boli njga kurac za našu dobrobit,jer on iz ZG poziva na otpor koji je protivan našem bitku, jer on u ZG to ima i ovako i onako i njemu u svakom slučaju odgovara ono što i Matiji, a to je prekid svih veza i strogo provođenje zakona(reguliranje lažnih prijava)jer tako mi nećemo trošiti njegov novac, a njemu u ZG nitko pa ni posljednje ljige, kao što su ove koje to rade danas, neće moći povrijedit čast! Glupi su mi napadi na čovjeka i na portal koji je napravio puno toga na probijanju medijske blokade! Bili smo zaista narod bez glasa u medijima, ali sam mišljenja da smo sada, uz trud određenih ljudi, nadprosječno jaki na internetu, koji će u dogledno vrijeme odjebati sve ove zastarjele novine i TV. Slagali se ili ne slagali sa 1-2 kolumne, neki ljudi bar nešto konkretno rade (hercegbosna, poskok, hercegovina.info., posavski obzor), dok bi ostali samo kritizirali i moralizirali. Idemo raditi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 03:29 |
|
|
mateb je napisao/la:
Ja se neprestano čudim kako je hrvatska država uopće nastala. Da nije bilo Tuđmana, ništa od svega, prvi bi nam došli glave oni idioti koji su po povratku iz dijaspore htjeli odmah na kasarne.
O da. Svakako smo bolji prosli cekajuci jos 3 mjeseca da Srbi mobiliziraju cetnicku bandu iz Przogrnaca i Nisa i popune garznizone i vojarne.( tebi poznate i kao kasarne). Veliki vodja je mrdnuo i prdnuo obuko bjelu uniformu i naredio : Ne napadat, to oni ocekuju, stoga mi necemo napast. U isto vrijeme su ih Slovenci razbili u Sloveniji. Mi smo, pak, onako kako nam je Caca Domovine naredio propustale kolone ubojica koje bi kako bi izasle iz naseg okruzenja okrenuli i raspalili po nama. Sto bi bilo da nam Trifunoviceva vojarna i onih 300 tenkonva nije palo u ruke. Sto bi nam bilo da nam Slovenci nisu slali ( kao fol vracali Srbima) vlakove oruzja. To je taj vas Tito komleks. Ako nije Tito onda je Tudjman. Ako nije Tudjman onda je Cova, ako nije sutra Cova bice netko drugi. Promrdni tom glavicom bolan. Rat nije dobio Tudjman vec nas obican covjek koji je u Livnu izvuko teske kamione na cestu iz Grahova kada je JNA htjela na prevaru uvuc tenkove u grad. Kakav kompleksi. Niako nije moglo bolje. A moglo se, moglo se sve dobit. I entitet i Posavina. Nego ih *ita za nas bolila. Tako je i nikako drugacije. Nisu ni probali. A mi nemozemo sami nista. Ako se Mesija ( aka novi Tudjman) ne pojavi mi mozemo nista sami , moramo i dalje pusit muslimanima i cekat da nam biraju Sejdu. Jer vodja uvijek sve zna najbolje. Jos iz vremena dok je bio tajnik FK Partizana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 04:22 |
|
|
Hm.. Zirdumu svaka čast na uspješnoj provokaciji Matije Babića i odgovoru i vatanju za jaja (tamo di je tanak)...čujem da je Matija dao naputak svojim dupeliscima da malo prikoče. O ostalom kad malo proučim lik i djelo Zirduma. Malo me jebe što mi je izbrisan komentar na Poskoku. Glasio je: "Ej ljudi, smiješno je što pjenite na purgere, tkz.STAROSJEDIOCE grada Zagreba, forumaše INDEXA koji su u večini Šumadinci i odazivaju se na ime JOVAN...prezime uglavnom STOISAVLJEVIĆ." E to me malo jebe... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 04:33 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1650 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
vaga mundo je napisao/la: E to me malo jebe...  e sve li te jebe 
|
 |
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 04:40 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: vaga mundo je napisao/la: E to me malo jebe...  e sve li te jebe  Aj ne zejebaji, nego reci jesan u pravu.? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 04:49 |
|
|
Gle ga...jes ti crnogorac ili hercegovac? Treba ti po ure za odgovorit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 05:09 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: Hm.. Zirdumu svaka čast na uspješnoj provokaciji Matije Babića i odgovoru i vatanju za jaja (tamo di je tanak)...čujem da je Matija dao naputak svojim dupeliscima da malo prikoče. O ostalom kad malo proučim lik i djelo Zirduma. Malo me jebe što mi je izbrisan komentar na Poskoku. Glasio je: "Ej ljudi, smiješno je što pjenite na purgere, tkz.STAROSJEDIOCE grada Zagreba, forumaše INDEXA koji su u večini Šumadinci i odazivaju se na ime JOVAN...prezime uglavnom STOISAVLJEVIĆ." E to me malo jebe...  Koliko znam, kolumnist koji se potpisuje kao "Jovan Dragišić" i piše najogavnije kolumne protiv Hrvata, uopće nije Srbin nego pseudonim koji rabi Mato ili jedan od njegovih satelita. Cilj je isprovocirati skandal i nacionalnu netrepeljivost, jer normalno da će ljudi nakon što napiše neku kolumnu početi jebati "mater četničku". Neka i hrvatski Srbi dobro razmisle koliko im štete nanosi Mato takvim potezima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 05:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vaga mundo je napisao/la: Hm.. Zirdumu svaka čast na uspješnoj provokaciji Matije Babića i odgovoru i vatanju za jaja (tamo di je tanak)...čujem da je Matija dao naputak svojim dupeliscima da malo prikoče. O ostalom kad malo proučim lik i djelo Zirduma. Malo me jebe što mi je izbrisan komentar na Poskoku. Glasio je: "Ej ljudi, smiješno je što pjenite na purgere, tkz.STAROSJEDIOCE grada Zagreba, forumaše INDEXA koji su u večini Šumadinci i odazivaju se na ime JOVAN...prezime uglavnom STOISAVLJEVIĆ." E to me malo jebe...  Koliko znam, kolumnist koji se potpisuje kao "Jovan Dragišić" i piše najogavnije kolumne protiv Hrvata, uopće nije Srbin nego pseudonim koji rabi Mato ili jedan od njegovih satelita. Cilj je isprovocirati skandal i nacionalnu netrepeljivost, jer normalno da će ljudi nakon što napiše neku kolumnu početi jebati "mater četničku". Neka i hrvatski Srbi dobro razmisle koliko im štete nanosi Mato takvim potezima. Jok. Jovan Dragišić je stvarna osoba i nije pseudomin Matije Babića. To što po naputku gazde FORUMIŠE po forumu na temama koje su otvorene i napisane isključivo namjenski druga je stvar. Najveće ZLO tamo je Tomislav Klauški. Taj je pristao radit za najniži honorar samo da može srat po Hrvatiskoj. Ako ima još pitanja, otvorimo temu...sve znam, čovjek sam iz medija i drago mi je da sam ovdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 05:32 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Koliko znam, kolumnist koji se potpisuje kao "Jovan Dragišić" i piše najogavnije kolumne protiv Hrvata, uopće nije Srbin nego pseudonim koji rabi Mato ili jedan od njegovih satelita. Cilj je isprovocirati skandal i nacionalnu netrepeljivost, jer normalno da će ljudi nakon što napiše neku kolumnu početi jebati "mater četničku". Neka i hrvatski Srbi dobro razmisle koliko im štete nanosi Mato takvim potezima.
Jok. Jovan Dragišić je stvarna osoba i nije pseudomin Matije Babića. To što po naputku gazde FORUMIŠE po forumu na temama koje su otvorene i napisane isključivo namjenski druga je stvar. Najveće ZLO tamo je Tomislav Klauški. Taj je pristao radit za najniži honorar samo da može srat po Hrvatiskoj. Ako ima još pitanja, otvorimo temu...sve znam, čovjek sam iz medija i drago mi je da sam ovdje. Koliko si u to siguran, ono je posve nepojmljivo. Ako je zaista stvarna osoba, onda je doista lud ili ima muda do poda. Onaj komentar da takvo ponašanje šteti hrvatskim Srbima isto stoji. Mene zanima tko vrši selekciju gostiju za TV emisije, gdje Hrvate BiH uglavnom predstavljaju neki fikusi iz Sarajeva. Općenito, za desničarske predstavnike biraju neke krkane. Zašto stalni gost, kada su u pitanju ratne teme nije naš najbolji ratni povjesničar Davor Marijan. Zašto se ne poziva prof Mladen Ančić, Ivica Mlivončić i sl?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vaga mundo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 05:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: vaga mundo je napisao/la:
Jok. Jovan Dragišić je stvarna osoba i nije pseudomin Matije Babića. To što po naputku gazde FORUMIŠE po forumu na temama koje su otvorene i napisane isključivo namjenski druga je stvar. Najveće ZLO tamo je Tomislav Klauški. Taj je pristao radit za najniži honorar samo da može srat po Hrvatiskoj.
Ako ima još pitanja, otvorimo temu...sve znam, čovjek sam iz medija i drago mi je da sam ovdje.
Koliko si u to siguran, ono je posve nepojmljivo. Ako je zaista stvarna osoba, onda je doista lud ili ima muda do poda. Onaj komentar da takvo ponašanje šteti hrvatskim Srbima isto stoji. Mene zanima tko vrši selekciju gostiju za TV emisije, gdje Hrvate BiH uglavnom predstavljaju neki fikusi iz Sarajeva. Općenito, za desničarske predstavnike biraju neke krkane. Zašto stalni gost, kada su u pitanju ratne teme nije naš najbolji ratni povjesničar Davor Marijan. Zašto se ne poziva prof Mladen Ančić, Ivica Mlivončić i sl? Ajde, sutra otvorimo novu temu o tome...zar ti ne znaš tko je vlasnik NOVE TV i RTL-a, a oko HTV-a se vodi rat između Munira Podumljaka i Soroševe kompanije ko će bit gazda Informativnog programa? Tamo gostuju Laliči, Gjenere i Pavičići. Alo.. pa bagra crvena sprema PUČ. Ajmo sutra/danas...nastavit o ovome, kasno je. Laku noć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 05:47 |
|
|
|
Može, naslov "Medijska hobotnica u RH".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 11:36 |
|
|
Frankopan je napisao/la: mateb je napisao/la:
Ja se neprestano čudim kako je hrvatska država uopće nastala. Da nije bilo Tuđmana, ništa od svega, prvi bi nam došli glave oni idioti koji su po povratku iz dijaspore htjeli odmah na kasarne.
O da. Svakako smo bolji prosli cekajuci jos 3 mjeseca da Srbi mobiliziraju cetnicku bandu iz Przogrnaca i Nisa i popune garznizone i vojarne.( tebi poznate i kao kasarne). Veliki vodja je mrdnuo i prdnuo obuko bjelu uniformu i naredio : Ne napadat, to oni ocekuju, stoga mi necemo napast. U isto vrijeme su ih Slovenci razbili u Sloveniji. Mi smo, pak, onako kako nam je Caca Domovine naredio propustale kolone ubojica koje bi kako bi izasle iz naseg okruzenja okrenuli i raspalili po nama. Sto bi bilo da nam Trifunoviceva vojarna i onih 300 tenkonva nije palo u ruke. Sto bi nam bilo da nam Slovenci nisu slali ( kao fol vracali Srbima) vlakove oruzja. To je taj vas Tito komleks. Ako nije Tito onda je Tudjman. Ako nije Tudjman onda je Cova, ako nije sutra Cova bice netko drugi. Promrdni tom glavicom bolan. Rat nije dobio Tudjman vec nas obican covjek koji je u Livnu izvuko teske kamione na cestu iz Grahova kada je JNA htjela na prevaru uvuc tenkove u grad. Kakav kompleksi. Niako nije moglo bolje. A moglo se, moglo se sve dobit. I entitet i Posavina. Nego ih *ita za nas bolila. Tako je i nikako drugacije. Nisu ni probali. A mi nemozemo sami nista. Ako se Mesija ( aka novi Tudjman) ne pojavi mi mozemo nista sami , moramo i dalje pusit muslimanima i cekat da nam biraju Sejdu. Jer vodja uvijek sve zna najbolje. Jos iz vremena dok je bio tajnik FK Partizana. Ti meni nemaš što pričati o kompleksima. A ako ćemo se vrijeđati, onda ja tebi mogu reći da si ne pretjerano bistri teoretičar i salonski ustaša koji voli tuđim kurcem mlatiti po stolu. Gledao sam kako idioti iz HOS-a neuspješno jurišaju na 5. vojnu oblast u Zagrebu, izazivajući Srbe da krenu dok još nismo imali skoro ništa. Uz to, taj HOS nije bio niti približno tako vojno sposoban kako mnogi misle, ali odličan za izazivanje građanskog rata među Hrvatima koji je jedva izbjegnut. Što se tiče ove priče o Slovencima, odi poljubit sliku Špegelja, to je izvorno njegova teza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 12:14 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Koliko si u to siguran, ono je posve nepojmljivo. Ako je zaista stvarna osoba, onda je doista lud ili ima muda do poda. Onaj komentar da takvo ponašanje šteti hrvatskim Srbima isto stoji.
Mene zanima tko vrši selekciju gostiju za TV emisije, gdje Hrvate BiH uglavnom predstavljaju neki fikusi iz Sarajeva. Općenito, za desničarske predstavnike biraju neke krkane. Zašto stalni gost, kada su u pitanju ratne teme nije naš najbolji ratni povjesničar Davor Marijan. Zašto se ne poziva prof Mladen Ančić, Ivica Mlivončić i sl?
Ajde, sutra otvorimo novu temu o tome...zar ti ne znaš tko je vlasnik NOVE TV i RTL-a, a oko HTV-a se vodi rat između Munira Podumljaka i Soroševe kompanije ko će bit gazda Informativnog programa? Tamo gostuju Laliči, Gjenere i Pavičići. Alo.. pa bagra crvena sprema PUČ. Ajmo sutra/danas...nastavit o ovome, kasno je. Laku noć. i mene jako zanima medijska hobotnica jer njezino djelovanje je krivo za ovo o čemu pričamo, Ljudima je ispran mozak. Ljudi su labilni i često umno ne baš bistri, što imamoo prilike vidjeti i na ovoj temi gdje se opet podmeću idiotske konstrukcije proizišle iz kuhinje te medijske hobotnioce..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 12:18 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: vaga mundo je napisao/la:
Ajde, sutra otvorimo novu temu o tome...zar ti ne znaš tko je vlasnik NOVE TV i RTL-a, a oko HTV-a se vodi rat između Munira Podumljaka i Soroševe kompanije ko će bit gazda Informativnog programa? Tamo gostuju Laliči, Gjenere i Pavičići. Alo.. pa bagra crvena sprema PUČ.
Ajmo sutra/danas...nastavit o ovome, kasno je. Laku noć.
i mene jako zanima medijska hobotnica jer njezino djelovanje je krivo za ovo o čemu pričamo, Ljudima je ispran mozak. Ljudi su labilni i često umno ne baš bistri, što imamoo prilike vidjeti i na ovoj temi gdje se opet podmeću idiotske konstrukcije proizišle iz kuhinje te medijske hobotnioce.. + kako im stati u kraj. Ja sam ubijeđen da će to doći samo od sebe nakon što vjetrovi promjene sa zapada dopušu i do Hrvatske. Beskonačan broj TV kanala, od kojih će mnogi biti specijalizirani za određena područja, zatim smrt novina kao medija (tako je prdeknuo i Feral), i općenito jačanje internet portala, od kojih su neki već posjećeniji od online verzija dnevnih novina. Zato je ključ zauzeti pozicije, šteta što se Index rano etablirao, ali na internetu je popularnost kratkog roka, i izbor stvarno ogroman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 12:23 |
|
|
mateb je napisao/la: Ti meni nemaš što pričati o kompleksima. A ako ćemo se vrijeđati, onda ja tebi mogu reći da si ne pretjerano bistri teoretičar i salonski ustaša koji voli tuđim kurcem mlatiti po stolu. Gledao sam kako idioti iz HOS-a neuspješno jurišaju na 5. vojnu oblast u Zagrebu, izazivajući Srbe da krenu dok još nismo imali skoro ništa. Uz to, taj HOS nije bio niti približno tako vojno sposoban kako mnogi misle, ali odličan za izazivanje građanskog rata među Hrvatima koji je jedva izbjegnut.
Nije baš vezano uz temu,ali ne svidja mi se ovaj ton prema HOS-u,prvo to nisu idioti,nego stvarni domoljubi koji su medju prvima krenuli u DR.Gledati nešto i učestvovati u nečemu je različita priča.A o psihološkom efektu,pa makar i neuspješnog napada,nije potrebno ni govoriti.O vojnoj sposobnosti HOS-au ta vremena ne bih,jer osim MUP-a nije niti bilo nekih postrojbi vrijednih spomena. Glede gradjanskog rata koji bi izazvao HOS,postoji već tema.HOS-ovci mozda jesu bili ludjaci,ali ne i glupi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 03 sij 2010, 12:25 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
i mene jako zanima medijska hobotnica jer njezino djelovanje je krivo za ovo o čemu pričamo, Ljudima je ispran mozak. Ljudi su labilni i često umno ne baš bistri, što imamoo prilike vidjeti i na ovoj temi gdje se opet podmeću idiotske konstrukcije proizišle iz kuhinje te medijske hobotnioce..
+ kako im stati u kraj. Ja sam ubijeđen da će to doći samo od sebe nakon što vjetrovi promjene sa zapada dopušu i do Hrvatske. Beskonačan broj TV kanala, od kojih će mnogi biti specijalizirani za određena područja, zatim smrt novina kao medija (tako je prdeknuo i Feral), i općenito jačanje internet portala, od kojih su neki već posjećeniji od online verzija dnevnih novina. Zato je ključ zauzeti pozicije, šteta što se Index rano etablirao, ali na internetu je popularnost kratkog roka, i izbor stvarno ogroman. Sve je to u redu no mene zanima kako oni Hrvati koji nisu orjunaško-udbaško-briselsko-haška bagaža koja nota bene, jel, znamo drži 99% hrvatskog medijskog prostora a ne predstavljaju toliki udio u populaciji, dakle kako taj dio neudbaško-menadžerskih Hrvata nije sebi u 10-15 godina bio kadar stvoriti jedne jebene novine, o televiziji da ne pričam. A sirotinja tolika baš nismo.U čemu je kvaka. Toliko smo u kurcu.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|