|
|
Stranica: 7/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 08 pro 2009, 01:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Hadeka je napisao/la: Moram reći da mi se forum svidio, a smajlići su me oduševili ... čitava stranica (HercegBosna) je zapravo vrilo podataka kojima sam se rado koristio na drugim forumima ili u drugim prigodama. Čestitam Vam na uradku i sa srićom. Samo naprid. Fala lipo. Primjeti se dosta ikavice, Dalmos?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 08 pro 2009, 01:56 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hadeka je napisao/la: Moram reći da mi se forum svidio, a smajlići su me oduševili ... čitava stranica (HercegBosna) je zapravo vrilo podataka kojima sam se rado koristio na drugim forumima ili u drugim prigodama. Čestitam Vam na uradku i sa srićom. Samo naprid. Fala lipo. Primjeti se dosta ikavice, Dalmos? He, he .. nisam. To ja tako za uspomenu na mog starog. On je bio "ikavac" iz "Turske Hrvatske"! Vridi se malo i tom jeziku naučit, a najlakše je kroz pisanje (i govor). A nekad se ikavica puno više govorila i po Herceg Bosni i Slavoniji. Zato ću i ja ovdi "ikati"! P.S. Ajme, nisam se niti zapravo pridstavio. Ispričavam se. Dakle, imam 45 godina, živim u Zagrebu, oženjen sam i dvoje dice, dragovoljac DR-a, časnik sam HV-a u mirovini. Eto to je to ukratko.
|
|
ALF
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 29 pro 2009, 11:17 |
|
|
Pozdrav svim forumašima,ma gdje bili!
|
|
Vrh |
|
|
Anna Koprivnica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 pro 2009, 19:09 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2009, 18:31 Postovi: 4 Lokacija: Koprivnica/Zagreb
|
Hej haj svima! ^^ Evo i mene! :) Nadam se da vam ne bude smetala jedna kajkaFka ovdje...hehe :P Božji blagoslov svima! :)
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 pro 2009, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75745 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobrodošla curo iz Koprivnice!
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mile_Ronhil
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 pro 2009, 19:20 |
|
|
Faljen Isus braćo! nek nam živi tisućljetna uljudbina Hrvata na ovim prostorima. Nek nam živi HercegBosna.
Takodje i pozdrav svim ostalim posjetiteljima ove divne stranice. Nadam se miru, dialogu i toleranciji.
_________________ Bosna cijela iz tri dijela!
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 pro 2009, 23:04 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Dobro nam došli
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 31 pro 2009, 00:15 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Dobrodošli!
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 03 sij 2010, 12:11 |
|
|
vaga mundo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
uuu ovaj je dobar..sjećam se..
Živija prijatelju. Znamo se mi još sa Dežulovića gumna di me baniralo pa sam se nekako prošverca s novim nickom...pa me opet trajno baniralo neki dan, jebiga ne da đava mira držat jezik za zubima. . Nego ovdi sve nekako mirno, u revijalnom tonu.? Znam da se znamo sa Dežulovića gumna. A čuj, treba učinit da ne bude mirno..tipkovnicu u šake..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Juraj
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 sij 2010, 03:52 |
|
|
Pozdrav ljudovi moji, evo ja sam novi clan kao sto mozete primjetiti... Ukratko... Ime: Juraj Godine: 20 Zanimanje: Dj, Automehanika, i jos pokoji hobi :) Nastanjen: Novi Travnik Itd, itd... Inace za forum saznao od kolege koji je probosnjacki orijentiran, tako da evo drago mi je da sam vas nasao, ima tu dosta zanimljivih informacija, koje mogu posluziti u raznoraznim argumentiranjima sa pripadnicima drugih vjeroispovjesti i slicnog... Jos jedan veliki pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 sij 2010, 03:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pozdrav i dobro došao
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 sij 2010, 05:01 |
|
|
Juraj je napisao/la: Pozdrav ljudovi moji, evo ja sam novi clan kao sto mozete primjetiti... Ukratko... Ime: Juraj Godine: 20 Zanimanje: Dj, Automehanika, i jos pokoji hobi :) Nastanjen: Novi Travnik Itd, itd... Inace za forum saznao od kolege koji je probosnjacki orijentiran, tako da evo drago mi je da sam vas nasao, ima tu dosta zanimljivih informacija, koje mogu posluziti u raznoraznim argumentiranjima sa pripadnicima drugih vjeroispovjesti i slicnog... Jos jedan veliki pozdrav Dobrodošao, nadam se da ćeš pridonjeti približavanju N. Travnika ljudima koji čitaju ovaj forum.
|
|
Vrh |
|
|
Juraj
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 sij 2010, 21:06 |
|
|
Hvala i bolje vas nasao, a evo sve sto bude u mojoj moci, i ako koga sta zanima slobodno neka pita...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:14 |
|
|
Pozdrav i od mene nove :)
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:19 |
|
|
Dobrodošla suzo didova!
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:43 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Dobrodošla suzo didova! hvala, dide još vas bolje našla u ovom bespuću virtualne zbiljnosti
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:45 |
|
|
ja sam mislila da je onaj drugi smajlić (onaj gdje se grljataju) u dva dijela, a ne da je grupnjak... nemojte me krivo shvatit, još se privikavam
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 21:58 |
|
|
meni se omakao grupnjak, ali didu cila orgija a šta taj u sridini radi? boja cestu ili...?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:06 |
|
|
Ilirka je napisao/la: meni se omakao grupnjak, ali didu cila orgija a šta taj u sridini radi? boja cestu ili...? Da orgija dobije na troboj-dezenu,... red rumenih žena, red "bijelog", red plavih muškaraca,...a ovaj što puši, on donosi vodu i kućne ljubimce akterima.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:11 |
|
|
znam da mi nećeš virovat, ne bih ni sebi sama da se čitam sa strane, ali tek sad vidim šta brajo radi s onom bilom crtom sad valjda kužiš da sam i ja baba
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:24 |
|
|
I ja sam prvi put mislio da je u pitanju čovjek-graverka, al nije nego čovjek-usisavač..., prijatelj svakoj domaćici.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:28 |
|
|
eee kakva su vrimena došla, pa domaćice traže društvo u tehnici, što na struju (kao ja), što na baterije... navraća li ovdje još žena ili se mogu raskomotit?
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:34 |
|
|
Ima dama, ...al ti si kao što i jesi u svojoj kući. Bonton vlada, ali se znaju i počupat..., ne daj se ucvilit.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 sij 2010, 22:36 |
|
|
ja sam ti nježno i osjetljivo biće u danima kad me ne puca pms, abs, pss i ostale kratice glede čupanja... probat ću se ne počupat...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|