|
|
Stranica: 31/48.
|
[ 1191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 18:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
frane je napisao/la: agencija Media Metar daje blagu prednost Josipovicu 55% a Bandicu 45 % http://www.vecernji.hr/vijesti/media-me ... anak-75461U anketu nije uključena Bosna i Hercegovina, http://www.index.hr/vijesti/clanak/veli ... 68619.aspxusrali se ovi iz indexa ! Bez ljutnje frane, ali zašto uopće dajete linkove na index.yu da ljudi klikaju na to i na taj način gamad ostvaruje profit? Ako već hoćete prenijeti nešto s tog smeća (iako ne vidim potrebe za tim), bilo bi bolje da prenesete čitav tekst. Inače, predlažem moderatorima da zabrane poveznice s indexom na hercegbosna forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 18:31 |
|
|
frane je napisao/la: agencija Media Metar daje blagu prednost Josipovicu 55% a Bandicu 45 % http://www.vecernji.hr/vijesti/media-me ... anak-75461U anketu nije uključena Bosna i Hercegovina, http://www.index.hr/vijesti/clanak/veli ... 68619.aspxusrali se ovi iz indexa ! Jadni oni, baš mi ih žao. Uložili toliko vremena i truda, a Bandić skočio Ipak najjači mi je ovaj dio: Index je napisao/la: REZULTATI prvog velikog istraživanja prije drugog kruga predsjedničkih izbora pokazuju da se prednost Ive Josipovića pred Milanom Bandićem u drugom krugu predsjedničkih izbora smanjila na samo 10 posto. Odnosno, i bitno manje od 10% nakon što se Bandiću pribroje glasovi iz Herceg-Bosne. Indexovci naravno nisu propustili odmah oplesti po Hrvatima iz HB, ali barem ne spominju tamo neku nepostojeću tzv. Bosnu i Hercegovinu. Bravo Index bravo, možda ipak bude nešto od vas
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 19:00 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: frane je napisao/la: agencija Media Metar daje blagu prednost Josipovicu 55% a Bandicu 45 % http://www.vecernji.hr/vijesti/media-me ... anak-75461U anketu nije uključena Bosna i Hercegovina, usrali se ovi iz indexa ! Bez ljutnje frane, ali zašto uopće dajete linkove na index.yu da ljudi klikaju na to i na taj način gamad ostvaruje profit? Ako već hoćete prenijeti nešto s tog smeća (iako ne vidim potrebe za tim), bilo bi bolje da prenesete čitav tekst. Inače, predlažem moderatorima da zabrane poveznice s indexom na hercegbosna forumu. Točno "Pessimus dux"! Citat: Uz preporuke za izbor najboljeg predsjedničkog kandidata!
Među kandidate za predsjednika Hrvatske, koji se u medijima preporučuju, treba ubrojiti prof. dr. Ivu Josipovića. U javnim medijima, a i na portalima se navodi kao 'kvalitetan' kandidat vrhunskog obrazovanja, sveučilišni profesor, pravnik, glazbenik, europski tip…. Profesor Josipović je autor Zbornika Pravnog fakulteta u Zagrebu pod naslovom „Hrvatski pogledi na krivična djela“, izdanog na engleskom jeziku s naslovom originala : “Responsibility for war crimes, Croatian perspective-selected issues, 2005.“ U Zborniku po opsežnosti dominira doprinos profesora Josipovića. U uvodu autor među ostalim navodi „ … Republika Hrvatska je država koja je izronila iz krvavog raspada bivše Jugoslavije…“. Možemo li se složiti sa takovom definicijom stvaranja demokratske Republike Hrvatske? Profesor Josipović šalje svijetu djelo na engleskom jeziku u kojemu se ne spominje agresija na Hrvatsku, niti razlika ratnih zločina agresora i zločina u ratu onih koji se brane. Pri tom se također niti jednom riječju ne dotiče osnovanosti odnosno opravdanosti optužbe da je Operacija OLUJA „zločinački pothvat“. To je očiti doprinos stavu tužilaštva Haškog suda, kojim se optužuje tadašnje rukovodstvo i renome cijele Hrvatske. Takav pristup analize uvjeta u kojima se vodio Domovinski rat, mogao bi se objasniti željom autora da bude od strane Haškog suda imenovan „Prijateljem tog suda“. Zagrepčanka Treba samo izaći na izbore i glasati za bolji izbor nego je prof. I. J. kojeg promoviraju "antifashisti": S. Mesić, Kajin, Pusićka, Pupovac, Uzelac, Stanimirović, Savo Štrbac i svi Srbi sa Hrvatskom domovnicom, kojih nema više od 20 % u RH, uz još i nešto zbunjenih partizanskih potomaka! Povijest se ponavlja, Hrvati iz H-B opet spašavaju Hrvatsku i Hrvatstvo!
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
|
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 20:09 |
|
|
bobo mostarac je napisao/la: Povijest se ponavlja, Hrvati iz H-B opet spašavaju Hrvatsku i Hrvatstvo! E jeste nas spasili s Bandicem.
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 21:42 |
|
|
lostcase je napisao/la: bobo mostarac je napisao/la: Povijest se ponavlja, Hrvati iz H-B opet spašavaju Hrvatsku i Hrvatstvo! E jeste nas spasili s Bandicem. Ako si za CRVENU Hrvatsku, onda nismo!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24095 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Bandić mijenja trend. Ankete Mediametra pokazuje odnos 55%:45%. Bez glasača iz BiH. Mi nosimo 3%-4%, ovisno kakav izlazak bude. Moglo bi biti umalo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 22:08 |
|
|
hm.. glede ovih izbora, puno sam dvojila.. nije mi bilo jasno ovo cipanje desnice, raspršivanje glasova, odbijanje nekakvog koncenzusa oko zajedničkog kandidata... puno toga me je odbijalo od izlaska na biralište... Bandić mi nije bio najsretnije rješenje u prvom, al u drugom krugu, nemam izbora i biram njega. Ne znam puno o njemu, znam da ga medijski linčuju od prvog dana otkako je postao gradonačelnik, a onda isto tako stalno.. oprečnih stvari čujem o njemu, od hvale do pljuvanja, ali za Josipovića nemam dvojbe ni tko je ni što je i koga predstavlja. Zato ovog puta biram Bandića.
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 22:49 |
|
|
Priopcenje za javnost – podrška Bandicu
Hrvatska cista stranka prava, kao zagovarateljica cvrste , ciste pravaške i državotvorne politike i kao stranka koja se zalaže za državu socijalne pravde, a ne državu u službi krupnoga kapitala i državu sluškinjuHaaga i Bruxellesa, ovime izvješcuje hrvatsku javnost da ce u drugom krugu predsjednickih izbora podržati neovisnoga kandidata Milana Bandica.
Držimo da je Milan Bandic po svom dosadašnjem politickom djelovanju, višestruko bolji i poželjniji predsjednik Hrvatske od svoga protukandidata Ive Josipovica, koji je dokazani suradnik tužiteljstva haaškoga sudai slijednik jedne otvorene antihrvatske i udbaške politike, koja je kao kontinuitet „antifašizma“ Stipe Mesica pogubna za Domovinu.
Slijedom toga pozivamo cjelokupno clanstvo HCSP-a, sve domoljubne i državotvorne snage da izadu na izbore i glasuju za Milana Bandica. Ovu odluku je velikom vecinom glasova donio Glavni stan stranke na telefonskoj sjednici koja je održana 4. sijecnja 2010.
U Zagrebu, 4. sijecnja 2010. Josip Miljak, predsjednik
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 22:56 |
|
|
sve je to fino...ali mi upade u oci "telefonska sjednica"
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 22:58 |
|
|
ljudi sjede i telefoniraju :)))
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 23:02 |
|
|
mozda su sjedili na telefonima....
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 23:15 |
|
|
west je napisao/la: mozda su sjedili na telefonima.... pa zato se i kaže: alo, ko je na telefonu
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 05 sij 2010, 23:31 |
|
|
west je napisao/la: sve je to fino...ali mi upade u oci "telefonska sjednica" Vrlo se često tako obavljaju sastanci, jer je danas moguće u isto vrijeme razgovarati s više sugovornika i istovremeno ih gledati ... Tehnika ... Citat: Kako (jedino) Bandic moze pobijediti!?
EU na koljenima moli Hrvatsku, ili crveni Kmer(i) na koljenima prosi EU?
- Konvencionalni brojevi su protiv Bandica. Slabi odaziv u prvom s mogucnoscu jos slabijeg u drugom krugu, ne daju puno nade. Moze li se nesto uciniti/reci sto ce dozvati veci broj novih glasaca od onih iz prvog kruga, koji ne kane glasovati u drugom krugu?
- Moze!
- Mogu li se DOMOLJUBI privuci u znacajnijem broju?
- Mogu!
Ali prije treba navesti Bandiceva dva najveca grijeha: zid boli, samljeven i stavljen u uradak “uglednog kipara”(crvenog umetnika) Dusana Dzamonje. I urbanisticku i arhitektonsku STOLJETNU stetu Zagrebu, kao i prometni kaos, kao posljedicu. Zmazanoca i neurednost su sitnice, kao i pomaganje anti-kulture crvenih Kmera!
- Moze li to biti zaboravljeno/oprosteno?
- Moze, SVE ZA Hrvatsku!
- Mozda se o proslosti nikada ne cemo i ne mozemo sloziti, ali mozemo li o buducnosti?
- E, to ovisi samo o Bandicu!
I jos jedna ne nevazna sitnica! - Glavno pitanje: moze li Bandic sa svojim postojecim kadrom voditi drzavu? - Ima jednostavan odgovor: NE MOZE!
- Ali jos vaznije je, ZNA LI ON TO? - A cini se da ZNA! Vjerovali ili ne!
Naime, vec je kontaktirao jednog mog prijatelja, sjajnog HRVATSKOG intelektualca, a to je JAKO OBECAVAJUCE!
Dovoljno uvoda za onaj prvi (i najvazniji!) MOZE/MOGU!
Ako se sjetimo suceljavanja u kojima su se (neki inteligentni) kandidati upirali odgovarati na GLUPA I NEVAZNA pitanja moderatora/voditelja, umjesto da onih par minuta iskoriste za NAJVAZNIJE TEME: SUVERENI (ne)ulazak Hrvatske u EU, koncentriran u PITANJU SVIH PITANJA: GOSPODARSKOM POJASU!
I da bi za najvece ignorante ovo pitanja HRVATSKOG ZIVOTA ucinili razumljivim, navest cu samo neprocjenjivu vrijednost istoga. Sigurno je da se vrijednost HRVATSKOG GOSPODARSKOG POJASA mjeri u stotinama milijardi dollara, vrlo blizu 500 milijardi! Gruba procjena SAMO naftnih nalazista u sjevernom dijelu Hrvatskog Jadrana prema danasnjim cijenam je oko 90 milijardi dollara, a za taj novac se SVA Hrvatska djeca mogu skolovati na najboljim americkim sveucilistima slijedecih 500 godina!
Predsjednik RH (ima puno vece ovlasti nego se sustavno dezinformira javnost!) moze sazvati TEMATSKU SJEDNICU VLADE, recimo TRENUTNO PROGLASENJE GOSPODARSKOG POJASA!
S HRVATSKIM GOSPODARSKIM POJASOM bit cemo svjedoci kako EU na koljenima moli Hrvatsku da se pridruzi, u suprotnom ce Josipovic na koljenima moliti da nas EU primi ili ce nas, jos vjerojatnije, odvesti na GUBILISTE BALKANA!
Ognjistar Ima nas minimum 80 % katolika, koji volimo svoj narod i svoju državu, znači treba izaći i povesti sve živo na glasanje, da Lijepa Naša, ostane naša!
|
|
Vrh |
|
|
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 01:36 |
|
|
bobo mostarac je napisao/la: lostcase je napisao/la: E jeste nas spasili s Bandicem. Ako si za CRVENU Hrvatsku, onda nismo! Ja sam za POSTENU Hrvatsku ali ona nije prosla u drugi krug. A vi nemrete ni svog predstavnika izabrat nego vam bosnje izaberu komunjaru a mislite da cete nes odlucivat....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 03:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77437 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Provokacija povlači upozorenje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 18:40 |
|
|
lostcase je napisao/la: bobo mostarac je napisao/la: Ako si za CRVENU Hrvatsku, onda nismo! Ja sam za POSTENU Hrvatsku ali ona nije prosla u drugi krug. A vi nemrete ni svog predstavnika izabrat nego vam bosnje izaberu komunjaru a mislite da cete nes odlucivat.... Ti si za "postenu" Hrvatsku, ali za one koji su bili i ostali crveni! Znamo tko prof. Ivi daje podporu: Smesic, Kajin, Pusicka, Stanimirovic, Uzelac, Pupavac, Savo Strbac "Veritas" i svi srbi sa Hrvatskom domovnicom, koji ce svi do jednog, doci (autobusima) i glasati! (Ovo sam procitao u "KURIRU", Bgd. novinama.) Predpostavljam i ti si jedan od njih, ili se varam ... ? Citat: ZABRANJENI SPOT O CRVENOJ HRVATSKOJOVAJ JE SPOT ZABRANILO DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO. IZGLEDA DA SMATRAJU KAKO NE SMIJEMO NIŠTA ZNATI O TOME DA ĆE CIJELA HRVATSKA POCRVENITI, PREMA RIJEČIMA PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA IVE JOSIPOVIĆA. DAME I GOSPODO, HRVATICE I HRVATI, UKOLIKO NE ŽELITE SLIJEDEĆIH 5 GODINA BITI DRUGARICE I DRUGOVI U CRVENOJ HRVATSKOJ, SVI U NEDJELJU NA IZBORE I GLAS ZA MILANA BANDIĆA. SVIĐAO SE BANDIĆ NAMA ILI NE, PRISILJENI SMO GLASATI ZA NJEGA SVI MI KOJI SMO PROTIV TOGA DA NAM HRVATSKA BUDE PONOVNO CRVENA, NAKON ŠTO SU TOLIKI HRABRI LJUDI SVOJIM ŽIVOTIMA PLATILI BORBU PROTIV CRVENE PETOKRAKE. SVAKI GLAS ZA MILANA BANDIĆ POMOĆI ĆE U BORBI PROTIV CRVENE HRVATSKE KAKVU NAM JOSIPOVIĆ NAJAVLJUJE. STOGA NEMOJTE OSTATI U NEDJELJU KOD KUĆE NEGO IZAĐITE I SVOJIM GLASOM SE UKLJUČITE U BORBU PROTIV CRVENE HRVATSKE. UREDNIŠTVO http://WWW.DRAGOVOLJAC.COMhttp://www.dragovoljac.com/index.php?op ... 7&Itemid=1
|
|
Vrh |
|
|
lostcase
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 18:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 18:58 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 19:07 |
|
|
lostcase je napisao/la: Evo ti jos provokacija : http://www.youtube.com/watch?v=VMJUa0ne ... _embedded#btw. najvjerovatnije cu i ja zaokruzit bandija ali mi nije nimalo drago kaj to moram nije ni svima drugima drago ali šta da se radi. btw lostcase, ti kao državotvorni Hrvat, što jesi ne bi trebao toliko zlobno podjebavati. Ajde da su glasovi BiH Hrvata presudili nešto, još bi i razumio. iako sam i ja zamjerio Bandića, bez obzira na to, našim domorocima. Ali insistirati na tome, umara.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 19:31 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: lostcase je napisao/la: Evo ti jos provokacija : http://www.youtube.com/watch?v=VMJUa0ne ... _embedded#btw. najvjerovatnije cu i ja zaokruzit bandija ali mi nije nimalo drago kaj to moram nije ni svima drugima drago ali šta da se radi. btw lostcase, ti kao državotvorni Hrvat, što jesi ne bi trebao toliko zlobno podjebavati. Ajde da su glasovi BiH Hrvata presudili nešto, još bi i razumio. iako sam i ja zamjerio Bandića, bez obzira na to, našim domorocima. Ali insistirati na tome, umara. Ljudske niske strasti i sebičnost, nedostatak solidarnosti su i doveli Mesića tamo gdje je. "Pilo i žderilo vama, a ne onim kockastoglavim Hercegovcima", to je bio osnovni razlog zašto su ljudi glasali za njega.
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 20:24 |
|
|
mateb je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
nije ni svima drugima drago ali šta da se radi.
btw lostcase, ti kao državotvorni Hrvat, što jesi ne bi trebao toliko zlobno podjebavati. Ajde da su glasovi BiH Hrvata presudili nešto, još bi i razumio.
iako sam i ja zamjerio Bandića, bez obzira na to, našim domorocima. Ali insistirati na tome, umara.
Ljudske niske strasti i sebičnost, nedostatak solidarnosti su i doveli Mesića tamo gdje je. "Pilo i žderilo vama, a ne onim kockastoglavim Hercegovcima", to je bio osnovni razlog zašto su ljudi glasali za njega. Nešto mi upade u oči, na ovoj anketi: "Moj predsj. kandidat u II. krugu je?" Samo je 40-toro sudjelovalo???
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 21:57 |
|
|
Hoćemo li nabaciti prognoze? Moja procjena: Bandić 53%, Josipović 47%.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77437 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Josipović 58%, Bandić 42%.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 22:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Josipović 58%, Bandić 42%. Što se babi 'tilo, to se babi snilo! Pa, hajde da se zabavljamo! Bandić nije preljep al' je simpatičan Bandić nije prenačitan al' je intuitivno inteligentan Bandić nije nabildan al' je solidan Bandić nije indiferentan al' je stabilan Bandić nije spor al' je brz Bandić nije lijen al' je radišan Bandić nije mlitav al' je odlučan Bandić nije športaš al' je za šport Bandić je bio SDP al' nije bio komunjara Bandić je Hercegovac al' je prije svega HRVAT Bandić je crven al' je i bijel i plav Bandić nije predsjednik HR al' će to 10.01.2010. postati! Moja prognoza: - Milan B. 58%, Novi Predsjednik RH!- Ivo J. 40% i 2% nevrijedećih glasova!
|
|
Vrh |
|
|
nima
|
Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema Postano: 06 sij 2010, 23:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|