HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 vel 2025, 16:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Medijska hobotnica
PostPostano: 09 sij 2010, 01:07 

caporegime je napisao/la:
mateb je napisao/la:

?

mislim da je čovjek htio reći da je bitnije da uđemo u rat sa orjunaškim medijima na način da ćemo, poput njih, iskorištavati sve što bi im moglo odmoći i da je takav pristup potrebniji i korisniji nego prebrojavanje ima li koji hrvat više u stocu u odnosu na godinu ranije ili je li sagrađena koja nova zgrada u čapljini.

osobno smatram da je potrebno stvarati i privatne kontakte u mnogim medijima i portalima, upravo da bi se u slučaju kada matija babić ili bitko tko njemu sličan na prikazani način "otkrije", takva vijest mogla naći u mnogim medijima i time rušiti vjerodostojnost matije babića kao takvog.

Koliko mi se čini portal se zove hercegbosna.org a ne antiorjuna.hr pa je prema tome vijest o događajima u Federaciji BiH kudikamo važnija nego što je neki gmaz tipa Matije objavio na Facebook profilu ili portalčiću. Naravno, ako nije ušao direktno u rat sa nama, to je druga stvar.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 01:10 

zrikavac je napisao/la:
sve vaše zamjerke bit će iznesene na idućem politbirou poskoka. U načelu su dobro došle. Medjutim. Da smo isli s blagim pristupom ne znam sto bi postigli. Postovat ce nas tek kad napadamo. Od obrane nema nista.

Mi i dalje mislimo za Posavinu to što pišemo. Barem ja . Iako se bar tri kolumnista s tim ne slazu kao ni sa zirdumovskim pristupom.

samo dajte. Otvoreni smo kritici. Mi smo za povezivanje. neznam jeste li upratili al borimo se za istu stvar ja sam za zajednicki sastanak i okrugli stol.

moze u mene u planini .

sve primjedbe saljite na [email protected] on stoji iza poskoka ne ja :D

Uvijek za suradnju, ali ono o Posavini, Krajinama i raznim "prodajama" i "dogovorenom" ratu, se zaista mora stopirati. Pa to su teze u 90% onih koji doista jesu protiv nas (Bošnje).

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 01:13 

vaga mundo je napisao/la:
Evo još jedan izuzetno koristan link:

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=537767

...da se puno toga zaključit, pa kog zanima.

Kad je već netko spomenuo kravu koja daje 10 litara mlijeka i opali nogom pa prevrne kantu s mlijekom. Ubuduće se suzdrži ovakvih i sličnih linkova i drži se preciznih postova sa kojima si otvorio temu.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 02:17 

zrikavac je napisao/la:
CIlj nam je valjda jasan. Buđenje ponosa u naših ljudi . Stvarane autonomna stava. Rezane političke ovisnosti od Zagreba do te mjere da se naši političaroi prestanu hvaliti koji rh premijer ih je kada potapšao. Plus ukazivanje na mnoštvo ideja i inicijativa. Nemoguće da ste ovako banalizirali stvar.

Nevjerovatno, lik proziva naš narod koji je stoljećima izdržao teror i Turčina i Austrije i Jugoslavije i Jugoida i sve sile stranih sotonističkih medija i ostao vjeran sebi, svom narodu, svojoj domovini i svojoj vjeri, za nedostatak ponosa!
A taj bagoidni Babićiod nam nudi spas i buđenje ponosa kroz primitivne laži, plasiranje i konstruiranje neistina! Taj koji se nakon nekoliko uvreda naših neprijatelja odrekao svoje nacije i zagovara hercegbosanstvo i odmak od HR prema kojoj osjeća što i prema Španjolskoj, a odrekao se i naše vjere jer takve podlosti i laži ne može plasirati netko naše vjere!
Taj u ime našeg dobra sugerira da nam je pametno odreći se suradnje s našom domovinom HR i zato ne nudi niti jedan jedini argument, nego plasira izmišljotine da smo mi kao ugroženi u HR, da nas Hr iskorištava, da je HR protiv trećeg i to potkrepljuje izjavama medijskih antihrvata, traži bolesnike po forumima, prikazuje neprijatelje Hrvatske, kojima je osnovni zadatak urušiti 3 najtvrđa stupa hrvatske opstojnosti, crkvu, branitelje i Hrvate iz Herc,kao Hrvate, laže da su naši političari navođeni iz HR na našu štetu...!
Taj prešućuje da se Čović suprortstavio Sanaderu i krojio listu za dijasporu, prešućuje da HR financira mirovine i invlidnine svih ranjenih branitelja HVOa, da HR skrbi za obitelji poginulih branitelja, da je Hr stambeno zbrinula sve prognanike iz BiH, da HR pomaže u povratku, da nam tolerira nelegalno prijavljivanje radi ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje i porodiljne naknade, da imamo pravo povlaštenog upisa na fakultete, financiranje mostarskog sveučilišta, izgradnja bolnica...!
I nakon svega što je HR učinala za intres svoga naroda u Bih , a samim time i za svoj interes , a to je sve ustvari jedan jedinstveni hrvatski interes, i nakon svega što smo mi učinili za postojanje Hr i naš status u njoj, on zagovara , za naše dobro, da se distanciramo od suradnje s Hr jer je ona kao protiv nas i trećeg entiteta,a sami se do nedavno nismo složili da to želimo, iako je HR i osnovala i organizirala i financirala HB, a najveće svjetske sile predvođene SADom ju pritiscima ukinule, a HR ju i nakon toga financirala i održavala sve do trenutka kad je čuveni Zubak potpisao ustav koji imamo sada ,poništivši ne toliko loši ustav iz Daytona. Taj se , u našem iteresu, zalaže za antagoniziranje "naših" u HR s "njima" jer smo kao ugroženi, iako smo zastupljeni u svim poljima društva iznadprosječno , od politike,vojske, ekonomije, obrazovanja , zdravstva... jedino smo inferiorni u medijima ,u njegovom području, i tu umjesto da se neprijateljima suprotstavi on staje na njihovu antihrvatsku stranu i slabi zajedno s Babićem našu poziciju u HR, a samim time slabi i samu HR i analogno tome i našu poziciju u HB!
Taj zlotvor konstantno plasira gnjusnu laž da su naši sunarodnjaci izdali i prodali Posavinu za svoj interes iako je tamo poginulo 1500 branitelja iz HR pored 2000 iz BiH! Da, tamo je poginulo više branitelja iz HR, nego u Vukovaru ili na bilo kojem drugom ratištui on to zove izdajom

I što se drugo može zaključiti o ovakvom liku,osim da je suradnik hrvatskih neprijatelja i dio medijske hobotnice ili da je poluretardirana , iskomleksirana papčina!

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 02:35 

Ovo je baš emocionalno, oštro a bome i netočno. Čovjek bi zaključio da je 90% sadržaja Poskoka usmjereno protiv RH što uopće nije istina. Ako izuzmemo ovaj zadnji napad na Matiju i ZG, činjenica je da je 90% sadržaja usmjereno protiv Sarajeva.

A uvrede su baš papanske, baš kako pristoji narodu koji često vrijeđa svoje koji se drznu nešto konkretno raditi.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 02:51 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ovo je baš emocionalno, oštro a bome i netočno. Čovjek bi zaključio da je 90% sadržaja Poskoka usmjereno protiv RH što uopće nije istina. Ako izuzmemo ovaj zadnji napad na Matiju i ZG, činjenica je da je 90% sadržaja usmjereno protiv Sarajeva.

A uvrede su baš papanske, baš kako pristoji narodu koji često vrijeđa svoje koji se drznu nešto konkretno raditi.

To ti je kao kad Latin napravi nekoliko osrednjih ili dobrih emisija sa nevažnom političkom porukom i onda napravi jednu s jasnom projugoslavenskom porukom! Tako i Poskok piše protiv SA, a u stvari to ne znači ništa jer smo mi svi svakako protiv SA, a njihova opasnost dolazi iz antihrvatske propagande koja je puna štetnih laži ili kad im je protuteža Old school sa nevažanom probosanskom porukum koju nitko ne šljivi , ali i s stvarnom antihrvtaskom porukom!
Tako da oni imaju i hecegbosansku i probosansku propagnadu, ali uvjek protuhrvatsku! Takve je Vuco nedavno opisao!

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 03:15 

zaba1111 je napisao/la:

To ti je kao kad Latin napravi nekoliko osrednjih ili dobrih emisija sa nevažnom političkom porukom i onda napravi jednu s jasnom projugoslavenskom porukom! Tako i Poskok piše protiv SA, a u stvari to ne znači ništa jer smo mi svi svakako protiv SA, a njihova opasnost dolazi iz antihrvatske propagande koja je puna štetnih laži ili kad im je protuteža Old school sa nevažanom probosanskom porukum koju nitko ne šljivi , ali i s stvarnom antihrvtaskom porukom!
Tako da oni imaju i hecegbosansku i probosansku propagnadu, ali uvjek protuhrvatsku! Takve je Vuco nedavno opisao!

Prijatelju, svjesno obmanjuješ javnost - dugo čitam Poskok i te tvoje konstrukcije jednostavno nisu istina. Ajmo pregledati današnju naslovnicu (zanemarimo sportske i vijesti iz svijeta):

1. Predsjedništvo HDZ1990: BiH sve bliže raspadu, Hrvati moraju svojim putem
2. FBI uhitio Bosanca povezanog s planiranjem napada na New York
3. Skandal: Mogu li se kupiti odluke Ustavnog suda BiH, jesu li to učinili Lijanovići?!
4. ČISTO IZ INATA PREMA RH MEDIJIMA Karijera prof. dr. Ive Josipovića kada se zagrebe lak na površini
5. Tadić Mesiću: Pomilovanje ratnog zločinca anticivilizacijski čin
6. Tko su pravi vlasnici medija u Hrvatskoj?
7. Velečasni Zlatko Sudac iz Rima poslao podršku Bandiću
8. Druga strana posavske istine (članak koji demantira teze o prodaji Posavine)

Po mom mišljenju, samo glupa, lažljiva ili krajnje zlonamjerna osoba bi mogla reći da se radi o antihrvatskom portalu. Vrijeme je da malo preispitaš vlastite stavove.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 11:08 

poskok nije antihrvatski portal.

njihova greška je u kombinaciji ogorčenja i kratke pameti.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 11:14 

Inkvizitor je napisao/la:

I sad kad smo u dijalogu s njima, možemo ukazati na eventualne propuste. Već je došlo do određene promjene u stavovima i kolumnama, sada se ide poprilično ciljano na protivnike, eto i capo je priznao, a njega je najteže ubijediti :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 12:09 

I sad kad smo u dijalogu s njima, možemo ukazati na eventualne propuste. Već je došlo do određene promjene u stavovima i kolumnama, sada se ide poprilično ciljano na protivnike, eto i capo je priznao, a njega je najteže ubijediti :zubati

meni opet nije jasno kako su mogli a vele da mogu i dalje sipati teorije koje produciraju kao njihovi protivnici, tj protivnici našeg naroda.

To mi nije greška i neznanje, zabluda, nego ciljana podla namjera.

S tim stvarima se ne provocira.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 12:18 

Juda Iškariot je napisao/la:
Slična je stvar s masonerijom....usmjeravanje na pogrešan put. Treba naravno biti oprezan.

Znaš li tajnu Whodinijevog uspjeha? Imao je talent odvući gledateljima pažnju.

Krstim se ovdje sa obje ruke citajuci ovo. Nisam siguran da ima smisla odgovarati na ovakve komentare, ali evo, u mom je cilju pomoc svakom Hrvatu, kako gladnom i zednom, tako nepismenom i bolesnom, a u tvom slucaju zbunjenom. Don Kihot je ime prikladno brigadi kojoj pripadas. Nadam se da si vrlo mlad (kladim se) te da ces imati dosta vremena da se otrijeznis. U grobu se ko' na raznju okrecu svi tvoji predaci koje vrijedjas sa tezama kao sto su te gdje MI nismo nikoji ***, vece se stvari odvijaju radi visih ciljeva i nekih drugih borbi. Moja se obitelj napatila, suza do koljena, i ti mi tu govoris, tocno sta? Za kojim si ti stolom sjedio? U koje ti svjetske tajne imas uvida, pa u slobodno vrijeme onako rekreativno sjedas za comp na HB forum da komentiras 500 puta? Zar nisi vrijedniji izmedju "kulisa" gdje bi tvoj viteski oklop sluzio covjecanstvo? U kojem gradu zivis? Prodaje li se tu droga, ima li kurvi, lopova? Radis li na tome da se saniraju ti problemi, koji su u tvom radijusu ili te to ne interesira, ti ces svoj fotonski laser uperiti u "medjusvjetni Matrix" i unistiti sile zla?

Nemoj se uvrijediti. Budi se. Nama treba pomoc, na svim nivoima. Ti si mene pokusao "obraditi" svojom elokvencijom dok ti je ideja i poenta iza nje ravna X-Files emisiji. Upotrijebi ako nemas drugih instrumenata, tu elokvenciju te nauci nekog malog Hrvata i Hrvaticu kako se lijepo izrazavati. To im mozda jedan dan pomogne da dobiju posao i nahrane svju djecu. Hoce li ti to biti vrjednije, nego ovdje se boriti protiv vjetrenjaca? Pomozi tu gdje jesi, okolici, penzioneru otidji kupit kruh, ako ima problema sa hodom ili mu ofarbaj stan, i izbaci 36 vreca smeca, kao sto sam ja. Tako se bori za DOM.

Za Harry Whodini, njegova cuvena izreka je bila "Ako se iko moze vratiti, to cu biti ja, ali ne ocekujte me uskoro". Zasto ti to govorim? On je bio "escape artist" tj majstor bjegunac, a povod izreci je bio raj ili drugi svjet. Znaci kada umre nece se vratiti, to je htio reci. Madionicarima inace je prvi zadatak odvlacenje paznje, a Hudini je bio "escape artist". Kad su ga bacili u akvarij zamotanog u plahtu, zavezanog lancima i katancima, nije bas morao odvlaciti paznju.

A clan Dr, Franjo Tudjman. Nadji nam malo svjezije konspiratorne teorije. Tvoji su clanci svi 4-5 godina stari neki cak i 13, bas kada je u Americi konspiratorna "fashion" kulminirala. Sad ih zaboli, a vidim vi to jos niste skontali. Uz put, sad je aktuelan kraj svjeta 2012, pa mozda da se to dobro upije, pa da nam ovdje to dobro objasnite.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 13:04 

mislim da je čovjek htio reći da je bitnije da uđemo u rat sa orjunaškim medijima na način da ćemo, poput njih, iskorištavati sve što bi im moglo odmoći i da je takav pristup potrebniji i korisniji nego prebrojavanje ima li koji hrvat više u stocu u odnosu na godinu ranije ili je li sagrađena koja nova zgrada u čapljini.

osobno smatram da je potrebno stvarati i privatne kontakte u mnogim medijima i portalima, upravo da bi se u slučaju kada matija babić ili bitko tko njemu sličan na prikazani način "otkrije", takva vijest mogla naći u mnogim medijima i time rušiti vjerodostojnost matije babića kao takvog.

Koliko mi se čini portal se zove hercegbosna.org a ne antiorjuna.hr pa je prema tome vijest o događajima u Federaciji BiH kudikamo važnija nego što je neki gmaz tipa Matije objavio na Facebook profilu ili portalčiću. Naravno, ako nije ušao direktno u rat sa nama, to je druga stvar.

to je čovjek htio reći.
druga stvar je međutim činjenica da je svaka ideja herceg bosne kao izraz hrvatske samostalnosti, trn u oku orjunaša upravo jer time potiče i nacionalni osjećaj kod ljudi u rh, odnosno kod onog dijela koji misle isto i koji su možda sada u nekoj vrsti defanzive.
najveće napade ćemo time doživljavati od orjunaša pa ne bi bilo loše iskoristiti svaku priliku za protunapad.

šteta je što se zasad ne može stvoriti jedan neslužbeni savez net medija u bih i rh koje povezuje isti vrijednosni sustav kao i politički stav.
mnogo toga bi se moglo još bolje odraditi.
u tom smislu dobro je povezivanje našeg portala odnosno ovi kontakti sa hercegovina.info i poskokom.
da se bar to još više proširi.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 14:23 

to je čovjek htio reći.
druga stvar je međutim činjenica da je svaka ideja herceg bosne kao izraz hrvatske samostalnosti, trn u oku orjunaša upravo jer time potiče i nacionalni osjećaj kod ljudi u rh, odnosno kod onog dijela koji misle isto i koji su možda sada u nekoj vrsti defanzive.
najveće napade ćemo time doživljavati od orjunaša pa ne bi bilo loše iskoristiti svaku priliku za protunapad.

šteta je što se zasad ne može stvoriti jedan neslužbeni savez net medija u bih i rh koje povezuje isti vrijednosni sustav kao i politički stav.
mnogo toga bi se moglo još bolje odraditi.
u tom smislu dobro je povezivanje našeg portala odnosno ovi kontakti sa hercegovina.info i poskokom.
da se bar to još više proširi.

Nema nas 100 milijuna da ljude odbacujemo i da tražimo neku isključivost.

Da parafraziram: HB fan je mio, ma kakve boje bio :zubati

Onih 5% što nas iskreno mrze ćemo kirurški srediti, a ostatak informirati i ohrabriti. Podrška desnice za našu stvar je neupitna i bez rezerve, sada je treba plasirati u mainstream, a bez lažne skromnosti ovdje imamo ljude koji bi i eskimima komotno mogli prodavati led. Ideja HB i ravnopravnosti za hrvatski narod u BiH je toliko plemenita i normalna, da će je podržati svaki normalan čovjek u HR, pogotovo kada dobije potrebne informacije o onome što se u BiH dešava.

Misliš da je jedan Kotromanović ili CroCop protiv nas - a little bit tomorrow :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 14:42 

meni opet nije jasno kako su mogli a vele da mogu i dalje sipati teorije koje produciraju kao njihovi protivnici, tj protivnici našeg naroda.

To mi nije greška i neznanje, zabluda, nego ciljana podla namjera.

S tim stvarima se ne provocira.

Tko će znati. Uglavnom, mišljenja sam da ne treba gubiti energiju čeprkanjem po prošlosti, stvari se mijenjaju - zajedno smo jači (a bome i pametniji). Usklađivanje stavova je neminovno, a pristup i stil neka ostane drukčiji.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 20:49 

Evo mene malo tu. Ako može molio bih da mi neke stvari objasnite. Za početak molim administratora da pokuša sa korisnicima komunicirat bez srbizma. Za primjer drugima. Mene možete uvjerit, ali me ne možete ubijedit.
Vidim da me neki playstation retaj čak proglasio zelenim Zmajem samo zato što ukazujem na zlo Židovske dominacije nad Katoličkim medijima.

Dalje...ako Vam ljudi smeta moja nazočnost na Vašem portalu na koji sam došao s dobrim namjerama kao Hrvat i kao netko tko je za Vašu/Našu stvar napravio više nego 90% pinngvina koji se zaklinju u Hrvatsku do Drine...recite.
Al prije toga se preko privatnih poruka posavjetujte tko Vam zlo radi.
Dobro ste krenili s forumom, ali skinite one konjske graničnike oko očiju. Niste ni prvi ni zadnji forum di me neko banirao zbog ISTINE.

I da...kliknite na onaj link kog vaš Franc Playstation proglašava odurnim. Kliknite i izbijte si iz glave teoriju da "ako ****** mrze židove, mi ih moramo volit". Da..koncert Thompsona u Sarajevu su zabranili Židovi, ne ******.

I otvorite oči..glede MEDIJSKE HOBOTNICE.

Živili ljudi

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:13 

ajde, nema potrebe dizati nos.

Stormfront je problematičan, ostalo nema problema...piši brate.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:32 

Ma stari nema nikakvog dizanja nosa. Ja kad dignem nos stjeram sve u pizdu materinu i idem dalje. Meni tlak dižu ograničeni ljudi koji su po defaultu UVIJEK moderatori ili admini koji kurca ne razume. Eto, sad se i ovaj forum dokopao Twitera i misle da su uvatili Boga za jaja jer im dvajst ljudi piše na njemu. Alo???

Pa ja ako sam rođen po noći nisam od sinoć i znam da vam je rok trajanja onoliki kolika vam je kvaliteta. ....a na lošem ste putu.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:40 

Ma stari nema nikakvog dizanja nosa. Ja kad dignem nos stjeram sve u pizdu materinu i idem dalje. Meni tlak dižu ograničeni ljudi koji su po defaultu UVIJEK moderatori ili admini koji kurca ne razume. Eto, sad se i ovaj forum dokopao Twitera i misle da su uvatili Boga za jaja jer im dvajst ljudi piše na njemu. Alo???

Pa ja ako sam rođen po noći nisam od sinoć i znam da vam je rok trajanja onoliki kolika vam je kvaliteta. ....a na lošem ste putu.

dobro ajde, mali smo forumčić, hvala na pohvalama..

ne znam, nisam očekivao ovakav razgovor jer je mučan. Radi šta hoćeš.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:44 

Da se razumijemo. Evo...ja Vam želim što duži vijek i što više članova. Ali...tipovi s playstation čipom u glavi vam malo jebu koncepciju...ono... :bored
Al možda je to ta koncepcija, jebiga..ja napisao.

Znam da će sad taj ...kako ono...Ferdinjand..ovdje napisat svoj preseratorski osvrt di se zaklinje na pokojnog oca, na Hrvatsku do Drine, na nedostojne desničare i na cvrčke koji seru u trećem zavoju na Playstation igrici..al, to ja to.
Igra je igra, život se živi bez konzole.

Game over

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:48 

dobro ajde, mali smo forumčić, hvala na pohvalama..

ne znam, nisam očekivao ovakav razgovor jer je mučan. Radi šta hoćeš.

Pa vidimo se...ko zna kad i ko zna gdje.

Sve najbolje. Iskreno i od srca prijatelju.

:zivili

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 22:24 

Pozdrav Vaga Mudo, pazi da te vrata ne lupe na izlazu. ISTINA :ucelo . Tebe se banira zabog ISTINE ? Tko te bolan banira ? :huh Dosao si ovdje i u 3 dana od sibice razvio bengalku, ocekivajuci sta? U tvojoj glavi si borac za nesto u sred bitke na nekom (storm)frontu, pa dodjes ovdje, i umjesto da sistematski probas nesto postici ukazivajuci na konkretne primjere, pa kroz par mjeseci ukazati na iste dok se desavaju, ti banuo sa sto pistolja u sred bitke :confused1 . Bizarno kao na pogrebu vatrmomet. Kakvu si reakciju ocekivao? Da svarimo 20 tona hrane, bljutave uz to, koju si nam servirao sve za 3 dana i trazimo jos? Sada nekakvim sarkasticno drskim tonom vrijedjas okolo, al njezno, jer kad hoces ti mozes jebat majke i vrijedjat pokojne, sve kroz ekran i tastaturu. :smajl007

Pored toga, nestalo ti je copy/paste materijala, pa si presao na razmisljanje svojom glavom, i odma useres. Tompsona u SA zabranili Zidovi, a ne talibani? Opet nas vrijedjas? Znaci on nesmije pjevati u SA jer je nacista radi Zidova, a ne sto je Hrvat u gradu gdje se tekbira pred Katedralom, i Hrvatski navijaci se tuku u "slasticarni" prije utakmice? Mora da su jeli nacisticki, a ne zidovski sladoled, pa su zidovi naredili kroz silajdzica preko sefera halilovica, kroz brankovicev stan u bakirovom autu da se sejtani kazne jer su lizali pogresan sladoled. Bravo ! Tebi u Splitu dosadno, a revolucionarni duh ti ne da mira, pa se moras boriti sa bilo kim bilo gdje? Da se ne zabunis, jebo te tompson :ucelo .

Playstation situacija je tu da bi mladji mogli pristupiti. Nesto normalno, bez mrznje, kad ni sport ni muzika ne mogu bez. Ja jos nigdje u svojim komentarima nisam rekao da ikoga mrzim. Citaj ih sve. I sve sto je napisano je stav, sa progresom, prosvjetljenjem u vidu, sa "Trecim" kao prvi cilj. Poslije toga se igra mjenja, do tad, pomozi il odjebi.

Pozdrav od Zidova - Masona tlacitelja boraca za ISTINU. FF. :smijeh

Edit: ode pingvin veceras preko Drine, na Bozicnu veceru kod prijatelja. I on je mason zidov u dusi, pa cemo kovat planove da smrvimo ISTINU :zivili !

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 22:31 

Da rezimiramo temu:

1. Dolazi vaga mundo i govori za sebe da je "čovjek iz medija" ( majstor rasvjete?) i da ima mnoge interne informacije.
2. Vaga mundo otvara temu i pejsta 2-3 dijela članka, predstavljajući ih kao vlastite postove.
Nakon što je "napisao" 6 dužih postova, od umora je morao leć:
Idem popit pivu, zapalit i leć...sutra o gazdama RTL-a i Nove Tv, o Hansu i Joshui. :smajl034

3. Ministar ga pohvaljuje za odlične "postove":
ministar je napisao/la:
Sjajni postovi, čekamo nastavak.

4. vaga mundo očito uživajući u laskanju zahvaljuje na pohvali i obećava da će "napisati" još:
E fala, biće toga još. :smajl054

5. Pohvale i ruže padaju sa svih strana:
franz ferdinand je napisao/la:
Vaga Mundo hvala velika na podacima i samo nastavi. Ako si jos u nesto slicno upucen, podijeli.

6. Vaga mundo nastavlja s pejstanjem, uživajući u zabludi forumaša da on stvaro to piše.
7. Inkvizitor pita, kad već zna sve o HRT, RTL i NOVOJ, zna li što o Anderlonu.
8.
Doć će na red i Anderlon. polako. :pepam

9. nastavlja s insajderskim informacijama, pardon pejstanjem dijelova članka, o novoj tv.
10. Juda skužava da lik uopće ne piše postove, nego kopira dijelove članaka:
juda iškariotski je napisao/la:
Vega mundo,

jesi li ti autor i ovog članka?

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... a&Itemid=9

11. odoše kola nizbrdo
12.
Nisam, a to je isti članak s kojeg sam kopirao dijelove:

http://amac.hrvati-amac.com/index.php?o ... Itemid=192

13. Juda inzistira da se ostavi copy-pastea i da kaže te "insajderske informacije"
juda je napisao/la:
Vega mundo, mogao bi ipak malo više o insajderskim informacijama, ako ih imaš, nego općepoznati copy/paste.

14. Forumaši shvaćaju da ih je nasamario hohštapler.
franc ferdinand je napisao/la:
Ja povlacim hvalu upucenu tebi mundo.

15. Samodopadni "informirani insajder", a sada već nervozni razotkriveni hohštapler, počinje vrijeđat i izazivat sukobe sad s jednim sad s drugim forumašom
16. baca dimnu zavjesu u obliku isprovociranog sukoba s forumašima ( traži razlog za bjeg s foruma, poput rašljara/travara za kojeg seljani shvatili da je prevarant), baca još koju lovačku priču za kraj
Dalje...ako Vam ljudi smeta moja nazočnost na Vašem portalu na koji sam došao s dobrim namjerama kao Hrvat i kao netko tko je za Vašu/Našu stvar napravio više nego 90% pinngvina koji se zaklinju u Hrvatsku do Drine...recite.

i bježi s foruma.

Hohštapler i rašljar. :zubati :biceovodobro

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 22:34 

Robbie MO je napisao/la:
Da rezimiramo temu:

1. Dolazi vaga mundo i govori za sebe da je "čovjek iz medija" i da ima mnoge interne informacije.
2. Vaga mundo otvara temu i pejsta 2-3 dijela članka, predstavljajući ih kao vlastite postove.
Idem popit pivu, zapalit i leć...sutra o gazdama RTL-a i Nove Tv, o Hansu i Joshui. :smajl034

ministar je napisao/la:
Sjajni postovi, čekamo nastavak.

4. vaga mundo očito uživajući u laskanju zahvaljuje na pohvali i obećava da će "napisati" još:

franz ferdinand je napisao/la:
Vaga Mundo hvala velika na podacima i samo nastavi. Ako si jos u nesto slicno upucen, podijeli.

6. Vaga mundo nastavlja s pejstanjem, uživajući u zabludi forumaša da on stvaro to piše.
8.
Doć će na red i Anderlon. polako. :pepam

9. nastavlja s insajderskim informacijama, pardon pejstanjem dijelova članka, o novoj tv.
juda iškariotski je napisao/la:
Vega mundo,

jesi li ti autor i ovog članka?

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... a&Itemid=9

11. odoše kola nizbrdo
12.
Nisam, a to je isti članak s kojeg sam kopirao dijelove:

http://amac.hrvati-amac.com/index.php?o ... Itemid=192

13. Juda inzistira da se ostavi copy-pastea i da kaže te "insajderske informacije"
juda je napisao/la:
Vega mundo, mogao bi ipak malo više o insajderskim informacijama, ako ih imaš, nego općepoznati copy/paste.

franc ferdinand je napisao/la:
Ja povlacim hvalu upucenu tebi mundo.

15. Samodopadni "informirani insajder", a sada već nervozni razotkriveni hohštapler, počinje vrijeđat i izazivat sukobe sad s jednim sad s drugim forumašom
16. baca dimnu zavjesu u obliku isprovociranog sukoba s forumašima ( traži razlog za bjeg s foruma, poput rašljara/travara za kojeg seljani shvatili da je prevarant), baca još koju lovačku priču za kraj

i bježi s foruma.

:sega :sega :sega

I ostavi forum nama koji "gnoyimo o Stolcu i Čapljini"...

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 22:43 

mateb je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Da rezimiramo temu:

1. Dolazi vaga mundo i govori za sebe da je "čovjek iz medija" i da ima mnoge interne informacije.

8.

11. odoše kola nizbrdo
12.

16. baca dimnu zavjesu u obliku isprovociranog sukoba s forumašima ( traži razlog za bjeg s foruma, poput rašljara/travara za kojeg seljani shvati da je prevarant), baca još koju lovačku priču za kraj

i bježi s foruma.

Ne..ne bježim. Ovaj MOJ topic je osvanuo i na Poskoku i na net.hr-u i na forumu.hr.
U čemu je problem? U njegovom postojanju? Vi ne radite nikad c/p u interesu NEČEGA?

A ti Ferdinande, ajde sine vozi Grand Turismo 7 i ne pizdi. :kava

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 22:49 

Čije interese, prema tvojim informacijama, zastupa WAZ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 530 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Karabaja, Patriota, VUKsaJUGA i 89 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: