HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 vel 2025, 15:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Sljedeća

Moj predsjednički kandidat u drugom krugu je?
Anketa je završila: 11 sij 2010, 13:40.
1. Milan Bandić 57%  57%  [ 34 ]
2. Ivo Josipović 20%  20%  [ 12 ]
3. Neću uopće izaći na izbore 23%  23%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 60
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema
PostPostano: 08 sij 2010, 11:09 

caporegime je napisao/la:
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=19993:ta-smo-nauili-od-ovih-izbora-hrvatska-jo-daleko-od-uljuene-europske-dravice&catid=173:nikola-zirdum&Itemid=431

puno bolji zirdumov rad u odnosu na prethodne. neprijatelja trebao identificirati, izolirati pa zgaziti.
ovo je već nešto.

Je, Zriki puno bolje gađa. Sjećam se da je Šešelja najviše zasmetalo kad su mu dokazali da je Hrvat podrijetlom. Još uvijek malo preširok spektar meta ali puno bolje od prvog teksta.

Treba ih napast kao dinaroide i Balkance, Babića i Milanovića, jer oni upravo to i jesu. Ta nemaju njemačka prezimena.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 11:23 

jadna je ta lijevo-liberalno-napredna spika kad je proguravaju djeca istih takvih kockastoglavih dinaroida. :sega :sega
svaki put kad opale po takvim "ruralnim, nacionalističkim, dinarskim" ognjištarima trebalo bi postaviti babićevu sliku s pojašnjenjem da se radi o dinaroidnom isprdku patuljastog soja.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 11:52 

caporegime je napisao/la:
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=19993:ta-smo-nauili-od-ovih-izbora-hrvatska-jo-daleko-od-uljuene-europske-dravice&catid=173:nikola-zirdum&Itemid=431

puno bolji zirdumov rad u odnosu na prethodne. neprijatelja trebao identificirati, izolirati pa zgaziti.
ovo je već nešto.

Možda su prethodne kolumne bile samo (uspješno) skretanje pažnje na sebe. Nadam se da Zirdum ima dosta pametnog za napisati i da će ubuduće izostati šok terapija.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 21:02 

Nakon danasnjeg suceljavanje predsjednickih kandidata na radiju.

Zasto covjek koji smatra sve Hrvatsko, opstanak Hrvatkog naroda i Hrvatske domovine, da je KALJUZA i zeli biti na celu zemlje koju on zove Kaljuza?

On zbilja nema nista dobroga pruziti Hrvatskoj, a jos manje Evropi kao njen predstavnik, sa ovako nakaradnim pogledom na zivot, narod i 'svoju' domovinu.

Dovoljno je svima, nadam se, da shvate, ovakvom covjeku samo treba dobar bic, s kojim bi poslao nama nasu dragu Hrvatsku i nas dragi Hrvatski narod u ropstvo EU politicko-ekonomske zajednice, a ne kao ravnopravni narod za boljitak nase buducnosti.

Zbilja ne znam TKO GA GURA i TKO JE IZA OVOG NE-HRVATA?

KAKO on misli graditi HRVATSKU, kad je toliko zaljubljen u tudju kulturu, koja po moralu i normalnim ljudskim vrjednostima daleko zaostaje od Hrvatskog covjeka?

Znaci ako hocete biti 'bespravna kaljuza', bespravne sluge, glasajte za ovog totalno zbunjenog covjeka.

Dragi Boze cuvaj nas od ovakvih predsjednika!

Vrh

PostPostano: 08 sij 2010, 23:08 

Izgleda da je nekim strukturama Bandić ipak veliki trn u oku.

- Nakon što je DIP protuzakonito uveo cenzuru kad su u pitanju moji spotovi, danas se dogodio još veći skandal koji je u pitanje doveo samu regularnost izbora - započinje priopćenje kojima je medijima poslano iz izbornog stožera nezavisnog predsjkedničkog kandidata Milana Bandića.

Kako tvrde, glasnogovornik USKOK-a je u suradnji s nekim medijima, deset sati prije početka predizborne šutnje, pokrenuo je insinuacije o navodnim istragama, što su tek navečer demantirale nadležne institucije.

Photo AFP
- Ovakvo poigravanje s ugledom institucija i mene osobno kao kandidata krše se demokratska i pravna načela. A ovakvo ponašanje i zloporaba položaja nedopustiva je u državi koja želi biti članica Europske unije - stoji u priopćenju.
Napominje se kako ''širenje lažnih informacija na zadnji dan predizborne kampanje i svjesno utjecanje na tijek izbora, zaslužuje svaku osudu i pravne sankcije''.

Ne provodi se istraga već se ''utvrđuje osnovanost sumnje o mogućem počinjenju kaznenih djela''

- Međutim, ne želim poduzimati pravne radnje koje bi utjecale na izborni tijek. Ovakva događanja meni i mojim biračima daje dodatni motiv da zajedno pobijedimo i odlučno se suprostavimo zloporabi institucija - stoji u Bandićevu priopćenju.

Nakon što je glasnogovornik USKOK-a Vuk Đuričić potvrdio kako se protiv Bandića provodi istraga zbog ''Krašograda'', USKOK je to kasnije demantirao.

- Netočno je da je USKOK primio 21 kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Milana Bandića, a također nije točno da je glasnogovornik USKOK-a Vuk Đuričić obavijestio javnost da USKOK vodi istragu protiv Milana Bandića - tvrde u svom priopćenju.

Napominju kako je Đuričić samo potvrdio, ''ono što je javnosti i od ranije poznato, kako se u svezi mogućih zlouporaba, te utvrđivanja mogućih odgovornosti pojedinih službenih ili odgovornih osoba iz Grada Zagreba ili trgovačkih društava Grada Zagreba provode izvidi, tj. utvrđuje osnovanost sumnje o mogućem počinjenju kaznenih djela iz nadležnosti Ureda''.

Priču o istrazi demantiralo je i Ravnateljstvo policije.

- Moramo demantirati da je kriminalistička obrada u slučaju Krašograd pri završetku te da iz dosadašnjega kriminalističkog istraživanja proizlazi ičija kaznena odgovornost", stoji u demantiju Ravnateljstva policije - stoji u demantiju.

http://www.javno.com/hr-hrvatska/izbori ... azi_289231

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:10 

Juraj je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Josipovic je def. bolji kandidat. Iako mi naj vise smeta profil osoba koje ga podrzavaju.

Bandic...uf ne znam odakle uopce pocet. Bio mi je simpaticniji kao gradonacelnik, u kampanji mi je pao u ocima.

Sada tko je bolji kandidat, to ne znam ja, a ni vi zasigurno, svi mi donosimo odluke sa nekim nasim predrasudama u koje vjerujemo,a sto se tice Bandica i njegove kampanje, sta drugo reci nego da su mediji fakticki poceljli nametat Bandiceve glasove, tipa ovi vas pozivaju glasajte za Bandica, ovi vas pozivaju glasajte za Bandica, pa opet ovi treci vas pozivaju glasajte za Bandica. Mislim sto reci nego jadna kampanja kada se u njoj koristi medijsko namecanje koje nije u skladu zakona sa izborima...

"Mateb", moje 'paranoično' pisanje nije za one koji 'imaju svoje mišljenje o svakom kandidatu', nego za one koji ga nemaju (kao ova dva) ili su u dvojbi, pa samo čitaju bez svojih komentara!
Ja ipak radje sudjelujem nego posmatram sa strane, jer tako neću moći nikoga kriviti za rezultat kojeg možda neću voliti i imat ću svoju savjest čistu, jer sam učinio ono što sam trebao i mogao!
A vi (RajvoSa) koji "znate" bolje šta se dogadja u BiH (nego ovi "dijaspora porijeklom iz HB i dan-danas, samo Hrvatska, Hrvatska, Srbi ovo, Srbi ono. Vi pojma nemate o BiH." zato ste i "izabrali" "svoga" predstavnika u Predsjednistvo Federacije (Komšića).

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:16 

bobo mostarac je napisao/la:
Juraj je napisao/la:
Sada tko je bolji kandidat, to ne znam ja, a ni vi zasigurno, svi mi donosimo odluke sa nekim nasim predrasudama u koje vjerujemo,a sto se tice Bandica i njegove kampanje, sta drugo reci nego da su mediji fakticki poceljli nametat Bandiceve glasove, tipa ovi vas pozivaju glasajte za Bandica, ovi vas pozivaju glasajte za Bandica, pa opet ovi treci vas pozivaju glasajte za Bandica. Mislim sto reci nego jadna kampanja kada se u njoj koristi medijsko namecanje koje nije u skladu zakona sa izborima...

"Mateb", moje 'paranoično' pisanje nije za one koji 'imaju svoje mišljenje o svakom kandidatu', nego za one koji ga nemaju (kao ova dva) ili su u dvojbi, pa samo čitaju bez svojih komentara!
Ja ipak radje sudjelujem nego posmatram sa strane, jer tako neću moći nikoga kriviti za rezultat kojeg možda neću voliti i imat ću svoju savjest čistu, jer sam učinio ono što sam trebao i mogao!
A vi (RajvoSa) koji "znate" bolje šta se dogadja u BiH (nego ovi "dijaspora porijeklom iz HB i dan-danas, samo Hrvatska, Hrvatska, Srbi ovo, Srbi ono. Vi pojma nemate o BiH." zato ste i "izabrali" "svoga" predstavnika u Predsjednistvo Federacije (Komšića).

Ja sam pet ljudi uvjerio da glasaju za Miru Tuđmana, tako da se baš ne može reći da promatram sa strane. Moje mišljenje je samo da se Hrvati iz BiH ne trebaju previše zakrviti s kandidatom koji će možda pobijediti. Ako se pokaže da nastavlja Mesićevu politiku, onda opletite svim sredstvima, ali zasad još nije sigurno hoće li tako biti. Moje mišljenje je da vjerojatno hoće, ali treba vidjeti. Na RH portalima treba opaliti.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:28 

mateb je napisao/la:

Ja sam pet ljudi uvjerio da glasaju za Miru Tuđmana, tako da se baš ne može reći da promatram sa strane. Moje mišljenje je samo da se Hrvati iz BiH ne trebaju previše zakrviti s kandidatom koji će možda pobijediti. Ako se pokaže da nastavlja Mesićevu politiku, onda opletite svim sredstvima, ali zasad još nije sigurno hoće li tako biti. Moje mišljenje je da vjerojatno hoće, ali treba vidjeti. Na RH portalima treba sve iznijeti na površinu.

Prijatelju "Mateb", zar nije normalnije probati spriječiti, ako se da spriječiti, nego poslije liječiti, tj. 'sve iznijeti na površinu'?
A da ima izgleda za spriječiti, sigurno ima, jer je samo 25 - 30 % onih koji ne vole i ne žele slobodnu RH, svoj narod i svoje branitelje!
Citat:
DANAS NA KONFERENCIJI ZA TISAK BANDIC JE REKAO:
RADJE IZGUBITI IZBORE S TOLIKOM POTPOROM BRANITELJA (preko 200 udruga!), NEGO IH BEZ TE POTPORE DOBITI
!

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:35 

mateb je napisao/la:

Ja sam pet ljudi uvjerio da glasaju za Miru Tuđmana, tako da se baš ne može reći da promatram sa strane. Moje mišljenje je samo da se Hrvati iz BiH ne trebaju previše zakrviti s kandidatom koji će možda pobijediti. Ako se pokaže da nastavlja Mesićevu politiku, onda opletite svim sredstvima, ali zasad još nije sigurno hoće li tako biti. Moje mišljenje je da vjerojatno hoće, ali treba vidjeti. Na RH portalima treba sve iznijeti na površinu.

Prijatelju "Mateb", zar nije normalnije probati spriječiti, ako se da spriječiti, nego poslije liječiti, tj. 'sve iznijeti na površinu'?
A da ima izgleda za spriječiti, sigurno ima, jer je samo 25 - 30 % onih koji ne vole i ne žele slobodnu RH, svoj narod i svoje branitelje!
Citat:
RADJE IZGUBITI IZBORE S TOLIKOM POTPOROM BRANITELJA (preko 200 udruga!), NEGO IH BEZ TE POTPORE DOBITI
!

Ma krivo sam se izrazio, treba relevantne informacije iznijeti van, ali bez previše žući u komentarima pa neka ljudi sami procjene. Ionako će rezultati u HB, kao što sam već prije napisao, biti plebiscitarno u korist jednog kandidata, bez obzira na naše upise.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:42 

mateb je napisao/la:

Ma krivo sam se izrazio, treba relevantne informacije iznijeti van, ali bez previše žući u komentarima pa neka ljudi sami procjene. Ionako će rezultati u HB, kao što sam već prije napisao, biti plebiscitarno u korist jednog kandidata, bez obzira na naše upise.

Sve je OK!
Idemo naprijed!
:zivili i nakon 10.01.2010! :zivili
:HercegBosanac :HVO :hrvatinic :HVO :HercegBosanac :HVO :hrvatinic

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:45 

Citat:
!
[/quote
Potez očajnika.Braniteljima (istinskim) svaka cast ali nemogu udruge istupati u ime svih branitelja.200 udruga je puno i za USA a kamoli za RH pa nije ni cudo sto ima toliko udruga kad je priznato da ima 500000 branitelja.Sramota ,svidjalo se vama ili ne ali ima i nas branitelja koji se ne slazemo sa tim silnim udrugama koje nicu ko gljive poslije kise.Nema toliko sela i gradova u RH sto znaci da svako mjesto ima po 2-3 udruge i sve na teret drzavnog proracuna.Toliko o udrugama i neznam sta bi to RH trebala napraviti da zadovolji silne apetite pojedinih ljudi ,najbolje nek tih 500000 registriranih(nazalost)branitelja nista ne radi i nek im se dodjele sve beneficije i primanja plus kad tome dodamo i umirovljenike sta nam ostaje ko ce puniti proracun,djeca tek rodjena.Suvisno je o svemu tome pisati a u nedjelju ce se sve najbolje vidjeti kad Hrvatska(i samo Hrvatska) izabere svog predsjednika a Bandiću(inače do jučerašnji CRVENI,kako naziva druge) neče pomoći ni silne udruge ni silni napori dijaspore.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 00:48 

komandant mark je napisao/la:
Citat:
!
[/quote
Potez očajnika.Braniteljima (istinskim) svaka cast ali nemogu udruge istupati u ime svih branitelja.200 udruga je puno i za USA a kamoli za RH pa nije ni cudo sto ima toliko udruga kad je priznato da ima 500000 branitelja.Sramota ,svidjalo se vama ili ne ali ima i nas branitelja koji se ne slazemo sa tim silnim udrugama koje nicu ko gljive poslije kise.Nema toliko sela i gradova u RH sto znaci da svako mjesto ima po 2-3 udruge i sve na teret drzavnog proracuna.Toliko o udrugama i neznam sta bi to RH trebala napraviti da zadovolji silne apetite pojedinih ljudi ,najbolje nek tih 500000 registriranih(nazalost)branitelja nista ne radi i nek im se dodjele sve beneficije i primanja plus kad tome dodamo i umirovljenike sta nam ostaje ko ce puniti proracun,djeca tek rodjena.Suvisno je o svemu tome pisati a u nedjelju ce se sve najbolje vidjeti kad Hrvatska(i samo Hrvatska) izabere svog predsjednika a Bandiću(inače do jučerašnji CRVENI,kako naziva druge) neče pomoći ni silne udruge ni silni napori dijaspore.

Ima ih skoro kao NGO-a. :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 01:25 

Bobo, nitko ovdje ne piše po "zadatku", u to sam siguran.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 01:30 

Ministry of Sound je napisao/la:

Ako Ti znaš, u redu!
Već je popravljeno!
:zivili

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 01:32 

Ako Ti znaš, u redu!
Već je popravljeno!
:zivili

:zubati

A ako pak griješim, džaba im trud, pa vidio si rezultate ankete na glavnoj stranici portala (547 glasova). Bandić 77%, Josipović 15%, bez izlaska na izbore 8%.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 13:31 

Ko god se trudi da hercegovce nagovari da ne glasaju za svojeg Milana je bedak.

Isto tako ocekujem da vam se vas Milan vrati kroz koji mjesec u BIH pa si ga birajte na mjesto koje ocete. :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 14:13 

lostcase je napisao/la:

Isto tako ocekujem da vam se vas Milan vrati kroz koji mjesec u BIH pa si ga birajte na mjesto koje ocete. :zubati

Pa nemoj se ponašat ko odbačena ženska.

Istina je da smo 90% nas ovdje ljuti na vlastiti narod jer je Tuđman loše prošao u HB, počeli smo sumnjati u inteligenciju naroda, u najmanju ruku :zubati

Ali nećemo to stalno nabijat na nos...šta ćeš.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 15:04 

Istina je da smo 90% nas ovdje ljuti na vlastiti narod jer je Tuđman loše prošao u HB, počeli smo sumnjati u inteligenciju naroda, u najmanju ruku :zubati

Miroslav Tudjman je pozvao svoje glasace da glasaju za Bandica. Da me nebi opet neko trpo u njegov stozer.

Ja sam razmisljao dosta o tome ali ja Bandica zaokruzit nemogu. Ne vjerujem ja njemu nista.

Uglavnom s ovim izborima ce se predrasude o hercegovcima u HR samo povecati a imali ste lijepu priliku.... Bandic ce sutra izgubit izbore bez obzira na 99% glasova iz dijaspore,...

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 15:09 

lostcase je napisao/la:

Miroslav Tudjman je pozvao svoje glasace da glasaju za Bandica. Da me nebi opet neko trpo u njegov stozer.

Ja sam razmisljao dosta o tome ali ja Bandica zaokruzit nemogu. Ne vjerujem ja njemu nista.

Uglavnom s ovim izborima ce se predrasude o hercegovcima u HR samo povecati a imali ste lijepu priliku.... Bandic ce sutra izgubit izbore bez obzira na 99% glasova iz dijaspore,...

Ja nisam Hercegovac, al eto, štaš :zubati

Za Bandića na ovom portalu ne vlada neka velika euforija, ja se ne mogu previše motivirati ili angažirati oko njega, mada će u HB sigurno osvojiti preko 75%.

Već planiramo korake za suradnju sa Josipovićem :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 15:24 

lostcase je napisao/la:

Gradonačelnik Mostara, šteta što se još malo nije prolongiralo. A bio bi zanimljiva zamjena za Komšića kao član predsjedništva.

Ma za nas bi bilo najbolje da što više Josipović dobije u BiH jer bi to bio signal i ostalim strankama osim HDZ-a da se isplati borit za birače u BiH i time bi se ušutkale priče o glasanju dijaspore.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 15:33 

Da, bilo bi zanimljivo kad bi Ivo izvukao bar 25% u HB, ali sumnjam. Fascinantno je da često dolazi, čak i poslije prvog kruga, kada je znao da će biti suprostavljen Bandiću. Lakše bi mu bilo odjebat sve to, pa počet lajat na HB. Tko zna, možda sve to dokazuje da će biti ugodno iznenađenje. No kao što je već rečeno, nakon Mesića, svi su mesije.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 19:26 

Branitelji za Bandića, Savo Štrbac za Josipovića

Izađimo na izbore dok još imamo pravo i dužnost izravnog biranja predsjednika R.H.!

Kandidat Saveza za Europu dobio je potporu 20 hrvatskih branitelja i tajnika okupatorske vlade RSK.
Za Bandića su svi branitelji i državotvorci!

U 2010. godinu ušli smo s novom pojavom poimanja demokracije. Ivo Sanader otišao je bez obrazloženja s mjesta premijera. Poput monarha imenovao je nasljednicu, a sebe za doživotnog počasnog predsjednika stranke, odakle iz sjene bez političke odgovornosti i demokratske valorizacije može utjecati na društvene i političke događaje.
Stjepan Mesić odlazi na funkciju „doživotnog bivšeg predsjednika države“, ona je istina zakonita, ali nemoralna s obzirom na povlastice. S te funkcije, koju mu je osigurao Sanader, i on iz sjene može usmjeravati tijek događaja. Dokazuje tu sklonost pokušavajući složiti kadrovske puzzle u vojno-obavještajnom sektoru, kako bi i kao umirovljenik mogao utjecati na predsjedničke ovlasti. S Josipovićem, to mu ne će biti teško. Da se olako ne odriče volje za moći dokazao je i odlaskom vladinim zrakoplovom na novogodišnji koncert u Beč, brojnim tzv. „oproštajnim posjetima“ i izravnim miješanjem u izbor nasljednika po svojoj mjeri. Kako dakle bez demokratskog legitimiteta zadržati moć? Odgovor znaju komunisti od Mesića odlikovani i neodlikovani.
Kad su izgubili vlast na prvim demokratskim izborima zadržali su moć u bankama, gospodarstvu i medijima. No, ovi danas hoće više! Sanader je volju za moć protegnuo kroz stanovitu organizaciju, još stanovitije velebogatašice, koja iz sjene uzduž i poprijeko globalizira sve i svašta.
Mesić je zadovoljan ulogom u međunarodnim udrugama tipa Igmanska inicijativa i Balkanski klub. Oba mogu i na vanjskom planu utjecati na događaje, prioritete i zauzimanje smjera, što će provesti klonirani nasljednici i klijentela. Prvi s globalističkih stajališta, drugi s balkanskih. Nijedan s demokratskih. Da bi stvari u predsoblju Europe i lokomotivi Balkana ostale kakvima su ih u ovome desetljeću betonirali Račan s Budišom, Mesić i Sanader, potrebno je na Pantovčak dovesti Josipovića, provjerenog provoditelja dalekosežnih im vizija zbog kojih su Hrvati postali najpesimističniji narod u Europi. Sve, ali baš sve je odrađeno tako da se u začetku zatre bilo kakva demokratska, iz naroda proistekla i na nacionalnim interesima temeljena politika s prepoznatljivim predsjedničkim kandidatom. Ali u drugom krugu umjesto Pusićke dogodio se Bandić! Probudio se i Budiša i odmah poručio - koalicija HDZ-a s SDP-om spasonosno je rješenje, a kao pojačanje za mesićevski kaos i Sanader.
Poslije Josipovićeva poziva hadezeovcima da glasuju za njega, zaredale su serije potpora hadezeovaca Bandiću. Bilo je ispod ljudskog dostojanstva slušati kako hadezeov gradonačelnik Zadra, poslije drugarske kritike stranačkog politbiroa, relativizira osobno građansko, zakonito, demokratsko i ljudsko pravo i stajalište o tome da će glasovati za Bandića. Bila je to vijest dana! Ne slučajno. Zna se tko je pravi kandidat i da većinu treba ušutkati. Savez za Europu ne može besprijekorno funkcionirati ako im izmakne Pantovčak. Zato Josipović tragikomično objavljuje cijele stranice s neistinitim naslovom da je braniteljska populacija za njega, a ispod velikog naslova potporu mu je dalo 20 branitelja (JL, 2. siječnja, str. 21). U neobjavljenom Registru je pola milijuna živih hrvatskih branitelja. Je li moguće da će Josipovićev vod, „Dragi Hrvati“ (Ivan Pavao II.) izabrati predsjednika, a da će onih cca 499.980 branitelja sa članovima svojih obitelji, što je gotovo pola hrvatskoga biračkog tijela i dalje čekati da na Pantovčak dođe osoba koja barem po kućnom odgoju zna gdje je crta ispod koje se ne smije ići i koje su to nacionalne vrjednote s kojima se ne trguje? Na čelu potpornog voda nalaze se Tus, Stipetić i Špegelj. Njih je zaobišla klavijatura Josipovićeve haaške nove pravednosti, Mesićevo tajno svjedočenje i akcijski planovi. Sva trojica pristiglih iz JNA miljenici su Pantovčaka.
Kad i branitelji, uz hadezeovce, masovno podupiru Bandića, potpora se proglašuje njegovim „skretanjem u nacionalizam“. Kamo je skrenuo Josipović s revolucionarnim pokličem za „crvenu Hrvatsku“?
U 1945!
Braniteljske udruge pamte djela gradonačelnika Zagreba. S predsjedničke pozicije mogao bi konsolidirati sustavno mrvljenu braniteljsku većinu. Josipović je i kao profesor prava i kao zastupnik i kao strateg Savjeta za suradnju s Haaškim sudom, učinio sve da hrvatski branitelji dođu u međunarodnopravnu poziciju izjednačeni sa srpskim agresorom. Stoga i ne čudi što mu potporu daje 0,004 posto Registra hrvatskih branitelja, Savez za Europu i tajnik vlade RSK, glasnogovornik velikosrpskog registra okupatora, Savo Štrbac. Stižu li i autobusi iz Srbije?
Štrbčeva potpora iz Beograda je kao normalna, ali se zato sustavno ismijava i onemogućuje potpora splitskog i zadarskog gradonačelnika Bandiću!
Nije li sve to dovoljan razlog da 10. siječnja odgovorno konzumiramo izborno pravo i dužnost i samosvjesno izaberemo između haaške i demokratske Hrvatske? Između agnostičke i katoličke? Između crvene i Lijepe naše?

Hrvatsko slovo 8.1.2010. Nenad Piskač

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:11 

lostcase je napisao/la:

Šta boli *** nekoga što će se povećati predrasude prema hercegovcima..kao nije dosad bilo dosta.

i nabijem na k. svakoga kome će glasanje za Bandića bit motiv..

teško žabu u vodu natjerat..

lagano hodaš po živcima,,..dosadan si, pokvarena gramofonska pločo..

odsad se svako debilno-papagajsko ponavljanje jednih te istih pizdarija briše..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:18 

Na ovom forumu se po Bandiću, prije prvog kruga, deralo sve u šesnaest. Sad kad su ostala samo dvojica, ljudi su za Bandića prvenstveno zato što im Josipović simbolizira onu kvazi-elitističku, urbanu, crvenu Hrvatsku koja mrzi Hrvate HB (opravdano ili ne, ostaje za vidjeti). Ukratko, većina ljudi koji će glasati za Bandića (ne računajući one koji će glasati za njega "jer je naš Hercegovac") zapravo će glasati protiv Josipovića, odnosno SDP-a.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2010, 21:53 

Da, bilo bi zanimljivo kad bi Ivo izvukao bar 25% u HB, ali sumnjam. Fascinantno je da često dolazi, čak i poslije prvog kruga, kada je znao da će biti suprostavljen Bandiću. Lakše bi mu bilo odjebat sve to, pa počet lajat na HB. Tko zna, možda sve to dokazuje da će biti ugodno iznenađenje. No kao što je već rečeno, nakon Mesića, svi su mesije.

Što bi rekli naši federalni partneri: - "Dabogda kćeri da te beg uzme".

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, hoblatopla, Patriota, Teuton, Tomba17 i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: