|
|
Stranica: 581/1374.
|
[ 34346 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:29 |
|
|
Metemma je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Najiskrenije, nek je neko vise i ovim govnima dohako. Steta sto im nece dati da idu u Tiranu na revans.
Hej ti, kurciti se i razbijati od Osla do Istanbula i onda kmecati i cmizdriti kad se dobije po picoki.
Kao sto rece vec neko gore iznad, 99% tih navijaca su huliganska govna napaljena na fasizam i rasizam i kad im se da prilika onda upadaju na stadione i tuku - cak i - sportiste.
Al nema s Turcima zajebavanja..znam ih malo bolje nego vecina vas ovdje kojima je su oni samo pojam iz guslarskih bajki. To ti je ko srpski nacos samo jos s cakijom u dzepu. Divlje balinče, pobjegne tako poneko sa kliksa sa svojom umobolnom pričom da malo začini uvijek... koje bi turskim qrcem gloginje mlatilo, kad već samo ne smije. Lako je tako sakriven iza monitora lajati ko pas. Samo Turcin jednom vise pokazo ko kosi a ko vodu nosi i to je to. Pa nisu vam svi ko BH navijaci, jebiga. Vidjecemo kako ce Albanci (koji doduse nisu nista bolji) razbucati ovu besperspektivnu nacosku greatserbia-bagru ako stisnu muda pa se pojave. Vec samo kokice pripremio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ahmo88 je napisao/la: Najiskrenije, nek je neko vise i ovim govnima dohako. Steta sto im nece dati da idu u Tiranu na revans.
Hej ti, kurciti se i razbijati od Osla do Istanbula i onda kmecati i cmizdriti kad se dobije po picoki.
Kao sto rece vec neko gore iznad, 99% tih navijaca su huliganska govna napaljena na fasizam i rasizam i kad im se da prilika onda upadaju na stadione i tuku - cak i - sportiste.
Al nema s Turcima zajebavanja..znam ih malo bolje nego vecina vas ovdje kojima je su oni samo pojam iz guslarskih bajki. To ti je ko srpski nacos samo jos s cakijom u dzepu. Viđu ovog Mujage. Turci bili "malo" nestašni sa noževima on druge napada. Isti ste vi mentalitet kao Turci, zato čakije toliko rade po Trokutistanu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
|
|
Metemma je napisao/la: Donese crnogorsko govno smrtnu kaznu očas posla, tako je i zaslužio, nije to isto ko Taton.
Stvarno je pseći nakot, drugog objašnjenja nema. Ako je isto kao u slučaju Taton onda daj dokaze za to?! Taton je sedeo u baštrini kafića u sred BG-a gde je nasrnula grupa iz čista mira na njega. E sad mi reci kako je to isto kao i ovaj slučaj?? I nisam rekao da je neko zaslužio pičko jedna lažljiva. Kad si u grupi huligana koja se tuče sa policijom i protivničkim navijačima onda se može očekivati ovako nešto , dok u slučaju Tatona od toga ništa nije bilo , tako da nije isto. http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0_%D0%A2%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B0Evo ti čitaj smradu lažljivi i koljački.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
|
|
|
Da nije enter to "crnogorsko govno"? Ako jeste, baš me zanima da li Žarka Lauševića smatra ubicom ili eto, desilo se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: Govorimo o reakciji javnosti na ovo ubistvo. Ubistvo Srbina u Turskoj nije izazvalo toliko saosjećanje u Srbiji koliko je ubistvo Francuza u Srbiji. Prije svega reakcija srpske javnosti, i to znamo i kog dijela javnosti.
Što se tiče navijača i njihove hrabrosti, sve više mi liče na lutke na koncu UDBE. No dobro, vidjećemo. Da li zaista mislis da je ubistvo Francuza u Beogradu adekvatno poredjenje s ovim? Retoricko pitanje. Mislis. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:34 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Da nije enter to "crnogorsko govno"? Ako jeste, baš me zanima da li Žarka Lauševića smatra ubicom ili eto, desilo se. A šta drugo može da bude iz tog dijela Bačke, nego miks Zelenaša, Mađara i rotvajlera.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:34 |
|
|
BBC je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Najiskrenije, nek je neko vise i ovim govnima dohako. Steta sto im nece dati da idu u Tiranu na revans.
Al nema s Turcima zajebavanja..znam ih malo bolje nego vecina vas ovdje kojima je su oni samo pojam iz guslarskih bajki. To ti je ko srpski nacos samo jos s cakijom u dzepu. Viđu ovog Mujage. Turci bili "malo" nestašni sa noževima on druge napada. Isti ste vi mentalitet kao Turci, zato čakije toliko rade po Trokutistanu. Kad vrnes u Bugojno nemoj zaboraviti, na selam alejkum se odgovara sa esselamu alejkum. :) shala mala. Ali ne cudi me da si opet stao na crtu s cetnicima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:35 |
|
|
|
Hebo te selam alejkum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:37 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Govorimo o reakciji javnosti na ovo ubistvo. Ubistvo Srbina u Turskoj nije izazvalo toliko saosjećanje u Srbiji koliko je ubistvo Francuza u Srbiji. Prije svega reakcija srpske javnosti, i to znamo i kog dijela javnosti.
Što se tiče navijača i njihove hrabrosti, sve više mi liče na lutke na koncu UDBE. No dobro, vidjećemo. Da li zaista mislis da je ubistvo Francuza u Beogradu adekvatno poredjenje s ovim? Retoricko pitanje. Mislis. :) Misliš da će neko posle tvog radovanja ovom mučkom ubistvu i slinjenjem za lizanjem turskih dlakavih muda koja ti nemaš neko da komunicira osim tvoje braće po ISILu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:37 |
|
|
|
I sta sad? Da ja kazem "jebo te hvaljen isus" dobio bi opet upozorenje od moderatora? Bi garant, dok je totalnoj budaletini - tj. tebi - dozvoljeno da divljas i da vrijedjas sve bosansko i bosnjacko...od vjere pa do institucija.
Ali vidjecemo kako ce se promijeniti politika na forumu kad Cova udje definitivno u tal s Bakom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:38 |
|
|
|
Ovo je građanski forum, i "sve bošnjačko" tu nije dobrodošlo. Nećemo nacionalnih torova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:39 |
|
|
Metemma je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Da li zaista mislis da je ubistvo Francuza u Beogradu adekvatno poredjenje s ovim?
Retoricko pitanje.
Mislis.
:)
Misliš da će neko posle tvog radovanja ovom mučkom ubistvu i slinjenjem za lizanjem turskih dlakavih muda koja ti nemaš neko da komunicira osim tvoje braće po ISILu? Mucko?!  Sad vec postajes surealan..ko nadrealisti. Jos da si nejac spomenuo...ih Haj bolan, dobro je. Mogli su ih i lavovima pobacati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:39 |
|
|
BBC je napisao/la: ahmo88 je napisao/la: Najiskrenije, nek je neko vise i ovim govnima dohako. Steta sto im nece dati da idu u Tiranu na revans.
Al nema s Turcima zajebavanja..znam ih malo bolje nego vecina vas ovdje kojima je su oni samo pojam iz guslarskih bajki. To ti je ko srpski nacos samo jos s cakijom u dzepu. Viđu ovog Mujage. Turci bili "malo" nestašni sa noževima on druge napada. Isti ste vi mentalitet kao Turci, zato čakije toliko rade po Trokutistanu. Azija, Azija, divlja, mongolska, ISILovska, satanistička... to je taj mentalitet koji prodaje jazidske žene za 30 dolara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:42 |
|
|
Metemma je napisao/la: BGabriel je napisao/la: Da nije enter to "crnogorsko govno"? Ako jeste, baš me zanima da li Žarka Lauševića smatra ubicom ili eto, desilo se. A šta drugo može da bude iz tog dijela Bačke, nego miks Zelenaša, Mađara i rotvajlera. A da li je moguce da se sagovorniku koji ne dijeli tvoje naciosovinisticke stavove obratis normalno bez vrijedjanja i spovanja? Prelistaj malo unatrag. Ko kod da nije ponavljo tvoju, vasu mantru o srbstvu kukavnom mucko nastradalom, odmah si u startu vrijedjao. I onda da vas covjek ne pozeli cizmom u labrnje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:44 |
|
|
Dakle Matemmajmune , jel isto ubistvo Tatona i ovoga Ivkovića?? Pre nego što mi opsuješ majku i kao vređaš me da sam Mađar(jer za tebe je to uvreda  ) molio bih te da odgovoriš na ovo ako već nešto tvrdiš?! Budi muškoi Srbin(a Srbi su valjda pravi pošteni muškarci sa obrazom) pa stani i za svojih reči i činjenicama ih argumentuj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Ovo je građanski forum, i "sve bošnjačko" tu nije dobrodošlo. Nećemo nacionalnih torova. Haj ti malo o legitimitetu. Nisi dugo. Kad ti krava zeni pobjegne preko livade ti vikni "Anka drz je, sunce ti legitimno!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:47 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8202 Lokacija: Republic of Srpska
|
BGabriel je napisao/la: Marko, počivaj u miru! Metemma je napisao/la: Da te Delije nisu pičkice sutra bi ih 30.000 marširalo Novim Pazarom Mnogo je više "pičkica" među drugim društvenim slojevima nego što ih je među navijačima. Navijače niko nikada nije morao da zove za bilo kakvu akciju u nevolji, oni su sami odlazili jer im to savest nalaže. Nekada su huligani, nekada navijači, kako nekima odgovara a tako razmišljaju samo moralne nakaze i šljam. Huligana je i ovde na forumu, na ulici, u državnim institucijama, u svakoj pori društva, pa zbog čega je čudno što ih ima i među navijačima? Ali, dobro to dođe nekima da im nahraniti sujetu ili zaštititi svoju smrdljivu guzicu. Da li će marširati svi navijači zajedno sa građanima to ćemo tek da vidimo. Eno ih više stotina u kući ubijenog Marka. Videćemo šta će "pičkice" dalje uraditi. Totem nije ubijen, skočio je svojevoljno a to što nije baš na ruke, kako volvoks "mudro" zaključuje, nije stvar naše analize. Prenosim komentar jednog Srbina: "Kad Francuz pogine u Srbiji,mi smo krivi. Kad Srbina ubiju u turskoj,mi smo krivi! Digni se vise,Srbijo..." I ne zaboravite, Turska kliče Kosovu! Momak nije ni sahranjen a već se sudi. Pogledajte malo bolje snimke sa ulica i sve što se dešavalo pre i za vreme utakmice, sačekajte još koji podatak, ne budite slepi kod očiju. A ti Hunter začepi svoju prljavu gubicu. SVE REČENO!
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:47 |
|
|
ahmo88 je napisao/la: Metemma je napisao/la: A šta drugo može da bude iz tog dijela Bačke, nego miks Zelenaša, Mađara i rotvajlera.
A da li je moguce da se sagovorniku koji ne dijeli tvoje naciosovinisticke stavove obratis normalno bez vrijedjanja i spovanja? Prelistaj malo unatrag. Ko kod da nije ponavljo tvoju, vasu mantru o srbstvu kukavnom mucko nastradalom, odmah si u startu vrijedjao. I onda da vas covjek ne pozeli cizmom u labrnje... Naravno, naravno, ništa ti ne brini, tvoj slijed misli je sasvim normalan za mongolštinu koju su ti preci usvojili. Jedino još malo treba da ti muda narastu za tu čizmu, pa se malo drka na Turčina pedera koji u gužvi potegne čakiju. Ništa čudno za narod kojem je Caco heroj. joe enter je napisao/la: Dakle Matemmajmune , jel isto ubistvo Tatona i ovoga Ivkovića?? Pre nego što mi opsuješ majku i kao vređaš me da sam Mađar(jer za tebe je to uvreda  ) molio bih te da odgovoriš na ovo ako već nešto tvrdiš?! Budi muškoi Srbin(a Srbi su valjda pravi pošteni muškarci sa obrazom) pa stani i za svojih reči i činjenicama ih argumentuj. Naravno da nije problem to što si ti Crnogorac, Mađar ili šar pei, problem je što si govno. Evo ti ovog Ahme pa se razmnožavajte. I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:50 |
|
|
Metemma je napisao/la: ahmo88 je napisao/la:
A da li je moguce da se sagovorniku koji ne dijeli tvoje naciosovinisticke stavove obratis normalno bez vrijedjanja i spovanja?
Prelistaj malo unatrag. Ko kod da nije ponavljo tvoju, vasu mantru o srbstvu kukavnom mucko nastradalom, odmah si u startu vrijedjao.
I onda da vas covjek ne pozeli cizmom u labrnje...
Naravno, naravno, ništa ti ne brini, tvoj slijed misli je sasvim normalan za mongolštinu koju su ti preci usvojili. Jedino još malo treba da ti muda narastu za tu čizmu, pa se malo drka na Turčina pedera koji u gužvi potegne čakiju. Ništa čudno za narod kojem je Caco heroj. joe enter je napisao/la: Dakle Matemmajmune , jel isto ubistvo Tatona i ovoga Ivkovića?? Pre nego što mi opsuješ majku i kao vređaš me da sam Mađar(jer za tebe je to uvreda  ) molio bih te da odgovoriš na ovo ako već nešto tvrdiš?! Budi muškoi Srbin(a Srbi su valjda pravi pošteni muškarci sa obrazom) pa stani i za svojih reči i činjenicama ih argumentuj. Naravno da nije problem to što si ti Crnogorac, Mađar ili šar pei, problem je što si govno. Evo ti ovog Ahme pa se razmnožavajte. I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili. Matemajmune  (Sory moradoh, ovo je fakat dobra fora) kad prestanes velicati masoubice i genocidase - kao sto ti radi 90% sunarodnika diljem bosanskih sumetina i pseudogradica, onda mozes spominjati Cacu. Dobro ti je covjek rekao, od samog pocetka trazis samo po picki jer cim neko ne dijeli tvoje pobudalesale stavove po kojima su Turci u Istanbulu roknuli malo srbonevinasce koje je doslo da samo malo et` tim Turcima pokaze srbijanski folklor, odmah grizes i lajes ko sarplaninac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:52 |
|
|
Tulkas je napisao/la: A ova prica koja se provlaci o nevinosti srba pri zvjerskom ubojstvu francuza samo pokazuje koliko pojedinci doista suosjecaju sa nekim ko nije srbin. znamo drustvo vi ni za sta niste krivi. Nikad niste bili i sve je urota vatikanska. Cak i kad se vasi navijaci medjusobno u sacekusama kokaju utokama Tulkas, zašto uvek generalizuješ sve što ima veze sa Srbima i Srbijom ? To je samo znak tvoje srbofobije, koju nekad prikrivaš, a nekad je otvorena. Evo ja kao srpski nacionalista, ne vidim ništa loše u kažnjavanju ubica Brisa Tatona, već sam u prošlom komentaru pisao o tome. Čak su neki naši mediji pisali da je u rancu imao dres partizana, verovatno je kupio kao suvenir. Imaš na forumu i srpske liberale, moje političke neistomišljenike, ali i oni će se u ovom slučaju složiti samnom. Kokaju se i vaši međusobno, to nije problem, već kada nesreća uvuče međunardnu pažnju.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:53 |
|
|
Metemma je napisao/la: Naravno da nije problem to što si ti Crnogorac, Mađar ili šar pei, problem je što si govno. Evo ti ovog Ahme pa se razmnožavajte. I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili. Ja govno?? , pa ja nisam ništa slagao i uvek stojim iza svojih reči , pa sam očekivao da i ti stojiš iza svojih. Dakle , jel ubistvo Tatona i ovoga sinoć ista stvar?? , ako jeste objasni svoje tvrdnje koje tvrdiš i zbog toga prozivaš mene i mrske ti kulturnjake iz Beograda što su palili sveće za Tatonom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 14:55 |
|
|
Citat: I on će se složiti da je Vlah dobio što su svi oni zaslužili. Koji ogavni fasizam. Onaj s dna kace. Prvo ga napadas i vrijedas da je Madjar, sto je po tebi uvreda - jel, a sad bi ga zbog toga sto se ne kune u Ratka & Radovana + Baju Malog Knindzu, da svrstas u red "balijskih izdajnika". Fuj kakvi ste. Ahmo nigdje nije reko da "sve vlahe tako treba" vec da su ta navijacko huliganska govna (ruku na srce, srpska su tu na vrhu svjetske ljestvice) treba primiriti i da je dobro da ponekad dobiju po picki jer ih njihova drzava (vidjeli smo nekoc u Beogradu) nije u stanju urazumiti. Mozda ovako, prije nego sto iduci put opet krenu u palez, barem par njih prije malkice razmisli da to nije uvijek setnja kao po marakani kad je igrala BiH. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 22 stu 2014, 15:00 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8202 Lokacija: Republic of Srpska
|
Tulkas je napisao/la: I onda sa druge strane Nadje se spodoba... sa nozem ,zeljeznom cijevi, pistoljem .....nebitno dal si se tukao sakama ili si sjedio pa te ubili na pravdi Boga, smrt navijaca u meni izaziva preveliku tugu. A ova prica koja se provlaci o nevinosti srba pri zvjerskom ubojstvu francuza samo pokazuje koliko pojedinci doista suosjecaju sa nekim ko nije srbin. znamo drustvo vi ni za sta niste krivi. Koliko ti tulkaš samo povremeno praviš grešaka u koracima. Krenimo redom. Iliti ništa manje redom... 1. Nisi bio kao ni 99,99% ljudi u Beogradu kada se desilo ubistvo navijača Tuluza. Takođe, kao ni 99,99% nisi upućen uopšte koja su to lica optužena za njegovo ubistvo. Tu je i jedan momak koji taj dan uopšte nije bio u Beogradu. A leži već par godina. Naravno kao i 99,99% ti nemaš pojma da li je Taton šetao samostalno ili je bio u društvu tog kobnog dana... Naravno ne znaš ni da li je on udaran palicama i ostalim, kao ni to da li je skočio sa stepeništa i tako se povrijedio, što je svjedočanstvo paz molim te, ne nekog Srbina, četnika, crnogorca, već njegovog prijatelja sa kojime je došao u Beograd. Jasno, velika enigma ostaje kako je uopšte moguće da se 12 lica tereti za ubistvo jednog čovjeka, jel se to govori o strašnom Brisu kome ne može ništa 3 čovjeka, već ih treba četiri puta više... Sve se događa u vremenu totalne navijačke pobune i najvećih političkih odluka tadašnje Vlade... Taček i kompanija... Ubistvo Tatona ni dan danas nije rasvjetljeno. Veliko je pitanje da li će ikada biti. Jednostavno sudski vještaci nisu pronašli NIJEDAN materijalan dokaz. A izrekli su presude. Mimo svih opštih pravni normi. Svjedočanstva slučajnih prolaznika toga dan upućuju da Taton nije napadnut. Međutim, ti iz tople fotelje u Varaždinu znaš bolje od onih koji su tog dana bili u Bgu.Jer zaboga desilo se u Bgu... Istražni sudija nije pozvan na uvđaj. Nijedna kamera u toj blizini nije uzeta u obzir. Sudije koji su donosili odluke su se povjereili svojim kolegama koji ističu da ih i dan danas grize savjest. 2. Što se ostalog tiče, izuzmemo li veličanje Ustaštva i fašističkih simbola na utakmicama, hrvatski navijači su dobro poznati i po sledećim takoreći humanitarnim akcijama. - Tokom utakmice Cibona - Partizan rulja od 6k je pokušala linčovati 3 navijača iz Loznice beogradskog Partizana. - Tokom kvalifikacione utakmice u Rumunija, hrvatski navijači su na ulicama Temišvara (paz molim te druga država) pjevali pjesme "Ubi Srbina" " Srbe na vrbe" - Tokom rukometne utakmice Zagreb-Partizan, huligani su pokušali tući rukometaše Partizana. - Tokom vaterpolo prvenstva u Kranju, nakon debilne odluke slovenačkog saveza kojom je zabranjen ulaz 2,5k srpskih navijača, hrvatski navijači prave prekid, gdje tuku srpske novinare i rodbinu. O ostalim mnogobrojnim akcijama ne bih.... kad već govorimo o tim nekim plemenitim radovima navijačkih grupa.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
|
|
|
Na šta li će vam djeca ličit stoko bezrepa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ahmo88
|
|
|
storaB je napisao/la: BGabriel je napisao/la: Marko, počivaj u miru!
Mnogo je više "pičkica" među drugim društvenim slojevima nego što ih je među navijačima. Navijače niko nikada nije morao da zove za bilo kakvu akciju u nevolji, oni su sami odlazili jer im to savest nalaže. Nekada su huligani, nekada navijači, kako nekima odgovara a tako razmišljaju samo moralne nakaze i šljam.
Huligana je i ovde na forumu, na ulici, u državnim institucijama, u svakoj pori društva, pa zbog čega je čudno što ih ima i među navijačima? Ali, dobro to dođe nekima da im nahraniti sujetu ili zaštititi svoju smrdljivu guzicu.
Da li će marširati svi navijači zajedno sa građanima to ćemo tek da vidimo. Eno ih više stotina u kući ubijenog Marka. Videćemo šta će "pičkice" dalje uraditi.
Totem nije ubijen, skočio je svojevoljno a to što nije baš na ruke, kako volvoks "mudro" zaključuje, nije stvar naše analize.
Prenosim komentar jednog Srbina:
"Kad Francuz pogine u Srbiji,mi smo krivi. Kad Srbina ubiju u turskoj,mi smo krivi! Digni se vise,Srbijo..."
I ne zaboravite, Turska kliče Kosovu!
Momak nije ni sahranjen a već se sudi. Pogledajte malo bolje snimke sa ulica i sve što se dešavalo pre i za vreme utakmice, sačekajte još koji podatak, ne budite slepi kod očiju.
A ti Hunter začepi svoju prljavu gubicu. SVE REČENO!Citat: "Kad Francuz pogine u Srbiji,mi smo krivi. Kad Srbina ubiju u turskoj,mi smo krivi! Digni se vise,Srbijo..." Da, vala bas. Kad pogine cetnik u napadu na Srebrenicu niko nista, ali kad srbska nejac pobije par hiljada zarobljenih civila i vojnika onda se sav svijet digne na noge. Kako nas samo niko ne razumije... Da li ste vi stvarno normalni? Francuz je ubijen u sred bijela dana u kaficu gdje je sjedio i uzivao u ljepotama Beograda, dok je ova huligancina popusila u tuci s drugim huliganskim govnima. Jos cete ga svetim proglasiti...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|