|
|
Stranica: 8/29.
|
[ 715 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storaB
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 11 srp 2014, 11:46 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Je li živa administracija na temi Dešavanja u Republici Srpskoj??? Prijavio sam post i niko da obriše onu patologiju.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Luiđi
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 26 kol 2014, 23:41 |
|
|
Trebali bi zabraniti quote kompletnih dugačkih tekstova. Komentirati se može i na pregledniji način. A naročito je bezveze kopirati čitav kilometarski tekst a zatim isti komentirati s jednom rečenicom. Gomila nepotrebnog materijala koji zauzima mjesto, smanjuje preglednost i otežava korišćenje foruma. Postoji nekoliko nepisanih pravila korišćenja foruma koja očigledno mnogima nisu poznata. Moguće je citirati i djelove teksta. Ali ljenčugama je mrsko obrađivati vlastite priloge. Sve ih treba poslat u ćošak do kraja časa.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:05 |
|
|
Uz svaki cirilicni post na forumu mora stajati privod na latinici, koji *** ja moran traziti nekakve translatere da bi moga procitati sto neko pise.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:09 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Da li se može napraviit kad se listaju stranice tema nprova Stranica Predhodna 1...4,5,6,7.8 da se može kliknuti pored ovih brojeva kao neki "search" i ukucaš sebi stranicu koju hočeš. A ne da svake 2 stranice se šalta kako bi se došlo.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:21 |
|
|
Evo ovo je za moderaturu, sto ovaj pise, sami skoro ne pisu vise tu cirilicu, a dolaze na hrvatski forum zajebavati ljude. Cista provokacija.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:24 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
puntar2.0 je napisao/la: Evo ovo je za moderaturu, sto ovaj pise, sami skoro ne pisu vise tu cirilicu, a dolaze na hrvatski forum zajebavati ljude. Cista provokacija. Ja pišem ćirilicu samo eto da je ne zaboravim, onako bezveze. Zašto pismo može biti provokacija?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:30 |
|
|
Fino za tebe, ja je ne razumin, i ko je hoce pisati neka ponudi privod na latinici.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:31 |
|
|
Pa dobra bi to bila opcija. Ne znam da li je to moguće na forumima uraditi. Ono kao ispod teksta klikneš i prevede ti.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:34 |
|
|
Alo?
Neka ga postavi onaj koji misli pisati na cirilici. Sto, kako, zaboli me.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:39 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Alo?
Neka ga postavi onaj koji misli pisati na cirilici. Sto, kako, zaboli me. Смешан си.Поготову са тим ало. Иди па се образуј или немој да читаш оно што је на ћирилици. Али не ради се о томе.Пре ће бити да би ти да се забрани употреба ћирилице на форуму.Као што се изживљавате на Србима у Xрватској.Понело те.Усташка посла.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 01:42 |
|
|
Agugugu. gagagaga. Neman namjeru uciti to tvoje pismo, ne prdekaj dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 02:13 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Agugugu. gagagaga. Neman namjeru uciti to tvoje pismo, ne prdekaj dalje. Imaš moju dozvolu da ne čitaš ništa što napišem ćirilicom (da ne kažem )
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 08:44 |
|
|
Ovi Srbi mogu svašta Hrvatima podvaliti pod ćirilicu i koju psovku a da ne primijete, jer eto Hrvati danas ne uče ćirilicu, opet Bošnjacima i ne mogu jer su je Bošnjaci naučili, i u školskom planu i programu je ćirilica odmah iza učenja latinice. Nek se nađe ćirilica zlu ne trebalo .
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 22:46 |
|
|
Metemma je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Agugugu. gagagaga. Neman namjeru uciti to tvoje pismo, ne prdekaj dalje. Imaš moju dozvolu da ne čitaš ništa što napišem ćirilicom (da ne kažem ) Sto je problem? Meni svjedno hoce li doci i Arap na forum, ili Islandjanin, a jedan pise arapska slova, a drugi rune. Samo da ih privede, to je jedini uslov, zar je to puno?
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 22:47 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ovi Srbi mogu svašta Hrvatima podvaliti pod ćirilicu i koju psovku a da ne primijete, jer eto Hrvati danas ne uče ćirilicu, opet Bošnjacima i ne mogu jer su je Bošnjaci naučili, i u školskom planu i programu je ćirilica odmah iza učenja latinice. Nek se nađe ćirilica zlu ne trebalo . O cemu ti? Ja pojma neman kako izgleda danasnji skolski program u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
panteri
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 23:45 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ovi Srbi mogu svašta Hrvatima podvaliti pod ćirilicu i koju psovku a da ne primijete, jer eto Hrvati danas ne uče ćirilicu, opet Bošnjacima i ne mogu jer su je Bošnjaci naučili, i u školskom planu i programu je ćirilica odmah iza učenja latinice. Nek se nađe ćirilica zlu ne trebalo . Hrvati kobajagi ne znaju cirilicu.Dajte bolan.Ne znaju mozda djeca.Ali svi ostali su ucili cirilicu.I sigurno znaju. Ne vidim sta neko ima protiv tog pisma.Nije ono nikog ni ubilo ni protjeralo.Uastolom to nije pismo samo kod Srba.Nego se koristi na vise od pola evropske teritorije.Kao zvanicno. To je zvanicno pismo nase drzave.Mislim da je stvar opste kulture da se pored latinice zna i cirilica.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 28 stu 2014, 23:53 |
|
|
Sto se neki volu praviti blesavi. Nije problem u tome sto je neko pise, ali ne bez da je prevede. Cak i na onoj tablurini welcome to republica srpska stoji latinica i cirilica, koji je onda problem? Pisi, ali je prevedi. ''opste kulture''. Nekome je i znanje engleskog znak ''opste kulture'' pa se ne vodu razprave na engleskon. Kakav glupavi argument.
|
|
Vrh |
|
|
panteri
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 00:03 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sto se neki volu praviti blesavi. Nije problem u tome sto je neko pise, ali ne bez da je prevede. Cak i na onoj tablurini welcome to republica srpska stoji latinica i cirilica, koji je onda problem? Pisi, ali je prevedi. ''opste kulture''. Nekome je i znanje engleskog znak ''opste kulture'' pa se ne vodu razprave na engleskon. Kakav glupavi argument. Engleski nije zvanicni jezik ili pismo nase drzave. Ma nije to ni problem.Prevod.Ali to je bezveze gomilanje teksta.Pisati dvaput isto.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 00:20 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ovi Srbi mogu svašta Hrvatima podvaliti pod ćirilicu i koju psovku a da ne primijete, jer eto Hrvati danas ne uče ćirilicu, opet Bošnjacima i ne mogu jer su je Bošnjaci naučili, i u školskom planu i programu je ćirilica odmah iza učenja latinice. Nek se nađe ćirilica zlu ne trebalo . O cemu ti? Ja pojma neman kako izgleda danasnji skolski program u Hrvatskoj. Ja imam, razgovarao sam sa jednim pehlivanom (pola Hrvat pola Bošnjak) više Hrvat nego Bošnjak. I tako mi razgovaramo, u Hrvatskoj nema učenja ćirilice. Hrvati je generacije od 1995 pa na dalje ne uče.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 18:23 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Imaš moju dozvolu da ne čitaš ništa što napišem ćirilicom (da ne kažem ) Sto je problem? Meni svjedno hoce li doci i Arap na forum, ili Islandjanin, a jedan pise arapska slova, a drugi rune. Samo da ih privede, to je jedini uslov, zar je to puno? Ja kad pišem ćirilicom namjerno ne želim da ti pročitaš, pa kako onda da prevodim???
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 18:53 |
|
|
Još da počnete pisati nemački i engleski na ćirilici pa gde bi vam kraj bio? Ovo što je napisano na ćirilici biti će izbrisano, a onaj tko ponovi pisanje dobiti će trajni ban, pa eto izvolite. Čovjek vam pruži mali prst, a vi hoćete čitavu ruku --- Још да почнете писати немачки и енглески на ћирилици па где би вам крај био? : Д Ово што је написано на ћирилици бити ће избрисано, а онај ко понови писање добити ће трајни бан, па ето изволите. Човек вам пружи мали прст, а ви хоћете читаву руку
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 19:03 |
|
|
Uvijek zaboravim, i ti si moderator?
Namjeravam da nastavim da pišem ćirilicom, pa predlažem da me banuješ odmah :)
Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 19:43 |
|
|
Sa ljudske strane je ružno iskorištavati gostoprimstvo domaćina i u njegovoj kući ga podjebavati, takve radnje obično završe neprijateljstvom. Da se kojim slučajem nađem na srpskom forumu iz pristojnosti ne bih podjebavao srbe.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 19:52 |
|
|
Kakav status ima “arvacka ćirilica“, kako se spominje u dodatku Poljičkog statuta iz 1665. godine?
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma Postano: 29 stu 2014, 19:57 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Sa ljudske strane je ružno iskorištavati gostoprimstvo domaćina i u njegovoj kući ga podjebavati, takve radnje obično završe neprijateljstvom. Da se kojim slučajem nađem na srpskom forumu iz pristojnosti ne bih podjebavao srbe. Slažem se nije red kad te neko pusti u kuću da mu usereš prag. Što se tiče moje prošlosti nakupi mi se kad pročitam nešto o Bošnjacima pa onda to memorišem akumliram i kasnije "vraćam" i ispadne da je forum zagađen, ali na neke stvari ovoliko mandata koliko imam na forumu nisam mogao da tolerišem. Tako da su moji postovi ličili na šta su ličili zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|