HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2024, 04:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 205 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izgradnja u Tuzli
PostPostano: 23 sij 2015, 12:17 

slika

slika

Vrh

PostPostano: 23 sij 2015, 12:20 

Avaz

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 23 sij 2015, 12:38 

Uvijek kad vidim ovo Sberbank, na prvu pročitam Spermbank... :laugh

Vrh

PostPostano: 23 sij 2015, 15:35 

Lijep pogled na oronule krovove, fasade, veš na balkonu, smeće po ulici, parkirana auta na trotoarima i travnjacima, turlu uličnu rasvjetu, smog, divlju gradnju na obližnjim padinama,.. grad po mjeri čovjeka iz podrinja, kladnja, majevice,...

Vrh

PostPostano: 23 sij 2015, 17:49 

ManInBlack je napisao/la:
Lijep pogled na oronule krovove, fasade, veš na balkonu, smeće po ulici, parkirana auta na trotoarima i travnjacima, turlu uličnu rasvjetu, smog, divlju gradnju na obližnjim padinama,.. grad po mjeri čovjeka iz podrinja, kladnja, majevice,...

Ja sve vidim ocigledno drugacije, zato sam i uzeo stan na 15tom spratu, i prezadovoljan sam divnim pogledom i ljepotama koje vidim.

Ocigledo ne gledaju svi ljudi podjednako stvari oko sebe.

Ja sam presretan

Evo par slikice moje ljepotice

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

A 5 spretova visocije ce me cekati bazen

slika

Vrh

PostPostano: 23 sij 2015, 21:05 

PolaHko, skontati ćeš da je 15 sprat mana, kada budeš unosio namještaj, iznosio smeće, dijelio dizalo i stubište sa susjedima.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 02:52 

Dobar pogled.

Ali naviknut ces se na njega brzo, a dugo putovanje liftom ce uvijek biti pain in the ass.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 10:13 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Tuzla :palacgore2

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 11:48 

Tuzla je za Kebu.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 13:05 

PolaHko, skontati ćeš da je 15 sprat mana, kada budeš unosio namještaj, iznosio smeće, dijelio dizalo i stubište sa susjedima.

Ja vec platio unosenje, sve mi unjeli u stan i postavili.

Sto se tice lifta, brz je kao struja, made in Zagreb.

Liftovi KONE 2 m/s. 1000 kg nosivosti, 13 osoba. Dva identična po stambenom ulazu.

Sto se u nekoj staroj zgradi dodje do cetvrtog sprata, sa ovim sam liftom vec na 15tom.
slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 15:18 

pozitiva je napisao/la:

Još da nam kažeš gdje si pošteno zaradio novac za stan :zubati iz kojega se pruža pogled 360° okolo ?

Između stana u višekatnici i kuće sa dvorištem, uvijek biram ovo drugo. Koke, pilići, patke, pačići, mačka, mačići, svinja, prasići, pčele, jutarnji cvrkut ptica, večernji huk sova, neprocjenjivo.

Pogled koji imaš iz stana brzo dosadi, u ostalom rijetkost je vidjeti nekoga da gleda kroz prozor stana, tako da ti ostanu samo 4 zida i nadrkani susjedi iznad i ispod tebe.

Kako je riješena protupožarna zaštita u toj zgradi, s obzirom da tuzlanski vatrogasci mogu dosegnuti do 12 kata???
Je li ugrađena džamija u zgradu :zubati ?

ps, zaboravio sam na bazen iznad vas :D

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:17 

pozitiva je napisao/la:

Još da nam kažeš gdje si pošteno zaradio novac za stan :zubati iz kojega se pruža pogled 360° okolo ?

Između stana u višekatnici i kuće sa dvorištem, uvijek biram ovo drugo. Koke, pilići, patke, pačići, mačka, mačići, svinja, prasići, pčele, jutarnji cvrkut ptica, večernji huk sova, neprocjenjivo.

Pogled koji imaš iz stana brzo dosadi, u ostalom rijetkost je vidjeti nekoga da gleda kroz prozor stana, tako da ti ostanu samo 4 zida i nadrkani susjedi iznad i ispod tebe.

Kako je riješena protupožarna zaštita u toj zgradi, s obzirom da tuzlanski vatrogasci mogu dosegnuti do 12 kata???
Je li ugrađena džamija u zgradu :zubati ?

ps, zaboravio sam na bazen iznad vas :D

Pare sam zaradio u Afganistanu, posteno radeci 12h dnevno, tamo sam bio 6 godina, dio novca sam ulozio u ovaj stan od cca 100 m2.

Nema vjerskih objekata u zgradi, ja sam katolik, kao i moja obitelj.

U kuci sam odrastao, uvijek nekog posla preko glave, zato sam se odlucio za stan, nema nikakve muke oko njega.

Sto se tice vatrogasaca, mogu se popeti liftom ili stepenistem na koji hoces sprat, ili kako vec ne znam, 18 spratova je stambeni dio, tamo hotel i ostalo ima mnogo vise spratova, cak 115 m
visine

Edit: Jedna slika sa panonskih jezera pogled na Mellain:

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:21 

Ja sam se iz stana preselio u kuću prije 8 godina i preporodio se. Nema utišavanja glazbe, TV-a i ženskih, niti neželjenog slušanja tuđeg glazbeno-jebačkog repertoara. Niti retardiranih susjeda iznad tebe koji poplave vlastiti stan kao i stanove ispod njih.

No čestitam na kupnji, izgleda jako fino za bh. prilike. Baš me zanima profil stanara jer sumnjam da je tu kvadrat ispod 2.000 km.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:24 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ja sam se iz stana preselio u kuću prije 8 godina i preporodio se. Nema utišavanja glazbe, TV-a i ženskih, niti neželjenog slušanja tuđeg glazbeno-jebačkog repertoara. Niti retardiranih susjeda iznad tebe koji poplave vlastiti stan kao i stanove ispod njih.

No čestitam na kupnji, izgleda jako fino za bh. prilike. Baš me zanima profil stanara jer sumnjam da je tu kvadrat ispod 2.000 km.

Izolacija je dobra, pa se nista ne cuje iz susjednih stanova.

Cijena 1m2 = 2000 KM + PDV, sto se tice profila jos ne znam puno svijeta, jer se jos nije uselilo sve, jos se radi dosta stanova.

Neki su npr prodali stan doplatili i ovdje dosli, neki su prodali dva manja i ovdje dosli, nesto ima iz Afganistana / Iraka radnika (takvih je u TK oko 10.000), nesto ima kupaca iz dijaspore itd....

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:27 

I onda kažu hrvati ugroženi u Tuzli :zubati
Bolje žive nego Bošnjaci u Mostaru.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:34 

korrisnik je napisao/la:

Iskreno u Tuzli, kao hrvat ili kao srbin, mozes mnogo lakse dobiti posao u bilo kojoj javnoj ustanovi nego bosnjak, jer prema popisu stanovnistva iz 1991 godine, garantira im se zaposlenost.

Drug Hrvat mi je nedavno dobio posao u tuzilastvu bez ikakvih problema konkursom bez stele - vjerovali ili ne :-)

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:46 

Evo par lijepih slika Tuzle od mene:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:51 

Ne bih rekao da bi neki Hrvat ovoliko pozetivno pričao o Tuzli i BiH ali eto kako hoćeš samo na ovom forumu nećeš dobro proći kao Hrvat koji voli BIH.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 16:53 

korrisnik je napisao/la:

Ne bih rekao da bi neki Hrvat ovoliko pozetivno pričao o Tuzli i BiH ali eto kako hoćeš samo na ovom forumu nećeš dobro proći kao Hrvat koji voli BIH.

Pa ja pricam o sebi, ne o svima, mama mi je prof u srednjoj skoli, a tata mi je prof na fakultetu u Tuzli, nama je dobro Bogu hvala.

Situacija u BiH nikako nije bas sjajna globalno gledajuci, tako da niko ne moze da bude presretan.

Iznosim najvise slike grada, bez mnogo rijeci :-)

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:37 

pozitiva je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Iskreno u Tuzli, kao hrvat ili kao srbin, mozes mnogo lakse dobiti posao u bilo kojoj javnoj ustanovi nego bosnjak, jer prema popisu stanovnistva iz 1991 godine, garantira im se zaposlenost.

Drug Hrvat mi je nedavno dobio posao u tuzilastvu bez ikakvih problema konkursom bez stele - vjerovali ili ne :-)

Iskreno, samo ako ti je rođak i politički mentor Mijo Krešić :zubati Da je tako druškane moj, ne bi hrvatska sela ostala prazna, iz njih su put bijela svijeta otišli profesori, doktori i ekonomisti zato što nisu mogli dobiti 'garantirani' posao!

U svakom slučaju sretno sa stanom.

Dodatna pitanja, znaš li tko je investitor u tu zgradu i od kuda njemu 100 milijuna KM ? :zubati
gdje su ti kvačice na čćšđž????

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:38 

Katolički kulturni centar
Nakon nekog vremena izgleda da ipak zapocinje gradnja ovog centra. Danas prolazim i vidim par desetina radnika kako sortiraju dovezenu oplatu i priupitam jednog od njih da li to pocinju graditi i odgovori mi potvrdno posto su mjerenja slijeganja okoncana.

U okviru Trobegovog parka predviđena je izgradnja katoličkog kulturnog centra "Sveti Franjo". On će biti smješten na prostoru starog crkvišta. Planirana je izgradnja dvorane koja će imati multifunkcionalnu ulogu (koncerti, predavanja, susreti). Biblioteka, kafe bar, kancelarije, neki su od sadržaja na preostala dva sprata.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:38 

korrisnik je napisao/la:
Hrvat koji voli BIH.

Hrvati vole BiH (odnosno njeno uređenje) koliko i prosječan Bošnjak voli RS, odnosnio sastavni dio te BiH. Pošteno?

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:42 

pozitiva je napisao/la:

Iskreno, samo ako ti je rođak i politički mentor Mijo Krešić :zubati Da je tako druškane moj, ne bi hrvatska sela ostala prazna, iz njih su put bijela svijeta otišli profesori, doktori i ekonomisti zato što nisu mogli dobiti 'garantirani' posao!

U svakom slučaju sretno sa stanom.

Dodatna pitanja, znaš li tko je investitor u tu zgradu i od kuda njemu 100 milijuna KM ? :zubati

gdje su ti kvačice na čćšđž????

Evo kvačica :-)

Čovjek koji je uložio novac, otišao je 1970tih godina u Rusiju, tamo se oženio sa nekom Ruskinjom, a nakon privatizacije u Rusiji otac od te njegove žene je zaradio miliijarde, tako da je on postao zajedno sa svojom ženom nasljednik  A nije uložio 100 miliona KM, nego 120 miliona EUR-a.

Pogledaj na netu stranicu UNI BRISTOL imas vise informacija o luksuznom hotelu, ljecilistu, banji, itd....

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:48 

Ministry of Sound je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:
Hrvat koji voli BIH.

Hrvati vole BiH (odnosno njeno uređenje) koliko i prosječan Bošnjak voli RS, odnosnio sastavni dio te BiH. Pošteno?

Samo lud covjek moze volit uredenje BiH, ja bih prvo ukinuo svih 10 kantona i sve te pare koje idu parazitima, ulozio bih u razvoj privrede da se zaposle svi nezaposleni.

Sta ce nam 100 ministarstava na kantonalnim nivoima.

Vrh

PostPostano: 24 sij 2015, 17:50 

Opet bošnjačke ublehe na "malo drugačiji način" ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 205 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: