|
|
Stranica: 51/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:02 |
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Nisam zgriješio ja, već on, što je i sud shvatio te u skladu s tim odlučio.  I zato ga ne želim u blizini, da mu ne bi palo na pamet da opet proba griješiti...  Suludo je razgovarati o politicki montiranom procesu, koji je i tek prvostupanjski! Necemo u pravne detalje, al zapovjedna odgovornost i nije tako veliki grijeh! Dal ti njega zelis u blizini ili ne nije bitno, on je Hrvat, za razliku od tebe i svoj na svome, covjek koji je stvara ovu drzavu! Iz tog razloga je zavrijedio Al smrdi tu nesto cim je tebe strah!  Ne znam baš koliko je svoj na svom, ja sam u Hrvatskoj za razliku od njega A što je čudno ovo sa strahom? Zar to nije prirodno ukoliko se monstrumi šetkaju uokolo. Srećom, za strah nema razloga, jer ne smije u moju zemlju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:02 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara99 je napisao/la: Cega je tebe strah??? Da nisi nesto zgrijesio? Ja sam ga par puta srela, sasvim fin i kulturan covjek, moze se s njim fino popit kava i porazgovarat!  Maro, kava je crna, a znaš da se neki ovdje boje crne boje  Sokole diko, boje se oni i svoje crne sjene a kamoli crne boje! Moze kava, sto crnja to bolja 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
Sokol je napisao/la: mara99 je napisao/la: Cega je tebe strah??? Da nisi nesto zgrijesio? Ja sam ga par puta srela, sasvim fin i kulturan covjek, moze se s njim fino popit kava i porazgovarat!  Maro, kava je crna, a znaš da se neki ovdje boje crne boje  Ja se ne bojim Zagorca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Pa i ja sam napisao da su njegovi postovi ozbiljniji. Pižon je trener novi. Čovjek je legenda, bivši igrač velikana kao što su Zvezda i Arsenal. Čujem da ono đubre Kleo prelazi iz Zvezde u Partizan. Izdaja.  Ma, od trećeg do petog mesta jedno je sigurno vaše. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
|
|
Sokol je napisao/la: mara99 je napisao/la: Cega je tebe strah??? Da nisi nesto zgrijesio? Ja sam ga par puta srela, sasvim fin i kulturan covjek, moze se s njim fino popit kava i porazgovarat!  Maro, kava je crna, a znaš da se neki ovdje boje crne boje  Ne vidim razlog za strah, već za odvaljivanje od smijeha, pošto danas srećom vrijedi sljedeća jednadžba:  = 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:04 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3255 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Nisam zgriješio ja, već on, što je i sud shvatio te u skladu s tim odlučio.  I zato ga ne želim u blizini, da mu ne bi palo na pamet da opet proba griješiti...  Suludo je razgovarati o politicki montiranom procesu, koji je i tek prvostupanjski! Necemo u pravne detalje, al zapovjedna odgovornost i nije tako veliki grijeh! Dal ti njega zelis u blizini ili ne nije bitno, on je Hrvat, za razliku od tebe i svoj na svome, covjek koji je stvara ovu drzavu! Iz tog razloga je zavrijedio Al smrdi tu nesto cim je tebe strah!  Naravno da jest veliki grijeh zapovjedna odgovornost, general Nebojša Pavković je recimo dobio 22 godine robije jer je naredio da se kazne vojnici koji su činili zločine nad Albancima, ali se nije postarao da se te naredbe provedu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Pa i ja sam napisao da su njegovi postovi ozbiljniji. Pižon je trener novi. Čovjek je legenda, bivši igrač velikana kao što su Zvezda i Arsenal. Čujem da ono đubre Kleo prelazi iz Zvezde u Partizan. Izdaja.  Ma, od trećeg do petog mesta jedno je sigurno vaše.  U kupu UEFA? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:06 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ma, od trećeg do petog mesta jedno je sigurno vaše.  U kupu UEFA?  ma liga šampiona bre... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:06 |
|
|
jationo je napisao/la: Ne znam baš koliko je svoj na svom, ja sam u Hrvatskoj za razliku od njega A što je čudno ovo sa strahom? Zar to nije prirodno ukoliko se monstrumi šetkaju uokolo. Srećom, za strah nema razloga, jer ne smije u moju zemlju  Srbeki, polako s tim monstrumiziranjem jer ako već hoćete monstrumizirati imate, cijelu paletu likova Arkan, Martić, Mladić, i ekipica.. samo da znate, da ne bi bilo nismo znali..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:07 |
|
|
Kad bi se gledalo po boji ja sam ovdje onda najveći ustaša  ....kaj ne??  .....al' nabijem ja sve ustaše na kurac četnički i sve četnike na kurac ustaški....nago kak se stavlja tu na ignore....tek sam dvije minute tu a već bi maru ignoriral  ....a za sve ljude dobre volje-pozdrav iz Zagorja http://www.youtube.com/watch?v=QyHunnpI ... re=related
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:07 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara99 je napisao/la: Samo se ti nikako ne mozes mjerit  Niti želim.  Tog si pokazi onima koji su te naucili toj razini komunikacije i s kojima to prakticiras , krenes od ukucana pa na dalje PS: Nikad neces moci postici neke stvari, al nada umire zadnja! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:09 |
|
|
@stvore-nek te bude strah 
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:11 |
|
|
Sokol je napisao/la: mara99 je napisao/la: Cega je tebe strah??? Da nisi nesto zgrijesio? Ja sam ga par puta srela, sasvim fin i kulturan covjek, moze se s njim fino popit kava i porazgovarat!  Maro, kava je crna, a znaš da se neki ovdje boje crne boje  ima mnogo prikladnijih boja za uniformu od crne http://www.youtube.com/watch?v=q4habniIsCg 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:12 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Ne znam baš koliko je svoj na svom, ja sam u Hrvatskoj za razliku od njega A što je čudno ovo sa strahom? Zar to nije prirodno ukoliko se monstrumi šetkaju uokolo. Srećom, za strah nema razloga, jer ne smije u moju zemlju  Pa bas zato si ti u Hrvatskoj nisi svoj na svome, a to sto si kupio domovnicu nikog nije briga, nisi Hrvat! Glavas je i u BIH svoj na svome ili mu ti to zelis usporit? Monstrumi???  Si gledao malo previse zlih filmica? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stvorenje
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 16:29 Postovi: 370 Lokacija: Dalmacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:13 |
|
|
mara99 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Da neću možda s tobom?  Samo se ti nikako ne mozes mjerit  Reci tom blebanu neka nastavi niz 1, 2, 6, 42, 1806, ?????, navodno ovo mogu riješiti oni sa IQ većim od 120 da ne gubimo badava vrijeme s njim 
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:15 |
|
|
mara99 je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Niti želim.  Tog si pokazi onima koji su te naucili toj razini komunikacije i s kojima to prakticiras , krenes od ukucana pa na dalje PS: Nikad neces moci postici neke stvari, al nada umire zadnja!  Toj razini komunikacije su me naučili tvoji istomišljenici, navodno je to jedini jezik koji razumiju. Što se tiče nade, za neke izgubljene slučajeve nema nade. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:16 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: jationo je napisao/la: Ne znam baš koliko je svoj na svom, ja sam u Hrvatskoj za razliku od njega A što je čudno ovo sa strahom? Zar to nije prirodno ukoliko se monstrumi šetkaju uokolo. Srećom, za strah nema razloga, jer ne smije u moju zemlju  Srbeki, polako s tim monstrumiziranjem jer ako već hoćete monstrumizirati imate, cijelu paletu likova Arkan, Martić, Mladić, i ekipica.. samo da znate, da ne bi bilo nismo znali.. Arkan je srećom pod zemljom, Mile gdje mu je i mjesto, jedino još Ratka treba neutralizirati, a to će nadam se uskoro, ne treba se zbog njih žifcirati.. Ma, ne treba se uopće žifcirati toliko, ajd  , nemoj biti toliko napet...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:18 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: Kad bi se gledalo po boji ja sam ovdje onda najveći ustaša  ....kaj ne??  .....al' nabijem ja sve ustaše na kurac četnički i sve četnike na kurac ustaški....nago kak se stavlja tu na ignore....tek sam dvije minute tu a već bi maru ignoriral  ....a za sve ljude dobre volje-pozdrav iz Zagorja http://www.youtube.com/watch?v=QyHunnpI ... re=relatedTo care!  za Zadrugu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:19 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: mara99 je napisao/la: Tog si pokazi onima koji su te naucili toj razini komunikacije i s kojima to prakticiras , krenes od ukucana pa na dalje PS: Nikad neces moci postici neke stvari, al nada umire zadnja!  Toj razini komunikacije su me naučili tvoji istomišljenici, navodno je to jedini jezik koji razumiju. Što se tiče nade, za neke izgubljene slučajeve nema nade.  Corto pa kad za izgubljene slucajeve nema nade, onda nek tvoji drugovi nastave nositi crno za tobom, sto bi jadnici badava gubili naviku! Corto moji istomisljenici su visoko obrazovani ljudi, koji govore vise jezika, neki od njih pripadaju i onoj drugoj polovici tebe, ne onoj cija bi krvna zrnca da moze oprao, nego onoj cijim se zrncima dicis  a nitko od nas se koristi tim nacionom kounikacije. Mislim da si to donjeo od doma, pa si se mal zanjeo! Bog je dobar i milostivan pa prasta i takvima kao tebi a na covjeku je da vjeruje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:21 |
|
|
mara99 je napisao/la: jationo je napisao/la: Ne znam baš koliko je svoj na svom, ja sam u Hrvatskoj za razliku od njega A što je čudno ovo sa strahom? Zar to nije prirodno ukoliko se monstrumi šetkaju uokolo. Srećom, za strah nema razloga, jer ne smije u moju zemlju  Pa bas zato si ti u Hrvatskoj nisi svoj na svome, a to sto si kupio domovnicu nikog nije briga, nisi Hrvat! Glavas je i u BIH svoj na svome ili mu ti to zelis usporit? Monstrumi???  Si gledao malo previse zlih filmica?  Ja domovnicu, Maro, nisam kupovao, jer nisam imao nikakvog razloga za to. Rođen u Hrvatskoj, uvijek živio, a kako stvari zasad stoje uvijek ću i živjeti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:23 |
|
|
jationo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
Srbeki, polako s tim monstrumiziranjem jer ako već hoćete monstrumizirati imate, cijelu paletu likova Arkan, Martić, Mladić, i ekipica..
samo da znate, da ne bi bilo nismo znali..
Arkan je srećom pod zemljom, Mile gdje mu je i mjesto, jedino još Ratka treba neutralizirati, a to će nadam se uskoro, ne treba se zbog njih žifcirati.. Ma, ne treba se uopće žifcirati toliko, ajd  , nemoj biti toliko napet... Nije valjd da su opet modici krivi pa trta guza, mal ulizivanje krenilo! Al nema veze, popite vi koju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:24 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Pa bas zato si ti u Hrvatskoj nisi svoj na svome, a to sto si kupio domovnicu nikog nije briga, nisi Hrvat! Glavas je i u BIH svoj na svome ili mu ti to zelis usporit? Monstrumi???  Si gledao malo previse zlih filmica?  Ja domovnicu, Maro, nisam kupovao, jer nisam imao nikakvog razloga za to. Rođen u Hrvatskoj, uvijek živio, a kako stvari zasad stoje uvijek ću i živjeti...  Sta no si ti Srbek???? Te najvise volimo, a jos kad nose zastavicu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:25 |
|
|
jationo je napisao/la: mara99 je napisao/la: Pa bas zato si ti u Hrvatskoj nisi svoj na svome, a to sto si kupio domovnicu nikog nije briga, nisi Hrvat! Glavas je i u BIH svoj na svome ili mu ti to zelis usporit? Monstrumi???  Si gledao malo previse zlih filmica?  Ja domovnicu, Maro, nisam kupovao, jer nisam imao nikakvog razloga za to. Rođen u Hrvatskoj, uvijek živio, a kako stvari zasad stoje uvijek ću i živjeti...  Nisi ju kupio, a za koliko bi ju prodao kada bi zagustilo 
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 04 lip 2009, 13:27 |
|
|
Sokol je napisao/la: jationo je napisao/la: Ja domovnicu, Maro, nisam kupovao, jer nisam imao nikakvog razloga za to. Rođen u Hrvatskoj, uvijek živio, a kako stvari zasad stoje uvijek ću i živjeti...  Nisi ju kupio, a za koliko bi ju prodao kada bi zagustilo  Sokole, tad poklanjaju i hvataju petama vjetra, pa sjecas se 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|