|
|
Stranica: 9/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 21:58 |
|
|
Molim moderatore da baniraju kmeeeee kmeeeee
kmečalo obično ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84016 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Btw pojava pluralizma je prvi znak da stanje i nije tako loše.
Inače mislim da ste potpuno prešli na prepucavanje na osobnoj razini i to čija će biti zadnja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
west
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:04 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Je ušle su HV jedinice u BIH kad je procjenjeno da se linije rata prebace u BIH. Lakše je ratovatri na tudjoj zemlji. Prije toga su izginuli naši. Posavina je pala tek kad ju je preuzeo HV dok ju je držap HVO držala se.
ZG nije glavni grad svih Hrvata. Za mene je gl grad Mostar. Zagreb je grad svih patetičnih Hrvata. To je istina. U kojem jednostano nije fora reć da si Hrvat. Il ne daj Bože branitelj.
Drugo tijek pregovora u Daytonu pročuite- Što će BIH Hrvatima Drvar i GLamoč i Ravno do iznad Konavala. Jel se ta karta crtala u interesu RH ili u interesu BH Hrvata? Barem tada je naš Vrano strašni mogo zaškiljit i reć dajte da saslušamo njih šta oni misle. Al jok. I tada se gledalo šta paše Perecu.
Svi vi kojima su mozgovi slijepi od ljubavi prema Perecu eto vam je tamo. I ti Cappy. Spremte se spremte...
Sinn Fein! zrikiavac po starom obicaju kakis... hvali Mostar ali drz se ZeGeja vi ostali na palite se na provokacije ovog ze gey gradjanina..vec mu vi admini opalite koji ban za ovakvo provociranjei pisanje gluposti...
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:05 |
|
|
Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  Jasno jer pluralno i toleratno kmečalo koje bi skidalo avatare jer drže zločinca "Vranu" , ne može ostati imun na tolike silne kritike ... Strašnih kritika jebote ... Ego do plafona ... ko ga jebe ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62637 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Btw pojava pluralizma je prvi znak da stanje i nije tako loše.
Inače mislim da ste potpuno prešli na prepucavanje na osobnoj razini i to čija će biti zadnja. slažem se. mudre glave se obično nađu 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:11 |
|
|
Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka.
Pa tamo i ne treba stajati. Šta će link za ovaj forum tamo.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Inkvizitor je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka.
Pa tamo i ne treba stajati. Šta će link za ovaj forum tamo. A sta ja znam, znam da je bio tamo i da ga vise nema. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Btw pojava pluralizma je prvi znak da stanje i nije tako loše.
Inače mislim da ste potpuno prešli na prepucavanje na osobnoj razini i to čija će biti zadnja. slažem se. mudre glave se obično nađu  Čekajte malo, ako netko kaže da bi najrađe raskinuo domovnicu i da će to učiniti kad mu ne bude trebala čim se materijalno osigura na drugom mjestu i to kao medijska ličnost sugerira i hr narodu u BiH, čiju inače sudbinu ne dijeli, onda to nije pluralizam , nego je to neprijateljstko djelovanje iz vana!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38408 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa ovo s Franjom, Bobanom i nije mu loša ideja, morat ćemo se pravit Toše, bez obzira što mislili u sebi, prema svijetu s gnušanjem:
Ma da, mi smo protiv dijeljenja BiH, za cjelovitu, ujedinjenu, za multietničarstvo, i raskidamo sa mrskom prošlošću komunista i ustaša, nema u HB toga ni crnih košulja a ni udbaša, mi smo za ravnopravni odnos BiH, Srbije i Hrvatske, mi smo za što hitniji ulazak u EU i ukidanje granica i pravljenje mostova među državama, zabrinuti smo za položaj manjina u susjednim državama i njegujemo pluralizam mišljenja, za državu smo koja funkcionira i u kojoj se plaćaju porezi...
Skužili ste?!
I sve to samo za jedno: federalnu BiH sastavljenu od kantona kojom vlada vijeće kantona a najmanje trećina je kantona sa hrvatskom većinom.
E da mi je ga vidjet ko je protiv ovoga osim ekstrema svih vrsta...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:20 |
|
|
west je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Je ušle su HV jedinice u BIH kad je procjenjeno da se linije rata prebace u BIH. Lakše je ratovatri na tudjoj zemlji. Prije toga su izginuli naši. Posavina je pala tek kad ju je preuzeo HV dok ju je držap HVO držala se.
ZG nije glavni grad svih Hrvata. Za mene je gl grad Mostar. Zagreb je grad svih patetičnih Hrvata. To je istina. U kojem jednostano nije fora reć da si Hrvat. Il ne daj Bože branitelj.
Drugo tijek pregovora u Daytonu pročuite- Što će BIH Hrvatima Drvar i GLamoč i Ravno do iznad Konavala. Jel se ta karta crtala u interesu RH ili u interesu BH Hrvata? Barem tada je naš Vrano strašni mogo zaškiljit i reć dajte da saslušamo njih šta oni misle. Al jok. I tada se gledalo šta paše Perecu.
Svi vi kojima su mozgovi slijepi od ljubavi prema Perecu eto vam je tamo. I ti Cappy. Spremte se spremte...
Sinn Fein! zrikiavac po starom obicaju kakis... hvali Mostar ali drz se ZeGeja vi ostali na palite se na provokacije ovog ze gey gradjanina..vec mu vi admini opalite koji ban za ovakvo provociranjei pisanje gluposti... Stid je gori od banane,.... Mene osobno ne dira iako spominje Ravno, a znam vrlo dobro kada sam došao tamo, a nisam "prešao" ili "ušao" u "drugu državu", a za osobno uvjerenje i istinu je to dovoljno. Tada nije bilo Poskoka ni "agresije", jedino sam zažmirio kada sam nišanio i pucao braneći svoju zemlju, a ne "tuđu",...no svejedno, znam vrlo dobro da se spominjala i "neka" demokracija i pravo na mišljenje i to baš iz Franinih usta. Zato, neka cvita tisuće cvitova i nek se čuje tisuće Zrikavaca... 
|
|
Vrh |
|
 |
west
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:23 |
|
|
ama ne kazem ja, nek su cuje 1000 Zrikavaca...ali ovaj zrikavac kaki , to je problem 
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:26 |
|
|
west je napisao/la: ama ne kazem ja, nek su cuje 1000 Zrikavaca...ali ovaj zrikavac kaki , to je problem  a ma pokrit ćemo i reć medi da se leptir posro 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: E da mi je ga vidjet ko je protiv ovoga osim ekstrema svih vrsta... Nije ti loš Hepek,... ...ali je loša taktika, jer laž i licemjerje u izgradnji bilo čega ne može biti temelj, pa će se ono što se na njemu napravilo biti takođe laž i licemjerje.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84016 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  Evo zriki je objasnio da je dozvolio OldSkulici da napiše čak i takvu gadariju da je HVO pljačkaška formacija jer: "Poskok ne bi bio ono što jest, da nije ovoliko liberalan i pluralan". Ispada da prihvatiti činjenicu - da ako Robbie, dudu, zrikavac, inkvizitor ili netko pedeseti, dirnu u neke svetinje ovdašnjem narodu, da će Robbie/dudu/zrikavac/inkvizitor biti popljuvan od većine tog naroda- ispada da je muško prihvaćanje te očekivane reakcije mnogo veći test liberalnosti i pluralnosti od dopuštanja OldSkulici da gnoji po HVO-u.  Ja kao čovjek koji je hladan ko špricer i dalje podržavam sve portale koji rade bilo što korisno za HB, uključujući i svaku Poskokovu kolumnu koja je na tom tragu (i jednako ću biti oduševljen svakom dobrom kolumnom u tom smjeru), ničiji egoizam to ne može promijeniti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  Evo zriki je objasnio da je dozvolio OldSkulici da napiše čak i takvu gadariju da je HVO pljačkaška formacija jer: "Poskok ne bi bio ono što jest, da nije ovoliko liberalan i pluralan". Ispada da prihvatiti činjenicu - da ako Robbie, dudu, zrikavac, inkvizitor ili netko pedeseti, dirnu u neke svetinje ovdašnjem narodu, da će Robbie/dudu/zrikavac/inkvizitor biti popljuvan od većine tog naroda- ispada da je muško prihvaćanje te očekivane reakcije mnogo veći test liberalnosti i pluralnosti od dopuštanja OldSkulici da gnoji po HVO-u.  Ja kao čovjek koji je hladan ko špricer i dalje podržavam sve portale koji rade bilo što korisno za HB, uključujući i svaku Poskokovu kolumnu koja je na tom tragu (i jednako ću biti oduševljen svakom dobrom kolumnom u tom smjeru), ničiji egoizam to ne može promijeniti. koda smo od iste matere rođeni...da nisu tvoji iz Vrbovca? 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ovo s Franjom, Bobanom i nije mu loša ideja, morat ćemo se pravit Toše, bez obzira što mislili u sebi, prema svijetu s gnušanjem:
Ma da, mi smo protiv dijeljenja BiH, za cjelovitu, ujedinjenu, za multietničarstvo, i raskidamo sa mrskom prošlošću komunista i ustaša, nema u HB toga ni crnih košulja a ni udbaša, mi smo za ravnopravni odnos BiH, Srbije i Hrvatske, mi smo za što hitniji ulazak u EU i ukidanje granica i pravljenje mostova među državama, zabrinuti smo za položaj manjina u susjednim državama i njegujemo pluralizam mišljenja, za državu smo koja funkcionira i u kojoj se plaćaju porezi...
Skužili ste?!
I sve to samo za jedno: federalnu BiH sastavljenu od kantona kojom vlada vijeće kantona a najmanje trećina je kantona sa hrvatskom većinom.
E da mi je ga vidjet ko je protiv ovoga osim ekstrema svih vrsta... Junuz, to što ti predlažeš su odlike postnacionalnog i potrošačkog društva. Ne možeš s postnacionalnom logikom postići nacionalne ciljeve. Nije uspjelo ni u jednoj višenacionalnoj državi u svijetu. Naivno misliš da može upalit gluma: "Pravit ćemo se da nam to nije važno, pa ćemo lakše to dobit".
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38408 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa zapravo ja ne glumim da želim ovo, ja to doista želim:
A način na koji mislim doći do toga i ujedno zadovoljit i nacionalne želje ima veće šanse od vapaja za trećim.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:43 |
|
|
na ovom forumu i portalu, avatari Vranje, Šuška i Tuđmana su zakonom zaštićeni. Kome se ne sviđa, bujrum, put pod noge.. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:45 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: na ovom forumu i portalu, avatari Vranje, Šuška i Tuđmana su zakonom zaštićeni. Kome se ne sviđa, bujrum, put pod noge..  a Bobana? 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Evo zriki je objasnio da je dozvolio OldSkulici da napiše čak i takvu gadariju da je HVO pljačkaška formacija jer: "Poskok ne bi bio ono što jest, da nije ovoliko liberalan i pluralan". Ispada da prihvatiti činjenicu - da ako Robbie, dudu, zrikavac, inkvizitor ili netko pedeseti, dirnu u neke svetinje ovdašnjem narodu, da će Robbie/dudu/zrikavac/inkvizitor biti popljuvan od većine tog naroda- ispada da je muško prihvaćanje te očekivane reakcije mnogo veći test liberalnosti i pluralnosti od dopuštanja OldSkulici da gnoji po HVO-u.  Ja kao čovjek koji je hladan ko špricer i dalje podržavam sve portale koji rade bilo što korisno za HB, uključujući i svaku Poskokovu kolumnu koja je na tom tragu (i jednako ću biti oduševljen svakom dobrom kolumnom u tom smjeru), ničiji egoizam to ne može promijeniti. koda smo od iste matere rođeni...da nisu tvoji iz Vrbovca?  Ako zanemarimo pedersku opasku da sam ja ljepši, između mene i tebe u 95% stvari nema nikakve razlike. Zvuči kao da ćemo se ja ti i mršo zajedno opijat u ne tako dalekoj budućosti.  Ja Ćastim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:47 |
|
|
dudu je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: na ovom forumu i portalu, avatari Vranje, Šuška i Tuđmana su zakonom zaštićeni. Kome se ne sviđa, bujrum, put pod noge..  a Bobana?   : Nemere Boban, on je bio kavanski vilozof, a gle mene napisao dvaput, Vranje i Tuđmana. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: koda smo od iste matere rođeni...da nisu tvoji iz Vrbovca?  Ako zanemarimo pedersku opasku da sam ja ljepši, između mene i tebe u 95% stvari nema nikakve razlike. Zvuči kao da ćemo se ja ti i mršo zajedno opijat u ne tako dalekoj budućosti.  Ja Ćastim.  čim stavljaš Čilića, znači da je ljepši od tebe, a ja sam sigurno naočitiji od njega...meni u avatar eventualno ide johhny depp da bome da hoćemo 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:54 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: dudu je napisao/la: a Bobana?   : Nemere Boban, on je bio kavanski vilozof, a gle mene napisao dvaput, Vranje i Tuđmana.  mislio si na Miru 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 22:55 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: zrikavac je napisao/la: Generalno gledajući zamolio bih moderatore da zabrane na ovom forumu avatare tipa šuška. Vrane. Bobana i svijh koji su sudjelovali u političkoj agresiji na moju zemlju, na plemenitu 90-ih godina. Ako ćemo HRHB graditi na tim istim osnovama i načelima ne samo da će to ostati puki san nego i povijesna nezbiljnost. Zaboravite da ćete radikalnim putem doći do HRHB možda do ostataka ostataka iste. Ako želimo nrmalan suživot u BIH i hrvatsku federealnu jedinicu u BIH moramo ići puno mudriije od ovog. Taj vrano kojim se kiti inkvizitor nekome znači SMRT: Nemožemo mi tražiti brisanje otomanskih imena iz Sarajeva kao i Alijinog imena s ulica a mahati Tuđmanovim. Nema zabrana ni cenzure,... Zar je mudrost stidjeti se svoje povijesti?... treba je pogledati u oči, ma koliko neki odvraćali pogled od nje ona će nas sustići, a možda se i ponoviti. Volio bi svako da mu državu izbore samo intelektualci, pisci i naučnici, a ne seljaci, bravari, budale i kreteni, ali tako nam je grah pao ili imamo slabe intelektualce... ... šušak, boban , i tudjman trebaju ostati zlatnim slovima ucrtani u povijesti Perecije. Ako će ih HercegBosna slaviti onda nema razloga da ne slavimo i Aliju, Hitlera, Musolinija. Nema razlike. Doduše ova trojica su nas koštala puno više. Naslov nove teme: Imaju li Hrvati u HRHB pravo prepisivati svojoj djeci identičnu povijest kakva se uči u RH???
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|