|
|
Stranica: 10/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62897 Lokacija: DAZP HQ
|
nadam se da neće ovo koristit kao dokaz na sudovima...dolazi Tuđman na granicu kod Aržanog (ne Kamensko, nego prvo skretanje lijevo kad se ide od TG-a prema Makarskoj rivijeri) i hvale se graničari kako su pomakli granicu 200 m unutar BIH, a Franjo veli: "bit će vijest kad se pomakne 200 km!" 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:01 |
|
|
PCM je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  Jasno jer pluralno i toleratno kmečalo koje bi skidalo avatare jer drže zločinca "Vranu" , ne može ostati imun na tolike silne kritike ... Strašnih kritika jebote ... Ego do plafona ... ko ga jebe ... Da je tebi imalo stalo do Trećeg ne bi držao sliku Frane T koji nas je nagovorom na izlazak na referendum u samom startu zajebao. Tada već smo mogli izbjeći sve. Ali ne i tada 780.000 Hrvata izlaze po želji Perecije na izbore i kazuju Da Vrano Metninam ga Vrano! TO je isto ko da sam ja homofob a za avatar držim Nevena Ciganovića bognja ti, nemožete pridboti mlade intelektualne snage HercegBosne pa ni raspudića na svoju stranu Šuškovanjem, Bobančenjem i Tuđumarenjem.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:03 |
|
|
|
Dakle zaključak je da za sada imamo zajednički cilj ali iz potpuno različitih razloga. Vama entitet treba da bi mogli nacionalno divljati i eventualno se prikopčati Hrvatskoj a meni entitet treba kako bi moje društvo i moj narod u BIH konačno dobio šansu počet se baviti esencijalnim pitanja života. Kako bi mogao živjeti demokraciju i višestranačje bez straha od preglasavanja. Kako bi mi mogli otvarati druge teme osim nacionalnih.
Ok. Znači do tada smo na istoj strani nakon toga gledamo se s nišana papci. Zaključak dana.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:06 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Dakle zaključak je da za sada imamo zajednički cilj ali iz potpuno različitih razloga. Vama entitet treba da bi mogli nacionalno divljati i eventualno se prikopčati Hrvatskoj a meni entitet treba kako bi moje društvo i moj narod u BIH konačno dobio šansu počet se baviti esencijalnim pitanja života. Kako bi mogao živjeti demokraciju i višestranačje bez straha od preglasavanja. Kako bi mi mogli otvarati druge teme osim nacionalnih.
Ok. Znači do tada smo na istoj strani nakon toga gledamo se s nišana papci. Zaključak dana. zamisli, i ja sam za demokraciju, i toleriram i tvoje i njihove stavove. ako braniš Šuške, Tuđmane, Bobane, o kakvoj demokraciji i slobodnom društvu govoriš?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39121 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Hm, što jest jest, jako je privlačna bila ideja Banovine.
Tuđmanu zamjeram što je nije napravio do kraja, nego je malo odustao mrvicu prije cilja i time pokazao da nije bio dorastao situaciji. A ovo su sad posljedice...
To jest bilo najbolje rješenje ali sad moramo tražiti alternativu koja je najviše moguća.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
|
|
i tako, mirna večer, malo je padao snijeg al sad se smirilo.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
zrikavac je napisao/la: Dakle zaključak je da za sada imamo zajednički cilj ali iz potpuno različitih razloga. Vama entitet treba da bi mogli nacionalno divljati i eventualno se prikopčati Hrvatskoj a meni entitet treba kako bi moje društvo i moj narod u BIH konačno dobio šansu počet se baviti esencijalnim pitanja života. Kako bi mogao živjeti demokraciju i višestranačje bez straha od preglasavanja. Kako bi mi mogli otvarati druge teme osim nacionalnih.
Ok. Znači do tada smo na istoj strani nakon toga gledamo se s nišana papci. Zaključak dana. I nama treba entitet iz tih razloga. Ja se slazem sa tobom za Suska i Bobana, za Vranju i ne znam.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:08 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Da je tebi imalo stalo do Trećeg ne bi držao sliku Frane T koji nas je nagovorom na izlazak na referendum u samom startu zajebao. Nego što je trebalo, glasovati za ostanak u Jugoslaviji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:08 |
|
|
ne hranite trola.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hm, što jest jest, jako je privlačna bila ideja Banovine.
Tuđmanu zamjeram što je nije napravio do kraja, nego je malo odustao mrvicu prije cilja i time pokazao da nije bio dorastao situaciji. A ovo su sad posljedice...
To jest bilo najbolje rješenje ali sad moramo tražiti alternativu koja je najviše moguća. sjebalo ga cvjećarstvo kao i sve Hrvate koji nemaju kontakt s muslimanima. on je uistinu vjerovao da smo mi dobili 51% BIH na dugi period.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip TG
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Hm, što jest jest, jako je privlačna bila ideja Banovine.
To jest bilo najbolje rješenje ali sad moramo tražiti alternativu koja je najviše moguća. sjebalo ga cvjećarstvo kao i sve Hrvate koji nemaju kontakt s muslimanima. on je uistinu vjerovao da smo mi dobili 51% BIH na dugi period. Jedino ako je  '93.?
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:15 |
|
|
Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  cuj sto bi reklamirali nesto sto smatramo lošim? kompromitirate ideju Trećeg. Kad se scoolirate onda. Većinu vaših komentara BH dani mogu u svakom broju upotrijebiti kao pisani dokaz da ustaška mladež i dalje sanja UStašiju u srcu Bosne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:17 |
|
|
Josip TG je napisao/la: dudu je napisao/la: sjebalo ga cvjećarstvo kao i sve Hrvate koji nemaju kontakt s muslimanima. on je uistinu vjerovao da smo mi dobili 51% BIH na dugi period.
Jedino ako je  '93.? od 94. smo saveznici, a za ove bihaćke je mislio da su Hrvati 1/1, a onda će oni povući ostale. to su riječi njegovih prvih saveznika u vlasti za koje sam čuo okolo kole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39121 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Zriki malo si počeo pretjerivat, ja baš mislim da se gosti koji navrate iz Sarajeva i BL iznenade stavovima ovdje koji počesto odudaraju od stereotipa.
I vrati link na forum, bar su admini ovdje bili široke ruke prema tebi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:20 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  cuj sto bi reklamirali nesto sto smatramo lošim? kompromitirate ideju Trećeg. Kad se scoolirate onda. Većinu vaših komentara BH dani mogu u svakom broju upotrijebiti kao pisani dokaz da ustaška mladež i dalje sanja UStašiju u srcu Bosne. jadne ustaše ako su spale na Matu Bobana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:21 |
|
|
zrikavac je napisao/la: caporegime je napisao/la: nitko ne brani hrvatsku politiku u zadnjih 10 godina. očajna, loša, jadna politika ostavila je posljedice na svima koji se smatraju hrvatima ali ne mogu dopustiti da se pod krinkom kritike hrvatske politike želi provesti napad na sve,doslovno sve što dolazi iz hrvatske. od zemlje, njezinog glavnog grada i ljudi u njemu do naposlijetku svih tzv. "pereca"
u "perecu" ima mnogo pičaka ali kako nazvati čovjeka kji se kurči pa kad treba ostati baja do kraja glatko eskivira? ima pičaka ima, ali onaj koji ih spominje je doajen svih pičaka.
ha ha ha , pazi bogati frajer se uvrijedio što netko neće s njim na šake. ti bi meni ideologiju utjeravao šakama a? Koji si ti pacijent bog te mazo. Oprosti Cappy al nemam vremena trošit ga na bolesnike koji ako se netko ne slaže s njima to pokušavaju promijeniti silom. Tučeš li ženu? Oca ? Majku? Čime su te mlati da si mi pristupio ko čovjek ja bi te odveo na ručak i sve ti objasnio ko čovjek. pustio si prijetnju preko zuba i sad se izvlačiš?!?!? i meni spočitavaš nasilje?!?!?!! kao i svako hercegovačko dijete znao sam dobito platanom po guzici. zato me sad za razliku od tebe ne čvokaju. ti nemaš niti jednu vrlinu hrvata iz bosne i hercegone. nemaš i pomiri se s tim. ja te žalim, s tobom nemam od šta ruke krvavit. ali ako se predomisliš, uvijek mi možeš uljepšati dan. valjda će tvoja kolegica stara škola imati više hrabrosti, ona me isto zove na čvenk, doduše ona tvrdi da je ljepotica u koju bi se trebao zaljubiti ali net sranja su sranja. ti to najbolje znaš.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:22 |
|
|
|
Dakle nemate vi šta zamjeriti našiim političarima na nedostatku strategije kad je ni vi nemate. Avatari su bobetko, šušak, boban. tudjman i priča je ko s početka 90-ih. nema od tog ništa dečki. savjetujem avatare kulina bana, stjepana tomaševića., katarine kosače te malo više patriotizma o BIH. previše patriotizirate o Pereciji kao da je ona starija hrvatska država. Zaboravljate da su Hum i Bosna zadržali državnost još 300 godina nakon pacte convente.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:27 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Dakle nemate vi šta zamjeriti našiim političarima na nedostatku strategije kad je ni vi nemate. Avatari su bobetko, šušak, boban. tudjman i priča je ko s početka 90-ih. nema od tog ništa dečki. savjetujem avatare kulina bana, stjepana tomaševića., katarine kosače te malo više patriotizma o BIH. previše patriotizirate o Pereciji kao da je ona starija hrvatska država. Zaboravljate da su Hum i Bosna zadržali državnost još 300 godina nakon pacte convente. tu se slažem, olako smo se odrekli svojih simbola. taj će proces ići s vremenom jer su ljudima neke stvari omrzle.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:28 |
|
|
zrikavac je napisao/la: nosi naravno , samo kažem nigdje nisam napadan kao tu. pa ni u vlastitoj kući koja mi je najveća oporba. kad si na valnoj duljini s istim tim seronjama protiv hrvata iz bih, koliko se god ti trudio ispasti za NAŠU STVAR.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zriki malo si počeo pretjerivat, ja baš mislim da se gosti koji navrate iz Sarajeva i BL iznenade stavovima ovdje koji počesto odudaraju od stereotipa.
I vrati link na forum, bar su admini ovdje bili široke ruke prema tebi. Nema šanse, ako ćete s nama pravit treći imamo i mi neke uvjete. A ti su potpuni raskid opsesije s Hrvatskom, odustjanje od ideje pripajanja Hrvatskoj. Treći je nasušna potreba hrvatskog naroda u BIH kako bi ne samo opstao nego se i pozabavio sam sobom. Treći je zadnji pokušaj spasa BIH. Od ostalog pokušajte se skoncetrirati na na neke osnovne strateške poteze koje možete suflirati idiotima od političara kroz nekakav manifest. Razvoj samostalne politike te strateško partnerstvo s onima koji na, pružaju ruku - Srbima. Pozitivan ali ne zavisan odnos prema novom hr predsjedniku koji je pokazao korektan odnos. Koliko ste mudri i predvidivi najbolje pokazuje podatak da ste većinom u prvom krugu dali glas Tudjmanu a u drugom Bandiću. Ili nikome. Priznajte sebi da nemate političkog zena i ako oćete sudjelovati imalo mudrije razmislite o ovome pa se onda javite. Odricanje od Šuška, Bobana , Tuđmana i ideologije HRHB koja nije i nemože biti obrazac za našu hrvatsku federalnu jedinicu. Svaka čast HVO-u al HRHB nek se zove hrvatska republika i zdravo. Ja, pička, šupak, tašti kreten itd. odjavljujem se do daljnjeg. Ovo danas je tek bilo ispitivanje terena. Niste vi ti koji mi trenutno trebaju. TI Cappy čuvaj se oldičine šake. ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24737 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zrikavac je napisao/la: Dakle nemate vi šta zamjeriti našiim političarima na nedostatku strategije kad je ni vi nemate. Avatari su bobetko, šušak, boban. tudjman i priča je ko s početka 90-ih. nema od tog ništa dečki. savjetujem avatare kulina bana, stjepana tomaševića., katarine kosače te malo više patriotizma o BIH. previše patriotizirate o Pereciji kao da je ona starija hrvatska država. Zaboravljate da su Hum i Bosna zadržali državnost još 300 godina nakon pacte convente. Dobili. Nisu zadržali. Treba poticati priču, koja je i istinita, da većina Hrvata u svijetu potiče s područja današnje BiH. Ja također ne mogu razumjeti kompleks prema RH, mojih HB Hrvata. Ali lagano to sve - moramo argumentirati redovito. Šta će Zagreb reći, šta će Hrvati u Hrvatskoj reći i stalne takve priče mi idu na q.... Također mislim da su Šušak i Boban velikani Republike Hrvatske, a ne nas hercegbosanskih Hrvata. Kod nas moraju biti povijesne osobe, koje ćemo valorizirati u budućem razdoblju.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Je, pa ko je ljiljane onako velikodusno predao muslimanima? Tesko da je to bila RH. Kazem ja, ovi "nasi", nas HDZ i sl su naj zasluznij za sadasnje stanje, ja Franju razumijem, ali u pravu je zrikavac u potpunosti za Suska i Bobana a i masu slicnih, te treba posteno oprat.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
west
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:32 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Dakle nemate vi šta zamjeriti našiim političarima na nedostatku strategije kad je ni vi nemate. Avatari su bobetko, šušak, boban. tudjman i priča je ko s početka 90-ih. nema od tog ništa dečki. savjetujem avatare kulina bana, stjepana tomaševića., katarine kosače te malo više patriotizma o BIH. previše patriotizirate o Pereciji kao da je ona starija hrvatska država. Zaboravljate da su Hum i Bosna zadržali državnost još 300 godina nakon pacte convente. ti zaboravljas ono sto sam ti ja vazda prico ..ne more se za Hb borit iz ZG...jednostavno nemas krediblitet pogotovo sa svojim kritiziranjem koje ce ti vise donijeti neprijatelja nego sto ces ti nekoga ubijediti da si ti u pravu... daklem tek kad se vrnes nazad u Hb onda cemo o patriotizmu za Hb....a BiH me doslovno ne zanima u obliku kakvom je sada...oscu svoj vrtal i da znam da je moj..i da ono kumpira i kupusa sto tu posadim da je moje..i da ja kazem da se tu ne smi bacat umitnjak nego samo stajsko djubre.. dakle da u svom vrtlu ja organiziram kako ce se sta sadit i kopat i obradjivat...
|
 |
|
bumbar92
|
|
|
zrikavac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Cini mi se da je link za ovaj forum skinut sa poskoka. Toliko o pluralizmu.  cuj sto bi reklamirali nesto sto smatramo lošim? kompromitirate ideju Trećeg. Kad se scoolirate onda. Većinu vaših komentara BH dani mogu u svakom broju upotrijebiti kao pisani dokaz da ustaška mladež i dalje sanja UStašiju u srcu Bosne. Čudno je to kod nas, čim se neko dočepa pozicije da ima bilo kakav medij, u tvom slučaju portal, odmah dobije poriv da masama i narodu nameće kako će misliti, slaviti, govoriti,...sanjati. U srcu Bosne te strašne "ustaše" ne ubijaju povratnike i osporavaju povratak kao uljuđeni urbani "unitaristi" graDŽani,...ja ustašluka pusta po HB, dva tri avatara po portalima, grafit koji na zidovima,...o kakvom ti ustašluku pričaš? Treba zabraniti sanjanje ustašluka po portalima,...da ne bi ko šta reko ili mislio, ili "komšiju" probudio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 17 sij 2010, 23:33 |
|
|
|
šta je, sad se ližu rane. Hoćemo opet ispočetka.
ajmo opet ospočetka. zrikavac, dobra večer, kako je, š'a ima, š'a radi raja, jel se šanira šta..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|