HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 lis 2025, 20:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 496 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja
PostPostano: 18 sij 2010, 22:54 

Aztec je napisao/la:
Ma dajte ljudi kakvi bojkoti :smajl007 , ne da ja imam ista protiv bojkota kao takvog, ali cemu, jos RH pomaze, sveuciliste itd ?
Sta nam je neko napravio da bojkotiramo RH robu. RH nije savrsena, daleko od tog, ima tu i govana naravno. Ali i dobrim se djelom radi o ne upucenosti ljudi i ispranim mozgovima raznih Nacionala, ima nesto kao sto bi nekom isprao a i ispire mozak i Poskok ( a cetnike i mosnje koji se tu nadrkavaju po raznim forumima da i ne spominjemo). Ali dok god nasi politicari, a i na zalost i masa "nasih" ljudi nije nista bolja, mislim da bi stvarno bilo licemjerno RH prigovarat i zagovarat nekakav bojkot, a zbog ceg, sto je neko procitao ovdje na temi da je neki student rekao "kako to da ste vi Hrvati", zato sto veliki desnicar i nadasve domoljub, bogoljub i covjekoljub Bandic nije izabran. :zubati

Pukne i meni nekad film. Ali malo ozbiljnosti. Ja naj vise NAS krivim, nase politicare, kako u RH (sta rade ona cetri smrada u Saboru?) tako i ovdje, a tako i '90.-ih, mada tad sam tek napustio pelene, pa o tom i ne bih previse.

Ja bih ovom smecu bojkot. Ne radi apsolutno nista, ima dobru placu kao zastupnik i uz to RH mirovini (nelegalno, naravno), i uz to sere kako im je mala placa jer kao oni se moraju pristojno obuc. Kako nekom drugom ista prigovorit dok nas predstavljaju ovakve konjine!

Točno. Treba smiriti strasti. I pouzdati se u sebe.

Vrh

Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja
PostPostano: 18 sij 2010, 23:43 

Inkvizitor je napisao/la:
Bojkot jašta..

Umjesto zagrepčanki, splićanki i inih državljanki kiflanije, odsad trošiti samo Amre i Lejle. :yawn

Mislim da si krivo shvatio lidera. Rekao bih da je više bio usmjeren na to da BH Hrvati troše prvenstveno Violetine maramice, Lastine štrudlice, Sarajevski kiseljak, Hercegovačko pivo, Hepokova vina, a tek onda proizvode iz RH.
Što je ispravan stav, bar po meni.
Dakle, na prvom mjestu Posušanke, Gruđanke, Mostarke, Livanjke, Kuprešanke, Vitežanke, Žepčanke, pa tek onda Zagrepčanke, Splićanke i ostale. :zubati :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 18 sij 2010, 23:45 

Nema kraja mazohizmu hrvatskih lojalista u HB-u. Ne zele sebi priznati ocigledno. Glasovanjem za opstanak BIH i preglasavnje Srba 92 godine dobilili smo rat. Sto je dobila Hrvatska? Dobila je mir da se moze naourazati i odbraniti. Nas je 50% izbaceno iz nasih domova. Da smo kojim slucajem rekli da III-em entitetu 92 godine ( kako to da ga zelimo danas, a nismo ga zeljeli 92?) Hrvatska bi imala mnogi vise sanse izgubiti RSK jer bi mirni razlaz u BIH znacio da je mirni razlaz potreban i u Hrvatskoj. Zbog toga je Mesic dosao u Sarajevo i promjenio vrhovnistvo HDZ-a, ne zbog toga sto je Perinovicu djed bio Srbin. Hrvatska je cinila sve da mi u BIH vodimo politiku koja je u interesu RH-a. Tocka. Ukolio su nam se interesi poklapali, to je bilo u redu. Ukoliko nisu, mi smo redvno prodani. Redovno. Hrvatska nije htjela ni pobrinut se da nasa rak rana, Srednja Bosna dobije izlaz do Prozora, bilo joj je vaznije podebljat se Drvarom i Grahovom.

Nikada u povjesti nije jedan narod poput HB-osanaca aka BIH Hrvata dao drugom narodu onoliko koliko smi dali Hrvatima u Hrvatskoj. I natrag nije dobio toliko mrznje i prezira koliko smi mi izgutali. Jednom je u II ratu poruka Kominterne Vrhovnom Stabu partizanskih jedinica imala naredbu da se Tito smjesta smjeni. Kazu da je neki Crnogorac, general u partizanskim snagama primio poruku, pokazao je zlocincu Titu i pred njim je unistiio . Tito je ostao vodj partizanskih snaga. Nakon toga je Crnogorac od Tita bio unisten. Ne ubijen, ali proganjan. Jedva je ostao ziv. Kazu da se to tumachi kompleksom prevelika duga. Mislim da Hrvatska podsvjesno ima taj kompleks spram nas. Uvjeren sam da Hrvatska ne bi danas imala nepromjenjene granice i da bi za svoju slobodu koju sada nama spocitava platila daleko, daleko vjecu cijenu da smo na referendumu 92 glasali drugacije. Za sebe. Ne za Hrvatsku.

Vrh

PostPostano: 18 sij 2010, 23:47 

Ja kad sam u Hercegovini bojkotiram sve hrvatske proizvode koji imaju generalnog uvoznika u Sarajevu. Ostale ne bojkotiram niti mislim bojkotirati a naše Herceg-Bosanske proizvode preferiram i u RH. :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 03:34 

Frankopan je napisao/la:
Nema kraja mazohizmu hrvatskih lojalista u HB-u. Ne zele sebi priznati ocigledno. Glasovanjem za opstanak BIH i preglasavnje Srba 92 godine dobilili smo rat. Sto je dobila Hrvatska? Dobila je mir da se moze naourazati i odbraniti. Nas je 50% izbaceno iz nasih domova. Da smo kojim slucajem rekli da III-em entitetu 92 godine ( kako to da ga zelimo danas, a nismo ga zeljeli 92?) Hrvatska bi imala mnogi vise sanse izgubiti RSK jer bi mirni razlaz u BIH znacio da je mirni razlaz potreban i u Hrvatskoj. Zbog toga je Mesic dosao u Sarajevo i promjenio vrhovnistvo HDZ-a, ne zbog toga sto je Perinovicu djed bio Srbin. Hrvatska je cinila sve da mi u BIH vodimo politiku koja je u interesu RH-a. Tocka. Ukolio su nam se interesi poklapali, to je bilo u redu. Ukoliko nisu, mi smo redvno prodani. Redovno. Hrvatska nije htjela ni pobrinut se da nasa rak rana, Srednja Bosna dobije izlaz do Prozora, bilo joj je vaznije podebljat se Drvarom i Grahovom.

Nikada u povjesti nije jedan narod poput HB-osanaca aka BIH Hrvata dao drugom narodu onoliko koliko smi dali Hrvatima u Hrvatskoj. I natrag nije dobio toliko mrznje i prezira koliko smi mi izgutali. Jednom je u II ratu poruka Kominterne Vrhovnom Stabu partizanskih jedinica imala naredbu da se Tito smjesta smjeni. Kazu da je neki Crnogorac, general u partizanskim snagama primio poruku, pokazao je zlocincu Titu i pred njim je unistiio . Tito je ostao vodj partizanskih snaga. Nakon toga je Crnogorac od Tita bio unisten. Ne ubijen, ali proganjan. Jedva je ostao ziv. Kazu da se to tumachi kompleksom prevelika duga. Mislim da Hrvatska podsvjesno ima taj kompleks spram nas. Uvjeren sam da Hrvatska ne bi danas imala nepromjenjene granice i da bi za svoju slobodu koju sada nama spocitava platila daleko, daleko vjecu cijenu da smo na referendumu 92 glasali drugacije. Za sebe. Ne za Hrvatsku.

To je to. O tom cijelo vrijeme pričam. A neki bi i dalje zagrebačkom patetikom , integralističkim naricaljkama, mahanjem Tudjmanom i Bobetkom stvarali treci...

Nema bez potpunog otklona od RH ništa. Shvatite. To . Samim time bit će vam lakše podnijeti i anti RH kolumne.

VIše štete ideji trećeg čini neoTuđmarenje nego kolumne koje su AntiHVO i antiTreći. Poskok je prostor virtualnog Trećeg. On je čist dokaz da je na njemu kao autentičnom hrvatskom medijskom prostoru pluralizam moguć. I samo na njemu. to nećete čuti ni na rtvmo ni na HRHB ni na bilo kojem hrv. mediju. Ako je koji i ostao.

Ali ne. Oni bi i danas u 2010-oj bobanjali, šuškovali. tuđmanjali i govorili drugima kako su virtualni iako se iz virtualnosti nisu makli. ALi da jesu. Pljunuli su Butkovića. Vau!

Pokrenuti porjekt hercegbosna.org a onda na njeu pustat opsjenare povijesno potpuno pogaženih taktika i ideja da onaniraju po drugima i od ovog prave skladišete vlastite samodopadnosti i samispravnosti gubljenje je vremena.

Ako vam je to bio cilj uspjeli ste. Drago mi je vidjet da postoje Frankopani.

Respekt brate!

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 03:45 

I reci Zriki, brate mili, je li taj šatro pluralizam, preuzimanje sadržaja sa BH Dana, kolumne Oldskulice i sl. doveo do toga da je ideja Trećeg sada avangarda Sarajeva?

Nejasan si skroz, ako ništa drugo, u Sarajevu vas još žešće napadaju jer ste čvrsto stali uz Dodika (što nije loša stvar), nego kome misliš prodati tu foru da vaš navodni pluralizam vodi do Trećeg. Koja vam je to strategija za osvajanja "hearts n minds" (što no bi rekli Ameri) Bošnja?

Ovdje je na forumu, pluralizam na n-tu, Hrvati iz svih krajeva BiH i HR, Srbi, Muslimani diskutiraju u jednoj relativno zdravoj atmosferi, usporedi sad to sa mržnjom koju generiraju oni vaši komentari ispod članaka.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 03:46 

Junuz Djipalo je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Čak si i ti gadno popizdio na zrikijeve nebuloze, a u početku si ga donekle i podržavao!

Čuj ne slažem se sa njim oko vizije kako doći do trećeg no ima puno stvari u kojima vidim materijala za razradu. No kroz postove se otkrio da i nije naobražen koliko sam mislio a da je uobražen više nego što sam mislio, nekako mi sprva to nije spojivo sa portalom kakav je Poskok no eto valjda mogu stvari tako funkcionirat.

No kad je maknuo link na forum s Poskoka to je bilo dovoljno za prekrižit. Sjećate li se u ratu kad bi neko se pobunio zbog neke pljačke HDZ-ovaca odmah si bio proglašen anti Hrvatom, komunistom i Jugoslavenčinom, prljavom krvi i orjunašem. Postojalo je ono ili kako ja kažem ili nikako. I time je naše intelekte popljuvao jer eto tim činom on pokazuje da ovdje nema pametnih ljudi. A on da je naša zvijezda Danica. Zapravo Zriki je imao priliku da to i postane jer je u pravom trenutku napravio zanimljivu stvar. No vođa mora imat više od jednog zanimljivog poteza, mora se svaki dan dokazivat da zna što radi i ne bojati se megdana a najmanje treba nakon neke utemeljene kritike naprosto podignut nos.

Vođu je jučer tresla tempra od 39. I danas imam virozu ali je temperatura niža. Slažem se s jednim dijelom opaske al link sam makao i bit će maknut sve dok u Inkvizitora bude Tuđman nad glavom. ;)

Na ovom forumu pišem stihijski, ne pazim niti želim paziti kao kad inače pišem pa očekujte površniju verziju mene, Žao mi je što sam Vas razočarao al takav sam. Zrikav.

Smrt mazohistima i slugama RH agresorske NATO državice koja je prodala moju didovinu! :gun_bandana

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 03:58 

Ministry of Sound je napisao/la:
I reci Zriki, brate mili, je li taj šatro pluralizam, preuzimanje sadržaja sa BH Dana, kolumne Oldskulice i sl. doveo do toga da je ideja Trećeg sada avangarda Sarajeva?

Nejasan si skroz, ako ništa drugo, u Sarajevu vas još žešće napadaju jer ste čvrsto stali uz Dodika (što nije loša stvar), nego kome misliš prodati tu foru da vaš navodni pluralizam vodi do Trećeg. Koja vam je to strategija za osvajanja "hearts n minds" (što no bi rekli Ameri) Bošnja?

Ovdje je na forumu, pluralizam na n-tu, Hrvati iz svih krajeva BiH i HR, Srbi, Muslimani diskutiraju u jednoj relativno zdravoj atmosferi, usporedi sad to sa mržnjom koju generiraju oni vaši komentari ispod članaka.

Da da tako je ovdje je pluralizam na n-tu samo što je forum gotovo pa i neprimjećen. Nije to nikakav šatro pluralizam. mogli smo mi poskok voditi strogo desno , državnički, lupat isključivo po sarajevu , tunji. držat Vraninu sliku stalno desno gore. I ostali bi na 200 posjeta dnevno.

Da ti pojasnim , više vrijedi rečenica Vesne Pusić u predizbornoj kampanji u kojoj je demistificirala samu ideju federalizacije BIH nego 1000 Bandićevih zaziva Trećeg. Više vrijedi ona Kuljiševa kolumna za Treći nego 100.000 forumskih teza zašto treći.

E sad kakva je uloga Poskoka u tome ? :D

Iznenadio bi se. Al neke stvari se ne govore javno.

Gledano čisto medijski? Poskok nije i neće biti portal rigidne desnice. Prvo što će biti zadatak Poskoka bit će obračun s rigidnom desnicom kad se oformi Treći. Svi koji su mislili kmrčiti i ustašovati po Trećem nek se slikaju s tim.

NAdalje - Poskoku su trebale godine da se etablira kao kritičan, kao svoj i kao portal sa stavom kojem se ne može nakačiti ni ustašovanje, ni hdzovanje i sl. KAd smo prali po našima u Hercegovini učili društvo šta je demokratski diskurs, šta znači oponirati tada su u nas u Sarajevu gledali ko u svjetlo usred Hercegovine. Kad smo oprali Sarajevo postali smo ustaše :D

Medjutim ta priča ne pije vode. Poskok ima svoju težinu i teško ju se više može umanjiti.

Kuiš. A sigurno tu težinu ne bi postigao da se držao strogo tzv "državotvornih" tema pazio da neko ne povrijedi lik i djelo MAte Kvislinga Bobana , Vrane Zagorca i Pizmajstora Šuška. Mi smo demistificirali zabludu HDZ-ove HercegBosne i pozivamo na Treći ne na novu HercegBOsnu nego na trofederalnu modernu BIH u kojoj će hrvatska federalna jedinica biti place to live a ne place koje ljubomorno gleda na RH: Meni je pun k RH i ovisnosti od RH , mi smo u RH na papiru isti ali pod uvjetom da se odreknemo svog bosanstva i svog hercegovstva inače smo apatridi u BIH žele napraviti apatride od nas pričom imate drugu domovinu idite.

Zato kažem jadno mi je vidjet glavne oratore na ovom forumu s kojim avatarima mašu. U ime istine i sveg onog šta je taj trojac s Pantovčaka napravio mom narodu davno ih je trebalo maknut.

SINN FEIN!

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 04:19 

E moj zriki, za par kratkih mjeseci, ovo je postao drugi najaktivniji forum u BiH, i to sve bez portala, koji je tek star 27 dana, i pred ogromnom fazom rasta, i uključenja novih ljudi. Dok se ostali portali vucaraju od privatnika do privatnika za reklamu ko kokuzi sa gaćama na štapu, mi imamo neograničene "aktivirane resurse".

No, nemam uopće namjeru ulaziti u neko portal vs portal prepucavanje ko ima veću čunu, pravu pionirsku, jer sam već rekao da poštujem Poskok i da ga vrlo rado čitam od 2005, i naravno želim mu sve najbolje i uzdizanje u stratosferu po posjećenostu/popularnosti, ako će to pomoći razbijanju medijske blokade i ideji Trećeg.

A to što si ti izrazio neki stav, koji je po meni baziran na netočnoj percepciji povijesti i potpuno pogrešnim podacima, to je tvoje demokratsko pravo - ali ne zaboravi malo poslušat i glas naroda koji se očito ne slaže. Ispadate kao grupica elitista i "urbanih intelektualaca" koji žele kreirati javno mišljenje, pa kada ne uspije, krenu kao Hitler na onom klipu zajapureni napadati narod kao glup i nesposoban jer nemaju dubinu percepcije poput vas.

Gdje su ti silni Tuđmani i Šušci, meni nije jasno, ima ovdje ljudi sa svakakvim avatarima (slobodno izražavanje), pa čak i mrske ABiH.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 06:02 

zrikavac je napisao/la:
Kuiš. A sigurno tu težinu ne bi postigao da se držao strogo tzv "državotvornih" tema pazio da neko ne povrijedi lik i djelo MAte Kvislinga Bobana , Vrane Zagorca i Pizmajstora Šuška. Mi smo demistificirali zabludu HDZ-ove HercegBosne i pozivamo na Treći ne na novu HercegBOsnu nego na trofederalnu modernu BIH u kojoj će hrvatska federalna jedinica biti place to live a ne place koje ljubomorno gleda na RH: Meni je pun k RH i ovisnosti od RH , mi smo u RH na papiru isti ali pod uvjetom da se odreknemo svog bosanstva i svog hercegovstva inače smo apatridi u BIH žele napraviti apatride od nas pričom imate drugu domovinu idite.

Zato kažem jadno mi je vidjet glavne oratore na ovom forumu s kojim avatarima mašu. U ime istine i sveg onog šta je taj trojac s Pantovčaka napravio mom narodu davno ih je trebalo maknut.

SINN FEIN!

Znas sta, imas dosta pametnih i osobito smatram Poskok odlicnim portalom...ali brate, de malo smiri, stani na loptu. Provociranjem (napominjem mene ne provociras) samo stvaras nervozu tu u raspravi, i vidim ima dosta nepotrebne ironije. Pametan si, pa mozes valjda skuziti da su vecina tu na istoj frekvenciji. Ali prvo prozivati ljude za avatare, a onda mahati nekim SINNovima nije bas racionalno jelda? Ako si za dijalog, onda nema potrebe za ironijom i arogancijom. A ak si za monolog onda hebga....
Ovo je bilo dobronamjerno, nista osobno :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 06:31 

DaNi je napisao/la:
zrikavac je napisao/la:

SINN FEIN!

Znas sta, imas dosta pametnih i osobito smatram Poskok odlicnim portalom...ali brate, de malo smiri, stani na loptu. Provociranjem (napominjem mene ne provociras) samo stvaras nervozu tu u raspravi, i vidim ima dosta nepotrebne ironije. Pametan si, pa mozes valjda skuziti da su vecina tu na istoj frekvenciji. Ali prvo prozivati ljude za avatare, a onda mahati nekim SINNovima nije bas racionalno jelda? Ako si za dijalog, onda nema potrebe za ironijom i arogancijom. A ak si za monolog onda hebga....
Ovo je bilo dobronamjerno, nista osobno :HercegBosanac

Deni Boy. HercegBosance treba izvuc iz te lobotomne letargije iz koje se probode jedino kada im se pljuje na rezervnu im domovinu. Nije normalno (pa to je vlak) voljeti drugu zemlje vise od svoje. To je bolest. Kazu kad me jednom prevaris, to je na tebe, drugi puta...e to sam vec trebao razumjet i ocekiivat. Ali prosjecnom HB-osancu, toj nasoj prostodusnoj braci nije dovoljno ni da ih se sto puta zedne preko vode prevede da nesto razumiju. Inaf is *ucking inaf. Odrasti ili umri. Da, mama Hrvatska te nije voljela...who gives a *uck.

'Sto ce nam ono kamenje u Mrkonjicu?' rings any bells? 'Hrvatska to od vas to ocekuje Gen. Blaskicu i Kordicu'.. Zubak ne potpisuje Dayton..ali Caca im domovine i Granic potpisuju....Sto ce nam Vakuf ili Fojnica..daj nam Drvar i Glamoch...sto ce nam Brod ili Derventa...vrati Mrkonjic...sto ce nam Posavina kada se bez borbe moze dat za Istocnu Slavoniju...

Sine qva non nasa oslobodjenja u BIH i stvaranja III entiteta je konacna kristalizacija ideje da nikog nigde ne izdaje ukoliko svojoj djeci u Livnu ili Vitezu zeli pruziti dostojanstven i perspektivan zivot i sto svoju identifikaciju nalazi na svojoj zemlji u BIH kroz konacno saznjanje da se od Hrvatske ne moze nista ocekivat. Mi smo iskoristeni i odbaceni.
I ta je spoznaja voteshed okretanja sebi i svojoj buducnosti. Sve dok cetvorni metar stana u Mostaru i Vitezu ne bude isti cijeni u Zagrebu mi stati ne smijemo. Neki narodi su imali svoje bostonske cajanke prije 300 i kusur godina i na kraju su postali nacije. Mi tu snagu nemamo. Imamo li samostavanja pitam se.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 06:42 

Ma u pravu si, i slazem se sa tobom( Ovo o stanovima u ZeGe i Mostaru i Vitezu narocito) ali ne treba nesto sto potencijalno ima dobrih ideja, i vodi ka nekom dijalogu unistiti ironijom i arogancijom. samo pokusavam spustiti tenzije, jer ima tu dosta pametnih osoba samo svak tupi u svoj kraj...i netko je tu rekao za nas Hrvate, slazemo se u 95% stvari a oko onih 5% smo spremni jedni drugima grkljan vadit - ja bi volio da malo otupimo tih 5% :zivili

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:01 

zrikavac je napisao/la:
To je to. O tom cijelo vrijeme pričam. A neki bi i dalje zagrebačkom patetikom , integralističkim naricaljkama, mahanjem Tudjmanom i Bobetkom stvarali treci...

Nisi možda pomislio da živimo u doba demokracije gdje bi svako trebao imat pravo da maše sa čime god hoće, sve dok ne ugrožava druge?

Citat:
VIše štete ideji trećeg čini neoTuđmarenje nego kolumne koje su AntiHVO i antiTreći. Poskok je prostor virtualnog Trećeg. On je čist dokaz da je na njemu kao autentičnom hrvatskom medijskom prostoru pluralizam moguć.

Nisam vidio da je na tvom Poskoku zabranjeno neoTuđmarenje, predsjednički kandidat koji je na tome gradio kampanju kako se čini dobio je vašu medijsku podršku i na anketi portala uzeo najveći postotak glasova.

Ne znam samo kakvu štetu čini neoTuđmarenje, ako netko poštuje lik i djelo Franje Tuđmana, to istodobno ne znači da se slaže sa svime što je on tokom svoga života činio. Amerikanci iznad svega poštuju Georgea Washingtona, što ne znači da podržavaju ropstvo kao što je on činio. Daklem, Franjo Tuđman je prvi hrvatski predsjednik koji zaslužuje poštovanje svih Hrvata i kako vrijeme prolazi bit će sve više poštovan, ne igraju tu nikakvu ulogu neke mane njega i njegove politike.

Citat:
Pokrenuti porjekt hercegbosna.org a onda na njeu pustat opsjenare povijesno potpuno pogaženih taktika i ideja da onaniraju po drugima i od ovog prave skladišete vlastite samodopadnosti i samispravnosti gubljenje je vremena.

Ovdje je kako možeš vidjeti dopušteno onaniranje zagovornika svih taktika i ideja, mislim da je nema smisla gurati neki idejni elitizam, posebno ako se radi o suludim idejama. Zar nisi pomislio da je u korist uspostave Trećeg bolje ostvariti suradnju sa ljudima iz svih regija i nacionalnosti koji su za njega, ma gdje oni bili i koje god ideje zagovarali.

Citat:
Smrt mazohistima i slugama RH agresorske NATO državice koja je prodala moju didovinu!

Tebi mir i svako dobro, neka te čuva dragi Bog

slika

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 09:11 

neki su pljunuli butkovića a nekima je domet pljuvati po svome.
kad se udruže pogrešne i netočne pretpostavke sa iskompleksiranim klošarem koji puninu vlastitih frustracija pokušava liječiti stvaranjem nekog općeg cilja, i kad još taj bućkuriš agresivno propagira tu svoju poremećenu ideju unatoč tome što je većina jasno dala do znanja da je promašaj onda se događa medijski teror kojega zrikavi šupak provodi.
sere po netu, pljuje po svakome tko ga ne doživljava u njegovoj samoproglašenoj veličini a možda nam i kolumnu posveti sa temom pokornih perecom iskompleksiranih hrvata.
i dok zrikavi grmi, vrišti, optužuje, proklinje, možemo se samo zapitati što je dosada učinio taj mali produkt incesta, dok poziva na smrt klanjeteljima pereca, dok se izražava na način da bi mogli pomisliti da je u stanju sada pobacati bombe po jelačić placu, izrafalat ze-gej špicu?
je li to mali proljevčić ikada išta učinio osim što iz sigurnosti svoje jazbine napinje svoje nejake mišiće, i grči svoju retardiranu facu?
je li taj mali stanovnik wc-a ikada izašao među svoj narod i javno rekao svoje misli?
jeste li ga ikada vidjeli?
a možete li zamisliti malog gnoma kako glasno i žestoko pojašnjava svoju politiku nekom našem momku dragovoljcu a da ga ovaj pokorno sluča kako mu zrikavo plaćeničko govno, isprdak i gnoj izašao iz sredine koja je 90 izgubila državu i koja je prestala biti dio privilegiranog sloja, protiv svoje volje utopljena u zajednicu ljudi na koje je do prije samo koji mjesec gledala s visine, pljuje zemljeu zbog koje je zdravlje ostavio?
ja ne mogu, a vjerujem ni vi ali mogu zamislit jedan dobar vritnjak kojima bi zrikavi čmar bio izložen da počne sa svojim tlapnjama javno.
ne sumnjam da taj šupak može naći i pokojeg pristalicu.
jednoga je već našao i to upravo privučenog šupkom.
samo iz aviona vidljiva zla namjera i mržnja prema vlasttom narodu prikrivena navodnom brigom za isti, samo pokazuje kako je medijska hobotnica našla naovi način za pojačavanje svog stiska.
sada se ti navodni dušebrižnici, svak sa svoje strane šatro pretvaraju da su nositelji ideja i stava svoje sredine i da kao takvi glavna ideja mora biti mržnja i netrpeljivost jednih prema drugima.
a jasno je da u cijeloj priči nema netrpeljivosti između index i poskoka, između štakora i zrikavog.
kako bi i bilo kad su dio istog glavonošca.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:00 

@Capo, kultura dijaloga i prema meni i prema drugim, oštrina se ne povećava ni količinom ni uporabom uvreda.

@zriki

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:04 

ma šta se pravdate tom budalašu.

On će nekome određivati. Politički nepismena osoba. On će se s nekim obračunavati nakon osnutka trećeg. Smijem se, grohotom se smijem. haha, ha , ha. Ha.

Uostalom mislim da zrikavca treba banirati.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:06 

Ma kakvi, ovo je najslobodniji forum u "celoj vasioni", a ovo mi je najbolja tema koju sam pročitao u zadnjih 7-8 godina.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:10 

Ma kakvi, ovo je najslobodniji forum u "celoj vasioni", a ovo mi je najbolja tema koju sam pročitao u zadnjih 7-8 godina.

naravno. Ovdje se nikoga ne onemogućva. Po nacionalnoj pripadnosti ne. Samo po gluposti koja je kao što znamo univerzalna vrijednost.

Glup si, Ok, ne trebaš brate pisati. Jel to u redu, naravno da jest.

Zriki ovdje nekako dođe kao dvorska luda foruma.

Pazi on neće staviti link na svoj portal. O baš šteta. Pa ono nije portal, ono je pišaona.

Meho i Suljaga se skrivećki naliju u kafani, napune mjehur, dođu na poskok i ispišaju se pošteno.

" ja meraka Suljaga moj, niđe se 'vako pošteno ne mogi izvirlat nego na poskoku, ja meraka jarane".

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:23 

zrikavac je napisao/la:
Da da tako je ovdje je pluralizam na n-tu samo što je forum gotovo pa i neprimjećen. Nije to nikakav šatro pluralizam. mogli smo mi poskok voditi strogo desno , državnički, lupat isključivo po sarajevu , tunji. držat Vraninu sliku stalno desno gore. I ostali bi na 200 posjeta dnevno.

stvarni si prvi posuski peder...prodo si guzicu zapar stotina klikova vise od 200 dnevno...

sve se vrti oko klikova ..a i koja reklama nije naodmet :)

koliko je dovoljno klikova dnevno za samozadovoljavanje ega ...500??'..hmm..ne valja....pusti koju kolumnu i text gdje se pljuje po HVOu i herceg bosni i mati bobbanu...pa pusti text gdje se laje na Zagreb i sve Hrvate..pa metni text o miletu nedodirljivom koji je mudonja i faca,,,pa skoci na 1000 klikova dnevno...uu to je vec bolje...

je li ti se sve vrti oko toga u zivotu???

i sta na kraju dobijes...prosjecno posjecenu stranicu ( onaj vasar nije portal) na koju se izdrkavaju kolumnisti sa svojim osobnim frustracijama...

napocetku je to izgledalo puno drugacije ..posto znam poskok od samih pocetaka....sada si zastranio..totalno... bice da je to utjecaj ZE-GEYa...jer samo se u zegeju mozes nafilovati da je vesna pusic pozitivna politicka osoba za Hrvate ubIH..a da je HVO zlocinacka i pljackaska formacija na celu sa Bobanom

i neka te gore u ZE GEJu , taki nam ne trebaju u HB-u, ... :evotigana

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:26 

Inkvizitor je napisao/la:

naravno. Ovdje se nikoga ne onemogućva. Po nacionalnoj pripadnosti ne. Samo po gluposti koja je kao što znamo univerzalna vrijednost.

Glup si, Ok, ne trebaš brate pisati. Jel to u redu, naravno da jest.

Zriki ovdje nekako dođe kao dvorska luda foruma.

Pazi on neće staviti link na svoj portal. O baš šteta. Pa ono nije portal, ono je pišaona.

Meho i Suljaga se skrivećki naliju u kafani, napune mjehur, dođu na poskok i ispišaju se pošteno.

" ja meraka Suljaga moj, niđe se 'vako pošteno ne mogi izvirlat nego na poskoku, ja meraka jarane".

:palacgore1 :zivili :zubati

jašta.
ja također smatram da se zrikavca ne bi trebalo banirati.
naime, on kao poskokovo pamflet-piskaralo samom činjenicom da se njegove misli negdje mogu objaviti, da ima priliku koju drugi nemaju, pisati i biti čitan, ima neku težinu, barem formalnu.
ima puno ljudi koji bi mogli pomisliti kako je to nekakav opći stav, kako se tako sad moramo ponašati i štatijaznam jer upravo radi budala mediji najviši i profitiraju.
ali dobiti zrikavca ovdje, na najposjećenijem forumu, sa svojim idiotskim idejama, sa svom silinom kompleksa koji ga jebu, sa minimalnom argumentacijom i maksimalnom životnom frustracijom je neprocjenjivo.
ovdje svi zainteresirani imaju prilike vidjeti o kakvom tudumu se radi i kako je i on i cijela njegova ekipa očajnika, zapravo samo mućak kojednom kad se razbije, malo smrdi a onda bude ispran kako se inače govna ispiru i jednostavno nestane.
dakle zrikavi, nemoj odustati od pisanja i polemiziranja.
nastavi se sramotiti.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:35 

zrikavac je napisao/la:

Da ti pojasnim , više vrijedi rečenica Vesne Pusić u predizbornoj kampanji u kojoj je demistificirala samu ideju federalizacije BIH nego 1000 Bandićevih zaziva Trećeg. Više vrijedi ona Kuljiševa kolumna za Treći nego 100.000 forumskih teza zašto treći.

Gledano čisto medijski? Poskok nije i neće biti portal rigidne desnice. Prvo što će biti zadatak Poskoka bit će obračun s rigidnom desnicom kad se oformi Treći. Svi koji su mislili kmrčiti i ustašovati po Trećem nek se slikaju s tim.

NAdalje - Poskoku su trebale godine da se etablira kao kritičan, kao svoj i kao portal sa stavom kojem se ne može nakačiti ni ustašovanje, ni hdzovanje i sl. KAd smo prali po našima u Hercegovini učili društvo šta je demokratski diskurs, šta znači oponirati tada su u nas u Sarajevu gledali ko u svjetlo usred Hercegovine. Kad smo oprali Sarajevo postali smo ustaše :D

Medjutim ta priča ne pije vode. Poskok ima svoju težinu i teško ju se više može umanjiti.

SINN FEIN!

Umjesto što se natječete uvredama, radije poput ministra mu pokušajte razmontirat ovaj post ili njegove dijelove. Naravno ako možete.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:37 

west je napisao/la:
zrikavac je napisao/la:

stvarni si prvi posuski peder...prodo si guzicu zapar stotina klikova vise od 200 dnevno...

sve se vrti oko klikova ..a i koja reklama nije naodmet :)

koliko je dovoljno klikova dnevno za samozadovoljavanje ega ...500??'..hmm..ne valja....pusti koju kolumnu i text gdje se pljuje po HVOu i herceg bosni i mati bobbanu...pa pusti text gdje se laje na Zagreb i sve Hrvate..pa metni text o miletu nedodirljivom koji je mudonja i faca,,,pa skoci na 1000 klikova dnevno...uu to je vec bolje...

je li ti se sve vrti oko toga u zivotu???

i sta na kraju dobijes...prosjecno posjecenu stranicu ( onaj vasar nije portal) na koju se izdrkavaju kolumnisti sa svojim osobnim frustracijama...

napocetku je to izgledalo puno drugacije ..posto znam poskok od samih pocetaka....sada si zastranio..totalno... bice da je to utjecaj ZE-GEYa...jer samo se u zegeju mozes nafilovati da je vesna pusic pozitivna politicka osoba za Hrvate ubIH..a da je HVO zlocinacka i pljackaska formacija na celu sa Bobanom

i neka te gore u ZE GEJu , taki nam ne trebaju u HB-u, ... :evotigana

hehehe...i što ja govorim?
da zriki dođe ovako prodavati muda pod bubrege običnoj normalnoj raji dobio bi nogom u guzicu na naš zdravoseljački hercegovački način kojega se poskokaši tako averzivno groze.

ze-gej postoji ali on nije grad niti su njegovi stanovnici, to je jedan sloj, jedna duhovna dimenzija koja postoji, koja je jaka, utjecajna, koja jebe sve nas zajedno a čiji pripadnik je i sam zriki, koji nesretan jer se njegova guzica ne može pozicionirati u žižu zbivanje tog apstraktnog ze-geja sada ovdje prodaje maglu kao što uvrijeđena snaša sere o svom bivšem jebaču ne zato jer ga ne želi vidjeti nego jer ga želi samo za sebe.
iako bi se ova paralela s uvrijeđenom snašom mogla i na još nekoga, tj neku primijeniti. samo nas čitaj slatka naša rugobice, već sam ti rekao koju budućnost možeš imati ako otvoriš svoje veliko srce. (jer da je malo ne bi moglo nahraniti trupinu od 130 kila na 155 cm)

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:43 

Junuz Djipalo je napisao/la:
zrikavac je napisao/la:

SINN FEIN!

Umjesto što se natječete uvredama, radije poput ministra mu pokušajte razmontirat ovaj post ili njegove dijelove. Naravno ako možete.

junuze...bedastoće od kojim je sazdan ovaj tekst ne trebaš razmontirati. on je sam razmontiran.
pitanje glasi kome to nije neugodno sve ove idiotarije pokušati namontirati.
zriki je kao čovjek razmontiran, a njegov tekst samo potvrđuje potpunu izgubljenost.
kad se još sjetiš da zriki sad mora svojim medijskim gospodarima objaniti kako to da umjesto rezultata nazad donosi samo katran i perje, sažališ se za jadnikom koji je životari od kojih par sto kuna po kolumni a koji će sad ostati i bez džeparca za kavu i žvake.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 10:45 

Ajde, smirite osobne uvrede i psihoanalize, zriki bar drži neku fasadu pristojnosti i ne napada ljude direktno nego laje po stavovima.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2010, 11:30 

Ovako sad je jasno kao dan da je poskok antihrvatski portal. Paranoja reći će te. proglašavanje neistomišljenika zlom. Ni slučajno, evo zašto. Sve crno na bijelo.

2000-te godine kad je šesteroglava koalicija preuzela vlast mnogi su se Hrvati uhvatili za glavu..kuku-lele uništena je desna Hrvatska. desna nacionalna, rodoljubna, kako želite.

jedan pametan čovjek je rekao, ne nije sad uništena desna i domoljubna Hrvatska, bit će uništena onog časa kad lijevoliberalno smeće preuzme domoljubne stranke. Tj. kad preuzme HDZ. Onda će desna ideja biti poražena. I šta se dogodi. HDZ su preuzele lijevoliberalne pederčine i od nekad domoljubne stranke sa svim svojim vrlinama i manama napravili su opskurno općilište svakakvih eu-jugoguza. I pokazalo se da nije desna opcija uništena 2000-te jer ih je, njih neokomuniste iz šestorke narod vrlo brzo šutnuo nogom, Uništena je sad, kad je desnica obezglavljena jer se lijevoliberalni šljam infiltrirao u nju.

kakve veze to ima s poskokom i ovim ovdje dosadnjakovićem. E pa ista stvar.

neće nas Hrvate u Bih uništiti nikakvi jugoguzi koji pljuju po nama a koje tobože poskok napada, nego će nas uništiti ako se poskokovci infiltriraju u naše redove. ne napadaju nas pravi Hrvati iz RH jer su oni kao i mi žrtve medijskog terora. nas napadaju poskok-babićevci. Zamisli ti, oni napadaju, kao napadaju Hrvate u Hrvatskoj jer su besćutni i zli prema nama. A tko je besćutan prema nama. Pa poskokovi frendovi. Matija Babić i Denis Kuljiš. Oni imaju u dlaku iste stavove.

ja sam to analizirao već jednom a evo malo šire.

koji su isti stavovi Babićevaca, Kuljiševaca i poskokovaca

1. Tuđman je zlo, Šušak je zlo, Boban je zlo
2. hercegBosna je zlo
3. Dosta je nacionalizma, teba multi-kulti
4. desnicu treba uništiti
5. Hrvati iz Bih i Hrvati iz Hrvatske nemaju njišta zajedničko

Oni iz Hrvatske raspiruju mržnju prema Hrvatima u Bih, poskokovci raspiruju mržnju prema Hrvatima u Hrvatskoj. Ista bagra sa istim ciljevima.

zadatak poskokovske i babićevske bagre je razdijeliti i posvađati Hrvate. Ne pljuje Babić samo po Hrvatima iz BiH. On pljuje i po Hrvatima iz Hrvatske koji nisu eu-jugouguzi. Njemu je to svejedno.

Poskokovci idu davno utabanom stazom i davno odabranom, učinkovitom taktikom. taktikom malih koraka. Ne praviti velike skokove jer će biti očito. Nemoj odmah reći da si protiv nacionalizma, da si protiv većine naroda, nego korak po korak. prvo stvaraj ozračje gdje će se narod osjetiti zanemaren, pa ond jaši po tome, pa ti si kao za hrvatsku stvar al bez nacionalizma, pa onda malo pljuckaj po Hrvatima iz RH jer imaš za to podlogu.. I tako mic po mic sve do konačnog rashrvaćenja. jer pogledaj ti njihovu viziju hrvatske jedinice u BiH. To je mala Jugoslavija., bez nacionalizma, bez desničarenja..a to je šta..jugoslavija, opet kozaračko kolo, opet radne akcije bratstva-jedinstva.

poskokovska bagra zna da ako žabu ubaciš u kipuću vodu da će žaba iskočiti a ako žabu staviš u hladnu vodu i pomalo pojačavaš vatru, žaba će se skuhati..

poskok je infiltrirani neprijatelj, poskok je eu-jugouguz u HDZ-eu. To je ultimativno zlo koje želi stvoriti animozitet prema Hrvatima u RH, jer tako ostajemo na brisanom prostoru, laka meta, lak zalogaj. Na tome svesrdno rade, babićevci i Kuljiševci u Hrvatskoj a zrikavci s ove strane granice.

to treba odjebat, s tim nema kompromisa.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 496 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pakovic, Robbie MO i 42 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: