|
|
Stranica: 17/20.
|
[ 496 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 11:39 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Gledano čisto medijski? Poskok nije i neće biti portal rigidne desnice. Prvo što će biti zadatak Poskoka bit će obračun s rigidnom desnicom kad se oformi Treći. Svi koji su mislili kmrčiti i ustašovati po Trećem nek se slikaju s tim. !
ti se mali ufuranko možeš obračunati eventualno jedino sa kutijom keksa. Pazi da ti netko ne nabije metlu u dupe i da te ne nosi na štapiću kao sladoled. nemoj me tjerati da uzmem neplanirani godišnji, usred zime kad mu vrijeme nije i da te verbalno, perom rasturim tebe i to malo šake jada što se naziva kolumnistima tamo na tom jadnom malom udbaškom portalčiću koji služi kao pišaona Mujama i Suljama. poskok-ćenifo
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 11:52 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ovako sad je jasno kao dan da je poskok antihrvatski portal. Paranoja reći će te. proglašavanje neistomišljenika zlom. Ni slučajno, evo zašto. Sve crno na bijelo.
2000-te godine kad je šesteroglava koalicija preuzela vlast mnogi su se Hrvati uhvatili za glavu..kuku-lele uništena je desna Hrvatska. desna nacionalna, rodoljubna, kako želite.
jedan pametan čovjek je rekao, ne nije sad uništena desna i domoljubna Hrvatska, bit će uništena onog časa kad lijevoliberalno smeće preuzme domoljubne stranke. Tj. kad preuzme HDZ. Onda će desna ideja biti poražena. I šta se dogodi. HDZ su preuzele lijevoliberalne pederčine i od nekad domoljubne stranke sa svim svojim vrlinama i manama napravili su opskurno općilište svakakvih eu-jugoguza. I pokazalo se da nije desna opcija uništena 2000-te jer ih je, njih neokomuniste iz šestorke narod vrlo brzo šutnuo nogom, Uništena je sad, kad je desnica obezglavljena jer se lijevoliberalni šljam infiltrirao u nju.
kakve veze to ima s poskokom i ovim ovdje dosadnjakovićem. E pa ista stvar.
neće nas Hrvate u Bih uništiti nikakvi jugoguzi koji pljuju po nama a koje tobože poskok napada, nego će nas uništiti ako se poskokovci infiltriraju u naše redove. ne napadaju nas pravi Hrvati iz RH jer su oni kao i mi žrtve medijskog terora. nas napadaju poskok-babićevci. Zamisli ti, oni napadaju, kao napadaju Hrvate u Hrvatskoj jer su besćutni i zli prema nama. A tko je besćutan prema nama. Pa poskokovi frendovi. Matija Babić i Denis Kuljiš. Oni imaju u dlaku iste stavove.
ja sam to analizirao već jednom a evo malo šire.
koji su isti stavovi Babićevaca, Kuljiševaca i poskokovaca
1. Tuđman je zlo, Šušak je zlo, Boban je zlo 2. hercegBosna je zlo 3. Dosta je nacionalizma, teba multi-kulti 4. desnicu treba uništiti 5. Hrvati iz Bih i Hrvati iz Hrvatske nemaju njišta zajedničko
Oni iz Hrvatske raspiruju mržnju prema Hrvatima u Bih, poskokovci raspiruju mržnju prema Hrvatima u Hrvatskoj. Ista bagra sa istim ciljevima.
zadatak poskokovske i babićevske bagre je razdijeliti i posvađati Hrvate. Ne pljuje Babić samo po Hrvatima iz BiH. On pljuje i po Hrvatima iz Hrvatske koji nisu eu-jugouguzi. Njemu je to svejedno.
Poskokovci idu davno utabanom stazom i davno odabranom, učinkovitom taktikom. taktikom malih koraka. Ne praviti velike skokove jer će biti očito. Nemoj odmah reći da si protiv nacionalizma, da si protiv većine naroda, nego korak po korak. prvo stvaraj ozračje gdje će se narod osjetiti zanemaren, pa ond jaši po tome, pa ti si kao za hrvatsku stvar al bez nacionalizma, pa onda malo pljuckaj po Hrvatima iz RH jer imaš za to podlogu.. I tako mic po mic sve do konačnog rashrvaćenja. jer pogledaj ti njihovu viziju hrvatske jedinice u BiH. To je mala Jugoslavija., bez nacionalizma, bez desničarenja..a to je šta..jugoslavija, opet kozaračko kolo, opet radne akcije bratstva-jedinstva.
poskokovska bagra zna da ako žabu ubaciš u kipuću vodu da će žaba iskočiti a ako žabu staviš u hladnu vodu i pomalo pojačavaš vatru, žaba će se skuhati..
poskok je infiltrirani neprijatelj, poskok je eu-jugouguz u HDZ-eu. To je ultimativno zlo koje želi stvoriti animozitet prema Hrvatima u RH, jer tako ostajemo na brisanom prostoru, laka meta, lak zalogaj. Na tome svesrdno rade, babićevci i Kuljiševci u Hrvatskoj a zrikavci s ove strane granice.
to treba odjebat, s tim nema kompromisa. U pravu si. Nažalost, ali si u pravu. I baš je dobro da se javio zriki, ovako stvari postaju kristalno jasne. Pa to je ko da Feniksa čitam. Sve isto, od A do Ž.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 11:52 |
|
|
inkvi... a ja bih nadodao slijedeće. i kod indexa i kod poskoka je vidljiv identični modus djelovanja. index se nakon što se profilirao kao tražen i utjecajan portal među ljevosima i ex jugo šljamom, pokušava nametnuti kao glas i izraz interesa i zahtjeva cijele rh iako po svom političkom opredjeljenju ne samo da ne predstavlja jedinstveni glas hrvata iz hrvatske nego je među omraženijim glasilima. kako nemaju ni obzira ni obraza oni nastavljaju po svom davno utabanom putu šaljući poruke hrvatima u bih, tobože nastupajući u ime opravdanih interesa svih hrvata iz hrvatske, kako su nepoželjni i kako postoji nesavladiva razlika između ta dva dijela naroda začinjena sa lažima, podmetanjima i insinuacijama. indexov sestrinski medij radi po istoj šabloni. nakon što su pokupili malo medijske pažnje sa formalnim zalaganjem za hrvatske probleme u bih, pokušavaju se postaviti kao izraz jedinstvenog glasa svih bih hrvata sa svojim otporom prema rh i hrvatima u hrvatskoj, propagirajući mržnju i potpuni otklon od rh i hrvata iz "pereca" kako posprdno nazivaju rh s time da se tu ne radi više o opravdanoj kritici loše vanjske politike rh u odnosu na hrvate iz bih nego o beskrupoloznom napadu na rh i hrvate u hr kao da se radi o jednom neraskidivom pojmu koji je sada postao neprijatelj hrvata u bih., uz korištenje istih metoda kao braća im sa indexa. index i poskok se međusobno nadopunjuju kao brava i ključ i poskok se nažalost sada nazire kao skriveni krak-adut koji izlazi glave medijskog glavonošca koji guši i rh i cjelokupni hrvatski korpus. na koncu kao rezultat uspjeha poskoka ne bi se našao treći, za kojega se oni tobože zalažu, nego bi se sadržaj (narod)tog trećeg jednostavno rasuo, što po svijetu, što po rh, ili bi se potpuno pasivizirao u ono malo mjesta u kojima bi ostali hrvati, izgubljen i zbunjen poskokovim propagacijama. a tada bi bilo kasno za razmišljanje gdje smo pogriješili.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 11:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38565 Lokacija: Gl. grad regije
|
Uh Inkvi. Šta ti sve nadrobi unutra. Najveći neprijatelji su oni koji su pod hrvatstvom punili svoje džepove i time izdali ideje. Dosadili ljudima veliki Hrvati.
Vrijeme je malih Hrvata i ja ne vidim puno toga lošeg u tome, dapače, pokazuje određenu zrelost. No koriste je određeni krugovi kako bi kanalizirali taj proces i njegove negativne strane apsorbirali. Umjesto da završi jačanjem državem, pravom, zakonima i zatvore upravo za ove koje su to i zaslužili oni pokušavaju kanalizirat barem dio tog gnjeva negdje drugo. Nažalost imam osjećaj da smo mi Hrvati BiH poslužili za to.
E sad se pojavi Poskok zriki i reagira radikalno na to topovima i to po cijeloj Hr i građanima iste a ne po politici koja je do toga dovela. Index, Kuljiš, Pusićka su posljedica a ne uzrok zašto se neke stvari događaju.
Nema tu lijevih i desnih. Inače je vladavina HDZ-a u Hrvatskoj zapravo socijalna, u drugim državama konzervativci skupljaju pare i vraćaju dugove a socijalisti troše i dižu kredite. A u Hr je bilo baš suprotno.
Sad treba izanalizirat i locirat gdje su točno problemi i opalit takvoj politici ćušku, što smo već i učinili nepodržavanjem HDZ kandidata u mjeri na koju su navikli. Da smo na dobrom tragu signal je što nam je na ćušku i uzvraćeno Zakonom o prebivalištu. Kad malo razmislim baš smo ujedinjeni sa građanima Hrvatske jer je i nas ista politika poprilično sredila.
Vidim budućnost u kojoj ćemo imati malo neovisniju politiku i nećemo bit zaslijepljeni Zagrebom i u kojoj vodimo žustru borbu sa Srbima i Bošnjacima za status u BiH i priklanjanje jednima pa drugima, po potrebi, a svakako ne predaleko od MZ, i što dalje od negativnih stvari koje su bile u HB i bez bespogovornog obzira na to što interesi države Hrvatske. Ako mi se recimo Pelješki most ne sviđa, ne sviđa mi se i točka. Nema, da, da, dobro može.
Inače vidim ovdje puno radikalizma i revolucije. Ajmo u evoluciju...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 12:10 |
|
|
caporegime je napisao/la: inkvi... a ja bih nadodao slijedeće. i kod indexa i kod poskoka je vidljiv identični modus djelovanja. index se nakon što se profilirao kao tražen i utjecajan portal među ljevosima i ex jugo šljamom, pokušava nametnuti kao glas i izraz interesa i zahtjeva cijele rh iako po svom političkom opredjeljenju ne samo da ne predstavlja jedinstveni glas hrvata iz hrvatske nego je među omraženijim glasilima. kako nemaju ni obzira ni obraza oni nastavljaju po svom davno utabanom putu šaljući poruke hrvatima u bih, tobože nastupajući u ime opravdanih interesa svih hrvata iz hrvatske, kako su nepoželjni i kako postoji nesavladiva razlika između ta dva dijela naroda začinjena sa lažima, podmetanjima i insinuacijama. indexov sestrinski medij radi po istoj šabloni. nakon što su pokupili malo medijske pažnje sa formalnim zalaganjem za hrvatske probleme u bih, pokušavaju se postaviti kao izraz jedinstvenog glasa svih bih hrvata sa svojim otporom prema rh i hrvatima u hrvatskoj, propagirajući mržnju i potpuni otklon od rh i hrvata iz "pereca" kako posprdno nazivaju rh s time da se tu ne radi više o opravdanoj kritici loše vanjske politike rh u odnosu na hrvate iz bih nego o beskrupoloznom napadu na rh i hrvate u hr kao da se radi o jednom neraskidivom pojmu koji je sada postao neprijatelj hrvata u bih., uz korištenje istih metoda kao braća im sa indexa. index i poskok se međusobno nadopunjuju kao brava i ključ i poskok se nažalost sada nazire kao skriveni krak-adut koji izlazi glave medijskog glavonošca koji guši i rh i cjelokupni hrvatski korpus. na koncu kao rezultat uspjeha poskoka ne bi se našao treći, za kojega se oni tobože zalažu, nego bi se sadržaj (narod)tog trećeg jednostavno rasuo, što po svijetu, što po rh, ili bi se potpuno pasivizirao u ono malo mjesta u kojima bi ostali hrvati, izgubljen i zbunjen poskokovim propagacijama. a tada bi bilo kasno za razmišljanje gdje smo pogriješili. To je ono što ja kažem.. Babićevci napadaju BH Hrvate sa mržnjom. Poskokovci napadaju Hrvate iz Hrvatske s mržnjom. To je isti posao, isti zadatak. nabitnije je infiltriranje. pa neće poskokovac doći sa spikom, nama Hrvatima ne treba ništa, ko nas šiša. On će se "zalagati" za prava Hrvata. Kao što se index zalaže za "demokraciju" u Hrvatskoj. usput će rastakati hrvatsko nacionalno biće i hrvatsku nacionalnu svijest. To je projekt, to nije samo tako.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 12:13 |
|
|
Vuco je napisao/la: U pravu si. Nažalost, ali si u pravu. I baš je dobro da se javio zriki, ovako stvari postaju kristalno jasne. Pa to je ko da Feniksa čitam. Sve isto, od A do Ž. da, zaboravio sam nadodat. Babićevsko-Kuljiševsko-poskokovske teorije, u dlaku iste 1. Hrvatska je prognala nevine Srbe 2. Oluja je dogovoreni igrokaz 3. Posavina je prodana ( moš mislit da je njih briga za Posavinom) 4. Tuđman je između ostalog najviše zla nanio vlastitom narodu možete nastaviti dalje sa u dlaku istim stavovima kod babićevaca i poskokovaca i samo će vam se kas'ti.
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 12:43 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: 3. Posavina je prodana ( moš mislit da je njih briga za Posavinom) Briga ih je kao muslimane koji nikako ne mogu prežalit što je Tuđman "prodao" Posavinu, kao što netko reče njihova briga za Hrvate je naprosto dirljiva...
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: E moj zriki, za par kratkih mjeseci, ovo je postao drugi najaktivniji forum u BiH, i to sve bez portala, koji je tek star 27 dana, i pred ogromnom fazom rasta, i uključenja novih ljudi. Dok se ostali portali vucaraju od privatnika do privatnika za reklamu ko kokuzi sa gaćama na štapu, mi imamo neograničene "aktivirane resurse".
No, nemam uopće namjeru ulaziti u neko portal vs portal prepucavanje ko ima veću čunu, pravu pionirsku, jer sam već rekao da poštujem Poskok i da ga vrlo rado čitam od 2005, i naravno želim mu sve najbolje i uzdizanje u stratosferu po posjećenostu/popularnosti, ako će to pomoći razbijanju medijske blokade i ideji Trećeg.
A to što si ti izrazio neki stav, koji je po meni baziran na netočnoj percepciji povijesti i potpuno pogrešnim podacima, to je tvoje demokratsko pravo - ali ne zaboravi malo poslušat i glas naroda koji se očito ne slaže. Ispadate kao grupica elitista i "urbanih intelektualaca" koji žele kreirati javno mišljenje, pa kada ne uspije, krenu kao Hitler na onom klipu zajapureni napadati narod kao glup i nesposoban jer nemaju dubinu percepcije poput vas.
Gdje su ti silni Tuđmani i Šušci, meni nije jasno, ima ovdje ljudi sa svakakvim avatarima (slobodno izražavanje), pa čak i mrske ABiH. slušam ja itekako glas naroda ali glas naroda nije hercegbosna.org. prije bi se reklo da ovdje kolo vodi zegej integralistička elita zanesena idejama Franja i prdoklačenja o Tugama i Bugama. Glas naroda oprosti , al to je činjenica, puno mi je veći uzorak na Poskoku nego tu. Pored toga ja sam za razliku Vad konstantno svako malo u BIH a u BiH je potpuna rezignacija Hrvatskom. Ljudi su naprosto i razočarani i jalni na Hrvatskmu. Kao uostalom i ja. Što je dovoljno da me se proglasi neprijateljem Hrvatske. Razlika između mene Inkvizitore i Babića kad mrzilački pišemo o Hrvatskoj je ogromna. Babić piše jer on sanja lijevu gej Hrvatsku u kojoj su ustaše istrebljene, skinjara nema a cvjeta hiljadu makova i svi su u EU. Moja mržnja prema RH je ogorčenost, jednaka ogorčenosti onog Jastreba vukovarskog kojem nije došlo naoružanje, i smatraj me čim oćeš, svjestan sam da takvima poput tebe jesam trn uku al nama u BIH , Hrvatima samima je na ovaj put. Bez tutorstvar takvih kakakv si sam. Mi smo izdani, Posavina jest trampljena što u ratu što u pretgovorima. Ako je mutno ratno vrijeme i nedokaziva povijest ne laže Daytonska karta. Samo slijepci pout Vas to mog ignorirati. Sve što nije kako vi kontate antihrvatski je . Ako je samo RH hrvatstvo da Poskok je strogo antihrvatski portal. I ne iskrivljavajte nam teze: Posavina je trampljena za Krajinu. Srbi nisu bili nevini, ali su protjerani, to što je dogovoreno povlčenje nije argument da nisu protjerani, Žrtvovanjem pozicije BH Hrvata Hrvatska i Pantovčak namirivali su svoju poziciju u RH. na referendumu 91-e trebalo je glasovati drugačije, napr za trofederedalnu samostalnui BIH. Ali i to ne bi odgvovaralo RH jer bi Srbi tražili dvofederalnu RH. I stotine drugih primjera. Kad kažem borba s rigidnom desnicom kažem sljedeće - ne želim da hrvatskim entitetom sutra vladaju ridikuli poput tebe Inkvi i sličnih koji će najmanje i pomoći njegovom ostvarnjeu dapače samo ga svojom pojavom dovodite u pitanje. Ne želim da u tom entitetu vise slike Franja i Šušaka u učionicama. Ali želim treći hrvatsi entitet. Hrvatskiji od RH. Puno Hrvatskiji . U kojem se neće učiti povijest prepisana od Školske knjige. I u čijoj povijesti će stajati da su 90-ih hrvatske političke elite izvršile političku agresijju na BIH HRvate. DA su žrtvovali zemlju Hrvata u BIH za svoje interese. Da dan i danas postoje pristalice te politike i u samoj BIH koji bi i danas dali vlastitu kuću i okućnicu za malo zagrebačkog mazanja po glavi. Da je početkom 21og stoljeća najglasniji kvisling svog naroda u BIH bio jedan Inkvizitor koji je i dok je ševio gledao u Tuđmanovu sliku i vikao HercegBosna. To ima da bude službeni program u osnovnim školama hrvatskog entiteta. Ne dodvorivačka politika Hrvatskoj nego srednji prst Hrvatskoj. Zemlji koja nas je izdala i koju naprosto boli kita za nama. I to ti je ako te baš zanima opći stav većine BH Hrvata . 19% u prvom krugu tome je i praktični dokaz.
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Uh Inkvi. Šta ti sve nadrobi unutra. Najveći neprijatelji su oni koji su pod hrvatstvom punili svoje džepove i time izdali ideje. Dosadili ljudima veliki Hrvati.
Vrijeme je malih Hrvata i ja ne vidim puno toga lošeg u tome, dapače, pokazuje određenu zrelost. No koriste je određeni krugovi kako bi kanalizirali taj proces i njegove negativne strane apsorbirali. Umjesto da završi jačanjem državem, pravom, zakonima i zatvore upravo za ove koje su to i zaslužili oni pokušavaju kanalizirat barem dio tog gnjeva negdje drugo. Nažalost imam osjećaj da smo mi Hrvati BiH poslužili za to.
E sad se pojavi Poskok zriki i reagira radikalno na to topovima i to po cijeloj Hr i građanima iste a ne po politici koja je do toga dovela. Index, Kuljiš, Pusićka su posljedica a ne uzrok zašto se neke stvari događaju.
Nema tu lijevih i desnih. Inače je vladavina HDZ-a u Hrvatskoj zapravo socijalna, u drugim državama konzervativci skupljaju pare i vraćaju dugove a socijalisti troše i dižu kredite. A u Hr je bilo baš suprotno.
Sad treba izanalizirat i locirat gdje su točno problemi i opalit takvoj politici ćušku, što smo već i učinili nepodržavanjem HDZ kandidata u mjeri na koju su navikli. Da smo na dobrom tragu signal je što nam je na ćušku i uzvraćeno Zakonom o prebivalištu. Kad malo razmislim baš smo ujedinjeni sa građanima Hrvatske jer je i nas ista politika poprilično sredila.
Vidim budućnost u kojoj ćemo imati malo neovisniju politiku i nećemo bit zaslijepljeni Zagrebom i u kojoj vodimo žustru borbu sa Srbima i Bošnjacima za status u BiH i priklanjanje jednima pa drugima, po potrebi, a svakako ne predaleko od MZ, i što dalje od negativnih stvari koje su bile u HB i bez bespogovornog obzira na to što interesi države Hrvatske. Ako mi se recimo Pelješki most ne sviđa, ne sviđa mi se i točka. Nema, da, da, dobro može.
Inače vidim ovdje puno radikalizma i revolucije. Ajmo u evoluciju... stavljam te na listu mudrih sa ovog foruma. to je već 5. zivio . o tome i ja pricam. zastupanje vlastitih stavova. jebe mi se ta ce rec Pereci. Jedino HSS je na tom tragu, uprati priču oko Buškog
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:24 |
|
|
Oukej. Sad kad si fino rekao, vrijeme je da odjebeš. I povedeš sa sobom još jednog i po hercegbosnaca sa ovog foruma. Ne hercegBosanca u smilsu regije nego u smislu nacionalnosti. a tvoje jeftino izvlačenje nije se nikoga dojmilo. idi tamo na svoj portal i valjaj se u vlastitoj i Mujaginoj pišalini. sad kad smo lijepo zaključili da ti se 99% stavova podudara sa Babić-Kuljiševskim smećom, jer ste isod iste kape izišli, nikoga nećeš prevariti niti fascinirati. I nemoj se jado kititi sa hrvatskim narodom u Bih iza sebe. Ti si cirkusant, kako to ne razumiš. politički si glup ko tava. Jadan onaj narod kojega ti predstavljaš. pazi se ti da od tog naroda s kojim se kitiš ne dobiješ par "vaspitnih" Čuj narod stoji iza njega... sikter efendijo..
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:30 |
|
|
RH je izvršila agresiju, Hrvati iz RH su govna, desničari su govna, Srbi su zakon i protjerani su iz RH - mudro razmišljanje i nadasve prihvatljivo širim narodnim masama 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:33 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Oukej. Sad kad si fino rekao, vrijeme je da odjebeš. I povedeš sa sobom još jednog i po hercegbosnaca sa ovog foruma. Ne hercegBosanca u smilsu regije nego u smislu nacionalnosti. a tvoje jeftino izvlačenje nije se nikoga dojmilo. idi tamo na svoj portal i valjaj se u vlastitoj i Mujaginoj pišalini. sad kad smo lijepo zaključili da ti se 99% stavova podudara sa Babić-Kuljiševskim smećom, jer ste isod iste kape izišli, nikoga nećeš prevariti niti fascinirati. I nemoj se jado kititi sa hrvatskim narodom u Bih iza sebe. Ti si cirkusant, kako to ne razumiš. politički si glup ko tava. Jadan onaj narod kojega ti predstavljaš. pazi se ti da od tog naroda s kojim se kitiš ne dobiješ par "vaspitnih" Čuj narod stoji iza njega... sikter efendijo.. Di stoji narod iza mene? Evo baš se okrećem, nigdje nikoga. Svi su uglavnom po hrvatskim bauštelama, jeftina radna snaga, neki se odmaraju u Busovači , rekuperaju se nakon pokušaja ubojstva na regionalnoj osnovi u Šibeniku al uglavnom ljudi , moji ljudi, zabavili se o vlastitu jadu. Uvezenom također iz Hrvatske. BLokiranje hr uvoznih proizbvoda. Pa i hr jada. Kao i tebe. Tjeraj nekog drugog! Ovaj portal je hercegbosna portal. Ćerat ćemo se još! Eno ti mesić prijeti vojskom dodiku. Oblači se šonjo 
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:37 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: RH je izvršila agresiju, Hrvati iz RH su govna, desničari su govna, Srbi su zakon i protjerani su iz RH - mudro razmišljanje i nadasve prihvatljivo širim narodnim masama  thats it! mi sa Srbima iz RH imamo jaku poveznicu . oni su zrtve politke svoje Metropole kao i mi svoje.kuis bobicavi?
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:39 |
|
|
zrikavac je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Oukej. Sad kad si fino rekao, vrijeme je da odjebeš. I povedeš sa sobom još jednog i po hercegbosnaca sa ovog foruma. Ne hercegBosanca u smilsu regije nego u smislu nacionalnosti. a tvoje jeftino izvlačenje nije se nikoga dojmilo. idi tamo na svoj portal i valjaj se u vlastitoj i Mujaginoj pišalini. sad kad smo lijepo zaključili da ti se 99% stavova podudara sa Babić-Kuljiševskim smećom, jer ste isod iste kape izišli, nikoga nećeš prevariti niti fascinirati. I nemoj se jado kititi sa hrvatskim narodom u Bih iza sebe. Ti si cirkusant, kako to ne razumiš. politički si glup ko tava. Jadan onaj narod kojega ti predstavljaš. pazi se ti da od tog naroda s kojim se kitiš ne dobiješ par "vaspitnih" Čuj narod stoji iza njega... sikter efendijo.. Di stoji narod iza mene? Evo baš se okrećem, nigdje nikoga. Svi su uglavnom po hrvatskim bauštelama, jeftina radna snaga, neki se odmaraju u Busovači , rekuperaju se nakon pokušaja ubojstva na regionalnoj osnovi u Šibeniku al uglavnom ljudi , moji ljudi, zabavili se o vlastitu jadu. Uvezenom također iz Hrvatske. BLokiranje hr uvoznih proizbvoda. Pa i hr jada. Kao i tebe. Tjeraj nekog drugog! Ovaj portal je hercegbosna portal. Ćerat ćemo se još! Eno ti mesić prijeti vojskom dodiku. Oblači se šonjo  pa ti si jazavče rekao da narod stoji iza tebe, 19% ljudi izišlo na izbore jer to godi poskoku. Ovo jest hercegBosna portal i koji ćeš ti kurac na njemu. Idi tamo glancaj jaja debilnom Babiću i debelom Kuljišu. Jer ste ionako od iste rabote. . uostalom nisi li rekao da ovaj portal ne može dobiti tvoju potporu dok ima ovakvu uređivačku politiku. Pa šta onda radiš ovdje. a znaš koliko nekoga boli kita za tvojom potporom. Potporuj ti debelog Kuljiša. I znaš kad će tvoje majmunarije pasti na plodno tlo hercegovine, koju lažno zastupaš. Kad kurcu nokat naraste. unatoč svim štosevima koje ovdje valjaš cirkusantu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne daj se Zriki, samo ti piši, ti si čovjek ispred svog vremena, jednog dana će te muškarci slaviti a žene oplakivati, hibrid Che-a i Bobby Sandsa u najboljim danima
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:42 |
|
|
A da probamo pobrojat stavove pa da vidimo koliko se razlikuju, ja mislim u svih nas diskutanata ovdje Hrvata da su razlike u globalu manje od 20 %.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A da probamo pobrojat stavove pa da vidimo koliko se razlikuju, ja mislim u svih nas diskutanata ovdje Hrvata da su razlike u globalu manje od 20 %. Mislim da se slažemo samo oko potrebe za hrv federalnom jedinicom. Ja i moji želimo pridobiti apsolutno sve moguće faktore na svoju stranu. Zriki želi popljuvati Zagreb, na temelju lažirane povijesti, i zadnji fening uložit na RS + Srbija. Žešći kockar.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84480 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Inkvizitor je napisao/la: a znaš koliko nekoga boli kita za tvojom potporom -Točno 0.4% nas boli kita. Naime, toliko posjetitelja je dolazilo s Poskokovog linka na ovaj forum, inače drugi najveći u BiH, i na najbrže rastućem portalu u BiH. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Starfucker226
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:47 |
|
|
zrikavac je napisao/la: thats it! mi sa Srbima iz RH imamo jaku poveznicu . oni su zrtve politke svoje Metropole kao i mi svoje.kuis bobicavi? Tko sam ja da sudim, ali sumnjam da ćeš daleko stići ako budeš izjednačavao HB sa pokojnom Krajinom...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A da probamo pobrojat stavove pa da vidimo koliko se razlikuju, ja mislim u svih nas diskutanata ovdje Hrvata da su razlike u globalu manje od 20 %. Mislim da se slažemo samo oko potrebe za hrv federalnom jedinicom. Ja i moji želimo pridobiti apsolutno sve moguće faktore na svoju stranu. Zriki želi popljuvati Zagreb, na temelju lažirane povijesti, i zadnji fening uložit na RS + Srbija. Žešći kockar. I ja sam to skužio i treba ga malo preusmjerit da ne pljuje Zagreb nego one koje treba pljuvati no učinio je vidljivim neke trendove koje treba podržat. Ne sa haubicama naravno. A na ovo sa RS sam već ukazao na drugim postovima, i nema sa tu šta stavljat na RS+Srbija, jer Srbije i imaginarnih Rusa ima u toj priči vrlo malo barem dok ne priznaju Kosovo, a neće. E koji je tek rizik ići na podršku samo RS?!
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A da probamo pobrojat stavove pa da vidimo koliko se razlikuju, ja mislim u svih nas diskutanata ovdje Hrvata da su razlike u globalu manje od 20 %. Mislim da se slažemo samo oko potrebe za hrv federalnom jedinicom. Ja i moji želimo pridobiti apsolutno sve moguće faktore na svoju stranu. Zriki želi popljuvati Zagreb, na temelju lažirane povijesti, i zadnji fening uložit na RS + Srbija. Žešći kockar. ne Zagreb, nego Hrvate iz Hrvatske. Kuljiš-Babić osovina sotonizira i ponizuje Hrvate Bih a poskokovska kamarila to isto radi sa Hrvatima iz Hrvatske. ista je to bagra na istoj raboti.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:55 |
|
|
ovakve ljude sam viđao kad se naližu tripova. lupetaju sve i svašta a ništa ne mogu povezati. red laži, red poluistine, red insinuacije,i onda veliki red vlastite samopromocije. idi rađe na svoj prdež portal pa tamo s gamadi svih vrsta i boja koja se iseravaju po tvom šupačkom portalu uživaj u djelima dežulovića, lovrenovića i ostalih plačipičaka što imaju kronične srčane smetnje još od dana kad se juga raspala a koje toliko reklamirate. i pozdravi onu vašu portalsku cirkusku atrakciju. ima više muda nego ti.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 13:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: A da probamo pobrojat stavove pa da vidimo koliko se razlikuju, ja mislim u svih nas diskutanata ovdje Hrvata da su razlike u globalu manje od 20 %. Mislim da se slažemo samo oko potrebe za hrv federalnom jedinicom. Ja i moji želimo pridobiti apsolutno sve moguće faktore na svoju stranu. Zriki želi popljuvati Zagreb, na temelju lažirane povijesti, i zadnji fening uložit na RS + Srbija. Žešći kockar. sumnjam ja da je zrikavom stalo do hrvatske federalne jedinice. zrikavi na tu kartu želi potpuno okrenuti hrvate herceg bosne od hrvata iz hrvatske. je li to zato jer je dio hobotnice ili je jednostavno jalan što se sam nije uguzio u gej krugove za kojima žudi, pokazat će vrijeme. uglavnom ništa pametno nije rekao.
|
|
Vrh |
|
 |
zrikavac
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 14:05 |
|
|
caporegime je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Mislim da se slažemo samo oko potrebe za hrv federalnom jedinicom.
Ja i moji želimo pridobiti apsolutno sve moguće faktore na svoju stranu.
Zriki želi popljuvati Zagreb, na temelju lažirane povijesti, i zadnji fening uložit na RS + Srbija. Žešći kockar.
sumnjam ja da je zrikavom stalo do hrvatske federalne jedinice. zrikavi na tu kartu želi potpuno okrenuti hrvate herceg bosne od hrvata iz hrvatske. je li to zato jer je dio hobotnice ili je jednostavno jalan što se sam nije uguzio u gej krugove za kojima žudi, pokazat će vrijeme. uglavnom ništa pametno nije rekao. uguziti se u zegej krugove nije nikakva mudrost niti umijeće, ako tako rustikalan, sirov testosteroman poput tebe može biti socijaliziran u zegeju onda ko ne može? Trećeg entiteta nema preko Hrvatske. Svako miješanje Hrvatake u naš problem samo odgađa projekt Trećeg. Budemo li čekali da ti i takvi progledate Treći će biti ostvaren 2050. Do tada bi trebali raspravljati jel Vrano bio pička za nas il ljudina. JEbite se bola. Ko ima vremena za vas??? što sam duže na ovom forumu to sam uvjereniji da ovaj forum nema nikakve veće misije osim psihoanalize jednih od strane drugih. Cappy je najbolji dokaz. Vi ste tratilište mog dragocjenog vremena. Daleko ste od drugog foruma u BIH. Odlagalište rigidnog hrvatstva, smetlište primitivaca , lizalica guzica trojnom Pokojništvu i uvreda za ljudski razm. Opet apeliram na vlasnika foruma - Procjeni sam koliko je ovo što radiš tvoja vlasita egzibicija a koliko kompromitiranje ideje Trećeg. nema trećeg preko Inkvizitorske, Cappyevske i Bobetkovske retorike . Ovakvi ridikuli su sjebali stvar 90-ih klečanjem pred Pantovčakom i sjebat će opet. Da sutra izbije sukob oko Buškog jezera na koju stranu bi se svrstao Inkvizitor? Oš da ti kažem? Pucao bi po Duvnjacima iz Trilja! To je taj tip ljudi!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Odnos RH prema Hrvatima u BIH. Od 40-ih na ovamo...70 godina izrabljivanja Postano: 19 sij 2010, 14:05 |
|
|
caporegime je napisao/la: vakve ljude sam viđao kad se naližu tripova. lupetaju sve i svašta a ništa ne mogu povezati Pročitaj i hepekiraj ovu rečenicu na sebe. Nego Lovrenovića mi nemojte u nikakve priče trpat. Čovjek je veći Hrvat i to iz BiH od svih nas zajedno. A to što neki od nas imaju ograničene intelektualne pa ne mogu shvatit neke stvari i tekstove to je drugi par rukava. Čovjek uspješno isecira bošnjaštvo i pretvaranje Hrvata u BiH u bosanske katolike i onda dođe neka budala koja nije u stanju ni smislenog slova na takvu temu napisat i onda počne pljuvat po Lovrenoviću samo zato što živi u Sarajevu i piše za listove koje čitaju Bošnjaci. Šta bi trebao nama i Srbima objašnjavat koje su opasnosti od Velikobosanstva i "historije". Mali Hrvati su budućnost ako tu i tamo neko ima pokoji stav koji odskače treba taj stav izanalizirat, prihvatit ili odbit ali čovjeka, čovjeka ne bi trebali olako. Pa nema nas 200 milijuna.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, iprodano i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|