HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2024, 09:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 208 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Muslimani - temeljni narod u srpskohrvatskoj BiH?
PostPostano: 03 svi 2015, 16:37 

Njima nije problem da cak i Gorance, islamizirane slavene sa Kosova da strpaju u svoj tor.

A tek iz uze Srbije...

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 16:40 

10.06.1991, izjava Alije Izetbegovica na TVSA: "Zapamtite, ovo nije nas rat!"

S time je sve rekao.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 16:42 

Onim HELP Baznia ipak su dokazali da je to njihov rat

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 16:46 

Tako smo trebali i mi reci na granici : "Ovo nisu nase izbjeglice, ajmo nazad"

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 17:52 

Bistrik je napisao/la:
Citat:
cek ti si Bošnjak ateist ako sam dobro skuzio?

Dobro si skužio, ali ... nisam "ljeviĆar" ni Titov pionir (mada sam tehnički bio :zubati )

Citat:
Kakva je to nacija kad ju je, kako ti veliš, jedan Tuđman mogao stvarati i ukidati

Nije ju on stvorio, ali da je netko drugi namjesto Tuđmana bio i ponudio Muslimanima slobodan izbor nacionalnosti - vrlo teško bi se mogao održati Bošnjački Sabor 1993 i proglasiti nacija. Pitanje je koliko bi se Muslimana odlučilo za Bošnjaštvo itd. Pitanje je da li bi uopće i bio bošnjačko-hrvatski sukob ...

Ogromna su bila previranja i lutanja, ali jezićak na vagi je bio odnos sa Hrvatima i Hrvatskom, a inicijalna kapisla je bio Tuđman sa kategoričkim NE stvaranju multireligijske hrvatske nacije, jer se to nije slagalo sa jednim od postulata njegove politike : ponovni ulazak u srednjoeuropski civilizacijski krug, a izlazak iz "Balkana"

Izetbegović i intelektualci oko Tunje Filipovića, te ekstremna struja u Islamskoj zajednici se nisu usudili izaći sa projektom Bošnjaštva sve dok nisu 100 % bili sigurni da Tuđman neće muslimane u hrvatskom korpusu, ne želi Konfederaciju, i čekali su vrhunac bošnjačko-hrvatskog sukoba da imaju punu potporu mase nabrijane tim sukobom, i TEK onda je proglašena bošnjačka nacija.

Eto koliki je bio strah od Hrvatstva... kod nas , a bogami i kod vas kako su panično istjerali muslimane iz HVO-a i rasformirali HOS kao značajnu snagu.

Dakle za ljubav istine vi ste nas nogirali, a "naši" jedva dočekali, da i Islamska Zajednica dobije svoju naciju, kao što je odavno imaju kolege katolici i ortodoxi.

dobro ti to prilicno nesentimentalno pricas i racionaliziras sam nekuzim di sebe vidis u svemu tome posto nisi musliman,zanimljivo mi da nisi neki anacional sdp i tako ti đirovi

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:05 

Bistrik je napisao/la:
Citat:
Koliko se sjecam u slicnoj situaciji muslimansko vodjstvo je i ustase izdalo i orijentisalo se prema Adolfu.U genima im noz u ledja:

Prvo nije slična situacija. Nego jok bolan, trebalo je preskočiti posrednike u Zagrebu i direktno dospjeti do Adolfa da se poslije rata ne dogodi da svi muslimani ne moradnu preći u katoličanstvo. Adolf je odlučio da NDH bude država iza rata, tako da to nije bilo upitno. To su hodže organizirale, da izbore specijalan status BiH u NDH i očuvaju Islam kao vjeru.

Malo pročitaj što tamo pišu fireru, pa ćeš i sam izvući zaključke.

Pored toga - gdje bi ti rađe u elitu europskoga vojnog viteštva Waffen-SS ili u seoske ustaše (da izdvojim ustaški zdrug kod nas u Sarajevu i Crnu Legiju kao elitnu formaciju).

Kao kad bi te danas pitali hoćeš li u američku vojsku ili HV ? Pa naravno američku ! Pa naravno Waffen-SS... kužiš ...

kolko ja znam ustase su imali sto kasnije to bolje naoruzanje cak i oklopnu brigadu legendarnu neg se o tome puno nepise malo sam citao u Vojna Povjest,a da su bili sposobni vojnici to mi nje reko moj profa a kolko znam partizani su ih drzali za opasne i ozbiljne protivnike za razliku od cetnika koje nisu smatrali dobrim vojnicima

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:14 

ZlatkoZG je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Ne znam da li su vecina iz RH u USK svakako jesu (islamizirani Licani), ali znam da su predsjednici SDA svi porijeklom iz Srbije (Izetbegovici, Tihic). Malo tu autohtonog stanovnistva ima, samo nesto u Srednjoj Bosni. Barem se porijekla prezimena lako mogu istraziti, mada ni to ne otkriva sve, jer se pola migracija dogodilo prije uvodjenja prezimena.

Nakon svega što se dogodilo , pomalo je morbidan zaključak da su BH Muslimani "san" svih Jugo i Slavo-fila , savršen srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski mix.

Ako je vjerovati genetskim istrazivanjima, vise su islamizovani Srbi, nego islamizovani Hrvati.

slika

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 190.x/full

Ali mi ih drage volje ostavljamo Hrvatima. :smajl007

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:17 

Hrvatima,Turcima,Amerikancima,nekoj kompaniji u kojoj se radioaktivni otpad pakuje rukama,Somaliji,ISILu.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:18 

Hrvatima,Turcima,Amerikancima,nekoj kompaniji u kojoj se radioaktivni otpad pakuje rukama,Somaliji,ISILu.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:18 

chat nick je napisao/la:

x2

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:25 

Nisu vam trebala istrazivanja. Ja vam mogu potvrdit da ste gotovo isti. Mitomanija, uzivljavanje u zrtvu, pogled prema istoku vjecni... nastavite... :D

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 18:30 

Ma svi ste vi Posrbljeni i Pohrvaćeni Bošnjaci čim volite više Cro i Serb od BIH.
:smijeh

Vrh

PostPostano: 03 svi 2015, 19:06 

korrisnik je napisao/la:
Ma svi ste vi Posrbljeni i Pohrvaćeni Bošnjaci čim volite više Cro i Serb od BIH.
:smijeh

Dobar si.
Sve se sjecam vasih momaka koji su po Europi vise voljeli Kindergeld i socijalu nego Bosnu.
Valjda im je moto bio : Nije to nas rat. :palacgore1

Vrh

PostPostano: 04 svi 2015, 15:38 

Korisniku i ostaloj temeljnoj raji tolerancije i pupoljaka svibanjskih želim srećno obilježavanje početka opsade Goražda prije 23 godine uz ostalu temeljnu raju širom naše predivne Bosne i manje Hercegovine.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2015, 18:05 

Dosta od porijeklu Bosnjaka. Pricamo pretezito o danasnjici.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 svi 2015, 03:27 

Robbie MO je napisao/la:
Dosta od porijeklu Bosnjaka. Pricamo pretezito o danasnjici.

Ko se stidi porijekla, vazda rđa dovijeka.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2015, 20:03 

Muslimani nisu narod već vjera. Al džaba vama to objasnit kad neće u glavu. Nego Bošnjaci nisu temeljni narod BiH.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 11:37 

Bistrik je napisao/la:
Citat:
Ubijanje povratnika, napadi na policajce, terorističke bombe, opterećenost ratom, suluda mitomanija i revizija povijesti, brendiranje stratista i iskorištavanje žrtava u ratu... sve su to obilježja 'temeljnog' naroda od 1996. naovamo. :neznam

Ja sam protiv ludih i glupih ljudi. Nekad su to bili Srbi a danas neki drugi... Zato ste i postigli ovo što je R. napisao. Izolirali se u rezervat i u njemu izgradili svoj svijet cudesa a i u tom rezervatu vas drugi kontroliraju jer se boje da cete odlijepit do kraja.

Masovnijeg ubijanja povratnika Hrvata nije bilo. Ni Bošnjacima povratnicima nije lako. Bombe su ostale na razini incidenta, u odnosu na druge dijelove svijeta. Bombe nisu strane ni Hrvatima.
Ostalo je Nation Building po srpskom i hrvatskom receptu, nek baci prvi kamen ko nije grješan.

Pretjera ga i ti nazvavši 2 milijuna ljudi ludima i glupima. Ne da si malo pretjerao. Drugi su nas izolirali u rezervat.
A što se kontrole tiče - 0 %

I Hrvati su rovarili protiv Mađara i Srba stoljećima pa ih ne kitiš ludima i glupima. Hrvati mogu, a Bošnjaci ne mogu.

Pričaš o nama, a govoriš o svom narodu i njegovoj povijesti, samo "malo" patiš od amnezije.

trebalo ih je pobit jos par iljada da udju u muslimansku statistiku...kakav mentalni sklop :kava

preko auto bomba, do sacekusa i zadnje likvidacije dvoje staraca u kraljevoj sutjesci...malo li je maloumni

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 17:34 

BarackObama je napisao/la:
Muslimani nisu narod već vjera. Al džaba vama to objasnit kad neće u glavu. Nego Bošnjaci nisu temeljni narod BiH.

Bili su konstitutivan narod dulje od Bošnjaka u BiH. Zašto ste ih dekonstituirali na tako ogavan način?!

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 20:56 

Ubili su 3 milijuna Muslimana, svi zajedno. Bošnjaci 1993., Hrvati 1994. a na kraju Srbi 1995. Dženosajd dupli u odnosu na Armence.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 21:13 

Prijedor: Na
prometnom znaku
ratna zastava
Saudijske Arabije

http://hms.ba/prijedor-na-prometnom-zna ... e-arabije/

++++++

Sve što je temeljno valja uzidati u neki temelj.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 21:30 

Kakva je ratna zastava Saudijske Arabije?
Kod njih je zelena podloga i nekad davno je bila crvena dok su bili pod Osmanlijama.

Radi se koliko ja znam o islamističkoj zastavi džihada i prvo se pojavljuje u Afganistanu kod tamošnjih talibana.
Od tada brojne islamističke ratne skupine koriste crnu shahada zastavu.

Mislim da je ovo zastava Kavkaskog emirata, eto šaljite Rusima da su se udružili s braćom Čečenima, mislim da vam šalju jasnu poruku druga je stvar što je vaši mediji ne znaju pravilno protumačiti.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 21:32 

daramo je napisao/la:
Kakva je ratna zastava Saudijske Arabije?
Kod njih je zelena podloga i nekad davno je bila crvena dok su bili pod Osmanlijama.

Radi se koliko ja znam o islamističkoj zastavi džihada i prvo se pojavljuje u Afganistanu kod tamošnjih talibana.
Od tada brojne islamističke ratne skupine koriste crnu shahada zastavu.

Mislim da je ovo zastava Kavkaskog emirata, eto šaljite Rusima da su se udružili s braćom Čečenima, mislim da vam šalju jasnu poruku druga je stvar što je vaši mediji ne znaju pravilno protumačiti.

Crna zastava je rat bijela i zelena mir.
Imaš crno polje i kod iraka i ostali muslimanskih zemalja
The Black Banner or Black Standard (راية السوداء rāyat al-sawdā' , also known as راية العقاب rāyat al-`uqāb "banner of the eagle" or simply as الراية al-rāya "the banner") is one of the flags flown by Muhammad in Islamic tradition. It was historically used by Abu Muslim in his uprising leading to the Abbasid Revolution in 747 and is therefore associated with the Abbasid Caliphate in particular. It is also a symbol in Islamic eschatology (heralding the advent of the Mahdi),[1] and it has been used in contemporary Islamism and jihadism since the late 1990s.[2]
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Standard

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 21:35 

A znači vi to nama objavili rat?
Popišam vam se na vaše zastave i vas.
Usput eto ti vaše gazije,zgazismo ih.Valjda zato služe sama reč kaže.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2015, 21:37 

chat nick je napisao/la:
A znači vi to nama objavili rat?
Popišam vam se na vaše zastave i vas.
Usput eto ti vaše gazije,zgazismo ih.Valjda zato služe sama reč kaže.

Nisi ti još vidio "naših" gazija.
A to sa vehabijama se kolikajte za zastave muslimane, ISZBIH to ne zanima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 208 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Tomba17 i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: