|
|
Stranica: 10/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 21 tra 2015, 19:26 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
BBC je napisao/la: Jesi to tek iz džamije. Što je hodža palamudio, jel i Neum bošnjački. Jok bio sam u susjedstvu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 21 tra 2015, 19:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Samo pitam. Vidim da si u agresor mode.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 21 tra 2015, 20:37 |
|
|
Korisnik. Bilo je tako poslije progona Hrvata. Bezveze sad tu stancas cifre s pocetka turske okupacije..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 21 tra 2015, 22:08 |
|
|
Tulkas je napisao/la: pagan je napisao/la: de ba decko,promasio si kontinent
Sto su dobri ovakvi kad sjednu na volej. cijeli zivot zive po nekim nakaradnim forumima gdje se kao vodja stuje seselj i citira deretic mislec da je to to i onda provire u svijet iz te barustine lazi i mitova i pokusaju ovuda provuci te gluposti.. boze moj hahahah u 12 stoljecu hahaha pa i srbi kazu da ih nema tamo prije 17, katastrofa!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 22 tra 2015, 07:24 |
|
|
Heero je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Sto su dobri ovakvi kad sjednu na volej. cijeli zivot zive po nekim nakaradnim forumima gdje se kao vodja stuje seselj i citira deretic mislec da je to to i onda provire u svijet iz te barustine lazi i mitova i pokusaju ovuda provuci te gluposti.. boze moj
hahahah u 12 stoljecu hahaha pa i srbi kazu da ih nema tamo prije 17, katastrofa! Nisu svjesni sta pisu. Mozes onda zamislit te kapacitete kod kojih te price prolaze eej hoce reci da je stariji od Studenice, Sopocana ili Zice recimo. Sve sami intelektualci
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 23 tra 2015, 08:54 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Tulkas je napisao/la: Sto su dobri ovakvi kad sjednu na volej. cijeli zivot zive po nekim nakaradnim forumima gdje se kao vodja stuje seselj i citira deretic mislec da je to to i onda provire u svijet iz te barustine lazi i mitova i pokusaju ovuda provuci te gluposti.. boze moj
Zasto ti i ja mozmo komunicirat bez prevodioca.Zasto naprimer onaj iz Siska moze komunicirat sa onim iz Nisa bez prevodioca.Odgovor je, jer nam je jezik isti.Zasto imamo isti jezik a pripadamo razlicitim narodima. Da ne govorim o prezimenima.Evo jedan visoki zvanicnik RH se preziva kao ja,rodom je iz Dalmacije a to prezime imas svuda od Crne Gore,Srbije,BIH i Hrvatske ,znaci i pravoslavnih i katolika i ima gomila muslimna sa tim prezimenom. Onaj ko zivi u mitovima i barustinama lazi si ti.Jedan te isti narod je podjeljen po religiji,svi katolici su proglaseni Hrvatima,pa cak i oni na Kosovu,svi pravoslavni Srbima,a 1993 muslimani su proglaseni Bosnjacima a radi se o istom narodu i Seselj to u svojoj knjizi dokazuje gomilom cinjenica. Religija je individualna stvar svakog covjeka.Eto ti i ja mozemo se dogovorit i vjerovati u svete moci ovog foruma ili bilo cega drugog.Kontas covjek kad postane svijestan sebe sam bira u sta ce vjerovati ili nece.Evo ja deblu sumnju imam da je marija rodila isusa a da nije spavala sa muskarcem i da je isus onda vaskrso.Gledo sam dokumentarac o Torinskom platnu koje je crkva smatrala kao glavnim dokazem vaskrsnuca pa je naucnom metodom dokazano da je platno iz 6 vijeka. Hocu da kazem religija je relativna stvar,ljudi kad stasaju da samostalno razmisljaju mogu da vjeruju ili ne,ili izaberu u sta ce drugo da vjeruju itd.Dok je narod kome pripadas apsolutna stvar,ne mozes iz te koze jer imas ime ,prezime maternji jezik .Ne moze Njemac postati Francuz ili obrnuto a hriscanin moze musliman ili budista ili jehov svjedok i obrnuto ali uvjek ostaje Njemac ili Francuz koju god religiju izabrao.Kontas
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 23 tra 2015, 09:18 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Ceha je napisao/la: Nisi shvatio. Vjerojatno dijeliš porijeklo s Hrvatima (da i dobrom dijelu Muslimana), no ne i sa Srbima iz Srbije. Pravoslavci koji su na pravoslavlje prešli jer nije bilo dosta katoličkih svećenika, a kasnije ih je ta crkva u drugu naciju odfurala. I to je sve. Bili ste pripadnici hr. naroda (u BL nikad prije Turaka nije bila Srbija), a sad niste. Što se tiče Krupe, si ti ozbiljan? Dao sam ti linkove koji govore da to nije istina. Ti meni daješ link na wikipediju na kojoj piše da se smatra da je crkva građena za vrijem Nemanjića, koji nikad nisu prešli Drinu, a samostan kod Jajca? Ti si humorist ili ? To su zvanicni podaci parvoslavne crkve.Ako malo proguglas vidjeces da to iz wikipedije podvrdjuje i crkva na svojim zvanicnim stranicama. Evo naprimjer info na zvanicnom sajtu eparhije dalmatinske podaci o manstiru Krka u Dalamaciji osnovanom 1350 god http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Manastiri-Krka-L.htmPedesetak godina kasnije, 1402., kako stoji u zapisu iznad ulaza u manastir,manastir je dograđen.Manastir Krupa podno Velebita 1317 god http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Mana ... rupa-L.htm
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 23 tra 2015, 17:28 |
|
|
nosferatu je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Sto su dobri ovakvi kad sjednu na volej. cijeli zivot zive po nekim nakaradnim forumima gdje se kao vodja stuje seselj i citira deretic mislec da je to to i onda provire u svijet iz te barustine lazi i mitova i pokusaju ovuda provuci te gluposti.. boze moj
Zasto ti i ja mozmo komunicirat bez prevodioca.Zasto naprimer onaj iz Siska moze komunicirat sa onim iz Nisa bez prevodioca.Odgovor je, jer nam je jezik isti.Zasto imamo isti jezik a pripadamo razlicitim narodima. Da ne govorim o prezimenima.Evo jedan visoki zvanicnik RH se preziva kao ja,rodom je iz Dalmacije a to prezime imas svuda od Crne Gore,Srbije,BIH i Hrvatske ,znaci i pravoslavnih i katolika i ima gomila muslimna sa tim prezimenom. Onaj ko zivi u mitovima i barustinama lazi si ti.Jedan te isti narod je podjeljen po religiji,svi katolici su proglaseni Hrvatima,pa cak i oni na Kosovu,svi pravoslavni Srbima,a 1993 muslimani su proglaseni Bosnjacima a radi se o istom narodu i Seselj to u svojoj knjizi dokazuje gomilom cinjenica. Religija je individualna stvar svakog covjeka.Eto ti i ja mozemo se dogovorit i vjerovati u svete moci ovog foruma ili bilo cega drugog.Kontas covjek kad postane svijestan sebe sam bira u sta ce vjerovati ili nece.Evo ja deblu sumnju imam da je marija rodila isusa a da nije spavala sa muskarcem i da je isus onda vaskrso.Gledo sam dokumentarac o Torinskom platnu koje je crkva smatrala kao glavnim dokazem vaskrsnuca pa je naucnom metodom dokazano da je platno iz 6 vijeka. Hocu da kazem religija je relativna stvar,ljudi kad stasaju da samostalno razmisljaju mogu da vjeruju ili ne,ili izaberu u sta ce drugo da vjeruju itd.Dok je narod kome pripadas apsolutna stvar,ne mozes iz te koze jer imas ime ,prezime maternji jezik .Ne moze Njemac postati Francuz ili obrnuto a hriscanin moze musliman ili budista ili jehov svjedok i obrnuto ali uvjek ostaje Njemac ili Francuz koju god religiju izabrao.Kontas O cemu ti? Prvo lupetas o nekim manastirima od prije krista a sada mi lupetas..o cemu? Hoces reci da smo svi mi Srbi ili nesto drugo?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 23 tra 2015, 17:31 |
|
|
nosferatu je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nisi shvatio. Vjerojatno dijeliš porijeklo s Hrvatima (da i dobrom dijelu Muslimana), no ne i sa Srbima iz Srbije. Pravoslavci koji su na pravoslavlje prešli jer nije bilo dosta katoličkih svećenika, a kasnije ih je ta crkva u drugu naciju odfurala. I to je sve. Bili ste pripadnici hr. naroda (u BL nikad prije Turaka nije bila Srbija), a sad niste. Što se tiče Krupe, si ti ozbiljan? Dao sam ti linkove koji govore da to nije istina. Ti meni daješ link na wikipediju na kojoj piše da se smatra da je crkva građena za vrijem Nemanjića, koji nikad nisu prešli Drinu, a samostan kod Jajca? Ti si humorist ili ? To su zvanicni podaci parvoslavne crkve.Ako malo proguglas vidjeces da to iz wikipedije podvrdjuje i crkva na svojim zvanicnim stranicama. Evo naprimjer info na zvanicnom sajtu eparhije dalmatinske podaci o manstiru Krka u Dalamaciji osnovanom 1350 god http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Manastiri-Krka-L.htmPedesetak godina kasnije, 1402., kako stoji u zapisu iznad ulaza u manastir,manastir je dograđen.Manastir Krupa podno Velebita 1317 god http://www.eparhija-dalmatinska.hr/Mana ... rupa-L.htmovo je vec za temu povijesti i mozemo komforno nastaviti. Ovo bema veze sa BL.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 23 tra 2015, 17:46 |
|
|
povijest/pravoslavne-crkve-i-manastiri-i-d-amije-u-bih-i-hr-t936.htmlevo teme pa tamo pisi.. eprhija dalmatinska u 14. Vijeku.. daj molim te ne njajke
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 02 svi 2015, 12:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: Nisi shvatio. Vjerojatno dijeliš porijeklo s Hrvatima (da i dobrom dijelu Muslimana), no ne i sa Srbima iz Srbije. Pravoslavci koji su na pravoslavlje prešli jer nije bilo dosta katoličkih svećenika, a kasnije ih je ta crkva u drugu naciju odfurala. I to je sve. Bili ste pripadnici hr. naroda (u BL nikad prije Turaka nije bila Srbija), a sad niste.
Lupetas gluposti. Genetska istrazivanja su jasno pokazala tri interesantne cinjenice: 1) da smo duplo blizi solunskim Grcima nego vama. Onda mozes da zamislis koliko su tek razlike Srba iz Srpske i Srbije minorne 2) da su Bosnjaci vecim dijelom islamizovani Srbi, a ne islamizovani Hrvati 3) da su velike genetske razlike izmedju Hrvata u BiH i Hrvatskoj - kojima su blizi Madjari nego BH Hrvati http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 190.x/full
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 02 svi 2015, 14:25 |
|
|
Ma vi ste kompaktni u TROkurac... bugar do bugara pa onda turcin
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 02 svi 2015, 17:44 |
|
|
Pa nisam ja kriv sto su Stef iz Varazdina i Jozo iz Sirokog dva razlicita svijeta i kulture, koje spaja samo RKC i nametnuta srpska ijekavica kao hrvatski standardni jezik.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 02 svi 2015, 21:15 |
|
|
E nek su isto Mile iz Medvedju i Mile iz Apatina..
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 12 svi 2015, 22:31 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 12 svi 2015, 23:29 |
|
|
De ba Glazbenik ne seruckaj bezveze. I Hrvati su u svojim općinama ukonili srpska imena iz naziva ulica.
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 12 svi 2015, 23:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Kao da i niste.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 00:28 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: De ba Glazbenik ne seruckaj bezveze. I Hrvati su u svojim općinama ukonili srpska imena iz naziva ulica. Pa pročitaj članak koji je okačio pa ćeš vidjeti da se to u njemu ne negira.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 00:35 |
|
|
Nek ne manipulira vađenjem citata iz konteksta. Proseljačio se u zadnje vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 10:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Nek ne manipulira vađenjem citata iz konteksta. Proseljačio se u zadnje vrijeme. Tema je Banja Luka - ne Mostar npr.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 12:30 |
|
|
Počeo mi je dodrinašiti u zadnje vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 12:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: De ba Glazbenik ne seruckaj bezveze. I Hrvati su u svojim općinama ukonili srpska imena iz naziva ulica. Ne j. Glazbenik je pokazao ovim da za nas i nije neka razlika između Jugoslavije i Republike Srpske (u neratnim vremenima). Pali s 25 na 20. Iseljavanja i progona je bilo i prije 1992. Ja sam bio poslom još davne 1998. u BL. Već tad je to bio moderan europski grad, a danas je vjerojatno primjer na koji bi se trebalo i ugledat. Meni se grad sviđa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 15:27 |
|
|
Ne seri ni ti Junuze. Dosta vas je.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 15:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Ne seri ni ti Junuze. Dosta vas je.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Banja Luka Postano: 13 svi 2015, 19:40 |
|
|
Bez veze tu pisete i gubite vrijeme. Banja Luka je etnicki pociscen grad. To i najveci debil zna. Poruseno sve sto nije pravoslavno, to je cinjenica i od laprdanja nema nista. Nema kukanja i treba prihvatiti zbilju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|