Dzoni, ti kao da si mesar pa ćuki bacaš kost neku na kojoj nema grama mesa, a on trčkara oko nje i odbija je uzeti
Ne, bas suprotno... ja isticem koliko je poverenje dati nekome "u amanet" svoj ponos... uporedio sam to sa bratimljenjem i veridbom
Ostatak za dame i damice je bio edukativnog karaktera, jer iz iskustva zakljucujem da veoma mali broj zena zna kako se to dobro radi... sve ostalo je negde izmedju - pa...ok, i pomozi boze...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
Pa Dzonika pruzi primjer i budi dzentlmen i u tome. Ako ti dobro odradiš posao svojoj djevojci motiviraće se sigurno i uzvratiti.
Pusti priče puritanaca
Motivacijaaaaaa
Nikad ne izbegavam moje obaveze u predigri, stavise... ako tu sljaris bzvz... guras nesto na silu... nista to ne valja.
Dobre i u oralci i u sexu su one koje su spremne da uce...da pitaju, da razgovaraju bez kompleksa... ako imaju sa kime jbg... one umisljene mamine princeze sto misle da su bogomdane... to je drvo u krevetu...
Manje ponosa,vise istrazivanja i iskrenosti... svaka moze da nauci...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
Vi kasnite par desetljeća, već su prešli na druge toponime, pa su Chris Brown i Jhene Aiko narodnim masama poručili da moraju "eat the booty like groceries" (no homo).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Zadar1993 je napisao/la:
doc je napisao/la:
A ti mene zekiš, a ja oćoravio pozorno gledajući u išćekivanju objave.
Ti znaš da si ti moja tiha patnja.
Evo djeco, kvaliteta je loša i treba načuliti uši, ali South Park je objasnio sve što trebate znati :
Djesi stari a iskusni
Nisam te prepozala.
Dzonika, slazem se da ne treba biti tabu tema izmedju odraslih ljudi, koji se medjusobno privlače i dijele emocije. Eksperimentiranje takodje nije nepozeljno ....
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Ministry of Sound je napisao/la:
Vi kasnite par desetljeća, već su prešli na druge toponime, pa su Chris Brown i Jhene Aiko narodnim masama poručili da moraju "eat the booty like groceries" (no homo).
Tebe samo ocjenama motivirati.
1,2,3 pa 3,2,1 Do 4 nikad ne bi došao
A peticu do smrti ne bi prešao. Desetka krajnji cilj LOL
Jezik bi ti visio iz usta. Vjezbao bi non stop.
Perfekcionizam je henikep ponekad
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ja bih zabranio teme o seksu jer se njima truje omladina i skreće s pravog puta. Treba potencirati uzvišene ideale ljubavi i međusobnog poverenja između mladih. Ili na neki način, takve teme učiniti nevidljivim za njih i tako pripomoći pravilnom razvoju njihove svesti kako percepcija ljubavi ne bi skrenula u potpuno pogrešnom pravcu, a to nije dobro. ____________
Što se oralnog seksa tiče, ja ga obožavam i vođenje ljubavi ne bih mogao zamisliti bez njega.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.