|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 173 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 08:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Doc mišljenja sam da je mozda 1/3 tih seksualnih poza moguće u praksi izvesti, tako da je urbani mit prepričavanje tih vratolomija.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:19 |
|
|
Nikad nećeš znati dok ne probaš. Ovo šestice i devetke je bila metafora koja upućuje na naslov teme, tako da ne znam odkud si do poza došla.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:24 |
|
|
Ja mislila ti govoriš o pozama iz Kamasutre Pa googlala šesticu i devetku. A slike mozemo postaviti al da neko obriše Lideru, je li ti mrsko? Ali i ti svoju Doc! No ne ovdje ispašće ko reklama
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:38 |
|
|
Nemoj kvotati evo ovako
Vidio?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:41 |
|
|
Čekaj za ozbač ti ne kužiš čemu spominjanje 69 na ovoj temi? To kod nas znaju i osnovnoškolci. Dobro ipak samo mi katolička džamahirija ali... Simpatično mi je jer sam i ja ispao nerafiniran pred jednom curom u srednjoj, doduše ona je imala 2 pištača umjesto 69 na majci.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:45 |
|
|
Kontam 69 ali sam te shvatila da si napisao 6 i 9 odvojeno Iskompromitirala sam se slikom na ovoj temi. Jesi vidio
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 11:49 |
|
|
Nisam. Ali kako bi se ti mogla iskopromitirati. To mi ne ide u tvoj karakter.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:05 |
|
|
Zezam se samo
Pomoćicu al reći ces kada :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:11 |
|
|
A ti mene zekiš, a ja oćoravio pozorno gledajući u išćekivanju objave.
Ti znaš da si ti moja tiha patnja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:18 |
|
|
Ne zekim stvarno :)
Postala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dzoni, ti kao da si mesar pa ćuki bacaš kost neku na kojoj nema grama mesa, a on trčkara oko nje i odbija je uzeti Ne, bas suprotno... ja isticem koliko je poverenje dati nekome "u amanet" svoj ponos... uporedio sam to sa bratimljenjem i veridbom Ostatak za dame i damice je bio edukativnog karaktera, jer iz iskustva zakljucujem da veoma mali broj zena zna kako se to dobro radi... sve ostalo je negde izmedju - pa...ok, i pomozi boze...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:32 |
|
|
Pa Dzonika pruzi primjer i budi dzentlmen i u tome. Ako ti dobro odradiš posao svojoj djevojci motiviraće se sigurno i uzvratiti. Pusti priče puritanaca Motivacijaaaaaa
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 12:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa Dzonika pruzi primjer i budi dzentlmen i u tome. Ako ti dobro odradiš posao svojoj djevojci motiviraće se sigurno i uzvratiti. Pusti priče puritanaca Motivacijaaaaaa Nikad ne izbegavam moje obaveze u predigri, stavise... ako tu sljaris bzvz... guras nesto na silu... nista to ne valja. Dobre i u oralci i u sexu su one koje su spremne da uce...da pitaju, da razgovaraju bez kompleksa... ako imaju sa kime jbg... one umisljene mamine princeze sto misle da su bogomdane... to je drvo u krevetu... Manje ponosa,vise istrazivanja i iskrenosti... svaka moze da nauci...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vi kasnite par desetljeća, već su prešli na druge toponime, pa su Chris Brown i Jhene Aiko narodnim masama poručili da moraju "eat the booty like groceries" (no homo).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: "eat the booty like groceries" (no homo).
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:05 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
doc je napisao/la: A ti mene zekiš, a ja oćoravio pozorno gledajući u išćekivanju objave.
Ti znaš da si ti moja tiha patnja. Evo djeco, kvaliteta je loša i treba načuliti uši, ali South Park je objasnio sve što trebate znati :
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:22 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: doc je napisao/la: A ti mene zekiš, a ja oćoravio pozorno gledajući u išćekivanju objave.
Ti znaš da si ti moja tiha patnja. Evo djeco, kvaliteta je loša i treba načuliti uši, ali South Park je objasnio sve što trebate znati : Djesi stari a iskusni Nisam te prepozala. Dzonika, slazem se da ne treba biti tabu tema izmedju odraslih ljudi, koji se medjusobno privlače i dijele emocije. Eksperimentiranje takodje nije nepozeljno ....
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vi kasnite par desetljeća, već su prešli na druge toponime, pa su Chris Brown i Jhene Aiko narodnim masama poručili da moraju "eat the booty like groceries" (no homo). Tebe samo ocjenama motivirati. 1,2,3 pa 3,2,1 Do 4 nikad ne bi došao A peticu do smrti ne bi prešao. Desetka krajnji cilj LOL Jezik bi ti visio iz usta. Vjezbao bi non stop. Perfekcionizam je henikep ponekad
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 13:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7396 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Oralac je fakat cool,i kad primaš i kad daješ. Ne znam zašto se ovoliko filozofira,sedam stranica vidim...ne da mi se listati šta se prije pisalo. Ali najbolje je kad ti ga ženka od minifini hrenovke u malom pakovanju pretvori u kranjsku kobasicu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 14:03 |
|
|
Kileru, to tebi vjerovatno samo tako izgleda iz tvoje perspektive. Zelje :) Prelistaj bilo koju naucnu studiju na tu temu i shvatices koliko ti je poredjenje neutemeljeno. Mozeš matematički si precizno izracunati i obim i duzinu prije i nakon erekcije I onda kad oduzmeš ta DVA broja shvatiš koliko si u krivu:D
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 15:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7396 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kileru, Mozeš matematički si precizno izracunati i obim i duzinu prije i nakon erekcije otkud znaš da već nisam ,ipak sam ja horoskopska djevica ... no,no,dosta više o ovoj temi...raspisali se baš kad je Papa dolazio da nas posjeti,sramota
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 08 lip 2015, 16:17 |
|
|
Ne možeš tu Sarajku dobit da se na glavu okreneš. Ipak je ona muško pa je to dokazala, u teoriji.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Oralni seks Postano: 09 lip 2015, 13:42 |
|
|
Ja bih zabranio teme o seksu jer se njima truje omladina i skreće s pravog puta. Treba potencirati uzvišene ideale ljubavi i međusobnog poverenja između mladih. Ili na neki način, takve teme učiniti nevidljivim za njih i tako pripomoći pravilnom razvoju njihove svesti kako percepcija ljubavi ne bi skrenula u potpuno pogrešnom pravcu, a to nije dobro. ____________
Što se oralnog seksa tiče, ja ga obožavam i vođenje ljubavi ne bih mogao zamisliti bez njega.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|