|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
granica
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:47 |
|
|
|
ja sam jos neodlucan
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:50 |
|
|
granica je napisao/la: ja sam jos neodlucan Nema opcije SJW, ali najbliže da nisi, jer je anti-islamizam, u tvom svijetu, islamofobija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:53 |
|
|
|
sta znaci sjw
jeste
posto u tvom svetu antisilamizam znaci mrzim sve muslimane i sve muslimansko mi je primitivno, nazadno, zlo i smrdi
ali zezam se u vezi neodlucnosti. naravno da sam antiislamist
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To nešto kao graDŽanin na Kislam forumu, a au stvarnom životu klikneš SDA na izborima. Znamo već sve to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 22:58 |
|
|
granica je napisao/la: sta znaci sjw
jeste
posto u tvom svetu antisilamizam znaci mrzim sve muslimane i sve muslimansko mi je primitivno, nazadno, zlo i smrdi
ali zezam se u vezi neodlucnosti. naravno da sam antiislamist Social justice warrior. SJW.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 20 lis 2015, 23:56 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Ja nisam glasao. Ta nisam ja pokusni kunić. Vidi trika ako glasaš za /što ja nisam takvu ideologiju gajio niti ulema u BIH to podržava danas/ onda si terorist i podržavaš Isil. Nikako nije preciziano, ako glasaš protiv onda si protiv Hilafeta prijašnjie 4 pravedne Halife Ebu Bekra, Osmana, Omera i Alije r.a koji nema veze sa Isilom. Ali da li je Islamist ono što upozorava Beogradski muftija Jusufpsahić, da su ljud presali obožavati Boga nego su počeli obožavati vjeru. Ja nisam islamist niti je Bog nam dao takvo ime mi nismo Poislamljeni nego Poselamljeni /pomireni sa Bogom pa tako imamo ime muslimani, niti smo pomuhamedanjeni, nemamo ime ni Muhamedanci.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 21 lis 2015, 03:52 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Ja nisam glasao. Ta nisam ja pokusni kunić. Vidi trika ako glasaš za /što ja nisam takvu ideologiju gajio niti ulema u BIH to podržava danas/ onda si terorist i podržavaš Isil. Nikako nije preciziano, ako glasaš protiv onda si protiv Hilafeta prijašnjie 4 pravedne Halife Ebu Bekra, Osmana, Omera i Alije r.a koji nema veze sa Isilom. Ali da li je Islamist ono što upozorava Beogradski muftija Jusufpsahić, da su ljud presali obožavati Boga nego su počeli obožavati vjeru. Ja nisam islamist niti je Bog nam dao takvo ime mi nismo Poislamljeni nego Poselamljeni /pomireni sa Bogom pa tako imamo ime muslimani, niti smo pomuhamedanjeni, nemamo ime ni Muhamedanci. Po čemu se ISIL razlikuje od Rašiduna?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 21 lis 2015, 17:15 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ja nisam glasao. Ta nisam ja pokusni kunić. Vidi trika ako glasaš za /što ja nisam takvu ideologiju gajio niti ulema u BIH to podržava danas/ onda si terorist i podržavaš Isil. Nikako nije preciziano, ako glasaš protiv onda si protiv Hilafeta prijašnjie 4 pravedne Halife Ebu Bekra, Osmana, Omera i Alije r.a koji nema veze sa Isilom. Ali da li je Islamist ono što upozorava Beogradski muftija Jusufpsahić, da su ljud presali obožavati Boga nego su počeli obožavati vjeru. Ja nisam islamist niti je Bog nam dao takvo ime mi nismo Poislamljeni nego Poselamljeni /pomireni sa Bogom pa tako imamo ime muslimani, niti smo pomuhamedanjeni, nemamo ime ni Muhamedanci. Po čemu se ISIL razlikuje od Rašiduna? Zato što nisu pohlepni bili nisu bili hiradžije i tekfirovci.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Anketa: Jeste li anti-islamist ? Postano: 21 lis 2015, 17:16 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ja nisam glasao. Ta nisam ja pokusni kunić. Vidi trika ako glasaš za /što ja nisam takvu ideologiju gajio niti ulema u BIH to podržava danas/ onda si terorist i podržavaš Isil. Nikako nije preciziano, ako glasaš protiv onda si protiv Hilafeta prijašnjie 4 pravedne Halife Ebu Bekra, Osmana, Omera i Alije r.a koji nema veze sa Isilom. Ali da li je Islamist ono što upozorava Beogradski muftija Jusufpsahić, da su ljud presali obožavati Boga nego su počeli obožavati vjeru. Ja nisam islamist niti je Bog nam dao takvo ime mi nismo Poislamljeni nego Poselamljeni /pomireni sa Bogom pa tako imamo ime muslimani, niti smo pomuhamedanjeni, nemamo ime ni Muhamedanci. Po čemu se ISIL razlikuje od Rašiduna? Zato što nisu pohlepni bili nisu bili haridžije i tekfirovci. https://bs.wikipedia.org/wiki/Harid%C5%BEijehttps://bs.wikipedia.org/wiki/Tekfir da ne objašnjavam.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|