|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 242 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:17 |
|
|
Sta sam ja lose rekao, prosjecna si djevojka i to je ok. Sta tu ima lose?
Komentarisanje sisa i guzica smatram nepristojnim.
Bolje bi bilo da uneses malo vedrine i pozitivnosti u svoj mladi zivot, neki zanosni osmijeh, jer zracis nekom negativnom energijom.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:18 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Nije lijepo. Kako bi bilo da se nečija sestra nađe na ovom forumu ili kakva rodica. Vlado je na neki čudan način htio Sarajku impesionirati i podići joj ugled na forumu a pod maskom "Naše lijepe forumašice" da nju odabere za naljepšu valjda". Meni je uspio vratiti vjeru u T. Karamarka
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:23 |
|
|
Aj što je nedozvoljeno stavio sliku, ali kilometarska objašnjenja. I ono kad misliš da je sve rekao u slijedećem postu nastavak romana.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:24 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Forumašš je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nije lijepo. Kako bi bilo da se nečija sestra nađe na ovom forumu ili kakva rodica. Vlado je na neki čudan način htio Sarajku impesionirati i podići joj ugled na forumu a pod maskom "Naše lijepe forumašice" da nju odabere za naljepšu valjda". Meni je uspio vratiti vjeru u T. Karamarka Nije to pristojno rugati se nekome na osnovu njegova izgleda, a ne pokazati svoj.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:26 |
|
|
Ovaj forum ponovo postao zanimljiv PS: Podrška bratu Vladi
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:26 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Meni je uspio vratiti vjeru u T. Karamarka Nije to pristojno rugati se nekome na osnovu njegova izgleda, a ne pokazati svoj. Ja to shvaćam kao kompliment budući da sam HDZ-ovski nastrojen desničar kojemu je neko vrijeme bila olabavljena vjera u predsjednika stranke
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:29 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Forumašš je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nije to pristojno rugati se nekome na osnovu njegova izgleda, a ne pokazati svoj.
Ja to shvaćam kao kompliment budući da sam HDZ-ovski nastrojen desničar kojemu je neko vrijeme bila olabavljena vjera u predsjednika stranke Ali Karamarko nije glumac ili tako nešto, nego političar hajd da si poredio sa Jordanskom kraljicom npr ali sa muškom uporediti /a zna se da su žene ljepši pol od muškaraca.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Vujadin je napisao/la: Sta sam ja lose rekao, prosjecna si djevojka i to je ok. Sta tu ima lose?
Komentarisanje sisa i guzica smatram nepristojnim.
Bolje bi bilo da uneses malo vedrine i pozitivnosti u svoj mladi zivot, neki zanosni osmijeh, jer zracis nekom negativnom energijom. Imam jednu puno pozitivne energije. Da vidiš i da mi se divis? Popravimo dojam? Živo me zaboli kakav dojam ostavljam a ja garant nisam rekla Vladi da me prezentira. Ovdje me ionako dovoljno osoba poznaje bitnih! Meni ;)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:31 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Ja to shvaćam kao kompliment budući da sam HDZ-ovski nastrojen desničar kojemu je neko vrijeme bila olabavljena vjera u predsjednika stranke Ali Karamarko nije glumac ili tako nešto, nego političar hajd da si poredio sa Jordanskom kraljicom npr ali sa muškom uporediti /a zna se da su žene ljepši pol od muškaraca. Jordanska kraljica? Jes da su oboje u crno obučene bile, ali ipak A Karamarko mi je bio prva asocijacija pošto je mnogo halabuke oko izbora bilo ovih dana pa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:34 |
|
|
Forumašš je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ali Karamarko nije glumac ili tako nešto, nego političar hajd da si poredio sa Jordanskom kraljicom npr ali sa muškom uporediti /a zna se da su žene ljepši pol od muškaraca.
Jordanska kraljica? Jes da su oboje u crno obučene bile, ali ipak Ma jok vidi kako izgleda. Ne Sarajka nego kraljica Nur.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imam jednu puno pozitivne energije. Da vidiš i da mi se divis? Popravimo dojam? Živo me zaboli kakav dojam ostavljam a ja garant nisam rekla Vladi da me prezentira. Ovdje me ionako dovoljno osoba poznaje bitnih! Meni ;) Nema potrebe. Da ti se divim? LOL Pa te su fore prevazidjene u tinejdzerskom periodu. Odrasti mamina princezice. Drago mi je zbog tebe. Malo manje mrznje i zajedljivosti i sve ce biti ok.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:38 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Jordanska kraljica? Jes da su oboje u crno obučene bile, ali ipak Ma jok vidi kako izgleda. Ne Sarajka nego kraljica Nur. Bome izgleda mlado, a rođena '51 Mora da su plastične operacije na djelu
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:39 |
|
|
Pa izgleda da jest. Ili je ranije fotografija.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:40 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17475 Lokacija: יום טוב
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:42 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Pa izgleda da jest. Ili je ranije fotografija. Super, nego odo ja gledati South Park, ako Saja posta link na Vladekov fejs pošalji mi ga na PP
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:43 |
|
|
Ne znam ja njihov face kao što ti znaš moj.
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:46 |
|
|
Jbga, kažem ako Saja posta samo šalji
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:47 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8175 Lokacija: Republic of Srpska
|
Citat: Storice? Promovisanjem putem foruma mi je najstrože zabranjeno. Ne zaboravite, profesionalizam. A s druge strane, imam pametnijeg posla, od promocije putem foruma. I treće, nisam ni vidio pomenutu fotografiju, niti me zanima, niti sam zbog nje posjetio temu. Već sam konstatovao činjenicu. I da, gosn Vladimir u poslednje vrijeme često postuje da bi postovao, pa tako i šanse da je ta famozna fotografija, zaista fotografija vaše ličnosti je s minimalnim procentom aksiomatičnosti. I za kraj. Nisam rekao da ste poluretardirani, već da nemate sise.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:52 |
|
|
storaB je napisao/la: Citat: Storice? Promovisanjem putem foruma mi je najstrože zabranjeno. Ne zaboravite, profesionalizam. A s druge strane, imam pametnijeg posla, od promocije putem foruma. I treće, nisam ni vidio pomenutu fotografiju, niti me zanima, niti sam zbog nje posjetio temu. Već sam konstatovao činjenicu. I da, gosn Vladimir u poslednje vrijeme često postuje da bi postovao, pa tako i šanse da je ta famozna fotografija, zaista fotografija vaše ličnosti je s minimalnim procentom aksiomatičnosti. I za kram rekao da ste poluretardirani, već da nemate sise. Ja sam rekla da si ti retard. i to obzirom na post čini mi se 99% Sliku nisi vidio niti te zanima, a pišeš postove očitujući se na moje tjelesne nedostatke. Ko sto ti vec rekoh prije godinu dvije.. očigledno da tvoja opsjednutost ženskim grudima vuče korijene iz djetinjstva. A za to ima i adekvatan naziv u psihologiji
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 11 stu 2015, 23:58 |
|
|
Šta ću gledati fotografiju koja nema nikakvo utemeljenje. Niti me interesuje. Ja sam davno rekao šta mislim o tome ko stoji iza nika SarajkaDjevojka.... A to najmanje liči na djevojku.
Tako da, konstatacija - nema sise. Aksiom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 12 stu 2015, 00:03 |
|
|
Slazem se i ja sam davno rekla da mislim da si u mentalnom smislu zakinut pa ti se shodno tome ne obraćam niti te komentiram Em si nelijecen i istraumatiziran, pun kompleksa em glup. Pa da prekinemo viseuzaludnu jednom za svagda :)? Ignore ;)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 12 stu 2015, 00:06 |
|
|
Iš sotono! Bez sisa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 12 stu 2015, 00:15 |
|
|
Cao glupi patetični debilu, koji licitira sopstvenom tragedijom da izazove u virtuali sucut, netipicno za 95% ljudi..Ako nisi i to slagao stora Vjerovatno da jesi. No nisi vrijedan da ti govorim dalje. Znamo oboje o čemu pričam.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Naše lijepe forumašice Postano: 12 stu 2015, 00:36 |
|
|
Eh što ti je karakter.... kao i sise..... ignore,ignore.... Ne ljuti se čika stora, da čika stora bonu.
A što se tiče ostalog.... nisam primjetio da sam negdje pominjao tvoje roditelje, naročito ne na tako morbidan način.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|