Nije lijepo. Kako bi bilo da se nečija sestra nađe na ovom forumu ili kakva rodica. Vlado je na neki čudan način htio Sarajku impesionirati i podići joj ugled na forumu a pod maskom "Naše lijepe forumašice" da nju odabere za naljepšu valjda".
Aj što je nedozvoljeno stavio sliku, ali kilometarska objašnjenja. I ono kad misliš da je sve rekao u slijedećem postu nastavak romana.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Nije lijepo. Kako bi bilo da se nečija sestra nađe na ovom forumu ili kakva rodica. Vlado je na neki čudan način htio Sarajku impesionirati i podići joj ugled na forumu a pod maskom "Naše lijepe forumašice" da nju odabere za naljepšu valjda".
Meni je uspio vratiti vjeru u T. Karamarka
Nije to pristojno rugati se nekome na osnovu njegova izgleda, a ne pokazati svoj.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Nije to pristojno rugati se nekome na osnovu njegova izgleda, a ne pokazati svoj.
Ja to shvaćam kao kompliment budući da sam HDZ-ovski nastrojen desničar kojemu je neko vrijeme bila olabavljena vjera u predsjednika stranke
Ali Karamarko nije glumac ili tako nešto, nego političar hajd da si poredio sa Jordanskom kraljicom npr ali sa muškom uporediti /a zna se da su žene ljepši pol od muškaraca.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Ja to shvaćam kao kompliment budući da sam HDZ-ovski nastrojen desničar kojemu je neko vrijeme bila olabavljena vjera u predsjednika stranke
Ali Karamarko nije glumac ili tako nešto, nego političar hajd da si poredio sa Jordanskom kraljicom npr ali sa muškom uporediti /a zna se da su žene ljepši pol od muškaraca.
Jordanska kraljica? Jes da su oboje u crno obučene bile, ali ipak A Karamarko mi je bio prva asocijacija pošto je mnogo halabuke oko izbora bilo ovih dana pa
Jordanska kraljica? Jes da su oboje u crno obučene bile, ali ipak
Ma jok vidi kako izgleda. Ne Sarajka nego kraljica Nur.
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
Citat:
Storice?
Promovisanjem putem foruma mi je najstrože zabranjeno. Ne zaboravite, profesionalizam. A s druge strane, imam pametnijeg posla, od promocije putem foruma.
I treće, nisam ni vidio pomenutu fotografiju, niti me zanima, niti sam zbog nje posjetio temu. Već sam konstatovao činjenicu. I da, gosn Vladimir u poslednje vrijeme često postuje da bi postovao, pa tako i šanse da je ta famozna fotografija, zaista fotografija vaše ličnosti je s minimalnim procentom aksiomatičnosti.
I za kraj. Nisam rekao da ste poluretardirani, već da nemate sise.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21793 Lokacija: među zvijezdama
storaB je napisao/la:
Citat:
Storice?
Promovisanjem putem foruma mi je najstrože zabranjeno. Ne zaboravite, profesionalizam. A s druge strane, imam pametnijeg posla, od promocije putem foruma.
I treće, nisam ni vidio pomenutu fotografiju, niti me zanima, niti sam zbog nje posjetio temu. Već sam konstatovao činjenicu. I da, gosn Vladimir u poslednje vrijeme često postuje da bi postovao, pa tako i šanse da je ta famozna fotografija, zaista fotografija vaše ličnosti je s minimalnim procentom aksiomatičnosti.
I za kram rekao da ste poluretardirani, već da nemate sise.
Ja sam rekla da si ti retard. i to obzirom na post čini mi se 99%
Sliku nisi vidio niti te zanima, a pišeš postove očitujući se na moje tjelesne nedostatke. Ko sto ti vec rekoh prije godinu dvije.. očigledno da tvoja opsjednutost ženskim grudima vuče korijene iz djetinjstva. A za to ima i adekvatan naziv u psihologiji
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
Šta ću gledati fotografiju koja nema nikakvo utemeljenje. Niti me interesuje. Ja sam davno rekao šta mislim o tome ko stoji iza nika SarajkaDjevojka.... A to najmanje liči na djevojku.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.