|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 190 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 26 sij 2015, 00:51 |
|
|
Prigodan vic u skladu sa temom:
Došao mladić kod popa na ispoved i kaže: - Oženio sam se. Pop sav u čudu...pa mu odgovori: - Mladi gospodine, pa to nije greh! Mladić odgovori popu: - Ja se svejedno KAJEM.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 01:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ono što je negativno medjutim je ogorčenost, cinizam, zloba pa i nezadovoljstvo koje se kod pojedinih javlja.
Budi pozitivna emt, misli pozitivno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 11:03 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 11:33 |
|
|
Vujo :l
Za Srbe je postojanje vibratora u kući obiteljska sramota jedna vrsta dokaza da gazda nije dovoljno “velik Srbin”. Ukoliko im žene i posjeduju vibrator Srbi to ne smiju znat poskok.
Imaj u vidu. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 11:44 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2352 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Bend iz Gornjeg Podrinja ima u svom repertoaru pjesmu: "Usidjelica"
Jedan od stihova glasi:
Da ja imam sta curica ima ja sam dobar, davao bih svima
Jeste malo prosta, ali prolazi :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 11:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vujo :l
Za Srbe je postojanje vibratora u kući obiteljska sramota jedna vrsta dokaza da gazda nije dovoljno “velik Srbin”. Ukoliko im žene i posjeduju vibrator Srbi to ne smiju znat poskok.
Imaj u vidu. LOL Saro, nit sam ozenjen, jer sam sa 25 u cvijetu mladosti, niti ce mojoj buducoj trebati ta igracka koju ti koristis vec godinama.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 12:33 |
|
|
Uz moj " prosječan" izgled koji naglašavas šanse da me odbije 5-8 g mladji muškarac i 1-15, 20 g stariji ravne su nuli. Tako da ću ja sebi uvijek po zakonu prirode prije pronaći nego ti. Da si studirao što konstruktivno osim povijesti znao bi koliko je to matematički logično. A i po nekim napisanim pravilima izmedju spolova. Tako da fakat nije isključeno da ti žena bude korisnica tih igračaka Jbg, guslanje i mitomanija utiče i na libido. A ti si vremenom postao prvak tu. Dok ne nađeš "djevojku" evo izgooglah ti vježbu : http://www.nonstopshop.rs/lutke-na-naduvavanjeNe ustručavaj se si naručiti. Niko se naučen nije rodio. I nije to tabu u civiliziranom svijetu. Možda u podrinjskoj pripizdini. Al napredan si ti dječak
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 12:41 |
|
|
Nisam studirao istoriju, vec geografiju. I osnovne i master studije zavrsio na vrijeme. Koliko je to konstruktivno ili ne, samo cu ti reci da sad drzim vjezbe kao demonstrator na fakultetu. Drzi se ti svoje igrackice, za bolje i nisi. Ona te bar nece varati ili mlatiti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 12:49 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Nisam studirao istoriju, vec geografiju. I osnovne i master studije zavrsio na vrijeme. Koliko je to konstruktivno ili ne, samo cu ti reci da sad drzim vjezbe kao demonstrator na fakultetu. Drzi se ti svoje igrackice, za bolje i nisi. Ona te bar nece varati ili mlatiti. Vjerovatno na prestižnom univerzitetu u ZV demonstiraš?:D Što se igračaka tiče, vjerovatnoća da ja dobijem odjeb od nekog za sex ravna je realno nuli. I to na uzorku od 20 do 45 godina starosti muške populacije. Dok je kod tebe 80% vjerovatno negativnih odgovora na ponudu. Dakle kome je igračka tj lutka u tvom slučaju potrebnija? Duvaj Vujo i hvataj zrak sudbina je jarac.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 12:54 |
|
|
U Beogradu. Pa to ti je tako. Mnogi muskraci ne biraju. I bez ikakvih kriterijuma svakakve gaborke i skrndelje karaju. Samo da se umoci.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 12:59 |
|
|
Evo te ko Vladimir. Prvo tvrdiš da je ženi nemoguće naći muškarca pa onda kad te argumentirano pobijem, kažeš da mnogim predstavnicima muškog roda je svejedno s kim imaju seksualne odnose. Postoji i soj takvih žena za tvoju informaciju. No ja opet tvrdim da realno po svim segmentima meni je lakše u 100% slučajeva naći seksualnog partnera nego tebi Prihvati to.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 15:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Evo te ko Vladimir. Prvo tvrdiš da je ženi nemoguće naći muškarca pa onda kad te argumentirano pobijem, kažeš da mnogim predstavnicima muškog roda je svejedno s kim imaju seksualne odnose. Postoji i soj takvih žena za tvoju informaciju. No ja opet tvrdim da realno po svim segmentima meni je lakše u 100% slučajeva naći seksualnog partnera nego tebi Prihvati to. Bože, budale!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3307 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:47 |
|
|
Begradskoj jeftinoj splavaruši i Isilovcu iz ToČaka život bi bio nula i virtualni da nije mene Splavarušo, ne tražim zagondzije po forumu poput tebe. Smiri doživljaj. A ti Isilovac privedi ovu u švedsku na socijalu. Ako može tvoj idol Bilal imati tri možeš i ti
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:49 |
|
|
Vidis amidza, ova Sarajka se jos hvali da je radodajka. Eh sta Zapad napravi od nekad cednih i uzornih muhamedanki.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:53 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Vidis amidza, ova Sarajka se jos hvali da je radodajka. Eh sta Zapad napravi od nekad cednih i uzornih muhamedanki. Ispravno rezonuješ brate! Vozaš je kao rolere.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:58 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Vidis amidza, ova Sarajka se jos hvali da je radodajka. Eh sta Zapad napravi od nekad cednih i uzornih muhamedanki. Mamica ti radodajka koja te okotila A obzirom da babe ganjas možeš i ovu Kseniju ... da ne ganja obiteljske ljude i ne kurva se po forumu. Neće karmelo garant, no fin je lik a tebi fali nešto svakako. Dosta desanke :) idealna ti je Splavarusa
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 16:59 |
|
|
Eto to je rjecnik, to je kultura, to su maniri jedne "djevojke".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:01 |
|
|
Pa naravno. Mama ti radodajka i redom sva ženska bliža familija sta fali? Upitan ti tata sad?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:03 |
|
|
Ne mogu da se spustam na ovaj nivo. Stvarno je degutantno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:11 |
|
|
Što? Ne dopada ti se ideja da ti mamica radodajka? A mene možeš čestiti? Slobodno nastavi. Da vidimo dokle ćeš... i ti i splavaruša i isilovac. mani emocija. Dakle čekam.. ne dopada ti se ideja u vezi mame jer otvara ujedno i pitanje tate ? Ali ti se dopada da mene lično vrijeđaš? Pa ja sam ove verbalne prolive davno uvježbala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:11 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Ne mogu da se spustam na ovaj nivo. Stvarno je degutantno.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:14 |
|
|
Pa ti si sama o sebi rekla da si to sto jesi Citat: No ja opet tvrdim da realno po svim segmentima meni je lakše u 100% slučajeva naći seksualnog partnera Citat: vjerovatnoća da ja dobijem odjeb od nekog za sex ravna je realno nuli. Jbg, ti si antipod svega sto normalan muskarac trazi od djevojke. Mozda jos nije kasno da se promijenis, mada vec si blizu tridesete.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Usidjelice/stare cure Postano: 13 stu 2015, 17:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa ja sam ove verbalne prolive davno uvježbala.
Imas se cime pohvaliti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|