HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2025, 10:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 09 vel 2010, 19:56 

caporegime je napisao/la:
ne idiote, barem jednom pokaži petlje pa ispuni više svoje obećanje o teatralnom odlasku.
ovdje si ispa do sada budala, jazavac, pizdojalac, i niškoristi.
koliko ja vidim to glavno pero piše ito kao i kad je bilo kod tebe.
pa ako ti to tada nije smetalo zašto ti smeta sada?
zato jer jer je žena dobila ponudu, netko je shvatio njezinu vrijednost i sada se probija.
a ti koji bi guze dao da ti je netko prepoznao talenat za pisanje ostaješ gdje jesi, još te ovdje, na portalu koji je vjerojatno prepišao onaj tvoj ćenifa portalčić svi sprdaju.
tebi je krivo što je ona uspjela bolje nego ti a zato što piše ono što piše.
zavidni jazavče.

Nema nas dovoljno da se ovako vrijedjamo...Please ?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:11 

di ti vidiš uvrede?
pa to je tipičan primjer najgore zavisti prikrivene šatro nekim moralnim razlozima

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:30 

Capo tebe ko da je oldskuličina utroba izbacila.

Ja od vaših silnih "sranja" ne vidim ili moram 5x pročitat koji vi klinac hoćete reći.

I sad se mislim jesam li ja ograničenih intelektualnih kapaciteta, ionako imam razmišljanje 0 i 1, ili ste i ti i oldskulica nesigurni u ono što želite reći pa zamotavate u sto stilskih figura i izmišljenih riječi.

U redu je pokoji dodatak radi efekta dodat ali kod vas samo efekti...

Kao da jedem sarmu a ona sva od kupusa, neka mrvica mesa s rižom negdje ali moram listove dobro razmotat.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:45 

a da se ti junuze izraziš konkretno pa da ti ja malo bolje odgovorim?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:46 

di ti vidiš uvrede?
pa to je tipičan primjer najgore zavisti prikrivene šatro nekim moralnim razlozima

Sljedece rijechi unistavaju diskusiju, te se u Herceg Bosni smatraju uvredama :

idiote, budala, jazavac, pizdojalac, i niškoristi

Meni takodjer nije jasno sto zelis reci..Januz je u pravu ( nije u pravu sto se Yugoslavije tiche, ali ovdje je svakako u pravu)...Znas u USA recimo se ovakve uvrede tumache nedostatkom argumenata...

Znas, jednom mi je dok sam bio mlad profesorica francuskog rekla nakon sto sam izvodio neke tinejdzerske kerefeke: " Nakon sto se dovoljno dugo izigravali budalu...spremate li se uskoro rec nesto u svezi onoga o cemu govorimo"...

Please...vidis da si cak i meni kome cesto govoris da sam trebao bit ubijen danas uspio odgovoriti sa par normlanih upisa. Ne moramo se voljeti.....ali je imperativ da se moramo tolerirat....i da odgovorimo cinjenicama...Please try...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:49 

Citat:
izvodio neke tinejdzerske kerefeke: " Nakon sto se dovoljno dugo izigravali budalu...spremate li se uskoro rec nesto u svezi onoga o cemu govorimo"...

šta si...francuski počeo na ćirilici pisati?
znam za jedan takav slučaj u ljubuškoj općini

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:52 

Citat:
izvodio neke tinejdzerske kerefeke: " Nakon sto se dovoljno dugo izigravali budalu...spremate li se uskoro rec nesto u svezi onoga o cemu govorimo"...

Cirilici???

C'est ne pas possible.... :sega

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 20:57 

Frankopan je napisao/la:

Cirilici???

C'est ne pas possible.... :sega

nek ti aghatonikos konvertira. itekako može.
naravno osramotio se pajdo ko niko.
nije na kraju ni osnovnu završio al je zato neku drugu školu doktorirao.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:15 

Cijela Herceg-Bosna se zabavila o nazovi piskaralu što radi za index.Vidim da su se neki spremni i poklat zbog njezinih tekstova.

I onda se pitamo što nas svak' jebe. :rolleyes

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:18 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ne ekstremno kao on, al da ima naših koji se dignu na zadnje noge kad se kaže nešto protiv RH, ima. Eklanktan primjer zaba1111.

Također sam to uočio, teško pronalazim zajednički jezik s njim.
Ministry of Sound je napisao/la:
Ako netko živi u ZG ili ST, onda jednostavno mora u nekoj mjeri biti RH "lojalist"...ne može protiv sebe na kraju krajeva.

Ne mora biti. Evo, ja rođen i živim u RH cijeli život, a totalno drugi mentalni sklop i način razmišljanja od tog "zaba1111" u tom pogledu.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:24 

zrikavac je napisao/la:
Citat:
nego ovdje vabiš kolebljive pošto ti portalčić propada

kako neće propast kad mi se glavna pera prodaju za sitne pare neprijatelju u Zegeju. Past će poskok ko i hercegbosna.

Portal će vam propast jer mu je politička propaganda temeljena na lažima, komentari su vam cenzurirani i u njima prolazi isključivo jednoumlje! I to će ljudima brzo dopizditi, ostvarili ste neki efekt, ali će biti kratkoročan jer sve ono što zagovarate je neutemelejno i brzo ćete biti pročitani!
Jučer kopiram odavde svoj komentar na liderovu kolumnu i izbrišu ga! :thumbdown

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:36 

pjosip je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

:D

Katastrofa.
Nečitka, fatamorgazmična zapažanja i ponavljanje, ponavljanje, ponavljanje.. :sleep1 istih fora koje možda mogu još po kojoj hercegovačkoj babi da se prodaju kao tekst sa primesama "peotike"..
Što ste me bezveze naložili da je ovo neko sa talentom za pisanje.. :sad

Stil je dobar i definitivno ima dara za pisanje.

Sasvim je druga stvar što poručuje tim tekstom.

Realka je u pravu, tekst kao da je pisao netko na lošem tripu.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:39 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Ne kontam cime je zasluzila da svaka njena kolumna izazove "opci kaos" i mnogobrojne komentare??
ZeMska se gubi i u prostoru i vremenu...

Itekako je zaslužila, što misliš da se neko od nas probije recimo na Jutarnji?!

S obzirom da je tu i da čita što pišemo, a ona ima oružje u ruci, zar nije dobro da joj ukažemo gdje griješi i kamo da usmjeri oštricu. Samo pišite ona nam je prozor u "svijet". Znam ja da bi mi nekog, hm, "drukčijeg" ali bolja je od Rojsa kojeg namjerno drže tamo da nas mogu ismijavat. Neko "drukčiji" se ne bi ni probio do Index-a. Ona će bar ponekad stat na našu stranu ovi drugi neće nikad, tako otprilike treba na to gledat.

A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.

Počni pisati o svetom trojstvu Karađorđevo-Ahmići-Stari most, dodaj malo Blaža i uspjeh ti je zagarantiran. Još ako si Hercegovac pa time dokazuješ da su "oni stvarno odvratni kad ih i normalniji među njima ne mogu podnijeti" to je to.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 21:48 

...uostalom, smatram da zrikavca treba banirati :laugh

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:08 

mateb je napisao/la:

Itekako je zaslužila, što misliš da se neko od nas probije recimo na Jutarnji?!

S obzirom da je tu i da čita što pišemo, a ona ima oružje u ruci, zar nije dobro da joj ukažemo gdje griješi i kamo da usmjeri oštricu. Samo pišite ona nam je prozor u "svijet". Znam ja da bi mi nekog, hm, "drukčijeg" ali bolja je od Rojsa kojeg namjerno drže tamo da nas mogu ismijavat. Neko "drukčiji" se ne bi ni probio do Index-a. Ona će bar ponekad stat na našu stranu ovi drugi neće nikad, tako otprilike treba na to gledat.

A vjerujem da i Index ima neku internu cenzuru, kao i hb.org na pr. i da tekstovi moraju se držat određenog kursa, pa na neke stvari u tekstu gledam kao na od ranije zadane i zacrtane a ne samo njene.

Počni pisati o svetom trojstvu Karađorđevo-Ahmići-Stari most, dodaj malo Blaža i uspjeh ti je zagarantiran. Još ako si Hercegovac pa time dokazuješ da su "oni stvarno odvratni kad ih i normalniji među njima ne mogu podnijeti" to je to.

Pa dobro Matane a zašto takvi imaju publiku?

Zašto nemaju Inkvi i ekipa?

Tomić, Baretić, Jergović, Butković, Kuljiš, Pavičić... I svi sa po najmanje jednim tekstom na tom tragu. Što misliš da barem na jednog od njih imamo utjecaj?!

Doživljavate Oldskulicu kao izdajicu a ja kao mogućeg tajnog agenta.

A mi često napravimo izdajice od naših ljudi, nekad nehotično a nekad hotimice.

Često ljudi slabijih intelektualnih mogućnosti jer ne mogu se drukčije probiti ispred pametnijih naprosto upru prstom u nekoga i okome se na neku riječ, rečenicu. Istrgnu iz konteksta i onda mašu sa njom kao zastavom. I počesto takvi isti imaju najniže primitivne napade na intelektualnije suparnike, no na moju žalost u ovoj našoj poprilično zatucanoj nepluralističkoj okolini to dobro prolazi.

Ljudi se uhvate za glavu tek kad im takvi koji razmišljaju samo o moći i parama a ne o njima, drmnu lovu i odmagle i kažu: zbogom žohari. I onda opet nanovo čine istu stvar.

Pa se opet nakon nekoliko godina uhvate za glavu i proklinju.

I nadaju se da će doći neko još gluplji i primitivniji i još više lajat i pokazat ovima, koji su ipak za klasu iznad njih u percepciji situacije i rješavanju problema, kako se bori da jedna rečenica izvučena iz konteksta ne bude slučajno negdje izrečena.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:10 

mateb je napisao/la:

Realka je u pravu, tekst kao da je pisao netko na lošem tripu.

Ma to ti je sinergija. Sa jedne strane imaš neke žestoke protivnike sadržaja tih nabrojanih stilskih figurica, ali istovremeno i rodjačko-infantilni odnos prema "Hercegovki", a sa druge - narcizam poduprt stokholmskim sindromom. :wink

slika

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:17 

mateb je napisao/la:

Tomić, Baretić, Jergović, Butković, Kuljiš, Pavičić... I svi sa po najmanje jednim tekstom na tom tragu. Što misliš da barem na jednog od njih imamo utjecaj?!

Često ljudi slabijih intelektualnih mogućnosti jer ne mogu se drukčije probiti ispred pametnijih naprosto upru prstom u nekoga i okome se na neku riječ, rečenicu. Istrgnu iz konteksta i onda mašu sa njom kao zastavom. I počesto takvi isti imaju najniže primitivne napade na intelektualnije suparnike, no na moju žalost u ovoj našoj poprilično zatucanoj nepluralističkoj okolini to dobro prolazi.

Ljudi se uhvate za glavu tek kad im takvi koji razmišljaju samo o moći i parama a ne o njima, drmnu lovu i odmagle i kažu: zbogom žohari. I onda opet nanovo čine istu stvar.

I nadaju se da će doći neko još gluplji i primitivniji i još više lajat i pokazat ovima, koji su ipak za klasu iznad njih u percepciji situacije i rješavanju problema, kako se bori da jedna rečenica izvučena iz konteksta ne bude slučajno negdje izrečena.

Pa platite nekom od njih, kao Dodik Kuljišu. :zubati Utjecaj duguju mediju u kojemu rade,a ne obratno.

Skulica nije izdajica, nego osoba koja svoju frustraciju okolinom od koje je nešto obrazovanija nije uspjela kanalizirati na konstruktivan način. Dakle, riječ je o nemogućnosti da se izdigne iznad vlastitih niskih strasti i taštine. Osobno, boli me briga za njene motive, rezultat je jedino što se mjeri na kraju, a on je štetan.

Ako se ovo o primitivizmu i gluposti na mene odnosi onda :sega :sega :sega.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:23 

mateb je napisao/la:

Pa platite nekom od njih, kao Dodik Kuljišu. :zubati

:zubati

slika

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:23 

west je napisao/la:
...uostalom, smatram da zrikavca treba banirati :laugh

ne samo to. zabraniti mu da diše dok je u zg. :zrinjski_ultras1

prodje bola rodjeni av av ajde...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:28 

mateb je napisao/la:

Slazem se nacelno s ovim , al nije ti ona tijesto za oblikovati, djeca Orijune poput Borisa, Ante, i ostale soc doječandi odavno su to odmijesili tako da ako i misliš ideološki docirati joj i time eventualno sugerirati joj smjer u kolumni i ne pokušavaj.

pozicija koju je zauzela je pozicija pravednice medju narodima. Ona samo čeka da je Feralovci nazovu na večeru i to će biti njen životni orgazam. Sama je rekla da je pisanje Borisa D. smisao njenog bivstvovanja. Imate to otvoreno pisamo.

Ona sve i da progleda....

nakon ovog:
Citat:
Oblikovali ste naša bića u osobe spremne da jasno izreknu svoje neslaganje sa društveno-političkom situacijom, da se hrabro distanciraju od provincijalizma i zauzmu svoj stav s najvećom časti, ma koliko usamljen on bio u ovom moru uniformiranih mišljenja. Naučili ste nas da vjerujemo svom inatu i da ostanemo dosljedni sebi, dok konstantno slušamo kako nas zbog vas nazivaju jugonostalgičarima i komunistima

Hercegovinu možda poznajete samo sa razglednica. Stari most. Blještavilo slapova Kravice. Čudno čudo Međugorja. Hercegovinu možda znate samo s televizije. Po čuvenju. Ratni profiteri. Kuće trokatnice. Najnoviji bolidi. Hrvatstvo u svom „najhrvatskijem“ obliku. Vjernici veći i od Boga, domoljublje koje nadrasta i samu domovinu. Koju zapravo niti nemamo, ali to je tek poseban apsurd.
Ono što imamo su obitelji u kojima je redoslijed slijedeći – djed se još kune u NDH, baba samo priznaje rahmetli Tuđmana i Kroejšu, ćaća sanja Treći entitet i divi se Miletu razbojniku, mater zagovara ponovnu uspostavu para-države Herceg-Bosne, a lokalpatriotski nastrojena omladina čezne o nekoj nepostojećoj zemlji čuda koja bi se zvala Hercegovina. Svi oni zapravo žive u Federaciji BIH koju zajednički preziru iz dna duše.
Lijepi pozdrav stoga, sa Širokog Brijega, prijestolnice takvog stanja uma, od nas „maloumnih“, od nas malobrojnih. Vijest o mogućem gašenju e-novina primili smo kao strašnu personifikaciju gašenja naših ideala i svega onoga u što smo toliko vjerovali, što nas je držalo kroz sve ove godine i činilo drugačijim od ostataka ovog škrtog kamenjara. Vi ste činili naše dane podnošljivima, lica koja su ispisivala retke nepokolebljive povijesti na vašim stranicama, ulijevala su nam nadljudsku snagu za borbu s izopačenošću ovog našeg bureta baruta i njegovim glavnim glumcima. Naučili ste nas vječnom nemirenju.
Naša je mladost, u vrijeme najžešće zadojenosti tuđmanizom i hadezeovštinom na ovim prostorima, protekla u izrezivanju Dežulovićevih ili Ivančićevih tekstova iz tadašnjeg Ferala, pa zatim e-novina, Petrovih genijalnosti, Bobinih fascinantnih priča koje su se čitale kroz suze i smijeh, prenoseći ih iz idealistične ruke u ruku, oblikovali ste naša bića u osobe spremne da jasno izreknu svoje neslaganje sa društveno-političkom situacijom, da se hrabro distanciraju od provincijalizma i zauzmu svoj stav s najvećom časti, ma koliko usamljen on bio u ovom moru uniformiranih mišljenja. Naučili ste nas da vjerujemo svom inatu i da ostanemo dosljedni sebi, dok konstantno slušamo kako nas zbog vas nazivaju jugonostalgičarima i komunistima.
Vi ste bili kreativni pucanj koji je ubijao svaki pokušaj klopke primitivizma koja nam se stalno mota oko nogu. Na ovom mjestu prekrasnih, gotovo vaznemaljskih prirodnih ljepota, žive mnogi mali genijalci koji odbijaju konzumirati svakodnevicu umotanu u celofan prosječnosti. Mnogo je nataložene pozitivne energije ovdje. Iznimne oštroumnosti i inteligencije. Bili smo vaši vjerni čitatelji. Usuđujem se reći, bili smo glina koju ste oblikovali svojom žestinom i buntom, mi smo vaš produkt koji egzistira diljem hercegovačkih pripizdina i grčevito se bori za normalan život. Da nas vidite, kako im svima junački jebemo mater i opet uspijevamo sačuvati zrnce razuma, bili biste uistinu ponosni.
Ako vas nestane, nestat će osnovnog uporišta našeg postojanja.

jednostavno ne ide... :no

NAjtužnije je da ona sada dobiva prijetnje. I ti idioti samo potvrdjuju ono sto ona pise. Ne slazem se nacinom na koji UberRvackoj prezentira ove ljude i ovaj kraj, al branim njeno pravo na misljenje. njeno je i pod imenom i prezimenom je. Prema tome...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:32 

Sad znate kako je Savao postao Pavao.

Sve si ti to zriki znao, samo su ti ljuske spale sa očiju kad je Martina rođena Mlinarević udana Sopta, prešla sa poskoka na index.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:34 

zaba1111 je napisao/la:
zrikavac je napisao/la:

kako neće propast kad mi se glavna pera prodaju za sitne pare neprijatelju u Zegeju. Past će poskok ko i hercegbosna.

Portal će vam propast jer mu je politička propaganda temeljena na lažima, komentari su vam cenzurirani i u njima prolazi isključivo jednoumlje! I to će ljudima brzo dopizditi, ostvarili ste neki efekt, ali će biti kratkoročan jer sve ono što zagovarate je neutemelejno i brzo ćete biti pročitani!
Jučer kopiram odavde svoj komentar na liderovu kolumnu i izbrišu ga! :thumbdown

Brišu ti ga posjetitelji. Nekoliko prijava i on se sam briše. Ko bi sjedio kraj kompa i to nadgledao? To je jedini način. Jer to nije forum di se ljudi registriraju pa paze sta pisu. Ono tamo svako malo bi morao njuskat sta je za brisanja.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:35 

Čitao sam ja to njeno, na enovinama čini mi se.

No Zriki ja vjerujem da se i na tebe može utjecat pa i na nju, dovoljno ste inteligentni a i ne vrzmate ovuda bez veze. Znači da vas ipak zanima da li griješite i gdje...

Premalo nas je da bi svakog ko u nečemu malo ode u stranu odmah otfikarimo...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:37 
zrikavac je napisao/la:
NAjtužnije je da ona sada dobiva prijetnje. I ti idioti samo potvrdjuju ono sto ona pise.

i? jel prijavila policiji?

Vrh

PostPostano: 09 vel 2010, 23:38 

Inkvizitor je napisao/la:
Sad znate kako je Savao postao Pavao.

Sve si ti to zriki znao, samo su ti ljuske spale sa očiju kad je Martina rođena Mlinarević udana Sopta, prešla sa poskoka na index.

Ama nije čovječe. Pisati kritički o Hercegovini na Poskoku - hercegovačkom portalu ima svoju čar i subverziju. Index je RH portal. Znatno posjećeniji i sa širom publikom. Piši boga ti o Lori, piši o Protegi, o tajkunčićima u RH, o zg nevinosti, piši njima u brk, šta si se dovezala Hercegovine. To je ko da meni dodje neki kolumnist iz Danila Gornjeg pokraj Šibenika i krene srat o Vlajima iz kolumne u kolumnu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Banya, Bobovac, ChatGPT, daramo, Kronos, mrnjav, Naša Kvačica, VUKsaJUGA i 80 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: