|
|
Stranica: 3/17.
|
[ 413 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 10 vel 2010, 22:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: caporegime je napisao/la: organizirajte ljudi neku masniju pijanku negdje s prijelaza srpanj/KOLOVOZ. najbolje u mostaru. Pa da pocrkamo od vrucine?? Što veliš na Bihać Irmice, uz obalu Une. Odbacimo lažni malograđanski moral i skinimo sve sa sebe i skočimo u prelijepu rijeku Unu, može i po mjesečini, ah romantike...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 02:46 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Irma je napisao/la: Pa da pocrkamo od vrucine??
Što veliš na Bihać Irmice, uz obalu Une. Odbacimo lažni malograđanski moral i skinimo sve sa sebe i skočimo u prelijepu rijeku Unu, može i po mjesečini, ah romantike... Znaci "Romanticni susret forumasa"??
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 10:13 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Ovo se zove sindrom "pustog otoka". Kad nema velik izbor ženskih, bude "daj šta daš". Tako se i Irmica ni kriva ni dužna našla u centru pažnje! Ne kažem da je pažnja nezaslužena, ali eto, da se primjetiti udvaravanje i dodvoravanje.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 13:42 |
|
|
nadam se da će biti mala bara puno krokodila. jebeno mi je gledat kad se raja poglođe zbog par komada, a ja pijuckam i smijem se.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 14:17 |
|
|
caporegime je napisao/la: kad se raja poglođe zbog par komada cure, ovo vam je čista navlakuša, za inat povedite i neudane susjede
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 15:03 |
|
|
ma mogu povesti i amazonke ratnice i valkire zajedno. i nasukani brod hugha hefnera. ali džaba. jedino ako se i mišo pozove ali njemu će od miline srce stat.
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 15:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Irma je napisao/la: Pa da pocrkamo od vrucine??
Što veliš na Bihać Irmice, uz obalu Une. Odbacimo lažni malograđanski moral i skinimo sve sa sebe i skočimo u prelijepu rijeku Unu, može i po mjesečini, ah romantike... Samo vi dođite.... organiziraću ja i žene
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 15:34 |
|
|
Ilirka je napisao/la: caporegime je napisao/la: kad se raja poglođe zbog par komada cure, ovo vam je čista navlakuša, za inat povedite i neudane susjede e,mlada,a da mi što smo u braku ponesemo igle i pletivo,a?Pa kakav lijep đemper,terluke pape ispletemo i sl.
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 15:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: cure, ovo vam je čista navlakuša, za inat povedite i neudane susjede e,mlada,a da mi što smo u braku ponesemo igle i pletivo,a?Pa kakav lijep đemper,terluke pape ispletemo i sl. Možda nakurnjak ?
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 16:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ilirka je napisao/la: cure, ovo vam je čista navlakuša, za inat povedite i neudane susjede e,mlada,a da mi što smo u braku ponesemo igle i pletivo,a?Pa kakav lijep đemper,terluke pape ispletemo i sl. mi oženjeni starci ćemo sebi organizirati zaseban tulum ništa sex, ništa groga, ništa rokenrol
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 16:44 |
|
|
Jebate, koga svrstavas pod starce??? I koji su kriteriji?? Godine, ponasanje..???
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 16:45 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebate, koga svrstavas pod starce??? I koji su kriteriji?? Godine, ponasanje..??? Ti si vec otpisano zeljezo!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 16:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 16:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija! Znaci vecina!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 17:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija! Sjećam se i njegovih pudlica kad je prolazio u Bugojno '79. A mi maši ko ludi,svi misle da mašemo Titi...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 21:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija! Onda ja tu ne spadam, ja se sjećam jedino dana kad su objavili da je umro. Jel to po onom fazonu od Zabranjenog Pušenja - Volim burek i zeljanicu pitu, ljubim cure što ne pamte Titu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 21:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija! Može. Nisam se ni rodio dok je Stari bio živ.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 11 vel 2010, 21:40 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kriterij je: Oni koji se sjećaju Tita uživo na TV su starudija! Može. Nisam se ni rodio dok je Stari bio živ. Prdlazem susret kod nas!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 00:35 |
|
|
Kad je umro Tito ja sam neutješno plakao. valjda su me taj dan vodili na vakcinu.
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 00:42 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Jebate, koga svrstavas pod starce??? I koji su kriteriji?? Godine, ponasanje..??? ne svrstavam br'te nikog. samo sebe i markana. šta će nam publika...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 00:45 |
|
|
Ilirka je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Jebate, koga svrstavas pod starce??? I koji su kriteriji?? Godine, ponasanje..??? ne svrstavam br'te nikog. samo sebe i markana. šta će nam publika... ..., plus još jedna stara kost, za smještaj u hladu.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 00:53 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ilirka je napisao/la: ne svrstavam br'te nikog. samo sebe i markana. šta će nam publika...
..., plus još jedna stara kost, za smještaj u hladu. akoš ti donit kost, undan more
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 00:59 |
|
|
Ilirka je napisao/la: akoš ti donit kost, undan more ..., i paščad ću povest da ih zavađamo na armenu
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 10:18 |
|
|
vi metuzalemi....u mrak. ovi mladi u akciju. ja ću za šank
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Susret forumaša Postano: 12 vel 2010, 10:26 |
|
|
caporegime je napisao/la: vi metuzalemi....u mrak. ovi mladi u akciju. ja ću za šank Ja najviše preferiram akciju za šankom u mraku.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|