HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 pro 2024, 14:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 918 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Igrate li PC igrice???
PostPostano: 03 stu 2015, 10:07 

Da Poljaci su pravili igru, zato i jeste fantastična sva tri nastavka.

1. The Witcher: Enhanced Edition (2008)
2. Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2012)
3. The Witcher 3: Wild Hunt (2015)

Imaš na službenim stranica topic i ono baš je zanimljivo Ameri ko tupavi Ameri misle da je to neki izmišljeni vilenjački alfabet, istočni Europljani većinom znaju o čemu se radi, ovi Zapadnjaci ili ko Ameri ili neki Germani prepoznaju sličnost s runama i onda se raspituju, imaš po netu šta piše na maču i ostatak tekstova, imaš i na witcherwiki http://witcher.wikia.com/wiki/Glagolitic_alphabet

Imaš još igrati da ti ne spoilam dalje, ekspanzija je vrhunska nadam se da će ovako dobra biti i Blood and Wine.
Krenuo sam na normal u White Orchardu, onda sam prebacio na hard kad sam došao u Velen i tako završio.

Soundtrack okida imaš i hrvatske pjesme

I jesi išta zbario u igri, koga si izabrao Yennefer, Triss ili Keiru?
Ja sam otključao sve moguće sex romance scene al na kraju završio Witcher s Triss, ono život u kućici al neš ti meni zabraniti lov da ti ne spoilam.

Samo nemoj threesome ne bu dobro završilo na kraju :zubati

Vrh

PostPostano: 03 stu 2015, 20:35 

kiru sam prvo jer prva daje,tris sam mogao poljubit tamo na onom maskenbalu,bilo savrseno,vatromet u pozadini oni plesali i tako mi doslo ono da brzinski biram pa se ja bojo ako je poljubim da ce radit one stvari a samo mi se prelazilo a i bila mi puna kuca tako da nisam i kasnije nije tjela ostat samnom neg je otisla iz grada a reko sam joj da je volim,yennefer povaljena kao i pola novigrada!!!

znam da tresom nece dobro zavrsit,a krajevi su razliciti ovisi o izborima,neg ja sam kad me ciro pitala dali treba ici caci ili ne reko da sama odluci pa me ona opet pitala i bilo samo da i ne i ja reko ne a cuo na internetu da je potrebno ici tamo da bi ona postala empres pa me sad strah da mi neumre!!

daj mi to di je taj chat,majku in ježim nisu napisali da se radi o croatian glagoljici,ova pjesma mi nikad nije dosla

Vrh

PostPostano: 05 stu 2015, 11:06 

To je na sountrack cd-u koji dođe uz igru.
Ja sam završio tako da mi je Ciri postala witcher.

Vrh

PostPostano: 05 stu 2015, 11:52 

daramo je napisao/la:
To je na sountrack cd-u koji dođe uz igru.
Ja sam završio tako da mi je Ciri postala witcher.

i meni jucer isto! pa sam instalirao 1.10 patch pa pokusao 1.11 i nece mi,zahebao igru,sad moram komplet izdanje sa expanzijom i svime skinit pa nanovo istalirat

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 20:34 

Ako ima neko na forumu ko igra multiplejer pucačine i na istima stalno kampuje, voleo bih da mi objasni u čemu je zabava u igranju na taj način? Da, ako se zavučeš ko pička u neki ćošak, ne pomeraš se sa tog mesta za vreme celog meča i samo čekaš da prođu ljudi koji igraju normalno da ih skineš, imaćeš bolji skor na kraju, ali koja je poenta takvog igranja?

Kill/death ratio je bitan donekle, ali valjda je glavni cilj igranja da se zabaviš, a ne da čučiš u ćošku ko *** i sjebavaš drugima zabavu. Probao sam par puta da igram kamperski i nisam mogao da izdržim jer je jednostavno dosadno igrati tako.

Ako ima kampera na forumu, voleo bih da mi objasne koje su čari takvog načina igre. Inače, zamalo nisam razbio televizor malopre zbog jedne takve jajare koja me pet puta zaredom sa istog mesta skinula bukvalno dve sekunde nakon što se spawnujem.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 20:37 

Dobro je kampovanje u Counter strike 1.6. Zaštekaš se naciljaš glavu i Ak 47 samo jedan metak, dok mičeš mišom nišan ti je nestabilan i mašaš a onako kad čučneš i smiriš nišan teško ćeš promašiti, a i nepriatelja držiš u neizvijesnosti.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 20:53 

korrisnik je napisao/la:
Dobro je kampovanje u Counter strike 1.6. Zaštekaš se naciljaš glavu i Ak 47 samo jedan metak, dok mičeš mišom nišan ti je nestabilan i mašaš a onako kad čučneš i smiriš nišan teško ćeš promašiti, a i nepriatelja držiš u neizvijesnosti.

Kao prvo, zagazi u 21. vek i instaliraj CS GO, radiće i na tvom kršu od kompjutera. Ne mogu da verujem da još ima ljudi koji igraju 1.6.

Kao drugo, stvarno ti nije dosadno da sediš na jednom mestu ceo meč i čekaš da neko prođe!? Ja to ne razumem, pa da me jebeš, čak i da ne ulazim u to da tako uništavaš igru ljudima koji igraju normalno.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 21:09 

Carmello Šešelj je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Kao prvo, zagazi u 21. vek i instaliraj CS GO, radiće i na tvom kršu od kompjutera. Ne mogu da verujem da još ima ljudi koji igraju 1.6.

Kao drugo, stvarno ti nije dosadno da sediš na jednom mestu ceo meč i čekaš da neko prođe!? Ja to ne razumem, pa da me jebeš, čak i da ne ulazim u to da tako uništavaš igru ljudima koji igraju normalno.

Igrao prošlo vrijeme tamo neke 2008 -2010 sad samo igram Lola.

Ne čekaš cijeli meč mijenjaš lokacije samo što eto malo sačekaš.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 21:20 

A tek to ne mogu da razumem. Ljude koji vole LOL i DOTA. Inače, moj ubedljivo najomiljeniji žanr igara su strategije, a ove MOBA igre kao lol i dota su mi skroz debilne. Vodiš nekog mamlaza kroz jednu stazu i bacaš magije. Šta vi vidite u tome nije mi jasno.

Kad sam već kod strategija, uskoro izlazi novi Starcraft. Hype hype hype hype hype.... jedva Ćekam.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2015, 22:19 

Carmello Šešelj je napisao/la:
A tek to ne mogu da razumem. Ljude koji vole LOL i DOTA. Inače, moj ubedljivo najomiljeniji žanr igara su strategije, a ove MOBA igre kao lol i dota su mi skroz debilne. Vodiš nekog mamlaza kroz jednu stazu i bacaš magije. Šta vi vidite u tome nije mi jasno.

Kad sam već kod strategija, uskoro izlazi novi Starcraft. Hype hype hype hype hype.... jedva Ćekam.

E jbg tam interesantno je šta bi ti age off empires ili Cossacks.
Dosta je bitan timski rad u ovim igrama gdje "vodiš mamlaza".

Vrh

PostPostano: 10 stu 2015, 01:18 

i ja strategije preferiram al nema ih u zadnje vrijeme a i one koje su izlazile nemaju dovoljno dobar AI

COH probaj to je i pucacina i strategija preeesavrsena samo malo ljudi igra danas,jedinicu probati dvica je shit

Vrh

PostPostano: 02 pro 2015, 17:39 

Kad smo već kod strategija tu je Total War neprikosnoveni vladar, jesi igrao Atilu?

Sad 10.12 izlazi DLC Age of Charlemagne u kojem je Hrvatska jedna od provincija :zubati
Nadam se da će i Hrvatska biti jedna od mogućih frakcija sa svojom kampanjom.

slika
slika

Vrh

PostPostano: 04 pro 2015, 21:09 

daramo je napisao/la:
Kad smo već kod strategija tu je Total War neprikosnoveni vladar, jesi igrao Atilu?

Sad 10.12 izlazi DLC Age of Charlemagne u kojem je Hrvatska jedna od provincija :zubati
Nadam se da će i Hrvatska biti jedna od mogućih frakcija sa svojom kampanjom.

slika
slika

attila i rome 2 mi imaju istu mehaniku i nesvidjaju mi se radi nekih stvari kao OP slingeri,jawelineri,pa one rimske naprave tipa katapulti onageri etc. katastrofa precizno,pogodi konjicu u galopu! nemogu im to oprostit,ja pocnem to igrat al mi dosadno,poteze mi se neda cekati,sucelje nekako steka di god kliknes ima neki delej a sound nikakav,samo kad se sjetim medievala sa onom epic mjuzom ,a katapulti su jedino mogli rasturit zid,mapa je preprazna na attili jer je razore ,krenuo ja sa gotima pa mi sporo hodaju pa krenuo sa nekim koji imaju zemlju na pocetku kao franci i sa njima razvali osvojim neke provincije kad ono frakcije s samo jednim gradom imaju vise vojske nego ja + sta moras milion poteza kekat da pacificiras naselja i to,vise se boris sa rebellima nego sa protivnicima

total war volim al mi novi nesjedaju,mislim da je fall of samurai zadnji naslov koji je funkcionirao po meni i karta mi je tamo pregledna i lijepa za vidit a one gradove u rome 2 onako ogromne..povraca mi se od onoga,nered od igre!

zato ja nezadovoljan radim na tsardomsu!nesvidjaju mi se postojece igre pa cu ljude natjerat da mi sasiju kakvu ocu!
a bice mod za hrvatsku taman ako je nebude u karlu velikom,napravit ce neko

slika

Vrh

PostPostano: 04 pro 2015, 22:10 

Tu se slažem Shogun 2 je bio dosta bolji imam ga na steamu.
Baš malo krenuo Rome 2 ali modani Divide et Impera, uzeo Dalmate pa da vidimo kako će ići.
Age of Charlemagne valjda bude bolji a i super je razdoblje.

Kakva je to igra nikada čuo?
Sljedeći TW je Warhammer, ne zanima tako u fantasy svijetu.
Ali Medivial 3 bi mogao biti dobar.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2015, 22:46 

tsardoms je mod za medieval!
ima dubrovnik frakcija!
slika

ima i banovina
slika

pogledaj kvalitetu moda,vidi carigrada sta su napravili od njega
slika

Vrh

PostPostano: 05 pro 2015, 23:14 

Nisam čuo za mod davno sam to malo igrao.
Od strategija probaj Banished imaš gog izdanje.

Zar se još dorađuju modovi za te starije naslove?

Vrh

PostPostano: 05 pro 2015, 23:39 

daramo je napisao/la:
Nisam čuo za mod davno sam to malo igrao.
Od strategija probaj Banished imaš gog izdanje.

Zar se još dorađuju modovi za te starije naslove?

da neki se prave jos od 2008 godine

evo jedan dobar koji ce brzo izac i imati kneževinu rvacku! THE GREAT CONFLICTS

usput imas tu na youtubeu ove koji igraju age of charlamagne pa mozes vidit kako izgleda

Vrh

PostPostano: 06 pro 2015, 12:16 

Gledao sam na Twitchu live stream malo kampanju za Dance i Lombarde, potvrdili su da ništa od kneževine Hrvatske kao igrive frakcije, jedino ako netko ne izbaci kao mod.

Ima dosta pritužbi na nove nastavke da developeri "ne vole" Slavene pa ni u Atilli nigdje Slavena iako su bili udarna sila u pustošenju Balkana i Bizanta.
Izbačen je zato jedan mod Sons of the Hyperborea u kojem su dodani Anti, Venedi i Sklaveni.
Nadam se da će biti nešto i u Charlemagne.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2015, 12:43 

Evo pošto je danas sveti Nikola a i već je počelo božićno raspoloženje pa evo mali giveaway.
Imam nešto duplih giftova iz ovih humanitarnih Humble Bundle pa eto da podijelim na forumu da ne stoje, nadam se da ima i gamera da nisu sve samo ozbiljni "političari" ili ako ništa da poklonite klincima.

Ako nekoga zanima pratite https://www.humblebundle.com/ svako malo odlični paketi tako da spajaju gaming zadovoljsvo i humanitarni aspekt jer iz svakog Bundle-a dio ide u različite humanitarne svrhe.
Trenutno odličan Codemaster Bundle s trkaćim naslovima, minimalna uplata je 1$.

Što se tiče giveawaya imam i nešto strategy naslova pa ako vas nešto zanima samo se javite pp tko prvi njegovo.
Uglavnom poklanjam:

za ljubitelje ratnih strategija
Operation Flashpoint: Dragon Rising
http://store.steampowered.com/app/12830/
Operation Flashpoint: Red River
Company of Heroes
http://store.steampowered.com/app/4560/

Overlord
http://store.steampowered.com/app/11450/
Overlord Raising Hell (Expansion)
http://store.steampowered.com/app/12710/
Rise of the Argonauts
http://store.steampowered.com/app/12770/

Vrh

PostPostano: 18 pro 2015, 13:52 

Ma neće ti to dovršiti tko zna kada, jel se može igrati beta barem?

Zbavio sam Age of Charlemagne i vrh je DLC.
Izašla je i hrpa modova uključujući slavenske frakcije i naravno Kneževinu Hrvatsku, svaka čast Rusu koji je to odradio :clap

Evo malo slika hrvatskih jedinica

slika
slika
slika
slika

Vrh

PostPostano: 08 sij 2016, 23:06 

I Heero pa jel imaš pristup Beti Tsardoms ovo lijepo izgleda konjica, daj još malo slika domaćih jedinica.

Šta fali sučelju, turnovi ido ok brzinom ako imaš SSD, imaš i modove za maknuti brodove, oblake itd. da ide brže ako je slabiji komp.
Slingere ja jednostavno riješavam konjicom ili strijelcima, isto kao i katapulteve.
To za Attilu je nova mehaniha migracije, nomadska plemena nisu imali gradove i naselja nego pokretne šatore, huni jesu užasni to stoji ono stane ti u grlu kad ti navru preko granica.

Dobro meni odgovara što moraš malo i upravljati državom, pratiti odnos tvoje obitelji i ostalih plemića i raspoloženje u provincijima.
Ako ima hrane i vojske u blizini za pobunu nema brige, samo se mora riješiti u 1-2 turna inače je kasnije prava frka kad prerastu u pravu frakciju.

Pobunu je lako spriječiti hrana, držati vjerski mir, gradi crkve i samostane i drži svećenike da motiviraju puk, nisu loši ni špijuni da prate stanje.

Ja u AoC uživam s Hrvatskom a još je tek Beta, nisu sređena imena, jedinice nisu sve dostupne i njihova nadogradnja, nema ni misija i dodatnih zadataka.
S Avarima sam imao epski dugogodišnji rat do konačnog trijumfa, svim gradovima dajem hrvatske i slavenske nazive od Segedina, Blatnograda pa nadalje.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2016, 23:15 

Evo za sve koji nisu čuli svakako probajte ovo hrvatsko remek djelo, cijela igra je na hrvatskom također osim ovoga novoga dlc.

The Talos Principle

Igra nalikuje Portalu ali s ozbiljnijim naglaskom.
Pitanja kao „Što znači biti čovjek“, „Koji je smisao života“ te „Koliko možemo vjerovati Bogu“ se provlače kroz igru.
Igra potiče na aktivno razmišljanje, propitujući vaše stavove na svakom koraku.

Ukratko priča ide otprilike ovako: Vi ste robot i budite se u svijetu računalne simulacije u kojem vas Elohim, do kraja neodređeno biće predstavljeno samo autoritativnim glasom, vodi kroz raznolike zagonetke s ciljem dostizanjem vječnog života. Svima poznata priča o stvaranju čovjeka preslikana je ovdje u tom smislu da se Elohim predstavlja kao stvoritelj, varljiva zmija, to jest vrag, predstavljen je kroz pokvarene datoteke u bazi podataka simulacije, a stablo jabuke visoki je toranj koji je relativno lako moguće doseći, ali samo ako se izravno odlučite kršiti riječ Elohima.

Kako budete igrali otkrit ćete više o tome gdje su nestali ljudi, čemu služi čitav svijet u kojem se nalazite te zagonetke koje rješavate, a sama priča više će puta naglo skrenuti u nepredvidljivom smjeru te može, ali ne mora nužno, biti slika i prilika biblijske priče o Bogu i Adamu.

Vrh

PostPostano: 23 sij 2016, 00:34 

Ne znam jeli neko postavljao ovo na forum i dali je igrao?Ima neke interesantne modove.

https://sr.m.wikipedia.org/sr/ARMA_2

slika

https://youtu.be/kvbIEsOaFfk

Vrh

PostPostano: 23 sij 2016, 14:22 

Igrao Arma 2, malo više Dayz mod nego vanilla verziju igre.
Dosta dobro ali više preferiram Battlefield.

Eto chatnik ako si zainteresiran možemo skupa oslobađati Uskoplje od harmije :zubati

Vrh

PostPostano: 23 sij 2016, 14:41 

Age of Charlemagne je vrh strategija upravo završio kampanju s Asturijom, iberski poluotok očišćen od hereze i kalifat izbrisan iz Europe :D
Utemeljena Kraljevina Španjolska, s cijelom Europom u dobrim odnosima posebno s Bizantincima koji su molili za vojni savez i pomoć protiv Maura.
Jedino se Franci malo ljute jer sam od početka s Akvitanijskim Vojvodstvom u savezu, kampanja pravi užitak.

slika
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 918 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: