|
|
Stranica: 31/97.
|
[ 2416 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 18:24 |
|
|
Hunter je napisao/la: KiM je napisao/la: Hunter je bio pod Hortijem i RACIJOM 1942, kada je 3.000 Srba baceno u Dunav pod LED. Nemas pojma Daramao.... Nije toliko skandalozno ni sve što se desilo, poznato je manje više sve posle toliko godina. Poražavajuće je međutim što se oni danas posle sedamdeset godina niti mire sa tim da su rat izgubili, niti se stide svega činjenog Srbima, Jevrejima i Romima. Kako se kaze, Muslimani gora od Turcina.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 18:29 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ma i vi konje za trku imate tipa Obraz, SNP 1389, Ravnogorski itd... samo naprijed Vatikanska braco Pajdo, svrati malo na ex yu forum i prolistaj thread vojvodjanske aktualnosti.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 18:34 |
|
|
http://srbin.info/2016/05/15/istina-o-o ... -kabineta/ Cetalju ANTIFASISTI... ИСТИНA О ОТПИСAНИМA: Како су четнички Прле и Тихи убили Недићевог шефа кабинета. И четнички обавештајци су умели да се лате оружја када би добили задатак да ликвидирају неке од функционера који су сметали равногорском покрету. Њихова најважнија акција током окупације одиграла се 8. Марта 1944. када је убијен пуковник Милош Масаловић, шеф кабинета председника владе Милана Недића. – Задатак су извели капетан Драгутин Миливојевић и поручник Мирослав Николић на углу улице Браничевске и Краљевић Томислава. Равногорци су убили и Цеку Ђорђевића, високог дужносника Министарства унутрашњих послова и човек који је уживао велики углед код окупатора. Постоје подаци и о неуспешном атентату на Ђорђа Ћосића, обавештајног официра, љотићевца и једног од највећих непријатеља равногорског покрета отпора – прича историчар. Ко су били “четнички Прле и Тихи” Наш саговорник и открива нам и како су скончали “четнички Тихи и Прле”. -Наишао сам на документ у којем се тврди да је Џек уз помоћ једног агента побегао из земље. За Валтера се зна да је ухапшен, он је преживео логор Маутхаузен, а остатак живота провео је у Паризу. Вилија су комунисти убили после ослобађења Београда, а Војин Aндрић је ухапшен после ослобођења, провео је извесно време у затвору у Сремској Митровици. Пуштен је на слободу, али су га стално пратили и не зна се како је окончао. Има тврдњи да је убијен негде на граници у покушају да илегално напусти Југославију – наводи Ристановић.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 18:49 |
|
|
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 18:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 19:38 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Hunter je napisao/la: Nije toliko skandalozno ni sve što se desilo, poznato je manje više sve posle toliko godina. Poražavajuće je međutim što se oni danas posle sedamdeset godina niti mire sa tim da su rat izgubili, niti se stide svega činjenog Srbima, Jevrejima i Romima.
Kako se kaze, Muslimani gora od Turcina. Ma to on o cetnicima
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 19:39 |
|
|
Tulkas je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Kako se kaze, Muslimani gora od Turcina.
Ma to on o cetnicima Ne. Ja to o tvojoj feli.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 19:42 |
|
|
Tulkas je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Kako se kaze, Muslimani gora od Turcina.
Ma to on o cetnicima Prifrigana je to stoka. Po Hrvatima udara jer' je to najvise oportuno u Srbiji danas, al' da Madjari sutra udju u Suboticu, taj bi prvi propiva madjarski.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 20:02 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ma to on o cetnicima
Prifrigana je to stoka. Po Hrvatima udara jer' je to najvise oportuno u Srbiji danas, al' da Madjari sutra udju u Suboticu, taj bi prvi propiva madjarski. Baš sam se naboko od tamburanja po fašistima. Štogod. A Mađari redovno ulaze u Suboticu, rodbinske veze, trgovina...
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 20:12 |
|
|
Punti grijesis mi volimo sve lojalne građane. Izumiremo i depopuliramo. Zemlja velika. Ima za sve mista.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 20:24 |
|
|
Hunter je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Prifrigana je to stoka. Po Hrvatima udara jer' je to najvise oportuno u Srbiji danas, al' da Madjari sutra udju u Suboticu, taj bi prvi propiva madjarski.
Baš sam se naboko od tamburanja po fašistima. Štogod. A Mađari redovno ulaze u Suboticu, rodbinske veze, trgovina... Isti onaj *** Vulin, i komplet srbijanska vlada. Nema se muda udarati po Bugarima, Madjarima, Rumunjima, pa se Hrvate naslo.
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 20:30 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Hunter je napisao/la: Baš sam se naboko od tamburanja po fašistima. Štogod. A Mađari redovno ulaze u Suboticu, rodbinske veze, trgovina... Isti onaj *** Vulin, i komplet srbijanska vlada. Nema se muda udarati po Bugarima, Madjarima, Rumunjima, pa se Hrvate naslo. Nema se muda iz Njemačke vratiti u Domovinu i s puškom o ramenu pozdraviti podizanje hrvatske trobojnice. WiFi ustaštvo je prava stvar za mlitave, dečačke ručice koje ništa od kurca tvrđe nisu stezale...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 16 svi 2016, 20:33 |
|
|
Aj' stavi opet onaj avatarcic, bas je sladak.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 07:00 |
|
|
Hunter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ma to on o cetnicima
Ne. Ja to o tvojoj feli. Nisam znao da su uje i po tvojim krajevima rokali.. Vidis koji su to frajeri Duvaj ga zbunjeni
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 07:02 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ma to on o cetnicima
Prifrigana je to stoka. Po Hrvatima udara jer' je to najvise oportuno u Srbiji danas, al' da Madjari sutra udju u Suboticu, taj bi prvi propiva madjarski. Ma pusti. To su ti najfelericniji ljudi. Malo tamo malo ovamo, zavisi cije dupe mu je najblize u njega glavu zavuce Zbunjoza
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 08:17 |
|
|
Ja mislio vi nesto pametno,a ono guzice,kitice,uvlacenje i sl.Ko da sam upao na forum sex,podforum gay Sta vam je bre?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 09:47 |
|
|
To je bila tipična forumska svađa na međunacionalnoj osnovi, gospodine Inkognito.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 10:07 |
|
|
A i inače, svađe između muškaraca imaju sve gay karakteristike jer sve pršti od "popuši mi ***, povuci me za ***, šćeram ti *** u zube" itd. Žene to drukčije rade, one se uglavnom drže koza i ovaca.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 10:10 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A i inače, svađe između muškaraca imaju sve gay karakteristike jer sve pršti od "popuši mi ***, povuci me za ***, šćeram ti *** u zube" itd. Žene to drukčije rade, one se uglavnom drže koza i ovaca. Da,zanimljivo.Možda je to i odraz naše nekulture,svojstveno ovim našim podnebljima.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 10:12 |
|
|
Danas slavim tri godine pune samoće i izolacije. Od Norijade 17. svibnja 2013. ja živim potpuno izoliran od svojih vršnjaka u divoti mira, tišine i nepristupačnosti. Mjesecima ni s kim ne progovaram niti se ikome javljam na ulici, eventualno nekad obavim razgovore kraće od dviju minuta. Uz to, prošlo je više od jedanaest mjeseci pune bezbrižnosti, pošto od preuzimanja vozačke dopusnice 16. svibnja 2015. nemam nikakvu obvezu uvjetovanu vremenom i posvećen sam čitanju i radu na Wikipediji (2 110 članaka u ovom trenutku imaju mene za autora). Tjelesnu aktivnost imam zimi u vidu noćne šetnje praznim ulicama i uživanja u beskrajnoj opčinjenosti zvukovima cvrkuta ptica, šuma mora i njihanja grana. Ljeti igram vaterpolo po pet sati bez prekida na Dančama. Potpuno sam zadovoljan životom.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 10:15 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Da,zanimljivo.Možda je to i odraz naše nekulture,svojstveno ovim našim podnebljima.
Ne znam kako je kod drugih ali mi smo u tome čini mi se nadmašili sve. A sve neki jebači i ljubitelji žena, i kaži mu da je ******** ko da si mu poubijao najrođenije. Neobična smo mi sorta, što jesjes.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 10:47 |
|
|
A i bilo bi zanimljivo otvoriti temu o psovkama ako je već nema, bilo bi tu svega a "nabijem te na ***" bi bila tek jedna od mnoštva sličnih.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 13:42 |
|
|
stvarno istina to za psovke, trebat ću malo modificirat ove svoje
ateisto do kad misliš tako, nije valjda da wikipedija plaća pisanje i uređivanje članaka?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 13:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da,zanimljivo.Možda je to i odraz naše nekulture,svojstveno ovim našim podnebljima.
Ne znam kako je kod drugih ali mi smo u tome čini mi se nadmašili sve. A sve neki jebači i ljubitelji žena, i kaži mu da je ******** ko da si mu poubijao najrođenije. Neobična smo mi sorta, što jesjes. E vidis Aga ti si kulturan za razliku od mnogih. Mogu ti reci da si miljama ispred balkanske kaljuze glede ponasanja. Mi samo nesto psujemo. Najslicniji si, dakle glede finoce i galantnosti, ovoj naprednoj gej populaciji u Nizozemskoj. Oni sve nesto "gospodaju" i finjaka. Svaka cast Samo naprijed
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 17 svi 2016, 13:47 |
|
|
Ateist je napisao/la: Danas slavim tri godine pune samoće i izolacije. Od Norijade 17. svibnja 2013. ja živim potpuno izoliran od svojih vršnjaka u divoti mira, tišine i nepristupačnosti. Mjesecima ni s kim ne progovaram niti se ikome javljam na ulici, eventualno nekad obavim razgovore kraće od dviju minuta. Uz to, prošlo je više od jedanaest mjeseci pune bezbrižnosti, pošto od preuzimanja vozačke dopusnice 16. svibnja 2015. nemam nikakvu obvezu uvjetovanu vremenom i posvećen sam čitanju i radu na Wikipediji (2 110 članaka u ovom trenutku imaju mene za autora). Tjelesnu aktivnost imam zimi u vidu noćne šetnje praznim ulicama i uživanja u beskrajnoj opčinjenosti zvukovima cvrkuta ptica, šuma mora i njihanja grana. Ljeti igram vaterpolo po pet sati bez prekida na Dančama. Potpuno sam zadovoljan životom. A s kim igraš vaterpolo ako si izoliran od ljudi?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|