|
|
Stranica: 177/324.
|
[ 8090 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:04 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Svarog je napisao/la: Audrey je napisao/la:
Kolega Svarog, opet vi. Ja upravo govorim da je usporedba sa Blajburgom pogresna.
Ja ne negiram srpske zrtve, niti cu ikada. Naprotiv, svako sto je pocinio neko zlo treba da odgovara za to. Nije bitno da li je Srbin ili Hrvat. No, vi ste pomalo licemjerni kolega Svarog. Kako vi znate sto se desilo mojoj obitelji u BL da bi sebi uzimali za pravo tvrditi ovo: "..a prosli su mnogo gore nego tvoja i Tulkasova porodica u BL..."
Koleginice , ti ili nisi procitala ( do kraja) taj moj upis koji komentarises, i par zadnjih .. ili si ''plavusa'' . Trece opcije nema. Mozete mi pripisati koji god zelite epitet, kolega Svarog. To je vasa stvar. Elem, pitanje ostaje: kako vi znate sto se desilo mojoj obitelji u BL da bi sebi uzeli za pravo tvrditi ovo iznad?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:05 |
|
|
Svarog je napisao/la: Koleginice , ti ili nisi procitala ( do kraja) taj moj upis koji komentarises, i par zadnjih .. ili si ''plavusa'' . Trece opcije nema. Ima. Glumi plavušu i pravi se blesava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Svarog sjebavaš forum tim linkovima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:10 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Dosa i taj dan, morat cu djelomicno stati u obranu Beclije. Covo stvarno gura svoju liniju zbog toga da okrene fokus sa raznoraznih pizdarija sto rade Srbi, kako bi snage koncentrira na pizdarije Muslimana, samo to nekad radi na jedan hajde recimo cudan nacin, covik pomisli da se kriza drugacije nego katolici.
Inace mislin da je jedan od najdesnijih Hrvata na forumu.
Sto se tice Bleiburga.
''razljutio ga bleiburg Vulin zahtijeva reakciju od EU: 'Hrvatska je vlada odabrala svoju stranu - ustašku!' ''
Djemosajd bre, djemosajd, ustasis killin' us, help bre, help. Zašto se rugaš. Jučer je ovo Komarica furao. Hebem vam stvarno ste se sastali za rušenje RS, kao balava djeca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Audrey je napisao/la: Ako vam smeta, kolega Carmello, nije potrebno da citate. Ne smeta mi, koleginice Audrey, i nastaviću da čitam, osim ako mi vi to izričito ne zabranite. A ja sam pristojan čovek, pa ću se povinovati toj vašoj zabrani, ako mi je uvedete. Ne volim zabrane. Od mene to necete dobiti. Uvazavam normalnu diskusiju, iako smo razlicitih pogleda na svijet. Omalovazavanja i uvrede (ne mislim sada na vas iskljucivo, kolega Carmello, nego generalno) su samo bespotrebna i suluda.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:15 |
|
|
|
Muslimani su naj jači vjernici. Kolju kurbane klanjaju 5 puta. Hrane se bez svinjske masti čvaraka švargle slanine. Preteće nutricionista.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:17 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10452 Lokacija: Banja Luka
|
Audrey je napisao/la: Svarog je napisao/la: Koleginice , ti ili nisi procitala ( do kraja) taj moj upis koji komentarises, i par zadnjih .. ili si ''plavusa'' . Trece opcije nema.
Mozete mi pripisati koji god zelite epitet, kolega Svarog. To je vasa stvar. Elem, pitanje ostaje: kako vi znate sto se desilo mojoj obitelji u BL da bi sebi uzeli za pravo tvrditi ovo iznad? Pokusacu , opet. Ustvari , ponovicu upis od maloprije .. ''Pokusavam se sjetiti slicnog zlocina u BL , kao sto je taj ucinjen porodici Zec , i iskreno , ne mogu . Znam da ih je bilo...nekoliko...recimo , na ubistvo dvoje starijih ljudi na Paprikovcu . Covjek odgovoran za to nedjelo , koji je tad imao dvadeset godina , osudjen je na petnaest , i odlezo ih je . Ali ubiti i za to ne odgovarati ...oca , majku , kcer od 12 godina ( koje su prethodno silovali) ...tako nesto u BL nije ucinjeno. ''Znaci iz BL sam , u ratu sam bio do grla . Bilo je stoke i kod nas , ne sporim ...ali , za slican slucaj u BL , ne znam . Vjerujem da vam nije bilo lako ,kao i mnogim desetinama hiljada drugih porodica koje su u ta doba napustale svoj dom ,kucu ,kraj, grad , selo... ali ako je tvoja porodica prosla gore , ne znam sta bi ti reko..prvi put bi sad za tako nesto cuo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:17 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto nisi muslimanka? Trebala bi da budeš muslimanka i ne bi trebalo da te bude sramota što si muslimanka. Ti smanji vutru. Juče se provaljuješ kako će Srbija servisirati dug RS a danas meni postavljas glupa pitanja. Bio si nekad perspektivan forumaš. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:20 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Dosa i taj dan, morat cu djelomicno stati u obranu Beclije. Covo stvarno gura svoju liniju zbog toga da okrene fokus sa raznoraznih pizdarija sto rade Srbi, kako bi snage koncentrira na pizdarije Muslimana, samo to nekad radi na jedan hajde recimo cudan nacin, covik pomisli da se kriza drugacije nego katolici.
Inace mislin da je jedan od najdesnijih Hrvata na forumu.
Sto se tice Bleiburga.
''razljutio ga bleiburg Vulin zahtijeva reakciju od EU: 'Hrvatska je vlada odabrala svoju stranu - ustašku!' ''
Djemosajd bre, djemosajd, ustasis killin' us, help bre, help. Zašto se rugaš. Jučer je ovo Komarica furao. Hebem vam stvarno ste se sastali za rušenje RS, kao balava djeca. Komarica je u RS, ovaj Vulin je u srid kurceve Srbije. Mucni malo.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:22 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: No dobro, ima nešto i pozitivno u ovome. Srbi (ne)svijesno priznali da je Bleiburg bio velik zločin. Srbi su oduvek smatrali da je Blajburg bio zločin, hiljade i hiljade četnika je pobijeno tamo. I mi smo uvijek govorili da je Jasenovac zlocin. Na tisuce Hrvata skoncalo je u tom logoru od 41.-51.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto se rugaš. Jučer je ovo Komarica furao. Hebem vam stvarno ste se sastali za rušenje RS, kao balava djeca.
Komarica je u RS, ovaj Vulin je u srid kurceve Srbije. Mucni malo. Što sad. Komarica isti debil kao Vulin. Ne kužim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:26 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: BBC je napisao/la: No dobro, ima nešto i pozitivno u ovome. Srbi (ne)svijesno priznali da je Bleiburg bio velik zločin. Srbi su oduvek smatrali da je Blajburg bio zločin, hiljade i hiljade četnika je pobijeno tamo. Srbi do skoro nisu ni znali za Bleiburg, a većina i danas ne zna.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:31 |
|
|
Svarog je napisao/la: Audrey je napisao/la: Mozete mi pripisati koji god zelite epitet, kolega Svarog. To je vasa stvar. Elem, pitanje ostaje: kako vi znate sto se desilo mojoj obitelji u BL da bi sebi uzeli za pravo tvrditi ovo iznad?
Pokusacu , opet. Ustvari , ponovicu upis od maloprije .. ''Pokusavam se sjetiti slicnog zlocina u BL , kao sto je taj ucinjen porodici Zec , i iskreno , ne mogu . Znam da ih je bilo...nekoliko...recimo , na ubistvo dvoje starijih ljudi na Paprikovcu . Covjek odgovoran za to nedjelo , koji je tad imao dvadeset godina , osudjen je na petnaest , i odlezo ih je . Ali ubiti i za to ne odgovarati ...oca , majku , kcer od 12 godina ( koje su prethodno silovali) ...tako nesto u BL nije ucinjeno. ''Znaci iz BL sam , u ratu sam bio do grla . Bilo je stoke i kod nas , ne sporim ...ali , za slican slucaj u BL , ne znam . Vjerujem da vam nije bilo lako ,kao i mnogim desetinama hiljada drugih porodica koje su u ta doba napustale svoj dom ,kucu ,kraj, grad , selo... ali ako je tvoja porodica prosla gore , ne znam sta bi ti reko..prvi put bi sad za tako nesto cuo . Kolega Svarog, moja opaska je bila na vasu tvrdnju. Tvrditi nesto podrazumjeva da znate sve sto se desavalo. A to niko od nas nije u stanju znati. Vjerujem da ste bili u ratu vise nego sto sam ja licno (ipak mi je bilo 4 godine da bih se sjecala svega) i zbog toga mi je zao. Sto drugo reci na to. Zao mi je i obitelji Zec, nadam se da vam je i to jasno. I smatram da se za to treba odgovarati. No, koliko god da ste vi bili u ratu opet ne vjerujem da poznajete sve stvari sto su se desile na podrucju BL. Slican slucaj (koliko je to sada moguce biti slicno, zar ne?) nazalost postoji. Kako god, smatram da se treba ici naprijed. Negiranjem zrtava (bilo cijih) ne pomaze u tome. Kao ni sto usporedba biskupa Komarice nije adekvatna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:41 |
|
|
Audrey je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Pokusacu , opet. Ustvari , ponovicu upis od maloprije ..
''Pokusavam se sjetiti slicnog zlocina u BL , kao sto je taj ucinjen porodici Zec , i iskreno , ne mogu . Znam da ih je bilo...nekoliko...recimo , na ubistvo dvoje starijih ljudi na Paprikovcu . Covjek odgovoran za to nedjelo , koji je tad imao dvadeset godina , osudjen je na petnaest , i odlezo ih je . Ali ubiti i za to ne odgovarati ...oca , majku , kcer od 12 godina ( koje su prethodno silovali) ...tako nesto u BL nije ucinjeno. ''
Znaci iz BL sam , u ratu sam bio do grla . Bilo je stoke i kod nas , ne sporim ...ali , za slican slucaj u BL , ne znam . Vjerujem da vam nije bilo lako ,kao i mnogim desetinama hiljada drugih porodica koje su u ta doba napustale svoj dom ,kucu ,kraj, grad , selo... ali ako je tvoja porodica prosla gore , ne znam sta bi ti reko..prvi put bi sad za tako nesto cuo .
Kolega Svarog, moja opaska je bila na vasu tvrdnju. Tvrditi nesto podrazumjeva da znate sve sto se desavalo. A to niko od nas nije u stanju znati. Vjerujem da ste bili u ratu vise nego sto sam ja licno (ipak mi je bilo 4 godine da bih se sjecala svega) i zbog toga mi je zao. Sto drugo reci na to. Zao mi je i obitelji Zec, nadam se da vam je i to jasno. I smatram da se za to treba odgovarati. No, koliko god da ste vi bili u ratu opet ne vjerujem da poznajete sve stvari sto su se desile na podrucju BL. Slican slucaj (koliko je to sada moguce biti slicno, zar ne?) nazalost postoji. Kako god, smatram da se treba ici naprijed. Negiranjem zrtava (bilo cijih) ne pomaze u tome. Kao ni sto usporedba biskupa Komarice nije adekvatna. Bebo ,mozda i nisi bas skroz plavusa... sto ce ti to u Svedskoj ? Naravno da ne znam sve ..ali tako nesto bi bilo tesko sakriti . Ali kad neko poput Komarice Blajburskog, po ko zna koji put , uporedi BL sa tolikim ubijanjem , mora se reagovati . I ja smatram da treba teziti i traziti nacine za naprjed .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:49 |
|
|
Svarog je napisao/la: Audrey je napisao/la:
Kolega Svarog, moja opaska je bila na vasu tvrdnju. Tvrditi nesto podrazumjeva da znate sve sto se desavalo. A to niko od nas nije u stanju znati. Vjerujem da ste bili u ratu vise nego sto sam ja licno (ipak mi je bilo 4 godine da bih se sjecala svega) i zbog toga mi je zao. Sto drugo reci na to. Zao mi je i obitelji Zec, nadam se da vam je i to jasno. I smatram da se za to treba odgovarati. No, koliko god da ste vi bili u ratu opet ne vjerujem da poznajete sve stvari sto su se desile na podrucju BL. Slican slucaj (koliko je to sada moguce biti slicno, zar ne?) nazalost postoji.
Kako god, smatram da se treba ici naprijed. Negiranjem zrtava (bilo cijih) ne pomaze u tome. Kao ni sto usporedba biskupa Komarice nije adekvatna.
Bebo ,mozda i nisi bas skroz plavusa... sto ce ti to u Svedskoj ? Naravno da ne znam sve ..ali tako nesto bi bilo tesko sakriti . Ali kad neko poput Komarice Blajburskog, po ko zna koji put , uporedi BL sa tolikim ubijanjem , mora se reagovati . I ja smatram da treba teziti i traziti nacine za naprjed . Bas kada vas uzmem za ozbiljnog igraca, vi meni ovo "Bebo" i slicno. ;) Nego... ako nesto znam, onda znam da se na Balkanu voli provocirati. Dosta puta se tu uvlace "necije majke" i slicno. Ako sam nesto naucila od Svedjana (sto je zbilja korisno), to je ostati hladne glave. Za ostalo manje-vise. Elem, razumijem da reagirate. Elem, i vi morate shvatiti da i mi reagiramo na negiranje od strane Dodika i slicno. Ali, opet se mora ici naprijed. Pa makar i sa "baby steps".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 12:58 |
|
|
Audrey je napisao/la: Svarog je napisao/la: Bebo ,mozda i nisi bas skroz plavusa... sto ce ti to u Svedskoj ? Naravno da ne znam sve ..ali tako nesto bi bilo tesko sakriti . Ali kad neko poput Komarice Blajburskog, po ko zna koji put , uporedi BL sa tolikim ubijanjem , mora se reagovati . I ja smatram da treba teziti i traziti nacine za naprjed . Bas kada vas uzmem za ozbiljnog igraca, vi meni ovo "Bebo" i slicno. ;) Nego... ako nesto znam, onda znam da se na Balkanu voli provocirati. Dosta puta se tu uvlace "necije majke" i slicno. Ako sam nesto naucila od Svedjana (sto je zbilja korisno), to je ostati hladne glave. Za ostalo manje-vise. Elem, razumijem da reagirate. Elem, i vi morate shvatiti da i mi reagiramo na negiranje od strane Dodika i slicno. Ali, opet se mora ici naprijed. Pa makar i sa "baby steps". Ja sam to beba , rekao ko balavcetu , od milja ( mada mi se omakne da i ponekoj ''starki'' tako kazem, al u drugom kontekstu  ). Beblji koraci i jesu najtezi . Zamisli samo , koliko vjestine i hrabrosti treba bebcu , da se uprkos zemljinoj tezi uspravi i koraca . Al jbga , ako hoce da hoda...mora .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto nisi muslimanka? Trebala bi da budeš muslimanka i ne bi trebalo da te bude sramota što si muslimanka. Ti smanji vutru. Juče se provaljuješ kako će Srbija servisirati dug RS a danas meni postavljas glupa pitanja. Bio si nekad perspektivan forumaš.  Srbija će pomoći Republiku ako bude bilo potrebno. Srbiji to neće biti prevleliki teret. Zašto glupo pitanje? Otac i majka su ti muslimani i njihovi preci su bili muslimani. A ti nisi muslimanka. Zašto? Stidiš se svoje vere? Budi ti ateistkinja, to je tvoje pravo koje ja podržavam. Ali smatram da je jad i beda što pišaš po svojim precima kada sereš po njihovoj veri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:15 |
|
|
|
Sara je Hrvatica ateistica. Brani svoje kao vjernik ministar Zlatko. Čelnik Blaiburskog počasnog voda. Gnusa se kotline i raje. Komplexi pucaju iz nje. Preumio ju asimilator dudu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:15 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Srbi su oduvek smatrali da je Blajburg bio zločin, hiljade i hiljade četnika je pobijeno tamo. Srbi do skoro nisu ni znali za Bleiburg, a većina i danas ne zna. Amfilohije je bio tamo pre nekoliko godina da napravi parastos streljanim pripadnicima JVuO.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:18 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Srbi do skoro nisu ni znali za Bleiburg, a većina i danas ne zna.
Amfilohije je bio tamo pre nekoliko godina da napravi parastos streljanim pripadnicima JVuO. Kako to na bilo koji način negira ono što ja napisah?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:21 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Amfilohije je bio tamo pre nekoliko godina da napravi parastos streljanim pripadnicima JVuO. Kako to na bilo koji način negira ono što ja napisah? Kako i na koji način si ti shvatio da se ja prepirem sa tobom i pobijam to što si napisao?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Kako to na bilo koji način negira ono što ja napisah?
Kako i na koji način si ti shvatio da se ja prepirem sa tobom i pobijam to što si napisao? Greška onda, isprika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Srbi do skoro nisu ni znali za Bleiburg, a većina i danas ne zna.
Amfilohije je bio tamo pre nekoliko godina da napravi parastos streljanim pripadnicima JVuO. Super. I u Jasenovac dolazi kaolicki svecenik za duse Hrvata ubijane od 41-51
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 13:58 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti smanji vutru. Juče se provaljuješ kako će Srbija servisirati dug RS a danas meni postavljas glupa pitanja. Bio si nekad perspektivan forumaš.  Srbija će pomoći Republiku ako bude bilo potrebno. Srbiji to neće biti prevleliki teret. Zašto glupo pitanje? Otac i majka su ti muslimani i njihovi preci su bili muslimani. A ti nisi muslimanka. Zašto? Stidiš se svoje vere? Budi ti ateistkinja, to je tvoje pravo koje ja podržavam. Ali smatram da je jad i beda što pišaš po svojim precima kada sereš po njihovoj veri. Ja pisam po ekstremima kojima je vjera oduzela moć rasudjivanja. A ne po bajramu svog babe i božiću bake. To poštujem al ne prakticiram. No najedem se baklava i božićnih kolača  Jbg. Nisam licemjerna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 20 svi 2016, 14:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Srbija će pomoći Republiku ako bude bilo potrebno. Srbiji to neće biti prevleliki teret.
Zašto glupo pitanje? Otac i majka su ti muslimani i njihovi preci su bili muslimani. A ti nisi muslimanka. Zašto? Stidiš se svoje vere? Budi ti ateistkinja, to je tvoje pravo koje ja podržavam. Ali smatram da je jad i beda što pišaš po svojim precima kada sereš po njihovoj veri. Ja pisam po ekstremima kojima je vjera oduzela moć raspisivanja. A ne po bajramu svog babe i božiću bake. To poštujem al ne prakticiram. No nasljeđem se baklava i božićnih kolača  J "moć raspisivanja"...... De bona, baci taj iPod.. Pišaj po islamskim ekstremistima dok si u društvu muslimana. Ovako, kada to radiš u društvu hrišćana, ne poštujemo te ni mi ni tvoja braća. I za jedne i za druge si jad i beda. Niko ne pošttuje nekog ko pljuje po svojima, to jest, po sebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|