|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 152 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 13:46 |
|
|
|
Ma vidimo bolan bolan al nikako mi nije jasno da nas drugar tek tako objasnjava 25.000 godina staru povijest Bosnjaka. kuzis. Nema nekih dokaza crteza u pecinama sta ja znam barem nekI fes ili boca pored cucavca.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 13:49 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Ajde sad ozbiljno. ovo 12a obuhvata malo vise no samu jezgru zemljice Bosne. jesu I ovi u Italiji I Hrvatskoj Bosnjaci? u italiji je druga grana I2a, ali je to za tebe viša matematika u HR jesu Vlasi i Dalmatinci koji su pohrvaćeni i danas su nacionalno Hrvati !!! ali jezgra hrvata-pleme koja je doselila na Balkan oko 640te iz područja današnje Poljske je slavenska sa R1a i sačuvana je u području današnjeg Zagreba gdje su se ORIGINALNI hrvati povukli iz Dalmacije /Like pod naletom turaka...znaš ono Kupa je granica između seljaka i Hrvata...sami o tome imate legendu...koja je u suštini istinita slavenska R1a starosjedilačka balknaska I2a
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 13:51 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: si nepismen, ponovo copy-paste već što sam ti napisao
ali za tebe je to viša matematika, slabo ti išta možeš skontat Drug što si ti po zanimanju? Tvoja naobrazba i trenutni znanstveni staž? Kako god ja skontam, ti si fašista koji broji krvna zrnca. jesil ti čuo kad za OPŠTE OBRAZOVANJE znači i Damir Marjanović i čitava ekipa Oxforda sa svojim studijama su "fašisti", jel ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:02 |
|
|
|
Znas sta je cudno kod tebe da ne koristim grublju rijec. To sto sve lijepo pratis ,citas I onda sve to skontas I predstavis na neki izopacen nacin. Niko nije izmislio toplu vodu. Svi znamo da je neko nekada obitavao u dijelovima ove kugle zemaljske gdje su sada I BiH I Hrvatska. I da su neki od tih kasnije postali Hrvati Bosnjani Srbi..ali tvrditi da su svi ti od prije 25.000 godina opstali pa postali Bosnjani priznat ces nenormalno je.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:03 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: jesil ti čuo kad za OPŠTE OBRAZOVANJE znači i Damir Marjanović i čitava ekipa Oxforda sa svojim studijama su "fašisti", jel ?
Kakvu ti imaš poveznicu sa Oxford ekipom ? Kladim se u milijun eura, da su rezultati istraživanja za tebe i velikobošnjačke fašističke projekte negativni nigdje ih ne bi spominjali  Po svemu sudeći ti si jedna niskobrazovana osoba koja si umišlja da razumije ono što znanstvenici desetljećima izučavaju i pokušavaju shvatiti koristeći vrlo mali broj uzoraka.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:24 |
|
|
Tulkas je napisao/la: .ali tvrditi da su svi ti od prije 25.000 godina opstali pa postali Bosnjani priznat ces nenormalno je. genetički upravo tako, dokaz da današnji Bošnjaci vode porijeklo do starosjedioca koji su tu hiljadama godina, a ne kako se mislilo od slavena dokaz da su srbi i hrvati kao i ostali slaveni DOŠLJE na balkan kao slaveni tek u 7.vijeku odličan tekst Dr.Imamovića izdvojeno iz knjige Bosna i Hercegovina od najstarijih vremena do kraja II s.r. koja se može pogledati ovdjeUspostavljeni mir je, međutim, bio kratkog vijeka. Na granicama Carstva počeli su se ponovo skupljati barbari i samo su čekali povoljan trenutak da provale i otpočnu rušiti, paliti, pljačkati i ubijati. Ovaj put to su bili Avari sa Slavenima. Godine 602. su prešli Savu i upali su na teritorij naše zemlje. Kvalitetnim rimskim cestama i dolinama rijeka krenuli su u unutrašnjost. U nastalom vihoru konačno su nestale sve tekovine antičke civilizacije na ovom prostoru. Šta se kroz to vrijeme sve dešavalo, teško ćemo ikada znati jer nam manjkaju pisani izvještaji. Oslanjajući se na arheološku građu koja nam koliko-toliko daje uvid u te događaje, može se pretpostaviti da je prodor Slavena na bosanskohercegovački prostor u dobroj mjeri BIO SUZBIJEN OD STAROSJEDILACA. To su postigli zahvaljujući dobrom naoružanju kojim su se snabdijevali iz svojih bogatih rudnika i svojoj tadicionalnoj borbenosti. U tome je bitnu ulogu odigrala i brdsko-planinska konfiguracija zemlje, što je sve bilo nepovoljno za napadače. I ono što ih je prodrlo (prije svega Avari), brzo se utopilo u autohtonoj masi, pa se može reći da su oblasti današnje Bosne i Hercegovine UŠLE U SREDNJI VIJEK S KOMPAKTNIM STAROSJEDILAČKIM (ilirskim)* STANOVNIŠTVOM. Takvo se stanje, međutim, nije moglo dugo održati, pošto je zemlja bila u potpunom SLAVENSKOM OKRUŽENJU. Uslijedila je SLAVENIZACIJA i to u tolikoj mjeri da se Bosna u srednjem vijeku po svemu doimala kao slavenska zemlja, IAKO U SUŠTINI TO NIJE BILA.* nisu to nikakvi Iliri, nego balkanski starosjedioci, Iliri su takođe došljaci, nekih 1200 g. p.n.e. i njihovi jeidni nasljednici su danas Albanci, koji imaju i sasvim drugu haplogrupu E1b !!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:28 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: jesil ti čuo kad za OPŠTE OBRAZOVANJE znači i Damir Marjanović i čitava ekipa Oxforda sa svojim studijama su "fašisti", jel ?
Kakvu ti imaš poveznicu sa Oxford ekipom ? Kladim se u milijun eura, da su rezultati istraživanja za tebe i velikobošnjačke fašističke projekte negativni nigdje ih ne bi spominjali  Po svemu sudeći ti si jedna niskobrazovana osoba koja si umišlja da razumije ono što znanstvenici desetljećima izučavaju i pokušavaju shvatiti koristeći vrlo mali broj uzoraka. ja sam za tebe doktor profesor šta kažeš genetička istraživanja desetljećima !?!!?! šta kažeš mali broj uzoraka  dokazi da veze s vezom nemaš nit su genetička istraživanja desetljećima nit su uzorci mali, nego po standardu koji priznaje nauka, umjesto što uprazno prdiš o nečemu što pojma nemaš, bolje ti je malo čitaj tu tematiku evo ovdje na jednom kompletnom podforumu posvećenom samo genetici link, gdje sam ja sve skupio na jednom mjestu, da je neko bogdom mene tako mogao uputiti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:29 |
|
|
|
Ma vi tzv bošnjaci ste najveći imbicili koji postoje na zemlji. Samo vi tvrdite da ste stari 25 tisuća godina, ima da vam presudi visoki saudijski komitet za bogohuljenje :) . Vaše tvrdnje su antimuslimanske i antislamske, prkose svemu onome što vas je Muhamed naučio.
Ajd dosta više fašističke propagande vas potomaka srpskih janjičara.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 14:35 |
|
|
Citat: šta kažeš genetička istraživanja desetljećima !?!!?! Da majmune bošnjački, genetika je egzaktna nauka koja se počela razvijati još u 19 stoljeću. ovo majmune shvati kao kompliment, jer je majmun viša vrsta od bošnjačke amebe.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:04 |
|
|
|
RETARDIRANI DEBILU nemaš veze s mozgom, ta "izučavanja" su bila na tvom majmunskom nižem nivou da li ti kretenu znaš kad je "provaljen" DNK kod kod ljudi uopšte, a on je osnova modernih genetičkih istraživanja o kojima je riječ DNK kod, međede
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:06 |
|
|
|
Ja ne govorim o DNK, nego o genetici i genetskim istraživanjima ;) Nisam ti ja kriv što imaš pileći mozak u majmunskoj glOvi.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:07 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ma vi tzv bošnjaci ste najveći imbicili koji postoje na zemlji. Samo vi tvrdite da ste stari 25 tisuća godina, ima da vam presudi visoki saudijski komitet za bogohuljenje :) . Vaše tvrdnje su antimuslimanske i antislamske, prkose svemu onome što vas je Muhamed naučio.
Ajd dosta više fašističke propagande vas potomaka srpskih janjičara. ovakonešto može izvalit samo retard koji ajd što nema veze sa historijom, nego nema veze ni sa svojim mozgom odnosno može izvalit samo iskompleksirano tursko kopile kojeg te sklepo neki beg u prvoj bračnoj noći tvoje bake, dok ti je đed kmet kopo žito u njivi kakvi srbi idiotčino, pa oni nikad nisu ni vidjeli Bosne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:09 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ja ne govorim o DNK, nego o genetici i genetskim istraživanjima ;) Nisam ti ja kriv što imaš pileći mozak u majmunskoj glOvi. retardu o kojim kurčevim genetičkim istraživanjima pričaš ? o istraživanjima koja su bila na nivou tvog majmunskog mozga ?? PRAVA/moderna istraživanja o kojima je cijelo vrijeme riječ su bazirana na ljudskom DNK kodu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bošnjaci su nastanjivali i Južnoafričku Repubilku, genetika dokazuje. Tužno da tom muslimanskom narodu neke tako općenite i osnovne stvari u životu nisu jasne. Takva nepismenost ne postoji nigdje na svijetu. Bio bi samo njihov problem, da zbog toga neće biti u vječitom sukobu sa svojim susjedima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 15:21 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: kakvi srbi idiotčino, pa oni nikad nisu ni vidjeli Bosne Oni srbi što pod osmalijskom zastavom osvojiše bosnu, pobiše njeno plemstvo i zaposjednuše njihova imanja kao zaslužni i uzoriti janjičari, prvi muslimani u Bosni.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 16:18 |
|
|
C,c,c... Kakva svojatanja srpske srednjovekovne Bosne i delova drugih srpskih država. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 16:31 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: kakvi srbi idiotčino, pa oni nikad nisu ni vidjeli Bosne Oni srbi što pod osmalijskom zastavom osvojiše bosnu, pobiše njeno plemstvo i zaposjednuše njihova imanja kao zaslužni i uzoriti janjičari, prvi muslimani u Bosni. e moj retardu veze ti nemaš ni sa historijom ni sa svojim mozgom srbadija je poslije kosovske bitke pobjegla u smedervski pašaluk koji je pao tek samo par godina prije Bosne i o kakvom ti janjičarenju TADA pričaš idiote nepismeni Bosnu su osvojili isključivo turci uz pomoć Bošnjaka koji su i htjeli da sjebu dva posljednja šupka kralja koji su provodili krstaški rat protiv Bošnjaka bogumilske vjere=heretika, koji i nisu ni pišljivu bobu zazirali što je usrani kralj sa malom nekolicinom pristalica poražen i pogubljen
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 16:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: C,c,c... Kakva svojatanja srpske srednjovekovne Bosne i delova drugih srpskih država.  koja Bosna idiote, nisu je srbi vidjeli ni na karti, doduše jednom je pokušo Dušan silni da je osvoji (1354.), te popušio ačka nije ni Hum uspio da povrati srbi nikad Bosne nisu vidjeli do tada jedino ako ti takav retard misliš da si pametniji od jednog od najcjenjenijih srpskih histroičara Relje Novakovića koji je jasno u svojoj kapitalnoj knjizi napisao gdje je bila ta servia od 7-12 vijeka, i kao što svaki retard poput tebe može i da vidi očigledno nije imala veze sa Bosnom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 16:44 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: e moj retardu veze ti nemaš ni sa historijom ni sa svojim mozgom srbadija je poslije kosovske bitke pobjegla u smedervski pašaluk koji je pao tek samo par godina prije Bosne i o kakvom ti janjičarenju TADA pričaš idiote nepismeni Bosnu su osvojili isključivo turci uz pomoć Bošnjaka koji su i htjeli da sjebu dva posljednja šupka kralja koji su provodili krstaški rat protiv Bošnjaka bogumilske vjere=heretika, koji i nisu ni pišljivu bobu zazirali što je usrani kralj sa malom nekolicinom pristalica poražen i pogubljen Evo jedne i za tebe SERBINE islamizirani 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 17:38 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 17:44 |
|
|
|
Jedno pitanje kada je svijet nastao po islamu?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 17:49 |
|
|
|
retardu ja sam ateista i zaboli me kurac i za islam i za tvoje katolike, i papu i hodžu i popa i kurac palac bilo koji drugi religijski mene ne možeš uhvatiti na te glupe fore, možeš me samo uhvatiti dole za kitu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 17:53 |
|
|
|
pa hoces da te uhvatim? daj adresu.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 17:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: "Bošnjaci" muslimani nastanjuju BiH od 8. st. Postano: 24 ožu 2014, 18:05 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Kako će ti odgovoriti kada ni jedan narod u Europi ne temelji svoj identitet na genetičkim istraživanjima. Ta istraživanja su na malim uzorcima i globalno ništa ne dokazuju. veze ti nemaš, treba da me zoveš doktor profesor Doktori profesori ne započinju svoje razgovore sa retardu, kretenu i.t.d. Ti si vulgaris neodgojena vucibatina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|