|
|
Stranica: 25/35.
|
[ 869 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:48 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znači kad katolici ubijaju,ubijeni su uljezi i van pravila igre ? Civilizacija nema šta. Ne možete se ni vi požalili na 73 suživota sa Srbima. Skupili ste ogromno iskustvo,što je najbitnije konačno ste nakon 895 godina tuđinske vlasti povratili nakratko državnost do 2013.  Nama je najbitnije da smo tebe preselili u Njemačku, za sve ostalo ćemo lako Jeste me zajebali. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:50 |
|
|
|
I nama je drago što je tebi lijepo kod Hansa
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:50 |
|
|
znatizeljan431 je napisao/la: storarare je napisao/la: Da se nismo odrekli Pape ne bi bila hajka na nas. Jesi li čuo za hajku na Rumunje, Bugare,... nisi jer je nema, kao što je zbog razlog kojeg si naveo nema niti na vas. Stršite jer niste normalni. Civilizacijski otpad Europe. 60% za Miloševića, 70% za Vučića. To je vaš pokazatelj. I tu kaskamo za Hrvatima.1990. 85% Hrvata za Tuđmana.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:51 |
|
|
weasel je napisao/la: I nama je drago što je tebi lijepo kod Hansa Radim skupa sa hrvatskim braniteljima,lijepo nam je svima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Znači kad katolici ubijaju,ubijeni su uljezi i van pravila igre ? Civilizacija nema šta. civilizacija je skup pravila igre. za heretike je pravilo da nema pravila. uostalom, što se ti tome čudiš ko pura dreku, di su bogumili u pravoslavnim zemljama? nešto im se sjeme zatrlo? koliko je bilo džamija po Srbiji kad ste turke istjerali, a koliko sada ima? zašto nam prigovaraš isto to? ja ti govorim da su katloici unutar sebe funkcionirali kao civlizacija, dok pravoslavci to nisu u stanju. u pravoslavlju ne znaš ko goga više mrzi i više gazi. zato je vama princip državnog legitmiteta na katoličkom zapadu neshvatljiv. vi ne možete shvatti da kad Vilim Osvajač, koji govori francusk i ne zna riječ engleskog, postane engleski kralj, da to nisu Francuzi pokorili Engleze. Makar im iduća dva stoljeća kraljevi govorili francuski, Engleska je i dalje Engleska. Graničar18 je napisao/la: Ne možete se ni vi požalili na 73 suživota sa Srbima. Skupili ste ogromno iskustvo,što je najbitnije konačno ste nakon 895 godina tuđinske vlasti povratili nakratko državnost do 2013.  nemamo se što požaliti, preveli smo vas žedne preko vode i isprdili natrag vašu najbrojniju dijasporu. Kako ste nam spremali, super je prošlo
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: I tu kaskamo za Hrvatima.1990. 85% Hrvata za Tuđmana. Tuđman je 1990. osvojio 42% glasova. ali slažem se s tobom da je to premalo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 22:55 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: znatizeljan431 je napisao/la: Jesi li čuo za hajku na Rumunje, Bugare,... nisi jer je nema, kao što je zbog razlog kojeg si naveo nema niti na vas. Stršite jer niste normalni. Civilizacijski otpad Europe. 60% za Miloševića, 70% za Vučića. To je vaš pokazatelj. I tu kaskamo za Hrvatima.1990. 85% Hrvata za Tuđmana. Lažeš k'o Srbin. Naravno da nije dobio ni blizu toliko + kao što moraš biti na bunikama da ga ikako usporediš s ova dva bolesnika za koje ste velikom većinom bili i jeste. Veći problem što u preostalih 40% odnosno 30% većina glasova ide jednako ludim ili još luđim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Što je Sloba bolesnik? Jel to što nije hteo da savija Zapadnajcima
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:18 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znači kad katolici ubijaju,ubijeni su uljezi i van pravila igre ? Civilizacija nema šta. Ne možete se ni vi požalili na 73 suživota sa Srbima. Skupili ste ogromno iskustvo,što je najbitnije konačno ste nakon 895 godina tuđinske vlasti povratili nakratko državnost do 2013.  Nama je najbitnije da smo tebe preselili u Njemačku, za sve ostalo ćemo lako Ti nisi spokojan sve dok se poslednja srpska baba ne nasmeje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Što je Sloba bolesnik? Jel to što nije hteo da savija Zapadnajcima ma slobo je super, uvjerio Hrvate da nam treba država i preselio najbrojniju srpsku dijasporu natrag kući. treba mu spmenik dići.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:25 |
|
|
divizija je napisao/la: storarare je napisao/la: Što je Sloba bolesnik? Jel to što nije hteo da savija Zapadnajcima ma slobo je super, uvjerio Hrvate da nam treba država i preselio najbrojniju srpsku dijasporu natrag kući. treba mu spmenik dići. Kako ne vi ste 20 godina pre Slobe zatalasali. Mi smo izgubili nacionalno dostojanstvo do 1988-me. Čak i da Sloba nije postojao vi bi ste svakako krenuli u rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:31 |
|
|
storarare je napisao/la: Kako ne vi ste 20 godina pre Slobe zatalasali. Mi smo izgubili nacionalno dostojanstvo do 1988-me. Čak i da Sloba nije postojao vi bi ste svakako krenuli u rat. vidiš koliko ste vi fazno pomaknuti. mi smo 20 godina prije toga, ZAMISLI, tražili da nam ostaju naše pare. jesmo li ga zatalasali, bokte. mi smo u rat krenuli da se obranimo i samo tako bismo krenuli, sa slobom il bez njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:36 |
|
|
storarare je napisao/la: Niko to ne radi . Svi kažu tačan broj. Bi nama računate 500 godina i ako nije bilo toliko . Malo štipnete od vas ,a malo dodate nama (godine bez države ) opet, faktografija je tu jasna, neovsina Srbija, srednjovijekovna, je psotojala 173 godine. Potom, Srbija je turski vazal ili pašaluk od 1389.-1878., što je 489 godina. od toga 356 godina potpuno izbrisana s karte, najobičnije roblje. bili ste bez države koliko i mi. koji smo je imali 3 stoljeća prije vas. i koji nikada nismo svedeni na status nečijih robova, što ste vi bili i Bugarima i Turcima. tih 356 godina kao tursko i ranije kao bugarsko roblje, je status kakav Hrvati nisu doživjeli od nikoga nikad,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:39 |
|
|
divizija je napisao/la: storarare je napisao/la: Kako ne vi ste 20 godina pre Slobe zatalasali. Mi smo izgubili nacionalno dostojanstvo do 1988-me. Čak i da Sloba nije postojao vi bi ste svakako krenuli u rat. vidiš koliko ste vi fazno pomaknuti. mi smo 20 godina prije toga, ZAMISLI, tražili da nam ostaju naše pare. jesmo li ga zatalasali, bokte. mi smo u rat krenuli da se obranimo i samo tako bismo krenuli, sa slobom il bez njega. Pa to je to ,Sloba ništa nije kriv. Kamo lepe sreće da su stvarno Leka i Krcun srpski . nacionalisti. Dok ste vi imali Maspokovce mi smo imali Liberali preteču drugosrbijanaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:42 |
|
|
|
ajoj, kad 500 godina punjenja svetosavnih baba turskon punjeton probija iz gena svetosavno turskih forumaša u svom svojem jadu i kompleksu, ajoj ajoj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 29 pro 2022, 23:52 |
|
|
storarare je napisao/la: Pa to je to ,Sloba ništa nije kriv. Kamo lepe sreće da su stvarno Leka i Krcun srpski . nacionalisti. Dok ste vi imali Maspokovce mi smo imali Liberali preteču drugosrbijanaca. a što su ti Maspokovci čovječe, partizanija i jugoslaveni, nisu na prvim izborima usudili se hrvatsku zastavu izvjesit. htjeli smo ZAMISLI imati svoje pare. zamisli Hrvate zločeste povampirene ustaše, htjeli da trošimo svoje. mi smo takve ko drugosrbijanci imali stalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:12 |
|
|
znatizeljan431 je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I tu kaskamo za Hrvatima.1990. 85% Hrvata za Tuđmana. Lažeš k'o Srbin. Naravno da nije dobio ni blizu toliko + kao što moraš biti na bunikama da ga ikako usporediš s ova dva bolesnika za koje ste velikom većinom bili i jeste. Veći problem što u preostalih 40% odnosno 30% većina glasova ide jednako ludim ili još luđim. Tu sam ubrojo i Račanove glasove koji su otišli Tuđmanu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63148 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Srbi uvijek kontra svih, kod njih ne ide ona kud svi tu i mali Mujo, nego oni baš kontra. Ne vidim sličnost s nijednim narodom, svi su se u nekom trenu opametili, našli način kako prosperirati, ali oni vječne kontre, krize, neka neizvjesnost, lažna nadanja, cirkus živi otkad znam za sebe. Svjetski fenomen u tome, ali ništa u pohvalnom smislu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Srbi uvijek kontra svih, kod njih ne ide ona kud svi tu i mali Mujo, nego oni baš kontra. Ne vidim sličnost s nijednim narodom, svi su se u nekom trenu opametili, našli način kako prosperirati, ali oni vječne kontre, krize, neka neizvjesnost, lažna nadanja, cirkus živi otkad znam za sebe. Svjetski fenomen u tome, ali ništa u pohvalnom smislu. Jedino kad je Teslina nacionalnost u pitanju, tu su Hrvati kontra celog sveta. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: Srbi uvijek kontra svih, kod njih ne ide ona kud svi tu i mali Mujo, nego oni baš kontra. Ne vidim sličnost s nijednim narodom, svi su se u nekom trenu opametili, našli način kako prosperirati, ali oni vječne kontre, krize, neka neizvjesnost, lažna nadanja, cirkus živi otkad znam za sebe. Svjetski fenomen u tome, ali ništa u pohvalnom smislu. Jedino kad je Teslina nacionalnost u pitanju, tu su Hrvati kontra celog sveta.  Kako smo kontra svijeta? Tesla na valuti Europe od 1.1. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:34 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jedino kad je Teslina nacionalnost u pitanju, tu su Hrvati kontra celog sveta.  Kako smo kontra svijeta? Tesla na valuti Europe od 1.1.  Nacionalnost/etnicko poreklo je druga tema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: Kako smo kontra svijeta? Tesla na valuti Europe od 1.1.  Nacionalnost/etnicko poreklo je druga tema. Zar to itko još osporava? Ne znam s kim se svađaš, s Bujanecom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:42 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nacionalnost/etnicko poreklo je druga tema.
Zar to itko još osporava? Ne znam s kim se svađaš, s Bujanecom? Osporavaju Inkvijev Grunf i Dane Croatia! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 00:45 |
|
|
To su naši Brzi&Žestoki, imamo i mi konje za trku.  Daj malo nešto realnije, ovo je bio neozbiljan pokušaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Hrvatska metodologija Postano: 30 pro 2022, 09:19 |
|
|
storarare je napisao/la: Što je Sloba bolesnik? Jel to što nije hteo da savija Zapadnajcima srpskonacionalnodostojanstvo=srpskišovinizam - tako ga razumijete Bolesnik oslobodio taj srpskišovinizam kojeg su komunisti do tada donekle sputavali. Samo, vaša "demokratska" opcija je tada bila isto govno, upozoravala na olako obećanu > BRZINU< koju je Slobo forsirao. Cilj obije strane bio isti, razlikovali se po taktici. "Demokrate" bile pametnije i shvaćale da u tom trenutku vezivanje na komunističke snage neće dobro proći. Ukupno nebitno, bitno je da kod vas većina nije normalna. Ne, nisu svi narodi isti i ne može se reći da ako unutar nacije jedna veća grupacija nije normalna, da postoji druga veća koja je ok. Kod vas normalnih je nenormalno malo. Šovinistički nacionalni program vam je normala već dva stoljeća. Toga nema nigdje. To truje naciju temeljito od vrha do dna. Nužna je pacifikacija tipa japanske. To bi za vas bila sreća na kraju. Ovako pak, koprcate se u tom svom šovinizmu, a susjedima smrad iz vašeg dvorišta nailazi u valovima, smeće koje proizvodite završi i okolo.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|