|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 05:59 |
|
|
Ono sto je danas bitno jest da ste vi osmanski otpad koji kao takav ne pripada europi Zato ce vas vasi krscanski susjedi koji nisu prodali vjeru za veceru ili poslat u anadoliju ili dignit 5 metara zice oko vaseg lojavog trokuta, pa se tu jebite s arapima ili sta vec, to su vam jedine 2 opcije
A sad nastavite guslat o dobrim bosnjanima bogumilima islamu prije islama i sta vec vas uce u trokutu
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 08:39 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Ono sto je danas bitno jest da ste vi osmanski otpad koji kao takav ne pripada europi Zato ce vas vasi krscanski susjedi koji nisu prodali vjeru za veceru ili poslat u anadoliju ili dignit 5 metara zice oko vaseg lojavog trokuta, pa se tu jebite s arapima ili sta vec, to su vam jedine 2 opcije
A sad nastavite guslat o dobrim bosnjanima bogumilima islamu prije islama i sta vec vas uce u trokutu
Nejebica nije dobra za mozak osobito kad si mlad. Spali ga ... dobiješ mladenačko ludilo, pa pišeš ovakve frustrirane postove i napadaš djecu po haustorima. Mi ovdje samo pokušavamo razumjeti, zašto smo takvi kakvi smo ...
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 09:06 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Ono sto je danas bitno jest da ste vi osmanski otpad koji kao takav ne pripada europi Zato ce vas vasi krscanski susjedi koji nisu prodali vjeru za veceru ili poslat u anadoliju ili dignit 5 metara zice oko vaseg lojavog trokuta, pa se tu jebite s arapima ili sta vec, to su vam jedine 2 opcije
Nejebica nije dobra za mozak osobito kad si mlad. Spali ga ... dobiješ mladenačko ludilo, pa pišeš ovakve frustrirane postove i napadaš djecu po haustorima. Mi ovdje samo pokušavamo razumjeti, zašto smo takvi kakvi smo ... A sta's od kmeta? Kad malo bolje razmislim, oni stari Dubrovcani su bili jedini pametni krscani naseg naroda - slepali se uz muslimane, svercali po cijelom muslimanskom Mediteranu, i bolio ih klinac. A ovi kmetovi? Pa oni ni ne mogu nista drugo do vratit se u svoje 1000-godisnje stanje kmetstva Rimu, Madjarima, ili kome vec sad kmetuju. Likovi vjerovatno kontaju posto su Hans i Antonio krscani, oni ce kao zalog tog krscanskog bratstva jesti hrvatsku Argetu (a Hans i Antonio u stvarnosti kontaju "cuj da jedem pastetu iz tamo neke pripizdine Hrvatske - da se otrujem") Nasim susjedima ocito nista nije jasno!  Samo se treba drzati Arapa! 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 10:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42502 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
seherzada_begovica je napisao/la: =)) Katolici - dio naseg naroda koji se naguzio zapadu. Ortodoxi - dio naseg naroda koji se naguzio istoku. Muslimani - dio naseg naroda koji je ostao slobodan. Etnogeneza nasijeh naroda i narodnosti u par redaka.  Slobodan Niste se vi naguzili Turcima? Samo je svemir i bošnjačka glupost beskonačna, ovo je već za žaliti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21828 Lokacija: među zvijezdama
|
U Evropi nema iskompleksiraniji naroda od balkanskih. Definitivno. Turci su shebali bukvalno generacijama unaprijed ove prostore. Moj naklon do poda osmanlijama  Štovanje braćo :)))) Koji paćenici obitavaju na balkanskim prostorima, to je za ozbiljne studije. Beznačajni evropski narodi, koji su jedino postignuće napravili time što su vjere zadržali. Pa bez zezanja i kompleksa, ja sam ponosna na svog islamiziranog pretka a ateistica sam. Koliko je taj čovjek dalekosežno razmišljao prihvatajući privilegie za proučavanje je. Kvadratne metre 2016/ 2017 poslovnog prostora na najpoželjnijim ( množina )lokacijama u Sarajevu 98% ovog foruma neće do kraja života uspjeti zaraditi. Ni vidjeti toliko love na gomili  Iskreno vjerujem da nisu ni osmanlije islamizirale slučajne prolaznike već visoko pozicionirane kršćane. Drugog objašnjenja nema zaista. Tome u prilog govori i poduzetnički duh i genetika. Još sam čistija Slavenka djedove mi ikone s tavana od većine ovdje prisutnih. Pra pra babu mi nije mrčiooo neki brkalija iz Anadolije nego čisti islamizirani Slaven  Nema miješanja LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62093 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: "Krstjani i Turci mrze se strašno među sobom: nu neka bi i to bilo, samo da se Krstjani jedne i druge izpovedi malo bolje gledaju. Nego premda su i po krvi i po svetoj veri prava rođena bratja, ipak se mrze, kao da nikakove svojbine neima među njimi. Turci zovu svakog Krstjanina Vlahom, a Vlasi među sobom jedan zove drugoga Šokcem; a on njega Šiakom: a ipak bi mogli znati, da im neće biti sreće, ni napredka, dok god se ova sramotna imena nezametnu. U Bosni se Krstjani nesmiu zvati Bošnjaci: kad se reče Bošnjaci: onda Muhamedovci samo sebe razumiu, a Krstjani su samo raja Bošnjačka a drugčije Vlasi; Bošnjaci i Osmanlije prem da su Muhamedovci i jedan i drugi, opet se mrze strašno kao prava nebratja. – Bošnjak mrzi na Osmanliu, jerbo kaže, da neima pod nebom gadniega čoveka od Osmanlie, a Osmanlia kaže, da su Bošnjaci poturice, i da su gori od đaura, zato da jih treba davit i gaziti, nek se boje poturice, i nek znadu, tko jim zapoveda. I od tuda dolazi, da se Bošnjaci boje Osmanliah, kao i Krstjani od Bošnjakah Turakah."
Matija Mažuranić, Pogled u Bosnu ili kratak put u one krajine, 1839-1840. evo što piše brat hrvatskog bana Ivana Mažuranića prije gotovo 200 godina, puno prije nego je započeo narodni preporod u BIH.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:21 |
|
|
Čovjek definitivno dokazuje u tom ulomku oliti citatu nadmoć i potvrdjuje moju tezu. Hvala dudu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:29 |
|
|
Osjećam bez zezanja da su balkanski kršćani u nekom ludilu koje ne znam kako nazvati. Možda buna potlačenih i zakinutih stoljećima unazad. Oni i dan danas 500 godina od odlaska Turaka imaju frustracije i strahove. Koji su to psihološki momenti i koji zakinuti mentalni sklopovi za nepovjerovati. Radi li iko na balkanu naučne studije na ovu temu? Cijeli balkan je kolektivna ludnica opasno bolesnih ljudi. Tragedija; )
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42502 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: U Evropi nema iskompleksiraniji naroda od balkanskih. Definitivno. Turci su shebali bukvalno generacijama unaprijed ove prostore. Moj naklon do poda osmanlijama  Štovanje braćo :)))) Koji paćenici obitavaju na balkanskim prostorima, to je za ozbiljne studije. Beznačajni evropski narodi, koji su jedino postignuće napravili time što su vjere zadržali. Pa bez zezanja i kompleksa, ja sam ponosna na svog islamiziranog pretka a ateistica sam. Koliko je taj čovjek dalekosežno razmišljao prihvatajući privilegie za proučavanje je. Kvadratne metre 2016/ 2017 poslovnog prostora na najpoželjnijim ( množina )lokacijama u Sarajevu 98% ovog foruma neće do kraja života uspjeti zaraditi. Ni vidjeti toliko love na gomili  Iskreno vjerujem da nisu ni osmanlije islamizirale slučajne prolaznike već visoko pozicionirane kršćane. Drugog objašnjenja nema zaista. Tome u prilog govori i poduzetnički duh i genetika. Još sam čistija Slavenka djedove mi ikone s tavana od većine ovdje prisutnih. Pra pra babu mi nije mrčiooo neki brkalija iz Anadolije nego čisti islamizirani Slaven  Nema miješanja LOL To stoji, narodi totalno uništeni i oštećeni za normalni razvoj kakav je doživio zapadni svijet, beznačajni u svakom pogledu. I ti se time ponosiš što ti se prađedo derao alahu akbar u nekoj trošnoj drvenoj kasabi dok je ostatak Europe uživao u svim pogodnostima industrijske revolucije? Koliko ti je predak dalekosežno razmišljao vidimo po tome kakva je danas Bosna, najzaostalija, beznačajna rupa, šupak Europe. Toliki je bio vizionar bio taj Turčin da ti je stvorio sve preduvjete da zbrišeš u Austriju i kmetuješ tamo. Poduzetnički duh Sarajeva a žive na grbači ostatka BiH 15 300 državnih "poduzetnika", Sarajevo u industrijskoj proizvodnji BiH poduzetnički sudjeluje sa 22,4% Kanton Sarajevo ima najviše zaposlenih u sektoru proizvodnje i snabdijevanja električnom energijom iako na području Kantona Sarajevo ne postoji ni jedan rudnik, termo ili hidro elektrana. Uvoz Kantona Sarajevo je za 2,8 milijardi KM veći od izvoza što čini nevjerovatnih 60,64 % ukupnog trgovinskog debalansa FBiH. Poduzetnika mile ti matere. Nije ti prababu ni trebao mrčiti brko iz Anadolije kad je tu bio islamizirani Vlah ili Arnaut da obavi posao, baka ih i onako dočekla poduzetnički spuštene suknje, isto kao što ste JNA poduzetnički dočekivali dalekosežno razmišljajući.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Osjećam bez zezanja da su balkanski kršćani u nekom ludilu koje ne znam kako nazvati. Možda buna potlačenih i zakinutih stoljećima unazad. Oni i dan danas 500 godina od odlaska Turaka imaju frustracije i strahove. Koji su to psihološki momenti i koji zakinuti mentalni sklopovi za nepovjerovati. Radi li iko na balkanu naučne studije na ovu temu? Cijeli balkan je kolektivna ludnica opasno bolesnih ljudi. Tragedija; ) budi objektivna malo, vi ste ipak "najspecijalnija" nacija na ovim prostorima, komplet nacija boluje o PTSP-a, pa u to još dodaš malo folklornog titoizma i puno islama i dobiješ bučkuriš koji bazdi nadaleko preko granice.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 11:55 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Osjećam bez zezanja da su balkanski kršćani u nekom ludilu koje ne znam kako nazvati. Možda buna potlačenih i zakinutih stoljećima unazad. Oni i dan danas 500 godina od odlaska Turaka imaju frustracije i strahove. Koji su to psihološki momenti i koji zakinuti mentalni sklopovi za nepovjerovati. Radi li iko na balkanu naučne studije na ovu temu? Cijeli balkan je kolektivna ludnica opasno bolesnih ljudi. Tragedija; ) budi objektivna malo, vi ste ipak "najspecijalnija" nacija na ovim prostorima, komplet nacija boluje o PTSP-a, pa u to još dodaš malo folklornog titoizma i puno islama i dobiješ bučkuriš koji bazdi nadaleko preko granice. Od čega VI bolujete? Dijagnosticiraj si. Od paničnog straha i neutemeljenih ludih kompleksa "više vrijednosti" koji su krinka za stvarne probleme psihičke prirode. Imaš ih i debelo si zaglibio iako sam kontalaaa da si u nekoj konstantnojjjjj zezi. No nisi. Dijagnoza osoba koje su stotinama godina bile potlačene. No ti lično fenomen si u jednom. ..kako su nenormalno taj strah i neutemeljeni kompleksi izraženi na tebi? Jer pazi sa ovog vremenskog odstojanja ti strahovi i kompleksi nižeg bića na tvom primjeru bi trebali oslabiti. No nisu. Naprotiv. Ti izgledaš psihički sjebaniji mitomanijom i glupim naduvavanjem neke evropske značajne super nacije. ..nego vjerovatno što je tvoj djed bio. ( neposredno nakon odlaska Turaka ) Nemoj da i ti svoje buduće generacije uhakaš. To će tek biti tragedija.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: budi objektivna malo, vi ste ipak "najspecijalnija" nacija na ovim prostorima, komplet nacija boluje o PTSP-a, pa u to još dodaš malo folklornog titoizma i puno islama i dobiješ bučkuriš koji bazdi nadaleko preko granice.
Od čega VI bolujete? Dijagnosticiraj si. Od paničnog straha i neutemeljenih ludih kompleksa "više vrijednosti" koji su krinka za stvarne probleme psihičke prirode. Im ih i debelo si zaglibio iako sam kontalaaa da si u nekoj konstantnojjjjj zezi. No nisi. Dijagnoza osoba koje su stotinama godina bile potlačene. No ti lično fenomen si u jednom. ..kako su nenormalno taj strah i neutemeljeni kompleksi izraženi na tebi? Jer pazi sa ovog vremenskog odstojanja ti strahovi i kompleksi nižeg bića na tvom primjeru bi trebali oslabiti. No nisu. Naprotiv. Ti izgledaš psihički sjebaniji mitomanijom i glupim naduvavanjem neke evropske značajne super nacije. ..nego vjerovatno što je tvoj djed bio. ( neposredno nakon odlaska Turaka ) Nemoj da i ti svoje buduće generacije uhakaš. To će tek biti tragedija. daleko je ovo od realnosti, a i sama znaš samo bezveze štono se kaže toroljaš. stav prema vama je u 99,99% identičan između mene, bh. domoroca, i Stjepana Gašparića iz Svete Marije u Međimurju. svi znaju o čemu se radi kad ste vi u pitanju i svjesno i podsvjesno i nema se to više o čemu razgovarati.
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:12 |
|
|
daramo je napisao/la: Koma mi je Vujo i srpsko prevođenje njemačkoga, meni nešto Surffen ne zvuči kao Srbin, molio bi forumske germanologe da to malo objasne. Surffen znaci Srbi. Nastavak Kuripesicevog putovanja kroz Srbiju  Cijeli putopis: https://sr.scribd.com/document/80490895 ... ic-Putopis
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:18 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U Evropi nema iskompleksiraniji naroda od balkanskih. Definitivno. Turci su shebali bukvalno generacijama unaprijed ove prostore. Moj naklon do poda osmanlijama  Štovanje braćo :)))) Koji paćenici obitavaju na balkanskim prostorima, to je za ozbiljne studije. Beznačajni evropski narodi, koji su jedino postignuće napravili time što su vjere zadržali. Pa bez zezanja i kompleksa, ja sam ponosna na svog islamiziranog pretka a ateistica sam. Koliko je taj čovjek dalekosežno razmišljao prihvatajući privilegie za proučavanje je. Kvadratne metre 2016/ 2017 poslovnog prostora na najpoželjnijim ( množina )lokacijama u Sarajevu 98% ovog foruma neće do kraja života uspjeti zaraditi. Ni vidjeti toliko love na gomili  Iskreno vjerujem da nisu ni osmanlije islamizirale slučajne prolaznike već visoko pozicionirane kršćane. Drugog objašnjenja nema zaista. Tome u prilog govori i poduzetnički duh i genetika. Još sam čistija Slavenka djedove mi ikone s tavana od većine ovdje prisutnih. Pra pra babu mi nije mrčiooo neki brkalija iz Anadolije nego čisti islamizirani Slaven  Nema miješanja LOL To stoji, narodi totalno uništeni i oštećeni za normalni razvoj kakav je doživio zapadni svijet, beznačajni u svakom pogledu. I ti se time ponosiš što ti se prađedo derao alahu akbar u nekoj trošnoj drvenoj kasabi dok je ostatak Europe uživao u svim pogodnostima industrijske revolucije? Koliko ti je predak dalekosežno razmišljao vidimo po tome kakva je danas Bosna, najzaostalija, beznačajna rupa, šupak Europe. Toliki je bio vizionar bio taj Turčin da ti je stvorio sve preduvjete da zbrišeš u Austriju i kmetuješ tamo. Poduzetnički duh Sarajeva a žive na grbači ostatka BiH 15 300 državnih "poduzetnika", Sarajevo u industrijskoj proizvodnji BiH poduzetnički sudjeluje sa 22,4% Kanton Sarajevo ima najviše zaposlenih u sektoru proizvodnje i snabdijevanja električnom energijom iako na području Kantona Sarajevo ne postoji ni jedan rudnik, termo ili hidro elektrana. Uvoz Kantona Sarajevo je za 2,8 milijardi KM veći od izvoza što čini nevjerovatnih 60,64 % ukupnog trgovinskog debalansa FBiH. Poduzetnika mile ti matere. Nije ti prababu ni trebao mrčiti brko iz Anadolije kad je tu bio islamizirani Vlah ili Arnaut da obavi posao, baka ih i onako dočekla poduzetnički spuštene suknje, isto kao što ste JNA poduzetnički dočekivali dalekosežno razmišljajući. Ti iz Hercegovine dociraš nekom iz Sarajeva? O zaostalosti i lošim ekonomskim prilikama kroz povijest. Bližu ili dalju  oduševljena sam. Pa život vam se do aktueliziranja Medjugorskog fenomena svodio na što? U bivšoj Jugi niste bili ni šupak, nego septička jama. Bravar vas kaznio kao da ne pripadate hrvatskom narodu. ..niti općenito ljudima. Zar ne? Pedesetih godina prošlog stoljeća iz te septička jame ste se na magarcima išli preko loših puteva liječiti u Split i druge gradove. Vi niste znali sto je ambulanta, a ne dom zdravlja. Tucanje kamena na golom otoku bila je najrazvijenija grana privrede lokalnog stanovništva. Ili nasilno pečalbarenjenije bez mogućnosti povratka onih koji su čistke preživjeli... Da nije bilo islamiziranog Slavena Džemala Bijedića koji se zauzeo za vaš bezizlazan položaj.... VI bi i početak devedesetih dočekali ko septička jama. I to koje li ironije zahvaljujući Hrvatu  O Turcima dalje ne bih, otićićemo u duboke uvrede.... No logično je da kod islamiziranog stanovništva nisu uživali nikakva prava prve bračne noći. A te tvoje mantre su glupe kontrukcije dugotajno potlačenih i izopćenih ljudi. Stoljećima pod Turcima, pa onda pod komunizmom  To više ne može biti ni psihološki poremećaj to je generacijsko ludilo. " bolesno psihičko nasledje" Jbg. Žao mi ipak.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:19 |
|
|
Hrvati u BiH i zaista mogu biti u konstantnom paničnom strahu da im neki susjed po nagovoru braće ne upadne i pokaže svoju "nadmoć" to si dobro dijagnosticirala.
Pa pogledaj sebe i ovu begovicu, prvo vi imate neki zamišljeni nacistički kompleks više vrijednosti i temeljitosti u odnosu na niža kmetska nečista bića.
Ti što si neki napuhavaju neku vrijednost kod Hrvata su obično vaši partneri i pandan u ludilu, fanovi nazi ideja i čistoće. Mitomaniju da ne spominjem ipak je to vas uhvatilo naveliko, jednim dijelom i Hrvate nedavno ali je ipak prevladao razum kod većine za razliku od Bošnjaka.
Evo ti Vuje i begovice, ko brat i sestra, totalno oštećeni u mitomaniji, očito su ona genetska testiranja točna, Srbi i Bošnjaci u BiH ko jednojajčani blizanci.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:22 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7366 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
daramo je napisao/la: Koje srpske gluposti, koliko ja vidim spominje Bosance koji su logično starosjedioci Bosne. Druga stvar što ti o povijesti Bosne pojma nemaš, nego kakve veze bosanski Srbi imaju sa Beogradom, nikakve do 1918.
Glavna stvar je što jasno govori tko su starosjeditelji, ne zna ništa o famoznim bogumilima i jasno kaže da si ti Vujo sljego iz Smedereva. Tebi kao i svakom mitomanu samo Surffeni zapeli za oči a ove činjenice lako onda promaknu. To su sigurno nisu današnji Hrvati koji listom imaju porijeklo iz zaleđa Dalmacije i dijela zapadne Hercegovine a jedan broj je i istog porijekla kao i današnji Srbi.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:23 |
|
|
Kuripesic ne pravi razliku izmedju Srba u Bosni i Srba u Srbiji, dok katolike u Bosni ne smatra Hrvatima. Cak govori da Hrvati cesto pustose Donju Bosnu.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:23 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Od čega VI bolujete? Dijagnosticiraj si. Od paničnog straha i neutemeljenih ludih kompleksa "više vrijednosti" koji su krinka za stvarne probleme psihičke prirode. Im ih i debelo si zaglibio iako sam kontalaaa da si u nekoj konstantnojjjjj zezi. No nisi. Dijagnoza osoba koje su stotinama godina bile potlačene. No ti lično fenomen si u jednom. ..kako su nenormalno taj strah i neutemeljeni kompleksi izraženi na tebi? Jer pazi sa ovog vremenskog odstojanja ti strahovi i kompleksi nižeg bića na tvom primjeru bi trebali oslabiti. No nisu. Naprotiv. Ti izgledaš psihički sjebaniji mitomanijom i glupim naduvavanjem neke evropske značajne super nacije. ..nego vjerovatno što je tvoj djed bio. ( neposredno nakon odlaska Turaka ) Nemoj da i ti svoje buduće generacije uhakaš. To će tek biti tragedija.
daleko je ovo od realnosti, a i sama znaš samo bezveze štono se kaže toroljaš. stav prema vama je u 99,99% identičan između mene, bh. domoroca, i Stjepana Gašparića iz Svete Marije u Međimurju. svi znaju o čemu se radi kad ste vi u pitanju i svjesno i podsvjesno i nema se to više o čemu razgovarati. Bez stručne pomoći i suočavanja sa realnošću definitivno si izgubljen. Nažalost. 2017 će uskoro a ti si u 1890. Koja je to moždanaaa sjebada. Možda bi ti psihički pomoglo da se makneš s te margine agramskog društva? Vjerujem da te i to dodatno opterećuje. Bolje biti prvi u rodjenom selu, nebitno gdje je ono. .nego vječni dotepAnac u Agramu.  Pokušaj. Mlad si  Maksimalno si dogurao. ...obzirom na sopstvene mogućnosti ...a očigledno nedovoljno da ti da dovoljnu dozu samopoštovanja.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:30 |
|
|
Opet prepucavanja, omaložavanja, vređanja? Pa dokle više, braćo Srbi i sestre Srpkinje.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaj se dela ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: daleko je ovo od realnosti, a i sama znaš samo bezveze štono se kaže toroljaš. stav prema vama je u 99,99% identičan između mene, bh. domoroca, i Stjepana Gašparića iz Svete Marije u Međimurju. svi znaju o čemu se radi kad ste vi u pitanju i svjesno i podsvjesno i nema se to više o čemu razgovarati.
Bez stručne pomoći i suočavanja sa realnošću definitivno si izgubljen. Nažalost. 2017 će uskoro a ti si u 1890. Koja je to moždanaaa sjebada. Možda bi ti psihički pomoglo da se makneš s te margine agramskog društva? Vjerujem da te i to dodatno opterećuje. Bolje biti prvi u rodjenom selu, nebitno gdje je ono. .nego vječni dotepAnac u Agramu.  Pokušaj. Mlad si  Maksimalno si dogurao. ...obzirom na sopstvene mogućnosti ...a očigledno nedovoljno da ti da dovoljnu dozu samopoštovanja. pusti se ti analize mog lika, samo si još jedna od onih koje komentiraju i prave se da znaju, a ništa ne znaju. preteča sam ovih recentnih događanja, sad je došlo vrijeme "a što sam vam ja govorio". više ne moram govoriti, samo cvike na glavu, lagano cooliranje i smješkanje. još jedna bitna stvar: postali smo totalni hrvatski mainstream, bilo je i za očekivati da ćemo jačati sa smjenom generacija, ali iznenadilo me koliki su pristali uz nas, tu se više ne zna tko je lijevi, tko je desni, ali svi su za i svi su protiv. u budućem HVO-u će samo zapovjednici biti bh. Hrvati, vojsku će činiti svi drugi.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti iz Hercegovine dociraš nekom iz Sarajeva? O zaostalosti i lošim ekonomskim prilikama kroz povijest. Bližu ili dalju  oduševljena sam. Pa život vam se do aktueliziranja Medjugorskog fenomena svodio na što? U bivšoj Jugi niste bili ni šupak, nego septička jama. Bravar vas kaznio kao da ne pripadate hrvatskom narodu. ..niti općenito ljudima. Zar ne? Pedesetih godina prošlog stoljeća iz te septička jame ste se na magarcima išli preko loših puteva liječiti u Split i druge gradove. Vi niste znali sto je ambulanta, a ne dom zdravlja. Tucanje kamena na golom otoku bila je najrazvijenija grana privrede lokalnog stanovništva. Ili nasilno pečalbarenjenije bez mogućnosti povratka onih koji su čistke preživjeli... Da nije bilo islamiziranog Slavena Džemala Bijedića koji se zauzeo za vaš bezizlazan položaj.... VI bi i početak devedesetih dočekali ko septička jama. I to koje li ironije zahvaljujući Hrvatu  O Turcima dalje ne bih, otićićemo u duboke uvrede.... No logično je da kod islamiziranog stanovništva nisu uživali nikakva prava prve bračne noći. A te tvoje mantre su glupe kontrukcije dugotajno potlačenih i izopćenih ljudi. Stoljećima pod Turcima, pa onda pod komunizmom  To više ne može biti ni psihološki poremećaj to je generacijsko ludilo. " bolesno psihičko nasledje" Jbg. Žao mi ipak. Bogareti šta je vama Saralijima bila glavna gospodarska grana do dolaska tvojih Bečlija koji sam vam izgradili cijeli šeher, možda skupljanje harača po ostatku BiH kao i danas. Zahvalite drugu Hrvatu Joži koji vas je civilizirao i unormalio, jedino ste u njegovo doba izgledali kao normalno čeljade. Bolje biti i pošten siromah nego živjeti na tuđoj grbači kradući i zlostavljajući drugoga. Narod koji je totalno izgubio moralni kompas i osjećaj za pravičnost, skupina psihički poremećenih kradljivaca i zlostavljača koji za za sve krive žrtvu i još se hvale s tim. Bolje začepi gubicu ispadaš glupa kad sama sebi proturiječiš kao i većina Bošnjaka kad se zapletete u laži svoje istorije. Koliko ja znam pravo prve bračne noći su imali plemići aka age i begovi, pa zar maloprije ne reče da su to u Bosni islamizirani Slaveni. Nije ni čudo što ste vi i Srbi ko rođena braća po svemu, vidi se da se pravo prakticiralo pravo, prostom matemetikom i brojnošću čistih Slavena i Vlaha jasno zašto ste danas takvi.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:36 |
|
|
daramo je napisao/la: Hrvati u BiH i zaista mogu biti u konstantnom paničnom strahu da im neki susjed po nagovoru braće ne upadne i pokaže svoju "nadmoć" to si dobro dijagnosticirala.
Pa pogledaj sebe i ovu begovicu, prvo vi imate neki zamišljeni nacistički kompleks više vrijednosti i temeljitosti u odnosu na niža kmetska nečista bića.
Ti što si neki napuhavaju neku vrijednost kod Hrvata su obično vaši partneri i pandan u ludilu, fanovi nazi ideja i čistoće. Mitomaniju da ne spominjem ipak je to vas uhvatilo naveliko, jednim dijelom i Hrvate nedavno ali je ipak prevladao razum kod većine za razliku od Bošnjaka.
Evo ti Vuje i begovice, ko brat i sestra, totalno oštećeni u mitomaniji, očito su ona genetska testiranja točna, Srbi i Bošnjaci u BiH ko jednojajčani blizanci. Dje neću imati kompleks više vrijednosti?-kad vas pogledam kako mlatite praznu slamu o nekim super evropskim nacijama. A jedino dostignuće odnosno nasledje je duboka psihička poremećenost, mitomanija, nerealno poimanje stvarnosti i sopstvenih mogućnosti i s. Pa izidjite u svijet. U današnje vrijeme možeš jeftinih aranžmana naći. .. popričajte s evropskim narodima koji su za vas kad je kultura, nacionalna superiornost i sl miljama ispred ...Nenormalni ste i to kažem bez zlih namjera. Beznačajni do te mjere da niko ne zna ni da postojite. ..osim zemalja s kojim graničite i gdje su većina vaših u pečalbi. Jedino se vi bavite vašom ludom povijesću. Drugi vas ne pominju. Šizofrenija na kub.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:38 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Cak govori da Hrvati cesto pustose Donju Bosnu. A u pm, vazda mi genocidni, k'o da nas je Džingis kan pravio.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: U BiH se ne mrze Hrvati, Srbi, Bošnjaci, nego katolici, pravoslavci i muslimani Postano: 06 stu 2016, 12:39 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Bez stručne pomoći i suočavanja sa realnošću definitivno si izgubljen. Nažalost. 2017 će uskoro a ti si u 1890. Koja je to moždanaaa sjebada. Možda bi ti psihički pomoglo da se makneš s te margine agramskog društva? Vjerujem da te i to dodatno opterećuje. Bolje biti prvi u rodjenom selu, nebitno gdje je ono. .nego vječni dotepAnac u Agramu.  Pokušaj. Mlad si  Maksimalno si dogurao. ...obzirom na sopstvene mogućnosti ...a očigledno nedovoljno da ti da dovoljnu dozu samopoštovanja. pusti se ti analize mog lika, samo si još jedna od onih koje komentiraju i prave se da znaju, a ništa ne znaju. preteča sam ovih recentnih događanja, sad je došlo vrijeme "a što sam vam ja govorio". više ne moram govoriti, samo cvike na glavu, lagano cooliranje i smješkanje. još jedna bitna stvar: postali smo totalni hrvatski mainstream, bilo je i za očekivati da ćemo jačati sa smjenom generacija, ali iznenadilo me koliki su pristali uz nas, tu se više ne zna tko je lijevi, tko je desni, ali svi su za i svi su protiv. u budućem HVO-u će samo zapovjednici biti bh. Hrvati, vojsku će činiti svi drugi.  svaki komentar je suvišan. Drogiraš se vjerovatno nekom neistraženom supstancom. ..nedostupnom na tržištu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|