|
|
Stranica: 72/136.
|
[ 3386 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 21:54 |
|
|
Cak su i prijetili, mislim da je Petkovic svjedocio da su im muslimanski generali krajem `92 na jednom sastanku otvoreno rekli "nama jedna velika pobjeda treba podhitno" sto je prakticno znacilo ako ne mozemo protiv Srba, onda cemo protiv vas.
Rat u BiH je samo nastavak rata u Hrvatskoj, to je jedan te isti rat, zaokruzivanje srpskih teritorija najslobodnije receno. Mislim da ne moramo o karakteru rata u SFRJ, tko ga je i zasto pokrenuo, i tko je uopce imao vojnu silu za rat pocetkom devedesetih.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25744 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovi koji spominju određenu ulogu Britanaca i inih u genezi hrvatsko-muslimanskog sukoba neka urade sljedeće:
1. Postaviti svoju tezu - "Britanske tajne službe su dovele do, ili bar u velikom mjeri utjecale glede hrvatsko-muslimanskog rata". 2. U rečenici izbrisati "muslimanskog" i napisati "srpskog" 3. Uvidjeti kako je to glupa rečenica 4. Puknuti sebi šamar nakon pomisli "ali to je nešto drugo".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:04 |
|
|
Jedno pitanje. Šta bi Hrvati iz BiH uradili da se hipotetično desila obrnuta situacija - muslimani odluče da ostanu u krnjoj Jugoslaviji i vi ostanete preglasani? Nije provokacija, nego me zanima.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:06 |
|
|
Kamo srece da jesu, onda bi i oni 95 na traktorima bjezali na istok.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:07 |
|
|
Tražila sam ozbiljan odgovor.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:13 |
|
|
A sta bi bio ozbiljan odgovor, mi bi se predali ili sta.
Borili bi se i protiv njih, sta drugo.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:28 |
|
|
Pa nista to bi znacilo da su se stavili na srpsku stranu sa kojom su Hrvati u tom momentu u ratu.
Sto je od njih i ocekivati, mada to je teski sbbkbb.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:30 |
|
|
Moje je pitanje bilo sasvim konkretno. Da li biste preduzeli rat za otcepljenje u tom slučaju.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 22:33 |
|
|
Otkud ja znam sta bi uradili, ali sigurno ne bi mirno gledali, rat se svakako morao prenijeti na BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 23:14 |
|
|
teranova je napisao/la: Moje je pitanje bilo sasvim konkretno. Da li biste preduzeli rat za otcepljenje u tom slučaju. Jel to isto znači da u tom slučaju snage JNA ne napadaju Hrvatsku s bosanske strane? Samo rat u Hrvatskoj a u Bosni mir ?
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 23 lip 2021, 23:23 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: teranova je napisao/la: Moje je pitanje bilo sasvim konkretno. Da li biste preduzeli rat za otcepljenje u tom slučaju. 1. Jel to isto znači da u tom slučaju snage JNA ne napadaju Hrvatsku s bosanske strane? 2. Samo rat u Hrvatskoj a u Bosni mir ? 1. I obratno. 2. Da.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 00:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Jedno pitanje. Šta bi Hrvati iz BiH uradili da se hipotetično desila obrnuta situacija - muslimani odluče da ostanu u krnjoj Jugoslaviji i vi ostanete preglasani? Nije provokacija, nego me zanima. Rado ću diskutirati o toj temi, samo onda ju pokreni, ovdje je tema velikobošnjačka agresija na Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 00:21 |
|
|
Ok, izvinjavam se zbog digresije.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 01:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: @crni_bombarder, nemoj biti tako namćorast, uvijek vrebaš za priliku da ukližeš s leđa. Ta se spika provlači 10ak godina, i u krivu je.
@Sokolić, nisi neki forumaš za kojeg se vrijedi boriti. Tu si ovdje primarno u nekoj svrhi ideološkog misionarenja za neke globalne ideologije, da ne kažemo da si i sam "subverzivac", termin kojeg inače obožavaš. Iako nisi klasični cvjećar, indikativno je da si iz cjelokupne arhive Slobodne Dalmacije odlučio izvući teorije jednog ipak latentnog cvjećara koji raspiruje teorije o britanskom raspirivanju sukoba dva (bratska) naroda. Takve ideje puše samo Hrvati, i to nam slabi blok prema Muslimanima, u situacijama gdje se na njih i Srbe treba gledati apsolutno identično.
@ceha - Tolika navodna pamet a nikako da skužiš moju poruku. Da, Britanci su pomagali Muslimanima, apsolutno, ali Britanci/KOS NISU kreatori niti raspirivači hrvatsko-muslimanskog sukoba. Vjerovanje u takvo što je maliciozno i štetno, jer implicira "bratstvo" i defanzivu prema "zavedenim" Muslimanima. Imaš pravo na svoj stav i svoje mišjenje. Na moju žalost, nismo u ravnopravnoj poziciji za raspravu, jer ti govoriš s pozicije moći, ja sam tek obični forumaš. Nazivaš me: - subverzivcem, a ja baš ne rabim tu rič - forumašen "za kojega se baš i ne vridi borit". Reć ću ti da slabo procinjuješ svit koji ti je doša. Pripoznaj kvalitetne jude (ne Jude, nego (l)jude) koji ti dojdedu na projekt. - onin koji je ovdi u "svrhi ideološkog misionarenja za neke globalne ideologije"(???). Koje "globalne ideologije"???? Jesi li ti mene zaminia s kime? Nastavno na arhiv Slobodne Dalmacije. Nije sav arhiv dostupan jer nije sve digitalizirano. Nije ni cila 1993. godina. Đodana sam stavia jer daje konkretne podatke, a jer se dilon nastavja na ono šta govori admiral Domazet Lošo, a o čemu piše u knjigama i člancima priko 25 godina. Engleska cilo vrime radi protiv Hrvatske.Budimo iskreni: u Republici Hrvatskoj mediji su nam skrivali sve šta se je zbivalo (u velikomuslimanskoj agresiji), da ne bi krenila osveta prima Muslimanima. Moglo je bit svega. Toliko Hrvata ovdi imalo je oružje, a ovi njihovi civilići nami pod noson u hotelima nami na trošak. Izvišća o muslimanskoj agresiji u hrvatskin medijiman praktično još u travnju 1993. bila su štura ili nikakva. Ima si dojam ka' da se po BiH niki potuku u mehani posli deset rakija pa se "eto zbivaju niki sukobi". Činjenica je da je UNPROFOR bia servis svakome hrvatskom neprijateju, a osobito engleski. Da nije bilo njihovega UNPROFOR-a, uviren san da ne bidu pale nike kote u muslimanske ruke, da bismo možda koji gradić ili selo zadržali, brž bi čak koje enklave ostale povezane s glavninon HRHB. Jesi li ikad čuo za operacije pod lažnom zastavom? Zar misliš da to Englezi nisu poduzimali? To su akcije kojima te iskompromitiradu i nikad ne izađeš iz kruga optužaba. Ne dadu ti odahnit. Treća strana (ovdi su to Srbi) dobila je na priko potribnemu vrimenu i cementiranju svojih dobitaka (i pripremi za nove ofenzive). Muslimani bidu operacije pod lažnom zastavom rado napravili (n.pr. Stari most), ali nisu majstori za to ka Englezi koji su te stvari doveli do savršenstva. Muslimani su bili dobrano napaljeni protiv nas, a takve operacije na onoj drugoj strani dodatno napalidu napaljene, ušutkadu razborite, zaintrigiradu ravnodušne, opet upalidu ohlađene, pridomislidu one nesigurne oprezne, polariziradu one koji su bili u dvojbi.Engleski admiral izjavia je rujna 1993. da bi NATO razmatra/moga bi zauzet luku Ploče. Nije to nužno stav od NATO, to je bia engleski stav koji su htili nametnit NATO-u, ili su tako zastrašivali hrvatsku javnost, ciljajući na stvaranje malodušnosti kod Hrvata. Navea san ovdi i podatak kako se UN pristrano ponia i stavia na stranu muslićkin osvajačima, pa je optuživa Hrvate i za akcije koje još nisu ni poduzeli (ali bi bile logične za poduzet). A kad te UN optuži (a neželjeno si dite u MZ), to ti je znak da ti spremadu sankcije.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 02:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: @ceha - Tolika navodna pamet a nikako da skužiš moju poruku. Da, Britanci su pomagali Muslimanima, apsolutno, ali Britanci/KOS NISU kreatori niti raspirivači hrvatsko-muslimanskog sukoba. Vjerovanje u takvo što je maliciozno i štetno, jer implicira "bratstvo" i defanzivu prema "zavedenim" Muslimanima. I s tim se slažem, ali valjda nitko ni ne vidi nevine muslimane tu. Rat protiv BiH Hrvata je bio jedini "Izetbegovićev rat". Njemu je bio puno bitniji Vitez nego Srebrenica, izvlačio je specijalce iz Sarajeva ne da bi napali Srbe, nego nas. Englezi, a i mnogi drugi, su mu pomogli u tome, prvenstveno radi svojih interesa, no da i toga nije bilo, svejedno bi nas napali. Sa Srbima se dogovarao (odnosno pokušavao dogovoriti), a naše je klao. Bilo kakav pokušaj bratstva ili defenzive prema muslimanima je krajnje poguban za naše interese, što je bilo vidljivo u zadnjem ratu, kada je gomila Hrvata poginula braneći muslimane, da bi nakon toga ti isti napali naše položaje. Uostalom, više Hrvata su protjerali Izetbegović i njegova vojska, nego Karadžić i njegovi. To su sve činjenice, koje nitko ne dovodi u pitanje. I varaš se za Sokolića, čovjek je poprilično koristan i vrijedan.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 12:59 |
|
|
Naravno da mu je vazniji Vitez, tamo je tvornica SPP sa dinamitom koji je Aliji bio krucijalno potreban, uz cinjenicu da ciscenjem Lasvanske doline dobija kompaktnu muslimansku teritoriju.
Aliji su enklave u podrinju bile samo teret. Uostalom, sama priprema rata govori da mu je pucao k za podrinjem, tamosnji muslimani su rat docekali sa lovackim puskama, Srbi su ih pomeli za mjesec dana sa izuzetkom tri enklave.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sokolić je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: @crni_bombarder, nemoj biti tako namćorast, uvijek vrebaš za priliku da ukližeš s leđa. Ta se spika provlači 10ak godina, i u krivu je.
@Sokolić, nisi neki forumaš za kojeg se vrijedi boriti. Tu si ovdje primarno u nekoj svrhi ideološkog misionarenja za neke globalne ideologije, da ne kažemo da si i sam "subverzivac", termin kojeg inače obožavaš. Iako nisi klasični cvjećar, indikativno je da si iz cjelokupne arhive Slobodne Dalmacije odlučio izvući teorije jednog ipak latentnog cvjećara koji raspiruje teorije o britanskom raspirivanju sukoba dva (bratska) naroda. Takve ideje puše samo Hrvati, i to nam slabi blok prema Muslimanima, u situacijama gdje se na njih i Srbe treba gledati apsolutno identično.
@ceha - Tolika navodna pamet a nikako da skužiš moju poruku. Da, Britanci su pomagali Muslimanima, apsolutno, ali Britanci/KOS NISU kreatori niti raspirivači hrvatsko-muslimanskog sukoba. Vjerovanje u takvo što je maliciozno i štetno, jer implicira "bratstvo" i defanzivu prema "zavedenim" Muslimanima. Imaš pravo na svoj stav i svoje mišjenje. Na moju žalost, nismo u ravnopravnoj poziciji za raspravu, jer ti govoriš s pozicije moći, ja sam tek obični forumaš. Nazivaš me: - subverzivcem, a ja baš ne rabim tu rič - forumašen "za kojega se baš i ne vridi borit". Reć ću ti da slabo procinjuješ svit koji ti je doša. Pripoznaj kvalitetne jude (ne Jude, nego (l)jude) koji ti dojdedu na projekt. - onin koji je ovdi u "svrhi ideološkog misionarenja za neke globalne ideologije"(???). Koje "globalne ideologije"???? Jesi li ti mene zaminia s kime? Nastavno na arhiv Slobodne Dalmacije. Nije sav arhiv dostupan jer nije sve digitalizirano. Nije ni cila 1993. godina. Đodana sam stavia jer daje konkretne podatke, a jer se dilon nastavja na ono šta govori admiral Domazet Lošo, a o čemu piše u knjigama i člancima priko 25 godina. Engleska cilo vrime radi protiv Hrvatske.Budimo iskreni: u Republici Hrvatskoj mediji su nam skrivali sve šta se je zbivalo (u velikomuslimanskoj agresiji), da ne bi krenila osveta prima Muslimanima. Moglo je bit svega. Toliko Hrvata ovdi imalo je oružje, a ovi njihovi civilići nami pod noson u hotelima nami na trošak. Izvišća o muslimanskoj agresiji u hrvatskin medijiman praktično još u travnju 1993. bila su štura ili nikakva. Ima si dojam ka' da se po BiH niki potuku u mehani posli deset rakija pa se "eto zbivaju niki sukobi". Činjenica je da je UNPROFOR bia servis svakome hrvatskom neprijateju, a osobito engleski. Da nije bilo njihovega UNPROFOR-a, uviren san da ne bidu pale nike kote u muslimanske ruke, da bismo možda koji gradić ili selo zadržali, brž bi čak koje enklave ostale povezane s glavninon HRHB. Jesi li ikad čuo za operacije pod lažnom zastavom? Zar misliš da to Englezi nisu poduzimali? To su akcije kojima te iskompromitiradu i nikad ne izađeš iz kruga optužaba. Ne dadu ti odahnit. Treća strana (ovdi su to Srbi) dobila je na priko potribnemu vrimenu i cementiranju svojih dobitaka (i pripremi za nove ofenzive). Muslimani bidu operacije pod lažnom zastavom rado napravili (n.pr. Stari most), ali nisu majstori za to ka Englezi koji su te stvari doveli do savršenstva. Muslimani su bili dobrano napaljeni protiv nas, a takve operacije na onoj drugoj strani dodatno napalidu napaljene, ušutkadu razborite, zaintrigiradu ravnodušne, opet upalidu ohlađene, pridomislidu one nesigurne oprezne, polariziradu one koji su bili u dvojbi.Engleski admiral izjavia je rujna 1993. da bi NATO razmatra/moga bi zauzet luku Ploče. Nije to nužno stav od NATO, to je bia engleski stav koji su htili nametnit NATO-u, ili su tako zastrašivali hrvatsku javnost, ciljajući na stvaranje malodušnosti kod Hrvata. Navea san ovdi i podatak kako se UN pristrano ponia i stavia na stranu muslićkin osvajačima, pa je optuživa Hrvate i za akcije koje još nisu ni poduzeli (ali bi bile logične za poduzet). A kad te UN optuži (a neželjeno si dite u MZ), to ti je znak da ti spremadu sankcije. Dobro da ne govorim sa pozicije moći "bijelog heteroseksualnog muškarca". Inače ne koristim ovlasti u diskusiji, ali mi teško pada kada (moji) Hrvati ovdje prenose neprijateljsku propagandu, to je neprihvatljivo. Skoro sve što sam napisao o tebi je usmjereno tebi, samo sam te pobrkao s bratom blizancem "Velebitom" koji ima sličnu spiku tebi, samo što on preferira tu "subverziju". Za sve ostalo, nije vrijedno osvrta, jako puno riječi i magle kako bi prekrio da ipak baštiniš tezu o "tragičnom ratu sa Muslimanima kojeg je ipak dobrim dijelom isprovocirao perfidni Albion". Vjeruj mi da ima i hrpa Jugonostalgičara koji imaju istu spiku kao ti, samo što je njima rat sa Srbima "nepotreban", "tragičan" i "isprovociran od strane sila koje su htjele rušiti Jugoslaviju. Isti ste.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 13:27 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Sokolica bi bilo lakse citati da pise standardnim hrvatskim kao svi ostali. Cak ni Srbijanci ne koriste ovdje svoje lokalno narjecje hrvatskog jezika i ekavicu, vec hrvatski standard.
Vecinu njegovih upisa preskocim samo zbog toga sto kuburi na polurazumljivom hvoorskom govoru.
On je tu inace iz slicnog razloga kao banirani na forum.hr.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 13:37 |
|
|
Ja pišem na srpskoj ekavici. Latinica je jedini ustupak forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 13:52 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Ne primjecuje se. Dok ovo njegovo bas para usi.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 14:26 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Činjenica je da je UNPROFOR bia servis svakome hrvatskom neprijateju, a osobito engleski. Da nije bilo njihovega UNPROFOR-a, uviren san da ne bidu pale nike kote u muslimanske ruke, da bismo možda koji gradić ili selo zadržali, brž bi čak koje enklave ostale povezane s glavninon HRHB.. Unprofor je bio servis svima koji su htjeli platiti, bar ovaj dio na operativnoj razini, u strateške ne bih ulazio. Muslimani su im obilato plaćali, trpali kurve prevoditeljke itd., sve za svoj cilj. Osobno sam kupovao neke stvari od njih. U našoj z/o nisu mogli izvesti bilo što, a da se odmah ne sazna, niti su pokušavali. Pogotovo neke false flag. Koliko znam nudili su i Hvo-u usluge, neki biznismeni su ih koristili.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 22:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobro da ne govorim sa pozicije moći "bijelog heteroseksualnog muškarca". Inače ne koristim ovlasti u diskusiji, ali mi teško pada kada (moji) Hrvati ovdje prenose neprijateljsku propagandu, to je neprihvatljivo.
Ako sam igdi prinia njihove riči, onda u isten postu razbivan te laži. Ministry of Sound je napisao/la: Skoro sve što sam napisao o tebi je usmjereno tebi, samo sam te pobrkao s bratom blizancem "Velebitom" koji ima sličnu spiku tebi, samo što on preferira tu "subverziju".
uh Ministry of Sound je napisao/la: Za sve ostalo, nije vrijedno osvrta, jako puno riječi i magle kako bi prekrio da ipak baštiniš tezu o "tragičnom ratu sa Muslimanima kojeg je ipak dobrim dijelom isprovocirao perfidni Albion".
Primalo mi čitaš postove. Dugo godina se bavin temon Domovinskeg rata, uključujući i velikobošnjačkon agresijon. Čitajući o temi, istraživajući i pišući sve mi više to izgleda da su Srbi i Muslimani igrali ulogu zlog i dobrog tamničara, bolje reći, nasilnog i blentavog. Na kraju su nas otvoreno napali. Zato i pišen sve one kalendare događaja di su usporedno ratišća u Hrvatskoj di je HV protiv SVK i šta su Muslimani činili u isto vrime u BiH a u svezi s Hrvatiman. Baš dokazijen da je ta akcija išla usporedno i koordinirano, na šćetu Hrvata. Ministry of Sound je napisao/la: Vjeruj mi da ima i hrpa Jugonostalgičara koji imaju istu spiku kao ti, samo što je njima rat sa Srbima "nepotreban", "tragičan" i "isprovociran od strane sila koje su htjele rušiti Jugoslaviju. Isti ste. :facepalm Čoviče, da znaš s kim govoriš ugriza bis se za jezik tako snažno da bidu ti se kutnjaci spojili. No šta mogu, tvoje je pravo mislit kako misliš. O tempora, o mores...
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 22:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Činjenica je da je UNPROFOR bia servis svakome hrvatskom neprijateju, a osobito engleski. Da nije bilo njihovega UNPROFOR-a, uviren san da ne bidu pale nike kote u muslimanske ruke, da bismo možda koji gradić ili selo zadržali, brž bi čak koje enklave ostale povezane s glavninon HRHB.. Unprofor je bio servis svima koji su htjeli platiti, bar ovaj dio na operativnoj razini, u strateške ne bih ulazio. Muslimani su im obilato plaćali, trpali kurve prevoditeljke itd., sve za svoj cilj. Osobno sam kupovao neke stvari od njih. U našoj z/o nisu mogli izvesti bilo što, a da se odmah ne sazna, niti su pokušavali. Pogotovo neke false flag. Koliko znam nudili su i Hvo-u usluge, neki biznismeni su ih koristili. Na Praljkovim stranicama bili su postavljeni skenirani dokumenti di stoji da je UNPROFOR pomaga muslićkoj strani. Privozia in je oružje, spremne vojnike, ranjenike... Ti dokumenti kružidu i po društvenin mrižaman.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatsko-Muslimanski sukob Postano: 24 lip 2021, 22:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ti nama koji smo bili u ratu prenosiš sa drugih portala šta je bilo u tom ratu ? Naporan si sa tim filozofiranjem i dociranjem sa visoka.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|