|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 281 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 06 sij 2023, 18:12 |
|
|
Sve i da jeste tu istina oko malog broja vojnika, nekakve izdaje i slično, valjalo je DOĆI do Bijelog polja. Ljudi su probili vašu vojnu utvrdu na sjeveru grada, koja je, kao čep, svakoj iole ozbiljnjoj vojnoj formaciji bez problema mogla biti dovoljna za držanje pod kontrolom. To što je na kraju prolazak kroz Bijelo polje išao kao nož kroz puter je nešto drugo.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:22 |
|
|
De nam reci nešto kako je neozbiljna vojna formacija razvalila ozbiljnu kod Franjevačke Crkve kad je ozbiljna satima kupila svoje mrtve i ranjene a neozbiljna nije metka ispalila na ono ozbiljno bolničko vozilo.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:34 |
|
|
tetejac je napisao/la: De nam reci nešto kako je neozbiljna vojna formacija razvalila ozbiljnu kod Franjevačke Crkve kad je ozbiljna satima kupila svoje mrtve i ranjene a neozbiljna nije metka ispalila na ono ozbiljno bolničko vozilo. Može i ono kad je ozbiljna formacija krenula do Neuma preko Vrda. Kako ti je lakše, vidim da si online pa da čujemo
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:37 |
|
|
tetejac je napisao/la: De nam reci nešto kako je neozbiljna vojna formacija razvalila ozbiljnu kod Franjevačke Crkve kad je ozbiljna satima kupila svoje mrtve i ranjene a neozbiljna nije metka ispalila na ono ozbiljno bolničko vozilo. Šta hoćeš od mene da čuješ? Da, zijanili su tu, i ako je to istina što govoriš, niste pravili probleme. Šta sad? Koliko puta ste vi pokušali preći na drugu stranu? Pokušaj je izgleda propao i to je to. Nije teško priznati da si negdje izgubio. Ali svaliti gubitke na nekakve izdajnike i slično jeste neozbiljno.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:48 |
|
|
tetejac je napisao/la: tetejac je napisao/la: De nam reci nešto kako je neozbiljna vojna formacija razvalila ozbiljnu kod Franjevačke Crkve kad je ozbiljna satima kupila svoje mrtve i ranjene a neozbiljna nije metka ispalila na ono ozbiljno bolničko vozilo. Može i ono kad je ozbiljna formacija krenula do Neuma preko Vrda. Kako ti je lakše, vidim da si online pa da čujemo "Do Neuma". I sam znaš da je to floskula. Ipak je se tom akcijom trajno osigurala komunikacija između Mostara i Sarajeva. Nešto što, ponavljam, bosanskom pendantu nije uspjelo ni nakon godinu dana. Naprotiv, i tamo je napravljena akcija gdje je se teritorij u G. Vakufu dodatno proširio.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:51 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: tetejac je napisao/la: De nam reci nešto kako je neozbiljna vojna formacija razvalila ozbiljnu kod Franjevačke Crkve kad je ozbiljna satima kupila svoje mrtve i ranjene a neozbiljna nije metka ispalila na ono ozbiljno bolničko vozilo. Šta hoćeš od mene da čuješ? Da, zijanili su tu, i ako je to istina što govoriš, niste pravili probleme. Šta sad? Koliko puta ste vi pokušali preći na drugu stranu? Pokušaj je izgleda propao i to je to. Nije teško priznati da si negdje izgubio. Ali svaliti gubitke na nekakve izdajnike i slično jeste neozbiljno. Istinu stari i prestani srat. Vi ste izdajnici i šupci. Muslimani su izdali svoje suborce. Posebno oni iz prve i druge bojne. SJ nije bio nikakva posebna utvrda već sasvim obratno. Čuvalo ga par snajpera iz onih stanova na Bakijinoj Luki. Veliki propust zapovjedništva HVO-a što tamo nisu gurnuli malo jače postrojbe, atg recimo. Uglavnom prestani srat i glumit i opravdavat vaše izdajice koji su na spavanju razoružali dojučerašnje suborce. Zato se poslije 30.6 masovno kupilo Muslimane jer se nikome više nije vjerovalo. Ne vjeruje vam se ni danas. S vašim političarima se ništa ne može dogovoriti. Lažu, muljaju, odugovlače. Otvoreno izjave da su na pregovorima lagali i muljali. .... Važno je da ste ozbiljni
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 01:53 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: tetejac je napisao/la: Može i ono kad je ozbiljna formacija krenula do Neuma preko Vrda. Kako ti je lakše, vidim da si online pa da čujemo "Do Neuma". I sam znaš da je to floskula. Ipak je se tom akcijom trajno osigurala komunikacija između Mostara i Sarajeva. Nešto što, ponavljam, bosanskom pendantu nije uspjelo ni nakon godinu dana. Naprotiv, i tamo je napravljena akcija gdje je se teritorij u G. Vakufu dodatno proširio. Haliloviću tad nije bila floskula. Floskula je sad kad vas povaljašmo ko bekane.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:15 |
|
|
tetejac je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Šta hoćeš od mene da čuješ? Da, zijanili su tu, i ako je to istina što govoriš, niste pravili probleme. Šta sad? Koliko puta ste vi pokušali preći na drugu stranu? Pokušaj je izgleda propao i to je to. Nije teško priznati da si negdje izgubio.
Ali svaliti gubitke na nekakve izdajnike i slično jeste neozbiljno.
Istinu stari i prestani srat. Vi ste izdajnici i šupci. Muslimani su izdali svoje suborce. Posebno oni iz prve i druge bojne. SJ nije bio nikakva posebna utvrda već sasvim obratno. Čuvalo ga par snajpera iz onih stanova na Bakijinoj Luki. Veliki propust zapovjedništva HVO-a što tamo nisu gurnuli malo jače postrojbe, atg recimo. Uglavnom prestani srat i glumit i opravdavat vaše izdajice koji su na spavanju razoružali dojučerašnje suborce. Zato se poslije 30.6 masovno kupilo Muslimane jer se nikome više nije vjerovalo. Ne vjeruje vam se ni danas. S vašim političarima se ništa ne može dogovoriti. Lažu, muljaju, odugovlače. Otvoreno izjave da su na pregovorima lagali i muljali. Takvi ste, geni su vam takvi. Tko vas jebe, ostat će te u rezervatu. Važno je da ste ozbiljni Pa ako ste propustili odbranu tako važnog mjesta snajperima na drugoj strani Neretve, onda jeste neozbiljni, uz dužno poštovanje. To o žalu za izdajnicima je posebna priča. Pa vi ste fakat mislili da sa jedne strane možete istjerivati ljude sa teritorije koju kontrolišete, govoriti njihovoj rodbini da stavi bijele čaršafe na stanove, a da vam ovamo glupi Mujo još brani? Sama činjenica da vjerujete u ovu logičku konstrukciju je nevjerovatna. Vaš problem, od tada do dana današnjeg je ostao isti. Ne gledate na ljude sa kojima ste suočeni kao narod, afirmisanu grupu, već kao nekakvu stoku koju možeš, da izvineš, handriti kako ti je volja, pa onda dođeš do zaključaka gore spomenute vrste. Za vas pregovori znače da vam neko potpiše ono što ratom niste dobili. Bilo šta drugo bi podrazumijevalo da dovoljno poštujete drugu stranu. To nećete dobiti. Nikada. Upravo vojna akcija o kojoj sada razgovaramo je dio razloga zašto je to tako.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:29 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Pejtonac prvo pita da ga se ispravlja, pa onda ispade zna sve
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:29 |
|
|
Ma daj dečko ti očito ne znaš neke stvari a ja ti ovdje neću objašnjavati. Da, slažem se. Bilo je donekle neozbiljno ostaviti samo snajpere da čuvaju SJ. To je rat. Propust zapovjedništva. Ja tebi mogu nabrojiti jako puno neozbiljnih vaših postupaka pa koga boli ***? Istina je da vam se nije vjerovalo od prve barikade dok još nije ni puklo. Vi ste prevrtljivci koji su u Stocu na tenkove bacali cvijeće. Radili ste u HRVATSKOM MUPU a iza leđa imali agendu stvarati neku drugu vojsku i radili na tome tajno iza leđa Hrvatima pa ste pola godine kasnije isto tako tajno kopali katakombe i rovove pod Vranicom. Izdat svog suborca i ubit na spavanju može samo najveća pička. Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojat te vaše šupke iz druge bojne. Ko vam jebe mater, s vama više nikad. Bit će te ko Palestinci, bolje niste zaslužili a izborit se niste mogli.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:35 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
tetejac je napisao/la: Ma daj dečko ti očito ne znaš neke stvari a ja ti ovdje neću objašnjavati. Da, slažem se. Bilo je donekle neozbiljno ostaviti samo snajpere da čuvaju SJ. To je rat. Propust zapovjedništva. Ja tebi mogu nabrojiti jako puno neozbiljnih vaših postupaka pa koga boli ***? Istina je da vam se nije vjerovalo od prve barikade dok još nije ni puklo. Vi ste prevrtljivci koji su u Stocu na tenkove bacali cvijeće. Radili ste u HRVATSKOM MUPU a iza leđa imali agendu stvarati neku drugu vojsku i radili na tome tajno iza leđa Hrvatima pa ste pola godine kasnije isto tako tajno kopali katakombe i tovove pod Vranicom. Izdat svog suborca i ubit na spavanju može samo najveća pička. Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojat te vaše šupke iz druge bojne. Ko vam jebe mater, s vama više nikad. Bit će te ko Palestinci, bolje niste zaslužili a izborit se niste mogli. Da se razumijemo, u ratu na području bivše Juge nije ni hodala nijedna ozbiljna vojska do HV-a kada se organizirao A Muslimani u ratu, pa da imaju dobru krv ne bi primili islam nekada davno Zanimljivo je da je bilo slučajeva da su pojedini Muslimani dobrovoljno ostali u HVO-u pa i prešli na katoličanstvo. Fratri su se tada dosta pazili toga i bili oprezni da se ne bi ponovila nova verzija priče o "katoličenju" Nekatolika kao ona srpska iz NDH
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:44 |
|
|
Rat je davno završen ali ne volim kada se ljudi preseravaju i glume. Ispade sad da se sami ljudi poubijaše na spavanju. Treba reći istinu. Ako nisi u stanju reći istinu, nemoj se ni javljat.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:51 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ma daj dečko ti očito ne znaš neke stvari a ja ti ovdje neću objašnjavati. Da, slažem se. Bilo je donekle neozbiljno ostaviti samo snajpere da čuvaju SJ. To je rat. Propust zapovjedništva. Ja tebi mogu nabrojiti jako puno neozbiljnih vaših postupaka pa koga boli ***? Istina je da vam se nije vjerovalo od prve barikade dok još nije ni puklo. Vi ste prevrtljivci koji su u Stocu na tenkove bacali cvijeće. Radili ste u HRVATSKOM MUPU a iza leđa imali agendu stvarati neku drugu vojsku i radili na tome tajno iza leđa Hrvatima pa ste pola godine kasnije isto tako tajno kopali katakombe i rovove pod Vranicom. Izdat svog suborca i ubit na spavanju može samo najveća pička. Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojat te vaše šupke iz druge bojne. Ko vam jebe mater, s vama više nikad. Bit će te ko Palestinci, bolje niste zaslužili a izborit se niste mogli. Jesi li ti ikada pomislio da je to obostrano? Ne znam kako je to bilo dole u Hercegovini, ali kod nas u Bosni od početka vođe nisu htjele s nekim ko neće u zajedničku vojsku. Drugi problem je tu što vi imate potpuno drugačiji pogled na stvari. Mi smo mislili s vama, a vi ste gledali na to kao ekskluzivni hrvatski prostor gdje onda nema i ne može da postoji neko ko se bori za svoje interese. Bošnjaci su trebali biti neki statisti, da im vrh bude vlasništvo nad vlastitom čevapdžinicom. To je se vidjelo i kod nas u Bugojnu. Čuj katakombe pod Vranicom. Da su bile katakombe, ne bi završili negdje drugo. A ne bi mi mogao ni znati reći kako se baš na taj dan Juka Prazina zadesio da bude tu da "čisti" mostarske stanove? Znaš gdje su bili rovovi? Iza našeg sela. Da ga nisam vidio svojim očima, ne bi vjerovao. Ako je to istina što zboriš, takvi ljudi nisu izdajnici. Kako neko, ko odbija boriti se da njegovi sunarodnjaci ostanu bez lijekova, hrane i vode može biti izdajnik? Možeš li mi to objasniti?
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 02:55 |
|
|
tetejac je napisao/la: Rat je davno završen ali ne volim kada se ljudi preseravaju i glume. Ispade sad da se sami ljudi poubijaše na spavanju. Treba reći istinu. Ako nisi u stanju reći istinu, nemoj se ni javljat. Iskreno rečeno, jednostavno ne znam. Ne bih ti mogao reći. Ali i da jeste istina, ne znam kako bi to moglo biti dovoljno jak argument za bilo šta. Haj da su uzeli jedno selo/naselje na taj fazon, ali bolan, mi pričamo o 10-15 kilometara. Raštani, Vrapčići, Sjeverni logor, Potoci, sve gore do Drežnice.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:07 |
|
|
Pričaj o Bosni i kako je to bilo kod vas. Hercegovinu ostavi meni i ako te nešto zanima pitaj. Nemoj pričati o stvarima koje ne znaš. Armije bih u Hercegovini nije bilo do kraja 92. Znači nije nikako postojala, nije oformljena. Muslimani su imali mo bataljon od 200 ljudi a i to smo im mi dali i opremili i obučili. Pričaj o stvarima koje znaš.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:07 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Drugi problem je tu što vi imate potpuno drugačiji pogled na stvari. Mi smo mislili s vama, a vi ste gledali na to kao ekskluzivni hrvatski prostor gdje onda nema i ne može da postoji neko ko se bori za svoje interese. Bošnjaci su trebali biti neki statisti, da im vrh bude vlasništvo nad vlastitom čevapdžinicom. To je se vidjelo i kod nas u Bugojnu.
Vama se jednostavno nije vjerovalo, a to se pokazalo i ispravnim. Dugo vremena ste igrali na kartu JNA. Poznata je ona prijetnja Predsjedništva da ako Hrvatska ne povuče snage iz Posavine da mi mogli tražiti sankcije UN-a, itd. I sredinom travnja 1992. SDA zazire da označi JNA kao stranu u sukobu. Čak je se poziva da igra ulogu tampona. Vaše ludilo je bilo beskrajno. Koketiranje muslimana s JNA u proljeće 1992.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:09 |
|
|
Peljtonac je u pravu, ispali smo budale. Tesko je priznat ali tako je. Iako je tu prica "ne bi opet", "nikad vise" i slicno opet cemo s muslimanima u neka saveznistva ic ako zagusti jer ce nas zapad natjerat kao sto nas i sad tjeraju protiv srba. Jednostavno ih moramo pocet gledat i dozivljavat ko neprijatelje, strano tijelo, srbi su uvijek imali kocnicu prema njima, jos za vrijeme juge. I onda ih fino odmah prvom prilikom kad su se razmahali fino pocistili i boli ih kita. Njima RS, a nas opet uvalise mujama pa se ti s lazovima opet zajebaji, a samo gledaju da udare s ledja. Turcin je to. Trebali smo rijesit to jos 93 i nek nas onda zovu s pravom UZPovci, ovako ispadosmo budale, izbjegavaj sukobe, necemo mi muje, a mujo kolje po srednjoj bosni, a praljak u citluku urigira da se propusti pomoc da imaju sta jest ovim islamistima u istocnom mostaru. I jos doveli cnn da snima ono u heliodromu, a mujo 300+ logora, nigdje snimke. E jesmo hajvani bili boze sacuvaj
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:16 |
|
|
tetejac je napisao/la: Pričaj o Bosni i kako je to bilo kod vas. Hercegovinu ostavi meni i ako te nešto zanima pitaj. Nemoj pričati o stvarima koje ne znaš. Armije bih u Hercegovini nije bilo do kraja 92. Znači nije nikako postojala, nije oformljena. Muslimani su imali mo bataljon od 200 ljudi a i to smo im mi dali i opremili i obučili. Pričaj o stvarima koje znaš. Pa ja i jesam uvučen u ovu diskusiju. Htio odgovoriti na ono pitanje od prije 3-4 stranice, onaj krenuo vrijeđati pa ja odgovorio. Kod nas je od početka postojala Patriotska liga, kasnije Armija. I te priče kako niko nije znao da će puknuti isto ne pale ovdje, jer je grad ionako bio npr. pun izbjeglica iz Prozora, a bilo je i dosta drugih stvari prije.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 03:17 |
|
|
Upitajte bilo koga iz obitelji poginulih muslimana iz proljeća 92. i svi ali svi će reći da su poginuli kao pripadnici tzv. "Armije BiH" iako je ista osnovana pola godine poslije
I kad to govore, govore bez treptanja i imalo crvenila
To im nije neugodno
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 13:14 |
|
|
espresso je napisao/la: Upitajte bilo koga iz obitelji poginulih muslimana iz proljeća 92. i svi ali svi će reći da su poginuli kao pripadnici tzv. "Armije BiH" iako je ista osnovana pola godine poslije
To im nije neugodno Da li je Kanel Sajan senior odapeo kao HVO-ovac?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 13:33 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Peljtonac je u pravu, ispali smo budale. Tesko je priznat ali tako je. Iako je tu prica "ne bi opet", "nikad vise" i slicno opet cemo s muslimanima u neka saveznistva ic ako zagusti jer ce nas zapad natjerat kao sto nas i sad tjeraju protiv srba. Jednostavno ih moramo pocet gledat i dozivljavat ko neprijatelje, strano tijelo, srbi su uvijek imali kocnicu prema njima, jos za vrijeme juge. I onda ih fino odmah prvom prilikom kad su se razmahali fino pocistili i boli ih kita. Njima RS, a nas opet uvalise mujama pa se ti s lazovima opet zajebaji, a samo gledaju da udare s ledja. Turcin je to. Trebali smo rijesit to jos 93 i nek nas onda zovu s pravom UZPovci, ovako ispadosmo budale, izbjegavaj sukobe, necemo mi muje, a mujo kolje po srednjoj bosni, a praljak u citluku urigira da se propusti pomoc da imaju sta jest ovim islamistima u istocnom mostaru. I jos doveli cnn da snima ono u heliodromu, a mujo 300+ logora, nigdje snimke. E jesmo hajvani bili boze sacuvaj Gledaj to s pozitivne strane. Sada nismo više mi zatvoreni u Federaciju s njima nego su oni zatvoreni s nama. Preko 25 godina kolektivnog ludila da se mora satrat UZP-ovce i sad su opet na početku. Duh im je slomljen, masovno će iseljavati još godinama, a mi opet imamo šansu uredit državu po svojoj mjeri.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 18:15 |
|
|
neretvanin je napisao/la: espresso je napisao/la: Upitajte bilo koga iz obitelji poginulih muslimana iz proljeća 92. i svi ali svi će reći da su poginuli kao pripadnici tzv. "Armije BiH" iako je ista osnovana pola godine poslije
To im nije neugodno Da li je Kanel Sajan senior odapeo kao HVO-ovac? Da Čak je pokopan u uzurpiranom Liska parku
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 18:28 |
|
|
espresso je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Da li je Kanel Sajan senior odapeo kao HVO-ovac? Da Čak je pokopan u uzurpiranom Liska parku Čovjek umro za HercegBosnu a ovaj bi mu izrod graDŽansku. Da su pametni iz HVO udruga izvadili bi iz arhiva presliku vojne isprave gdje se vidi da je dotični HVO-vac pa nabijali na nos.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Mostar u ratu 1992-1996. Postano: 07 sij 2023, 20:35 |
|
|
Znači tu je korijen tolike islamofašističke životinjske mržnje koju taj riga prema Hrvatima.
Za njega je Bajrović hrvatoljubac.
Mora odgovarati pred zakonom za pokretanje i raspirivanje linča i huškanja na žene iz udruge kraljica Katarina Kosača, kada su u Blagaj došle obilježiti godišnjicu smrti Katarine Kosače.
Što bi bilo da se neki musliman naložio na njegove isilovske terorističke pozive i fizički napao (ili nešto gore uradio) tim ženama koje su taj dan bile u Blagaju?
Ne smiju mu mostarski Hrvati dopustiti da se izvuče od odgovornosti.
A za sljedeću obljetnicu očekujem velebnu manifestaciju obilježavanja smrti kraljice Katarine Kosače na Stjepangradu uz pokroviteljstvo svih mogućih hrvatskih institucija, od HNSa naniže.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|