|
|
Stranica: 5/30.
|
[ 748 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:01 |
|
|
Zapadni je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ajde pametni ne seri. Koja emocija? Sad mi treba neki balavac po netu objašnjavat kako mi je zapovjednik bio udbaš bez ijednog dokaza. Postavi mi pitanje ako hoćeš konkretan odgovor. Evo tebi ključno pitanje pa mi odgovori: Je li Tuđmanovo djelovanje bilo korisno hrvatskim interesima u BiH? I ponovno vrijeđanje i omalovažavanje, onda ćemo ovako: Ajde počasni Mujo igraj se navijačkih skupina po stare dane dok još možeš, to su ti bile dvije funkcije u životu: puškaranje i navijanje za Ajduka, okani se ozbiljnih tema, vidiš da si emotivno nestabilan. Zato i jesi bio dno vojnog lanca kojim je moja obitelj zapovijedala. Tuđmanovo djelovanje je bilo manje štetno od Kraljevićevog. Hvala Bogu, nema ga. Tvoj doseg u tvojim godinama je prepucavanje s balavcima po forumu. Ništa više. Pozdrav Sad si me nasmijao. Javi se slobodno na private da razmjenimo koju o velebnim obiteljima. Jel jedna od 200 Tuđmanovih? 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:02 |
|
|
|
Ja sam ti odgovorio, ti si samo počeo škripat. Izgubio si onaj minimum poštovanja koji imam sa sugovornikom čim si počeo vrijeđati i sukladno ti odgovorio, s tim da ne znaš tko sam ja, a ja sam otprilike znam s kim pričam.
Lice i naličje navijača.
Ja sam ipak iz drugog vojnog miljea. Pismenijeg.
Pozdrav
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:06 |
|
|
Zapadni je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ajde pametni ne seri. Koja emocija? Sad mi treba neki balavac po netu objašnjavat kako mi je zapovjednik bio udbaš bez ijednog dokaza. Postavi mi pitanje ako hoćeš konkretan odgovor. Evo tebi ključno pitanje pa mi odgovori: Je li Tuđmanovo djelovanje bilo korisno hrvatskim interesima u BiH? I ponovno vrijeđanje i omalovažavanje, onda ćemo ovako: Ajde počasni Mujo igraj se navijačkih skupina po stare dane dok još možeš, to su ti bile dvije funkcije u životu: puškaranje i navijanje za Ajduka, okani se ozbiljnih tema, vidiš da si emotivno nestabilan. Zato i jesi bio dno vojnog lanca kojim je moja obitelj zapovijedala. Tuđmanovo djelovanje je bilo manje štetno od Kraljevićevog. Hvala Bogu, nema ga. Tvoj doseg u tvojim godinama je prepucavanje s "balavcima" po forumu. Ništa više. Gdje si tu u odnosu na ljude iz moje obitelji. Jebote. Ako nemaš argumenata, ne ulazi u rasprave, nije ti ovo mahala, nego hrvatski forum. Pozdrav Samo je tvoja obitelj branila Hrvatsku. Koji si ti mamlaz. Reci javno ako imaš jaja i ja ću. Ko si?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:09 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Ja sam ti odgovorio, ti si samo počeo škripat. Izgubio si onaj minimum poštovanja koji imam sa sugovornikom čim si počeo vrijeđati i sukladno ti odgovorio, s tim da ne znaš tko sam ja, a ja sam otprilike znam s kim pričam.
Lice i naličje navijača.
Ja sam ipak iz drugog vojnog miljea. Pismenijeg.
Pozdrav Jesi se školovao ko onaj Junuz dok sam ja krvario za Hrvatsku? Pa sad ti intelektualno jači pa se kurčiš?  Imaš ti prika ikakvih odličja da nama ovde pokažeš? Recimo, red Nikole Šubića Zrinskog? A?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:12 |
|
|
|
Ili možda ratni spomen križ Herceg Bosne sva tri stupnja? Da vidimo malo pismeni ko je gdje bio i ratovao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:14 |
|
|
|
Za razliku od tebe ja imam odgovornost prema sebi i svojima.
To možda prolazi u nekoj prčvarnici u nekom dijelu Bosne, s ljudima koji ti intelektualno pariraju.
Ne znaš s kim pričaš, čak nije ni bitno za razgovor.
Ti si sam sebe obogaljio pred svima.
Čovjek ti pristupi humano, ti pičkaraš o ratu i da su drugi balavci. Pa sine ti si glineni golub u odnosu na neke tu. A sama činjenica da birtijaški izazivaš druge da se izjasne tko su samo govori koliki si glineni golub.
Ali nijedan ozbiljan vojnik koji je upravljao ljudima u ratu nije došao kao navijač. A ti si navijač. Hajduka. To je tvoja profesija.
A neki imaju fakultet i pokrivali su područja. Ti nisi obrazovan. Nisi imao ozbiljne funkcije u ratu.
Prošao si kroz rat uz tisuće drugih, ali si nepoznata osoba.
I onda to objašnjava što nisi u stanju odgovoriti ništa, nego sam škripaš.
Hvataš se Tuđmana. Svi znamo da Tuđman nije bio idealan, ali je bio idealniji od jebenog Blaža Kraljevića i struje koja je otkazivala poslušnost Zagrebu. Ovo malo što Hrvati BiH imaju, imaju zbog Zagreba, ne zbog Kraljevića, s takvom strujom ne bi imali ni to. I to se dokazalo kao istina.
Aj sad, stvarno bog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 08:24 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Za razliku od tebe ja imam odgovornost prema sebi i svojima.
To možda prolazi u nekoj prčvarnici u nekom dijelu Bosne, s ljudima koji ti intelektualno pariraju.
Ne znaš s kim pričaš, čak nije ni bitno za razgovor.
Ti si sam sebe obogaljio pred svima.
Čovjek ti pristupi humano, ti pičkaraš o ratu i da su drugi balavci. Pa sine ti si glineni golub u odnosu na neke tu. A sama činjenica da birtijaški izazivaš druge da se izjasne tko su samo govori koliki si glineni golub.
Ali nijedan ozbiljan vojnik koji je upravljao ljudima u ratu nije došao kao navijač. A ti si navijač. Hajduka. To je tvoja profesija.
A neki imaju fakultet i pokrivali su područja. Ti nisi obrazovan. Nisi imao ozbiljne funkcije u ratu.
Prošao si kroz rat uz tisuće drugih, ali si nepoznata osoba.
I onda to objašnjava što nisi u stanju odgovoriti ništa, nego sam škripaš.
Hvataš se Tuđmana. Svi znamo da Tuđman nije bio idealan, ali je bio idealniji od jebenog Blaža Kraljevića i struje koja je otkazivala poslušnost Zagrebu. Ovo malo što Hrvati BiH imaju, imaju zbog Zagreba, ne zbog Kraljevića, s takvom strujom ne bi imali ni to. I to se dokazalo kao istina.
Aj sad, stvarno bog Ne znam s kim pričam a ne znaš ni ti s kim pričaš. Ako hoćeš javno, može. Ako hoćeš na private, može. Ako si zadužio nečim Hrvatsku reci da vidimo pa ćemo podvuć liniju. Ti si taj koji proziva pa ja ti samo vraćam. Kako ti god paše pajdo, ja sam za. Pošteno? To što sam navijač Hajduka nit me čini manjim nit većim čovjekom od tebe. Vidim da si pismen pa eto. Ja navijač nepismen, ti iz ugledne obitelji pismen. Moj je ovako generalan i okviran stav oko vas pismenih da vas 90% nabijem. Da se vas pitalo 1991 i da ste vi pismeni branili Hrvatsku otišli bi svi skupa u kurac. Ti mora da si jedan od onih 200 Tuđmanovih obitelji. Jel tvoji imaju počasne činove? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 09:55 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Njegova politika bila je nekima moralnija, ali politički opasnija za Hrvate u BiH.
A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Seferu Haliloviću i jugoslavenu Aliji "ovo nije naš rat" Izetbegoviću? Što je moralno u ideji svrgavanja legitimne hrvatske vlasti? A ako ćemo biti do kraja pošteni, nije baš moralno, a još manje pametno, veličati NDH. Što nam to treba? I molim administraciju da obriše zadnje postove svađe zapadnog i tetejca. Ovo je žalosni dokaz da lik i djelo Kraljevića toliko godina nakon smrti i dalje stvara razdor u hrvatskom narodu. I još nešto. Ja se slažem Zapadni s tobom oko Kraljevića, ali nisi trebao ovako napadati tetejca. Čovjek možda ima PTSP i treba imati razumijevanja. Ja nisam ni znao s kim pričam, tek kasnije sam skužio koji je. Što se tiče činova i zapvojednig lanca, moraš znati da je i među visokim i niskim činovima bilo i kvalitetnih i nekvalitetnih ljudi, ovako ispada da pišaš po svima koji nisu zapovjednici. On je tebe prvi počeo vrijeđati, ali ti ako si emocionalno stabilniji, kako tvrdiš, onda ne smiješ odgovarati istom ili jačom mjerom. Stani na loptu. On ima opravdanje za svoju emocionlanu nabijenost jer je prošao bojište, ti i ja nismo i moramo biti odgovorni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:13 |
|
|
Novdan je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Njegova politika bila je nekima moralnija, ali politički opasnija za Hrvate u BiH.
A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Seferu Haliloviću i jugoslavenu Aliji "ovo nije naš rat" Izetbegoviću? Što je moralno u ideji svrgavanja legitimne hrvatske vlasti? A ako ćemo biti do kraja pošteni, nije baš moralno, a još manje pametno, veličati NDH. Što nam to treba? I molim administraciju da obriše zadnje postove svađe zapadnog i tetejca. Ovo je žalosni dokaz da lik i djelo Kraljevića toliko godina nakon smrti i dalje stvara razdor u hrvatskom narodu. I još nešto. Ja se slažem Zapadni s tobom oko Kraljevića, ali nisi trebao ovako napadati tetejca. Čovjek možda ima PTSP i treba imati razumijevanja. Ja nisam ni znao s kim pričam, tek kasnije sam skužio koji je. Što se tiče činova i zapvojednig lanca, moraš znati da je i među visokim i niskim činovima bilo i kvalitetnih i nekvalitetnih ljudi, ovako ispada da pišaš po svima koji nisu zapovjednici. On je tebe prvi počeo vrijeđati, ali ti ako si emocionalno stabilniji, kako tvrdiš, onda ne smiješ odgovarati istom ili jačom mjerom. Stani na loptu. On ima opravdanje za svoju emocionlanu nabijenost jer je prošao bojište, ti i ja nismo i moramo biti odgovorni. A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Manoliću ili Perkoviću? Što je moralno mlatit Jastreba? Što je moralno ubijat hosovce? Što je moralno prijetit Veselici? Što je moralno u autoritarnosti i kontinuiranim komunizmom? Što je moralno odbit lustraciju? Možemo i ovako pričati. Neka stoje postovi, nije ovo nikakva svađa. Ovo je odraz svijesti hrvatskog društva. Za ovo smo se borili. Za ovo sam dobio orden za junački čin u ratu. Da nas danas pismeni i sa fakultetom zajebaju i podjebavaju po internetu. Ovakvi su i u ratu bili. Njih 90%. Niko crte vidio nije. Nepismeni su stvorili i obranili Hrvatsku. Da je do ovih pismenih, davno bi nam zvono zvonilo. Nabijem i njega i njegovu obitelj. Čovjek kompleksaš. Vjerovatno ga mogu ukadit i njega i njegovu obitelj sve skupa u svim sferama života. Debil kojem je red Nikole Šubića Zrinskog na nivou neke prčvarnice u nekom djelu Bosne. Zato ga nabijem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:34 |
|
|
tetejac je napisao/la: Novdan je napisao/la: A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Seferu Haliloviću i jugoslavenu Aliji "ovo nije naš rat" Izetbegoviću? Što je moralno u ideji svrgavanja legitimne hrvatske vlasti? A ako ćemo biti do kraja pošteni, nije baš moralno, a još manje pametno, veličati NDH. Što nam to treba?
I molim administraciju da obriše zadnje postove svađe zapadnog i tetejca. Ovo je žalosni dokaz da lik i djelo Kraljevića toliko godina nakon smrti i dalje stvara razdor u hrvatskom narodu.
I još nešto. Ja se slažem Zapadni s tobom oko Kraljevića, ali nisi trebao ovako napadati tetejca. Čovjek možda ima PTSP i treba imati razumijevanja. Ja nisam ni znao s kim pričam, tek kasnije sam skužio koji je. Što se tiče činova i zapvojednig lanca, moraš znati da je i među visokim i niskim činovima bilo i kvalitetnih i nekvalitetnih ljudi, ovako ispada da pišaš po svima koji nisu zapovjednici. On je tebe prvi počeo vrijeđati, ali ti ako si emocionalno stabilniji, kako tvrdiš, onda ne smiješ odgovarati istom ili jačom mjerom. Stani na loptu. On ima opravdanje za svoju emocionlanu nabijenost jer je prošao bojište, ti i ja nismo i moramo biti odgovorni.
A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Manoliću ili Perkoviću? Što je moralno mlatit Jastreba? Što je moralno ubijat hosovce? Što je moralno prijetit Veselici? Što je moralno u autoritarnosti i kontinuiranim komunizmom? Što je moralno odbit lustraciju? Možemo i ovako pričati. Neka stoje postovi, nije ovo nikakva svađa. Ovo je odraz svijesti hrvatskog društva. Za ovo smo se borili. Za ovo sam dobio orden za junački čin u ratu. Da nas danas pismeni i sa fakultetom zajebaju i podjebavaju po internetu. Ovakvi su i u ratu bili. Njih 90%. Niko crte vidio nije. Nepismeni su stvorili i obranili Hrvatsku. Da je do ovih pismenih, davno bi nam zvono zvonilo. Nabijem i njega i njegovu obitelj. Čovjek kompleksaš. Vjerovatno ga mogu ukadit i njega i njegovu obitelj sve skupa u svim sferama života. Debil kojem je red Nikole Šubića Zrinskog na nivou neke prčvarnice u nekom djelu Bosne. Zato ga nabijem. Franjo Tuđman se nažalost morao okružiti udbašima jer je to bio jedini način da stvori Hrvatsku. Međutim, jedna je stvar pokušati pridobiti hrvatske udbaše da rade za Hrvatsku i protiv Srbije, a drugo je podčiniti se muslimanskim KOS-ovcima koji žele izbrisati hrvatski narod. Između Franje i Alije, izbor je jasan. A Kraljević je odabrao Aliju. Al dobro, vi imate svoje mišljenje, ja imam svoje. Ne moramo se slagati u svemu. Zapadni je puno pretjerao i treba maknuti postove. Meni je muka čitati što je napisao. Znam ljude iz HV-a koji su se susreli na ratištu s kažnjeničkom bojnom i pozitivno su govorili o njima. Ja sam tek kasnije skužio da ste vi taj forumaš iz kažnjeničke. I inače imam poštovanje za prave branitelje i ne bih se ni raspravljao s vama da sam skužio odmah koji ste. Ugl nemojte što zamjeriti i ne obazirite se na uvrede. Pozdrav!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:36 |
|
|
tetejac je napisao/la: A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Manoliću ili Perkoviću? I Manolić i Perković su tada bili na hrvatskoj strani, Alija i Sefer nisu. Manolić i Perković su predstavljali hrvatske institucije, grešne i nelustrirane, ali hrvatske. Sefer i Alija predstavljaju drugi narod, a k tome i neprijateljsku politiku prema nama.. Samo to djelu hrvatskih desničara nije bilo jasno, a nekim nije ni danas. Pravaši su teško, ali teško zabludjeli po pitanju muslimana početkom devedesetih. A neki odbijaju evoluirati. Treba priznati pogreške, učliti na njima i graditi budućnost za nove generacije bez grešaka iz prošlosti. Nitko nije bezgrešan, ali kad se pogriješi treba priznati i ići dalje. Po pitanju muslimana vodstvo HOSa je brutalno, ali brutalno pogriješilo na hrvatsku štetu. Pa yebemu miša, našli su se na istoj strani u unutarhrvatskim obračunima sa Stipom Mesićom i istim tim Manolićem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:41 |
|
|
novosve je napisao/la: Pravaši su teško, ali teško zabludjeli po pitanju muslimana početkom devedesetih. A neki odbijaju evoluirati.
Koji pravaši? Politika, vojno krilo...? Ne može se sve trpati u isti koš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Koji pravaši? Politika, vojno krilo...? Ne može se sve trpati u isti koš. U to vrijeme više manje svi. Tuđman je veće napade u HR po pitanju BH doživljavao s desna, nego s lijeva. Ne sjećam se nikog s desnice da ga je aktivno podržavao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:50 |
|
|
Novdan je napisao/la: tetejac je napisao/la: A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Manoliću ili Perkoviću? Što je moralno mlatit Jastreba? Što je moralno ubijat hosovce? Što je moralno prijetit Veselici? Što je moralno u autoritarnosti i kontinuiranim komunizmom? Što je moralno odbit lustraciju? Možemo i ovako pričati. Neka stoje postovi, nije ovo nikakva svađa. Ovo je odraz svijesti hrvatskog društva. Za ovo smo se borili. Za ovo sam dobio orden za junački čin u ratu. Da nas danas pismeni i sa fakultetom zajebaju i podjebavaju po internetu. Ovakvi su i u ratu bili. Njih 90%. Niko crte vidio nije. Nepismeni su stvorili i obranili Hrvatsku. Da je do ovih pismenih, davno bi nam zvono zvonilo. Nabijem i njega i njegovu obitelj. Čovjek kompleksaš. Vjerovatno ga mogu ukadit i njega i njegovu obitelj sve skupa u svim sferama života. Debil kojem je red Nikole Šubića Zrinskog na nivou neke prčvarnice u nekom djelu Bosne. Zato ga nabijem. Franjo Tuđman se nažalost morao okružiti udbašima jer je to bio jedini način da stvori Hrvatsku. Međutim, jedna je stvar pokušati pridobiti hrvatske udbaše da rade za Hrvatsku i protiv Srbije, a drugo je podčiniti se muslimanskim KOS-ovcima koji žele izbrisati hrvatski narod. Između Franje i Alije, izbor je jasan. A Kraljević je odabrao Aliju. Al dobro, vi imate svoje mišljenje, ja imam svoje. Ne moramo se slagati u svemu. Zapadni je puno pretjerao i treba maknuti postove. Meni je muka čitati što je napisao. Znam ljude iz HV-a koji su se susreli na ratištu s kažnjeničkom bojnom i pozitivno su govorili o njima. Ja sam tek kasnije skužio da ste vi taj forumaš iz kažnjeničke. I inače imam poštovanje za prave branitelje i ne bih se ni raspravljao s vama da sam skužio odmah koji ste. Ugl nemojte što zamjeriti i ne obazirite se na uvrede. Pozdrav! Ma odakle tebi to da se Tuđman morao okružiti udbašima? Šta sad, sada po tome i tvojoj teoriji ispada da su udbaši stvorili Hrvatsku?? Pa to su najveće i najgore udbaške floskule na koje padaju naši ljudi. Niti se morao okružit udbašima niti je to bio jedini način da se stvori Hrvatska niti su je oni stvorili. Vama su mozak udbaši isprali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:54 |
|
|
tetejac je napisao/la: Ma odakle tebi to da se Tuđman morao okružiti udbašima? Šta sad, sada po tome i tvojoj teoriji ispada da su udbaši stvorili Hrvatsku?? Pa to su najveće i najgore udbaške floskule na koje padaju naši ljudi. Niti se morao okružit udbašima niti je to bio jedini način da se stvori Hrvatska niti su je oni stvorili. Vama su mozak udbaši isprali. I da je sve to točno, nećeš zato podrediti hrvatsku postrojbu drugom narodu i njegovim vođama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:54 |
|
|
novosve je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Koji pravaši? Politika, vojno krilo...? Ne može se sve trpati u isti koš. U to vrijeme više manje svi. Tuđman je veće napade u HR po pitanju BH doživljavao s desna, nego s lijeva. Ne sjećam se nikog s desnice da ga je aktivno podržavao. Konkretno pravaši u BiH, kakvu štetu su napravili? Ako ćemo o šteti, Hdz je šampion, ali to nije tema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:55 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: A što je moralno od podčinjavanja hrvatskih vojnika KOS-ovcu Manoliću ili Perkoviću? I Manolić i Perković su tada bili na hrvatskoj strani, Alija i Sefer nisu. Manolić i Perković su predstavljali hrvatske institucije, grešne i nelustrirane, ali hrvatske. Sefer i Alija predstavljaju drugi narod, a k tome i neprijateljsku politiku prema nama.. Samo to djelu hrvatskih desničara nije bilo jasno, a nekim nije ni danas. Pravaši su teško, ali teško zabludjeli po pitanju muslimana početkom devedesetih. A neki odbijaju evoluirati. Treba priznati pogreške, učliti na njima i graditi budućnost za nove generacije bez grešaka iz prošlosti. Nitko nije bezgrešan, ali kad se pogriješi treba priznati i ići dalje. Po pitanju muslimana vodstvo HOSa je brutalno, ali brutalno pogriješilo na hrvatsku štetu. Pa yebemu miša, našli su se na istoj strani u unutarhrvatskim obračunima sa Stipom Mesićom i istim tim Manolićem! Pa što su pustili Arkana ako su bili na hrvatskoj strani? Što su tukli Jastreba ako su bili na hrvatskoj strani? Što su filovali Tuđmana lažima ako su bili na hrvatskoj strani? Što su ubijali naše iz emigracije ako su bili na hrvatskoj strani? Može odgovor? Hvala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 10:57 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ma odakle tebi to da se Tuđman morao okružiti udbašima? Šta sad, sada po tome i tvojoj teoriji ispada da su udbaši stvorili Hrvatsku?? Pa to su najveće i najgore udbaške floskule na koje padaju naši ljudi. Niti se morao okružit udbašima niti je to bio jedini način da se stvori Hrvatska niti su je oni stvorili. Vama su mozak udbaši isprali. I da je sve to točno, nećeš zato podrediti hrvatsku postrojbu drugom narodu i njegovim vođama. Hosovci niti su ratovali niti bi ratovali protiv Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:01 |
|
|
tetejac je napisao/la: Hosovci niti su ratovali niti bi ratovali protiv Hrvata. ŠBBKBB, činjenica je da je Kralejvić priznao Aliju i Sefera kao svoje nadređene. Što bi onda, izdao njih da je poživio? Doveo se u poziciju da mora izdati ili svoj narod ili one koje je sam priznao za nadređene! a muslimanski dio HOSa itekako jest ratovao protiv Hrvata. Bila je to zabluda i to treba priznati i okrenuti novi list.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:02 |
|
|
tetejac je napisao/la: novosve je napisao/la: I Manolić i Perković su tada bili na hrvatskoj strani, Alija i Sefer nisu.
Manolić i Perković su predstavljali hrvatske institucije, grešne i nelustrirane, ali hrvatske. Sefer i Alija predstavljaju drugi narod, a k tome i neprijateljsku politiku prema nama..
Samo to djelu hrvatskih desničara nije bilo jasno, a nekim nije ni danas.
Pravaši su teško, ali teško zabludjeli po pitanju muslimana početkom devedesetih. A neki odbijaju evoluirati.
Treba priznati pogreške, učliti na njima i graditi budućnost za nove generacije bez grešaka iz prošlosti. Nitko nije bezgrešan, ali kad se pogriješi treba priznati i ići dalje.
Po pitanju muslimana vodstvo HOSa je brutalno, ali brutalno pogriješilo na hrvatsku štetu. Pa yebemu miša, našli su se na istoj strani u unutarhrvatskim obračunima sa Stipom Mesićom i istim tim Manolićem!
Pa što su pustili Arkana ako su bili na hrvatskoj strani? Što su tukli Jastreba ako su bili na hrvatskoj strani? Što su filovali Tuđmana lažima ako su bili na hrvatskoj strani? Što su ubijali naše iz emigracije ako su bili na hrvatskoj strani? Može odgovor? Hvala. Može odgovor?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:05 |
|
|
novosve je napisao/la: tetejac je napisao/la: Hosovci niti su ratovali niti bi ratovali protiv Hrvata. ŠBBKBB, činjenica je da je Kralejvić priznao Aliju i Sefera kao svoje nadređene. Što bi onda, izdao njih da je poživio? Doveo se u poziciju da mora izdati ili svoj narod ili one koje je sam priznao za nadređene! a muslimanski dio HOSa itekako jest ratovao protiv Hrvata. Bila je to zabluda i to treba priznati i okrenuti novi list. List je davno okrenut u osmom mjesecu 1992. Kad sam rekao ‘hosovci’ mislio sam na Hrvate u hosu pobogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:07 |
|
|
|
Može odgovor na ona moja pitanja? Kažeš da su Manolić i Perković bili na hrvatskoj strani. Pa ne ponaša se tako čovjek u ratu na tako visokoj funkciji a da radi za našu stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:11 |
|
|
tetejac je napisao/la: tetejac je napisao/la: Pa što su pustili Arkana ako su bili na hrvatskoj strani? Što su tukli Jastreba ako su bili na hrvatskoj strani? Što su filovali Tuđmana lažima ako su bili na hrvatskoj strani? Što su ubijali naše iz emigracije ako su bili na hrvatskoj strani? Može odgovor? Hvala. Može odgovor? Meni je Dedaković u lice rekao da mu se Tuđman izvino u Iloku kad su se sreli i rekao mu kako su mu Manolić i Perković davali krive informacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:12 |
|
|
tetejac je napisao/la: Pa što su pustili Arkana ako su bili na hrvatskoj strani? Što su tukli Jastreba ako su bili na hrvatskoj strani? Što su filovali Tuđmana lažima ako su bili na hrvatskoj strani? Što su ubijali naše iz emigracije ako su bili na hrvatskoj strani? Može odgovor? Hvala. Vidim da te koelga izvrijeđao, ali toliko niskointeligentno nastupaš da me tjeraš na isto. Ne znam što si sve prošao u životu i ne đelim se pred Božić s nekime svađati, ali shvati da neke stvari potpuno krivo razumijevaš. To ti dobronamjerno govorim, jer uporno se zakapaš u blato prošlosti umjesto da iziđeš iz njega. Kako več rekoh, hrvatske institucije, ako su i grešne, su HRVATSKE. Sefer i Alija nisu hrvatske institucije.Hrvatske institucije često rade JAKO LOŠE STVARI, ja ovdje pljujem po istima, kritiziram ih, ne biram riječi, ali nikad i pod nikoju cijenu ne možeš ići protiv hrvatske institucije u korist TUĐE, ma koliko naša krivih stvari radila. Zašto je Manolić činio loše stvar njemu na dušu, a Perkoviću na savjest dok robuje za zla koja je počinio ima priliku misliti o tome. Ali oni su bili predstavljali HRVATSKE institucije, službene. Sefer i Alija nisu. To ti očito nisi u stanju razumjeti i zato se uporno zatrpavaš u blato
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Tuđman i Šušak zaustavljali HVO kada je odgovarao na muslimanske napade Postano: 22 pro 2025, 11:18 |
|
|
|
Sjena saradnika UDBe se bila ozbiljno nadvila nad Gojkom Šuškom. Sad kad se spomenu oružje na ZG kolodvoru mislim da bi to mogao biti razlog Šuškove neblagonaklonosti HOSu. Prikupljanje sredstava iz dijaspore štel je kontolirati bez izuzetka. Nesumnjiva je a najvjerovatnije i presudna zasluga Blaža Kraljevića i HOSa u cjelini za odbranu južne Hercegovine, deblokadu Dubrovnika i odbranu Livna. Nacionalno mješovite snage HOSa su presudile na terenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|