HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 ruj 2025, 10:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 632 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Da li Hrišćani i Muslimani slave istog Boga?
PostPostano: 19 vel 2012, 15:49 

BBC je napisao/la:
zapovjednik je napisao/la:
Ovo je samo glupan bez dokaza mogao rec...

A zašto ti negiraš ono što islamski učenjaci priznaju da je Muhamed radio ?

Možeš bar kao oni to braniti i relativizirati sa "bila takva vremena". Ili "Muhamed je činio dobro djelo što je Židovke uzimao za ropkinje, da ne ostanu u pustinji same".

Naravno isti dan je prerezao vratove njihovim muževima, pa je to i jedini razlog što su ostale same. Ali hej, hebeš logiku, hebeš to "malo" zločina, Islam je to. Mač u ruke i širi ga.

Hajde daj mi dokaz od Islamskih ucenjaka???

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 15:52 

Ništa ti neću dati. Jer si komad idiota koji sve laže i izvrće.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 15:56 

BBC je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Pa šta je ovde o ženama?! , ovde je u supruzi a ne o ženi kao slobodnom biću.

Da bi znao "što je tu o ženama" moraš poznavati život Židova u to vrijeme. I kako su se odnosili prema ženama, kao i ostatak svijeta.
I onda bi znao da je ta Isusova rečenica (i ostalo tretiranje žena) u to vrijeme bilo vrlo opasno po njega samog.

Ali što ti znaš, samo da se lupa bezveze, jel ?

Ti poznaješ jel?! , pa si'ladno ovde izvrnuo laž i prevaru o nekoj revolucironarnoj Isusovoj rečenici o jednakosti muškarca i žene , a sad mi trućaš o Židovima i njihovom ponašanju prema ženama.

Nego zašto nisi odgovorio na citate iz novog zaveta koje sam ja stavio i koji jesu pravi?!

Jbt ispade da je branim islam ?! , a nije ni čudo kad ih takvi kao ti tzv.hrišćani napadaju a neće svoje govno da počiste koje su izasrali.

da čujem komentar na citate koje sam postavio sa linkom za razliku od tebe i na jeziku koji razumeš a ne engleskom.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 15:57 

Dobio si čak dva citata. Drugi komentar si preskočio i praviš se da ga ne vidiš.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:06 

BBC je napisao/la:
Dobio si čak dva citata. Drugi komentar si preskočio i praviš se da ga ne vidiš.

Ti mene zajebavaš?! , koje citate?! , onaj tvoj na engleskom i onaj kratak Markanov?!

1 A tako i vi žene budite pokorne svojim muževima, da ako koji i ne veruju reči ženskim življenjem bez reči da se dobiju,
Mt. 18:15, 1 Kor. 7:16

2 Kad vide čisto življenje vaše sa strahom;

3 Vaša lepota da ne bude spolja u pletenju kose, i u udaranju zlata, i oblačenju haljina;
2 Moj. 33:6, Isa. 3:16

4 Nego u tajnom čoveku srca, u jednakosti krotkog i tihog duha, što je pred Bogom mnogoceno.
Ps. 45:13

5 Jer se tako nekad ukrašavahu i svete žene, koje se uzdahu u Boga i pokoravahu se svojim muževima.

6 Kao što Sara slušaše Avrama, i zvaše ga gospodarem; koje ste vi kćeri postale, ako činite dobro, i ne bojite se nikakvog straha.
1 Moj. 18:12

7 Tako i vi muževi živite sa svojim ženama po razumu, i poštujte ih kao slabiji ženski sud, i kao sunaslednice blagodati života, da se ne smetu molitve vaše.

http://wwwyu.com/biblija/601pe003.htm

Klikni na link pa čitaj još jednom , i gde vidiš tu tvoju revolucionarnu rečenicu ovde?!

Nemaš nimalo srama i slagaćeš samo da bi popljuvao islam i podigao svoju hrišćansku veru iznad njega.

Pa jbt to više govori o licemerju koji ja ovde već dosta pominjem ali vernici su takvi lažovi i prevaratni da će pored zdravih očiju nastaviti da lažu .

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:09 

BBC je napisao/la:

Ništa ti neću dati. Jer si komad idiota koji sve laže i izvrće.

Intersantno...slaga covjek i govori meni da lazem...

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:13 

http://www.faithfreedom.org/

Eto, islamski učenjak iz Irana koji je napustio Islam i postao ateist. Rođen sa Kuranom, Hadisima i godinama ih studirao.
Zaradi 50.000 $$ ako ga u teološkoj debati potučeš da Muhamed nije kriminalac i zločinac.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:18 

BBC je napisao/la:

Eto, islamski učenjak iz Irana koji je napustio Islam i postao ateist. Rođen sa Kuranom, Hadisima i godinama ih studirao.
Zaradi 50.000 $$ ako ga u teološkoj debati potučeš da Muhamed nije kriminalac i zločinac.

:zubati

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:20 

Eh jeste i dao sebi neki izazov, bubnuće par citata, tekstova, ajeta iz Kurana i eto mu dokaza kojeg on želi.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:20 

Čemu to podcjenjivanje osobe koja Islam ima u malom prstu ?

Dok vi znate ona dva citata koje podvaljujete naivnom zapadu. Ministar je već jedan ispucao.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:22 

Mislim da bih ja radio tako da sam na njegovom mjestu, nije nikakvo podcjenjivanje, čovjek je moj brat po vjeri.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:25 

Nije on tvoj brat više. Jer kad napustiš Islam više nisi musliman. On sam kaže za sebe da više nije, i ne može biti, musliman.
Općepoznate stvari o svojoj vjeri ne znaš.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:27 

Obojica smo ateisti. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:29 

Ma da, ti si ateist koliko i Lagumdžija. Pa ga fotoaparati uhvate kako moli pored hodže.

Ne možete više lagati, ispucali ste sve kredite.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 16:33 

OK neću više o tome.

Mene je oduvijek zanimalo zašto vjernici sebi daju za pravo da određuju ko će u raj a ko u pakao, kada je to Božija odluka. Nije li to petljanje u njegove poslove?

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:04 

Lebowski je napisao/la:
OK neću više o tome.

Mene je oduvijek zanimalo zašto vjernici sebi daju za pravo da određuju ko će u raj a ko u pakao, kada je to Božija odluka. Nije li to petljanje u njegove poslove?

Koji vjernici?Po defaultu,svi ljudi su griješnici,tako da ne mogu,a niti imaju moć o tome suditi.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:15 

joe enter je napisao/la:
Ti mene zajebavaš?! , koje citate?! , onaj tvoj na engleskom i onaj kratak Markanov?!

O čemu pričamo,feminističkoj teologiji? :zubati

Temelj takvu nauku (jednakopravnosti) nalazio se u krštenju, po kojemu svi krštenici postaju ravnopravna djeca Božja, a locus classicus te ravnopravnosti i jednakoga dostojanstva svih nalazi svoj temelj u poslanici u kojoj se Pavao obraća Galaćanima riječima: "Nema više:Židov ni Grk! Nema više: Rob – slobodnjak! Nema više: muško – žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu!" (Gal 3, 28).

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:21 

Mar-kan je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
OK neću više o tome.

Koji vjernici?Po defaultu,svi ljudi su griješnici,tako da ne mogu,a niti imaju moć o tome suditi.

Ljudi jesu grešnici i oni će grešiti verovatno dok postoji ljudski rod , ali samo bolesne religije kao što su monoteističke imaju tzv.istočni greh iliti po pravoslavnima prvorodni greh.

To je boleština prve vrste i osnov zašto su te religije robovlasničke,genocidne,netolerantne,mrziteljske,.....

Inače i ti si mi replicirao nekim citatom potvrđujući navode od BBCija a sam nisi svestan da taj citat ništa ne govori o njegovim tvrdnjama već nešto drugo.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:29 

joe enter je napisao/la:
Inače i ti si mi replicirao nekim citatom potvrđujući navode od BBCija a sam nisi svestan da taj citat ništa ne govori o njegovim tvrdnjama već nešto drugo.

Da skratim,pred Isusom su svi isti,crni bijeli,muški ženski,pametni glupi...nema diskriminacije po bilo kojem osnovu.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:49 

Mar-kan je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Da skratim,pred Isusom su svi isti,crni bijeli,muški ženski,pametni glupi...nema diskriminacije po bilo kojem osnovu.

Da skratiš aa?! , boli te kurac za istinu već je bitno šta tebi odgovara , ali ne osuđujem je te previše jer takva je i vera kao i ti što jesi sad , istina je samo vaša i baš vas briga za sve drugo.

Kao što si video nije tako , jer sasvim jasno govori novi zavet o ženama koji sam lepo postavio a ti zaćutao.

Zašto samo citirate novi zavet a nikada stari?! , kao sad je stari zavet zastareo a mi moderni hrišćani ne gledamo više na taj način?! :001_rolleyes
Novi zavet je nemoguć bez starog , zato molio bih da se na njega referišeš jer u suprotnom ispadaš prevarant i lažov jer selektivno uzimaš ono što tebi odgovara a na ono drugo praviš se grbav.
To isto radi i današnja crkva , svesno laže govoreći kaku super i da bez njih nema ljubavi i tolerancije , a vamo ne pominju više novi zavet i ne odriču se nasleđa koje je bilo zločinačko i svog bogastva koje je proisteklo iz toga.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 17:59 

Isus nije Bog niti je to on ikad tvrdio!
Navedite samo jednu rečenicu iz biblije u kojoj piše da je isus a.s rekao, ja sam bog, mene obožavajte...
Takve stvari se nebi trebale izvlačiti iz konteksta!
Svi znamo kako je trojstvo uvedeno, il ne?
Biblija je pisana po onom, po ovom..znači tek u trećem licu.Toliko je prepravljanja, bogoljuljenja, da je to nevjerovatno!
U toj knjizi se Bog smatra pijancem, svladan umorom, prevalio ga san, gubitnikom...
Isus a.s je nagovjestio proroka poslije njega, ja neznam koga vi čekate..

A ti BBC, u laži su kratke noge!
Ti niti ćeš naštetiti muhamedu a.s niti islamu!
Zarobljenici su imali svoja prava koja su danas prepisana u one konvencije o zarobljenicima.
Žene, djecu, starce, ranjenike, stablo, životinje..niko nije smio ni dirati a kamoli ubijati!
Zabranjena je kamata, žena je dobila svija prava!
Zamisli, u Islamu žena nemora davati svoj novac mužu, može ga držati za sebe ako želi, a muž je mora izdržavati.
Islam je savršen a ne muslimani.
Molitva 5 puta na dan, i svaki put prije molitve umivanje, pranje noga...zamisli te skrušenosti, ćistoće i ljubavi prema Bogu!
Mi kada izgovaramo ime Isusa ili isa.a.s, svaki put smo dužni da kažemo alejhiselam(neka je mir Božiji i spas na njega), a šta
vi kažete...
Židovi su griješili kada nisu prihvatili isusa a.s, a kršćani nisu slijedili muhameda a.s!
Ali, hvala je Bogu, isa a.s će ponovno sići..i ubiti dedžala

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 18:02 

U starom zavjetu je zabranjen alkohol, svinjetina, a naređeno obrezivanje?

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 18:09 

Ada je napisao/la:
Isus nije Bog niti je to on ikad tvrdio!
Navedite samo jednu rečenicu iz biblije u kojoj piše da je isus a.s rekao, ja sam bog, mene obožavajte...
Takve stvari se nebi trebale izvlačiti iz konteksta!
Svi znamo kako je trojstvo uvedeno, il ne?
Biblija je pisana po onom, po ovom..znači tek u trećem licu.Toliko je prepravljanja, bogoljuljenja, da je to nevjerovatno!
U toj knjizi se Bog smatra pijancem, svladan umorom, prevalio ga san, gubitnikom...
Isus a.s je nagovjestio proroka poslije njega, ja neznam koga vi čekate..

A ti BBC, u laži su kratke noge!
Ti niti ćeš naštetiti muhamedu a.s niti islamu!
Zarobljenici su imali svoja prava koja su danas prepisana u one konvencije o zarobljenicima.
Žene, djecu, starce, ranjenike, stablo, životinje..niko nije smio ni dirati a kamoli ubijati!
Zabranjena je kamata, žena je dobila svija prava!
Zamisli, u Islamu žena nemora davati svoj novac mužu, može ga držati za sebe ako želi, a muž je mora izdržavati.
Islam je savršen a ne muslimani.
Molitva 5 puta na dan, i svaki put prije molitve umivanje, pranje noga...zamisli te skrušenosti, ćistoće i ljubavi prema Bogu!
Mi kada izgovaramo ime Isusa ili isa.a.s, svaki put smo dužni da kažemo alejhiselam(neka je mir Božiji i spas na njega), a šta
vi kažete...
Židovi su griješili kada nisu prihvatili isusa a.s, a kršćani nisu slijedili muhameda a.s!
Ali, hvala je Bogu, isa a.s će ponovno sići..i ubiti dedžala

Ovo tipkaš iz nekog kampa ili šta? Uglavnom, kratko-jasno: griješiš. I nemoj ljude uvjeravati u nešto što ni ti sam ne vjeruješ.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 18:12 

Čuj ovog talibana što prepreda o pravima žena u islamu. :001_rolleyes

Pa muslimani nemate ni čestito venčanje već pogodbu pravite , a da ne govorim o poligamiji i pedofilstvu Muhameda.

Gde su tu prava?!

Vrh

PostPostano: 19 vel 2012, 18:32 

Sve što trebate znati o Muhamedu i Islamu:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 632 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: