|
|
Stranica: 3/63.
|
[ 1553 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:38 |
|
|
Komunisti, komunisti, svi ste vi isti.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:39 |
|
|
emt je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ubistvo se oprasthata ako se dovoljno pokajesh! Jedino za shto nema oprosta je grupnjak sa vise od 25 ljudi i sex sa Kinezima Koji si ti perverznjak.To je nevjerovatno. Zavrsices u dzehenemu sigurno, kuvajuci se u nekom kotlu punom pare i vruce vode. A lozacica ce ti biti neka mladjahna u minjaku, koja ce te tuci lopatom Alije Sirotanovica, svaki put kad joj spusitis pogled na noge ili neki drugi dio tijela. dobar opis pakla emt gledat sveono sto nikad neces imat a zelis i jos te mlati .. ljiljane mani se perverzija budi covjek
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:39 |
|
|
Ibar je napisao/la: postujem dzoni. ja itekako preispitivah i djelom neke stvari preispitujem i danas upravo da produbim vjeru. razum je vazan dio krscanstva od pocetka do nasih dana
Da racio tu prevagne, mnoge stvari bi u glavi bile razbacane... Ipak diskutujemo o stvarima koje nisu dokazive, i sve se zasniva na nekom unutrasnjem ubedjenju, odnosno veri da je nesto tako i tako. Ne postoje cinjenice koje bi opovrgle ili dokazale tvoj ili moj pogled, al zato bar mozemo o tome pristojno diskutovati, bez diskvalifikacija i uvreda. Mnogi su osetljivi kad se pokrene ova prica, kad se ne slazes sa njima, kao da si ih u srce ubo...al nema potrebe za time...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:42 |
|
|
Ibar je napisao/la: emt je napisao/la: Koji si ti perverznjak.To je nevjerovatno. Zavrsices u dzehenemu sigurno, kuvajuci se u nekom kotlu punom pare i vruce vode. A lozacica ce ti biti neka mladjahna u minjaku, koja ce te tuci lopatom Alije Sirotanovica, svaki put kad joj spusitis pogled na noge ili neki drugi dio tijela. dobar opis pakla emt gledat sveono sto nikad neces imat a zelis i jos te mlati .. ljiljane mani se perverzija budi covjek Prosvijetli ga Ibar, ja sam to samo onako, masta cini cuda. Poznavajuci ga sta voli, i o cemu prica na forumu.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:43 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ibar je napisao/la: postujem dzoni. ja itekako preispitivah i djelom neke stvari preispitujem i danas upravo da produbim vjeru. razum je vazan dio krscanstva od pocetka do nasih dana
Da racio tu prevagne, mnoge stvari bi u glavi bile razbacane... Ipak diskutujemo o stvarima koje nisu dokazive, i sve se zasniva na nekom unutrasnjem ubedjenju, odnosno veri da je nesto tako i tako. Ne postoje cinjenice koje bi opovrgle ili dokazale tvoj ili moj pogled, al zato bar mozemo o tome pristojno diskutovati, bez diskvalifikacija i uvreda. Mnogi su osetljivi kad se pokrene ova prica, kad se ne slazes sa njima, kao da si ih u srce ubo...al nema potrebe za time... postujem sto si gospodin kad je puno stvari u pitanju a pogotovo OVA. da je sve razum onda vjere ne bi bilo. naravno. Bez Krista nema zivota. molit cu za tebe dzoni da pronades vjeru svojih predaka koja je u meduvremenu iscezla ali zar je i dalje tu. evo da te trnci malo produ.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:45 |
|
|
Ibar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Da racio tu prevagne, mnoge stvari bi u glavi bile razbacane...
Ipak diskutujemo o stvarima koje nisu dokazive, i sve se zasniva na nekom unutrasnjem ubedjenju, odnosno veri da je nesto tako i tako.
Ne postoje cinjenice koje bi opovrgle ili dokazale tvoj ili moj pogled, al zato bar mozemo o tome pristojno diskutovati, bez diskvalifikacija i uvreda.
Mnogi su osetljivi kad se pokrene ova prica, kad se ne slazes sa njima, kao da si ih u srce ubo...al nema potrebe za time...
postujem sto si gospodin kad je puno stvari u pitanju a pogotovo OVA. da je sve razum onda vjere ne bi bilo. naravno. Bez Krista nema zivota.molit cu za tebe dzoni da pronades vjeru svojih predaka koja je u meduvremenu iscezla ali zar je i dalje tu. evo da te trnci malo produ. ma kako onih 2,5 milijarde hinduista i budista preživljava, bez navedenog, mora da svi gore u paklu....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: lako je meni moj je vec "cabrio" a Mario njegov mora na tuning zlatni_ljiljan je napisao/la: Hajmo mi buraz zajedno u Zidove,hem sto imaju para ,hem nema dzehenema,odemo lijepo u Tel Aviv primimo to ,ozenimo se dole i polako teretanica,pa malo na kamenovanje Arapa,pa opet laganini boli nas patka... Gledo ja ,ima dobrih butri bolan.Moram to uzivo razgledat
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:48 |
|
|
Ibar je napisao/la: postujem sto si gospodin kad je puno stvari u pitanju a pogotovo OVA.
da je sve razum onda vjere ne bi bilo. naravno.
Bez Krista nema zivota.
molit cu za tebe dzoni da pronades vjeru svojih predaka koja je u meduvremenu iscezla ali zar je i dalje tu.
evo da te trnci malo produ.
Ja sam 2 godine pevao u crkvenom horu...ima sjajnih pesama, monaha sa kojima kad pricas osetis neki cudni mir, emituju sjajnu energiju, teraju te da se iznova preispitas o svemu tome. Ali ima i mnogo bitangi, vrlo dobro sam svestan koliko nam je crkva i pomogla da opstanemo, ali i koliko je bila mehanizam u donosenju ubitacnih odluka, koliko dan danas zlotvora se krije ispod mantije... Kad napravis presek, vidis da i u samoj crkvi kao i svugde drugde ima i dobrih i losih ljudi, i da sama religija to ne bira.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59729 Lokacija: DAZP HQ
|
osa je napisao/la: ma kako onih 2,5 milijarde hinduista i budista preživljava, bez navedenog, mora da svi gore u paklu....
spasenje je namjenjeno samo bijelcima i semitima, ovi kaki i žuti su šejtani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 13 vel 2012, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: osa je napisao/la: ma kako onih 2,5 milijarde hinduista i budista preživljava, bez navedenog, mora da svi gore u paklu....
spasenje je namjenjeno samo bijelcima i semitima, ovi kaki i žuti su šejtani. izgleda....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59729 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Osa ,Dzoni i ja smo nocas sjebali san Ibru i ostalim ministrantima,jebiga sorry ministranti i mektebski meleci Al cekaj Ljiljane, secam te se iz faze kad smo se napushavali, znam da si potegao argument kako si hadzija u Osterajhu, da u kuci na glavnom mestu ti stoji Kuran... Nemoj sad da ga sklonis, trulo je...sacekaj jos malo, da se "zapeche" p.s samo da ti ne pogodim zivac sa ovim, da se vratis starom dobrom Islamu...sto bi se menjao, furas pricu do kraja joj Džoni, pa nije valjda da toliko malo znaš o islamu. glavna im je finta ta, daj ba jarane, kakva religija...samo da te izdvoje iz stada jer si lakši plijen.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:02 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
dudu je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Al cekaj Ljiljane, secam te se iz faze kad smo se napushavali, znam da si potegao argument kako si hadzija u Osterajhu, da u kuci na glavnom mestu ti stoji Kuran... Nemoj sad da ga sklonis, trulo je...sacekaj jos malo, da se "zapeche" p.s samo da ti ne pogodim zivac sa ovim, da se vratis starom dobrom Islamu...sto bi se menjao, furas pricu do kraja joj Džoni, pa nije valjda da toliko malo znaš o islamu. glavna im je finta ta, daj ba jarane, kakva religija...samo da te izdvoje iz stada jer si lakši plijen. Dudu stari munafik ,nas chita ko otvoren bukvar
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Icebreaker
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:04 |
|
|
Zanimljiva tema. Mislim da će iole osvješteni čovjek shvatit da nije sam birao religiju, običaje i gdje i kad će se rodit. Meni je moja vjera nametnuta. Krstili su me kad sam imao nekoliko mjeseci, kad i mog brata blizanca. Ja sam danas praktični vjernik katolik, on je ateist. To je takav odabir i pravednije bi bilo krstit "djecu" kad već mogu razmišljat svojom glavom. Pa Isus se krstio u odrasloj dobi.
Volim svoju vjeru i ponosim se njom, ali odbacujem bilo kakve teze da je jedina moja vjera ispravna. Vjerujem da je Bog najveće dobro i sigurno neće zatvorit svoja vrata nekom tko je drukčije vjere jer taj pojedinac nije birao tko će bit i gdje će se rodit,a dobar je čovjek u suštini. Tako je rođen i odgojen i to ga je oblikovalo.
Vjerujem u ljudsku narav, u čovječnost. U svakom čovjeku je to zapisano i svaki čovjek ima savjest. Možemo sad diskutirati o etičkom relativizmu, ali kolokvijalno rečeno dosta ljudskih izbora se mogu podijeliti na dobre i loše kad je stani-pani. Za mene je srž zla sebičnost.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:05 |
|
|
dudu je napisao/la: joj Džoni, pa nije valjda da toliko malo znaš o islamu. glavna im je finta ta, daj ba jarane, kakva religija...samo da te izdvoje iz stada jer si lakši plijen. Toga se i plasim Mada, znajuci koliko Ljiljanko voli dobar batak, cenim da bi postao Subotar, samo kad bi mu svake subote servirali Sandru Afriku
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:06 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: joj Džoni, pa nije valjda da toliko malo znaš o islamu. glavna im je finta ta, daj ba jarane, kakva religija...samo da te izdvoje iz stada jer si lakši plijen. Toga se i plasim Mada, znajuci koliko Ljiljanko voli dobar batak, cenim da bi postao Subotar, samo kad bi mu svake subote servirali Sandru Afriku Batice za Sandrin batak bi se krstio lichno kod Kachavende bio bi veci Srbin od Zijada Zigica
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:06 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Zanimljiva tema. Mislim da će iole osvješteni čovjek shvatit da nije sam birao religiju, običaje i gdje i kad će se rodit. Meni je moja vjera nametnuta. Krstili su me kad sam imao nekoliko mjeseci, kad i mog brata blizanca. Ja sam danas praktični vjernik katolik, on je ateist. To je takav odabir i pravednije bi bilo krstit "djecu" kad već mogu razmišljat svojom glavom. Pa Isus se krstio u odrasloj dobi.
Volim svoju vjeru i ponosim se njom, ali odbacujem bilo kakve teze da je jedina moja vjera ispravna. Vjerujem da je Bog najveće dobro i sigurno neće zatvorit svoja vrata nekom tko je drukčije vjere jer taj pojedinac nije birao tko će bit i gdje će se rodit,a dobar je čovjek u suštini. Tako je rođen i odgojen i to ga je oblikovalo.
Vjerujem u ljudsku narav, u čovječnost. U svakom čovjeku je to zapisano i svaki čovjek ima savjest. Možemo sad diskutirati o etičkom relativizmu, ali kolokvijalno rečeno dosta ljudskih izbora se mogu podijeliti na dobre i loše kad je stani-pani. Za mene je srž zla sebičnost. Vidi se da si iz najveceg grada na svijetu Dubrovnik cudo jednostavno od pocetka do nasih dana
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:07 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Zanimljiva tema. Mislim da će iole osvješteni čovjek shvatit da nije sam birao religiju, običaje i gdje i kad će se rodit. Meni je moja vjera nametnuta. Krstili su me kad sam imao nekoliko mjeseci, kad i mog brata blizanca. Ja sam danas praktični vjernik katolik, on je ateist. To je takav odabir i pravednije bi bilo krstit "djecu" kad već mogu razmišljat svojom glavom. Pa Isus se krstio u odrasloj dobi.
Vjerujem u ljudsku narav, u čovječnost. U svakom čovjeku je to zapisano i svaki čovjek ima savjest. Možemo sad diskutirati o etičkom relativizmu, ali kolokvijalno rečeno dosta ljudskih izbora se mogu podijeliti na dobre i loše kad je stani-pani. Za mene je srž zla sebičnost. Postujem stepen svesti ovakvih vernika
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:08 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Batice za Sandrin batak bi se krstio lichno kod Kachavende bio bi veci Srbin od Zijada Zigica Ma kako mi nekad isao na stojka, zbog ovih stvari si kralj
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:14 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Toga se i plasim Mada, znajuci koliko Ljiljanko voli dobar batak, cenim da bi postao Subotar, samo kad bi mu svake subote servirali Sandru Afriku Batice za Sandrin batak bi se krstio lichno kod Kachavende bio bi veci Srbin od Zijada Zigica bogami si ljiljane zaslužio taj zlatni nadimak pička je moja religija
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vjernici su čudni, ateisti nisu normalni. Definitivno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:17 |
|
|
bibisi nepostoje ateisti svak u nešto vjeruje........bio to bog, novac, slava, pička
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 00:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Vjernici su čudni, ateisti nisu normalni. Definitivno. Ti si sredina?
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Offset
|
Naslov: Re: Postojanje Boga Postano: 14 vel 2012, 13:50 |
|
|
ja sam covjek vjernik i postujem sviju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Postojanje Boga Postano: 14 vel 2012, 13:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bog je stvarno moćan. Uspio je ateiste ubijediti da ne postoji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ajatollah Cerić : sve kontroverze Postano: 14 vel 2012, 18:16 |
|
|
Icebreaker je napisao/la: Volim svoju vjeru i ponosim se njom, ali odbacujem bilo kakve teze da je jedina moja vjera ispravna. Vjerujem da je Bog najveće dobro i sigurno neće zatvorit svoja vrata nekom tko je drukčije vjere jer taj pojedinac nije birao tko će bit i gdje će se rodit,a dobar je čovjek u suštini. Tako je rođen i odgojen i to ga je oblikovalo.
O ovome se već govorilo... religija/da-li-hris-ani-i-muslimani-slave-istog-boga-t2143-100.html
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|