|
|
Stranica: 12/75.
|
[ 1871 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 15:12 |
|
|
Nakon što su otjerali Srbe sa foruma sad su združeno nagrnuli na Međugorje al PRC gospodo, ne bi da to mjesto posjećuje troje ljudi
pa će oni odustati od dolaska vašom negativnom agressivnom propagandom, ipak se radi o desetinama hiljada, a dok je ljudi biće i
Međugorja. Ako je jedan čovjek povratio vjeru u sebe ili se izliječio snagom molitve onda se sve ovo isplatilo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 15:56 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
[quote="POL_GASOL"]Nakon što su otjerali Srbe sa foruma sad su združeno nagrnuli na Međugorje al PRC gospodo, ne bi da to mjesto posjećuje troje ljudi
pa će oni odustati od dolaska vašom negativnom agressivnom propagandom, ipak se radi o desetinama hiljada, a dok je ljudi biće i
Međugorja. Ako je jedan čovjek povratio vjeru u sebe ili se izliječio snagom molitve onda se sve ovo isplatilo
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 16:19 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Nakon što su otjerali Srbe sa foruma sad su združeno nagrnuli na Međugorje al PRC gospodo, ne bi da to mjesto posjećuje troje ljudi
Međugorja. Ako je jedan čovjek povratio vjeru u sebe ili se izliječio snagom molitve onda se sve ovo isplatilo. Tema je "Vjerujete li..." ,a ne "Idete li na hodočašća...".Ako vjerujem,vjerujem zato i zato,ako ne vjerujem,postoje razlozi i za to.Ovdje obrazlažemo i za i protiv vjerovanja u to.Svatko ima svoj osobni stav-koliko je teološki ispravan i potkovan,druga priča. Kako se to vraća vjera u sebe,a pogotovo kako se izliječi snagom molitve?
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 17:23 |
|
|
Mar-kane, vjeruješ li u Lurd i Fatimu?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 19:02 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Mar-kane, vjeruješ li u Lurd i Fatimu? Zbog toga što su ukazanja sva privatna otkrivanja i ne javna otkrivanja, rimokatolici nisu obavezni vjerovati u njih, ali ona ni ne dodaju dodatni materijal u istine Katoličke Crkve kao što je to u javnim otkrivenjimaNe vjerujem,previše mi "kontroverzi" sa biblijskim naukom.Koga zanima,može i sam proučiti o čemu se radi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 07 srp 2012, 23:44 |
|
|
Mate Bilić: Sve dobro u životu dogodilo mi se zahvaljujući MeđugorjuCitat: “Uvijek je tu u, u mom srcu, i rado svjedočim o njemu. Više me ne iznenađuje kad mi prilaze Španjolci i govore mi o Međugorju ili traže informacije”.
Na utakmici redovito nosim majicu s likom Gospe Međugorske, jer mi se sve dobro u životu dogodilo zahvaljujući Međugorju. http://www.ljportal.com/ljubuski-2/2-dr ... -medugorju
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 08 srp 2012, 16:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Zbog toga što su ukazanja sva privatna otkrivanja i ne javna otkrivanja, rimokatolici nisu obavezni vjerovati u njih, ali ona ni ne dodaju dodatni materijal u istine Katoličke Crkve kao što je to u javnim otkrivenjima Ne znam odakle si ovo kopirao, to nije Biblijski ali je jako interesantno za razmišljanje. Dali je to stav Vatikana odnosno RKC ? Mar-kan je napisao/la: Ne vjerujem,previše mi "kontroverzi" sa biblijskim naukom.Koga zanima,može i sam proučiti o čemu se radi. Najpoštenije odgovoreno. Ja na primjer imam drugačiji stav, priznajem sva mjesta na kojima ljudi upoznaju Boga kroz ljubav i molitvu, na kojima su sakuplja narod koji tu nije došao zbog novca i zarade. (govorim o hodočasnicima) Samim time predani su Bogu. Kako Biblija kaže: Bog ili bogatstvo, ne može se služiti dvojici gospodara.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 08 srp 2012, 17:24 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zbog toga što su ukazanja sva privatna otkrivanja i ne javna otkrivanja, rimokatolici nisu obavezni vjerovati u njih, ali ona ni ne dodaju dodatni materijal u istine Katoličke Crkve kao što je to u javnim otkrivenjima Ne znam odakle si ovo kopirao, to nije Biblijski ali je jako interesantno za razmišljanje. Dali je to stav Vatikana odnosno RKC ? Mar-kan je napisao/la: Ne vjerujem,previše mi "kontroverzi" sa biblijskim naukom.Koga zanima,može i sam proučiti o čemu se radi. Najpoštenije odgovoreno. Ja na primjer imam drugačiji stav, priznajem sva mjesta na kojima ljudi upoznaju Boga kroz ljubav i molitvu, na kojima su sakuplja narod koji tu nije došao zbog novca i zarade. (govorim o hodočasnicima) Samim time predani su Bogu. Kako Biblija kaže: Bog ili bogatstvo, ne može se služiti dvojici gospodara. Ovo prvo je citat sa http://hr.wikipedia.org/wiki/Lourdes. Drugo,nije toliko bitno gdje ljudi idu,nego kako žive.Proučavajući Bibliju,još bolje se razumiju sva ova dešavanja,u drugom svjetlu.Bog se npr. "izravno" ukazao Izraelcima x puta kroz njihovo putovanje do Obećane zemlje,i to ogromnom broju ljudi,pa su opet skrenuli u grijeh,pored toliko očiglednih materijalnih dokaza postojanja Boga.Isus je to također spominjao u svojim besjedama,i da mrtvi uskrsnu.neki neće vjerovati... Znači,džaba čuda i samog Boga,ako nema promjene u srcu i promjene karaktera.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 08 srp 2012, 18:02 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ovo prvo je citat sa http://hr.wikipedia.org/wiki/Lourdes. Drugo,nije toliko bitno gdje ljudi idu,nego kako žive.Proučavajući Bibliju,još bolje se razumiju sva ova dešavanja,u drugom svjetlu.Bog se npr. "izravno" ukazao Izraelcima x puta kroz njihovo putovanje do Obećane zemlje,i to ogromnom broju ljudi,pa su opet skrenuli u grijeh,pored toliko očiglednih materijalnih dokaza postojanja Boga.Isus je to također spominjao u svojim besjedama,i da mrtvi uskrsnu.neki neće vjerovati... Znači,džaba čuda i samog Boga,ako nema promjene u srcu i promjene karaktera. To prvo je stav rimokatoličke crkve. A ovo drugo je ok, nisam ni ja napisao nešto puno drugačije. ja sam samo komentirao svoj stav o Međugorju.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 24 srp 2012, 16:34 |
|
|
http://www.index.hr/sport/clanak/hodoca ... 27632.aspxCitat: MEĐUGORJE postaje omiljeno svetište nogometnih zvijezda: Nakon Roberta Mancinija i Gigija Buffona, tamo će se ukazati i najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi.
Prema informacijama iz Italije, Messi je privatnim avionom sletio u dubrovačku zračnu luku u Ćilipima, odakle je automobilom produljio prema hercegovačkom mjestu gdje se navodno ukazala Bogorodica.
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 24 srp 2012, 16:39 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: http://www.index.hr/sport/clanak/hodocasnik-leo-messi-sletio-u-dubrovnik-i-autom-produljio-za-medjugorje/627632.aspx Citat: MEĐUGORJE postaje omiljeno svetište nogometnih zvijezda: Nakon Roberta Mancinija i Gigija Buffona, tamo će se ukazati i najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi.
Prema informacijama iz Italije, Messi je privatnim avionom sletio u dubrovačku zračnu luku u Ćilipima, odakle je automobilom produljio prema hercegovačkom mjestu gdje se navodno ukazala Bogorodica. Mali Marsovac došao bio dole,pomolio se i otišao za svojim poslom... Obavio to kako i nogomet igra...Brzo i jednostavno... Svaka čast....
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 20:43 |
|
|
Vidjećemo da li će se oglasiti mediji u narednim danima ali opet se nešto događa u Međugorju. Zove me kolega i kaže bijeli križ na nebu,koji je bio prisutan nekih 20-ak minuta. Bilo je još ljudi koji su vidjeli tu pojavu.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 20:45 |
|
|
Kakav bijeli kriz ?!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 20:49 |
|
|
Nemam pojma. To mi je frend koji živi u Međugorju javio. Prije par minuta.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 20:52 |
|
|
Svjetlost, formacija oblaka ? Prekomjerno uzivanje skunka ?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 20:56 |
|
|
Tu i tamo voli srolati Ma,pustićemo da vidimo šta će biti u narednim danima.Hoće li se netko oglasiti povodom toga. Ako ne,onda ću ga prijaviti u 'Ćenakolo',na odvikavanje. Nije mu daleko Da ne lupamo bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 15 kol 2012, 21:40 |
|
|
zmajček je napisao/la: Tu i tamo voli srolati Ma,pustićemo da vidimo šta će biti u narednim danima.Hoće li se netko oglasiti povodom toga. Ako ne,onda ću ga prijaviti u 'Ćenakolo',na odvikavanje. Nije mu daleko Da ne lupamo bezveze. Dole su i 82´i brda bez vatre gorila pa niko ništa moj zmajček...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 17:17 |
|
|
zmajček je napisao/la: Vidjećemo da li će se oglasiti mediji u narednim danima ali opet se nešto događa u Međugorju. Zove me kolega i kaže bijeli križ na nebu,koji je bio prisutan nekih 20-ak minuta. Bilo je još ljudi koji su vidjeli tu pojavu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 17:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Athen-Wien i Rom-Belgrade avionske veze.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 18:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Neke reklame u tom mjestu su zbilja degutantne!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 19:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 19:43 |
|
|
U svakom slučaju zanimljiva pojava.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 19:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
u Međugorju je to normala, tamo se svako malo poigrava sunce na nebu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 19:49 |
|
|
dudu je napisao/la: u Međugorju je to normala, tamo se svako malo poigrava sunce na nebu. Znaš li čega je Sunce simbol?
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vjerujete li u ukazanja u Međugorju? Postano: 16 kol 2012, 19:50 |
|
|
Makedonije?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|