|
|
Stranica: 8/73.
|
[ 1815 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 10 stu 2009, 23:51 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dakle da vidimo; Kokica Bašta:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 150 Hadžiosmanović AA 21 Hrast:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 85 Hadžiosmanović AA 28 Baščeluci:Bojčetić Ž 243 Hrnjić N 125 Hadžiosmanović AA 30 Katina:Bojčetić Ž 79 Hrnjić N 324 Hadžiosmanović AA 18 Volijak:Bojčetić Ž 215 Hrnjić N 192 Hadžiosmanović AA 17 Centar:Bojčetić Ž 195 Hrnjić N 193 Hadžiosmanović AA 46 Kozluk:Bojčetić Ž 113 Hrnjić N 367 Hadžiosmanović AA 32 T.Škola 1:Bojčetić Ž 297 Hrnjić N 52 Hadžiosmanović AA 6 T.Škola 2:Bojčetić Ž 159 Hrnjić N 108 Hadžiosmanović AA 9 Skela:Bojčetić Ž 325 Hrnjić N 130 Hadžiosmanović AA 5 Bare 1:Bojčetić Ž 196 Hrnjić N 120 Hadžiosmanović AA 36 Bare 2:Bojčetić Ž 187 Hrnjić N 93 Hadžiosmanović AA 30 Od 12 biračkih mjesta na 10 je hrvatski kandidat osvojio većinu, a na 2 muslimanski (Kozluk i Katina). Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, sve ostalo su apsolutne. O čemu mi pričamo?
Ustanovili smo da je Jajce većinski hrvatski grad, kako je na n-postova do sada i bilo rečeno. A i kad bi bile istinite bošnjačke priče o dovozu glasača iz Hrvatske ni to ne mijenja na stvari, Hrvojev grad - Jajce ima hrvatsku većinu. Ceha, možeš li na planu grada označiti prostor biračkih mjesta Centar, Katina i Kozluk, da vidimo i prostornu distribuciju naroda u gradu? Baš tražim, ne mogu naći ništa na netu
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 00:16 |
|
|
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 01:03 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5841 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 01:08 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5841 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 01:45 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Dakle, Kozluk je mini-kasaba s druge strane Vrbasa, a Katina se ni ne može nać
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 09:19 |
|
|
Ceha je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Dakle, Kozluk je mini-kasaba s druge strane Vrbasa, a Katina se ni ne može nać Katina je na sredini gornjeg dijela karte, na onom zelenom brdu/padini. Ispod su i Harmani koje je oliver spominjao, ali oni vjerojatno ulaze u sastav biračkog mjesta Katina.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 10:12 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dakle, Kozluk je mini-kasaba s druge strane Vrbasa, a Katina se ni ne može nać Katina je na sredini gornjeg dijela karte, na onom zelenom brdu/padini. Ispod su i Harmani koje je oliver spominjao, ali oni vjerojatno ulaze u sastav biračkog mjesta Katina. A dobro, ako Los Angeles može imati kinesku četvrt (china town) možemo i mi zelenu. Dok je mala
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 10:37 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Heh, koji paradoks, Muslimani zinuo pakšu za hrvatskim kraljevskim gradom, gdje nam Turci pogubiše posljednjeg kralja. Dužnost je svakog Hrvata koji drži do svoje povijesti da učini sve u svojoj moći da osigura opstanak ovog grada kao hrvatskog za sve vjeke vjekova (što naravno ne znači da nema mjesta i za druge)
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
vin09mon
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 16:18 |
|
|
prije rata su Hrvati bili najmalobrojniji narod u samom gradu. odakle su doselili danasnji stanovnici Jajca, Hrvati? Travnik, Bugojno, Vares?
u okolici smo bili vecina prije rata, kakav je bio povratak u ta sela?
Ja recimo znam masu ljudi doseljenih iz Jajca u moj kraj (Podravina)..Mato Jajalo, Franjo Tepuric, Matias Delic su recimo nogometasi rodjeni u tom kraju, a igrali ili igraju za Slaven B. Jednog znam i osobno..Znam bar 6-7 Jajala, a nisu si braca ili sestre. Recimo u selu Novigrad Podravski ima masa Jajcana i drugih ljudi iz Srednje Bosne. U prigradskom naselju KC, Miklinovec, postoji naselje koje se zove "Mala Bosna".. ako ih je u mom kraju ovoliko, koliko ih je tek u ZG, izvan RH..Kad bi se bar mali dio tih ljudi vratio, Jajce i okolica bi imali sigurnu hrv vecinu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 16:25 |
|
|
vin09mon je napisao/la: prije rata su Hrvati bili najmalobrojniji narod u samom gradu. odakle su doselili danasnji stanovnici Jajca, Hrvati? Travnik, Bugojno, Vares?
Ja recimo znam masu ljudi doseljenih iz Jajca u moj kraj (Podravina)..Mato Jajalo, Franjo Tepuric, Matias Delic su recimo nogometasi rodjeni u tom kraju, a igrali ili igraju za Slaven B. Jednog znam i osobno..Znam bar 6-7 Jajala, a nisu si braca ili sestre. Recimo u selu Novigrad Podravski ima masa Jajcana i drugih ljudi iz Srednje Bosne. U prigradskom naselju KC, Miklinovec, postoji naselje koje se zove "Mala Bosna".. ako ih je u mom kraju ovoliko, koliko ih je tek u ZG, izvan RH..Kad bi se bar mali dio tih ljudi vratio, Jajce i okolica bi imali sigurnu hrv vecinu. Ako usporediš broj Hrvata prije rata i sada (popis 1991. i sadašnje procjene), fali 1/4 prijeratnog broja. Da se svi ti ljudi vrate, Hrvatsko bi bilo pola Bosne
|
|
Vrh |
|
|
vin09mon
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 16:33 |
|
|
Ceha je napisao/la: vin09mon je napisao/la: prije rata su Hrvati bili najmalobrojniji narod u samom gradu. odakle su doselili danasnji stanovnici Jajca, Hrvati? Travnik, Bugojno, Vares?
Ja recimo znam masu ljudi doseljenih iz Jajca u moj kraj (Podravina)..Mato Jajalo, Franjo Tepuric, Matias Delic su recimo nogometasi rodjeni u tom kraju, a igrali ili igraju za Slaven B. Jednog znam i osobno..Znam bar 6-7 Jajala, a nisu si braca ili sestre. Recimo u selu Novigrad Podravski ima masa Jajcana i drugih ljudi iz Srednje Bosne. U prigradskom naselju KC, Miklinovec, postoji naselje koje se zove "Mala Bosna".. ako ih je u mom kraju ovoliko, koliko ih je tek u ZG, izvan RH..Kad bi se bar mali dio tih ljudi vratio, Jajce i okolica bi imali sigurnu hrv vecinu. Ako usporediš broj Hrvata prije rata i sada (popis 1991. i sadašnje procjene), fali 1/4 prijeratnog broja. Da se svi ti ljudi vrate, Hrvatsko bi bilo pola Bosne znaci da se recimo samo oko 50% Jajcana vratilo u svoj kraj, jer kao sto sam rekao, dobar dio danasnjih Jajcana je tamo dosao zbog rata
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 11 stu 2009, 23:31 |
|
|
Na web-stranici: http://www.crkvajajce.org/jajce.php piše da je bojna Hrvoje Vukčić Hrvatinić formirana 8. studenog 1992, dakle poslije pada Jajca. Zanima me jesu li postrojbe HVO-a u Jajcu 1992. nosile imena ili nadimke i koje?
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 00:49 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Na web-stranici: http://www.crkvajajce.org/jajce.php piše da je bojna Hrvoje Vukčić Hrvatinić formirana 8. studenog 1992, dakle poslije pada Jajca. Zanima me jesu li postrojbe HVO-a u Jajcu 1992. nosile imena ili nadimke i koje? Jajacki hvo je imao 7 bojni,oko 3500 ljudi pod oruzjem.Nekih posebih zvucnih imena kao:apostoli ,maturce nije bilo je par jakih interventnih vodova kojim su zapovjedali momci koji su dosli iz HR,te je dosta hosovaca bilo.Nakon pada ljudi otisli izbjegli po srednjoj bosni i hercegovini.Tako da je dosta jajcana se borilio po na svim linijama "ljepe nase HB" i dosta ih je ostislo u profesjonalne brigade zbog love nisu ostajali u domabranijama.
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 00:53 |
|
|
maestral je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Na web-stranici: http://www.crkvajajce.org/jajce.php piše da je bojna Hrvoje Vukčić Hrvatinić formirana 8. studenog 1992, dakle poslije pada Jajca. Zanima me jesu li postrojbe HVO-a u Jajcu 1992. nosile imena ili nadimke i koje? Jajacki hvo je imao 7 bojni,oko 3500 ljudi pod oruzjem.Nekih posebih zvucnih imena kao:apostoli ,maturce nije bilo je par jakih interventnih vodova kojim su zapovjedali momci koji su dosli iz HR,te je dosta hosovaca bilo.Nakon pada ljudi otisli izbjegli po srednjoj bosni i hercegovini.Tako da je dosta jajcana se borilio po na svim linijama "ljepe nase HB" i dosta ih je ostislo u profesjonalne brigade zbog love nisu ostajali u domabranijama. A nismo imali ni vremena da nadivamo bilo kakva imena kad se
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 11:41 |
|
|
Dolazile su iz Viteza i Busovače interventne postrojbe (dijelovi Viteške brigade,PPN Vitezovi...).
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 16:45 |
|
|
maestral je napisao/la: Jajacki hvo je imao 7 bojni,oko 3500 ljudi pod oruzjem.Nekih posebih zvucnih imena kao:apostoli ,maturce nije bilo je par jakih interventnih vodova kojim su zapovjedali momci koji su dosli iz HR,te je dosta hosovaca bilo.Nakon pada ljudi otisli izbjegli po srednjoj bosni i hercegovini.Tako da je dosta jajcana se borilio po na svim linijama "ljepe nase HB" i dosta ih je ostislo u profesjonalne brigade zbog love nisu ostajali u domabranijama. Hvala na odgovoru. Je li prije pada bila organizirana brigada? [Sedam bojni s 3500 ljudi je više nego dovoljno za jednu brigadu.] Iz odgovora shvaćam da je za okupacije općine Jajce dosta Jajčana bilo u drugim postrojbama HVO-a, a da je spomenuta bojna Hrvoje Vukčić Hrvatinić bila najveća nominalno jajačka postrojba.
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 23:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Dolazile su iz Viteza i Busovače interventne postrojbe (dijelovi Viteške brigade,PPN Vitezovi...). A dolazili su iz cjele SB,medu boljima su bili momci hosovci iz Varesa i Zenice.Dosta je momaka iz Busovace poginulo zbog nepoznavanja terena,a istraha jer ljudi nisu znali sto je rat.Grupe su se smjenjivale dolazile i odlazile,ako par njih pogine znali su vise i ne dolazit.Najgori problem je bio sto su oni dolazili jako dobro opremljenji,stobom dodje u rov jednu smjenju ispuca sve sto ima i ode kuci,a ti poslje vracaj se u rov dok te s druge strane ovaj samo pikira ionda si se jebo.Dosta je momaka iz SB imalo svoje "vatreno krstenje "na jajckoj bojisnici koja je bila medju hebenima.
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 12 stu 2009, 23:25 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: maestral je napisao/la: Jajacki hvo je imao 7 bojni,oko 3500 ljudi pod oruzjem.Nekih posebih zvucnih imena kao:apostoli ,maturce nije bilo je par jakih interventnih vodova kojim su zapovjedali momci koji su dosli iz HR,te je dosta hosovaca bilo.Nakon pada ljudi otisli izbjegli po srednjoj bosni i hercegovini.Tako da je dosta jajcana se borilio po na svim linijama "ljepe nase HB" i dosta ih je ostislo u profesjonalne brigade zbog love nisu ostajali u domabranijama. Hvala na odgovoru. Je li prije pada bila organizirana brigada? [Sedam bojni s 3500 ljudi je više nego dovoljno za jednu brigadu.] Iz odgovora shvaćam da je za okupacije općine Jajce dosta Jajčana bilo u drugim postrojbama HVO-a, a da je spomenuta bojna Hrvoje Vukčić Hrvatinić bila najveća nominalno jajačka postrojba. bilo ih je dosta i u 55 DP to uglavnom ljudi koji nisu imali gdje otici pa su bili u domobranijama.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 13:29 |
|
|
nije li se onaj oliver na drugim temama pretvarao da je hrvat? pa mu uslijed rasprave izletilo? e moj olivere.... i pazi, nemoj našu zastavu nazivati šaharom, posprdno. to je hrvatska zastava i dok je god ti zoveš šaharom ja ću tebe zvati smrljivim ******. stoga smrdljivi ******, moraš znati da nije bilo te "šahare" i momaka koji su je nosili na ramenu ti bi još uvijek morao svoj pljesnivi šupak ispirati daleko od domaje i rodnog kraja u bespućima velegrada u kojemu se nisi mogao snaći odnosno u zenici.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:00 |
|
|
caporegime je napisao/la: nije li se onaj oliver na drugim temama pretvarao da je hrvat? pa mu uslijed rasprave izletilo? e moj olivere.... i pazi, nemoj našu zastavu nazivati šaharom, posprdno. to je hrvatska zastava i dok je god ti zoveš šaharom ja ću tebe zvati smrljivim ******. stoga smrdljivi ******, moraš znati da nije bilo te "šahare" i momaka koji su je nosili na ramenu ti bi još uvijek morao svoj pljesnivi šupak ispirati daleko od domaje i rodnog kraja u bespućima velegrada u kojemu se nisi mogao snaći odnosno u zenici. Nisam se nikad pretvarao da sam Hrvat , to sto ste vi pomislili jer mi je ovo nick to je od vas. Hvala momcima sa saharom na ramenu koji su "oslobodili " Jajce bas da Bosnjaci ne bi ostali u Zenici pa su ubijali povratnike, palili Bosnjacke kuce ne samo po "oslobodenju" grada vec i 2 godine poslije toga, sikanirali, rukli, privodili u policju itd. Hvala im sto su uradili za nas tako puno. Za komplimente se isto zahvaljujem ali to mozes ubuduce da ostavis onome koji je trebao da te vaspita a vidim da nije
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
oliver je napisao/la: caporegime je napisao/la: nije li se onaj oliver na drugim temama pretvarao da je hrvat? pa mu uslijed rasprave izletilo? e moj olivere.... i pazi, nemoj našu zastavu nazivati šaharom, posprdno. to je hrvatska zastava i dok je god ti zoveš šaharom ja ću tebe zvati smrljivim ******. stoga smrdljivi ******, moraš znati da nije bilo te "šahare" i momaka koji su je nosili na ramenu ti bi još uvijek morao svoj pljesnivi šupak ispirati daleko od domaje i rodnog kraja u bespućima velegrada u kojemu se nisi mogao snaći odnosno u zenici. Nisam se nikad pretvarao da sam Hrvat , to sto ste vi pomislili jer mi je ovo nick to je od vas. Hvala momcima sa saharom na ramenu koji su "oslobodili " Jajce bas da Bosnjaci ne bi ostali u Zenici pa su ubijali povratnike, palili Bosnjacke kuce ne samo po "oslobodenju" grada vec i 2 godine poslije toga, sikanirali, rukli, privodili u policju itd. Hvala im sto su uradili za nas tako puno. Za komplimente se isto zahvaljujem ali to mozes ubuduce da ostavis onome koji je trebao da te vaspita a vidim da nije nisu dovoljno palili i ubijali. trebali su se ugledati u konjičane. e ono je zastrašivanje povratnika, a vi ste se opustili.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:05 |
|
|
Ceha je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: frane, hvala. Ako je to točno, onda je u gradu Željko Bojčetić (Hrvatska Koalicija) dobio 2449 od 4665 glasova ili 52,50%, Nisvet Hrnjić (Savez SDA-S BiH) 1939 od 4665 glasova ili 41,56% te Angijad - Ango Hadžiosmanović (SDP BiH) 277 od 4665 glasova ili 5,94%. Na brzinu sam zbrojio glasove za kandidate za načelnika na biračkim jestima koje je frane naveo. Dakle da vidimo; Kokica Bašta:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 150 Hadžiosmanović AA 21 Hrast:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 85 Hadžiosmanović AA 28 Baščeluci:Bojčetić Ž 243 Hrnjić N 125 Hadžiosmanović AA 30 Katina:Bojčetić Ž 79 Hrnjić N 324 Hadžiosmanović AA 18 Volijak:Bojčetić Ž 215 Hrnjić N 192 Hadžiosmanović AA 17Centar:Bojčetić Ž 195 Hrnjić N 193 Hadžiosmanović AA 46Kozluk:Bojčetić Ž 113 Hrnjić N 367 Hadžiosmanović AA 32 T.Škola 1:Bojčetić Ž 297 Hrnjić N 52 Hadžiosmanović AA 6 T.Škola 2:Bojčetić Ž 159 Hrnjić N 108 Hadžiosmanović AA 9 Skela:Bojčetić Ž 325 Hrnjić N 130 Hadžiosmanović AA 5 Bare 1:Bojčetić Ž 196 Hrnjić N 120 Hadžiosmanović AA 36 Bare 2:Bojčetić Ž 187 Hrnjić N 93 Hadžiosmanović AA 30 Od 12 biračkih mjesta na 10 je hrvatski kandidat osvojio većinu, a na 2 muslimanski (Kozluk i Katina). Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, sve ostalo su apsolutne. O čemu mi pričamo? Pogledaj malo bolje Centar i saberi sve glasove i vidjeces da je 193 + 46 vise od 195 . reci ces da je tih 46 iz SDP-a ali kako vi inace tvrdite da je to Bosnjacka stranka kako to da nije i ovdje ? Ili su to jajcki katolici glasali za Hadziosmanovica ? Ali ja bi inace i volio da su bas jajacki hrvati glasali za njega jer bi to znacilo da im je uzor Komsic a ne Dodik kao sto je vama Isto tako Volijak , vrlo mala razlika tako da je "vecina " u gradu nije takva kakvu bi volili da imate .
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:17 |
|
|
vin09mon je napisao/la: prije rata su Hrvati bili najmalobrojniji narod u samom gradu. odakle su doselili danasnji stanovnici Jajca, Hrvati? Travnik, Bugojno, Vares?
Ja recimo znam masu ljudi doseljenih iz Jajca u moj kraj (Podravina)..Mato Jajalo, Franjo Tepuric, Matias Delic su recimo nogometasi rodjeni u tom kraju, a igrali ili igraju za Slaven B. Jednog znam i osobno..Znam bar 6-7 Jajala, a nisu si braca ili sestre. Recimo u selu Novigrad Podravski ima masa Jajcana i drugih ljudi iz Srednje Bosne. U prigradskom naselju KC, Miklinovec, postoji naselje koje se zove "Mala Bosna".. ako ih je u mom kraju ovoliko, koliko ih je tek u ZG, izvan RH..Kad bi se bar mali dio tih ljudi vratio, Jajce i okolica bi imali sigurnu hrv vecinu. Dobro si postavio pitanje jer u Jajcu nije bilo doseljenja sa strane ( ni sa Bosnjacke a ni sa BIH Hrvatske strane ) pa kako onda da se tvrdi da je sada vecina BiH Hrvata u gradu kad su prije rata bili najmalobrojniji ? To je ono sto sam govorio i ranije , ove cifre i statistika koja se pokazuje ovdje je vjestacka. Ti za koji se tvrde da zive u Jajcu su ustvari samo prijavljeni u stanovima koje su pokupovali od Srba poslije rata tako da vecina " stanovnika " za koje se tvrdi da su u gradu zivi ustvari na selu a kako znamo da jednom guzi*om ne mozes na dvije stolice u isto vrijeme...pitanje je onda : Da li su vecina u tim selima oko grada za koja se tvrdi da jesu ili u gradu ? Ne moze biti i jedno i drugo tj da se u isto vrijeme zivi na dvije lokacije. I raspitao sam se zasto je bila slaba izlaznost jer su pro-hrvatske stranke vrsile veliki mobilizaciju da osvoje vecinu u vijecu ili barem mjesto nacelnika u Jajcu i izlaznost BiH Hrvata glasaca u Jajcu je bila velika ali to je ono sto je poenta..glasaca u Jajcu. Pokazalo se da odredzen broj tih "glasaca " ne zivi uopste u Jajcu. Kako imaju Hrvatske pasose mogu da zive u Hrvatskoj a da se ne trebaju da odjave iz Jajca tako da se jos vode kao "glasaci " ali uopste ne zive tu. Zato je i dosao odredzen broj glasaca iz Hrvatske autobusima i privatnim autima maksuzile za glasanje ali ni to nije bilo dovoljno. Bili su toliko sigurni da ce da pobijede da si vec bili organizovali i pobjednicku proslavu u gradu i mozes zamisliti kaku se se iznenadili kad su dobili rezultate: 15 -10 + nacelnik Nisvet Hrnjic
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:24 |
|
|
dudu je napisao/la: oliver je napisao/la: Nisam se nikad pretvarao da sam Hrvat , to sto ste vi pomislili jer mi je ovo nick to je od vas. Hvala momcima sa saharom na ramenu koji su "oslobodili " Jajce bas da Bosnjaci ne bi ostali u Zenici pa su ubijali povratnike, palili Bosnjacke kuce ne samo po "oslobodenju" grada vec i 2 godine poslije toga, sikanirali, rukli, privodili u policju itd. Hvala im sto su uradili za nas tako puno. Za komplimente se isto zahvaljujem ali to mozes ubuduce da ostavis onome koji je trebao da te vaspita a vidim da nije nisu dovoljno palili i ubijali. trebali su se ugledati u konjičane. e ono je zastrašivanje povratnika, a vi ste se opustili. Jake rijeci za nekog iz centra Jajca,,,ups pa ti si u Zagrebu. Aferim bojovnice da je HB imala vise takvih kao ti sad bi HB bila do Zenice .... a ne samo na internetu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: nisu dovoljno palili i ubijali. trebali su se ugledati u konjičane. e ono je zastrašivanje povratnika, a vi ste se opustili.
Jake rijeci za nekog iz centra Jajca,,,ups pa ti si u Zagrebu. Aferim bojovnice da je HB imala vise takvih kao ti sad bi HB bila do Zenice .... a ne samo na internetu a šta si nam ti tu došao objašnjavati?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|