|
|
Stranica: 9/73.
|
[ 1815 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:29 |
|
|
dudu je napisao/la: oliver je napisao/la: Jake rijeci za nekog iz centra Jajca,,,ups pa ti si u Zagrebu. Aferim bojovnice da je HB imala vise takvih kao ti sad bi HB bila do Zenice .... a ne samo na internetu a šta si nam ti tu došao objašnjavati? Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60065 Lokacija: DAZP HQ
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: a šta si nam ti tu došao objašnjavati? Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata". i šta ti to znaš, a šta "eksperti" ne znaju? evo ja ne znam, pa me zanima...kome plaćaš struju i telefon, ako smijem znati. nije provokacije, nego ispipavam gospodarske potencijale HB.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:39 |
|
|
oliver je napisao/la: Ceha je napisao/la: Dakle da vidimo; Kokica Bašta:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 150 Hadžiosmanović AA 21 Hrast:Bojčetić Ž 220 Hrnjić N 85 Hadžiosmanović AA 28 Baščeluci:Bojčetić Ž 243 Hrnjić N 125 Hadžiosmanović AA 30 Katina:Bojčetić Ž 79 Hrnjić N 324 Hadžiosmanović AA 18 Volijak:Bojčetić Ž 215 Hrnjić N 192 Hadžiosmanović AA 17 Centar:Bojčetić Ž 195 Hrnjić N 193 Hadžiosmanović AA 46 Kozluk:Bojčetić Ž 113 Hrnjić N 367 Hadžiosmanović AA 32 T.Škola 1:Bojčetić Ž 297 Hrnjić N 52 Hadžiosmanović AA 6 T.Škola 2:Bojčetić Ž 159 Hrnjić N 108 Hadžiosmanović AA 9 Skela:Bojčetić Ž 325 Hrnjić N 130 Hadžiosmanović AA 5 Bare 1:Bojčetić Ž 196 Hrnjić N 120 Hadžiosmanović AA 36 Bare 2:Bojčetić Ž 187 Hrnjić N 93 Hadžiosmanović AA 30 Od 12 biračkih mjesta na 10 je hrvatski kandidat osvojio većinu, a na 2 muslimanski (Kozluk i Katina). Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, sve ostalo su apsolutne. O čemu mi pričamo?
Pogledaj malo bolje Centar i saberi sve glasove i vidjeces da je 193 + 46 vise od 195 . reci ces da je tih 46 iz SDP-a ali kako vi inace tvrdite da je to Bosnjacka stranka kako to da nije i ovdje ? Ili su to jajcki katolici glasali za Hadziosmanovica ? Ali ja bi inace i volio da su bas jajacki hrvati glasali za njega jer bi to znacilo da im je uzor Komsic a ne Dodik kao sto je vama Isto tako Volijak , vrlo mala razlika tako da je "vecina " u gradu nije takva kakvu bi volili da imate . Ajd da ponovim. Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, a sve ostalo su apsolutne(uključujući i Volijak). Vi tvrdite da je sdp multinacionalna stranka, pa se ne može brojati ni u jednu stranu Suma sumarum: 12 kvartova, 9 Hrvati apsolutna većina, 1 relativna, 2 Muslimani apsolutna većina. Ne znam kako bi ti nazvao grad u kojem je od 12 četvrti jedan narod apsolutna većina u njih 9. Možda turskim ?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:43 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: nisu dovoljno palili i ubijali. trebali su se ugledati u konjičane. e ono je zastrašivanje povratnika, a vi ste se opustili.
Jake rijeci za nekog iz centra Jajca,,,ups pa ti si u Zagrebu. Aferim bojovnice da je HB imala vise takvih kao ti sad bi HB bila do Zenice :HercegBosanac .... a ne samo na internetu Preko brda smo...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: oliver je napisao/la: Jake rijeci za nekog iz centra Jajca,,,ups pa ti si u Zagrebu. Aferim bojovnice da je HB imala vise takvih kao ti sad bi HB bila do Zenice :HercegBosanac .... a ne samo na internetu Preko brda smo... tanko kake.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 21:59 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: a šta si nam ti tu došao objašnjavati? Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata". Svi smo mi bolan "izbjeglice" iz jajca
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: oliver je napisao/la: Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata".
Svi smo mi bolan "izbjeglice" iz jajca Sa tim se i tjesi u ruci dok ne proglasis treci a kako vidim ima da nabijes zuljeve ili da ti otpadnu od drzanja do tada
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:14 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: a šta si nam ti tu došao objašnjavati? Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata". Kad već znaš gdje je jajce,dođi pa češkaj i moja....kad već hoćeš takvim tonom da pričamo. Sorry ostalim forumašima na off
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:25 |
|
|
Ceha je napisao/la: oliver je napisao/la: Pogledaj malo bolje Centar i saberi sve glasove i vidjeces da je 193 + 46 vise od 195 . reci ces da je tih 46 iz SDP-a ali kako vi inace tvrdite da je to Bosnjacka stranka kako to da nije i ovdje ? Ili su to jajcki katolici glasali za Hadziosmanovica ? Ali ja bi inace i volio da su bas jajacki hrvati glasali za njega jer bi to znacilo da im je uzor Komsic a ne Dodik kao sto je vama Isto tako Volijak , vrlo mala razlika tako da je "vecina " u gradu nije takva kakvu bi volili da imate . Ajd da ponovim. Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, a sve ostalo su apsolutne(uključujući i Volijak). Vi tvrdite da je sdp multinacionalna stranka, pa se ne može brojati ni u jednu stranu Suma sumarum: 12 kvartova, 9 Hrvati apsolutna većina, 1 relativna, 2 Muslimani apsolutna većina. Ne znam kako bi ti nazvao grad u kojem je od 12 četvrti jedan narod apsolutna većina u njih 9. Možda turskim ? Vov , u Volijaku stvarno dominiraju dodikovi katolici 215 > 209. ( jer ako su i Hrvati glasali za SDP to znaci da im je Komsic uzor a ne Dodik ). Bas mi je drago da je multinacionalna i da su izabrali ove predstavike u vijecu: SDP 1. Fahrudin Joldić 2. Mensud Makić - Čičo Pitam se kako ce oni glasati ako se bude glasalo u koji entitet ide Jajce u slucaju da se i stvori treci ? I da glasaju za treci opet nema problema, SDA ima 13 vjecnika
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:26 |
|
|
uvaži olivere da i hrvati imaju više djece lakše nam se omakne
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: oliver je napisao/la: Ja barem znam gdje je Jajce i sta se u njemu desava za razliku od nekih ovdje "eksperata".
Kad već znaš gdje je jajce,dođi pa češkaj i moja....kad već hoćeš takvim tonom da pričamo. Sorry ostalim forumašima na off Pogledaj ko ovdje prvi vrijedza i pokazuje da nije samo pokupio politiku od cetnika vec i ponasanje pa se onda javi sa kritikom za moj ton.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:28 |
|
|
oliver je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Svi smo mi bolan "izbjeglice" iz jajca Sa tim se i tjesi u ruci dok ne proglasis treci a kako vidim ima da nabijes zuljeve ili da ti otpadnu od drzanja do tada :aleale Eto,ako laže konj.ne lažu potkovice....
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:30 |
|
|
oliver je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kad već znaš gdje je jajce,dođi pa češkaj i moja....kad već hoćeš takvim tonom da pričamo. Sorry ostalim forumašima na off Pogledaj ko ovdje prvi vrije dza i pokazuje da nije samo pokupio politiku od cetnika vec i ponasanje pa se onda javi sa kritikom za moj ton. koji je tvoj problem s gramatikom? di si sad markozzz da kažeš da jajčani bošnjaci idu u hrvatske škole?!
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:32 |
|
|
dudu je napisao/la: uvaži olivere da i hrvati imaju više djece lakše nam se omakne Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske )
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: oliver je napisao/la: Sa tim se i tjesi u ruci dok ne proglasis treci a kako vidim ima da nabijes zuljeve ili da ti otpadnu od drzanja do tada :aleale
Eto,ako laže konj.ne lažu potkovice.... caporegime je napisao/la: to je hrvatska zastava i dok je god ti zoveš šaharom ja ću tebe zvati smrljivim ******. stoga smrdljivi ******, moraš znati da nije bilo te "šahare" i momaka koji su je nosili na ramenu ti bi još uvijek morao svoj pljesnivi šupak ispirati daleko od domaje i rodnog kraja u bespućima velegrada u kojemu se nisi mogao snaći odnosno u zenici. Mozda ne lazu potkovice ali vidim da laze neko ko ne prati temu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:35 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: uvaži olivere da i hrvati imaju više djece lakše nam se omakne Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske ) malo te jebu podaci. po hrvatskom nastavnom planu u općini jajce ide 1.450 učenika, a po bosanskom 1.107. podaci za 2008.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:37 |
|
|
oliver je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ajd da ponovim. Od 10 hrvatskih "kvartova" samo je u jednom (centar) relativna većina, a sve ostalo su apsolutne(uključujući i Volijak). Vi tvrdite da je sdp multinacionalna stranka, pa se ne može brojati ni u jednu stranu Suma sumarum: 12 kvartova, 9 Hrvati apsolutna većina, 1 relativna, 2 Muslimani apsolutna većina. Ne znam kako bi ti nazvao grad u kojem je od 12 četvrti jedan narod apsolutna većina u njih 9. Možda turskim ? Vov , u Volijaku stvarno dominiraju dodikovi katolici 215 > 209. ( jer ako su i Hrvati glasali za SDP to znaci da im je Komsic uzor a ne Dodik ). Bas mi je drago da je multinacionalna i da su izabrali ove predstavike u vijecu: SDP 1. Fahrudin Joldić 2. Mensud Makić - Čičo Pitam se kako ce oni glasati ako se bude glasalo u koji entitet ide Jajce u slucaju da se i stvori treci ? I da glasaju za treci opet nema problema, SDA ima 13 vjecnika Kao da ima veze koliko sda ima vijećnika. Granica trećeg je granica teritorija koje držao Hvo poslije Daytona. Dakle zeleni (vijećnici ili ne ) ravno u Vinac. Ako se maknu ta dva sela s juga, Hrvati su većina u cijeloj općini. Još kad se pripoje Dobretići A ti rađe brini za svoj smještaj u Švedskoj, a ne za treći Dolazi. I to brzo. Muslimanija je pred bankrotom, pa Ako Vesna Pusić može pričati o neizbježnom hrvatskom entitetu u BiH, onda znaš koliko je sati
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:46 |
|
|
dudu je napisao/la: oliver je napisao/la: Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske ) malo te jebu podaci. po hrvatskom nastavnom planu u općini jajce ide 1.450 učenika, a po bosanskom 1.107. podaci za 2008. Pa to ti i kazem , mora da hrvati salve bajram cim ne idu u skolu tada i to u skoli na hrvatsko nastavnom programu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 13 stu 2009, 22:48 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: malo te jebu podaci. po hrvatskom nastavnom planu u općini jajce ide 1.450 učenika, a po bosanskom 1.107. podaci za 2008. Pa to ti i kazem , mora da hrvati salve bajram cim ne idu u skolu tada i to u skoli na hrvatsko nastavnom programu to su prave bošnje, uče hrvatski, a ne kao ti, ne zna razliku između dž i đ
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 00:01 |
|
|
oliver je napisao/la: dudu je napisao/la: uvaži olivere da i hrvati imaju više djece lakše nam se omakne Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske ) bla bla bla bla
|
|
Vrh |
|
|
maestral
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 00:03 |
|
|
maestral je napisao/la: oliver je napisao/la: Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske ) bla bla bla bla Olivere aj na neki vas portal vase džamahirija pa tamo prosipaj politiku ! Poatsao si dosadan
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 15:33 |
|
|
maestral je napisao/la: oliver je napisao/la: Mora da onda dosta hrvata slavi bajram jer tada nema 60 % ucenika u skolama ..ukupno jajacki hrvtai su primjer zajednickog zivota, glasaju za SDP, ne idu u skolu za bajram, slave rezultate BIH reprezentacije ( da samo vidis kakava je bila atmosfera u gradu poslije utakmice sa Turskom.A kako je po vama Jajce hrvatski grad , toliko su " hrvati " slavili da se zaboravili 4-1 protiv Engleske ) bla bla bla bla Vov . Stvarno argumentirano pokazujes svoje znanje o stanju u Jajcu
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 15:37 |
|
|
oliver je napisao/la: maestral je napisao/la: bla bla bla bla Vov . Stvarno argumentirano pokazujes svoje znanje o stanju u Jajcu A znaš li ti da su Hrvati oslobodili to isto Jajce i pustili azijate da se nasele u njemu ?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 15:48 |
|
|
Ceha je napisao/la: oliver je napisao/la: Vov , u Volijaku stvarno dominiraju dodikovi katolici 215 > 209. ( jer ako su i Hrvati glasali za SDP to znaci da im je Komsic uzor a ne Dodik ). Bas mi je drago da je multinacionalna i da su izabrali ove predstavike u vijecu: SDP 1. Fahrudin Joldić 2. Mensud Makić - Čičo Pitam se kako ce oni glasati ako se bude glasalo u koji entitet ide Jajce u slucaju da se i stvori treci ? I da glasaju za treci opet nema problema, SDA ima 13 vjecnika Kao da ima veze koliko sda ima vijećnika. Granica trećeg je granica teritorija koje držao Hvo poslije Daytona. Dakle zeleni (vijećnici ili ne ) ravno u Vinac. Ako se maknu ta dva sela s juga, Hrvati su većina u cijeloj općini. Još kad se pripoje Dobretići A ti rađe brini za svoj smještaj u Švedskoj, a ne za treći Dolazi. I to brzo. Muslimanija je pred bankrotom, pa Ako Vesna Pusić može pričati o neizbježnom hrvatskom entitetu u BiH, onda znaš koliko je sati Pogledaj samo koliko ima AKO u tvojoj viziji "hrvatskog " Jajca. Ako se maknu 2 sela/ ako se pripoje Dobratici/ ako vesna prica o trecem... Da te pitam , nadas li se da ce Vesna da dodze pa da proglasi Jajce katolickim stolnim gradom ? Sjecas li se kad je predsjednik Hrvatske ne samo pricao vec i aktivno kreirao pravljenje HB slanjem vojnika i oruzja ? Kada je sav vojni i politicki aparat HB bio finansiran od tog predsjednika ? Kad je ministar odbrane HR bio ekstremniji u svojim stavovima cak i od vas ? Kad je MZ podrzavala stvaranje HB u citavom Mostaru,Bugojnu,Travniku, Konjicu, Gornjem Vakufu pa sve do Zenice,kad je sve bilo potpisano...i sta ti sada o HB pises na netu a ne iz tih gradova kao dijela HB? Jer je zapelo kad se trebalo to sto ste i tada sanjali da sprovedete na terenu. Sjecas se kad ste govorili : "Ko je*e muslice/ ****** ,ko je protiv HB moze se kupiti u Tursku ili Neretvom/Bosnom /Drinom u more". A imali ste mnogo jacu poziciju nego sada , 100 % podrsku iz HR i odobrenje MZ koja je i bila pokrovitelj Vens.Ovenovog plana koji vam je sve to dao...i opet nista. Sjecas li se kad je "samouprava " proglasena u Jajcu , kad je nacelnik bio katolik, kad je vijece imalo katolicku vecinu, kad je opstina imala vecinu katolickih radnika, kad je MUP bio pod kontrolom HB-kadrova, kad je u Kamenici bila jedinica koja se stavila na raspolaganje "samoupravi", kad je citava opstina imala dvostruku katolicku vecinu ...i opet nista. Sta imas danas ? Moze li "demokratski " kroz opstinsko vijece da izglasas pristupanje trecem entitetu ? Mozes li da to potpise nacelnik ? Mozes li da organiziranjem referenduma u opstini dobijes vecinu ? I na kraju mozes li da sprovedes svoje odluke i da ih doneses ?
|
|
Vrh |
|
|
oliver
|
Naslov: Re: Jajce Postano: 14 stu 2009, 15:52 |
|
|
pjosip je napisao/la: oliver je napisao/la: Vov . Stvarno argumentirano pokazujes svoje znanje o stanju u Jajcu A znaš li ti da su Hrvati oslobodili to isto Jajce i pustili azijate da se nasele u njemu ? Znas li ti josipe da citas i da pratis temu ? Jer da nisi tako brz na tastaturi procitao bi da sam se ja nekoliko puta zahvalio sto ste ga "oslobodili " i sto ste " pustili" azijate da se nasele u katolicki stolni grad: Ovo je iz zvanicnog raporta Helsinskog komiteta od 1997:
[b]Polovinom avgusta vratilo se i 99 Bosnjaka u Jajce grad u srednjoj Bosni, gdje jedno vrijeme nije bio dozvoljen nikakav pristup protjeranom bosnjackom zivlju.Ta grupa je bila prethodno protjerana pri dogovorenom i odobrenom povratku u selo Kruscicu u jajackoj opstini. Situacija u Jajcu za malobrojne Bosnjake koji tu zive je dosta slozena, iako lokalne hrvatske vlasti tvrde suprotno. Veoma je mali broj zaposlenih Bosnjaka. Vecina ih ne zivi u svojim kucama jer se u njima nalaze protjerani Hrvati iz drugih djelova srednje Bosne, vec u dijelu zvanom Kozluk. U martu i aprilu na podrucju ove opstine zapaljeno je 35 napustenih bosnjackih kuca, u koje su se prognani Bosnjeci imali namjeru vratiti. Procjenjuje se da u Jajcu i njegovoj okolici trenutno ima oko 500 citavih ili manje ostecenih kuca u koje bi se mogli useliti njihovi vlasnici Bosnjaci. [/b]
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|