|
|
Stranica: 148/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 20:25 |
|
|
Trebali bi Rusi dopeljat nešto naoruzanja tim demonstrantima.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 20:28 |
|
|
Haram je napisao/la: 80 posto svih studenata su djeca roditelja s fakultetskim obrazovanjem.
E sad, neces valjda i iz ovog iscitati "bioloske kategorije" vec ces valjda uvidjeti da se radi o socijalnoj kategoriji i o odgoju. Kad imas svijest za obrazovanje ti ces isto proslijediti i djetetu. Kad ga nemas, ti neces, zvao se ti Franc, Slobodan, Ibro ili Mohammed. Citat: Genes don't just influence your IQ—they determine how well you do in school
A new study of more than 6000 pairs of twins finds that academic achievement is influenced by genes affecting motivation, personality, confidence, and dozens of other traits, in addition to those that shape intelligence. https://www.science.org/content/article ... -do-schoolUprkos levičarskim pokušajima da prikriju stvarnost i mantri da su svi ljudi isti, sve je teže poricati očiglednu stvarnost.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 20:28 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Čijih država zgrade institucija bi spaljivali (da znate da vas niko neće uhvatiti i da ste mladi i puni energije kao ovi Arapi)? Nekog ko ga volite ili ne? Evo ja bih spaljivao SADa i Velike Britanije, te države su prve na mojoj mrzilačkoj listi.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 21:19 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Čijih država zgrade institucija bi spaljivali (da znate da vas niko neće uhvatiti i da ste mladi i puni energije kao ovi Arapi)? Nekog ko ga volite ili ne? Evo ja bih spaljivao SADa i Velike Britanije, te države su prve na mojoj mrzilačkoj listi. SAD, UK, Francuske, Holandije, Belgije, Finske, Kanade, Australije, Novi Zeland, Poljske, Škotske, Katalonije, Skandinaviju i Nemačku.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 21:39 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 21:49 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 21:53 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Čijih država zgrade institucija bi spaljivali (da znate da vas niko neće uhvatiti i da ste mladi i puni energije kao ovi Arapi)? Nekog ko ga volite ili ne? Evo ja bih spaljivao SADa i Velike Britanije, te države su prve na mojoj mrzilačkoj listi. Isti si kao i ovi afroazijski divljaci. Sve vas pokreće zavist prema većim i nadmoćnijim kulturama.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:00 |
|
|
Megatron je napisao/la: Po ovome je 14% muslimanskih imena među rođenima 2016. godine što je nešto manje od grafikona koji si postavio. Na kraju krajeva nije ni bitno, ali ova mapa daje dobar pokazatelj po departmanima.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:02 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Harezm je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Čijih država zgrade institucija bi spaljivali (da znate da vas niko neće uhvatiti i da ste mladi i puni energije kao ovi Arapi)? Nekog ko ga volite ili ne? Evo ja bih spaljivao SADa i Velike Britanije, te države su prve na mojoj mrzilačkoj listi. Isti si kao i ovi afroazijski divljaci. Sve vas pokreće zavist prema većim i nadmoćnijim kulturama. Trpanje u šupak, muda u suknjama, kastriranje djece su možda tvoje vrijednosti. Ja imam svoje srpske, meni se ove tvoje gade.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:02 |
|
|
Ja sam čitao da je Baba Vanga prorekla da će u godini 2300. izbiti pobuna protiv muslimanskih vladara u Francuskoj. Sve nekako ide u tom smjeru
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:09 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Harezm je napisao/la: Isti si kao i ovi afroazijski divljaci. Sve vas pokreće zavist prema većim i nadmoćnijim kulturama. Trpanje u šupak, muda u suknjama, kastriranje djece su možda tvoje vrijednosti. Ja imam svoje srpske, meni se ove tvoje gade. Džamija na profilnoj isto spada pod srpske vrijednosti? Šta bi na to rekao Njegoš, recimo? Od tisuću godina civilizacije ti izabereš jedan kratki period duševne nestabilnosti, i to ti je mjera svega. Da ne govorim da su i te tzv. srpske vrijednosti, pod kojima, pretpostavljam, uglavnom podrazumijevaš nacionalizam, isto uvezene iz Europe.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:17 |
|
|
Harezm je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Trpanje u šupak, muda u suknjama, kastriranje djece su možda tvoje vrijednosti. Ja imam svoje srpske, meni se ove tvoje gade.
Džamija na profilnoj isto spada pod srpske vrijednosti? Šta bi na to rekao Njegoš, recimo? Od tisuću godina civilizacije ti izabereš jedan kratki period duševne nestabilnosti, i to ti je mjera svega. Da ne govorim da su i te tzv. srpske vrijednosti, pod kojima, pretpostavljam, uglavnom podrazumijevaš nacionalizam, isto uvezene iz Europe. Ne spada. To je forumski avatar, zajebancija. Tvoj je još gluplji od mog. Ja nisam rekao da mrzim Evropu. Da se izrazim preciznije, posšto sam možda bio neprecizan. Od država koje najviše mrzim, to su SAD i VB. Možda kad dođe Tramp na vlast, onda ću da skinem SAD sa vrha liste.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:20 |
|
|
Za to vrijeme u Poljskoj...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:26 |
|
|
Za mene je to sasvim jednostavna jednacina. Matematika. Logika.
Ako imam 10 ljudi koji su treca generacija Arapa u Francuskoj i ako su 2 bogata, 3 onak srednja klasa a 5 siromasni, i ako od tih 10 upravo ovih 5 siromasnih prosvjeduje paleci i zareci, onda je OCIGLEDNO do para, do socijalnog, ekonomskog statusa, a ne do boje koze, porijekla ili cega vec ne.
Ne znam sta tu ima nelogicno. Pogotovo kad uzmemo u obzir cinjenicu da su prosle godine "zuti prsluci", za koje su mainstream mediji tvrdili da su politicki "udesno", radili slicne stvari, dakle prosvjedovali nasilno, a "zuti prsluci" nisu ti s arapskim porijeklima, onda je takodjer ocigledno da je socijalni status i nezadovoljstvo sa sveopstom situacijom razlog nereda. A ne zaboravimo da su klincu pucali u ledja bogtejebo i to zato sto je mahno radi saobracajnog prekrsaja!!!
Ako ima ko ovo da opovrgne, bujrum, moze biti i da ja negdje pravim gresku u koracima, ali cisto sumnjam.
Takodjer jedan primjer iz prajveta. Radni kolega, moje godiste, ovde rodjen, a roditelji dosli iz Turske. Zavrsio gimnaziju, ima bachellora - dakle minimum nekakvog faksa, Turski nabada dok svapski zna perfektno. Ima plave oci ali tamnijji ten. Onako kao Dalmatinac, ili Arap. I svako malo mu se ovde u provinciji desava da ga - ne sa losim namjerama- ljudi pitaju "odakle je"... e sad zamislite kako to njemu mora ici na ***...?!! Mene NIKAD ne pitaju. Dakle NIKAD! A ja doseljenik bukvalno!
Meni je pradjed dosao iz CG u Bosnu. Nikad me niko u Bosni nije pitao "odakle sam", i da je, bilo bi mi zesce cudno.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:30 |
|
|
Reconquista je napisao/la:
Za to vrijeme u Poljskoj...
Ma da, tamo cvjetaju ruze, zato ih ovde kod nas masa dolazi zajedno s drugim migrantima. Pun *** MADJARA, HRVATA, CEHA, SLOVAKA, RUMUNA i POLJAKA. Ovde im ne smetaju migranti.
U Engleskoj haman da su iz EU izasli jer im je pun *** ovih mirnoljubivih poljskih obiteljski nastrojenih hetero krscana iz Poljadije.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:34 |
|
|
Haram je napisao/la: Nadam se da mi necete sta zamjeriti drugovi ali gadite mi se.
Zasto? Sasvim jednostavno. Zato sto niste u stanju da vidite u svemu ovome socijalnu komponentu koja je glavna karika svega (na stranu to sto je u toku jebene saobracajke pucano djetetu u jebena ledja - da je moje ubio jebo me svak ako ga nebi odlezo..sta su tih 10-15 godina, jos te pusti ranije ako si dobar a mora se uzeti u obzir i situacija koja je dovela do toga). Nije dijete već omladinac. Kao drugo, visoko kriminalizirani omladinac. Bez vozačke sa bijesnim autom s poljskim registarskim tablicama. I misli si ide meni policija na ignore. Meni se čini da bi ga partizani iz '45. na licu mjesta streljali. A onda bi pitali čiji je.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:34 |
|
|
Haram je napisao/la: Za mene je to sasvim jednostavna jednacina. Matematika. Logika.
Ako imam 10 ljudi koji su treca generacija Arapa u Francuskoj i ako su 2 bogata, 3 onak srednja klasa a 5 siromasni, i ako od tih 10 upravo ovih 5 siromasnih prosvjeduje paleci i zareci, onda je OCIGLEDNO do para, do socijalnog, ekonomskog statusa, a ne do boje koze, porijekla ili cega vec ne.
Ne znam sta tu ima nelogicno. Pogotovo kad uzmemo u obzir cinjenicu da su prosle godine "zuti prsluci", za koje su mainstream mediji tvrdili da su politicki "udesno", radili slicne stvari, dakle prosvjedovali nasilno, a "zuti prsluci" nisu ti s arapskim porijeklima, onda je takodjer ocigledno da je socijalni status i nezadovoljstvo sa sveopstom situacijom razlog nereda.
Ako ima ko ovo da opovrgne, bujrum, moze biti i da ja negdje pravim gresku u koracima, ali cisto sumnjam.
Takodjer jedan primjer iz prajveta. Radni kolega, moje godiste, ovde rodjen, a roditelji dosli iz Turske. Zavrsio gimnaziju, ima bachellora - dakle minimum nekakvog faksa, Turski nabada dok svapski zna perfektno. Ima plave oci ali tamnijji ten. Onako kao Dalmatinac, ili Arap. I svako malo mu se ovde u provinciji desava da ga - ne sa losim namjerama- ljudi pitaju "odakle je"... e sad zamislite kako to njemu mora ici na ***...?!! Meni je pradjed dosao iz CG u Bosnu. Nikad me niko u Bosni nije pitao "odakle sam", i da je, bilo bi mi zesce cudno. Dato im je SVE. SVE što im možeš dati. I socijalni smještaj, besplatno školstvo, socijalna pomoć, besplatno liječenje (u FR se to ostvari nakon svega koji mjesec, bez da plaćaš doprinose), plaća im se nezaposlenost dok ne nadu posao. Napustili su svoje nerazvijene, korumpirane države, bez putnih veza i dobili državu gdje nema tih problema. Treba samo da rade i da se civilizovano ponašaju. Ipak oni smatraju da se traži previše od njih, i ovako im se vraća. Mržnja koju osjećaju je ipak jača.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:35 |
|
|
Majka ubijenog kriminalca.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1059 of 2558 - 41.4%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:36 |
|
|
Haram je napisao/la: Reconquista je napisao/la:
Za to vrijeme u Poljskoj... Ma da, tamo cvjetaju ruze, zato ih ovde kod nas masa dolazi zajedno s drugim migrantima. Pun *** MADJARA, HRVATA, CEHA, SLOVAKA, RUMUNA i POLJAKA. Ovde im ne smetaju migranti. U Engleskoj haman da su iz EU izasli jer im je pun *** ovih mirnoljubivih poljskih obiteljski nastrojenih hetero krscana iz Poljadije.
Mađari, Česi, Hrvati, ne pale. Dobro, Cigani iz Rumunije kradu
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Majka ubijenog kriminalca. Shvatila je da će ovako više možda da zaradi nego koju stotinu evra koju je dobijala od socijalnog na ime sina. Odvratno, nešto kao Davor Dragičević. Mali anđeo je imao za svojih 17 godina 15 pominjanja u različitim sudskim spisima.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Harezm je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Čijih država zgrade institucija bi spaljivali (da znate da vas niko neće uhvatiti i da ste mladi i puni energije kao ovi Arapi)? Nekog ko ga volite ili ne? Evo ja bih spaljivao SADa i Velike Britanije, te države su prve na mojoj mrzilačkoj listi. Isti si kao i ovi afroazijski divljaci. Sve vas pokreće zavist prema većim i nadmoćnijim kulturama. Istočne vrijednosti..
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 22:56 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Haram je napisao/la: Za mene je to sasvim jednostavna jednacina. Matematika. Logika.
Ne znam sta tu ima nelogicno. Pogotovo kad uzmemo u obzir cinjenicu da su prosle godine "zuti prsluci", za koje su mainstream mediji tvrdili da su politicki "udesno", radili slicne stvari, dakle prosvjedovali nasilno, a "zuti prsluci" nisu ti s arapskim porijeklima, onda je takodjer ocigledno da je socijalni status i nezadovoljstvo sa sveopstom situacijom razlog nereda.
Takodjer jedan primjer iz prajveta. Radni kolega, moje godiste, ovde rodjen, a roditelji dosli iz Turske. Zavrsio gimnaziju, ima bachellora - dakle minimum nekakvog faksa, Turski nabada dok svapski zna perfektno. Ima plave oci ali tamnijji ten. Onako kao Dalmatinac, ili Arap. I svako malo mu se ovde u provinciji desava da ga - ne sa losim namjerama- ljudi pitaju "odakle je"... e sad zamislite kako to njemu mora ici na ***...?!! Meni je pradjed dosao iz CG u Bosnu. Nikad me niko u Bosni nije pitao "odakle sam", i da je, bilo bi mi zesce cudno. Dato im je SVE. SVE što im možeš dati. I socijalni smještaj, besplatno školstvo, socijalna pomoć, besplatno liječenje (u FR se to ostvari nakon svega koji mjesec, bez da plaćaš doprinose), plaća im se nezaposlenost dok ne nadu posao. Napustili su svoje nerazvijene, korumpirane države, bez putnih veza i dobili državu gdje nema tih problema. Treba samo da rade i da se civilizovano ponašaju. Ipak oni smatraju da se traži previše od njih, i ovako im se vraća. Mržnja koju osjećaju je ipak jača. Sažeto-Da Vlah ne vlada
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 01 srp 2023, 23:04 |
|
|
Napravit ce od ovih iz predgrada nove Palestince pa ces slusat hodzu na hudbi u cilom islamskom svitu kako prica “Zli Francuzi, Nijemci…” Posebno mi je na ovu temu bilo znakovito kad je Gustav iz Danske isao u Sarajevo pitat ljude koju drzavu mrze. Ono covik bi pomislio bit ce Srbija, Hrvatska… Kad ono nitko od njih ne kaze ni Srbija ni Hrvatska ni neka druga zemlja. Jedina zemlja koju su spomenuli je Izrael. Jeb*te patak imas Srbe iznad Sarajeva, Hrvate u predgradu, a ti meni spominjes Izrael koji je 2000 km udaljen i koji nema nikakve veze s Bosnom Džamija kontrolira sve Još i Ameriku spomenuli
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 02:46 |
|
|
I mene začudi kad rekoše Amerika. Muka im je što su po nalogu US ambasade napravili gej paradu.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 06:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Nadam se da mi necete sta zamjeriti drugovi ali gadite mi se.
Zasto? Sasvim jednostavno. Zato sto niste u stanju da vidite u svemu ovome socijalnu komponentu koja je glavna karika svega (na stranu to sto je u toku jebene saobracajke pucano djetetu u jebena ledja - da je moje ubio jebo me svak ako ga nebi odlezo..sta su tih 10-15 godina, jos te pusti ranije ako si dobar a mora se uzeti u obzir i situacija koja je dovela do toga).
Ti ljudi koji su ustali protiv sistema tamo mozda jesu najvecim dijelom migrantskog porijekla - a i to je njesra jer kad prestajes biti migrant (?),ovo je vec treca ili cetvrta generacija kolonijalnog naslijedstva - ali nisu oni ustali zbog svoje boje koze, svoje religije ili cega vec ne, vec zato sto su puni bijesa i zato sto su > ukratko: DONJI. A to je opet razlog sto su puni bijesa. Zacarani krug.
Migrant u Europi prestajes biti kad: - ti antieuropska osmanska okupatorska Ahdnama prestane biti "veliko civilizacijsko postignuce" s kojim se poistovjecujes - prestanes umiranje krscanske djece na teritoriju pod osmanskom okupacijom nazivati "krepavanjem" - kad prestanes trositi vrijeme i energiju na relativizaciju okupatorskoga otimanja krscanske djece od strane ummeta - kada prestanes danonocno trubiti o 'zapadnjackim' kolonizatorima bla bla, dok istovremeno ljubis turskoga MEGAkolonizatora koji je tek jucer nakon 500 godina okupacije otjeran iz sela i gradova nasih antiosmanskih i PROeuropskih stanovnika BiH - kad Austrijanca koji je protiv useljavanja u tursku prestanes podrugljivo nazivati "bio Austrijanac" nacizam, bla bla, dok istovremeno Turkinju koja je protiv imigracije u Tursku nazivas "Turkinja" - kad u 21. stoljecu u pola Europe kao navodni veliki "Jugoslaven" i covjek koji religiju smatra "psihickim oboljenjem" prestanes opravdavati odcijepljenje islamista glasaca za Islamsku deklaraciju od Jugoslavije - kada se u svakom smislu, svugdje i uvijek, 0/24 24/7 stavis na suprotnu stranu od Osmanlija ciji je neostvareni cilj bio ratom porobiti krscansku Europu - da ne nabrajam dalje, mogao bih do sutra, ukratko, jer svaka ptica svome jatu leti - kada se u najrazlicitijim temama spontano emocijski automatizmom svrstas u jato (civilizaciju, nacionalnost, povijest, religiju, kulturu, umjetnost...) europskih naroda a ne NEeuropskih. Sto ti ne polazi za rukom ni na jednoj pa tako ni na ovoj temi.
- Dakle kada isto ono sto AUTOMATIZMOM radis vezano za antibosanskoga, antikrscanskoga i antieuropskoga osmanskoga agresora (opravdavanje otimanja djece, slavljenje okupatorske Ahdname...), kada to AUTOMATIZMOM budes radio ali NA STRANI EUROPE I ZAPADA onda prestajea biti migrant u Europi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|