|
|
Stranica: 150/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:05 |
|
|
Sumnjam da ce priglupi leftardi skuziti sta ih je snaslo i kad im islamska bagra bude stavljala kamu pod vrat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39293 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
lider30 je napisao/la: Megatron je napisao/la: Nije još sazrelo vrijeme za prevrat u Francuskoj. Sad su na ulicama, po ovoj statistici, ove generacije kojih se tek 10-12 posto radjalo. Bit ce u Francuskoj sve gore. Nešto ovako za desetak godina, moglo bi srušiti Vladu i francusku republiku. Još tu dodaj Afrikance nemuslimane za potpuniju sliku propasti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:06 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Haram je napisao/la: Ne mogu sad da nadjem to ali nekidan sam vidio upravo odlican meme na tu temu.
Prikazana scena iz The Simpsons. Kad je Homer odlucio da se penje na Mount Everest. Pa su ga oni Tibecani dok je spavao odvukli do pred sam spic. On se probudio, potrcao malo, i bio veoma ponosan na svoj Leistung (ucinkovitost, uspijeh, ostvarenje). A ispod je pisalo Rich kids are like this, ili tako nesto.
Et, steta sto nemam to sad pa da metnem jer slika cesto govori vise od napisane rijeci. Ko ja kad kazem tebi hajmo se trkati na sto metara ali ja cu startati na devedeset pa pretrcati onih deset. Ti da si mozda Karl Luis bi me stigo, inace tesko..
Ne znam, ljudi, onak iz radnicke klase, sto brane kapitalizam i kapitalistu, su u mojim ocima neka vrsta bezkicmenjaka. Vazda bili i bice. Nista licno ali tako to vidim. Ponos? Nidje veze. Nikada i nigdje u sveukupnoj povijesti ljudske vrste "radnicka klasa" nije zivjela kao danas na Zapadu. Nikada i nigdje. I nikada. I nikada. I nigdje. I nikada. Jedino vrijeme i mjesto u povijesti covjecanstva kada je "radnicka klasa" zivjela bolje nego danas na Zapadu je jucer. Opet na Zapadu, naravno. Ogromnu vecinu povijesti ljudske vrste je "radnicka" klasa umirala na 35% danasnjega zivotnoga vijeka, zivotarila polugladna i neuhranjena, smrznuta, gladna, zedna, nepismena, preplasena, gola i bosa. (Istovremeno treba priznati ogromne, ogromne probleme koje danas ima zapadna civilizacija, koja je i u ovom svom zeljeznom dobu jos uvijek 300 puta bolja nego bilo koja druga u svome zlatnome dobu.) Citat: Nikada i nigdje u sveukupnoj povijesti ljudske vrste "radnicka klasa" nije zivjela kao danas na Zapadu. Akcent na perfektu. Dakle proslost. A upravo sam par puta spomenuo bas to. Dok du imali "strasni komunizam" od kojeg su se plasili, do tad su se i trudili da udovolje "raji". Devedesete donose promjene i nije trebalo ni 20-30 godina da uniste gotovo sva dostignuca tog vremena i jos dodatno povecaju razlike medju ljudima. I ne samo to, drustvenopoliticki HAOS, podijeljena drustva, da li pseudopodjele ili prave, rat i besperspektivnost..to ti je sad glavna ponuda..NESTALO OPTIMIZMA! Samo trecina Austrijanaca npr. misli da ce u buducnosti biti bolje, dok dvije trecine ocekivaju pogorsanje stvari! Znas li kad je zadnji put bilo tako? Npr. u Svabiji u vrijeme Vajmarske Republike. Nakon iste ide Hitler, pa rat, pa sve to..necemo valjda opet Jovo nanovo..
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:10 |
|
|
Sad svi seru po tom istom komunizmu ali cak i tamo GDJE NIJE VLADAO je indirektno donio perspektivu i poboljsanje stvari. Kapitalisti su ustvari i najvise naucili od Marksa. Ne kaze se dzaba da je u Svedskoj npr. vladao "realni socijalizam", tj. da je tamo bilo vise socijalizma nego i u kojoj socijalistickoj zemlji.
Ljudima te relacije obicno nisu poznate. Djelimicno jer nemaju kapacitet da shvate na koji nacin su stvari medjusobno povezano a djelimicno jer im se zaista bukvalno pokakalo u mozgove propagandom i bajkama o 3434 milijardi zrtava komunizma.
Od devedesetih pa nadalje je slijedila jedna polukatastrofa za drugom. To nije slucajno..bez da ulazimo u teorije zavjere neke stvari idu po defaultu, neke stvari su automatizam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Prvi korak bi svakako morao biti prestanak imigracije iz Afrike. Ako već imaju fetiš na multikulturu, onda bi se problem jedno vrijeme ublažio dovođenjem Indijaca, Vijetnamaca, Filipinaca itd. Ne ne, prvi korak bi morao biti povlačenje francuske vojske iz Afrike, sta mislis? Mislim da bi nasilna deportacija bila korisnija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:32 |
|
|
Francuska drži 16 afričkih država u polukolonijalnom vazalnom odnosu. Bez njih i bez Afrike oni više nemaju globalni status sile/polusile.
Bili bi nešto kao Poljska.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:36 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ne ne, prvi korak bi morao biti povlačenje francuske vojske iz Afrike, sta mislis? Mislim da bi nasilna deportacija bila korisnija. 80 godina nakon 2.SR je tebi okej i normalno sanjati o vagonima.. Zbog takvih stvari je onaj Storarare trajno banovan. De ljudi unormalite se malo. Jasna mi je i mrznja i predrasude i sve. Jasno mi je i da ovo divljanje po tim gradovima kod vecine gradjana izaziva u najmanju ruku podozrivost, ali tu se ipak radi o Francuzima, dakle ljudima ciji su se djedovi tu rodili, i ne mozes ti tek tako od danas do sutra potrpati milione ljudi u vagone i deportovati ih na kontinent na kojem nisu iznikli. Jevreja je onomad bilo mnogo manje i opet ih nisu uspjeli sve istrijebiti, protjerati, itd.. Uostalom HALO BOLAN??! Ako tako razmisljas, posto je homosapiens nasta u Africi, moglo bi nas se sve potrpati u vagone i vratiti "tamo odakle smo dosli". Da ne idem u "skoriju" proslost, tj. dolazak Slavena na Balkan. A odale su dosli, takodjer znamo, otamo dje se danas gine cirka.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25654 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A i ti ga kenjaš.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:56 |
|
|
Mogu potjerat sve ilegalne friške migrante što na brodovima dolaze u Italiju/Francusku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 13:57 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mislim da bi nasilna deportacija bila korisnija.
80 godina nakon 2.SR je tebi okej i normalno sanjati o vagonima.. Zbog takvih stvari je onaj Storarare trajno banovan. De ljudi unormalite se malo. Jasna mi je i mrznja i predrasude i sve. Jasno mi je i da ovo divljanje po tim gradovima kod vecine gradjana izaziva u najmanju ruku podozrivost, ali tu se ipak radi o Francuzima, dakle ljudima ciji su se djedovi tu rodili, i ne mozes ti tek tako od danas do sutra potrpati milione ljudi u vagone i deportovati ih na kontinent na kojem nisu iznikli. Jevreja je onomad bilo mnogo manje i opet ih nisu uspjeli sve istrijebiti, protjerati, itd.. Uostalom HALO BOLAN??! Ako tako razmisljas, posto je homosapiens nasta u Africi, moglo bi nas se sve potrpati u vagone i vratiti "tamo odakle smo dosli". Da ne idem u "skoriju" proslost, tj. dolazak Slavena na Balkan. A odale su dosli, takodjer znamo, otamo dje se danas gine cirka. Ne može se sa džamijom dogovoriti. To su budalaštine što ti pričaš. Što sam sad ja kriv, niti sam ja pisao kuran, nisam ni dovodio muslimane u Francusku niti sam uvjeravao narod da će biti normalni kad dođu. Sukobi će se nastaviti i biti će sve gori i krvaviji a ljevičari će se praviti blesavi dok može, mada neće ni moći dugo. Ali ok, pratit ćemo rat u Francuskoj kao što pratimo u Ukrajini, što ćemo drugo, nas ionako ništa ne pitaju. Zar sam ja loš ako kažem da je ubrzanje zemljine teže 9.81 m/s2? Može netko reći da bi bolje bilo da je malo manje, recimo 5m/s2. Bio bi jeftiniji transport, mogli bismo više skočiti u dalj itd. Argumenata je puno, idemo proglastiti g = 5m/s2. Ali nije, nego je 9.81m/s2. I sam bih volio da je 5m/s2, nitko sretniji od mene da je tako, ali jbg nije tako. Možeš se jedino slomit ako skačeš s visine ne računajući pravilno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 14:00 |
|
|
Francuzi daju francusko državljanstvo to je jasno ali ne daju i francuski identitet, mislim daju ali to se ne prima kao i državljanstvo. Nema tu riješena, jebali su se i sad misle da nisu, test na trudnoću sve razotkrije.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 14:39 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Francuzi daju francusko državljanstvo to je jasno ali ne daju i francuski identitet, mislim daju ali to se ne prima kao i državljanstvo. Nema tu riješena, jebali su se i sad misle da nisu, test na trudnoću sve razotkrije. Za Francusku nema riješenja bez obširne revolucije gdje će se na kraju svi morat odlučit na kojoj strani će stajat. A kao što je rekao Jean Raspail- nema riješenja bez pritiska, a pritisak podrazumjeva i silu. Pitanje je samo tko je dovoljno hrabar da uzme stvar u svoje ruke.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 14:46 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Mogu potjerat sve ilegalne friške migrante što na brodovima dolaze u Italiju/Francusku. Koliko znam, 90posto svih ovih mulaca su barem druga generacija.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 14:49 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Haram je napisao/la: Zasto onda ne mrze oni koji su uspjeli?
Mgappe npr. On je crnac. Ili Zidane. On je porijeklom Arap.
Ovakvih primjera imas milione u drugim drustvenim segmentima. Dakle sama ta cinjenica pobija te vase teorije o porijeklu.
Mrze i to dosta ih mrzi. Benzema npr. Samo nisu glupi da to iskazuju na isti način. Postoje dvije francuske. Kad Arapi ubiju etničkog Francuza, Mbape i Benzema se neće javiti da kažu da im je žao. Ali kad Francuska policija ubije Arapa kriminalca onda im je srce slomljeno. Još Benzama izjavi kako mu se uspunio san da živi u državi s muslimanskom većinom . Za Francusku je uvek igra preko k*rca.
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovoj hanumi što nosi vreće je haram kosu pokazat a nije ukrast tuđe.
Islam je baš zlo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: 80 godina nakon 2.SR je tebi okej i normalno sanjati o vagonima..
Zbog takvih stvari je onaj Storarare trajno banovan.
De ljudi unormalite se malo. Jasna mi je i mrznja i predrasude i sve. Jasno mi je i da ovo divljanje po tim gradovima kod vecine gradjana izaziva u najmanju ruku podozrivost, ali tu se ipak radi o Francuzima, dakle ljudima ciji su se djedovi tu rodili, i ne mozes ti tek tako od danas do sutra potrpati milione ljudi u vagone i deportovati ih na kontinent na kojem nisu iznikli. Jevreja je onomad bilo mnogo manje i opet ih nisu uspjeli sve istrijebiti, protjerati, itd.. Uostalom HALO BOLAN??!
Ako tako razmisljas, posto je homosapiens nasta u Africi, moglo bi nas se sve potrpati u vagone i vratiti "tamo odakle smo dosli". Da ne idem u "skoriju" proslost, tj. dolazak Slavena na Balkan. A odale su dosli, takodjer znamo, otamo dje se danas gine cirka.
Ne može se sa džamijom dogovoriti. To su budalaštine što ti pričaš. Što sam sad ja kriv, niti sam ja pisao kuran, nisam ni dovodio muslimane u Francusku niti sam uvjeravao narod da će biti normalni kad dođu. Sukobi će se nastaviti i biti će sve gori i krvaviji a ljevičari će se praviti blesavi dok može, mada neće ni moći dugo. Ali ok, pratit ćemo rat u Francuskoj kao što pratimo u Ukrajini, što ćemo drugo, nas ionako ništa ne pitaju. Zar sam ja loš ako kažem da je ubrzanje zemljine teže 9.81 m/s2? Može netko reći da bi bolje bilo da je malo manje, recimo 5m/s2. Bio bi jeftiniji transport, mogli bismo više skočiti u dalj itd. Argumenata je puno, idemo proglastiti g = 5m/s2. Ali nije, nego je 9.81m/s2. I sam bih volio da je 5m/s2, nitko sretniji od mene da je tako, ali jbg nije tako. Možeš se jedino slomit ako skačeš s visine ne računajući pravilno. Druze, najozbiljnije ti kazem, a nisam zlonamjeran pri tome: Nije normalno u 21. vijeku zahtijevati nasilne deportacije miliona ljudi. Ne znam uopste da li je tebi jasno sta to konkretno znaci i na sta to lici. Kakve su to scebe itd. Ne znam, mozda si do te mjere oguglao u ratu da ti je to normalno, a sve u da jesi ipak nebi trebao takve stvari pisati javno. Ne znam koliko puta jos da ti kazem: ti ljudi su se tamo rodili, kako oni, tako i njihovi djedovi. Taj problem tamo se mora na druge nacine rijesavati.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovoj hanumi što nosi vreće je haram kosu pokazat a nije ukrast tuđe.
Islam je baš zlo. Ja s islamom imam manje veze no ti sto si iz muslimanske Zenice. Opovrgni mi argumente, nije frka, ali te podvale su fakat bezze i nemaju nikakvog smisla.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Haram je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovoj hanumi što nosi vreće je haram kosu pokazat a nije ukrast tuđe.
Islam je baš zlo. Ja s islamom imam manje veze no ti sto si iz muslimanske Zenice. Opovrgni mi argumente, nije frka, ali te podvale su fakat bezze i nemaju nikakvog smisla. Nemaš k. Možda nisi svjestan ali imaš. Muljanje, mrljanje, pogrešno svrstavanje na ovoj temi itd. Europljaninu je jasno što ovdje treba.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:40 |
|
|
Jasno je da vecina gradjana osudjuje pobunu ovog tipa ali izmedju crnog i bijelog, izmedju 2 krajnosti, izmedju „pusti ih da rade sta hoce“ i „potrpaj milione u vagone“ postoji ono sto ze zove sivilo. Postoji ogroman medjuprostor.
Ali kad si navikao da ti je svijet crno-bijel onda je to tesko za shvatiti - ukoliko uopste i postoji volja za tako nesto jer je ovako mnogo jednostsvnije i opustenije: nacrtas sebi to tako i super. Jos kad te podrzi okolina, kao na forumu, potom bolje.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Haram je napisao/la: Ja s islamom imam manje veze no ti sto si iz muslimanske Zenice.
Opovrgni mi argumente, nije frka, ali te podvale su fakat bezze i nemaju nikakvog smisla.
Nemaš k. Možda nisi svjestan ali imaš. Muljanje, mrljanje, pogrešno svrstavanje na ovoj temi itd. Europljaninu je jasno što ovdje treba. Et sad si musliman i kad nisi svjestan toga. Ovo je vec ekstra stanje paranoje. ..bem ti ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:44 |
|
|
Kronos je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Francuzi daju francusko državljanstvo to je jasno ali ne daju i francuski identitet, mislim daju ali to se ne prima kao i državljanstvo. Nema tu riješena, jebali su se i sad misle da nisu, test na trudnoću sve razotkrije. Za Francusku nema riješenja bez obširne revolucije gdje će se na kraju svi morat odlučit na kojoj strani će stajat. A kao što je rekao Jean Raspail- nema riješenja bez pritiska, a pritisak podrazumjeva i silu. Pitanje je samo tko je dovoljno hrabar da uzme stvar u svoje ruke. Svijet koji ti prizivas i iscekujes je svijet mraka, tame, haosa i anarhije. Svijet u kojem obicno ne prezive oni sto u slobodno vrijeme tipkaju po tastaturi umjesto „da vjezbaju“.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25654 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Haram je napisao/la: Jasno je da vecina gradjana osudjuje pobunu ovog tipa ali izmedju crnog i bijelog, izmedju 2 krajnosti, izmedju „pusti ih da rade sta hoce“ i „potrpaj milione u vagone“ postoji ono sto ze zove sivilo. Postoji ogroman medjuprostor.
Ali kad si navikao da ti je svijet crno-bijel onda je to tesko za shvatiti - ukoliko uopste i postoji volja za tako nesto jer je ovako mnogo jednostsvnije i opustenije: nacrtas sebi to tako i super. Jos kad te podrzi okolina, kao na forumu, potom bolje. A kako bi to ti pokušao riješiti? Baš me zanima. Pedagoškim radom i većim novčanim ulaganjem u integraciju?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39293 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čuj kako, većom socijalom, otprilike kako su i Rimljani plaćali lojalnost migrantima zlatom dok su mogli. Kako je završilo kad više nisu mogli plaćati to znamo.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 02 srp 2023, 15:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Haram je napisao/la: Jasno je da vecina gradjana osudjuje pobunu ovog tipa ali izmedju crnog i bijelog, izmedju 2 krajnosti, izmedju „pusti ih da rade sta hoce“ i „potrpaj milione u vagone“ postoji ono sto ze zove sivilo. Postoji ogroman medjuprostor.
Ali kad si navikao da ti je svijet crno-bijel onda je to tesko za shvatiti - ukoliko uopste i postoji volja za tako nesto jer je ovako mnogo jednostsvnije i opustenije: nacrtas sebi to tako i super. Jos kad te podrzi okolina, kao na forumu, potom bolje. A kako bi to ti pokušao riješiti? Baš me zanima. Pedagoškim radom i većim novčanim ulaganjem u integraciju? Ne postoje ekspresna rijesenja za nesto sto se talozi jos od kolonijalnih vremena. Ove pojave su sistemski problem a sistem koji ih je prouzrokovao nije sistem koji ce se latiti vagona i cega vec sve ne. Traziti u neoliberalizmu spasenje ti je ko otici u kupleraj i pitati da li imaju kakvih djevica za tebe posto si ti eto bas ekstra lik. Evo jedna iz Pariza, uopste nisam ceprkao da bih nasao vec prvo sto mi je bas maloprije izletilo u austrijskim novinama: Da li su svi ovi sto bjeze od kornjaca "magrebskog porijekla"? U Francuskoj, i ne samo tamo, postoji ne tako mala grupa ljudi svih etnickih slojeva, iako je kod "migranata" tj. onih s migrantskim porijeklom (i ovo je glupa definicija jer ustvari svi imamo na neki nacin "migrantsko porijeklo" ali nemam bolji izraz) cesce slucaj, koji su sustinski nezadovoljni sistemom i njegovim ponudama. Obicno su to mladi ljudi koji su nabijeni energijom i koji su svjesni cinjenice da oni - ma koliko da sljakali (mislim na nekakve "normalne poslove") - nece sebi moci priustiti vlastiti stan, mozda cak ni vlastito auto, putovanja, ustedjevinu, kao njihovi roditelji. To ubija u pojam, mene barem bi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|