HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 srp 2026, 03:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 6215 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 249  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Njemačka
PostPostano: 10 sij 2016, 22:59 

Do sad 379 prijava od žena za razne stvari, samo u jednom njemačkom gradu. "Inžinjeri".

Vrh

PostPostano: 10 sij 2016, 23:13 

Kad već spominjete te naivne liberale. Jednu ženu iz Švicarske po drugi put oteli džihadisti u Maliju. Neka humanitarka. Mislim da je mrtva, neće Švicarska idiotima dva puta plaćati otkupninu, Glupača na kubik.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 00:26 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Njemacki politika misli da moze da sakrije ove stvari ako drzavne TV kuce i veliki media servisi ne pricaju o ovome. Kao da neznaju gdje zivimo i da postoji facebook i twitter itd itd. A ljudi onda kad saznaju a vide da medije ne pricaju o tome jos se vise naljute i ovde je stvarno 5 do 12. To se ne primjeti u medijama ali kad zivis ovde i imas kontakt da ljudima onda osjetis.

puntar2.0 je napisao/la:
Naravno da mediji izvjestavaju, izvjesatavaju o prosvjedu pegide, te kontra prosvjedu ''lijevicara'', znaci povlastenoj kasti suludih trulavaca, koji su se pojavili da protestiraju kontra pegide, a neke zenske udruge protestiraju same.

Znaci sto je svrha postojanja tih kvazi ''lijevicara'', kontrirati pegidi. a ta pegida cini minimum nezadovoljnih.

Da je 1000 etničkih Nemaca u pitanju, u fokusu bi bile žrtve i ugrožene žene. Toj umetnici bi se pridružilo još 999 golih žena, napadi bi bili lajtmotiv na dodeli Zlatnog globusa večeras, levica bi se digla, bitni mediji bi drugačije pristupili celoj stvari, ma sve bi bilo drugačije. To ja hoću da kažem.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 00:49 

Puntare, na koje proteste ženskih udruženja misliš? Pre neki dan, malo pošto je sve procurilo u javnost, okupilo se do 500 žena ispred katedrale, a ja sam to videla tek juče na Vojvođanskim novinama. Izvor AFP. I što nije Pegida, medije slabo interesuje. Pokrivaju pristojno samo RT, tabloidi i neki manji mediji od centra ka desno. A levičare boli uvo i za onakve izjave gradonačelnice i za žene, njih interesuju samo Pegida i dobrobit migranata. Sve su okrenuli naopačke. Ja sam baš zgađena. Što se mene tiče, silovanje je gore od ubistva.

Ne mogu da razumem takvo ponašanje. Ni zbog onoga što se desilo žrtvama, ni zbog poruke koja se šalje pridošlicama koje bi da siluju okolo.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 11:46 

U njemačkoj počinje kaos, poslije pokreta PEGIDA, a nakon događanja u Kölnu, počele su se okupljati razne navijačke, moto, metal-rock skupine i preko društvenih mreža dogovaraju 'Lov na obojene ljude" i "čišćenje gradova". Po pisanju medija prve žrtve su pale 6 pakistanaca i jedan sirijac su popili batine.

Poslije prvih terorističkih napada sa islamskom pozadinom u EU, rekao sam mogu oni napadati Francuze, Engleze, Španjolce..., no kada dirnu Nijemce onda će nastati kaos.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:01 

A to je tek početak.

Nije teško zamisliti kako se osjećale te džihadlije. Došli su tu pred monumentalnu kršćansku katedralu i odmah im se smračilo pred očima koliko su daleko od islamske Europe. I onda su zlo, bijes i frustracije istresli iz sebe.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:06 

ManInBlack je napisao/la:
U njemačkoj počinje kaos, poslije pokreta PEGIDA, a nakon događanja u Kölnu, počele su se okupljati razne navijačke, moto, metal-rock skupine i preko društvenih mreža dogovaraju 'Lov na obojene ljude" i "čišćenje gradova". Po pisanju medija prve žrtve su pale 6 pakistanaca i jedan sirijac su popili batine.

Poslije prvih terorističkih napada sa islamskom pozadinom u EU, rekao sam mogu oni napadati Francuze, Engleze, Španjolce..., no kada dirnu Nijemce onda će nastati kaos.

Ružno rečeno,ali mislim da se to i planiralo-izazivanje kaosa.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:08 

http://www.tagesschau.de/inland/koeln-pegida-103.html

1700 pegida nacista

protiv

1300 antifasista

Najbolji mi je onaj dedo, dosho malo da podrzi naciste, ali skonto da nije to bas zaebancia..kaze zaprepasten od svukud se deru "Nacisti Napolje", policija, vodeni mlazovi, kamenje..hehe pa nije ti to ko 41. kad su svi fino u red pa hoooop u gasnu komoru DZEDE :tank :tank :tank :tank

Znam kad su kod nas dosli..PEGIDA..skupilo se smeca od svukud, donijeli bilesi izralelske krpetine, nas tri put vise bilo..ono..sjebali se

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:08 

Netko je izgleda isplanirao da Europa jako zamrzi islam. Ako i nije omaklo mu se pa je debelo fulao. Trenutno postoji toliko mržnje da ne bi bio nikakav problem mobilizirati Europu, a i ostatak svijeta, i za napade na Bliski Istok.

Teorije, teorije....ali facts su da Europljani sad mrze islam i muslimane.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:10 

Lepo je Nostradamus u svojim katrenima prorekao da ce kamila piti vodu sa izvora Rajne i Dunava, da ce muhamedanci IZNUTRA izjesti mocno Germansko carstvo.

Sami su krivi, nece da se mnoze, radjaju, usli su u dekadenciju i to je prirodan sled dogadjaja, kao Konstinopolj i Istocno Romejsko carstvo pred slom i sunovrat. Lep filmic....https://youtu.be/U11hCLd-idA

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:14 

Mar-kan je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:

Ružno rečeno,ali mislim da se to i planiralo-izazivanje kaosa.

Markane, mnogo jednostavnije nego sto mislis. Poznat ti je sistem po kojem funkcionisu takozvane NGO fore po zemljama koje ne pripadaju Zapadnom bloku..po kojem se sistemu podrzavaju ili su podrzavane organizacije tipa Otpor, itd..

E sad, kad pogledas sta je glavni cilj ovih pegidasha..sta se najcesce cuje..pa to je Merkel dolje, Merkel napolje, i onda protiv islama..sve ostalo su sitnice i vise propratne stvari. Dakle oni AKTIVNO zele rusenje vlasti..i dok se na svim njemackim kanalima oni dovode u isklucivo negativan kontekst, RUSSIA TODAY ih predstavlja haman pa ko borce za slobodu :ninja pegida ti na neki nacin u medjuvremenu dodje ko ruski NGO u srcu Evrope..I TO JE ONO STO JE NAJPOZITIVNIJE u svemu ovome..protiv Amerika su..a ko je protiv Amerike, pushice ga jos jedno izvjesno vrijeme (koliko dugo..ne znam..pogedajte koliko dugo se odrzalo Rimsko carstvo..osmansko..itd..).

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:44 

http://www.nspm.rs/hronika/papa-franja- ... rante.html

Папа Фрања: Европске земље треба да наставе да примају мигранте
PDF Штампа Ел. пошта
понедељак, 11. јануар 2016.
Папа фрања jе данас апеловао на владе европских земаља да и даље наставе да примаjу избеглице, упркос забринутости у вези безбедности и тероризма, за коjе он истиче да угрожаваjу статус Eвропе као "светионика за човечанство"

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:54 

JA samo ponavljam da je pet do dvanest u njemackoj. Njemci se organiziraju u razclicite "Bürgerwehr" grupice patroliraju gradovim da cuvaju zene i djecu a aktivisti "Hooligans gegen Salafisten" idu korak dalje pa aktivno vec napadaju Asylante. BBC je vec spomenuo sinoc su samo u Kelnu na glavnom kolodvoru, mijesto gdje sexualno napadnuto stotinjak zena, pretucna 6 pakistanaca i jedan sirijac. Nebrinite nisu oni nevini jadnici holigani su dobro izabrali koga cu nasli su par prodavaca droge koji neznaju ni njemacki i u grupici lunja oko kolodvora. Jako je vjerovatno da su upravo oni i ucestovali u dogadajima za novu godinu.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:57 

Nazivas "Nijemcima" nacisticke huligane. Oni jesu Nijemci, ali to nisu jedini Nijemci.

Pretuceni su ljudi koji nemaju veze s onim novogodisnjim sranjem.

To ti pozitivno? Radujes se?

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 12:58 

Mislim da je cifra puno veća. Do sad preko 600 prijava za tu noć u jednom gradu. Dobro je da su se opustili i otkočili. Ufurali se da je europski kalifat blizu pa pokazuju pravo lice. Nemaju više strpljenja.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:01 

Zasto je to dobro? Jedva cekas obracun? Ono..golica te?

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:01 

Hoces li ti stati u prvi red ili ces posmatrati onako sa strane?

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:03 

... Pravi amerikanac ( pa makar i `južni`) ; - "ideje naše, a benzin (trošak) - vaš... " ?

cuvajte se vukova u jagnjecoj kozi, bese u nekom Otkrovenju zapisano...nekada davno...sve se odvija po scenariju...bozjem...

Treba se prisetiti prorocanstva katolickog biskupa Irca Sv. Malaheja o poslednjem papi...http://www.bastabalkana.com/2015/08/pro ... -malahije/

http://www.conopljanews.net/prorocanstva_o_papi.html

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:06 

http://www.nspm.rs/hronika/nemacka-prvo ... ment148352

KRENULO je zagrevanje....brzo ce se peci i krematorijumi staviti u radni pogon... V Krizarski rat se zakuhava...
Nemačka: Prvo izdanje Majn kampfa posle 70 godina, rasprodato za nedelju dana
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 11. januar 2016.
Prvo izdanje Hitlerovog „Majn kampfa“ od 4.000 primeraka, koje se prvi put posle 70 godina našlo u nemačkim knjižarama, rasprodato je za nedelju dana

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:14 

Jevreji ispizdili bezze. Ta knjiga ustvari razotkriva svu glupost koncepta koji stoji iza nje.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:20 

granica je napisao/la:
Nazivas "Nijemcima" nacisticke huligane. Oni jesu Nijemci, ali to nisu jedini Nijemci.

Pretuceni su ljudi koji nemaju veze s onim novogodisnjim sranjem.

To ti pozitivno? Radujes se?

Zovi in kako oces, znamo koga ja mislim. Ne radujem se ja tome, nevjerujem da muslimani nece na ovo odgovorit sto je opasno za sve sto zive u njemckoj. Na to ce onda opet svabe odgovorit i tako u krug dok ne ode sve u pm ! Sto bi se ja radovao tome? Meni je lijepo zivim lijepo sto bi se radovao mogucnost da neki kozojebac me vrati u kameno doba ili da svabama pukne film pa iztjeraju sve strance iz drzave (obadvoje nevjerovatno ali nikad neznas)?
Djelujes jako dvolicno prezires fasiste a napadas sve Hrvate i svrstavas in u fasiste.
Pricas o toleranciji i suzivotu a ko god izkase malo straha o trenutoj situaciji taj je jebeni nacist.
Jos nisam procitao da osudujes dogadanja u Kelnu i drugim gradovim a jos vise me zanima sta ti kazes kako rijesit taj problem ???
Jer samo zatvorit oci, kao njemacka vladajuca elita, nece pomoc obicni narod ce pocet uzimat stvari u svoje ruke (vidi keln sinoc) i onda ode sve u pm. Sad ti taj narod zovi nacistima ili kako god oces ali znam da bi ti prvi trco tamo i trazio onoga ko ti je silovao/dirao majku, zenu, kcerku, curu ili koga vec.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 13:29 

Ne napadam sve Hrvate vec samo Hrvate koji pisu gadne stvari pausalizirajuci i stavljajuci bilo koji kolektiv u isti kosh. Deset ljudi pa ne razmsljaju isto, a kamoli da par miliona ljudi budu isti.

Naravno da bih isao da trazim. Takav sam. Ali cisto sumnjam da je ijedan od ovih nacosha sto su prebili ove Sirijce isao da se sveti i da traze krivce. To su obicno oni koji su jedva docekali da se svo ovo sranje desi. Te majjmune, i to se valjda ne mora spominjati, treba najostrije kazniti..kakva god kazna da bila za silovanje, pa i klasicno seksualno napastvovanje, ali brate nista mi smijesnije nema od toga kad se desnicari ko fol pocnu zalagati za prava zena. Pa oni se koriste zrtvama, ni manje ni vise, da bi isfuravali svoje.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 14:30 

KiM je napisao/la:

Nek se Summus Pontifex Papa Franjo napuši debele *arine.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 15:20 

Bobovac je napisao/la:
KiM je napisao/la:

Nek se Summus Pontifex Papa Franjo napuši debele *arine.

Gdje, na oltaru ili ...?

Kino. Nije Papa nacosch, triba ga miiinjat.

Vrh

PostPostano: 11 sij 2016, 18:21 

Citat:
German Shops Sell Out of Pepper Spray in Wake of Cologne Migrant Rapes

by OLIVER LANE8 Jan 20164,525
There has been an “enormous rise” in the demand for self defence products including pepper spray in Germany as women react to the hundreds of sex crimes and assaults reported on New Year’s eve.

Faith in the ability of the state to protect ordinary citizens as they go about their legitimate business has clearly taken a knock since the migrant attacks, which seem to have been perpetrated in the main by recent migrants and Syrian refugees.

Shops selling self defence products have seen an run on their stores. German gun-shop owner Katja Triebel told Breitbart London “the sale of pepper spray has risen, as has sales of blank firing guns which can be loaded with pepper spray cartridges and other paralysers.

“Other means of self defence are prohibited for ordinary citizens in Germany.”

The pepper-spray guns are illegal in the United Kingdom but are freely available in Germany and can be bought without a licence. Ms. Triebel said her regular customers had also reported a sudden surge of interest among their friends and colleagues in visiting a firearms range to try out shooting.

German newspapers have also reported this surge in sales, with one employee of store Globetrotter telling Cologne’s Express:

“We are completely sold out. We sold our last pepper spray on Wednesday. We order new supplies every day, but we always exceed the supply… mostly it is women demanding the products. They buy them for themselves, or for their daughters or girlfriends.”

As women have been encouraged to come forward following dozens of apparently coordinated sexual assaults by migrants near the main train station and the Cathedral in Cologne (pictured above) on New Year’s Eve, the fact the violence wasn’t limited to Cologne has emerged, with many major German cities reporting similar gang rapes and assaults.

The interest in self defence equipment is also spread over Germany, with weapon shops in north-west town Oberhausen also confirming much higher demand over the past few days.

Some of his customers were young women who were studying at the University of Cologne, said the unidentified shop keeper.

With the civilian population arming themselves to defend against migrant attack, there may be concern about migrants taking similar steps. Breitbart London reported in December on one weapon shop owner in east Germany who had taken proactive steps. Placing a sign in his window warning would-be customers he would only serve individuals holding a German passport, the owner of the Laubegaster Wache military surplus and sport shop generated “outrage” among local ‘refugees welcome’ activists.

Making clear for whom the sign was intended, it was posted in five languages — Arabic, Albanian, Persian, Somali and Bosnian — but not German. Multiculturalist campaigner Claus Dethleff said of the move: “I think it’s racist and scandalous… this poster reminds me of 1933.”

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 249  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 78 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: