|
|
Stranica: 133/345.
|
[ 8622 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 04 tra 2014, 19:36 |
|
|
Tulkas je napisao/la: NIje u pitanju samo 99. To I sam znas ako si citao. Stljecima je tako. Mene zabole za vase bratstvo ali vi mi vise licite na trebu koja ludi za tipom koji je ne jebe ni 5%. Ne mislim na sve Srbe al ima vas pofin broj. Ali samo naprijed meni ni iz dzepa ni u dzep 99. sam uzeo kao primjer jer me mrzi da idem detaljno kroz sva sranja koja pominju. Kriterijumi koje ovi ******** imaju da bi priznali "Ruse za braću" su kriterijumi koje ni jedna marionetska država ne bi mogla da ispuni prema svom gospodaru, a kamo li velika svjetska sila prema jednom malom narodu. Poenta je, nisu uvijek dali sve od sebe da nam pomognu. Pa koji si ti qrac da daju uvijek sve od sebe? I onda se širi ta klima kao, nisu nam Rusi stvarno prijatelji, šta su ikad učinili za nas. A ne piše o onima koji su te bombardovali osiromašenim uranijumom prije 15 godina. Al zato 1878. i Sanstefanski mir.... to se ne zaboravlja, iako smo tad imali austrofilsku vlast kojoj Rusija nije vjerovala! I ne piše se šta su druge sile radile u to vrijeme! Jebena Austrija nas je koštala milione života, Njemačka isto tako, Engleska je pomagala Turke stalno, Austrija je autor genocida nad Srbima na Kosovu i u Makedoniji, Napoleon je bio turski saveznik za vrijeme srpskih ustanaka, Francuzi i Englezi su naplatili svu pomoć u Prvom svjetskom ratu, ali o tome se ne piše! Vade se neke budalaštine kako bi se stvorila rusofobija.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 17:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dolje Merkel, dolje korumpirana njemačka vlada. I da ne zaboravim...Njemačka je nedjeljiva i suverena. Citat: Bankari EU sada žive u strahu. Zatražili su dodatno privatno i policijsko osiguranje, jer je gnjev građana protiv banki sve veći, pišu njemački mediji. Njemačka vlada je u strahu, jer do sada nisu imali slične nemire. Sve se polako zagrijavalo 15 dana, da bi jučer eskaliralo u nerede i krv.
Anti-kapitalistički pokret Blockupy i 20.000 tisuća ljudi blokirali su pristup Europskoj Centralnoj Banci u Frankfurtu, solidariziravši se sa svijetskom neimaštinom. Također se i Berlin digao na noge. Došlo je do velike tučnjave između policije i prosvjednika, a planiraju blokirati Deutsche Banku i zračne luke u Frankfurtu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 17:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Dolje Merkel, dolje korumpirana njemačka vlada. I da ne zaboravim...Njemačka je nedjeljiva i suverena. Citat: Bankari EU sada žive u strahu. Zatražili su dodatno privatno i policijsko osiguranje, jer je gnjev građana protiv banki sve veći, pišu njemački mediji. Njemačka vlada je u strahu, jer do sada nisu imali slične nemire. Sve se polako zagrijavalo 15 dana, da bi jučer eskaliralo u nerede i krv.
Anti-kapitalistički pokret Blockupy i 20.000 tisuća ljudi blokirali su pristup Europskoj Centralnoj Banci u Frankfurtu, solidariziravši se sa svijetskom neimaštinom. Također se i Berlin digao na noge. Došlo je do velike tučnjave između policije i prosvjednika, a planiraju blokirati Deutsche Banku i zračne luke u Frankfurtu. To će završiti kao i wall street occupy, novac drma ovim svijetom, prije će pobit 10.000 ljudi nego pustit da novac ode.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 17:47 |
|
|
Stara vijest ali dobro dođe na ovoj temi. Predobro dobro u svojoj dobroti.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 17:58 |
|
|
Metemma je napisao/la: Tulkas je napisao/la: NIje u pitanju samo 99. To I sam znas ako si citao. Stljecima je tako. Mene zabole za vase bratstvo ali vi mi vise licite na trebu koja ludi za tipom koji je ne jebe ni 5%. Ne mislim na sve Srbe al ima vas pofin broj. Ali samo naprijed meni ni iz dzepa ni u dzep 99. sam uzeo kao primjer jer me mrzi da idem detaljno kroz sva sranja koja pominju. Kriterijumi koje ovi ******** imaju da bi priznali "Ruse za braću" su kriterijumi koje ni jedna marionetska država ne bi mogla da ispuni prema svom gospodaru, a kamo li velika svjetska sila prema jednom malom narodu. Poenta je, nisu uvijek dali sve od sebe da nam pomognu. Pa koji si ti qrac da daju uvijek sve od sebe? I onda se širi ta klima kao, nisu nam Rusi stvarno prijatelji, šta su ikad učinili za nas. A ne piše o onima koji su te bombardovali osiromašenim uranijumom prije 15 godina. Al zato 1878. i Sanstefanski mir.... to se ne zaboravlja, iako smo tad imali austrofilsku vlast kojoj Rusija nije vjerovala! I ne piše se šta su druge sile radile u to vrijeme! Jebena Austrija nas je koštala milione života, Njemačka isto tako, Engleska je pomagala Turke stalno, Austrija je autor genocida nad Srbima na Kosovu i u Makedoniji, Napoleon je bio turski saveznik za vrijeme srpskih ustanaka, Francuzi i Englezi su naplatili svu pomoć u Prvom svjetskom ratu, ali o tome se ne piše! Vade se neke budalaštine kako bi se stvorila rusofobija. Po cemu su onda Rusi bolji od Ukrajinaca ili recimo Poljaka Svedjana ili Spanjolaca. ono nikad vam nista lose ucinili nisu al ni extra pomagali. Kao ni Rusi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 20:15 |
|
|
Prošlo je vrijeme povlaštenog gasnog trgovinskog odnosa Rusije sa Ukrajinom. Zašto bi svi, pa i mi na ovim prostorima plaćali skuplji gas nego Ukrajina? Vrijeme je došlo za prodaju gasa po tržišnoj cijeni. Citat: Rusija: Ukrajina da nam plati 11,4 milijarde dolara za gas
Direktor ruske kompanije "Gasprom" Aleksej Miler potvrdio je danas da Ukrajina treba da isplati 11,4 milijarde dolara duga za smanjenu cenu gasa, koja je bila odobrena pre četiri godine.
Smanjenje cene je bilo dogovoreno sa Ukrajinom sporazumom u Harkovu, aprila 2010. godine, kojim je do 2017. godine produženo pravo da ruska Crnomorska flota koristi bazu u Sevastopolju, na Krimu. "Međutim, sporazum je raskinut ove sedmice i Ukrajina mora da plati nadoknadu", rekao je Miler za rusku državnu televiziju. On je napomenuo da je Rusija platila da održi svoju flotu u Ukrajini, da bi sporazum bio produžen.
"Dakle, može se reći da je Rusija platila unapred. Ovih 11,4 milijardi su dakle dug koji Ukrajina ima prema Rusiji", istakao je Miler. Rusija je saopštila ove sedmice da je raskinut sporazum iz Harkova. Ukrajina sada mora da plati gas po ceni od 485 dolara za 1.000 metara kubnih, a kompanija "Gasprom" saopštila je da Kijev mora odmah da plati dug od 2,2 milijardi dolara za neplaćeni gas, preneo je AFP. Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/394138/Rusija-Ukrajina-da-nam-plati-114-milijarde-dolara-za-gas
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 21:44 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Citat: Po cemu su onda Rusi bolji od Ukrajinaca ili recimo Poljaka Svedjana ili Spanjolaca. ono nikad vam nista lose ucinili nisu al ni extra pomagali. Kao ni Rusi Nije bitno ko je više pomagao, a ko je više odmagao, nema emocija u politici. Rusija je sila i pomiri se sa tim. Uvek je bolje sa silama da imaš što bolje odnose nego da si u sukobu sa njima.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 23:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 05 tra 2014, 23:24 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Citat: 99. sam uzeo kao primjer jer me mrzi da idem detaljno kroz sva sranja koja pominju.
Kriterijumi koje ovi ******** imaju da bi priznali "Ruse za braću" su kriterijumi koje ni jedna marionetska država ne bi mogla da ispuni prema svom gospodaru, a kamo li velika svjetska sila prema jednom malom narodu.
Poenta je, nisu uvijek dali sve od sebe da nam pomognu. Pa koji si ti qrac da daju uvijek sve od sebe?
I onda se širi ta klima kao, nisu nam Rusi stvarno prijatelji, šta su ikad učinili za nas. A ne piše o onima koji su te bombardovali osiromašenim uranijumom prije 15 godina. Al zato 1878. i Sanstefanski mir.... to se ne zaboravlja, iako smo tad imali austrofilsku vlast kojoj Rusija nije vjerovala!
I ne piše se šta su druge sile radile u to vrijeme! Jebena Austrija nas je koštala milione života, Njemačka isto tako, Engleska je pomagala Turke stalno, Austrija je autor genocida nad Srbima na Kosovu i u Makedoniji, Napoleon je bio turski saveznik za vrijeme srpskih ustanaka, Francuzi i Englezi su naplatili svu pomoć u Prvom svjetskom ratu, ali o tome se ne piše! Vade se neke budalaštine kako bi se stvorila rusofobija. Po cemu su onda Rusi bolji od Ukrajinaca ili recimo Poljaka Svedjana ili Spanjolaca. ono nikad vam nista lose ucinili nisu al ni extra pomagali. Kao ni Rusi Dobro, ja sam kriv, neprecizan sam, Naravno da su nam Rusi pomogli, kroz čitavu istoriju, na desetine puta. Jesu par puta imali suprotne stavove, posebno kad su u Srbiji na vlasti bili austrofili (1878 recimo), jeste da nam nekad nisu pomogli kad su i sami bili slabi (1903, 1999), ali kad se podvuče crta, pomogli su nam desetine puta. Kad se uporede s ostalim velikim silama, bili su bolji prema nama milion puta. Zla su nam nanijeli manje nego ijedan mali susjedni narod, osim Rumuna. Neprijateljstvo drugih velikih sila nas je koštalo milione života i decenije produžene turske okupacije. Ali Rusi nisu skakali na svaki naš mig, naravno da nisu, koji smo mi qrac. I zbog toga majmun od "istoričara novinara" napiše onakav tekst, kao, pa nisu nam ti Rusi baš prijatelji... a ne nego ti je Fric prijatelj. Debilana, teška debilana. PITANJE SVIH PITANJA – Šta je to Rusija ikad učinila za nas? http://www.intermagazin.rs/pitanje-svih ... la-za-nas/
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 10:10 |
|
|
Malo drugarske samokritike nebi škodilo.
Nije da Džonijeva baka nije izašla na ulice 41' podržati saveznike koji su to poslije naravno vratili sa kamatama.
Naivnost naroda i narodnosti ovijeh naših prostora je zapanjujuća.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 11:48 |
|
|
Oduvijek mi se ova karta činila kao neka CIA-ina podvala. Da nekako maskira velike podijele u Ukrajini blagim pastelnim bojama i glupavim postocima. I to još na eng wiki, najposjećenijoj prvoj stranici za info. No ostavljam to stručnjacima. Napravili žuti ipak mali prodor od prvih izbora. Ne znam koja je karta točna/točnija. Druga il treća za 2004.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 11:50 |
|
|
Poll Shows Russian Language Popular in Ukraine
The Kiev International Sociological Institute, under contract from the US, conducted an opinion poll of 2,021 Ukrainians by the end of 2005. The results of which were published by the REGNUM News Agency today. According to the research, despite the fact that 76.7% of the respondents consider themselves to be Ukrainians and only 18.2% consider themselves to be Russians, 44.2% of Ukrainian inhabitants prefer to speak Ukrainian at home, 42.4% Russian, 11.3% mixture of Ukrainian and Russian. On the whole, 45.3% confessed that they find it easier to speak Russian, 44.0% Ukrainian.This distribution of language mirrors the country’s split demographic, shown clearly in the recent elections. The eastern side of the country identifying more closely with Russia. http://www.russianmarketer.com/russian- ... ge-ukraine
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 12:09 |
|
|
Vrlo jeftina propaganda. Oni misle da su Rusi sisali vesla.
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 15:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 15:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 15:37 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Nemačka novinarka brani Putina IZVOR: TANJUG Berlin -- Bivša novinarka televizije ARD Eva Herman uključila se u debatu o ukrajinskoj krizi i stala na stranu ruskog predsednika Vladimira Putina. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=833282Zanimljivo i šta joj nisu oprostili: ''Bilo je to jedno užasno vreme, jedna potpuno opasna politika koja je nemački narod odvela u propast, to svi znamo....'', rekla je Herman na promociji knjige i dodala ''...ali ono što je tada bilo dobro su vrednosti, to su deca, to su majke, to su porodice, to je zajedništvo...'' Pohvala te Hitlerove porodične politike je ovu voditeljku koštala posla, a od nje su se distancirale i njene najbliže kolege.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 16:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25786 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Darth Vader kandidat za predsjednika Ukrajine. Vader, bivši Jedi vitez koji je nosio ime Anakin Skywalker, izabran je za kandidata na unutarstranačkim izborima Ukrajinske internetske stranke. - Spreman sam preuzeti odgovornost za sudbinu ove zemlje, ako mi građani dodijele tu veliku čast. Ja ću republiku pretvoriti u carstvo, vratiti bivšu slavu, izgubljene teritorije i ponos ovoj zemlji - rekao je Vader. http://www.24sata.hr/svijet/sila-je-tam ... ine-359977
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 16:40 |
|
|
Citat: Proruski demonstranti upali u zgradu vlasti Donjecka Proruski demonstranti upali su danas u prostorije lokalne uprave u gradu Donjecku, na istoku Ukrajine. Demonstracije u Donjecku Više od 2.000 demonstranata uputilo se na kraju protesta ka prostorijama koje je čuvala policija. Od toga je 50 uspelo da se probije u zgradu, javila je agencija Frans pres. Demonstranti su sa zgrade lokalne vlasti skinuli zastavu Ukrajine, a istakli zastavu Rusije. Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/455727/Proruski-demonstranti-upali-u-zgradu-vlasti-Donjecka
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 16:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24054 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Stvarno me interesira situacija u Donecku i Harkivu. 70% su proruski i čudi me da su mirni još.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 17:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Stvarno me intersira situaciju u Donecku i Harkivu. 70% su proruski i čudi me da su mirni još. Dobili su iz Moskve zapovijed da čekaju. Kao u sceni iz Brave heart.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 17:46 |
|
|
lider30 je napisao/la: Stvarno me interesira situacija u Donecku i Harkivu. 70% su proruski i čudi me da su mirni još. Tačno se vidi razlika između protesta Rusa u Donjecku i onih protesta ukrajinske opozicije u Kijevu. Ovi sadašnji protesti izgledaju neuporedivo mirnije od onih, a razlog je taj što iza ovih ne stoji agenda koja diriguje skidanje vlasti "po svaku cijenu" već strah od predstavnika sadašnje vladajuće strukture koji su pučem došli na vlast.
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 21:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 22:14 |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HbOHaNp25V4Harkov, Rusi naterali pripadnike desnog sektora da puze dok ih policija sprovodi. Militants of "Right sector" staged provocation in the street Sumska near Shevchenko Theater, throwing firecrackers and spraying tear gas. Beaten "Pravoseki" crawling down the hall of shame under police guard from the infuriated people! Antimaidan Kharkiv.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 tra 2014, 22:39 |
|
|
Gospodin Jugoslav Kaže Jugi da je Krim podvaljen Putinu kao kukavičje jaje te da će zbog sankcija koje će zapad uvesti Rusiji ruski tajkuni zbog nemogućnosti poslovanja na zapadu okrenuti protiv njega, te da je bolje za njega da je čekao i ucjenjivao MZ, a ovako će oni njega. Jugi ima 2 nova sajta sa desetinama dokumenata vezanih za zadnji rat na prostorima jugoslavije http://jugiliks.com/http://www.jugiliks2.com/
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 07 tra 2014, 12:25 |
|
|
Nove napetosti i u Kijevu: pripadnici Desnog Sektora krenuli u napad na zgradu vrhovnog suda Situacija u Ukrajini definitivno se znatno dodatno zakomplicirala s jučerašnjim upadom pro-ruskih prosvjednika u vladine zgrade u Donjecku, Lugansku i Harkovu na istoku zemlje, no, prema zadnjim informacijama, iznimno napeto je od jutros i u Kijevu - pripadnici ultra nacionalističke skupine Desni Sektor pokrenuli su napad na zgradu vrhovnog suda u glavnom gradu.Izvori prenose kako su blokirali ulaze u zgradu te je okružili. Pojedini zaposlenici pokušali su ući u zgradu na stražnji ulaz, no tamo su također blokirani. Oni koju su se pak prethodno nalazili unutar zgrade, izvedeni su vani silom.U neposrednoj blizini zgrade podignuta je pozornica te se upravo postavlja audio oprema. Informacije također govore kako su donijete i auto gume, možda će ih zapaliti i pokušati podići barikade, no to se za sada još uvijek nije dogodilo.
Pripadnici Desnog Sektora i njihovi pristaše ističu kako traže "lustraciju", tj. zabranu rada za oko 150 državnih dužnosnika za koje se tvrde da su bili bliski "svrgnutom režimu" Viktora Janukoviča. Od sudaca traže da usvoje tu odredbu koja bi se odnosila na bivšeg premijera Azarova, bivše ministre i druge dužnosnike.Aktualna eskalacija dolazi i nakon što je ovog vikenda u blizini Kijeva, u šumi, pronađeno mrtvo tijelo Vasilija Sergjenka, novinara i pripadnika desničarske stranke Svoboda. Svjedoci, njegovi susjedi, tvrde kako je odveden iz svog doma, strpan u auto i potom ubijen. Policija ističe kako je bio mučen prije ubojstvahttp://www.advance.hr/vijesti/nove-nape ... vnog-suda/Upravo sam zvao mog prijatelja gospodina Arsenija ali se ne javlja. Mora da je situacija veoma napeta čim mi ne odgovara na moj zabrinuti poziv
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|