|
|
Stranica: 16/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: nije ni poanta u tome da svi pišemo isto, bitno je da je cilj zajednički. kako bi RobbieMO rekao, bitno je talasati i to na razne načine...eto, nek Poskok ima tu senzacionalističku ulogu, nek lupa sve redom tko im naleti, nek su u eteru, nek se njih doživljava prema van kao najekstremnije ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) To ti je isto kad skupiš ekipu nogometaša i svi trče za loptom ko ovce...A protivnik lijepo ima taktiku.... baš tako. ja nisam za jednoumlje, niti sam protiv suprotnih stavova. Samo želim razgovor a ne budalesanje bez osnova. ja sam stvorio takvu sliku u svojoj glavi i nema veze što nema dodira sa stvarnošću..moja fikcija je najbitnija..e pa ne može tako. Mi Hrvati smo inače poiznati po tome..da tražimo dlaku u jajetu. Mislim oni su od , opet se vraćam na tog nesretnog Matu Bobana, stvorili monstruma, pa čovjek je bio dosadni lik koji je samo motao duvan i nešto filozofirao. Meni dan danas ne ide u glavu šta je on to napravio da zasluži epitet glavnog negativca. za razilku od nas..Srbi i muslimani ne jebu te nijanse..njihov je rezon..je li to dobro ili štetno za nacionalne interese.. ako je dobro..odjebi sa tim sitnicima..to me ne zanima, ma ne zanima me koliko crno pod noktom. Hrvati su uvijek tu..ako je neka stvar dobra..recimo 99% dobra, oni će odjebat tih 99% i svu svoju energiju će potrošit na onih 1% koje eventualno nije dobro..i onda će o tome godinama, godinama, desetljećima..dok se ne požderu sami između sebe. i sve oko tih 1% to je bolest, teška bolešćurina.a izgleda i nasljedna..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60299 Lokacija: DAZP HQ
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: kako nije taktika ako imaš lepezu nijansiranih portala s istim ciljem?
Evo ti primjer taktike kad jedan taktičar šalje u pm sve jer mu je netko uvrijedio ego...Kao što reče Inkvi,kao krava koja prospe mlijeko.Kod nas je takva odmah išla za lokalnog mesara. to su ostaci totalitarnih režima na psihu prosječnog Hrvata.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:15 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: [
za razilku od nas..Srbi i muslimani ne jebu te nijanse..njihov je rezon..je li to dobro ili štetno za nacionalne interese.. A kad ostvarimo te nacionalne interese kao temelje našeg društva,onda ćemo razvijati pluralizam,demokraciju,svađat se oko Poskoka i sl.,proučavat Matu Bobana i ostale gluposti kojima se bavi jedno sređeno,nacionalno neugroženo,teritorijalno osigurano društvo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Evo ti primjer taktike kad jedan taktičar šalje u pm sve jer mu je netko uvrijedio ego...Kao što reče Inkvi,kao krava koja prospe mlijeko.Kod nas je takva odmah išla za lokalnog mesara.
to su ostaci totalitarnih režima na psihu prosječnog Hrvata. Biti će prije da se radi o nekome tko misli da je napravio velike zasluge pa doživio da ga "narod" svejedno pljuje. Tko zna, možda jednog dana naši počnu pljuvati i po ovom portalu ili forumu ako se napiše neki tekst koji nekome ne odgovara, iako ne mislim da će do toga doći, nikad ne reci nikad. I opet - sto ljudi, sto ćudi ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: [
za razilku od nas..Srbi i muslimani ne jebu te nijanse..njihov je rezon..je li to dobro ili štetno za nacionalne interese.. A kad ostvarimo te nacionalne interese kao temelje našeg društva,onda ćemo razvijati pluralizam,demokraciju,svađat se oko Poskoka i sl.,proučavat Matu Bobana i ostale gluposti kojima se bavi jedno sređeno,nacionalno neugroženo,teritorijalno osigurano društvo. Točno tako. Markan napiše u par rečenica ili u jednoj svu pametnu nacionalnu strategiju.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60299 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: to su ostaci totalitarnih režima na psihu prosječnog Hrvata.
Biti će prije da se radi o nekome tko misli da je napravio velike zasluge pa doživio da ga "narod" svejedno pljuje. Tko zna, možda jednog dana naši počnu pljuvati i po ovom portalu ili forumu ako se napiše neki tekst koji nekome ne odgovara, iako ne mislim da će do toga doći, nikad ne reci nikad. I opet - sto ljudi, sto ćudi ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) kad se sjetim Sanader...to je vrlo vjerojatno da će se dogoditi ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Mar-kana za predsjednika Herceg-Bosne!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:19 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A kad ostvarimo te nacionalne interese kao temelje našeg društva,onda ćemo razvijati pluralizam,demokraciju,svađat se oko Poskoka i sl.,proučavat Matu Bobana i ostale gluposti kojima se bavi jedno sređeno,nacionalno neugroženo,teritorijalno osigurano društvo.
Točno tako. Markan napiše u par rečenica ili u jednoj svu pametnu nacionalnu strategiju. To je škola plaćena punim grobljima i osakaćenom mladošću.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vuco
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:25 |
|
|
Delim stajališta diskutanata Inkvizitora i Mar-kana. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:25 |
|
|
svatko tko se boji izmjena zakona neka napiše konkretnu situaciju koje se boji pa da mu napišem kako se to može zaobići. ne može se zaobići jedino dvostruko pravo glasa i nečija želja da sjedi doma i dobija pomoć iz dva izvora a da kurcem ne mrdne. neki koji seru protiv rh u njoj izgleda jedino vide izvor iz kojega bi pili kad njima odgovara i u količini koja njima odgovara. na taj način tjeraju vodu na mlin onima koji nam spočitavaju da samo koristimo privilegije. ne mogu vjerovati kakvi su to naivci. plešu onako kako im index & co zasviraju.
pozdrav "vrapčancu"
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 14:49 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To ti je isto kad skupiš ekipu nogometaša i svi trče za loptom ko ovce...A protivnik lijepo ima taktiku....
baš tako. ja nisam za jednoumlje, niti sam protiv suprotnih stavova. Samo želim razgovor a ne budalesanje bez osnova. ja sam stvorio takvu sliku u svojoj glavi i nema veze što nema dodira sa stvarnošću..moja fikcija je najbitnija..e pa ne može tako. Mi Hrvati smo inače poiznati po tome..da tražimo dlaku u jajetu. Mislim oni su od , opet se vraćam na tog nesretnog Matu Bobana, stvorili monstruma, pa čovjek je bio dosadni lik koji je samo motao duvan i nešto filozofirao. Meni dan danas ne ide u glavu šta je on to napravio da zasluži epitet glavnog negativca. za razilku od nas..Srbi i muslimani ne jebu te nijanse..njihov je rezon..je li to dobro ili štetno za nacionalne interese.. ako je dobro..odjebi sa tim sitnicima..to me ne zanima, ma ne zanima me koliko crno pod noktom. Hrvati su uvijek tu..ako je neka stvar dobra..recimo 99% dobra, oni će odjebat tih 99% i svu svoju energiju će potrošit na onih 1% koje eventualno nije dobro..i onda će o tome godinama, godinama, desetljećima..dok se ne požderu sami između sebe. i sve oko tih 1% to je bolest, teška bolešćurina.a izgleda i nasljedna.. Potpis. Uz dodatak da je Hrvatima sve tuđe divno i krasno. Stranci bili protiv HB zbog mafijaša. Buahahaha. Zato su Karzai, kuća Saud, Hosni Mubarak, Sakashvili, Taqi i slični poltroni oličenje civilizacijskih demokratskih principa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 15:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
mateb je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la:
baš tako.
ja nisam za jednoumlje, niti sam protiv suprotnih stavova. Samo želim razgovor a ne budalesanje bez osnova.
ja sam stvorio takvu sliku u svojoj glavi i nema veze što nema dodira sa stvarnošću..moja fikcija je najbitnija..e pa ne može tako.
Mi Hrvati smo inače poiznati po tome..da tražimo dlaku u jajetu. Mislim oni su od , opet se vraćam na tog nesretnog Matu Bobana, stvorili monstruma, pa čovjek je bio dosadni lik koji je samo motao duvan i nešto filozofirao. Meni dan danas ne ide u glavu šta je on to napravio da zasluži epitet glavnog negativca.
za razilku od nas..Srbi i muslimani ne jebu te nijanse..njihov je rezon..je li to dobro ili štetno za nacionalne interese..
ako je dobro..odjebi sa tim sitnicima..to me ne zanima, ma ne zanima me koliko crno pod noktom.
Hrvati su uvijek tu..ako je neka stvar dobra..recimo 99% dobra, oni će odjebat tih 99% i svu svoju energiju će potrošit na onih 1% koje eventualno nije dobro..i onda će o tome godinama, godinama, desetljećima..dok se ne požderu sami između sebe. i sve oko tih 1%
to je bolest, teška bolešćurina.a izgleda i nasljedna..
Potpis. Uz dodatak da je Hrvatima sve tuđe divno i krasno. Stranci bili protiv HB zbog mafijaša. Buahahaha. Zato su Karzai, kuća Saud, Hosni Mubarak, Sakashvili, Taqi i slični poltroni oličenje civilizacijskih demokratskih principa. Velite ajmo mi ostvarit nacionalne interese pa neka Sakashvili uživa u njima. Ne hvala, tu cijenu ne plaćam, radije ostavim Bošnjake da me jašu barem im mogu fino svako malo j...t mater. A prepustim tu ideju generaciji koja je civilizacijski dosegnula razinu da je u stanju napravit nešto od čega će svi Hrvati imati koristi i lijepo živjet i što neće trajat tri, četiri godine.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 15:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: mateb je napisao/la: Potpis. Uz dodatak da je Hrvatima sve tuđe divno i krasno. Stranci bili protiv HB zbog mafijaša. Buahahaha. Zato su Karzai, kuća Saud, Hosni Mubarak, Sakashvili, Taqi i slični poltroni oličenje civilizacijskih demokratskih principa. Velite ajmo mi ostvarit nacionalne interese pa neka Sakashvili uživa u njima. Ne hvala, tu cijenu ne plaćam, radije ostavim Bošnjake da me jašu barem im mogu fino svako malo j...t mater. A prepustim tu ideju generaciji koja je civilizacijski dosegnula razinu da je u stanju napravit nešto od čega će svi Hrvati imati koristi i lijepo živjet i što neće trajat tri, četiri godine. O čemu ti? Nitko ovdje ne brani domaće mafijaše. Moja tvrdnja se odnosila na onu glupost koju si napisao da je svijetu stalo do toga da mi budemo uređeno društvo. Ako mafijaši na vlasti strancima budu dodjeljivali sve javne natječaje, zaboli strance jesu li oni mafijaši ili nisu. Meni je osobno svejedno jesu li domaći ili strani mafijaši u pitanju. Isto sranje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:04 |
|
|
Stalo im je, preblizu smo mi srcu Europe... Zato i plaćaju ova "Otvorena društva".
Samo što ih neki koriste u potpuno druge svrhe od prvotno zamišljenih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Stalo im je, preblizu smo mi srcu Europe... Zato i plaćaju ova "Otvorena društva".
Samo što ih neki koriste u potpuno druge svrhe od prvotno zamišljenih. Pa Sanader je pao zato što je poslove na autocestama dodjeljivao hrvatskoj građevinskoj mafiji, umjesto stranoj. Preblizu smo srcu Europe, a tolerirali su klanje 4 godine, sada na Kosovu toleriraju mafijašku državu. Zajebavaš li se ti to?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:10 |
|
|
Kosovo je manje mafijaško nego što je bilo prije 10 godina a Sanadera nema...
Pa sad, ko se tu zajebava i ne kuži...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:17 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kosovo je manje mafijaško nego što je bilo prije 10 godina a Sanadera nema...
Pa sad, ko se tu zajebava i ne kuži... Pa Sanader je pao zato što je poslove na autocestama dodjeljivao hrvatskoj građevinskoj mafiji, umjesto stranoj. Ako nisi shvatio, poanta mog posta je bila da strance ne zanima je li tender pošten i transparentan, već rezultat. Dakle, oni žele da njihove firme dobiju posao. Prema tome, ne razlikuju se od domaće mafije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:24 |
|
|
slučajno prođoh ispred televizora negdje pred kraj acine emisije u kojoj je gostovao uzdanica internet pamfleta index.yu, odmilja nazvan. bez želje da gledam jer se pametno ništa ne može ni čuti ni vidjelti slučajno sam uočio sms komentar nekog gledatelja koji je vrlo jedenostavno pogodio u sridu kad općenito spominjemo medijski prostor. ne mogu citirati ali misao glasi;-di ste našli ovoga pa ovakve komentare možete čuti od svakog drugog hrvata, misleći da se gost svojom oštorumnošću i bistrinom nimalo ne izdvaja od prosjeka te da je njegovu kvalifikaciju ima vjerojatno svaki drugi čovjek. i doista, tko sve piše kolumne i komentare? ako je komentar u medijima ništa više nego neko mišljenje koje zapravo na neki način znači i stav medijskog gospodara jer ga objavljuju i očekuje da onaj kojemu je upućen prihvati logiku takvog razmišljanja, onda se postavlja pitanje tko je kvalificiran za stavljanje nekog mišljenja u promet? po nekoj logici, komentare bi trebali pisati zaslužni, stručni članovi društva koji su se nečim istakli i koji predstavljaju mali sloj onih koji vode ovu zemlju i čije mišljenje predstavlja nekakv smjer kretanja društva. danas, međutim sa kolunističkih stranica smješe nam se neki čudni ljudi, uglavnom anonimci ili pojave koje ama baš ničim nisu zadužili društvo koje navodno predstavljaju i od kojeg očekuju da se kreće u smjeru u kojem oni razmišljaju. štoviše, njihova jedina kvalifikacija je da se osobno poznaju sa medisjkim gospodarom, da medijski gospodar zna da isto razmišljaju, odnosno da zna da je njegov komentator osoba od koje može očekivati da će vjerno prenositi misli i stavove koje želi medijskim putem prestavti javnosti. radi se dakle o mediokritetima, po ničemu istaknutim osobama, potpuno prosječnima u razmišljanjima i uočavanju problematike, kao i nuđenju odgovora na bitna pitanja. kuštravi psići medijskih gospodara koji laju na mig gazde i koji od svega u životu samo moraju znati malo bolje se izraziti što je tehničko pitanje budući da nema uvjetovane korelacije između bistrine razmišljanja i tehničke sposobnosti izražavanja. upravo je neznani gledatelj-sms komentator uočio da je ovaj klauški medijski psić, prosjek, mediokritet iza čega ne stoji ništa opipljivo u obliku rezultata nego samo poznanstvo i sprema na medijsko služenje svom medijskom gospodaru. klauški je mediokritet, ograničenih dosega ali nije jedini. gotovo cijela medijska scena u hrvatskoj a i šire, ovisi o medijskim medioktritetima koji ne mogu ponuditi ništa ni originalno ni precizno ni oštroumno osim političke linije svog gospodara. dapače takvi iskompleksirani likovi medisjku scenu shvaćaju i kao bojište na kojemu se nadaju osvetiti svima onim koji ih nisu doživljavali onoliko visoko koliko su sami sebe postavljali. klauški nije jedini, ima ih još. ima ih i ovdje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mateb
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 17 sij 2010, 16:27 |
|
|
caporegime je napisao/la: slučajno prođoh ispred televizora negdje pred kraj acine emisije u kojoj je gostovao uzdanica internet pamfleta index.yu, odmilja nazvan. bez želje da gledam jer se pametno ništa ne može ni čuti ni vidjelti slučajno sam uočio sms komentar nekog gledatelja koji je vrlo jedenostavno pogodio u sridu kad općenito spominjemo medijski prostor. ne mogu citirati ali misao glasi;-di ste našli ovoga pa ovakve komentare možete čuti od svakog drugog hrvata, misleći da se gost svojom oštorumnošću i bistrinom nimalo ne izdvaja od prosjeka te da je njegovu kvalifikaciju ima vjerojatno svaki drugi čovjek. i doista, tko sve piše kolumne i komentare? ako je komentar u medijima ništa više nego neko mišljenje koje zapravo na neki način znači i stav medijskog gospodara jer ga objavljuju i očekuje da onaj kojemu je upućen prihvati logiku takvog razmišljanja, onda se postavlja pitanje tko je kvalificiran za stavljanje nekog mišljenja u promet? po nekoj logici, komentare bi trebali pisati zaslužni, stručni članovi društva koji su se nečim istakli i koji predstavljaju mali sloj onih koji vode ovu zemlju i čije mišljenje predstavlja nekakv smjer kretanja društva. danas, međutim sa kolunističkih stranica smješe nam se neki čudni ljudi, uglavnom anonimci ili pojave koje ama baš ničim nisu zadužili društvo koje navodno predstavljaju i od kojeg očekuju da se kreće u smjeru u kojem oni razmišljaju. štoviše, njihova jedina kvalifikacija je da se osobno poznaju sa medisjkim gospodarom, da medijski gospodar zna da isto razmišljaju, odnosno da zna da je njegov komentator osoba od koje može očekivati da će vjerno prenositi misli i stavove koje želi medijskim putem prestavti javnosti. radi se dakle o mediokritetima, po ničemu istaknutim osobama, potpuno prosječnima u razmišljanjima i uočavanju problematike, kao i nuđenju odgovora na bitna pitanja. kuštravi psići medijskih gospodara koji laju na mig gazde i koji od svega u životu samo moraju znati malo bolje se izraziti što je tehničko pitanje budući da nema uvjetovane korelacije između bistrine razmišljanja i tehničke sposobnosti izražavanja. upravo je neznani gledatelj-sms komentator uočio da je ovaj klauški medijski psić, prosjek, mediokritet iza čega ne stoji ništa opipljivo u obliku rezultata nego samo poznanstvo i sprema na medijsko služenje svom medijskom gospodaru. klauški je mediokritet, ograničenih dosega ali nije jedini. gotovo cijela medijska scena u hrvatskoj a i šire, ovisi o medijskim medioktritetima koji ne mogu ponuditi ništa ni originalno ni precizno ni oštroumno osim političke linije svog gospodara. dapače takvi iskompleksirani likovi medisjku scenu shvaćaju i kao bojište na kojemu se nadaju osvetiti svima onim koji ih nisu doživljavali onoliko visoko koliko su sami sebe postavljali. klauški nije jedini, ima ih još. ima ih i ovdje. Nisu niti tehnički sposobni, pače uglavnom su polupismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 18 sij 2010, 20:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moj je zaključak da se previše trošimo u međusobnim nesuglasicama. Gdje bi nam kraj bio kad bi se sa ovoliko žara posvetili Baretiću, hippopotamusu Kuljišu, ******** Matiji i ostalim. O njima se sve zna. Ovaj konvertit je druga priča. Ja samo čekam kad će te progledat. Širom otvorenih očiju. Polako..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
vaga mundo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 18 sij 2010, 20:54 |
|
|
Interesantno je bilo gledat današnje zadnje druženje Mesića s novinarima i onima koji se tako osjećaju. Pripadnicima MEDIJSKE HOBOTNICE. U prvim redovima Mislav Bago, Milorad Bibić-Mosor, Iva Gačić, Antun Masle..kompletna svita iz Jutarnjeg, alkoholičar Duka iz HND-a, nenadjebivi Latin i svi guzolisci još uvijek neprežaljene Jugoslavije. A Mesić, kakav je da je..ljigavac na kvadrat pljuje po njima, a oni mu plješću, ponosni što su dio te ELITE. ![rigam :rigam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a030.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nima
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 18 sij 2010, 23:55 |
|
|
".. Gvozden Flego vrlo je blizak sa Slobodanom Uzelcem, današnjom desnom rukom Dragana Primorca...Kao ministar, Gvozden Flego razvio je sobite veze sa Sorosevom fundacijom. Misljenje je nekih krugova u Zagrebu da mu je bio namijenjen polozaj rektora a to je opet bio rezultat potrebe da se Sorosevoj fundaciji omoguci da razbije Zagrebacko sveuciliste i docepa se Filozofskog fakulteta u Zagrebu, ne samo kao zgrade (nakon sto im je rektor Sunjic godinama onemogucavao dokopati se zgrade bivseg IUC'a u Dubrovniku) vec i kao glavne institucije za studiranje humanističkih znanosti u državi. (Time se danas bavi aktualni dekan FF-a i to ponajviše zato jer sadašnja rektorica Sveučilišta ne nalazi ključ za ovu zagonetku i to već godinama – zašto i odakle ove 'razbijačke tendencije'?).." (Amac) "Koji su Vam stručnjaci pomagali u pisanju predsjedničkog programa? IJ: ...Od članova stranke, bili su tu Branko Grčić, zastupnik i dekan Ekonomskog fakulteta u Splitu, prof. Gvozden Flego, Neven Mimica, dr. Mirela Holy, Tonino Picula, Antun Vujić" (Nacional) "...Ubrzo nakon svojeg izbora, novi ministar znanosti Gvozden Flego službeno se predstavio na web-stranici Ministarstva znanosti. Jedna pojedinost tu odmah upada u oči. On navodi da od 1992. godine predaje socijalnu filozofiju na zagrebačkom Odsjeku za filozofiju, ali iz nekog razloga ne spominje i što je predavao prethodnih dvadesetak godina (stoji samo da je radio na istom odsjeku). Omaška, sitni propust? Ne vjerujem. Prije će biti da se radi o tome da u današnje vrijeme ne zvuči naročito dobro reći što je Flego ta dva desetljeća predavao. Bila je to filozofija marksizma. Tako se zvala i katedra na kojoj je on bio zaposlen.." (Sesardić) Inače je Flego i jedan od urednika psihoanalitičke knjige "Četiri temeljna pojma psihoanalize" Jacquesa Lacana što bi moglo objasniti onolike metonimije u programu Josipovića. Psihoanaliza je jedno od glavnih disciplina marksista a oslanja se na hegelovsku dijalektiku kojom zapravo i tumače "pravo" (pogledajte si kako Banac misli). To sam objasnio tu: http://hercegbosna.org/forum/post69303.html#p69303Znao sam da tu smrdi takva riba
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
caporegime
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 19 sij 2010, 09:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ilirka
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 19 sij 2010, 15:03 |
|
|
zrikavac je napisao/la:
a treci ako mislite praviti samo na jednoj ideologiji zaboravite na mene. ja zelim da treci bude najpluraniji i najzivlji dio bih. time legitimiramo njegovu ideju jer desničarenjem oko treceg samo vodu gonimo na mlin onima koji hotiju reci kako ce to biti prcvarnica mafijasa i kretena. zašto bi desna opcija bila mafijaška i kretenska? vi ste, gospodine, pobrkali lončiće. svojim kočijaškim jezikom pišući kolumne iz zagreba o zagrebu i hrvatskoj kao ksenofobičnoj, šovinističkoj i bla bla bla... sredini, koristeći totalno neprimjeren jezik i psovke, ne možete u pristojnosti parirati ljudima koje ovdje čitam, a desničari su, mogu vam biti profesori iz kulturnog ponašanja jednog hercegovačkog gastarbajtera "za stalno" u zagrebu. Citat: ovo oko legitimiranja ideje treceg posebno naglasavam. da smo misli samo sa strogo rigidnim tekstovima o opstojnosti naroda rvackog danas bi imali 200 posjeta dnevno i bili bi na razini bloga. lako je kakit al ja sam u ovom poslu malo dulje pa dopustite. drugo zamjerate indexu na jednostranoj ideologiji a onda se cudite poskoku sto je saren sto nije po vasem jednoobraznom ceifu. dobro, shvatili smo. idemo u boj za narod svoj poskokovom metodom, zavadi hrvate međusobno pa vladaj u vlastitoj avliji mlateći kurcom po drači. bitno da se vi čitate. skoro kao i index koji ide pravocrtno. to što se normalni ljudi koji vole herceghrvate vrijeđaju na takva pisanja, nema veze, oni ionako ne znaju da to pišeš upravo ti dok s njima piješ kavu na špici. Citat: vezano za teze o posavini, bobanu mati i sl. valjda dopustate da netko ima svoj stav o tome. prvo meni a i mnogim nama je dosta RH lamentacije o vjecnom krivcu, 20 godina slusamo kako smo prodali posavinu mi hercgovci, kako smo prodali vukovar, e p acek malo. kad pokazes zube malo ce se ublaziti napadi.ja doista mislim da se RH etnički očistila od Srba. zato postoje egzaktni podaci. u 3 dana 10.000km. pravac banjaluka subotica. Ako nije molim argumentaciju da nije. Takodjer mislim da je Posavina pala kao trasa, data kao koridor za krajiške Srbe te da je taj krimen kasnije trpan Hercegovcima da se skrije trag, iti dan na pad posavine oslobodjen je dubrovnik. Cudno? isto tako mislim da je Mate Boban bio kreten i izdajnik interesa HercegBosne. I to ću potpisati imenom i prezimenom gdje god hoćete. Ako će ulice u Trećem nositi imena po Mati Bobanu izgubili ste jednog borca za Treći. dođi se boriti za treći iz posušja. i nije mate u toj vašoj priči u kontekstu kojeg si naveo, nego u kontekstu krivca za rat s muslimanima, a samim time i hvo. jedno je pljuvati matu kao tuđmanovog poslušnika, a drugo su teze koje prodajte, skoro pa neprimjetno, o krivcima hrvata za sukob s muslimanima. to je podlo. Citat: poskok je ogledalo treceg. tolerantan ali i plane, fin i ruzan , nabrijan i izzy , pozdrav ovima sto me tracaju. ocekujem skore fizičke kontakte. kakiti o nepotpisivanju a onda iza nicka kakiti o nekom o kom nesto znas je licemjerstvo. nitko nije savrsen al ako mislite da je poskok zlo ugasit ćemo ga nije greda samo dajte na anketu pa da vidimo...nezahvalnici. mislim volio bi znati iz koje pozicije dolaze te krtike? npr. raditi u nekoj korporaciji 10 sati za gazdu a onda u slobodno vrijeme nadosirati kako bi trebalo vako il nako. shvatite da je ovo sve cisto privatni projekt. nema ni sorosa ni stranih donatora. al ima teorija zavjere ko stoji iza njih ko ih placa. vau. p.m. nas placa. da smo mi narod kao zidovi recimo ja vjerujem da bi davno dobio poziv od nekog centra moci zidovskog da se poskok institucionalizira kao nesto sto je u zidovskom interesu. al prije ce rade bonjak dobit novu frezu nego ce neki papak politicar kazat da u nacionalnom interesu treba pogurat i poskok. poskok je ružan. tehnički zastario, a ti si licemjeran kad zoveš ljude na fizički obračun samo zato jer ne misle kao ti koji sebe smatraš nekakvim mjerilom pluralizma i tolerancije. bože, pa jel ti sebe čitaš?? što ti to znači? evo, ja sam žena, zašto misliš da bih te se bojala reći ti u facu da sereš kvake? hoćeš li me tući i čime? možda bi se predomislio kad bi pred sobom vidio visoku crnku ala moniku beluči, a neustrašivu kao amazonku Citat: isto vam je i sa firmama. uzmite samo koliko smo oglasivaca izgubili zbog toga sto nismo cisto fensi smensi portal. i sve te gazde pickice od firmasa koji se rreklamiraju na bezlicnim portalima imaju muda i meni i drugima srat kako bi poskok trebao vako il onako dok nemaju muda zakupit reklamu da sarajevski posjetitelj ne bi rekao e ne koristim pelene ove ustaske marke. razmisljam da reklamiram one koji se ne smiju reklamirat i ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) fala. sinn fein. evo, ja ću ti složit portal sa novim profi templejtom i komponentama i modulima koji će raditi na svim browserima bez greške. besplatno. ne zafrkajem se, najozbiljnije mislim. samo mi sredi da mi nino bude frend na fejsu i da napiše štagod lipo o škutirima ![HVO :HVO](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/HVO.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Medijska hobotnica Postano: 19 sij 2010, 15:13 |
|
|
Predlažem da se metodologija pristupa Ilirke službeno od sad zove Ilirkina doktrina i da se prihvati kao službeni oblik borbe na ovom forumu. ![HercegBosanac :HercegBosanac](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/HercegBosanac.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], mrnjav, Patriota i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|