|
|
Stranica: 164/223.
|
[ 5557 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 16:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Meni to sve osim Dodika mutavo izgleda. Zato valjda i nisu našli ubojicu i zapetljali se.
Zato ih i jedan očito neintelektualan čovjek vesla.
Zanimljivo je da i dalje vaš nitko nije dobio nogu ni ostavku dao. Sve je u redu i dalje, a nije.
Mislim da je to u biti najveći problem RS. Samouvjerenost vlasti. Dobro dođe da je se malo protrese.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 16:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZlatkoZG je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: BBC stalno naglašava kako je Davor konobar. Jbt, pa što bi vam tek napravio netko pametniji. Baš su se pukotine pokazale.
Sad zatišje pa dan RS, pa zatišje pa proljeće. Neće vam bit dosadno. Nemoj bit smješan, Davor nema apsolutno nikakve veze s ovim. A kakva je pamet onih koji stoje iza svega govori činjenica da ih je Dodik razmontirao u dva poteza. Pročitao ih napamet ko hafiz kuran. Griješiš, ima. Upravo ludilo ove vrste koju on ima i ispoljava je kao magnet za "potlačene" i one sa osjećajima nižih vrijednosti mase. Udara ih kao čekićem. Bez njega bi se cirkus davno zaboravio. Oporba ima kapacitet da pozove do nekoliko tisuća svojih vjernih birača na prosvjed. Ali nema da mu ih šalje svaki dan, 8-9 mjeseci. Ti balkanoidi dolaze radi konobara. Hej ako on može i zna, onda ima nade i za nas ostale koji nikad u životu knjigu nismo voljeli. Mislim, misaoni procesi im baš ne idu tako, ali to je poanta. Ne osjećaju se više bezvrijedno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:03 |
|
|
Hebe to što sad Dodo mora birat hoće li sjebat RS ili izgubit priliku da bude vožd svih Srba. Citat: "Nema NATO, eto što možemo očekivati. Republika Srpska je rekla da NATO nije naš nacionalni ni državni interes. Možda smo nekad mislili ili morali misliti da je to moguće, sada mislimo da nije ni fer ni pošteno da narod koji je NATO bombardirao bude članica te organizacije'' Ulazak u NATO bi zacementirao RS, ne bi bilo ovih pritisaka ali bi Dodo izgubio šansu bit vožd svih Srba. Što vi mislite da je pametnije?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:06 |
|
|
|
Ne trolaj sa tim NATO. Dosadan si kao proljev. I prije nego što gledaš druge narode sa visoka imaš oko sebe Pernarovih birača skoro koliko ih sinoć bilo na sektinom mitingu. Možda si i ti jedan od njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:08 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
BBC je napisao/la: Griješiš, ima. Upravo ludilo ove vrste koju on ima i ispoljava je kao magnet za "potlačene" i one sa osjećajima nižih vrijednosti mase. Udara ih kao čekićem.Bez njega bi se cirkus davno zaboravio.
Oporba ima kapacitet da pozove do nekoliko tisuća svojih vjernih birača na prosvjed. Ali nema da mu ih šalje svaki dan, 8-9 mjeseci. Ti balkanoidi dolaze radi konobara. Hej ako on može i zna, onda ima nade i za nas ostale koji nikad u životu knjigu nismo voljeli. Mislim, misaoni procesi im baš ne idu tako, ali to je poanta. Ne osjećaju se više bezvrijedno. Djelomično točno, no na ovakve stvari ne idu normalni ljudi, nego NVO tipovi i stranačke podguzne muve koji opet imaju "nezavisne" izvore financiranja, i lokalne budale. Kako god, razmontirani u dva poteza: 1. Rastjeran nelegalan skup, prisiljeni prijaviti skup u uvesti se u legalne tokove 2. Skloniti policiju, i dati "pristup" gradu da se malo osokole, čim su počeli prijetiti i napadati druge građane, brzo ih pomesti Razlog zašto je sve ovoliko trajalo je u tome da ih se čekalo iz pokreta koji "traži pravdu" dođu do pokreta koji "dijeli pravdu" i pokreće nasilje, sada su reakcije daleko drugačije nego prije koji dan. Sve je pitanje tajminga i legitimnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:08 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni to sve osim Dodika mutavo izgleda. Zato valjda i nisu našli ubojicu i zapetljali se.
Teško da će ga i naći, ako ga uopšte ima.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne trolaj sa tim NATO. Dosadan si kao proljev. I prije nego što gledaš druge narode sa visoka imaš oko sebe Pernarovih birača skoro koliko ih sinoć bilo na sektinom mitingu. Možda si i ti jedan od njih. Eto neka je Pernar tema i eto neka ti nisi dosadan. Priča o NATO-u je jako vezana pa i Dodo je naglašava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:19 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: BBC je napisao/la: Griješiš, ima. Upravo ludilo ove vrste koju on ima i ispoljava je kao magnet za "potlačene" i one sa osjećajima nižih vrijednosti mase. Udara ih kao čekićem.Bez njega bi se cirkus davno zaboravio.
Oporba ima kapacitet da pozove do nekoliko tisuća svojih vjernih birača na prosvjed. Ali nema da mu ih šalje svaki dan, 8-9 mjeseci. Ti balkanoidi dolaze radi konobara. Hej ako on može i zna, onda ima nade i za nas ostale koji nikad u životu knjigu nismo voljeli. Mislim, misaoni procesi im baš ne idu tako, ali to je poanta. Ne osjećaju se više bezvrijedno. Djelomično točno, no na ovakve stvari ne idu normalni ljudi, nego NVO tipovi i stranačke podguzne muve koji opet imaju "nezavisne" izvore financiranja, i lokalne budale. Kako god, razmontirani u dva poteza: 1. Rastjeran nelegalan skup, prisiljeni prijaviti skup u uvesti se u legalne tokove 2. Skloniti policiju, i dati "pristup" gradu da se malo osokole, čim su počeli prijetiti i napadati druge građane, brzo ih pomesti Razlog zašto je sve ovoliko trajalo je u tome da ih se čekalo iz pokreta koji "traži pravdu" dođu do pokreta koji "dijeli pravdu" i pokreće nasilje, sada su reakcije daleko drugačije nego prije koji dan. Sve je pitanje tajminga i legitimnosti. Jednu bitku je sekta dobila. Otkazali doček Nove Godine i na trgu i u čitavom gradu. Nije malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Takodje srećna Nova godina svima osim Muslimanima!  amin, amin...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:21 |
|
|
|
nego baš, di je vladimir rus? ta nije i on u bekstvu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:24 |
|
|
|
Što su navalili na temu ovi podanički šišnjari da nekrofilišu nad ljudskom mukom. Fuj.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:24 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
BBC je napisao/la: Jednu bitku je sekta dobila. Otkazali doček Nove Godine i na trgu i u čitavom gradu. Nije malo. Mislim da je to otkazano više da bi se među narodom stvorila opća rezigniranost i odbojnost prema pokretu nego li što je to bilo potrebno. Ako je pobjeda, pirova je. Vidim po reakcijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:29 |
|
|
joe enter je napisao/la: Što su navalili na temu ovi podanički šišnjari da nekrofilišu nad ljudskom mukom. Fuj. osjećam se prozvanim. odo se ispovjedit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:31 |
|
|
Tako to pokvarena majka Suzana radi. Pozivam članove sekte na okupljanje u isto vrijeme. Ali ako napravite nered nisam ja kriva, ja vas nisam zvala. Citat: Radanovic Suzana Zoran Admin · 2 hrs U 18h palim svijecu za svog sina u hramu Hrista spasitelja !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:47 |
|
|
|
Pa jbm te glupa i paranoična, ženi je ipak dijete mrtvo. Nekad ne znaš stat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:58 |
|
|
joe enter je napisao/la: Što su navalili na temu ovi podanički šišnjari da nekrofilišu nad ljudskom mukom. Fuj. Jbg.kad je opozicija i sekta u raspadu,ostali samo mi podanici. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 17:58 |
|
|
|
A šta mene to briga. Nek žali u svojoj intimi. I ovo za svijeću je politika i agitiranje. Da stvarno žali ne bi najavljivala na Facebook. (Top istaknuti na vrhu post. Poziv na nelegalni prosvjed.)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Hebe to što sad Dodo mora birat hoće li sjebat RS ili izgubit priliku da bude vožd svih Srba. Citat: "Nema NATO, eto što možemo očekivati. Republika Srpska je rekla da NATO nije naš nacionalni ni državni interes. Možda smo nekad mislili ili morali misliti da je to moguće, sada mislimo da nije ni fer ni pošteno da narod koji je NATO bombardirao bude članica te organizacije'' Ulazak u NATO bi zacementirao RS, ne bi bilo ovih pritisaka ali bi Dodo izgubio šansu bit vožd svih Srba. Što vi mislite da je pametnije? BiH može biti član MNNA Major non-NATO ally, poput Japana npr. Maltene, u NATO, a zvanično nije član. Vuk sit, ovce na broju. Jbg, Dodik je pravu, lupali su po njima, ne ulazeći u meritum stvari...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BiH može biti član MNNA Major non-NATO ally, poput Japana npr. Maltene, u NATO, a zvanično nije član. Vuk sit, ovce na broju. Jbg, Dodik je pravu, lupali su po njima, ne ulazeći u meritum stvari... Naravno da je očekivano da nisu za. Nisam pitao što je moralnije nego bolje za RS? Kad ti drže nož pod vratom govoriš što hoće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: BiH može biti član MNNA Major non-NATO ally, poput Japana npr. Maltene, u NATO, a zvanično nije član. Vuk sit, ovce na broju. Jbg, Dodik je pravu, lupali su po njima, ne ulazeći u meritum stvari... Naravno da je očekivano da nisu za. Nisam pitao što je moralnije nego bolje za RS? Kad ti drže nož pod vratom govoriš što hoće. Normalno da drže "nož", finansijski. Odakle Srpskoj lova?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:14 |
|
|
|
Zašto tv BN večeras ne prenosi protestni skup pzd ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:17 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Velika vjerovatnoca da je vodja u Sara'jvu gradu ... 
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:22 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Velika vjerovatnoca da je vodja u Sara'jvu gradu ...  Reče neki dan da su mu se roditelji tamo upoznali. Iskreno se nadam da je pobijego u SaHrajevo u šubari. Nek prošeta u njoj Bašćarsijom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 18:44 |
|
|
Jel nas Vlado isto u bjekstvu s Davorom ili je sano baniran ? 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Klinac u getu Postano: 31 pro 2018, 19:28 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: ,, ,,,,,,,,,, ,,,,,,,,, ,,,,,, ,,,,,
Ajde bote, sjaši. Mi Zagrepčanci nismo šupci. Ugledaj se na Zlatka seljoberu. Pretvaranje da si nešto što nisi je trenutni ban ovdje. Vladek, iako je ovdje malo prekardašio je ipak stari forumaš. Nije zaslužio vrijeđanje ovog tipa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|