|
|
Stranica: 11/19.
|
[ 453 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 18:25 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Mi dajemo mirovinu Savi Štrbcu koji blati Hrvatsku gdje god stigne. Je li Stjepan Bobek ikad pljuvao po Partizanu?
Naravno da nije. Zato što nije imao razloga da pljuje po Partizanu. Bio je sretan i zahvalan što je nekim čudom preživio 45-tu za razliku od većine drugih... Znam za dosta slučajeva gdje su pojedini ljudi, koji su bili lojalni građani NDH, morali poslije 45-te izkazivati veliku mržnju spram bilo kakvom hrvatstvu kako bi mogli obstati a kamoli se negdje probiti. Obično su bivši ,,Ustaše'' koji su slučajno došli na neki položaj, bili žešći komunisti i antihrvati od onih izvornih...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 18:25 |
|
|
DrMag je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Jesi li siguran?
Nije ti jasno da hrvat moze kriticki pisati o dalmatinskom primitivizmu? I još se ulizivat Srbima. Ne nije mi jasno...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 18:42 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, čisto da pokažem razliku, najveća legenda Partizana je pokojni Stjepan Bobek. Čovek je igrao za reprezentaciju NDH za vreme rata. Posle rata dolazi u Partizan i ostaje da živi u Beogradu do kraja života. Devedesetih je izjavio da navija za Hrvatsku u fudbalu. Primio je orden od Tuđmana.
Niko od navijača Partizana mu ni "A" nije rekao, štaviše smatraju ga za najveću legendu kluba i gledaju u njega kao u Boga.
Vi, sa druge strane, ste poremećeni bolesnici. Bobek nikada nije igrao za reprezentaciju NDH, djeca su mu Srbi i on je se deklarirao kao jugosloven hrvatskih korijena. Zašto to ne usporediš sa stvaranjem Bunjevaca ili promjenom imena kod Vanje Udovičića? Stvarno želiš usporediti državu u kojoj je Informer najtiražniji list sa RH? Najtiražniji list u Srbiji je Blic. Informer kupuju polupismeni penzioneri sa minimalnom penzijom jer je duplo jeftiniji od ostalih novina. A i ko još mlađi od 50 kupuje novine, pored telefona i tableta. Pa moj ćale sa 75 godina je prestao da kupuje Politiku i umesto toga bulji u telefon ceo dan.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 18:55 |
|
|
DrMag je napisao/la: Nije ti jasno da hrvat moze kriticki pisati o dalmatinskom primitivizmu?
Jel ovaj prošao test zakletve Allahom? Carmello Šešelj je napisao/la: Inače, čisto da pokažem razliku, najveća legenda Partizana je pokojni Stjepan Bobek. Čovek je igrao za reprezentaciju NDH za vreme rata. Posle rata dolazi u Partizan i ostaje da živi u Beogradu do kraja života. Devedesetih je izjavio da navija za Hrvatsku u fudbalu. Primio je orden od Tuđmana.
Niko od navijača Partizana mu ni "A" nije rekao, štaviše smatraju ga za najveću legendu kluba i gledaju u njega kao u Boga.
Vi, sa druge strane, ste poremećeni bolesnici. Nije vam Hrvat kriv što vam je najveća legenda i što nemate nikog boljeg. S druge strane, "poremećeni bolesnici" su imali npr. Zvjezdana Cvetkovića koji je bio trener i direktor Dinama, nikakav problem nije bio što je bio Srbin i što mu je brat radio u Zvezdi. Glupo je uopće i pisati o takvim stvarima, ali eto. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 18:59 |
|
|
Nama!? Davno me nije neko ovako uvredio...
A Partizanu su uvek Šiptari i Hrvati bili glavne zvezde, to je bila tradicija u SFRJ.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:15 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nama!? Davno me nije neko ovako uvredio...
A Partizanu su uvek Šiptari i Hrvati bili glavne zvezde, to je bila tradicija u SFRJ. I muslimani.Golman je bio Omerović. Ko je vama zvezdašima kriv kad ste nacionalisti i niste internacionala ko crno bijeli ?! 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:18 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12582 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
dane-croatia je napisao/la: DrMag je napisao/la: Nije ti jasno da hrvat moze kriticki pisati o dalmatinskom primitivizmu?
I još se ulizivat Srbima. Ne nije mi jasno... Ulizivati srbima  pogledaj malo moje postove i vidjeti ces koliko se ulizujem Ja doselio i radio u dalmaciji (Ploce, Split-Kastele, Zadar, Sinj, Muc), sve mi se zgadilo i odselio. Vecih seljacina u zivotu nisam sreo od Dalmatinaca, osim onih muslimana i srba iz Kalesije.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:28 |
|
|
DrMag je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: I još se ulizivat Srbima. Ne nije mi jasno... Ulizivati srbima  pogledaj malo moje postove i vidjeti ces koliko se ulizujem Ja doselio i radio u dalmaciji (Ploce, Split-Kastele, Zadar, Sinj, Muc), sve mi se zgadilo i odselio. Vecih seljacina u zivotu nisam sreo od Dalmatinaca, osim onih muslimana i srba iz Kalesije. Ipak si pretjerao da su veće seljačine od Beograđana... Trebat će se izmieniti 3-4 naraštaja dok se ne riešimo seljačtva naučenog u Jugi...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:41 |
|
|
Beograd je veliki, u njemu garant ima i velikih seljačina i kulturnih ljudi.
@DrMag, pa što su Ploče nego selo od 6000 stanovnika, Kašteli isto i Sinj, jedino Zadar malo veći ali i on tek 75 000 stanovnika cijela općina, mislim o čemu pričamo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Beograd je veliki, u njemu garant ima i velikih seljačina i kulturnih ljudi.
@DrMag, pa što su Ploče nego selo od 6000 stanovnika, Kašteli isto i Sinj, jedino Zadar malo veći ali i on tek 75 000 stanovnika cijela općina, mislim o čemu pričamo. Možda uži centar Beograda. Ostalo je žešća ciganija...
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:44 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ulizivati srbima  pogledaj malo moje postove i vidjeti ces koliko se ulizujem Ja doselio i radio u dalmaciji (Ploce, Split-Kastele, Zadar, Sinj, Muc), sve mi se zgadilo i odselio. Vecih seljacina u zivotu nisam sreo od Dalmatinaca, osim onih muslimana i srba iz Kalesije. Ipak si pretjerao da su veće seljačine od Beograđana... Trebat će se izmieniti 3-4 naraštaja dok se ne riešimo seljačtva naučenog u Jugi... Jesu vece seljacine od beogradjana. Pod beogradjanima smatram one rodjene u najmanje dvije generacije u Beogradu. U zivotu nisam imao niti jedan problem sa rodjenim beogradjanima, a od mojih hrvata seljacina iz dalmacije u onih par godina na tjednoj bazi su bili problemi, ukljucujuci pitanja sta ces ti ovdje, kako si ti hrvat, kakav ti je to naglasak, do jeb majke jer sam dosao na javni izvor nasuti vodu za pice tijekom gradnje vijadukta za luku ploce.. I danas u tudjini nemam niti jednog prijatelja dalmatinca, ali zato imam par srba iz vojvodine, lik iz beograda mi redovno cestita bozic i uskrs, a znam da je bio los momak 90tih.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:49 |
|
|
To nije nešto u redu s tobom ako nemaš ni jednog prijatelja Dalmatinca. Ja imam prijatelje i najveće seljačine iz Nevesinja i Berkovića, a da nemam po Dalmaciji. Jesi ti dobar? :)
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 19:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Beograd je veliki, u njemu garant ima i velikih seljačina i kulturnih ljudi.
@DrMag, pa što su Ploče nego selo od 6000 stanovnika, Kašteli isto i Sinj, jedino Zadar malo veći ali i on tek 75 000 stanovnika cijela općina, mislim o čemu pričamo. Nista se ne razlikuje ni Split kao drugi najveci grad u HR. Prije desetak godina bio je neki festival na rivi, upio je dvije ili tri sezone opstati, jer je domacima u sred turisticke sezone smetalo sto ne mogu setati po rivi tih par dana. A goste su pogrdno nazivali. Poslije je isti otpor bio kada je ona americka agencija odabrala Poljud za svoj festival u Europi, nece ljudi drogerase u gradu. Trebalo je par godina da skontaju, koji se tu novac obrce, onda su poceli iste te drogerase guliti, vuci na ulici za ruku nudeci smjestaj, itd. I evo sinoc taksista prebio turiste. Toliko o kulturi u drugom najvecem gradu hrvata. Jedne godine odem na zabavu u turisticki biser Trogir, na vezu mega jahte, portali pisu da su gradu vlasnik formule 1, vlasnik microsofta,.. neki glumci. Udjem u grad i preko mosta u nekakav klub cini mi se domaceg naziva Monaco  kad tamo 90% gostiju stranci i gost veceri Sasa Matic 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 20:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: To nije nešto u redu s tobom ako nemaš ni jednog prijatelja Dalmatinca. Ja imam prijatelje i najveće seljačine iz Nevesinja i Berkovića, a da nemam po Dalmaciji. Jesi ti dobar? :) U dalmaciji sto valja ljudi to je porijeklom iz BiH, domaci su teski debili. Jesi li koristio javni splitski prijevoz ? Vozac u potkosulji i rucnik oko vrata. Ulazi trudnica u bus i vodi trogodisnje dijete za ruku, niko nece da joj napravi mjesto, sve uljudne i kulturne hrvatine u 3pm.
|
|
Vrh |
|
 |
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:03 |
|
|
Mag samo građani Srpske su pozvani i rade u RH, oni mogu i kupovati imovinu u RH a ti ne možeš pa je razumljivo zašto nemaš prijatelja u Dalmaciji.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:06 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Mag samo građani Srpske su pozvani i rade u RH, oni mogu i kupovati imovinu u RH a ti ne možeš pa je razumljivo zašto nemaš prijatelja u Dalmaciji. ? Sto je pisac htio da kaze ? Ja kako Hr drzavljanin ne mogu kupovati imovinu u Dalmaciji ?  Zanimljivo. To su ti stereotipi o kojim pisem 
|
|
Vrh |
|
 |
Stinger19
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:33 |
|
|
posto sam ja djelomice odrastao medju dalmatincima, mogu potvrditi da ima mnogo seljakluka, jer se uglavnom radi o seljacima koji su sisli iz sela sa biokova i slicnih meni simpaticnih brdsko-planinskih pripizdina, na obali je bila pokoja ribarska potleusica, i u roku od 40 - 50 godina postali prvo radnici po hotelima, dobili stanove, pa vlasnici novoizgradjenih kuca i apartmana uz obalu. brz naskok sa catrnje na skupocjena kupatila i auta u roku od generaciju, dvije. drugo, najpametniji medju njima su postajali vrsni pomorci, provodili zivot na moru, i iseljavali se u zagreb, beograd, sarajevo i u posljednje vrijeme vanka. hint novinar goran milic i sl. ako covjek stvari ne uzima k srcu, taj seljaluk moze biti i rustikalan i simpatican. ja sam inace onaj kreten turista iz bih koji po moru hoda u crnoj majici sa natpisima zds, hrvatskim grbovima sa bijelim poljem, i thompsonom, nosi mornarske potkosulje kad je vruce, glasno komentira u korist domoljubnih tema na javnom mjestu, kad igra hrvatska nosim hrvatski dres, i uglavnom imam problema sto me cesto domaci zovu na hladno pivo. ne znam sto mene ne tuku, majku mu ... 
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:37 |
|
|
Stinger19 je napisao/la: posto sam ja djelomice odrastao medju dalmatincima, mogu potvrditi da ima mnogo seljakluka, jer se uglavnom radi o seljacima koji su sisli iz sela sa biokova i slicnih meni simpaticnih brdsko-planinskih pripizdina, na obali je bila pokoja ribarska potleusica, i u roku od 40 - 50 godina postali prvo radnici po hotelima, dobili stanove, pa vlasnici novoizgradjenih kuca i apartmana uz obalu. brz naskok sa catrnje na skupocjena kupatila i auta u roku od generaciju, dvije. drugo, najpametniji medju njima su postajali vrsni pomorci, provodili zivot na moru, i iseljavali se u zagreb, beograd, sarajevo i u posljednje vrijeme vanka. hint novinar goran milic i sl. ako covjek stvari ne uzima k srcu, taj seljaluk moze biti i rustikalan i simpatican. ja sam inace onaj kreten turista iz bih koji po moru hoda u crnoj majici sa natpisima zds, hrvatskim grbovima sa bijelim poljem, i thompsonom, glasno komentira u korist domoljubnih tema na javnom mjestu, kad igra hrvatska nosim hrvatski dres, i uglavnom imam problema sto me cesto domaci zovu na hladno pivo. ne znam sto mene ne tuku, majku mu ...  Koji si ti paćenik. 
1126 of 2558 - 44.02%
|
|
Vrh |
|
 |
stratilat
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:50 |
|
|
Kako uz pomoc dvije tri brizljivo birane majice rijesavas cugu na moru na koju foru ih uzimas za smjestaj?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 21:53 |
|
|
Priča budalaštine. Tu majicu nisam nijednom vidio na moru, a idem minimalno dva puta svake godine već preko 20 godina.
1126 of 2558 - 44.02%
|
|
Vrh |
|
 |
stratilat
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 22:12 |
|
|
Ja vjerujem da jalijas i kad mu placaju hladno pivo popusi im sve cigare i da uzica cenera,cvaju. Zadnji dan krade sahtove
|
|
Vrh |
|
 |
Stinger19
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 22:15 |
|
|
Citat: Kako uz pomoc dvije tri brizljivo birane majice rijesavas cugu na moru na koju foru ih uzimas za smjestaj? bosnjake prilicno trkeljaju na granici, ja sam kupio krunicu svojevremeno u medjugorju, drzim u autu, stavim na retrovizor, nikada me nisu zaustavili vise, otkako montiram prije granice, vadim bh pasos, ali ne pomaze, ne trkeljaju vise, samo prolazi kad vide krunicu, majica imam nekoliko, dovoljno je da je crna kratkih rukava, bez natpisa, vec te u metkovicu pocnu pozdravljati divlje nepoznati ljudi na ulici. natpisi zds doista jesu overkill, imam par komada sto sam u splitu kupio, i to nosim samo ako je kakav domoljubni ili crkveni dogadjaj, thompson gostuje u blizini, i sl. stvari. nastojim da sto pravilnije govorim hrvatski, verbalno napadam bosance i srbe ako u konzumu vele hljeb i kesa, namjesto kruh i vrecica, na kasi, kasir-tetama drago bude. cesto me zovu na pivo, ali najcesce ne prihvacam da ne bi morao lagati da se zovem ivan iz sarajeva. onda oni pitaju zar nas ima tamo vise i tako ... naletice i neki hercegovac pa sam nadrapao. da ne bi ulazio u diskusije preskacem. kad je tekma hrvatske reprezentacije ulazim u masu, skandiram, derem se iz sveg glasa, bude dobra zajebancija, atmosfera je dobra, nikad me niko nista nije upitao, a svi su veseli.
_________________ mozda je sve sto govorim teska zajebancija, a mozda i zbilja. e to je sad pitanje ....
|
|
Vrh |
|
 |
stratilat
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 22:26 |
|
|
Markiras li auta,rulji, sa srbijanskim tablicama ili BH sa okvirima recimo jahorina i brcko gas osoguranje kada to se jede sladoled?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 22:28 |
|
|
Stvarno neopisiv paćenik.
|
|
Vrh |
|
 |
Stinger19
|
Naslov: Re: Hrvati prebili Srbe na domaćem terenu (opet !) Postano: 16 lip 2019, 22:33 |
|
|
Citat: Markiras li auta,rulji, sa srbijanskim tablicama ili BH sa okvirima recimo jahorina i brcko gas osoguranje kada to se jede sladoled? ako dosad nisi shvatio da to radim prije svega iz zajebancije i da na neki nacin ismijavam glupost te vrste nacionalizma i nasih navodno nepremostivih razlika, jbg... toliko se uvlacite hrvatima, pa vas zbog specificnih faca prepoznaju iz prve pa naslaufaju ko budale, i ja vam sad kriv sto sam u stanju i iz zajebancije da se dobro uklopim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|